PDA

View Full Version : Μου πηραν το διπλωμα!!!

aspirini
15/10/2012, 15:50
Την κυριακη λοιπον οργανωσαμε καποια ατομα μια βολτα στο blagvoegrad μια πολη της βουλγαριας.Εγω ο αθωος αγαθιαρης βλακας εχω στα χερια μου την προσωρινη ασφαλεια (ενα παλιοχαρτο που λεει οτι περιμενω ασφαλεια και πρασινη καρτα) και νομιζω πως ειμαι καλυμενος και πηγα και εγω μεσα σε ξενο κρατος...Ελα ομως που ο διαολος εχει πολλα ποδαρια και ετυχε να μας σταματησουν και μας πηγαν στο τμημα οπου εμεινα εκει 4 ωρες μεχρι να μου βγαλουν ενα κοστουμι 260 ευρω..200 ευρω για ανασφαλιστο οχημα και 60 ευρω λεει γιαιτι η πινακιδα μου δεν φαινεται καθαρα(ειναι κατω απο τον κωλο ,ξερετε που)...Μετα λοιπον απο ολα αυτα με αφηνουν να φυγω ΑΛΛΑ παρανομως μου κρατησαν διπλωμα και αδεια οχηματος και θα μου τα δωσουν μονο οταν πληρωσω το προστιμο,δλδ πρεπει να κανω παλι καμια 150 χιλιομετρα να παω εκει να πληρωσω να τα παρω και να γυρισω...
το ερωτημα μου ειναι το εξης η ελληνικη αστυνομια η το προξενειο μπορει να κανει κατι ωστε να παρω πισω τα (παρανομως) κρατημενα χαρτια μου πριν πληρωσω?γιατι 260 ευρω εγω δεν τα εχω...
αν δεν πληρωσω καθολου και δηλωσω απωλεια ποια ειναι τα σεναρια?ευχαριστω προτιστως για οποιαδηποτε βοηθεια!

Sapadak
15/10/2012, 15:54
το ερωτημα μου ειναι το εξης η ελληνικη αστυνομια η το προξενειο μπορει να κανει κατι ωστε να παρω πισω τα (παρανομως) κρατημενα χαρτια μου πριν πληρωσω?

Γιατι δε παιρνεις ενα τηλ και μετα να μας ενημερωσεις εδω και εμας?

sapila racing
15/10/2012, 15:54
Πήγες λοιπόν Βουλγαρία χωρίς να εχεις χαρτιά και με την πινακίδα 'απο κάτω'.
Τι περίμενες να γίνει?

aspirini
15/10/2012, 15:57
Γιατι δε παιρνεις ενα τηλ και μετα να μας ενημερωσεις εδω και εμας?
αυριο το πρωι θα παω στην αστυνομια προσωπικα να δω τι μπορει να γινει ,απλως μεχρι αυριο καποια "φωτα" θα ηταν καλοδεχουμενα..

Πήγες λοιπόν Βουλγαρία χωρίς να εχεις χαρτιά και με την πινακίδα 'απο κάτω'.
Τι περίμενες να γίνει?μα η πινακιδα φαινεται , οχι οτι ειναι το νομιμο αλλα τεσπα οσο για τα χαρτια ειπα ηδη πως νομιζα οτι ειμαι νομιμοτατος ο κυριος..

nightwish
15/10/2012, 16:04
Το να μην πληρώσεις και να δηλώσεις απώλεια........δεν θα στο συνιστούσα!!!!!είναι στην Ενωση και αυτοί........με λίγα λόγια μαύρο φίδι κολοβό!!! το οτι σου κράτησαν τα χαρτιά.......αυτο το βλέπω πολύ κουλό!!!!!ρε μπας και ήθελαν φακελάκι;;;;;;

Sapadak
15/10/2012, 16:04
Για εμενα ειναι λαθος που σε αφησανε και μπηκες.
Γιατι θα ΠΡΕΠΕΙ να ξερεις τι χρειαζεται να εχεις μαζι σου?
Τι σκατα κανουν οι τελωνιακοι-αστυνομικοι στα συνορα?(Ελληνες και Βουλγαροι)

edit.
Οταν πας (ειδικα) Βουλγαρια, εχεις παντα μεσα στο διπλωμα ενα 5ευρο ή 10ευρο, και το πιανουν το νοημα οι μπατσοι

sapila racing
15/10/2012, 16:05
Δεν πιστεύω να τα πάρεις πίσω χωρίς να πήρώσεις.
Υπαρχουν κι άλλες χώρες οπου το πρόστιμο πληρώνεται επι τόπου, ειδικά αν είσαι ξένος.( Ιταλία, Γερμανία κλπ).

sniper
15/10/2012, 16:07
....
edit.
Οταν πας (ειδικα) Βουλγαρια, εχεις παντα μεσα στο διπλωμα ενα 5ευρο ή 10ευρο, και το πιανουν το νοημα οι μπατσοι

Contraband...

aspirini
15/10/2012, 16:11
Για εμενα ειναι λαθος που σε αφησανε και μπηκες.
Γιατι θα ΠΡΕΠΕΙ να ξερεις τι χρειαζεται να εχεις μαζι σου?
Τι σκατα κανουν οι τελωνιακοι-αστυνομικοι στα συνορα?(Ελληνες και Βουλγαροι)

edit.
αυτο ειναι αστειο γιαιτι ο αλλος δεν ειχε καν πινακιδα στο μηχανακι...αυτος ηταν και ο λογος που μας σταματησαν
με το που μας σταματησε μας πηγε στο τμημα...εκει του ειπα εχω 100 ευρω και ελεγε οχι ολα..δλδ ηθελε να γραψει οχι φακελακι

Sapadak
15/10/2012, 16:14
αυτο ειναι αστειο γιαιτι ο αλλος δεν ειχε καν πινακιδα στο μηχανακι...αυτος ηταν και ο λογος που μας σταματησαν
με το που μας σταματησε μας πηγε στο τμημα...εκει του ειπα εχω 100 ευρω και ελεγε οχι ολα..δλδ ηθελε να γραψει οχι φακελακι

Στο τμημα οταν πας ειναι αργα,.
Το θεμα ειναι να το δει, να το τσιμπησει (αν ειναι τετοιος) και να πας στην ευχη της Παναγιας

edit
Εχει γινει αυτο που σου λεω, ουκολιγες φορες, δεν ειναι της φαντασιας μου (2 φορες σε μενα μονο)

aspirini
15/10/2012, 16:16
Στο τμημα οταν πας ειναι αργα,.
Το θεμα ειναι να το δει, να το τσιμπησει (αν ειναι τετοιος) και να πας στην ευχη της Παναγιας

edit
Εχει γινει αυτο που σου λεω, ουκολιγες φορες, δεν ειναι της φαντασιας μου (2 φορες σε μενα μονο)
το γνωριζω φιλε μου αλλα οπως προειπα ,το ζωον νομιζω οτι ειμαι νομιμοτατος!

Sapadak
15/10/2012, 16:18
το γνωριζω φιλε μου αλλα οπως προειπα ,το ζωον νομιζω οτι ειμαι νομιμοτατος!

Βρε και εγω ηξερα οτι ειμαι νομιμοτατος...αλλα ενα ταληρακι σε γλιτωνει απο τέτοιους μπελάδες

Για την επομενη φορα.

Οπως και να έχει ενημερωσε μας τι θα σΕ πουν

Bladerunner
15/10/2012, 16:38
Για ρίξε μια ματιά εδώ. (https://e-justice.europa.eu/content_rights_of_defendants_in_criminal_proceedings_-169-BG-el.do?clang=el&idSubpage=5)

aspirini
15/10/2012, 17:29
και ναι ...η ασφαλεια μου και η πρασινη καρτα ειναι ηδη βγαλμενα απο το Σαββατο..δλδ μια μερα πριν το συμβαν..λετε να γλυτωσω?

MG-KTiNoS
15/10/2012, 17:29
Το να μην πληρώσεις και να δηλώσεις απώλεια........δεν θα στο συνιστούσα!!!!!είναι στην Ενωση και αυτοί........με λίγα λόγια μαύρο φίδι κολοβό!!! το οτι σου κράτησαν τα χαρτιά.......αυτο το βλέπω πολύ κουλό!!!!!ρε μπας και ήθελαν φακελάκι;;;;;;

:lol:

ρε les ?

BLiTzER
15/10/2012, 17:35
Εδώ σου κρατούν δίπλωμα και άδεια, αν σε πιάσουν ανασφάλιστο και δεν τα παίρνεις πίσω, μέχρι να πληρώσεις το πρόστιμο ΚΑΙ νέα ασφάλεια (+10 μέρες που τα κρατάνε έτσι κι αλλιώς). Εκεί είναι παράνομο?

Acacius
15/10/2012, 17:40
αυτο ειναι αστειο γιαιτι ο αλλος δεν ειχε καν πινακιδα στο μηχανακι...

Τσακάλι κι ο φίλος σου...

Πού φτάσαμε πάντως, να σε πιάνουν στη Βουλγαρία για έλλειψη πινακίδας και στην Ελλάδα (εδώ που είμαι εγώ τουλάχιστον) να μην τρέχει τίποτα.

aspirini
15/10/2012, 17:47
Εδώ σου κρατούν δίπλωμα και άδεια, αν σε πιάσουν ανασφάλιστο και δεν τα παίρνεις πίσω, μέχρι να πληρώσεις το πρόστιμο ΚΑΙ νέα ασφάλεια (+10 μέρες που τα κρατάνε έτσι κι αλλιώς). Εκεί είναι παράνομο?

εφοσον ειναι δημοσιο εγγραφο του ελληνικου κρατους δεν μπορουν να το παρακρατησουν χωρις δικαστηριο σε ξενη χωρα(απο οσα γνωριζω)...κ αυτη μπορει να με γραψαν για ανασφαλιστο αλλα απλως δεν ειχα τα χαρτια μαζι μου την δεδομενη μερα .

SVX
15/10/2012, 17:47
και 60 ευρω λεει γιαιτι η πινακιδα μου δεν φαινεται καθαρα(ειναι κατω απο τον κωλο ,ξερετε που)...

μα η πινακιδα φαινεται ,

ποιος την βλεπει ; το μοχλικο?

aspirini
15/10/2012, 17:50
ποιος την βλεπει ; το μοχλικο?

αυτος την εβλεπε ..αλλα λεει η καμερα δεν την πιανει γιαυτο.

τωρα επειδη δεν εχω την ασφαλεια και την πρασινη καρτα στα χερια μου δεν μπορω να διασταυρωσω αν εχουν εκδοθει και τα 2 μαζι το Σαββατο,και την γλυτωσω καπωςμε κατι μικροτερο..με το σκεπτικο οτι ειχα τα χαρτια αλλα οχι πανω μου.

SVX
15/10/2012, 17:53
αυτος την εβλεπε ..αλλα λεει η καμερα δεν την πιανει γιαυτο.

τωρα επειδη δεν εχω την ασφαλεια και την πρασινη καρτα στα χερια μου δεν μπορω να διασταυρωσω αν εχουν εκδοθει και τα 2 μαζι το Σαββατο,και την γλυτωσω καπωςμε κατι μικροτερο..με το σκεπτικο οτι ειχα τα χαρτια αλλα οχι πανω μου.

ρε αδερφε, μπηκατε σε ιστοριες κι εσεις /... ο αλλος λες χωρις πινακιδα... εσυ με προσωρινη ασφαλεια... καμια αλλη "διεξοδος"?
στο κατω κατω ποσο γρηγορα ειναι τα περιπολικα τα βουλγαρικα?

271654

Cpt. Haddock
15/10/2012, 17:56
Εχουν πολύ φάση τέτοια θρεντς.... :a014:

aspirini
15/10/2012, 17:59
ρε αδερφε, μπηκατε σε ιστοριες κι εσεις /... ο αλλος λες χωρις πινακιδα... εσυ με προσωρινη ασφαλεια... καμια αλλη "διεξοδος"?
στο κατω κατω ποσο γρηγορα ειναι τα περιπολικα τα βουλγαρικα?

271654
271658 μεσα στην πολη σε στενο δρομο(οχι αυτον της φωτο, δν υπηρχε διαφυγη, επισης αν φυγεις σε περιμενουν στα συνορα...επισης εκανε σημα σε κεινον χωρις πινακιδα να σταμνατησει εγω εμεινα μαζι για παρεα γιαιτι νομιζω ειμαι ο κυριος νομιμοτητα!!!!!

vaska
15/10/2012, 18:06
Εχουν πολύ φάση τέτοια θρεντς.... :a014:

..... είπε ο Dr. Claw μασουλώντας Pop Corn και χαϊδεύοντας τον γάτο του.
271660

PortisHead
15/10/2012, 18:30
Αφου δεν σε κλεισαν σε κανα κελι και τα κλειδια του κελιου στον πάτο κανενος παραπόταμου
του Βολγα.....πάλι καλα να λες.

Μαγκιες στα Βαλκανια....:nono:

SVX
15/10/2012, 20:05
Αφου δεν σε κλεισαν σε κανα κελι και τα κλειδια του κελιου στον πάτο κανενος παραπόταμου

το χοντρυναμε...

271669

aspirini
19/10/2012, 20:27
το αλλο το παληκαρι που το γραψανε για διπλωμα επειδη ειχε μονο το προσωρινο και του κρατησαν τα αδεια κυκλοφοριας πηγε δηλωσε απωλεια και εβγαλε καινουρια αδεια και δεν πληρωνει μια...αν του τυχει τιποτα στα επομενα χρονια (μεσω εφοριας κλπ) δεν γνωριζω εγω επιμενω να παω να πληρωσω!

Bowleno
19/10/2012, 20:46
το αλλο το παληκαρι που το γραψανε για διπλωμα επειδη ειχε μονο το προσωρινο και του κρατησαν τα αδεια κυκλοφοριας πηγε δηλωσε απωλεια και εβγαλε καινουρια αδεια και δεν πληρωνει μια...αν του τυχει τιποτα στα επομενα χρονια (μεσω εφοριας κλπ) δεν γνωριζω εγω επιμενω να παω να πληρωσω!

Θαρρώ οτι δίνουν δωρεάν ασπιρίνες εκεί μετά την πληρωμή, για τα περαστικά...:D

AUFGEBRACHT
19/10/2012, 23:07

Ο Βόλγας εκβάλλει στην Κασπία, σε κανα παραπόταμο του Δούναβη μπορεί...