View Full Version : Καφές Ηράκλειο Κρήτης Τετάρτη 17/10 19:00
Καφε-Μπυρο-ότιναναι στο Ηράκλειο την Τετάρτη 17/10 19:00
Καφέ-Μαρίνα στο λιμάνι
νεα ώρα 19:00
Το πιθανότερο, ιδιαίτερα αν το κάνεις 19:00. Θα σου έλεγα όχι Mare γιατί & πιασοκωλιά & πολύ trendy.
GPS έχεις;
Yeap
Τότε πας Μεραμβέλου, κάθετη στην Ιδομενέως, είναι πεζόδρομος. Αν θες θάλασσα, στο λιμάνι, απέναντι από το Κούλε & τα Νεώρια στη δημοτική καφετέρια Μαρίνα. Χώρος να παρκάρουμε και στα δύο μέρη άπλετος, normal τιμές, καλύτερος κόσμος.
Από τι ώρα είσαι διαθέσιμος?
Τότε πας Μεραμβέλου, κάθετη στην Ιδομενέως, είναι πεζόδρομος. Αν θες θάλασσα, στο λιμάνι, απέναντι από το Κούλε & τα Νεώρια στη δημοτική καφετέρια Μαρίνα. Χώρος να παρκάρουμε και στα δύο μέρη άπλετος, normal τιμές, καλύτερος κόσμος.
Από τι ώρα είσαι διαθέσιμος?
+650 για Μαρίνα αν το κάνουμε 19:00 εκτός απροόπτου μπορώ..
Ok το κάνουμε Μαρίνα στις 19:00
Αλλάζω και το πρώτο, ενας μοντ να φτιάξει τον τίτλο πλζ
Νωρίτερα δε παίζει ε; 19:30 προέκυψε δουλειά. Θα είμαι εκεί από νωρίς μήπως και έρθει κανείς.
Οταν λες νωρίτερα, πόσο δλδ????
Θα είμαι εκεί κατά τις 18:30.
:eek: back from the dead :P Θα τα πούμε εκεί.. Mike τελειώνω το φροντιστήριο 19:00 να κατέβω από Κνωσσό άλλα 10 λεπτά..
Θα είμαι εκεί κατά τις 18:30.
Το προσπαθώ :winka:
imitrelos
17/10/2012, 16:23
Mike 6.30 θα είμαι και εγώ μαρίνα
sonik, MikeG, imitrelos, epp1640, χάρηκα που τα είπαμε,
Καφεδάκι με φίλους μηχανόβιους και μπόλικη μοτο-κουβέντα με ολίγη από αεροπλάνα :winka:
Στην επόμενη :beer::beer::beer:
imitrelos
18/10/2012, 15:49
990 :beer: :beer:
Καλά με τίς παραγγελίες ρίξαμε γέλιο αλλά ρε σύ σε ραντεβου φοράμε λουλουδάκι όχι το μοτο αν χείρας :lol:
:beer: Στην επόμενη Αντώνη..
KostasV2
18/10/2012, 16:49
Ε σκ*τά. Τώρα το είδα...
imitrelos
18/10/2012, 19:18
Δεν πειραζει κωστα αντε να το καθιερωσουμε πιο συχνα