PDA

View Full Version : Λιτότητα .... τέλος!!!!!

panos1050
17/10/2012, 19:27
Αυτό το μήνυμα άφησαν τα πιο πολλά εργοστάσια μοτο ,
στις δυο εκθέσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα έχει γίνει μια φοβερή αντεπίθεση με σκοπό πιστεύω την αντίστροφη του κλίματος .
Απο την μια η BMW με το νέο αερο-υγροψυκτο gs
Φυσικά η KTM με το νέο adventure
η SUSUKI με το νέο vstrom 1000 , η αναβίωση του dr big ...
και αλλα πολλα μοντελα προσπαθούν να δώσουν στον κόσμο αισιοδοξία και ξανά πίσω το όνειρο του...
Για να δούμε .....

Billymuse
17/10/2012, 19:31
νωρίς είναι ακόμα για να ξέρουμε,το θέμα είναι οτι στην Ελλάδα φτίαχνουν τόσους φόρους που συμφαίρει καλύτερα να πας να πάρεις καινούργια μηχανή απο την Ιαπωνία παρά απο εδώ...

el_hymador
17/10/2012, 20:03
Kαλα δεν θελω να σου χαλασω το ονειρο, αλλα 2-3 κουκοι δεν φερνουν την ανοιξη... η υφεση στην Ευρωπη που ειναι μια υπολογισιμη μοτοσικλετιστικη αγορα καλα κρατει ακομη και οι κατασκευαστες το ξερουν αυτο. Μην παιρνεις σαν παραδειγμα εμας τους χαχολους που λεφτα δεν εχουμε να φαμε και παιρνουμε αμαξι και μηχανη, σε αλλες χωρες με σοβαρους και σκεπτομενους πολιτες, ακομα και μια υποψια στραβωματος στα οικονομικα τους κανει παρα πολυ συγκρατημενους, οποτε και χρηματα να υπαρχουν διαθεσιμα, δεν θα τα ακουμπησουν ετσι αβαδιστα και αβιαστα. Η αποψη μου ειναι οτι αυτο το μπαμ που εγινε στο πρωτο μισο της δεκαετιας που διανυουμε, τοσο στην Ελλαδα αλλά και σε παγκοσμιο επιπεδο, δυσκολα θα επαναληφθει, τουλαχιστον τα επομενα χρονια. Η ανακαμψη, αν αυτη υπαρξει, θα ειναι πολυ αργη και σε μεγαλο μηκος χρονου... εκτος φυσικα απο αυτο εδω το γαλατικο χωριο που ζουμε... ειλικρινα ειμαι σιγουρος οτι αμα μας ξαναπεσουν φραγκα θα γινουμε 10 φορε πιο απληστοι και παπαρες... :lol:

H.A.Balafoutre
17/10/2012, 21:00
Το παλικάρι έχει ένα δίκιο...αλλά κοιτάει την φτωχή από τροχούς βιομηχανία....κοιτάξτε λίγο τα 4τράτροχα όπου δεν έχει σταματημό (χωρίς νομικίστικους περιορισμούς ίππων κτλ) το κυνήγι αλόγων, οικονομίας, νέων μοντέλων....υβριδικότητας...κτλ...

MG-KTiNoS
18/10/2012, 17:05
το έχω δει κι εγώ αυτό...