View Full Version : πωπω ενα cafe racer
motomaniac
17/10/2012, 22:27
δεν ξερω τι βλεπετε εσεις εγω βλεπω μια ευκαιριαρα φτηνη βαση για ενα δυνατο project. κριμα που οι καταστασεις τα εφεραν ετσι που δεν μπορω να το αγορασω ο ιδιος μου. ελπιζω καποιος απο δω μεσα (εχω εναν ασπρομαλλη στο μυαλο μου..) να το αγορασει και να το κανει οπως πρεπει η ανταλακτικα για κατι αντιστοιχο...
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2855799/
να δεις που θα την κανει την μ@λ@κι@ ο μαθουσαλας και θα φαει παντοφλα απο την κρητικια:rolleyes:
δεν ξερω τι βλεπετε εσεις εγω βλεπω μια ευκαιριαρα φτηνη βαση για ενα δυνατο project. κριμα που οι καταστασεις τα εφεραν ετσι που δεν μπορω να το αγορασω ο ιδιος μου. ελπιζω καποιος απο δω μεσα (εχω εναν ασπρομαλλη στο μυαλο μου..) να το αγορασει και να το κανει οπως πρεπει η ανταλακτικα για κατι αντιστοιχο...
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2855799/
παιζει απο περυσι...... χωρις χαρτια χανεται η μιση ευχαριστηση...
KostasV2
17/10/2012, 22:52
Ό,τι να 'ναι. Ο τύπος δεν ξέρει τι μηχανάκι πουλάει...
Btw θέλει πολλή δουλειά για να γίνει cafe. Είναι το μοντέλο c (custom), με πιό αργή γεωμετρία, μικρό τροχό πίσω κλπ.
motomaniac
18/10/2012, 02:35
κωστα φανταζομαι το "θελει πολλη δουλεια" το λες σαν αρνητικο εσυ ε? ;) εμας απο οτι καταλαβες μας αρεσει μαλλον... ειδα πιο μοντελο ειναι. φυσικα δεν το αφηνα με αυτον τον τροχο, ουτε πισω ουτε μπρος.. 17 πισω 19 μπρος. δεν ξερω τι φοραει τωρα μαλλον 21 μπρος 19 πισω... η ισως και να μας γελουν τα ματια μας λογω γιαγαντιου φερινγκ.. τεσπα.. μονο το σασι και μοτερ με ενδιεφεραν αν ειχα τα λεφτα.. τα υπολοιπα βλεπουμε...
Χωρίς χαρτιά δεν... εκτός και έχεις άλλο ίδιο και θες να βγάλεις από τα 2 ένα καλό.
για cafe racer ότι είπε ο συμφορουμίτης από πάνω.
Για bober όμως μια χαρά θα καθόταν :hmm:
motomaniac
18/10/2012, 20:32
το χωρις χαρτια? το μαθαμε? τον ρωτησε καποιος? δεν ειδα κατι τετοιο.. νταξει επιδη λεει για διαλυση ισως και να εχει.. θελω να ειμαι αισιοδοξος... αν δεν εχει.. ΠΑΠΠΟΥ!!!!!!!!!!!! φορτωστο!!
το χωρις χαρτια? το μαθαμε? τον ρωτησε καποιος? δεν ειδα κατι τετοιο.. νταξει επιδη λεει για διαλυση ισως και να εχει.. θελω να ειμαι αισιοδοξος... αν δεν εχει.. ΠΑΠΠΟΥ!!!!!!!!!!!! φορτωστο!!
για να το λεω οτι δεν εχει χαρτια... δεν ειναι μαντεψια...
τον πηρα περσι , μετα η αγγελια κατεβηκε ... μετα φετος την ξανανεβασε
περσι ελεγε πως το μηχανακι ειναι καποιου αλλου που το εδωσε επειδη του χρωστουσε λεφτα, αλλα δεν προλαβανε να βρουν χρονο για τη μεταβιβαση
φετος οτι δεν ξερει που ειναι η αδεια αλλα θα εψαχνε να τη βρει
μετα οτι το δινει οπως ειναι και δεν ασχολειται να βγαλει καινουρια χαρτια επειδη και καλα εχασε την αδεια
παρε ενα τηλεφωνο να δουμε τι θα σου πει........
motomaniac
18/10/2012, 20:51
οκ εχεις δικιο.. δνε χρειαζεται να κανω τον κοπο.. σε εμπιστευομαι. χρηστο τσιμπα το!!!! χαχαχαχαχχαα
να δεις που θα την κανει την μ@λ@κι@ ο μαθουσαλας και θα φαει παντοφλα απο την κρητικια:rolleyes:
Σιγουρα !!! :(
Στο τσακ ειναι!!! :pantofla: