View Full Version : Αγώνας με παπάκια!
devil's animal
09/10/2013, 09:21
Παίδες, όσοι ενδιαφέρονται για τέτοιου είδους "φιλικές" αναμετρήσεις υπάρχει υλικό know how και χρήσιμες πληροφορίες εδώ :
http://www.thatsracing.gr/index.php?topic=254.0
γιατί όχι και συμπραξη moto και thatsracing για περισσοτερες και στις μερες μας "φερεγγυότερες" συμμετοχές με σκοπό την διασκέδαση.
Μερικά παιδιά απο δω παρεβρέθηκαν στο event οποτε και μπορούν να σας μεταφέρουν το κλίμα πιο άμεσα...
Χρηστο, το forum θελει λογαριασμο για να δεις...
αν δεν εισαι μελος, δεν ανοιγει τιποτα...
sapila racing
09/10/2013, 09:22
Παίδες, όσοι ενδιαφέρονται για τέτοιου είδους "φιλικές" αναμετρήσεις υπάρχει υλικό know how και χρήσιμες πληροφορίες εδώ :
γιατί όχι και συμπραξη moto και thatsracing για περισσοτερες και στις μερες μας "φερεγγυότερες" συμμετοχές με σκοπό την διασκέδαση.
Μερικά παιδιά απο δω παρεβρέθηκαν στο event οποτε και μπορούν να σας μεταφέρουν το κλίμα πιο άμεσα...
Mια και το παρακολούθησα το θέμα και τον αγώνα μεσω του thatsracing, να πω οτι πραγματικά σας ζήλεψα και θα προσπαθήσω να συμμετάσχω σε μελλοντική διοργάνωση.
Κανατε και δοκιμές και απ όλα, το κόστος πραγματικά χαμηλό, το κέφι και το παρείστικο κλίμα υψηλό, και τελικά μπορεί να συμμετέχει καποιος με την παρέα του χωρίς μεγάλες θυσίες.
Τωρα λοιπόν που δεν εχουμε λεφτά, τι καλύτερο? :beer:
Παπί δεν έχω, μπορώ να βρώ όμως και να στήσω και ομάδα. :wave2:
Παπί δεν έχω, μπορώ να βρώ όμως και να στήσω και ομάδα. :wave2:
:D :D :D :D
sapila racing
09/10/2013, 09:26
:D :D :D :D
Ρε γλήγορε, δεν εννούσα εσένα. :lol:
Δεν νομίζω οτι κανεο το παπι σου γι αυτη τη χρήση πάντως. :nono:
Δεν νομίζω οτι κανεο το παπι σου γι αυτη τη χρήση πάντως. :nono:
Γιατί, δε θα έχουμε κατηγορία endurance;;;
:(
sapila racing
09/10/2013, 09:32
Γιατί, δε θα έχουμε κατηγορία endurance;;;
:(
Endurance ηταν ο αγώνας.
Αμα δείς το παπί σου να το καβαλάει άλλοα και να τρώει τούμπα πως θα σου ρθει? Και μετά κι άλλη?
Θέλει παπί λίγο πολεμικό, λιγο παλιό, οχι καινούριο τζάμι.
Παντως ενας τετοιος αγώνας θα σου κανε πολύ καλό στρώσιμο. :bawl:
Χρηστο, το forum θελει λογαριασμο για να δεις...
αν δεν εισαι μελος, δεν ανοιγει τιποτα...
OK, ειναι τώρα...
Παντως ενας τετοιος αγώνας θα σου κανε πολύ καλό στρώσιμο. :bawl:
:lol: :lol:
:
Παίρνεις κάτι τέτοιο (http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/4122297/)ρεφενε με 2-3 ακόμα και ξενοιάζεις :D
devil's animal
09/10/2013, 09:38
OK, ειναι τώρα...
μ'αρεσει η αμεσοτητα...:D
:beer:
Kουφάλες, με βλέπω να αγοράζω παπί 6V για trackbike :tooth:
Stabak +72cc
AristidisZ
09/10/2013, 10:01
παπί 6V
αργά ή γρήγορα, όλοι σε γλάρους θα καταλήξετε :bawl:
endopandou
09/10/2013, 10:07
:moutza: :tooth::tooth::owned:
ilikeyourbike
09/10/2013, 10:23
virago 250 μπορει να μπει στον αγωνα;
Επειδη δεν εχω χρονο εδω στη δουλεια να διαβασω ολο το θεμα απο την αρχη ποια μερα ειναι ο αγωνας; Και που;
virago 250 μπορει να μπει στον αγωνα;
Δεν θα κανουμε αγωνες dragster :p , θα εχει και στροφες
εισαι για μισο μισο? :a014:
akis_trevor
09/10/2013, 10:36
300981
κανει το δικο μου;πλεον εχει ξεθωριασει λιγο το χρωμα στο φτερο και πανω απτο φως,,,,
sapila racing
09/10/2013, 10:37
εισαι για μισο μισο? :a014:
Εχουμε παπί λέμε!
Το KazeR του Λουκα λέω, φυσικά θα τρεξει κι αυτός.
ilikeyourbike
09/10/2013, 10:42
Δεν θα κανουμε αγωνες dragster :p , θα εχει και στροφες
Δεν εχεις δει το virago να ξυνει το πλαινο του μαρσπιε στην ασφαλτο,να εξαφανιζεται μεχρι την επομενη στροφη μεσα στο βρυχηθμό του v2 και να βουτα στα φρενα για την επομενη βυθιζοντας την αναρτηση του 30 ποντους για αυτο τα λες αυτα... :)
sapila racing
09/10/2013, 10:43
Δεν εχεις δει το virago να ξυνει το πλαινο του μαρσπιε στην ασφαλτο,να εξαφανιζεται μεχρι την επομενη στροφη μεσα στο βρυχηθμό του v2 και να βουτα στα φρενα για την επομενη βυθιζοντας την αναρτηση του 30 ποντους για αυτο τα λες αυτα... :)
:lol: :cry:
Aaaaaand ACTION
300982
endopandou
09/10/2013, 10:49
:a016::a016: :tooth:
Red Rider
09/10/2013, 10:49
Πλάκα θα είχε!
manhunter
09/10/2013, 11:01
Kάτσε να τελειωσω με το στρώσιμο του ιννοβα, και τα λέμε γατάκια....
boussias
09/10/2013, 11:02
Εγω λέω να πάρουμε το παπί μαζί με την Βίκυ...
Εγω πάντως...:smokin: θα έλεγα να επιτραπούν και άλλα δίκυκλα, στυλ scooter ή μοτό μέχρι 250 cc που έχουν παρόμοια αναλογία κιλών/hp σε σχέση με το crypton-X πχ.
Γιατί αμα σκάσει κανένας sapilas με Ζ125 δίχρονο, θυριδωμένο άντε πιάστον.
Πόσα άλογα έχει το virago ας πούμε? :D
Εγω λέω να πάρουμε το παπί μαζί με την Βίκυ...
count me in
Να σου πω την αληθεια δεν εχω δει αλλα μια φορα ειχα παρει βολτα μια και θυμαμαι οτι τα ειχε ολα ισιωμα, κυριολεκτικα ομως. Τον αστριφτο ειχε. :)
Red Rider
09/10/2013, 11:20
Kάτσε να τελειωσω με το στρώσιμο του ιννοβα, και τα λέμε γατάκια....
:lol:
Red Rider
09/10/2013, 11:23
Εγω πάντως...:smokin: θα έλεγα να επιτραπούν και άλλα δίκυκλα, στυλ scooter ή μοτό μέχρι 250 cc που έχουν παρόμοια αναλογία κιλών/hp σε σχέση με το crypton-X πχ.
Κατάλαβα..
Είδες τον μαύρο κεραυνό μου και τρόμαξες! :cry: :lol:
Honda Wave 110i RR λεμε
:tooth:
Honda Wave 110i RR λεμε
Έτσι...
Άντε να μαζευόμαστε να κάνουμε ενιαίο.
:bawl:
Έτσι...
Για να μη σου πω για κανα αγωνα endurance, 24 ωρα κτλ
:cry:
Για να μη σου πω για κανα αγωνα endurance, 24 ωρα κτλ
:cry:
Θα κάνουμε μόντα για μεγαλύτερο τεπόζιτο στον κενό χώρο που έχει κάτω από τη σέλα και θα τους κερδίσουμε χαλαρά από pit stops.
sapila racing
09/10/2013, 11:34
Έτσι...
Δεν είναι αγώνας οικονομίας Θωμά. :D
devil's animal
09/10/2013, 11:34
αμα ειναι να σκασουν παπια διχρονα 125 ή σκουτερ με 250 και 300cc, κλαφτα χαραλαμπε για τα παπια...
:rolleyes:
Δεν είναι αγώνας οικονομίας Θωμά. :D
:rotflmao:
boussias
09/10/2013, 11:40
Έχει μία πίστα cart στη Λούτσα, να πάω να ρωτήσω? Έχει και καφέ για να βλέπουμε και να γελάμε...
Παπάκι δεν έχω, μπορώ να βοηθήσω στην οργάνωση.
Έχει μία πίστα cart στη Λούτσα, να πάω να ρωτήσω? Έχει και καφέ για να βλέπουμε και να γελάμε...
Παπάκι δεν έχω, μπορώ να βοηθήσω στην οργάνωση.
Να μας πεις μονο εαν εχει καλη ποιοτητα ο ταπητας για να ξερουμε εαν θα βαλουμε γομες ή οχι. :cry:
A, εαν δεν κανονιστουν και umbrella girls εγω δεν ερχομαι :smokin:
boussias
09/10/2013, 11:48
Να μας πεις μονο εαν εχει καλη ποιοτητα ο ταπητας για να ξερουμε εαν θα βαλουμε γομες ή οχι. :cry:
A, εαν δεν κανονιστουν και umbrella girls εγω δεν ερχομαι :smokin:
Δεν προσέχεις και θα σε μαλώσω, αφού θα έχουμε την Βίκυ...
fosbabis
09/10/2013, 11:50
Interesting... Very interesting!!! Ουτε εγω δεν εχω παπιο η σκουτερο αλλα θα το εψηνα να βοηθησω οπου μπορω και φυσικα να απολαμβανω το καφεδακι κατα τη διαρκεια του συναρπαστικου αυτου γεγονοτος. Αμα θετε φερνω και ποκ πορν!!!!!!
Δεν προσέχεις και θα σε μαλώσω, αφού θα έχουμε την Βίκυ...
one girl show ?
Ασε, θα φερω την γυναικα μου, μονο που αντι για ομπρελα θα κραταει tefal :p
Ας μπουν οι κανονισμοί πρώτα.
Παπιά μόνο και 4Τ?
Μέχρι πόσα κυβικά?
Το crypton πόσο είναι? 135 ή πιο μεγάλο?
endopandou
09/10/2013, 11:59
one girl show ?
Ασε, θα φερω την γυναικα μου, μονο που αντι για ομπρελα θα κραταει tefal :p
:tooth::tooth::pantofla:
boussias
09/10/2013, 12:00
Παπιά μόνο και 4Τ?
Μέχρι πόσα κυβικά?
Βύρωνα μπορούμε να κάνουμε κατηγορίες....
Παπιά
Σκούτερ
Πειραγμένα
Grouz Z (Αντίκες)
Ελεύθερα (Μπάτε σκύλοι Αλέστε)..
:)
sapila racing
09/10/2013, 12:02
Παπιά μόνο και 4Τ?
Μέχρι πόσα κυβικά?
Το λογικό θα είναι να τρέξουν παπιά μεχρι 125 4χρονα αερόψυκτα.
Ετσι παίζουν ολα τα παλαιότερα παπιά και απο τα καινούρια νομίζω οτι παίζουν όλα εκτός από το Kawasaki που ειναι 130cc και το CryptonX που ειναι 135 και ειναι και υδρόψυκτο.
devil's animal
09/10/2013, 12:08
Το λογικό θα είναι να τρέξουν παπιά μεχρι 125 4χρονα αερόψυκτα.
αυτη η κατηγορια περιλαμβανει τα cbr125, cbf125, yzf125r που ειναι τυπου μοτοσυκλετακια?
sapila racing
09/10/2013, 12:20
αυτη η κατηγορια περιλαμβανει τα cbr125, cbf125, yzf125r που ειναι τυπου μοτοσυκλετακια?
Αν ειναι να γινει αγώνας με παπιά δεν θα πρεπει να τρεξει οτιδήποτε δεν ειναι παπί.
Ετσι το σκέφτομαι εγω τουλάχιστον. Αλλο παπί κι αλλο μοτοσυκλετάκι με πιο πολλές ταχυτητες, συμπλέκτη, πλαίσιο κλπ.
devil's animal
09/10/2013, 12:29
Αν ειναι να γινει αγώνας με παπιά δεν θα πρεπει να τρεξει οτιδήποτε δεν ειναι παπί.
Ετσι το σκέφτομαι εγω τουλάχιστον. Αλλο παπί κι αλλο μοτοσυκλετάκι με πιο πολλές ταχυτητες, συμπλέκτη, πλαίσιο κλπ.
οκ, αλλα τα αλογα τους ειναι ιδια και λογω βαρους (που εχουν τα μοτοσυκλετακια), τα παπια ισως και να υπερτερουν σε γκαζι...
ισως υπολοιπονται στα περιφερειακα, πλαισιο, λαστιχα, αναρτησεις...
Μη μπλεξετε με κατηγοριες, γιατι σιγα σιγα θα ανεβουν πολυ τα κυβικα και οι διαφορες εντος της πιστας με κινδυνο στα ντουμπλαρισματα, γιατι μη ξεχνατε οτι θα ερθει και κοσμος, οταν με το καλο οργανωθει, που πιστα εχει δει μονο στην Ερτ3
Nostradamus
09/10/2013, 12:45
Σταύρο ήδη μπορείς να διακρίνεις τον τρόμο τους και μόνο στην ιδέα οτι θα κατέβεις στον αγώνα οπότε την έχουν δεί Ντορνα και βρίσκουν φτηνές δικαιολογίες για να σου στερήσουν την παρουσία... :lol:
Antonisss
09/10/2013, 12:56
Λίγα λόγια για τη Βίκυ παιδιά...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=p217M_L9tnU
devil's animal
09/10/2013, 13:04
Σταύρο ήδη μπορείς να διακρίνεις τον τρόμο τους και μόνο στην ιδέα οτι θα κατέβεις στον αγώνα οπότε την έχουν δεί Ντορνα και βρίσκουν φτηνές δικαιολογίες για να σου στερήσουν την παρουσία... :lol:
Ακη...
:lol::lol:
δεν ξερουν ομως οτι εχω κρυφο ασσο στο μανικι...
εχει ο πατερας μου astrea grand γ@μηστεροτατο, το θεμα ειναι να μου το δωσει γιατι εδω και καμποσα χρονια εχω φαει αποκλεισμο απο ολα τα οχηματα του...:bawl:
astroman76
09/10/2013, 13:07
boussias
09/10/2013, 13:08
Λίγα λόγια για τη Βίκυ παιδιά...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=p217M_L9tnU
Παίζει η Ιστορία και εκεί Αντώνη μου --> http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=96771&page=72&p=2383861#post2383861
:)
Μεσα με Astrea Grand έτοιμο να παραδώσει κεφαλή, μπιέλα και συμπλέκτη.... Ευκαιρία μετά τον αγώνα να το φτιάξω... :lol:
ilikeyourbike
09/10/2013, 13:48
Να σου πω την αληθεια δεν εχω δει αλλα μια φορα ειχα παρει βολτα μια και θυμαμαι οτι τα ειχε ολα ισιωμα, κυριολεκτικα ομως. Τον αστριφτο ειχε. :)
Αστειευομαι προφανως. Στη τελικη ας βγω τελευταιος, who cares. Εγω να τρεξω θελω και να περασω καλα. Φοβου το v2 παπακια... μην προτρεχετε!
ilikeyourbike
09/10/2013, 13:53
Αν θυμαμαι καλα καπου 20-22 αλογα πριν 13 χρονια... οποτε πες σημερα καπου 5 λιγοτερα. Στα νιατα του το κοντερ ακουμπαγε ευκολα 135, σημερα μετα βιας αν το ζορισεις θα παει 125.
pipe_smoker
09/10/2013, 13:55
Οργανώνετε αγώνα με παπιά, βάζετε περιορισμούς στα κυβικά, στα άλογα....
Το "ελάχιστο επιτρεπόμενο βάρος αναβάτη" δεν προβληματίζει κανέναν?:D
theofilos888
09/10/2013, 13:56
Άντε θα τρέξουμε; Μέχρι να το κανονίσετε θα έχω χάσει άλλα 10 κιλά! Όποιος τα βρεί δικά του! Έχω πάπε r γαμάτο!!!!! χιχιχιχιχιχι
Αστειευομαι προφανως. Στη τελικη ας βγω τελευταιος, who cares. Εγω να τρεξω θελω και να περασω καλα. Φοβου το v2 παπακια... μην προτρεχετε!
Αντε και μας τρομαξες :lol:
endopandou
09/10/2013, 14:54
:tooth: τι μλκς Κέισυ μου. Φρόντισε να το πας και συ σαν τον Ροσέα και να σε φωνάζω Βαλεντίνα... :a22:
sapila racing
09/10/2013, 14:57
Οχι βέβαια, αυτό είναι το κόλπο.
Αλλος μπορεί να είναι 100 κιλά και να ρίχνει φράγκα στο μοτόρι του κι αλλος να ειναι 60 κιλά και να τους περνάει ολους με χρέπι 6v 72cc. ;)
endopandou
09/10/2013, 14:58
εχει ο πατερας μου astrea grand γ@μηστεροτατο, το θεμα ειναι να μου το δωσει γιατι εδω και καμποσα χρονια εχω φαει αποκλεισμο απο ολα τα οχηματα του...:bawl:
:rotflmao::rotflmao::rotflmao: Έφαγες ban απο τον ίδιο σου τον πατέρα ρε κάθαρμα; :a029: (φαντάζομαι τι του 'χεις κάνει του ανθρώπου...)
pipe_smoker
09/10/2013, 15:12
:tooth: τι μλκς Κέισυ μου. Φρόντισε να το πας και συ σαν τον Ροσέα και να σε φωνάζω Βαλεντίνα... :a22:
Για πε για πε....
Εχει παιξει σκηνικο στα τζιπια "πειτε του τσιλιβιθρα να ξεκαβαλησει ή να φαει το φαΐ του γιατι το εχει ξεφτυλισει"?:tooth:
Οχι βέβαια, αυτό είναι το κόλπο.
Αλλος μπορεί να είναι 100 κιλά και να ρίχνει φράγκα στο μοτόρι του κι αλλος να ειναι 60 κιλά και να τους περνάει ολους με χρέπι 6v 72cc. ;)
Βρε ναι.....
Το θεμα ειναι ποσοι ειναι 60 κιλα?
Προχωρησε τοσο πολυ η κριση?
Βαλτε περιορισμο λεμε γιατι θα σκασει κανας τζοκεϋ και θα κλαψουνε μανουλες:lol:
Εγώ νομίζω με το Agility πληρω τις προδιαγραφές
-4Τ
-10 άλογά
-αεροψυκτο
και είναι και βαρύτερο από όλα τα πάπια.
Άμα υπολογίσεις και τον αναβάτη δε...
devil's animal
09/10/2013, 17:50
:rotflmao::rotflmao::rotflmao: Έφαγες ban απο τον ίδιο σου τον πατέρα ρε κάθαρμα; :a029: (φαντάζομαι τι του 'χεις κάνει του ανθρώπου...)
αυτος επεμενε οτι η vespa px200 με τις ταχυτητες στο χερι (η γνωστη κολοκοτρωνεϊκια) δεν παθαινει ποτε τιποτα και ειναι ασπαστη και σου πα και μου πες...
μια απο τα ιδια και για το πρωην του αμαξι, ενα dacia 1210 station wagon (γνωστο και ως gagarin)...
η μεν vespa εφαγε μια εθνικη μεχρι την κηφησια χωρις να κλεισει το γκαζι και το δε dacia, χρειαστηκε μια διαδρομη μεχρι το εξοχικο στην Β. Ευβοια μεσω Αγιου Ιωαννη Ρωσσου...:evil:
τι ωραιες εποχες ρπμ...:rolleyes:
300994
catmaster
09/10/2013, 20:06
αυτος επεμενε οτι η vespa px200 με τις μπλα μπλα μπλα μπλα .............................................................
:rolleyes:
300994
τελικά θα οργανωθεί τίποτις η θα μιλάτε όλη μέρα για τα μπρίκια του Σταύρου , για το αν ο Βύρωνας θα έρθει με σκούτερ η φουρκόνι και για το αν ο Σαπίλας θα καβαλήσει το γκαούρ του Λουκάνικου ;; :D:a30::a016::a016::a016:
motomaniac
10/10/2013, 07:09
το καλυτερο ειναι 125. αεροψυκτα αυστηρα. ας ειναι μοτοσυκλετακια η σκουτερ η παπια. αν ειναι διχρονα να ειναι μεχρι 100 κι οχι σκουτερ. δηλαδη ενα ΜΒ να μπορει να τρεξει. μακαρι να μπορουσα να ρθω. θα εστηνα το υπεροπλο μου...
τελικά θα οργανωθεί τίποτις η θα μιλάτε όλη μέρα για τα μπρίκια του Σταύρου , για το αν ο Βύρωνας θα έρθει με σκούτερ η φουρκόνι και για το αν ο Σαπίλας θα καβαλήσει το γκαούρ του Λουκάνικου ;; :D:a30::a016::a016::a016:
Θα γίνει...
Το μόνο που μ΄ανησυχεί είναι πως ο blade κάνει το παγόνι. Ή κάνει μυστικές προπονήσεις στον περιφερειακό Υμηττού με αρκουδόπαπο, ή απλά έχει κοτέψει...:smokin:
harris_x
10/10/2013, 08:10
κρίμα θα είναι για το υπερόπλο μου αλλα το σκέφτομαι... :hmm:
Άμα σκάσει τίποτα ροζουλί (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=126349) να φυλάγεστε...
harris_x
10/10/2013, 08:18
:lol:
Bladerunner
10/10/2013, 08:33
Το μόνο που μ΄ανησυχεί είναι πως ο blade κάνει το παγόνι. Ή κάνει μυστικές προπονήσεις στον περιφερειακό Υμηττού με αρκουδόπαπο, ή απλά έχει κοτέψει...:smokin:
To τελευταίο δεν παίζει ως σενάριο :)
pipe_smoker
10/10/2013, 11:49
Θεατές δέχεστε?
(γιατί να καβαλήσω το kriss115 που κοντεύει να αποδημήσει, και να μπω στην πίστα μαζί σας δεν παίζει).
Θεατές δέχεστε?
(γιατί να καβαλήσω το kriss115 που κοντεύει να αποδημήσει, και να μπω στην πίστα μαζί σας δεν παίζει).
Ναι θέλουν και θεατές, αυτή τη βόλτα στην πίστα με παπιά την κανονίζουν 2 χρόνια τώρα.
κοτ κοτ κοτ !!!!
Bladerunner
10/10/2013, 11:59
Θεατές δέχεστε?
Το δικό μου έχει ήδη αποδημήσει. Απλά δεν το ξέρει ακόμα...
Θα το "τρέξω" όμως. Το ίδιο συνιστώ και σε σένα. Πίστεψέ με, θα έχει πολύ, μα πολύ πλάκα. ;)
Θεατές δέχεστε?
+990
Ασε που ΄να τρέχεις τώρα... το kriss το κάνεις τράμπα με ένα sportcity για 1-2 μέρες? :D
Θα το "τρέξω" όμως. Το ίδιο συνιστώ και σε σένα. Πίστεψέ με, θα έχει πολύ, μα πολύ πλάκα. ;)
Σωστός... Να φτι'αξουμε μια κατηγορία χρέπια ???
pipe_smoker
10/10/2013, 12:36
Δεν εχω μπει καν πιστα ακομα για να δω πώς ειναι και να παρω "το βαπτισμα του πυρος".
Δεν ειμαι ψυχολογικα ετοιμος για αγωνα οσο φιλικος και να ειναι.
Ειμαι αργος εγω. Θελω το χρονο μου στα πραγματα:lol:
+990
Ασε που ΄να τρέχεις τώρα... το kriss το κάνεις τράμπα με ένα sportcity για 1-2 μέρες? :D
Αμα ειναι επιτελους να συναντηθουμε και να σε γνωρισω, να στο παω και για ενα σερβις και να του πατησω κι ενα πλυσιμο-γυαλισμα πριν την παραδοση:lol::lol::lol:
Λες να το δω επιχειρηματικα?:hmm:
Αμα ο τοπος διεξαγωγης δεν ειναι στου διαολου το γκωλο, σκαω μυτη με το kriss και ταμπελακι "ενοικιαζεται".
Οποιος ερθει χωρις ομολογκαρισμενο οχημα και τελικα καψωσει να μπει, του το νοικιαζω (εννοειται οτι η τιμη θα ειναι λογικοτατη..... Κατα τη δικη μου λογικη).
Το ηξερα οτι παντα εκρυβα ενα μαυραγοριτη καπου βαθια μεσα μου:blush:
να του πατησω κι ενα πλυσιμο-γυαλισμα πριν την παραδοση:lol::lol::lol:
Νομίζω θα είναι λίγο σουρεάλ να το πλυνογυαλίσεις από πρίν, λαμβάνοντας υπ΄όψη την κατάσταση που θα το παραλάβεις μετά.
Απ΄ότι άλλη, ότι σου κάνει κέφι. :D
Εγώ λέω να ετοιμάσω αυτοκόλλητα "SAFETY DUCK" για το δικό μου...
pipe_smoker
10/10/2013, 12:47
Νομίζω θα είναι λίγο σουρεάλ να το πλυνογυαλίσεις από πρίν, λαμβάνοντας υπ΄όψη την κατάσταση που θα το παραλάβεις μετά.
Απ΄ότι άλλη, ότι σου κάνει κέφι. :D
Στα χώματα θα τα τρέξετε?:D
devil's animal
10/10/2013, 12:50
οχι, αλλα στην χωματερη θα καταληξουν...
Νομίζω οτι οι έξοδοι διαφυγής χώμα έχουν, ναι.
catmaster
10/10/2013, 12:51
Δεν εχω μπει καν πιστα ακομα για να δω πώς ειναι και να παρω "το βαπτισμα του πυρος".
Λες να το δω επιχειρηματικα?:hmm:
Αμα ο τοπος διεξαγωγης δεν ειναι στου διαολου το γκωλο, σκαω μυτη με το kriss και ταμπελακι "ενοικιαζεται".
Οποιος ερθει χωρις ομολογκαρισμενο οχημα και τελικα καψωσει να μπει, του το νοικιαζω (εννοειται οτι η τιμη θα ειναι λογικοτατη..... Κατα τη δικη μου λογικη).
Το ηξερα οτι παντα εκρυβα ενα μαυραγοριτη καπου βαθια μεσα μου:blush:
Σε "μπακαπιάρω" και εγώ με καβάτζα μοτέρ αμα το σπάσει το παλιό κάνας παλιοκάγκουρας (θα φάνε διπλή χρέωση) :D:hunter:
Γιαυτό ψάχνεσαι με τα ηλεκτρικά του αγορίνα? Θές να το γεμίσεις φάρους και σειρήνες το παρτάλι σου?
Γιαυτό ψάχνεσαι με τα ηλεκτρικά του αγορίνα? Θές να το γεμίσεις φάρους και σειρήνες το παρτάλι σου?
Παρτάλι;;;
Έχε χάρη που ακόμη στρώνω αλλιώς θα σού 'λεγα εγώ...
Eβγαλε παπιά η BMW;
Παρτάλι;;;
Έχε χάρη που ακόμη στρώνω αλλιώς θα σού 'λεγα εγώ...
Καλά κρασά...
Τα παλιά καλά χρόνια που φτιάχναμε παπιά, μόλις το παραλαμβάναμε το σκίζαμε μια στην παραλιακή να δούμε αν είναι οκ το μοτέρ. Μλκια να στρώνεις 700 χλμ για να ανακαλύψεις μετά οτι δεν πάει βήμα...
κάντο SAFETY FUCK, βάλε αυτοκόλλητα DUREX γύρω γύρω και κατέβα με σπόνσορα κιετς...:tooth: :tooth:
κάντο SAFETY FUCK, βάλε αυτοκόλλητα DUREX γύρω γύρω και κατέβα με σπόνσορα κιετς...:tooth: :tooth:
Too late....
boussias
10/10/2013, 13:27
Πλάκα πλάκα (2 Πλάκες), πρέπει να παίζει κανένα ασθενοφόρο, χτύπα ξύλο.
Θα ρωτήσω ΣΚ πόσο πάει η πίστα και θα σας ενημερώσω. Καλύτερα να κανονίσουμε και μία μάζωξη camelot να ρυθμίσουμε τις λεπτομέρειες...
boussias
12/10/2013, 11:38
Έστειλα Mail στον υπεύθυνο της πίστας για τον Ασπρόπυργο, αναμένω κόστος και μετά μπορούμε να κανονίσουμε και νέο θέμα με συμμετοχές.
Ζήτησα κόστος για κριτές - ασθενοφόρο και ενοικίαση πίστας για μισή ημέρα. Λογικά μπορούμε να πετύχουμε καλύτερη τιμή αν γίνει καθημερινή. Δεν ξέρω αν είναι ανοικτά απόγευμα καθημερινές.
Τα λέμε και απο κοντά αύριο στο Camelot Με τα Motogp με :beer:
sapila racing
12/10/2013, 11:44
Kώστα καθημερινή θα είναι πρόβλημα για όλους νομίζω.
Επίσης θα πρέπει πρώτα να γίνουν και δοκιμές πριν τον αγώνα.
Μιση μέρα μας φτάνει άνετα. Καλό σενάριο νομίζω θα ήταν 4ωρος αγώνας οπως έγινε και στο δίπλα φορουμ.
boussias
12/10/2013, 11:47
Νο Problem. Σαββάτο πρωί οκ? Ας δούμε κόστος και κανονίζουμε κανόνες απο κοντά.
sapila racing
12/10/2013, 11:48
Νο Problem. Σαββάτο πρωί οκ? Ας δούμε κόστος και κανονίζουμε κανόνες απο κοντά.
road spirit
12/10/2013, 12:35
Ζήτησα κόστος για κριτές - ασθενοφόρο και ενοικίαση πίστας για μισή ημέρα. Για να μειώσετε το κόστος ίσως θα μπορούσατε να ζητήσετε απο φίλους να παίξουν το ρόλο των κριτών, βλ πχ τα racebike sessions του trackbike.gr
devil's animal
12/10/2013, 12:41
προτεινω για να το ευχαριστηθουμε ολοι να γινει ολοημερο...
το πρωϊ να γινουν τα ελευθερα δοκιμαστικα και οι κατατακτηριες δοκιμες..ψψψψψψ...:cool:
και το μεσημερι με απογευμα να γινει ο αγωνας (συμφωνω και εγω με 4ωρο)...
αν θελουμε να μειωθει κατα πολυ το κοστος, πρεπει να γινει καθημερινη γιατι σ/κ η ενοικιαση θα ανεβαινει κατα πολυ φανταζομαι...
αλλωστε τι καλυτερο απο το να παρει καποιος ενα ρεπο και να ξεσκασει μεσα στην εβδομαδα...??
Αποψη μου είναι να μην γίνει καθημερινή, ούτε καν Σάββατο. Πολλοι συμφορουμίτες δουλεύουν και το Σάββατο και θα είναι κρίμα να μην μπορούν ούτε να συμμετάσχουν ως οδηγοί, ούτε να παραβρεθούν ως θεατές. Ας δούμε το κόστος και αποφασίζουμε.
Σημασία έχει να κάνουμε κάτι που θα έχει χαβαλέ, όχι να με δουν 10 άτομα να τρυπάω τον sapila racing. :p
sapila racing
12/10/2013, 13:44
Αποψη μου είναι να μην γίνει καθημερινή, ούτε καν Σάββατο. Πολλοι συμφορουμίτες δουλεύουν και το Σάββατο και θα είναι κρίμα να μην μπορούν ούτε να συμμετάσχουν ως οδηγοί, ούτε να παραβρεθούν ως θεατές. Ας δούμε το κόστος και αποφασίζουμε.
Σημασία έχει να κάνουμε κάτι που θα έχει χαβαλέ, όχι να με δουν 10 άτομα να τρυπάω τον sapila racing. :p
Αχχααααχχχααααχχχχ
Θα πέσει πολύ γέλιο, θα βαλω καμερα και πίσω αυτη τη φορά για να έχει πιο πολύ ενδιαφέρον. :D
Συμφωνώ για Σ/Κ, να δούμε και τα κόστη βέβαια. Αν η Κυριακή εχει ιδια τιμη με Σαββατο δεν το συζητάμε, καλύτερα Κυριακή.