Σύνδεση

View Full Version : kazer μοντέλο του 1998 ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!

trelf
19/10/2012, 17:58
έχω το προαναφερθέν παπάκι....το οποίο δόξα το θεό με αυτά που έχει τραβήξει,αφού προχωράει ακόμη είμαι υπέρευχαριστημένος!!!! το μηχανάκι φένεται ότι είναι λίγα χιλιόμετρα πριν την διάλυση....σκουριασμένες ακτίνες....σκισμένη σέλα....σπασμένο κοντέρ....κτλ κτλ

το θέμα μου είναι το εξής...

το παρκάρω σε μια πηλωτή στο χαλάνδρι....εκεί που έμενα,αλλά πλέον μένουν οι γονείς...και το κυκλοφορώ 1-2 φορές το μήνα....άλλοτε περισσότερο και άλλοτε λιγότερο....

-πριν από 6 χρόνια περίπου....μου φάγανε το πλαστικό που αλλάζει σε ρεζέρβα....άντε λέω....θα το χρειάστηκε κανείς και το βούτηξε....
-πριν από 3 χρόνια περίπου....βρίσκω ένα απόγευμα σπασμένο το τζαμάκι του κοντέρ και σκισμένη τη σέλα...μάλλον από κατσαβίδι....wtf!?δεν έχω ανοιχτούς λογαριασμούς με κανέναν...
-πριν από περίπου 3ις εβδομάδες μου φάγανε τα πατάκια του οδηγού...ξέρετε,εκεί που πατάει τα πόδια ο οδηγός...και επίσης μου πήραν και όση βενζίνη έχει μέσα....έλεος;;; διαλυμένα πατάκια και 3-4 ευρώ βενζίνη!!!!! :a21: που; στο ΧΑΛΑΝΔΡΙ!!!!!!!!!!!!....τι να πεις....

αποφασίζω να το πάρω στο γαλάτσι κάτω από το σπίτι να το παρκάρω χύμα στο δρόμο,όπως όλοι έχουν παρατημένα 6-7 παπάκια,ΠΟΛΥ πιο καινούρια και σε καλύτερη κατάσταση από το δικό μου!!!!........μόνο είπα να του βάλω μια κουκούλα που είχα ώστε να μην βρέχεται.....

χτές το βράδυ που κατέβηκα να το πάρω βόλτα....έλειπε η κουκούλα!!!!!!!!!!!!!......:moutza: :a018:

ΤΙ ΜΟΥΤΖΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;;; :plaf:

DimChios
19/10/2012, 18:01
ΤΙ ΜΟΥΤΖΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;;; :plaf:

ΒΑΣΙΛΙΚΙΑ! :lol:

Περαν της πλακας, ριχτο στην πλακα! Ξερω, μλκια και το θεμα καταναει εκνευριστικό αλλα Υπαρχουν πολυ χειροτερα!

:wave2:

g_m900
19/10/2012, 18:03
αντε Χρηστο...μονο το παπακι εμεινε να σου παρουν !!!

trelf
19/10/2012, 18:04
αντε Χρηστο...μονο το παπακι εμεινε να σου παρουν !!!

μπα που να φας τη γλωσσα σου παλιοκορακα!....βασικα μου το παιρνουν σιγα σιγα...

kachius
19/10/2012, 18:18
Άντε καλά, πες ότι στο Χαλάνδρι κάποιος -να μην τον χαρακτηρίσω- το είχε βάλει στο μάτι για ανταλλακτικά για το δικό του,
καπάκια να στο ψειρίσουν και στο Γαλάτσι είναι γκαντεμιά.
Πάντως, κάτι που στο ψειρίζουν αλλά υπάρχει, κάτι που έχει πεθάνει αλλά ζει, τον "έξω από εδώ" μου θυμίζει, μια ζωή θα το έχεις χαχαχα.

Πολύ εκνευριστικό πράγμα να σου παίρνουν κομμάτια από το μηχανάκι.
Μου είχαν πάρει στο πατρικό μου τη βάση πίσω μαρσπιέ/στήριγμα εξάτμισης του tdm 850, 150 ευρώ "ζημιά" :a26:

o_gavros
25/10/2012, 23:39
Οι βίδες και το πλαστικό που αλλάζει σε ρεζέρβα είναι τα πιο πολυκλεμένα εξαρτήματα στο Καζε-ρ.
Ως πρώην κάτοχος στο βεβαιώνω,και μένα μου το'χαν τσιμπήσει.
Το μηχανάκι καλό,χρυσό και άγιο αλλά είχε ενάμιση εκατομμύριο βίδες που πάντα περίσσευαν ή πάντα λείπανε.
Ενα φεγγάρι μου είχαν φάει την δαγκάνα του δισκόφρενου!!!
Τη σιδερένια λαβή για τον συνεπιβάτη επίσης!!!
Μέχρι που το πήρανε ολάκερο τον περασμένο Γενάρη.

Το καζε ήταν ιδιαίτερη περίπτωση,ενώ δεν είχε ακριβά ανταλλακτικά,όλοι κλέβανε απο τα μεταχειρισμένα χρέπια!γκόου φίγκιουρ που λέμε και στο χωριό μου