Σύνδεση

View Full Version : ΧΕΛΙΩΤΗΣ ΟΝ/ΟFF SCHOOL & RIDE DAY - 10/11

Σελίδες : 1 [2]

crfouras
24/11/2012, 21:32
275035
275079
Και παλι να πω ενα ευχαριστω στον Δημητρη για ενα μαθημα "μη ασφαλους" οδηγησης.......και υπερμετρης εντουραδικης mega-onoff τρελας!!!!!
Να σημειωθει οτι, οι φωτογραφιες ολες οσες ανεβηκαν, ειναι ενα μικρο δειγμα απο την βολτα που πραγματοποιηθηκε!!! Οποιος απο τους συμμετεχοντες επιθυμει, μπορει να επικοινωνησει με την Μαρια Βασιλακη στο 6972325215 και να λαβει τις ατομικες του φωτογραφιες, εναντι καποιου μικρου κοστους.
Η ποιοτητα δουλειας της, ηδη με εχει πεισει παντως για να παραγγειλω το αλμπουμακι μου!!!!
Ποτε θα ειναι το επομενο ρε παιδια??????? Να δρομολογησουμε τιποτα παλι????
:beer::beer::beer:

spyro
24/11/2012, 22:26
:cry:

stamktm
24/11/2012, 23:02
Μπραβο :a18:πολυ ωραιες φωτο πρεπει να περασατε υπεροχα κριμα που το εχασα:a018:αντε και στο επομενο:beer:

antsoar
24/11/2012, 23:08
Και παλι να πω ενα ευχαριστω στον Δημητρη για ενα μαθημα "μη ασφαλους" οδηγησης.......και υπερμετρης εντουραδικης mega-onoff τρελας!!!!!

Να σημειωθει οτι, οι φωτογραφιες ολες οσες ανεβηκαν, ειναι ενα μικρο δειγμα απο την βολτα που πραγματοποιηθηκε!!! Οποιος απο τους συμμετεχοντες επιθυμει, μπορει να επικοινωνησει με την Μαρια Βασιλακη στο 6972325215 και να λαβει τις ατομικες του φωτογραφιες, εναντι καποιου μικρου κοστους.
Η ποιοτητα δουλειας της, ηδη με εχει πεισει παντως για να παραγγειλω το αλμπουμακι μου!!!!
Ποτε θα ειναι το επομενο ρε παιδια??????? Να δρομολογησουμε τιποτα παλι????
:beer::beer::beer:

:D:a2::a20::beer: Πως και πως τις περίμενα, ήμουν σίγουρος για την ποιότητα της δουλειάς της Μαρίας :beer::beer:

Λευτέρη για πες ένα κόστος στο περίπου για τις φωτό

crfouras
24/11/2012, 23:10
:D:a2::a20::beer: Πως και πως τις περίμενα, ήμουν σίγουρος για την ποιότητα της δουλειάς της Μαρίας :beer::beer:

Αντωνη δεν εχω ιδεα. Καλο θα ειναι να κανεις ενα τηλεφωνο στην Μαρια και να ρωτησεις.
:D οι φωτο παντως ειναι σουπερ!!!

crfouras
26/11/2012, 18:44

Αντωνη, μιλησα με την Μαρια κ η τιμη του CD ειναι στα 15ευρω!:beer:
Οποιος ενδιαφερόμενος Μαρια Βασιλακη στο 6972325215.