PDA

View Full Version : SV vs Raptor vs ER 6N vs Versys

Σελίδες : [1] 2

Dant3
23/10/2012, 21:04
Τις καλησπερες μου.
Νεος εδω ,αλλα οχι και στο χωρο της μοτο.

Σε 2 μηνες περιπου παω για αγορα καθημερινου με μεγιστο μπατζετ τα 3500 γιουρο.
Καποιοι μπορει να με θυμουνται απο, αλλο φορουμ αλλα ειπα και να ρωτησω και εδω μιας και εκοψα πολλα sv και μιας και ειναι στην κορυφη των επιλογων μου,οι γνωμες των κατοχων τους θα ειναι πολυτιμες.
Λεπον παρουσιαζω τους υποψηφιους με σειρα προτεραιοτητας γραφωντας περιληπτικα μειονεκτηματα-πλεονεκτηματα οπως τα βλεπω εγω.

Να σημειωσω οτι ειμαι φοιτητης και οτι παρω θα το κρατησω τουλαχιστον 5-6 χρονια(αν με βολεψει γιατι οχι και περισσοτερα) και ειμαι 1,75, 75 κιλα (αυτα τα κατσικια τον αυγουστο στα πανηγυρια) και η χρηση θα ειναι 90 πολη και 10 ταξιδια και βολτες εκτος.με ενδιαφερει αρκετα η οικονομια στο καυσιμο(μιας και τελη-ασφαλειες-σερβις θα τα εχω στο μεγαλυτερο μερος καλυμμενα απο το κεφαλαιο) οποτε δεν θελω 4 κυλινδρο
Λεπον:

-Cagiva raptor 650:
Ω ναι.θα μου πειτε που το ξεθαψα αυτο.εγω απορω πως και δεν περπατησε.εχει το μοτερ του sv ,τα ηλεκτρολογικα και μονο τον ψεκασμο της cagiva.απο περιφερεικα,ανεστραμμενα σωληνακια υψηλης,brembo κτλ και δεν συμμαζευεται.μου αρεσει και αρκετα ενω μου φαινεται και βολικο οταν το καβαλησα.
τα αρνητικα?αντε να βρεις ανταλλακτικα.αν και τα πιο πολλα ειναι της suzuki και σε περιπτωση σουπας υποθετω οτι το ebay κανει θαυματα.μονο μην κανει καμια στραβη ο ψεκασμος και θελω και χρημα και χρονο μετα γιατι καηκαμε!επισης αρκετα σπανιο οποτε δεν εχω αγχος μεγαλο για κλοπη...

-Suzuki SV650
Αξιοπιστο,ωραιο οικονομικο ανταλλακτικα αφθονα και τα κανει ολα.πως να μην ειναι στις επιλογες μου?
να σημειωσω οτι μου αρεσει πιο πολυ το γυμνο(μιας και δεν θελω και κλιπ ον) αλλα αντε να βρεις...
αν παω τελικα για τετοιο,θελω οπωσδηποτε μοντελο με μαυρο πλαισιο,αρα 05 και μετα.

-Kawasaki Er 6n
Μια απο τα ιδια με το sv.υπαρχει ηδη ενα στην οικογενεια και εχω κανει αρκετα χιλιομετρα.και αυτο μεσα στα πρωτα αν και δεν μου πολυαρεσει να πω την αληθεια(κυριως γιατι δεν βρισκω και του 09 και μετα που ειναι πιο ωραιο).οποτε το μονο αρνητικο,οπως το βλεπω εγω,ειναι οτι δεν με τρελαινει κιολας.

-Kawasaki Versys
Μια απο τα ιδια με το er μονο που εχει καλυτερο στησιμο,ζελατινα για να κανω ανετα ταξιδια και γενικα δεν εχει μειονεκτηματα.μονο που κυκλοφορουν πολλα και μην βρω μονο το disklock κανα βραδυ...

Θελω με βαση τα οσα ειπα ,και βασει της εμπειριας καποιων πανω στα μοντελα να με βοηθησετε στην επιλογη μου!
Ευχαριστω και sorry για το μακρυ κειμενο!

MikeG
23/10/2012, 21:41
Νομίζω ότι τα Kawasaki και ιδιαίτερα το Versys θα είναι το πιο οικονομικό σε καύσιμα, ίσως και το πιο άνετο. Από εκεί και πέρα, το πακέτο του Raptor προσωπικά το θεωρώ πολύ καλό. Ανάμεσα σε αυτά τα δύο θα έπαιζα με ένα προβάδισμα στο Versys αν σκεφτόμουν και τα ταξιδάκια.

Welcome!

astroman76
23/10/2012, 21:52
Νομίζω ότι τα Kawasaki και ιδιαίτερα το Versys θα είναι το πιο οικονομικό σε καύσιμα, ίσως και το πιο άνετο. Από εκεί και πέρα, το πακέτο του Raptor προσωπικά το θεωρώ πολύ καλό. Ανάμεσα σε αυτά τα δύο θα έπαιζα με ένα προβάδισμα στο Versys αν σκεφτόμουν και τα ταξιδάκια.

Welcome!

Μην μπλεξεις με κατσιβα... για καποιο λογο χαντακωσανε ολλες τις μακρες που ειχανε πανω τους... Ducati, Husky... το μηχανακι δεν πουλησε πουθενα αρα χλομο να βρεις και πληθωρα απο πραγματα που λες στο εβαι...

Εγω θα επερνα το SV ειχα 2 και το παλιο και το νεοτερο.. πολυ παιχνιδιαρικο και με τρελο μοτερακι, φτιαχνετε και καλα (πιρουνια, αμορτισερ και αλλα πολλα δες SVrider.com) και θα ελεγα και διαχρονικο σχεδιαστικα...

Dant3
23/10/2012, 22:40
Το Sv μου αρεσει πολυ.αλλα ρε γμτ γυμνο του 05 και μετα ουτε για δειγμα.
και ντυμενο εχει 2-3 μεν.αλλα για να του φορεσω τιμονι θα θελω ενα 200αρι.
ταξιδι κανει το ντυμενο?και στη πολη τι λεει?

και κατι αλλο.τι ανταλλακτικο απο το cagiva να μην βρω ρε παιδια?εκτος απο πλαστικα(δεν εχει και πολλα)

SVX
23/10/2012, 22:51
παρε versys... και usd και ψαλιδαρα εχει και το πιο οικονομικο ειναι και All terain

κανενα απο τα υπολοιπα δεν κοντευει 5λιτρα στην καταναλωση

akis_trevor
23/10/2012, 22:57
1.versys
2.er6n
3.sv
4.raptor
:wave2:

Dant3
23/10/2012, 23:29
καλα μην το λες για την καταναλωση,με το ερ μεση εντος εχω 4,5λτ/100χλμ!
με ψηνετε για το βερσακι τωρα γμτ...
το μονο που δισταζω ειναι που κυκλοφορει πολυ και φοβαμαι μη λειπει κανα πρωινο...και το οτι τα sv και raptor οσο να ναι ειναι πιο πολυ μουρη και ειμαι μικρος ακομα εγω και αμα δεν φτιαχνομαι και λιγακι με τη μηχανη :blush:

SVX
23/10/2012, 23:44
καλα μην το λες για την καταναλωση,με το ερ μεση εντος εχω 4,5λτ/100χλμ!

αυτο τωρα το λες για να αντικρουσεις το επιχειρημα μου περι καταναλωσης? εγω δεν ειπα 4μιση γιατι θα με λεγαν υπερβολικο...

οπως και να χει το ιδιο μοτερ φορανε ER & Versys και ειναι αυτη τη στιγμη απο τα οικονομικοτερα της κατηγοριας

imitrelos
24/10/2012, 00:49
Ανταλλακτικα για cagiva θα βρεις μεταπωληση δεν εχει δυστηχως στην ελλαδα αλλα , κινητηρα οπως και ολα τα μηχανικα ειναι απο το sv πλαστικα μονο απεξω για μενα περνεις sv με καλητερα περιφερειακα αλλα καλος η κακος θα το παντρευτεις το βερσυς οχι

@astroman sorry που στο λεω αλλα αυτο οτι κατεδτρεψε η cagiva ειδικα την ducati και τα husky ειναι και ο λογος που δεν περπατησαν ....γιατι εδω στο ελλαντα ο καθενας πεταει την μπουρδα του και ειδικα σε τετοια θεματα

Lioulios
24/10/2012, 00:49
ταξιδι κανει το ντυμενο?
το ντυμενο κάνει καλύτερα ταξίδια .

...Το Βέρσυς θα πουληθεί ευκολότερα όταν θα το αποφασίσεις απο τα υπόλοιπα (αν αυτό σε ενδιαφέρει)

...Γερό να ΄ναι κι ότι να ΄ναι .

:wave2:

Dant3
24/10/2012, 02:03
Το τελευταιο που με νοιαζει ειναι η μεταπωλητικη αξια...γιατι τι να το κανω αν δωσω ενα μηχανακι μετα,500Ε παραπανω αν δεν το εχω ευχαριστηθει?
Για αυτο κοιταω και το cagiva.η λογικη λεει βερσυς η sv αλλα κατι μου λεει οτι το cagiva καθε φορα που θα το καβαλαω η θα το κοιταω θα εχω ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια.

εξαλλου υπολογιζω οτι εστω και κραταω οτι παρω 5 χρονια.δεν θα κανω ανετα καμια 40000 χλμ?οποτε οτιδηποτε και εαν παρω που εχει 3000-3500 θα το δωσω 2000+-200.αντε 1800 στη χειροτερη και στη καλυτερη αν το φορτωσω με εξτρα, 2000 και κατι ψιλα.
οποτε για 500Ε δεν με νοιαζει η μεταπωληση.με νοιαζει να με εξυπηρετει και πανω απο ολα να το ευχαριστιεμαι...

Για να μιλαμε και με χειροπιαστα πραγματα ας βαλω και αγγελιες που εχω τσεκαρει...
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2701903/
Raptor.εχει και αρκετα εξτρα.εξατμισεις,μανιταρια ,καινουργια λαστιχα και αυτη τη βλακεια που δειχνει τις ταχυτητες.επειδη ειναι κοντα μου αυτος ειχα παει και το ειχα δει...οντως πρεπει να εχει μολις 2900χλμ γιατι φαινοταν σχεδον καινουργιο.
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1755107/
γυμνο sv δεν εχω βρει για δειγμα.τον ειχα παρει τηλ αυτον και το δινει 3000 αλλα με μετρητα λογικα θα το ριξει λιγακι ακομα...

απο βερσυς ειχα βρει σε ενα συνεργειο εναν που το εδινε για λογαριασμο ενος γνωστου του που ειναι εξωτερικο.μοντελο του 07 με 18000 χλμ 3300 συζητησιμα αλλα ειχε πεσει στασιμο απο τα αριστερα και ειχε στραβωσει μανιταρι(ο μηχανικος ειπε οτι φτιαχνεται αυτο ευκολα) και γδαρθει πλαστικο.

imitrelos
24/10/2012, 02:23
Μπορει να εχει τοσα λιγα χλμ το ραπτορ αλλα επισεις πες του οτι δεν ειναι του 09 αλλα του 06 στοκ και οτι η ελλινμοτο το εδινε μεχρι και τον προηγουμενο χειμωνα οτι ειχε σε στοκ 3600 (γενικα παιξε την τιμη ισως την κατεβασεις λιγο ακομα)

Dant3
24/10/2012, 02:40
Ναι το ξέρω αυτό περί στοκ. Αλλά πόσο να το ρίξει. Άντε να δώσει την μεταβίβαση. Θα πει ότι έχει πολλά έξτρα κ τέτοιες βλακείες ...

astroman76
24/10/2012, 02:45
Ανταλλακτικα για cagiva θα βρεις μεταπωληση δεν εχει δυστηχως στην ελλαδα αλλα , κινητηρα οπως και ολα τα μηχανικα ειναι απο το sv πλαστικα μονο απεξω για μενα περνεις sv με καλητερα περιφερειακα αλλα καλος η κακος θα το παντρευτεις το βερσυς οχι

@astroman sorry που στο λεω αλλα αυτο οτι κατεδτρεψε η cagiva ειδικα την ducati και τα husky ειναι και ο λογος που δεν περπατησαν ....γιατι εδω στο ελλαντα ο καθενας πεταει την μπουρδα του και ειδικα σε τετοια θεματα

μαλλον δεν ειχες ντουκατι Επι εποχης καστιλιονι η Χουσκβαρνα μονο τα τελευταια 3-4 χρονια καταφερε να κανει κατι αλλα απο αξιοπιστια ειτανε μακρια και αγαπημενοι.... η ντουκατι επι καστιλιονι εβγαλε τα πιο ομορφα μηχανακια αλλα πασχανε σε πολλα και τα ανταλακτικα τους ειτανε, στελνω γραμμα στον Λουτζι και οταν τεληωσει την μακαροναδα του μπορει να βρει τιποτα να μου στηλει...

δεν λεω αρλουμπες τα ξερω απο μεσα γιατι δουλεβα για την κοκκινη εταιρια για αρκετα χρονια!

imitrelos
24/10/2012, 03:10
Cagiva supercity 50, cagiva supercity 125 , tamanaco 125, planet 125, mito 125 αυτα στο ονομα μου :-) ο αδερφος elephant 750 (που δυστηχως το εδωσε .

Το συμπερανα απο παλιοτερα ποστ
Αλλα θα σου πω 2 πραγματα ακομα και σημερα στην bolognia οι παλιοι μηχανικοι πινουν νερο στο ονομα του ,
Η εδω αντιπροσωπια ναι τραγικη και εν μερη ασχετη , πριν κατι χρονια ηθελα καποια ανταλλακτικα απο w12 για να κανω το supercity μανιβελατο και καποια στιγμη ανεβηκα αθηνα (εποχη χριστοδουλου σαν τεχνικος διευθυντης) και του εδωσα τους κωδικους ανταλλακτικων blurprint κινητηρα και το γραμμα του διευθυντη του crc για το πως θα γινει αυτο που ηθελα οπως και μια απαντηση για τον ιδιο οτι το supercity ειχε την ιδια μιζα με το 50 της derby

imitrelos
24/10/2012, 03:13
Οσο για τα husky ναι σιγουρα 15 στο εντουρο και καθολικη επικρατηση στα σουπερ μοταρντ ναι σιγουρα την κσταστρεψε , στο οτι δεν θα υπηρχε καν συνχρονη ducati και η ολικη επικρατηση στα sbk ας μην το θιξουμε :-)

sapila racing
24/10/2012, 09:08
δεν λεω αρλουμπες τα ξερω απο μεσα γιατι δουλεβα για την κοκκινη εταιρια για αρκετα χρονια!

Μπορει να δούλευες εκει αλλά δεν μας τα λες καθόλου σωστά.
Την Ducati την έσωσαν στην κυριολεξία οι αδελφοί Castiglioni. Ειχε χρεοκοπήσει κανονικά και με το νόμο πριν μπουν τα αδέλφια στη μέση και της ξαναδώσουν ζωή.
Φυσικό κι επόμενο ηταν να εχουν και καποια προβλήματα τα πρώτα μηχανάκι απου έβγαλαν, αλλά τα έφτιαξαν.
Την έστησαν σαν εταιρεία, έφτιαξαν και μηχανάκια σταθμούς και την πούλησαν στους Αμερικάνους.
Αν δεν υπήρχε η Cagiva τότε, πιθανόν να μην υπήρχε καν η Ducati σήμερα. ;)

Τωρα απο τα μηχανάκια προς επιλογήν, εγω ψηφίζω το Raptor. Ειναι όμορφο, είναι πολύ καλύτερα στημένο χωρίος να χώσεις τίποτα και δεν θα το κλέψει κανείς.
Καίει λίγο παραπάνω αλλά αξίζει. Ενας φίλος το έχει και το χαίρεται, ειναι μια χαρά μηχανάκι και δεν παθαίνει τίποτα.
Ιταλικό πλαίσιο κλπ με Japan μοτέρ πάνγτα ήταν καλός συνδυασμός. :D

πυξιδας990
24/10/2012, 09:45
η καρδια του παιδιου λεει gagiva,ολο γυρω απο το raptor γυριζει.ακολουθησε τη φιλε μου.στις εποχες της απολυτης μουραχαβλιασης χρειαζεται και λιγο συναισθημα

SVX
24/10/2012, 09:53
Το τελευταιο που με νοιαζει ειναι η μεταπωλητικη αξια...γιατι τι να το κανω αν δωσω ενα μηχανακι μετα,500Ε παραπανω αν δεν το εχω ευχαριστηθει?
Για αυτο κοιταω και το cagiva.η λογικη λεει βερσυς η sv αλλα κατι μου λεει οτι το cagiva καθε φορα που θα το καβαλαω η θα το κοιταω θα εχω ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια.

εξαλλου υπολογιζω οτι εστω και κραταω οτι παρω 5 χρονια.δεν θα κανω ανετα καμια 40000 χλμ?οποτε οτιδηποτε και εαν παρω που εχει 3000-3500 θα το δωσω 2000+-200.αντε 1800 στη χειροτερη και στη καλυτερη αν το φορτωσω με εξτρα, 2000 και κατι ψιλα.
οποτε για 500Ε δεν με νοιαζει η μεταπωληση.με νοιαζει να με εξυπηρετει και πανω απο ολα να το ευχαριστιεμαι...

Για να μιλαμε και με χειροπιαστα πραγματα ας βαλω και αγγελιες που εχω τσεκαρει...
Raptor.εχει και αρκετα εξτρα.εξατμισεις,μανιταρια ,καινουργια λαστιχα και αυτη τη βλακεια που δειχνει τις ταχυτητες.επειδη ειναι κοντα μου αυτος ειχα παει και το ειχα δει...οντως πρεπει να εχει μολις 2900χλμ γιατι φαινοταν σχεδον καινουργιο.
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/1755107/
γυμνο sv δεν εχω βρει για δειγμα.τον ειχα παρει τηλ αυτον και το δινει 3000 αλλα με μετρητα λογικα θα το ριξει λιγακι ακομα...

απο βερσυς ειχα βρει σε ενα συνεργειο εναν που το εδινε για λογαριασμο ενος γνωστου του που ειναι εξωτερικο.μοντελο του 07 με 18000 χλμ 3300 συζητησιμα αλλα ειχε πεσει στασιμο απο τα αριστερα και ειχε στραβωσει μανιταρι(ο μηχανικος ειπε οτι φτιαχνεται αυτο ευκολα) και γδαρθει πλαστικο.

Τα Raptor τα 6μισαρια περσι τα πουλουσαν στο Autopolis στη Βαρη 3900 καινουρια μπας και τα ξεφορτωθουν...

αν κολλησες ντε και καλα στο Raptor , μη δωσεις σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση πανω απο 2000-2500 για 650 και παρε ΜΟΝΟ κοκκινο ...

Νικος χρ.
24/10/2012, 09:54
+650

TROOPER
24/10/2012, 10:39
βερσυς

astroman76
24/10/2012, 12:05
Οσο για τα husky ναι σιγουρα 15 στο εντουρο και καθολικη επικρατηση στα σουπερ μοταρντ ναι σιγουρα την κσταστρεψε , στο οτι δεν θα υπηρχε καν συνχρονη ducati και η ολικη επικρατηση στα sbk ας μην το θιξουμε :-)

Φιλε μην βγαζεις συμπερασμα απο τους Αγωνες...(με την ιδια λογικη επρεπε ολλοι να περνουν Συπερμοτο της ΤΜ γιατι κερδηζει) ρωτα τους ιδιοκτητες των χουσκβαρνα της εποχης και ποσα απο αυτα δουλεβουν χωρις να εχουν αλαξει το μισο μοτερ η τα ηλεκτρικα... οσο για τα ντουκατι ηπερτερουσαν σε μια εποχη που οι κανονες γερναν πρως αυτους... και φισικα το γεγονος οτι η ντουκατι εφερνε 20 μοτερ για καθε αγωνα δεν λεει τιποτα ε?

Σιγουρα ο Καστι την εσωσε αλλα το δυκτιο ανταλακτικων ειτανε τραγικο οπως επισης και τα χουσουρια τους

τα ντουκατι της 10ετιας 88-98 ειτανε απο τα πιο γαματα οδηγικα & εμφανισιακα.. αλλα μονο οταν δουλεβανε και οταν εβρησκες ανταλακτικα.. μετα το 998 αλαξανε πρως το καλητερο αλλα αυτα νομιζω ειταν οταν πουληθηκε στους Τεξανους...

Dant3
24/10/2012, 12:09
Τα Raptor τα 6μισαρια περσι τα πουλουσαν στο Autopolis στη Βαρη 3900 καινουρια μπας και τα ξεφορτωθουν...

αν κολλησες ντε και καλα στο Raptor , μη δωσεις σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση πανω απο 2000-2500 για 650 και παρε ΜΟΝΟ κοκκινο ...
Ναι το ξερω ποσο το εδιναν.το θεμα ειναι οτι κατω απο τα 3000 δεν παιζει κανενα στο car!και στη καλυτερη κατασταση ειναι αυτο που εβαλα και με τα περισσοτερα εξτρα(γιατι μια εξατμιση στανταρ θα την βαλω καθως και μανιταρια)
οποτε να παρω ενα στα 2500 και να θελω αλλη μια 200αρα για λαστιχα και 300αρα για μια εξατμισουλα ,εφτασα στο 3000 ετσι ευκολα παλι.ασε που δεν θα ριξω και ενα σερβις?ενω αυτος το δινει με αλλαγμενα λαδια κτλ.θα του το παζαρεψω σιγουρα...
τωρα μονο κοκκινο γιατι?για να φαινεται οτι αντιγραφει το monster?:D

τελος,για πειτε ρε παιδια τι ανταλλακτικο κινδευνευω να μην βρω?
πισω γραναζι εχω δει οτι ηταν δυσκολο αλλα παιρνει απο haya και gsxr με ανοιγμα του κεντρου 1μμ σε τορνο που ετσι και αλλιως μικρο ειναι το κοστος και ευκολη δουλεια(το κανω και μονος μου)

imitrelos
24/10/2012, 15:33
Φιλε μην βγαζεις συμπερασμα απο τους Αγωνες...(με την ιδια λογικη επρεπε ολλοι να περνουν Συπερμοτο της ΤΜ γιατι κερδηζει) ρωτα τους ιδιοκτητες των χουσκβαρνα της εποχης και ποσα απο αυτα δουλεβουν χωρις να εχουν αλαξει το μισο μοτερ η τα ηλεκτρικα... οσο για τα ντουκατι ηπερτερουσαν σε μια εποχη που οι κανονες γερναν πρως αυτους... και φισικα το γεγονος οτι η ντουκατι εφερνε 20 μοτερ για καθε αγωνα δεν λεει τιποτα ε?

Σιγουρα ο Καστι την εσωσε αλλα το δυκτιο ανταλακτικων ειτανε τραγικο οπως επισης και τα χουσουρια τους

τα ντουκατι της 10ετιας 88-98 ειτανε απο τα πιο γαματα οδηγικα & εμφανισιακα.. αλλα μονο οταν δουλεβανε και οταν εβρησκες ανταλακτικα.. μετα το 998 αλαξανε πρως το καλητερο αλλα αυτα νομιζω ειταν οταν πουληθηκε στους Τεξανους...

Καλά το πηδήξαμε το θέμα του παιδιού :lol:
Καλά πότε πείρε η ΤΜ κάποιο τίτλο και δέν το ξέρω ??? αδικείς πααααρα πολύ τα husky
όσο για το δίκτυο να σου πώ ότι όταν έριξα μάυρη πέτρα στήν ελληνμότο τα έπερνα απο αγγλία στο μισό κόστος !!! και μου ερχόταν max σε 1-1,5 εβδομάδα που στούς εδώ "κυρίους" έδινα μπροστά τα λεφτά πλήρωνα μεταφορικά για να γίνει αυτόνομη μεταφορά και περίμενα 1-2 μήνες γιατί οι κύριοι περίμεναν να μαζέψουν και άλλες παραγγελίες (με τήν μεταφορά που είχα πληρώση εξολοκλήρου εγώ )

Lioulios
24/10/2012, 16:38
Μα ...Γίνονται αυτά τα πράματα ;

imitrelos
24/10/2012, 18:33
Αυτα και αλλα πολλα ωραια , δυστηχως πανω στην καψουρα μερικων καπιοι κανανε εκει μεσα περιουσιες

astroman76
24/10/2012, 19:28
Καλά το πηδήξαμε το θέμα του παιδιού :lol:
Καλά πότε πείρε η ΤΜ κάποιο τίτλο και δέν το ξέρω ??? αδικείς πααααρα πολύ τα husky
όσο για το δίκτυο να σου πώ ότι όταν έριξα μάυρη πέτρα στήν ελληνμότο τα έπερνα απο αγγλία στο μισό κόστος !!! και μου ερχόταν max σε 1-1,5 εβδομάδα που στούς εδώ "κυρίους" έδινα μπροστά τα λεφτά πλήρωνα μεταφορικά για να γίνει αυτόνομη μεταφορά και περίμενα 1-2 μήνες γιατί οι κύριοι περίμεναν να μαζέψουν και άλλες παραγγελίες (με τήν μεταφορά που είχα πληρώση εξολοκλήρου εγώ )

2009 2010 και νομιζω το παιρνει και φετος 2012.. εχει παρει και κατασκευαστων αλλα αυτο δεν λεει οτι τα τετραχρονα της ειναι τερατα αξιοπηστιας γιατι κερδιζουν αγωνες...

anyway ας παρει το παιδι το Ραπτορ αν ειναι τοσο ευκολο να βρει ανταλακτικα και ειπαρχει κοσμος εδω μεσα που εχει ακρες.. γιατι δεν εχουν ουτε ολλοι Ebay ουτε πειπαλς... :D

devil's animal
24/10/2012, 19:45
αδερφε να παρεις αυτο που οταν το κοιτας κ@υλωνεις...

imitrelos
24/10/2012, 19:47
Αν και δεν συνηθηζω να απανταω σε ειρωνικα ποστ ;-)

2009 ναι το πειρε η tm με της βασικες ομαδες μεχρι τοτε να εχουν αποχωρηση η να κανουν τυπικη παρουσια

For the records πρωταθλητης 2009 thierie van den bosch και βασικα οπως και με οτι αλλο ετρεξε μονος του το πηρε ;-)

astroman76
24/10/2012, 20:50

2009 ναι το πειρε η tm με της βασικες ομαδες μεχρι τοτε να εχουν αποχωρηση η να κανουν τυπικη παρουσια

For the records πρωταθλητης 2009 thierie van den bosch και βασικα οπως και με οτι αλλο ετρεξε μονος του το πηρε ;-)

καθολου ειρωνικο και οταν ετρεχε η Χουσκβαρνα μονο η ΚΤΜ ειτανε αντιπαλος οι ιαπωνες δεν ασχοληθηκανε ποτε με τα ΣΜ αλλα γενικως η κουβεντα με τις Νικες και την αξιοπηστια μιας μηχανης δεν εχει καμια σχεση, η σουζουκι δεν εχει κερδησει τιποτα εδω και 5χρονια (2005 με Κορσερ αν θημαμε καλα) αλλα τα GSXR ειναι τα πιο καλοπουλημενα μηχανακια στον κοσμο εδω και 20 χρονια!

ikarosk
24/10/2012, 23:14
Για να μην ξεφεύγει η κουβέντα, να πω λίγα λόγια για το RAPTOR.
Κινητήρας-ηλεκτρικά-ψεκασμός, είναι της SUZUKI. Οι ιταλοί μάλλον έχουν βάλει χέρι στο πρόγραμμα διαχείρισης του κινητήρα.
Στο δρόμο είναι άψογο, αν και για την ηλικία μου (48......έχω γενέθλια σήμερα λέμε) θα ήθελα πιο μαλακές αναρτήσεις. Σε οδόστρωμα με σαμάρια και λακούβες θα ήθελα το VERSUS.
Από ανταλλακτικά για μοτέρ και ηλεκτρικά βρίσκεις σε κάθε μαγαζί της SUZUKI. Από τα υπόλοιπα πιο σημαντικό θεωρώ ότι είναι ακριβό και δύσκολο να βρεθεί το ψυγείο.
Η κατανάλωση με νορμάλ χρήση είναι περίπου στα 5λ/100χλμ.
Πάρε και μία φωτό της δικιάς μου.
272374
Η επιλογή όμως θα είναι δική σου. Περίμενε κι άλλες γνώμες!!!!!!!!!

Dant3
25/10/2012, 00:55
Επιτελους ενα κατοχος!
Ειδατε ρε παιδια?δεν ειναι τοσο μαυρο το θεμα των ανταλλακτικων?ψυγειο γιατι να χρειαστω αλλο!φανταζομαι μονο σε στουκα.που και τοτε στην χειροτερη χωνω ενα απο sv με πατεντα.πιστευω θα γινεται...(τωρα εν τω μεταξυ τι καθομαι και ψαχνω,δεν εχω παρει καν ακομα τη μηχανη)

κοιταξτε απο θεμα ανεση,22 χρονων ειμαι ντε,εχω χρονια μπροστα μου να φαω αερηδες και λακουβες στη μεση.
σαμαρια αργοτερα(εαν το παρω) μαλλον θα του φορεσω(η εναλλακτικα tank bag)

οπως ειπα η πρωτη μου επιλογη ειναι το ραπτορ και το μονο που κωλωνα ειναι τα ανταλλακτικα...

imitrelos
25/10/2012, 01:42
Καταρχην ikarosk χρονια πολλα :)

Το ψυγειο ναι ειναι μανικι σκετο και δεν νομιζω να κανει του sv γιατι ειναι κουρμπαριστο

Να σου πω και εγω 30 ειμαι αλλα ειναι οντος πολυ σφιχτες σε σημειο οτι σε λακουβες θα συχτηρισεις αμα εχεις βεβαια καλο δρομο θα της χαρεις αλλα για ελληνικους δρομους ειδικα επαρχειας που μενω εγω μην πεσεις σε μεγαλη λακουβα μετα θα νομιζεις οτι σε βιασε αραπης :-P

Dant3
25/10/2012, 01:50
Εχω συνηθισει με το παπι που χρησιμοποιω που ειναι σουπα οι αναρτησεις και δεν αγχωνομαι.ανεβαινω στο ερ και νομιζω οτι οδηγαω λεωφορειο τοσο μαλακες που ειναι.
το ψυγειο και παλι μονο σε γερη σουπα θελει αλλαγη οποτε δεν με απασχολει.στην τελικη παω και για πατεντα,ολο και κατι θα ταιριαζει...
γενικα απο ανταλλακτικα εννοω κατι αναλωσιμο η εστω σε ατυχημα που να ειναι απο τα πρωτα που την πληρωνουν(οπως το ντεποζιτο,αλλα αυτο τις περισσοτερες φορες παιρνει επισκευη).

Νικος χρ.
25/10/2012, 06:17
παρτο ρε παλικαρε αφου το γουσταρεις!!:beer:

SVX
25/10/2012, 08:36
Επιτελους ενα κατοχος!
Ειδατε ρε παιδια?δεν ειναι τοσο μαυρο

οχι... οχι μαυρο... :nono: ΚΟΚΚΙΝΟ ! :winka:

:bawl:

οπως ειπα η πρωτη μου επιλογη ειναι το ραπτορ και το μονο που κωλωνα ειναι τα ανταλλακτικα...

για ολα υπααρχει λυση¨

272386

272387

πυξιδας990
25/10/2012, 08:53
στο car ειδα παιζουν αρκετα.ειδα και ενα σπαρτιατικο φουλ εξτρα.

Dant3
25/10/2012, 11:08
οχι... οχι μαυρο... :nono: ΚΟΚΚΙΝΟ ! :winka:

:bawl:

για ολα υπααρχει λυση¨

Εχω μια αλοιφη να το κανεις καινουργιο, φαση :D

Το σπαρτιατικο λες αυτο που το δινει 5000?την τιμη ηθελα να ηξερα πως την εβαλε.τοσα του ελειπαν...
εγω αυτο κοιταω.
βεβαια θελω να τσεκαρω αν ειναι γυρισμενα χιλιομετρα και σκεφτομαι να βρω απο ασφαλιστικη το τηλ απο το παλικαρι που το ειχε να τον παρω να τον ρωτησω...

πυξιδας990
25/10/2012, 12:10
εχεις δικιο,δεν προσεξα τιμη.μαλλον τοσα του λοιπουν.ψαξε για τα χιλιομετρα καλο ειναι να ξερεις.

astroman76
25/10/2012, 13:45
http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/2904546/

imitrelos
25/10/2012, 13:49
Στήν τιμή του suzuki που σου έβαλε ο astroman παιξε και τα 2

motomaniac
25/10/2012, 13:57
αδερφε να παρεις αυτο που οταν το κοιτας κ@υλωνεις...
δηλαδη ραπτορ.. κι εγω συμφωνω απολυτα...

motomaniac
25/10/2012, 14:00

For the records πρωταθλητης 2009 thierie van den bosch και βασικα οπως και με οτι αλλο ετρεξε μονος του το πηρε ;-) ημουν εκει.. στο ρυσιο.. γαματη φαση.. κι ο chareyre στην αλλη κατηγορια.. ολα ηταν τουμπανα.. εργοστασιακα η μη ειχαν τρελη διαφορα με τα ελληνικα ΚΤΜ factory που φαινοντουσαν να κουνανε σαν σουμιεδες.. ο μικες ειχε ενα η ο μιμικος δεν θυμαμαι...

Dant3
25/10/2012, 14:24
http://www.car.gr/classifieds/bikes/photos/2904546/
Θελω με μαυρο πλαισιο μωρε να ειναι του 05 και μετα.ξερω ειμαι περιεργος.ασε που δεν μου καθεται και καλα στο ματι,ασημι χρωμα,ασημι πλαισιο,ασημι παντου!

Στήν τιμή του suzuki που σου έβαλε ο astroman παιξε και τα 2
λες ο εμπορος να το ριξει απο τα 3500 στα 2500?μωρε παζαρια θα του κανω οπωσδηποτε αλλα ... :p

πυξιδας990
25/10/2012, 16:06
3000 θα σε παει σιγουρα.

imitrelos
25/10/2012, 19:43
Με 3000 χιλιαρικα πας στους γειτονες και φερνεις το v-raptor το 1000 και κανεις πλακα σε S4, Tuono,speed triple ;)

Καλος η κακος η αντισταση στην πτωση τιμης των cagiva ειναι αναλογη των αντιστασεων της αλεξανδρατου για sex :p

imitrelos
25/10/2012, 19:46
ημουν εκει.. στο ρυσιο.. γαματη φαση.. κι ο chareyre στην αλλη κατηγορια.. ολα ηταν τουμπανα.. εργοστασιακα η μη ειχαν τρελη διαφορα με τα ελληνικα ΚΤΜ factory που φαινοντουσαν να κουνανε σαν σουμιεδες.. ο μικες ειχε ενα η ο μιμικος δεν θυμαμαι...

Καλα οταν καμια σχεση τα παγκοσμιου με τα δικα μας factory
Απο κινητηρα μεχρι αναρτησεις ;)

astroman76
25/10/2012, 19:47
Με 3000 χιλιαρικα πας στους γειτονες και φερνεις το v-raptor το 1000 και κανεις πλακα σε S4, Tuono,speed triple ;)

Καλος η κακος η αντισταση στην πτωση τιμης των cagiva ειναι αναλογη των αντιστασεων της αλεξανδρατου για sex :p

3κ με εκτελωνισμο κτλ?

imitrelos
25/10/2012, 19:59
Οχι δεν εβαλα τον εκτελωνισμο μεσα γιατι δεν ειμαι σιγουρος ποσο θα παει (μπορει και χιλιαρικο)

Οι εκτελονισμοι ειναι ενα πεδιο αγνωστο σε εμενα αλλα θυμαμε οτι πριν 3 χρονια καπιος εφερε ενα monster s4rs και απο οτι ειχε πει εκτελονισμος πινακιδες και τα λοιπα του πηγε +1000 ευρω

Ερωτηση προς εσενα astro μπας και λογο ιδιοτητας με την εδω αντιπροσωπεια ξερεις ....

Εδω και καποια χρονια ψαχνω εναν μηχανακι ξερω οτι στην ελλαδσ ηταν 2-3 τετοια αλλα εξαφανιστηκαν (το ενα στο ηρακλειο και το ειχα δει απο κοντα ετσι με στοιχειωσε κιολας )

Bimota supermono

astroman76
25/10/2012, 20:23
Δεν δουλεβα στην Ελληνικη αντιπροσωπια.. λιγο πιο μακρια.. απο την αλλη πλευρα του Ατλαντικου...

Εγω ξερω ενα συπερμονο της βιμοτα που ειναι Ελλαδα νομιζω το πουλαει αλλα θελει δουλεια το μηχανακι (νομιζω θελει τεποζιτο)

SVX
25/10/2012, 20:28

:wave2: sweet home Kalampaka... τουλαχιστον οι Ιταλοι τα εχουν σε μεγαλυτερη εκτιμηση τα μεταχειρα τους Καγκιβα , οποτε μια η αλλη

http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/2733458/

astroman76
25/10/2012, 20:44
Ειχανε παρουσιασει και ενα καλο το Χ αλλα δεν βγηκε ποτε

http://farm3.staticflickr.com/2094/1800012558_d88392b3bf_b.jpg

imitrelos
25/10/2012, 20:47
Βασικα το x-raptor βγηκε αλλα περιορισμενη παραγωγη ενα μαλιστα ηταν εδω ελλαδα νομιζω αλλα αυτα ακομα και αν τα βρεις πανε σε τελειως αλλα ποσα ;)

imitrelos
25/10/2012, 20:50
https://www.youtube.com/watch?v=bypdbQS30sM&feature=youtube_gdata_player

Νατο ;)

Dant3
25/10/2012, 23:33
Οταν παω να φωναξω κανεναν απο σας εμπειρο στο παζαρι να του το παζαρεψει?:D

imitrelos
26/10/2012, 01:23
Χαχαχα μεσα αλλα κερνας καφε

Dant3
26/10/2012, 10:07
Αμα το ριξεις ακομα και στα 3200 σου κανω το τραπεζι!

motomaniac
26/10/2012, 11:53
φιλε με εναν τροπο γινεται το καλο παζαρεμα.. πας με τα 3000 η 3200 η οσα διατιθεσαι (σε 50αρικα καλυτερα..) να δωσεις τσλοσπαντων και λες : τοσα τωρα. αν πει οχι φευγεις. αν εχει το τηλ σου θα σε παρει μετα απο μια δυο μερες μονος.. ακομα κι αν ειναι μαγαζι.. το cbr μου το εδινε 3000 ακατεβατα.. του λεω παω αθηνα και παιρνω αλλο και μου μενουν και λεφτα.. 2500 χερατα αν θες. λεει οχι. με παιρνει μετα απο δυομερες και μου λεει 2700 λεω κλεινω το τηλ ειπα εχω 2500 κι ουτε ενα ευρω να κανω μεταβιβαση δεν μενει. λεει ελα παρτο το απογευμα..
εχω ομως και το αντιθετο παραδειγμα.. το εδινε 2500 τον παιρνω να π-αω να το δω μου λεει το χει κλεισει αλλος.. λεω καλα να το δω μονο μιας κι ειμαι σαλονικη.. λεει οχι. λεω προκαταβολη πηρες? οχι. ακομα το πουλαει... απο περσι τον ιουλιο..

Dant3
26/10/2012, 14:07
Κατι τετοιο μου φαινεται θα κανω γιατι η αληθεια ειναι οτι 3500 για αυτο ειναι πολλα.αν το δωσει στα 3000 οκ,αλλιως θα τσιμπησω κανα versys να ξεμπερδευω(η κανα sv αν υπαρχει)

SVX
26/10/2012, 14:09
Κατι τετοιο μου φαινεται θα κανω γιατι η αληθεια ειναι οτι 3500 για αυτο ειναι πολλα.αν το δωσει στα 3000 οκ,αλλιως θα τσιμπησω κανα versys να ξεμπερδευω(η κανα sv αν υπαρχει)

με 3000 το παιρνεις .... στο λεω για να μη πας κομπιαζοντας...

1ον. γιατι ειναι σεζον που το μηχανακι ειναι λιγο off trend (το καλοκαιρι τελειωσε και οι εποχικοι γυρισαν εκει που ανηκουν)

2ον . γιατι ειναι κομματι τοσο σπανιο , οσο Πακιστανος χρυσαυγιτης, δεν ειναι δα τοσο περιζητητο

Dant3
26/10/2012, 14:17
Οντως εχεις δικιο...
Ευχαριστω παλικαρια ολους για τη βοηθεια!Σε ενα μηνα με το καλο που θα γινει η κινηση(να μαζευτουν τα φραγκα ολα) θα σας ανεβασω και φωτο κτλ.

Dant3
14/11/2012, 14:45
παιδια τι λετε για αυτο?
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3028271/
δεν ειναι και απο εμπορο και εμπιστευομαι πιο πολυ τα χλμ που λεει.
δεν εχει τα εξτρα που εχει το αλλο αλλα φανταζομαι το παιρνω και ενα 2500 μιας και 3600 ειχε καινουργιο.και ριχνω και μια 300αρα και βαζω τα εξτρα που θελω(εξατμισεις,μανιταρια,ενδειξη ταχυτητων)

SVX
14/11/2012, 15:51
παιδια τι λετε για αυτο?

δεν εχει τα εξτρα που εχει το αλλο αλλα φανταζομαι το παιρνω και ενα 2500 μιας και 3600 ειχε καινουργιο.και ριχνω και μια 300αρα και βαζω τα εξτρα που θελω(εξατμισεις,μανιταρια,ενδειξη ταχυτητων)

καλο ειναι αλλα με μια 300αρα που λες για τα εξτρα που σκεφτεσαι... ξερεις ποσο παει ενα ζευγος τελικα?

astroman76
14/11/2012, 16:05
καλο ειναι αλλα με μια 300αρα που λες για τα εξτρα που σκεφτεσαι... ξερεις ποσο παει ενα ζευγος τελικα?

+1 δεν ειναι και κανα SV να εχεις πολλες επιλογες σε αυτα που θες να βαλεις... κατω απο 400ε δεν θα βρεις τελικα....

Dant3
14/11/2012, 16:47
ναι οντως.200 παρα κατι θελω για μανιταρια και το αλλο και 380 εχουν τα mivv τελικα αρα μια 550αρα.τελος παντων αυτα εξαλλου τα βαζω και σιγα σιγα και αν μου αρεσει ο ηχος απο τις μαμα εξατμισεις τις αφηνω.τα αλλα 2 θελω να βαλω απο αρχη.
θα τον παρω τηλ μετα για να παω να το κοιταξω αυριο να δω τι λεει και αν θελει κανα μαζεμα κτλ.

ikarosk
14/11/2012, 21:45
Καλό φαίνεται στη φωτό.
Να υπολογίζεις και την αλλαγή των ελαστικών στα έξοδα, γιατί πιθανόν να φοράει του ΄05 η του ΄06 μιας και το μοντέλο είναι του ΄06...!!!!!

Dant3
15/11/2012, 00:40
Δεν νομιζω να εχει τα μαμα λαστιχα ακομα!τον πηρα τηλ και θα παω αυριο να ριξω εξονυχιστικο ελεγχο και να δω αν θελει μαζεματα κτλ.απλα για να ξερω τι παιζει πανω κατω ετσι ωστε εαν παω τελικα τον αλλο μηνα για την αγορα να ξερω να το παζαρεψω.

Dant3
15/11/2012, 17:11
Μολις πηγα και ειδα το κοκκινακι.
το εχει σε κλειστο γκαραζ.ειναι πρωτος ιδιοκτητης και το πηρε το 10(βασικα ο ανιψιος του μου το εδειξε)
ειναι ολο μαμα σε πολυ καλη κατασταση.
θελει λαστιχα,γιατι εχει τα μαμα(απο το 05)
η μπαταρια αν οχι αλλαγη θελει ενα καλο φορτισμα.ε και να μην παει και για λαδια-φιλτρο?
εχει και ενα ντορσο ο κυριος που το εχει(μου ειπε οτι ειναι 50 φευγα και την εχει βρει με το ντορσο και αυτο το κανει καμια βολτα που και που)
το κοιταξα οσο μπορουσα με το φακο του κινητου γιατι δεν ειχε πολυ φως.τα δισκοφρενα δεν ειχαν καθολου νυχι σε αριστη κατασταση,αναρτησεις δεν κοιταξα.και οι βιδες απειραχτες.
το εβαλα μπροστα.παρολο που ζοριστηκε λιγο λογω μπαταριας επειδη ειχε να δουλεψει καιρο κρατησε ρολοι το ρελαντι και εβαλα και αυτι να ακουσω για καδενα(επειδη διαβασα οτι σε αυτα τα μοτερ κανει καμια φορα θορυβο).τιποτα περιεργο ολα οκ.μαρσαρα λιγακι και ολα οκ και εκει.
του ειπα του παλικαιου τι παιζει με τα μοντελα και τα στοκ και μου ειπε ενταξει θα τη συζητησουμε τη τιμη.αυτο ελειπε δηλαδη,μιας και θελει μια 300αρα αμεσως μετα τη αγορα.του ειπα φυσικα οτι τον αλλο μηνα θα παω για την αγορα αν ειναι.
εξατμισεις δεν χρειαζεται η μηχανη,ο V κανει και γ@μω τους θορυβους και με τις μαμα εξατμισεις.
μανιταρια και το μπιχλιμπιδι που δειχνει ταχυτητες θα τα βαλω.
κατι αλλο δεν μου ερχεται...
α τσεκαρα και ολα τα ηλεκτρικα,δηλαδη διακοπτες κτλ,ολα δουλευαν.

thanos_s
15/11/2012, 17:13
Μολις πηγα και ειδα το κοκκινακι.
το εχει σε κλειστο γκαραζ.ειναι πρωτος ιδιοκτητης και το πηρε το 10(βασικα ο ανιψιος του μου το εδειξε)
ειναι ολο μαμα σε πολυ καλη κατασταση.
θελει λαστιχα,γιατι εχει τα μαμα(απο το 05)
η μπαταρια αν οχι αλλαγη θελει ενα καλο φορτισμα.ε και να μην παει και για λαδια-φιλτρο?
εχει και ενα ντορσο ο κυριος που το εχει(μου ειπε οτι ειναι 50 φευγα και την εχει βρει με το ντορσο και αυτο το κανει καμια βολτα που και που)
το κοιταξα οσο μπορουσα με το φακο του κινητου γιατι δεν ειχε πολυ φως.τα δισκοφρενα δεν ειχαν καθολου νυχι σε αριστη κατασταση,αναρτησεις δεν κοιταξα.και οι βιδες απειραχτες.
το εβαλα μπροστα.παρολο που ζοριστηκε λιγο λογω μπαταριας επειδη ειχε να δουλεψει καιρο κρατησε ρολοι το ρελαντι και εβαλα και αυτι να ακουσω για καδενα(επειδη διαβασα οτι σε αυτα τα μοτερ κανει καμια φορα θορυβο).τιποτα περιεργο ολα οκ.μαρσαρα λιγακι και ολα οκ και εκει.
του ειπα του παλικαιου τι παιζει με τα μοντελα και τα στοκ και μου ειπε ενταξει θα τη συζητησουμε τη τιμη.αυτο ελειπε δηλαδη,μιας και θελει μια 300αρα αμεσως μετα τη αγορα.του ειπα φυσικα οτι τον αλλο μηνα θα παω για την αγορα αν ειναι.
εξατμισεις δεν χρειαζεται η μηχανη,ο V κανει και γ@μω τους θορυβους και με τις μαμα εξατμισεις.
μανιταρια και το μπιχλιμπιδι που δειχνει ταχυτυτες θα τα βαλω.
κατι αλλο δεν μου ερχεται...
α τσεκαρα και ολα τα ηλεκτρικα,δηλαδη διακοπτες κτλ,ολα δουλευαν.

Αντε, καλες παντρειες :D

Dant3
15/11/2012, 17:29
Α στα αντιβαρα ειχε φυγει ελαχιστο χρωμα αλλα δεν ηταν φαγωμενα σαν απο πτωση και ηταν και το ιδιο και απο τις 2 μεριες.κατι υποπτο η μπα?

giannis21
15/11/2012, 17:35
θεωρητικα δεν θα παιζει κατι υποπτο αφου ειναι το ιδιο και απο τις δυο μεριες,αλλα για καλο και για κακο οταν πας την αλλη φορα και το βγαλετε στο φως ριξε μια ματια στα "υποπτα" σημεια για γδαρσιματα(μαρσιπιεδες,καπακι κινητηρα κτλ)παντως αν ειχε πτωση και ηθελε να το κρυψει θα τα αλλαζε τα αντιβαρα..

πυξιδας990
15/11/2012, 19:06
welcome to the italian(gagiva)dream.have a nice trip.:a08:

alexzafeir
15/11/2012, 19:27
φιλε μου το μηχανακι το είχα από το μεχρι το 2011 - το εδωσα για να πάρω V Strom, το μόνο που έχω να πώ είναι ότι είναι πολύ καλό μηχανάκι με απίστευτα περιφεριακα δεν χρειάζεται τίποτα, ο ήχος των εξάτμισεων θα σε ικανοποιήσουν σίγουρα με κλειστά τα μάτια πάρτο Agusta πλαίσιο suzuki μοτέρ, εγώ το πούλησα 2700 ευρώ οτι αλλο θες ρώταμε, απλώς να ξέρεις οτι δεν μεταπωλείται ευκολα
να το πρώην274408

Dant3
15/11/2012, 22:04
Για πες μου καταναλωσουλα και εαν ειχες προβλημα να βρεις κανενα ανταλλακτικο!
Α θα μου δωσει και συναγερμο κιολας στο κουτι του.το και πως δεν ξερω

alexzafeir
16/11/2012, 14:46
Η καταναλωση του ειναι ΄περίπου 5 εως 6 l/100klm ανάλογα την χρήση , δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα, ανταλλακτικά και service suzuki, συναγερμό δεν έβαλα λόγω των κραδασμών - ιταλικο μοτο, αλλά το ειχα σε κλειστό parking

Dant3
16/11/2012, 18:07
οκ σε ευχαριστω! εαν μου ερθει κατι αλλο ρωταω

SVX
02/12/2012, 19:15
τι εγινε τελικα φιλε ? το αγορασες ?

Dant3
03/12/2012, 10:06
Τωρα δεκεμβρη ειχα πει οτι θα γινει η κινηση.αναμενω και σημερα η αυριο θα ξερω ποτε θα γινει το καλο.το θετικο της υποθεσης ειναι οτι εβαλε το ευλογημενο κρατος ενας αρκετα μεγαλο ποσο στους γονεις που τους χρωστουσε εδω και 3 χρονια οποτε το οικονομικο θεμα γινεται αρκετα πιο ευκολο...

Dant3
04/12/2012, 15:00
την αλλη βδομαδα θα γινει η αγορα.τι λαστιχακια προτεινετε?μολις το παρω θα το παω κατευθειαν για αλλαγη.θελω κατι που να ζεσταινεται γρηγορα και να εχει καλο κρατημα στο νερο.ταβανι τα 300Ε

motomaniac
05/12/2012, 17:37
ργω προσωπικα εχω παθει με την προσφυση των sportsmart σε ολους τους τομεις. πλαγιασμα σε βρεγμενο ομως φοβαμαι γιατι δεν εχει χαραξη..

Dant3
05/12/2012, 22:16
Αυριο παω συνεργειο για ελεγχο και αν ειναι αγορα και μετα για σερβις και αλλαγη ελαστικων.τα bridgestone s20 θα φορεσω τελικα

Dant3
06/12/2012, 23:59
276115

motomaniac
07/12/2012, 00:04
μεγειες καλοταξιδη!

Dant3
07/12/2012, 00:08
Ευχαριστω!
πρωτες εντυπωσεις πολυ καλες.θα γραψω αναλυτικα αφου κανω λιγα χλμ ακομα.
εχω μονο ενα θεμα.το σασμαν ειναι πετρα.με λιγο ρυθμισμα συμπλεκτη κτλ παλευεται αλλα χτυπανε αρκετα οι ταχυτητες.ο προηγουμενος ειπε οτι αλλαξε πριν 500χλμ λαδια και τα αφησα γιατι οντως φαινοντουσαν φρεσκα και μου το ειπε και ο μηχανικος.τι να κανω?να παρω καλο λαδακι να του βαλω?

SVX
07/12/2012, 00:10
με γειες ... καλοταξιδο και προσεχτικα τωρα με τις υγρασιες

εισαι τυχερος που φοραει το ζελατινακι ..... ειναι πολυ δυσευρετο...

μανιταρια ψαξε στο ebay.de
μπορεις να μπεις Raptormania.it για να δεις μετατροπες κλπ

Dant3
07/12/2012, 00:24
βεβαια θα το βγαλω το ζελατινακι γιατι δεν μου καθεται καλα...
του εκανα και ενα γενικο σερβις εκτος απο λαδια.
φορεσα και λαστιχακια τα bridgestone s20 και τωρα πλεον κανω χιλιομετρα!

TROOPER
07/12/2012, 08:57
μεγεια λοιπον. :beer:

harris_x
07/12/2012, 09:25
Καλοτάξιδο και πάντα όρθιο :beer:

ο προηγουμενος ειπε οτι αλλαξε πριν 500χλμ λαδια και τα αφησα γιατι οντως φαινοντουσαν φρεσκα και μου το ειπε και ο μηχανικος.τι να κανω?να παρω καλο λαδακι να του βαλω?
αν μετά απο 500km τα λάδια δεν έχουν στρώσει, άλλαξέ τα.

imitrelos
07/12/2012, 11:11
καλοτάξιδο τπ μηχανάκι και πάντα όρθιος :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

για το κιβώτιο είναι σκληρό απο μόνο του αλλά αν έχουν αλλάχτει πρίν 500 χλμ και αυτ΄πο ήταν πρίν κανένα χρόνο ίσως να θέλουν αλλαγή η απλά λίγο δούλεμα

ενα tip νεκρά προσπάθησε να βάζεις ΠΡΙΝ σταματήση γιατί με σταματημένο βρισκει δύσκολα νεκρα (εσένα το παρουσιάζει το φαινόμενο αυτό ? )

sapila racing
07/12/2012, 11:16
καλά χιλιόμετρα! :beer:

Αλλαξε λάδια γιατί δεν ξέρεις από πότε είναι μέσα.

Dant3
07/12/2012, 13:34
Ευχαριστω παιδια.μεσα στην αλλη βδομαδα θα αγορασω ενα καλο λαδακι 10-40 και θα κανω την αλλαγη μονος μου.τι μου προτεινετε?

ikarosk
07/12/2012, 14:25
Καλοτάξιδη και το μασκάκι μην το βγάλεις.!!!!!!
Για λάδια δεν μπορώ να σου προτείνω κάτι γιατί δεν έχω δοκιμάσει κάτι άλλο εκτός από τα SHELL ADVANCE VSX 15W-50.
Ήταν τα μόνα λάδια που μου δούλευε σωστά το CANYON. Εμένα μου χτυπάει μόνο η πρώτη όταν είναι ζεστό.Είναι καλή αγορά, και θα την χαρείς όταν τη συνηθίσεις.:beer:

Dant3
10/12/2012, 10:25
Πρωτη μετρηση καταναλωση,220 χλμ με 14 λιτρα.
βεβαια το πηγα λιγακι ταπα οποτε δικαιολογουνται τα 6,5 /100 που πιασα :D

SVX
10/12/2012, 12:24
Πρωτη μετρηση καταναλωση,220 χλμ με 14 λιτρα.
βεβαια το πηγα λιγακι ταπα οποτε δικαιολογουνται τα 6,5 /100 που πιασα :D

μηχανακι αγορασες , οχι γεννητρια.... ασε τις καταναλωσεις και κοιτα να το χαρεις .... μανιταρια το πρωτο αξεσουαρ (μετα τα λαστιχα)

Dant3
10/12/2012, 19:22
Μεσα σε αυτη τη βδομαδα θα μπουν και τα μανιταρια.λαστιχα αλλαχθηκαν τη μερα που το πηρα.
τωρα εχω κατι αλλο στο μυαλο μου.μου εσπασε(η ηταν σπασμενο οταν το πηρα και δεν το προσεξα) η βαση απο το λασπωτηρα μπροστα.με τι κολλαει?να βαλω κολλα και μετα πολυεστερα?δεν παιζει και πολυ χρημα για να μπλεξω με στοκους και βαψιματα κτλ.

ikarosk
11/12/2012, 10:47
Ποιό λασπωτήρα?????????
Βάλε φωτό!

Dant3
11/12/2012, 12:53
276462
276463
276464

το ειχα ξανακολλησει αυτος και εσπασε.
μαλλον με πολυεστερα θα το κανω.ελπιζω να το κρατησει!

GIXXERAKIAS
11/12/2012, 12:58
276462
276463
276464

το ειχα ξανακολλησει αυτος και εσπασε.
μαλλον με πολυεστερα θα το κανω.ελπιζω να το κρατησει!
Ψάξε λίγο στο φόρουμ....νομίζω ότι ο Ispiros (η κάποιος άλλος) είχε κάνει how to με φωτογραφίες για το πώς επισκευάζουμε σπασμένο πλαστικό.Αλλιώς ίσως θυμάμαι σε κάποιο άλλο φόρουμ...google it και θα βρείς τον τρόπο.;)

Dant3
11/12/2012, 13:05
Ναι ειδα ενα θεμα απο το kawasakibikers.
καλυτερα με πολυεστερα η κολλα δυο συστατικων για πλαστικα?

ikarosk
11/12/2012, 14:23
Καλό τρίψιμο από την πλευρά που δεν είναι κόκκινο, με γυαλόχαρτο για να κάνει γραμμές.
Τις επιφάνειες της ρωγμής μη τις τρίψεις, μόνο καλό καθάρισμα με άσπρη βενζίνη.
Κόλλημα με κόλλα στιγμής στο σπάσιμο και στο πίσω μέρος κόλλα δύο συστατικών χωρίς τσιγκουνιές για να καλύψει τον αρμό.
Άστο τουλάχιστον δύο μέρες να στεγνώσει.