View Full Version : uvex ανταλλακτικα
tourloscars
26/10/2012, 14:56
Καλησπερα παιδια εχω κρανος uvex enduro και εχασα στο δρομο το πλαστικο κλιπσακι που κραταει την ζελατινα μπας και γνωριζεται ποιος εχει ανταλλακτικα???γιατι εδω κοντα στην περιοχη μου δεν υπαρχει κανεις και τοι μαγαζι που το αγορασα εχει κλεισει!!!ευχαριστω
:dizzy:
tourloscars
26/10/2012, 14:58
http://imageshack.us/photo/my-images/372/enduros47327021yk5.jpg/ αυτο το κρανος εχω
Μοτομαρκετ που τα φερνει δε μπορει να σε εξυπηρετήσει?
motomarket.gr
Lioulios
26/10/2012, 15:05
Αν το βρεις ,πες μας και μας ...να ξερουμε οταν φτασει εκεινη η ωρα...Φευγει ευκολα το ατιμο...
tourloscars
26/10/2012, 15:28
πηρα τηλεφωνο η εταιρεια εδω και ενα χρονο εχει σταματησει την παραγωγη οχι μονο στα ανταλλακτικα αλλα και στα κρανη, μου ειπαν ομως να περασω απο κει για να το δουν μπας και βρουμε να ταιριαζει καποιο απο αυτα που ηδη εχουν!!!!! ευχαριστω Sapadak δεν ειχα ρωτησει σε αυτο το μαγαζι.
πηρα τηλεφωνο η εταιρεια εδω και ενα χρονο εχει σταματησει την παραγωγη οχι μονο στα ανταλλακτικα αλλα και στα κρανη, μου ειπαν ομως να περασω απο κει για να το δουν μπας και βρουμε να ταιριαζει καποιο απο αυτα που ηδη εχουν!!!!! ευχαριστω Sapadak δεν ειχα ρωτησει σε αυτο το μαγαζι.
Κατσε γιατι δε καταλαβα
Πηρες τηλεφωνο και σου ειπαν οτι η UVEX σταματησε τη παραγωγη ανταλλακτικων? Επισης και τα κρανη?????????
Κατι δε καταλαβα
Πηρες τηλεφωνο και σου ειπαν οτι η UVEX σταματησε τη παραγωγη ανταλλακτικων? Επισης και τα κρανη?????????
Ναι, δε φαίνεται βγάζει πια κράνη μοτοσικλέτας.
Στο site τους τουλάχιστον δεν υπάρχει τίποτα...
Ναι, δε φαίνεται βγάζει πια κράνη μοτοσικλέτας.
Στο site τους τουλάχιστον δεν υπάρχει τίποτα...
Οντως ...
Να κρατησω το δικομ τοτε για συλλεκτικο :)
Lioulios
26/10/2012, 15:57
γιατι νομιζατε οτι το λουι ντε το σκοτωνε το συγκεκριμενο στα 85 ευρω το απλο ;;;
...Η μοτοτειντ εχει το καρμπον ...200 ευρω κατω...