PDA

View Full Version : On The Road 2012......Nordkapp

Σελίδες : 1 2 [3]

dimitris777
09/11/2015, 08:24
Τα σέβη μου "ταξιδιάρα ψυχή", πάντα τέτοια, γερός, γνήσιος και με καλά km. Ευχαριστούμε που μοιράστηκες τις σκέψεις σου ενώ μας είχες συνεπιβάτες. Καθώς για εμένα αυτό το ταξίδι είναι στα πλάνα του καλοκαιριού διαβάζοντας το ταξιδιωτικό σου επιβεβαιώνεται αυτό που έχουμε στο μυαλό μας "σημασία έχει το ταξίδι και όχι ο προορισμός".

Σ'ευχαριστω Νικο. Η ιδεα και τα ονειρα του ταξιδιου οπως και η προετοιμασια ολο το χειμωνα ειναι το μισο ταξιδι! Με το καλο να πατησεις μιζα και να κουμπωσεις 1η με προορισμο Nordkap!

nikesamothraki
12/03/2016, 21:41
Μπράβο σου μοναχικέ λύκε..
Μακάρι να μας αξιώσει ο Θεός να φτάσουμε και μεις εκεί Πάνω....
Και πάλι τα σέβη μου..

dimitris777
13/03/2016, 10:53
Μπράβο σου μοναχικέ λύκε..
Μακάρι να μας αξιώσει ο Θεός να φτάσουμε και μεις εκεί Πάνω....
Και πάλι τα σέβη μου..
Ευχαριστω φιλε.
Ολα θα γινουν φιλε αν το θελεις. Οτι πληροφορια χρειαστεις Ν Χηλη στο βιβλιοπωλειο.....ειδα το Σαμοθρακη γι'αυτο.

airmav
15/03/2016, 08:48
φιλε δημητρη δεν ειναι δυνατον....μολις το διαβασα.....τοσο καιρο δεν ξερω για ποιο λογο, δεν ειχα ανοιξει το ποστ......σημερα , παλι δεν ξερω γιατι, το πηγα μονορουφι.....μεγαλη αποφαση και τοσο συντομη ταυτοχρονα....το ταξιδι οντως ξεκινα με ενα βημα....ειναι τρομερα αυτα που διαβασα και ειδα...μπραβο ρε φιλε.... εισαι εμπνευση για εμενα πλεον... σε ευχαριστω...

dimitris777
15/03/2016, 10:27
φιλε δημητρη δεν ειναι δυνατον....μολις το διαβασα.....τοσο καιρο δεν ξερω για ποιο λογο, δεν ειχα ανοιξει το ποστ......σημερα , παλι δεν ξερω γιατι, το πηγα μονορουφι.....μεγαλη αποφαση και τοσο συντομη ταυτοχρονα....το ταξιδι οντως ξεκινα με ενα βημα....ειναι τρομερα αυτα που διαβασα και ειδα...μπραβο ρε φιλε.... εισαι εμπνευση για εμενα πλεον... σε ευχαριστω...

Ευχαριστω φιλε. Ξεκινα το ταξιδι που θες φετος!