Σύνδεση

View Full Version : Γνώμες για HELD GoreTex

George_Sp
01/11/2012, 00:36
Αλόχα.

Επειδή δε παλεύεται άλλο η μηχανή με το καλοκαιρινό μπουφάν. Ήρθε η ώρα για χειμερινό goretex.

Από λεφτά δε μπορώ να ανέβω πάνω από τα 250ευρώ. Στην αρχή κοίταγα στα 150αλλά είδα τις διαφορές ενός απλού 4season με ένα Goretex σε αίσθηση, άνεση και προστασία και είπα εδώ είμαστε.

Έχω κοζάρει αυτό

272997

http://www.fc-moto.de/Held-Novara-Gore-Tex-Jacket

Το δοκίμασα Ελλάδα και το Medium μου κατσε κουτί. Δυστυχώς η ελληνική τιμή ξέφευγε πολύ (360ευρώ) οπότε αν δε μπορέσω να πάρω price match θα το παραγγείλω από fc-moto.

Καμιά ένσταση ή αντιπρόταση πριν παραγγείλω στο τέλος της βδομάδας?

spyrakos35
01/11/2012, 05:30
καταρχάς

α. υπάρχει ενα θεματάκι με το fc-moto, ψάξε στο φόρουμ με λέξεις κλειδιά "fc-moto" και δες (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=128714&highlight=fc-moto)

β. βλεπω οτι το συγκεκριμένο μπουφάν δεν έχει ουτε έναν αεραγωγό.... χμ...

γ. δεν είναι ανάγκη να παρεις γκορετεξ σε μπουφάν..... θα το πληρώσεις ακριβα την στιγμή που, ούτως ή άλλως ενα αδιάβροχο θα το πάρεις κάποια στιγμή (εμπειρικά μιλώντας)

θα σου συνιστούσα να αγοράσεις μπουφάν οπου όλες οι επενδύσεις είναι αποσπώμενες και με αεραγωγούς

πχ....
http://www.richa.eu/products/textile-jackets/voyager/
(έχεις και κιτρινάκι μοτό)

McGyver
01/11/2012, 06:36
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει με ποια λογική ένα μπουφάν μοτοσικλέτας έχει κουκούλα;

Sapadak
01/11/2012, 06:37
Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει με ποια λογική ένα μπουφάν μοτοσικλέτας έχει κουκούλα;

Σταση για τσιγαρο δε κανεις εσυ ποτε?

George τραβα μια στα colori και δοκιμασε το STORM

Πιστευω θα εισαι κομπλε απο εφαρμογη, τιμη δυνατή και After sales

mtsop
01/11/2012, 07:04
Πολύ καλά είναι και τα γερμανικά Hein Gericke, που δεν εκπροσωπούνται στην Ελλάδα δυστυχώς.
Το μπουφανάκι δε μοιάζει για μηχανής πάντως.

GIXXERAKIAS
01/11/2012, 07:53
Σταση για τσιγαρο δε κανεις εσυ ποτε?

George τραβα μια στα colori και δοκιμασε το STORM

Πιστευω θα εισαι κομπλε απο εφαρμογη, τιμη δυνατή και After sales

Για εφαρμογή είναι από τις καλύτερες!Αδιαβροχο πάντως δεν είναι με την καμμία....

George κατευθείαν αδιάβροχο πάντω-κάτω και μπότες για τις βροχές πλέον που μπαίνουν δυναμικά ότι μπουφάν και να πάρεις.....:wave2:

Sapadak
01/11/2012, 08:00
Αδιαβροχο πάντως δεν είναι με την καμμία....

Κοιτα δε λεω να ριχνει γατες και σκυλους και εσυ να καθεσε με το μπουφαν απο κατω :lol:
Με ενα Lenon εδω και 8 χρονια σε βροχη εχω μεινει ικανοποιημένος, οποτε το στορμ με την εξτρα επιστρωση θα ειναι λιγακι καλυτερο σιγουρα

George κατευθείαν αδιάβροχο πάντω-κάτω και μπότες για τις βροχές πλέον που μπαίνουν δυναμικά ότι μπουφάν και να πάρεις.....:wave2:

+49^^
Αυτο ΣΙΓΟΥΡΑ οτι και να διαλέξεις

GIXXERAKIAS
01/11/2012, 08:11
Κοιτα δε λεω να ριχνει γατες και σκυλους και εσυ να καθεσε με το μπουφαν απο κατω :lol:
Με ενα Lenon εδω και 8 χρονια σε βροχη εχω μεινει ικανοποιημένος, οποτε το στορμ με την εξτρα επιστρωση θα ειναι λιγακι καλυτερο σιγουρα

Τί να πω ρε γμτ....μιλάμε για 5 λεπτά βροχής και ποτίζει όλο μέσα αν δεν έχω βάλει αδιάβροχο...και τα γάντια που πήρα υποτίθεται αδιάβροχα από colori σε 5 λεπτά και αυτά μπάζουν από παντού,το αστείο είναι που τους το λέω και επιμένουν ότι είμαι ο πρώτος που τους το λέω και για το μπουφαν και για τα γάντια....:(

Sapadak
01/11/2012, 08:13
Τί να πω ρε γμτ....μιλάμε για 5 λεπτά βροχής και ποτίζει όλο μέσα αν δεν έχω βάλει αδιάβροχο...και τα γάντια που πήρα υποτίθεται αδιάβροχα από colori σε 5 λεπτά και αυτά μπάζουν από παντού,το αστείο είναι που τους το λέω και επιμένουν ότι είμαι ο πρώτος που τους το λέω και για το μπουφαν και για τα γάντια....:(

και δε πας στη κολορι να βγαλουν ενα λάστιχο να το δοκιμάσετε επι τουτου ? :lol:

Τι να σΕ πω ισως επεσες σε χαλασμενη μεβρανη...Παντως απο εφαρμογη ειναι ολα τα λεφτα :D και διακριτικό επισης

nickald
01/11/2012, 08:15
Ε καλα κι εγω εν ετη 2007 που πηρα ενα "αδιαβροχο" colori jacket και τους ελεγα οτι μπαζει με 5 λεπτα βροχη μου ελεγαν οτι ειμαι ο πρωτος που το λεω..... μετα απο 4-5 φορες βαρεθηκα και δεν ξανασχοληθηκα με την colori

GIXXERAKIAS
01/11/2012, 08:21
και δε πας στη κολορι να βγαλουν ενα λάστιχο να το δοκιμάσετε επι τουτου ? :lol:

Τι να σΕ πω ισως επεσες σε χαλασμενη μεβρανη...Παντως απο εφαρμογη ειναι ολα τα λεφτα :D και διακριτικό επισης

Εχω πάει με βροχή εκεί και το είδαν επι τόπου αλλά κλασικά το είχα ήδη ένα χρόνο και είναι από την χρήση μου είπαν.....:rolleyes:

Βασικά παίζει και το θέμα "αυξάνομαι και πληθύνομαι" και τσιτώνει πάνω μου το μπουφάν μετά από κάθε καλοκαίρι και "τραβάνε" οι ραφές,κλεινοντας με δυσκολία το μέσα φερμουάρ......:blush:

sapila racing
01/11/2012, 10:04
Αν έψαχνα για μπουφάν goretex θα έπαιρνα αυτό
http://www.polo-motorrad.de/en/gore-tex-nevada-jacke-grau.html

Motoneos
01/11/2012, 10:06
Στα λεφτά που λές (250E) υπάρχουν και τα Dainese D-DRY.

George_Sp
01/11/2012, 12:24
καταρχάς

α. υπάρχει ενα θεματάκι με το fc-moto, ψάξε στο φόρουμ με λέξεις κλειδιά "fc-moto" και δες (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=128714&highlight=fc-moto)

β. βλεπω οτι το συγκεκριμένο μπουφάν δεν έχει ουτε έναν αεραγωγό.... χμ...

γ. δεν είναι ανάγκη να παρεις γκορετεξ σε μπουφάν..... θα το πληρώσεις ακριβα την στιγμή που, ούτως ή άλλως ενα αδιάβροχο θα το πάρεις κάποια στιγμή (εμπειρικά μιλώντας)

θα σου συνιστούσα να αγοράσεις μπουφάν οπου όλες οι επενδύσεις είναι αποσπώμενες και με αεραγωγούς

πχ....
http://www.richa.eu/products/textile-jackets/voyager/
(έχεις και κιτρινάκι μοτό)

Το λοιπόν.
α) για fc-moto θα παίξει αντικαταβολή όπου αν παιχτεί μλκια απλά δε θα παραλάβω.

β) ναι το είδα και γω για τους αεραγωγούς. Διαθέτω όμως ισοθερμικά ρούχα οπότε θα χρειαστώ ένα τέτοιο μπουφάν μόνο για τα extreme κρύα και επίσης το θέλω κάπως πιο κυριλέ και λιγότερο ρομποκοπ μηχανής μιας και θέλω να ντύνομαι πιο νορμάλ για επαγγελματικές συναντήσεις, μια επίσκεψη σε σπίτι ή για ένα ποτό. Οπότε και ο παράγοντας εμφάνιση παίζει ρόλο.

γ) Αυτό που θέλω στην αδιαβροχοποίηση είναι όταν με πιάσει γερή βροχή στο δρόμο να μπορώ να πάω για λίγο ακόμα στον προορισμό μου και αν δω οτι δε βγαίνει άκρη να σταματήσω για λίγο μέχρι να ηρεμήσει. Δεν έχω σκοπό να ρίχνει καταρράκτες και να πηγαίνω με τη μηχανή για αρκετή ώρα. Οπότε αδιάβροχα νάυλον πάνω κάτω και μπότες αποκλείονται. Στρέφομαι σε αρκετά αδιάβροχο εξοπλισμό αλλά οκ, άμα αποφασίσει να ξαναβγάλει την κιβωτό ο Νώε θα παρκάρω σε κάνα υπόστεγο και θα περιμένω.

για τους λόγους οτι το θέλω σαν πιο νορμάλ σπορ εμφάνιση και να μπορώ να καλύψω και το κεφάλι μου όταν δε φοράω το κράνος. Γενικώς είμαι υπέρ των hoodies.

Αν έψαχνα για μπουφάν goretex θα έπαιρνα αυτό
http://www.polo-motorrad.de/en/gore-tex-nevada-jacke-grau.html

ωραίο και σε καλή τιμή με πολλά + στα χαρακτηριστικά αλλά πολύ robocop για αυτό που ψάχνω

Στα λεφτά που λές (250E) υπάρχουν και τα Dainese D-DRY.

αφού δοκίμασα goretex.....τα υπόλοιπα δε με ικανοποιούν.

στην αρχή κοίταζα για το HELD Durban ως πιο εμφανίσιμο από όλα.....με δελέασε και η τιμή στο Louis μιας και είναι περυσινό μοντέλο
http://www2.louis.de/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=212034&lang=en

είδα όμως τις κριτικές και έκανα πίσω και είπα να πάω σε κάνα φετινό μοντέλο πιο ακριβό μπας και τα φερμουάρ και οι ραφές ανέβηκαν σε ποιότητα. εξ ου και το HELD Novara.

αν έχετε καμιά νέα αντιπρόταση please να μην ειναι πολύ ρομποκοπ. ευχαριστώ προς το παρόν όλους :)

GIXXERAKIAS
01/11/2012, 12:33
Αν δεν έχεις σκοπό να κάθεσαι και να τρως την βροχή όπως λές (κουλάδι :p) πήγαινε και δοκιμασε αυτό και θα ξεχάσεις όσα δοκίμασες.

http://94.246.113.66/images/images/01/0127291187.jpg

και σε γκρί

http://www.colori.net/en/details.asp?id=1304

και τιμή φοβερή!

McGyver
01/11/2012, 12:34
για τους λόγους οτι το θέλω σαν πιο νορμάλ σπορ εμφάνιση και να μπορώ να καλύψω και το κεφάλι μου όταν δε φοράω το κράνος.

273050

TROOPER
01/11/2012, 12:36
.........
για τους λόγους οτι το θέλω σαν πιο νορμάλ σπορ εμφάνιση και να μπορώ να καλύψω και το κεφάλι μου όταν δε φοράω το κράνος. Γενικώς είμαι υπέρ των hoodies..........

κακως.η κουκουλα θα γινει πισινα αν αρχισει να ψιλοριχνει και δεν σταματησεις γιατι ''ελα μωρε ενα ψιλοβροχο ειναι!!'' ;)

GIXXERAKIAS
01/11/2012, 12:37
273050

Όταν κατεβαίνει από την μηχανή εννοεί το παληκάρι βρε Θωμά....αμέσως εσύ....:p

Εκτός και άν εσύ όταν κατεβαίνεις φοράς το κράνος μέχρι να μπείς στην καφετέρια η ώπου πάς.:D

George_Sp
01/11/2012, 12:41
Αν δεν έχεις σκοπό να κάθεσαι και να τρως την βροχή όπως λές (κουλάδι :p) πήγαινε και δοκιμασε αυτό και θα ξεχάσεις όσα δοκίμασες.

http://94.246.113.66/images/images/01/0127291187.jpg

και σε γκρί

http://www.colori.net/en/details.asp?id=1304

και τιμή φοβερή!

θα πάω να του ρίξω μια ματιά αν και με τα colori που είχα ξανά μια γνωριμία στις αρχές, η ποιότητά τους δε με έπεισε οτι είναι εφάμιλλα των υπόλοιπων.

273050

κακως.η κουκουλα θα γινει πισινα αν αρχισει να ψιλοριχνει και δεν σταματησεις γιατι ''ελα μωρε ενα ψιλοβροχο ειναι!!'' ;)

είναι αφαιρούμενη η κουκούλα ρε! λέτε να την έχω πάνω όταν βρέχει να την κάνω κουβά και μετά να την ρίξω στην κεφάλα μου? :lol:

για τα πολλά κρύα την θέλω (λεφτά να χουμε) αν επισκεφθώ κάνα βουνό με χιόνια και αέριδες :D πέρα από αυτό που λέει ο τζιξεράκιας

McGyver
01/11/2012, 12:46
είναι αφαιρούμενη η κουκούλα ρε! λέτε να την έχω πάνω όταν βρέχει να την κάνω κουβά και μετά να την ρίξω στην κεφάλα μου? :lol:

για τα πολλά κρύα την θέλω (λεφτά να χουμε) αν επισκεφθώ κάνα βουνό με χιόνια και αέριδες :D πέρα από αυτό που λέει ο τζιξεράκιας

Θα πας σε βουνό με χιόνια κι αέρηδες με τη μηχανή και γι' αυτό θες την κουκούλα;

ΖΟΝΚ στο τετράγωνο.

Θα πας σε βουνό με χιόνια κι αέρηδες για σκι χωρίς μηχανή και θα φοράς το jacket της μηχανής;

ΖΟΝΚ στον κύβο.

Θα βρέχει, θα κατέβεις από τη μηχανή, θα βγάλεις το κράνος και θα κάτσεις να κουμπώσεις την κουκούλα για να μη βραχεί το κεφάλι σου μέχρι να μπεις κάπου;

ΖΟΝΚ στο τετράγωνο του κύβου.

Πάτε καλά ρε;

:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:

TROOPER
01/11/2012, 12:49
........
Πάτε καλά ρε;

:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao:

τωρα σοβαρα θες απαντηση σε αυτο?:rolleyes:

McGyver
01/11/2012, 12:54
τωρα σοβαρα θες απαντηση σε αυτο?:rolleyes:

Τώρα θες σοβαρή απάντηση σε αυτό :tooth:;

George_Sp
01/11/2012, 13:16
Free my koukoula! :moutza:

McGyver
01/11/2012, 13:19
Πάτε καλά ρε;

Free my koukoula! :moutza:

= Όχι, δεν πάμε καλά.

George_Sp
01/11/2012, 13:22
Θείο τρούπερ πες του κάτι...με πειράζει!

Βρείτε μου μπουφάν αλλιώς θα συνεχίσω την τρέλα.:beer:

spyrakos35
01/11/2012, 13:24
Το λοιπόν.
α) για fc-moto θα παίξει αντικαταβολή όπου αν παιχτεί μλκια απλά δε θα παραλάβω.

β) ναι το είδα και γω για τους αεραγωγούς. Διαθέτω όμως ισοθερμικά ρούχα οπότε θα χρειαστώ ένα τέτοιο μπουφάν μόνο για τα extreme κρύα και επίσης το θέλω κάπως πιο κυριλέ και λιγότερο ρομποκοπ μηχανής μιας και θέλω να ντύνομαι πιο νορμάλ για επαγγελματικές συναντήσεις, μια επίσκεψη σε σπίτι ή για ένα ποτό. Οπότε και ο παράγοντας εμφάνιση παίζει ρόλο.

γ) Αυτό που θέλω στην αδιαβροχοποίηση είναι όταν με πιάσει γερή βροχή στο δρόμο να μπορώ να πάω για λίγο ακόμα στον προορισμό μου και αν δω οτι δε βγαίνει άκρη να σταματήσω για λίγο μέχρι να ηρεμήσει. Δεν έχω σκοπό να ρίχνει καταρράκτες και να πηγαίνω με τη μηχανή για αρκετή ώρα. Οπότε αδιάβροχα νάυλον πάνω κάτω και μπότες αποκλείονται. Στρέφομαι σε αρκετά αδιάβροχο εξοπλισμό αλλά οκ, άμα αποφασίσει να ξαναβγάλει την κιβωτό ο Νώε θα παρκάρω σε κάνα υπόστεγο και θα περιμένω.

για τους λόγους οτι το θέλω σαν πιο νορμάλ σπορ εμφάνιση και να μπορώ να καλύψω και το κεφάλι μου όταν δε φοράω το κράνος. Γενικώς είμαι υπέρ των hoodies.

ωραίο και σε καλή τιμή με πολλά + στα χαρακτηριστικά αλλά πολύ robocop για αυτό που ψάχνω

αφού δοκίμασα goretex.....τα υπόλοιπα δε με ικανοποιούν.

μεγειά το νέο σου μπουφάν λοιπόν.....

ναι βρε, αυτό, το held....

βρε, αφού το έχεις αποφασίσει, τι θες? να το πάρουμε και εμείς?? :lol:

υγ.... δεν υπάρχει ειρωνία στο παρόν..... σοβαρά μιλάω

George_Sp
01/11/2012, 13:36
μεγειά το νέο σου μπουφάν λοιπόν.....

ναι βρε, αυτό, το held....

βρε, αφού το έχεις αποφασίσει, τι θες? να το πάρουμε και εμείς?? :lol:

υγ.... δεν υπάρχει ειρωνία στο παρόν..... σοβαρά μιλάω

θα σου πω σε ποιο σημείο βρίσκομαι. Το είδα σε ελληνικό κατάστημα και το φόρεσα. Γούσταρα τρελά και μετά ρώτησα και την τιμή. Εκεί σκάλωσα αρκετά γιατί υπολόγιζα να παίξω στα 250ευρώ για μπουφάν και οχι στα 360.
Ψάχνοντας στο νετ είδα στο fc-moto προσφορά από 300 στα 210. Γούρλωσα μάτια και έφαγα το νετ για άλλη αντίστοιχη τιμή κάπου αλλού.

Αυτή τη στιγμή λοιπόν είναι το υποψήφιο προς αγορά. Θέλω όμως καμιά αντίστοιχη εναλλακτική σε τιμή, χαρακτηριστικά και εμφάνιση γιατί πάντα διαλέγω μεταξύ 2-3 επιλογών. Ποτέ καρφί στην 1η γιατί αποδεικνύεται λάθος τις περισσότερες φορές. Θα κάνω λίγο υπομονή μπας και θέλει να δώσει και κανένας ακόμα καμιά πρόταση. :)

daz
01/11/2012, 13:42
Ρε τι μπουφάν μηχανής με κουκούλα λέτε? Αυτό είναι μπουφανάκι πόλης και ΔΕΝ κάνει για βροχή? Που θα την βάλεις την κουκούλα μέσα ή έξω απ' το αδιάβροχο? Ο Θωμάς έχει δίκιο. Παλιότερα (ίσως υπάρχει ακόμα) είχε βγάλει και η spidi ένα και μάλιστα με συνθετική γούνα γύρω γυρω απ' την κουκούλα. Και αυτό για μηχανή είναι? Γιατί επειδή έχει δυο προστατευτικά στους αγκώνες και είναι spidi? Αυτά τα μπουφάν βγήκαν για να αντικαταστήσουν τα καθημερινά μας πολιτικά μπουφάν όταν έχουμε σκοπό να πάμε κάπου με τη μηχανή και δεν θέλουμε να ντυθούμε σαν τον ρομποκομπ χωρίς να αποχωριστούμε την στοιχειώδη προστασία.

Ενδείκνυνται για "lite" χρήση στην βόλτα μας στα μαγαζιά, σε ένα καφέ κτλ.

VANDA
01/11/2012, 13:45
Έχει soft προστασίες αυτό που κοιτάς.. θα προτιμούσα κάτι πιο μασίφ.

daz
01/11/2012, 13:46
Ορίστε και απ' την revit για τους Urban riders.

http://www.revit.eu/en/#/avenuegtx

spyrakos35
01/11/2012, 13:48
άκου τα από την ανάποδη αφού δεν ήθελες με την καλή....

:rolleyes:

:bawl:

VANDA
01/11/2012, 13:52
Αυτό; (http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Revit-Tribeca-GTX-Jacket/SubProducts/Revit-Tribeca-GTX-Jacket-0001) Οριακά έξω από το μπάτζετ..

daz
01/11/2012, 13:52
Και για όσους αρέσκονται να φορούν κοστούμι ή συχνάζουν σε όπερες. :lol:

http://www.revit.eu/en/#/products/FJT138

spyrakos35
01/11/2012, 13:59
Και για όσους αρέσκονται να φορούν κοστούμι ή συχνάζουν σε όπερες. :lol:

http://www.revit.eu/en/#/products/FJT138

υπάρχει και πιο φτηνό και πιο πλήρες

http://www.louis.de/_10d8120ad235221ef9a8076a9824d0baa0/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=208757

πέρα από την πλάκα..... ελπίζω να το έπιασε το νόημα....

τελος από μένα....

καλά ψώνια τζώρτζ.....

devil's animal
01/11/2012, 13:59
:plaf:16

chr1s_86
01/11/2012, 14:09
Το Robocop αφήστε τον να εφαρμόσει το νόμο :lipssealed:

Οι πραγματικοί μηχανόβιοι πάνε παντού με τον εξοπλισμό τους :smokin:

Οι χρήστες μοτοσυκλέτας είναι που κρύβονται... :smokin::smokin:

George_Sp
01/11/2012, 14:17
Το thread είναι από έναν χρήστη μοτοσυκλέτας και όχι πραγματικό μηχανόβιο....so please, keep on :D

αυτό το revit avenue gtx μου καλάρεσε. έχουμε κάνα μαγαζί αθήνα να πάω να το δω? :)

dmf
01/11/2012, 14:18
Εγώ πάντως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί λέτε ο,τι και να πάρεις, αν βρέξει πολύ θα μπάσει βροχή, πάρε αδιάβροχα κλπ.
Ίσως να ειμαι εγώ τυχερός, δεν ξέρω, αλλά ο,τι εξοπλισμό έχω αγοράσει μέχρι στιγμής δεν βάζει τιποτα μεσα.
Και όσες φορές τα πλένω, απο περιέργεια τα ρίχνω πάνω σε γεμάτη μπανιέρα και περιμένω να μπει το νερό μέσα..
Ε χάνω τον καιρό μου.. Τίποτα δεν βάζει.
Αυτό ισχύει και στο μπουφάν και στα γαντια (revit και τα δύο) και στις μποτες (spyke). Το παντελονι (colori) δεν το εχω δοκιμασει σε βροχή, αλλά
το εκανα ενα ντους στη μπανιερα και δεν φαινεται να βάζει ούτε αυτο..

Τί να πω δεν ξέρω.

chr1s_86
01/11/2012, 15:02
Πάντως πέρα από την πλάκα πόσο μπορεί να βοηθήσει ένα οποιοδήποτε αδιάβροχο μπουφάν χωρίς το αντίστοιχο παντελόνι; Δηλαδή τι να το κάνω να είμαι στεγνός πάνω και το το παντελόνι να είναι μούσκεμα; Εκτός αν λέμε για νάυλον κλασσικό αδιάβροχο κάτω σε συνδιασμό με το goretex μπουφάν για να πούμε ότι είμαστε ΟΚ (+αντίστοιχα γάντια-μπότες...)

George_Sp
01/11/2012, 15:04
Πάντως πέρα από την πλάκα πόσο μπορεί να βοηθήσει ένα οποιοδήποτε αδιάβροχο μπουφάν χωρίς το αντίστοιχο παντελόνι; Δηλαδή τι να το κάνω να είμαι στεγνός πάνω και το το παντελόνι να είναι μούσκεμα; Εκτός αν λέμε για νάυλον κλασσικό αδιάβροχο κάτω σε συνδιασμό με το goretex μπουφάν για να πούμε ότι είμαστε ΟΚ (+αντίστοιχα γάντια-μπότες...)

καλά ναι.....στο πρόγραμμα είναι και το παντελόνι παράλληλα απλά θέλω να δω το τελικό κόστος του μπουφάν που είναι και το πιο ακριβό από τα υπόλοιπα.....Για τώρα ένα απλό αδιάβροχο μποτάκι δερμάτινο έχω.....όχι μοτοσυκλετιστικό αλλά θα δούμε πόσο θα με βολέψει. Παντελόνι ακόμα το ψάχνω.....

daz
01/11/2012, 18:33
Εγώ πάντως δεν μπορώ να καταλάβω γιατί λέτε ο,τι και να πάρεις, αν βρέξει πολύ θα μπάσει βροχή, πάρε αδιάβροχα κλπ.
Ίσως να ειμαι εγώ τυχερός, δεν ξέρω, αλλά ο,τι εξοπλισμό έχω αγοράσει μέχρι στιγμής δεν βάζει τιποτα μεσα.
Και όσες φορές τα πλένω, απο περιέργεια τα ρίχνω πάνω σε γεμάτη μπανιέρα και περιμένω να μπει το νερό μέσα..
Ε χάνω τον καιρό μου.. Τίποτα δεν βάζει.
Αυτό ισχύει και στο μπουφάν και στα γαντια (revit και τα δύο) και στις μποτες (spyke). Το παντελονι (colori) δεν το εχω δοκιμασει σε βροχή, αλλά
το εκανα ενα ντους στη μπανιερα και δεν φαινεται να βάζει ούτε αυτο..

Τί να πω δεν ξέρω.

Εγώ ότι και να έχω αγοράσει έχω καταφέρει να το κάνω μούσκεμα μέσα έξω. :lol:
Γιατί? Γιατί δεν σταματάω να βάλω αδιάβροχα. Αν βάλω αδιάβροχα σταματάει στα επόμενα 10 χλμ οπότε πρέπει να ξανα σταματήσω να τα βγάλω.

Τα πάντα εξαρτώνται απ' την χρήση. Που τα δοκίμασες στον νιπτήρα του σπιτιού σου, στην πόλη ή στην Εγνατία? Για πόσο νερό μιλάμε? Για πόση ώρα? Με πόσα χλμ?
Τα πάντα μπάζουν αλλά αν έχεις ένα καλό μπουφάν και από πάνω αδιάβροχο το σίγουρο είναι ότι θα φτάσεις στεγνός όπου και αν πηγαίνεις.
Και για το παντελόνι ισχύει το ίδιο.
Τα γάντια θέλουν και αδιάβροχα over gloves.
Οι μπότες θέλουν γκέτες.

Αν δεν τα βάλεις όλα αυτά είναι ζήτημα χρόνου να γίνεις μούσκεμα. Ο σωστός εξοπλισμός μπορεί να σε κρατήσει στεγνό για αρκετό διάστημα και στεγνώνει γρήγορα όσο κινείσαι αλλά αν έχεις σκοπό να πας μακρυά και ξέρεις πως θα βρέχει, φόρα αδιάβροχα.

Επίσης χωρίς αδιάβροχα όλη η βρώμα του δρόμου θα βρεθεί επάνω σου στην την πρώτη προσπέραση.

lef99
02/11/2012, 12:09
Φίλε μου υπάχρει μαγαζί στην Αθήνα που έχει 30% έκπτωση σε όλα τα μπουφαν και παντελόνια dainese goretex

πχ. http://www.dainese.com/eu_en/motorbike/g-philip-gore-tex.html?gender=2&destinazione_uso=44&cat=12&subcat=14 με 265€

και http://www.dainese.com/eu_en/motorbike/g-ice-sheet-gore-tex.html?gender=2&destinazione_uso=44&cat=12&subcat=14 με 294 €

Ρίξε μια ματιά

spyrakos35
02/11/2012, 12:12
Φίλε μου υπάχρει μαγαζί στην Αθήνα που έχει 30% έκπτωση σε όλα τα μπουφαν και παντελόνια dainese goretex

δεν είναι μαγαζί που κάνει έκπτωση....

είναι προωθητική ενέργεια του επίσημου μέσω του δικτύου καταστημάτων....

lef99
02/11/2012, 12:43
Δεν ήξερα ότι είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος. όπως και να έχει είναι πολύ καλές τιμές :beer:

Bowleno
02/11/2012, 15:54
Εγώ ότι και να έχω αγοράσει έχω καταφέρει να το κάνω μούσκεμα μέσα έξω. :lol:
Γιατί? Γιατί δεν σταματάω να βάλω αδιάβροχα. Αν βάλω αδιάβροχα σταματάει στα επόμενα 10 χλμ οπότε πρέπει να ξανα σταματήσω να τα βγάλω.

Τα πάντα εξαρτώνται απ' την χρήση. Που τα δοκίμασες στον νιπτήρα του σπιτιού σου, στην πόλη ή στην Εγνατία? Για πόσο νερό μιλάμε? Για πόση ώρα? Με πόσα χλμ?
Τα πάντα μπάζουν αλλά αν έχεις ένα καλό μπουφάν και από πάνω αδιάβροχο το σίγουρο είναι ότι θα φτάσεις στεγνός όπου και αν πηγαίνεις.
Και για το παντελόνι ισχύει το ίδιο.
Τα γάντια θέλουν και αδιάβροχα over gloves.
Οι μπότες θέλουν γκέτες.

Αν δεν τα βάλεις όλα αυτά είναι ζήτημα χρόνου να γίνεις μούσκεμα. Ο σωστός εξοπλισμός μπορεί να σε κρατήσει στεγνό για αρκετό διάστημα και στεγνώνει γρήγορα όσο κινείσαι αλλά αν έχεις σκοπό να πας μακρυά και ξέρεις πως θα βρέχει, φόρα αδιάβροχα.

Επίσης χωρίς αδιάβροχα όλη η βρώμα του δρόμου θα βρεθεί επάνω σου στην την πρώτη προσπέραση.

Μεγάααααλη αλήθεια....:a10:

Χωρίς αδιάβροχο ΟΛΑ μπάζουν από κάποια στιγμή και μετά....

chr1s_86
03/11/2012, 01:53
Μεγάααααλη αλήθεια....:a10:

Χωρίς αδιάβροχο ΟΛΑ μπάζουν από κάποια στιγμή και μετά....

Σας έχουν "μπάσει" goretex μπότες ας πούμε;

dimitrisinside
04/11/2012, 13:19
Έχω το Held tortona σε S
http://www.getgeared.co.uk/HELD_Tortona_6032_Gore-Tex_Motorcycle_Touring_Jacket
Ειναι αφορετο με τις ετικετες του.
Τιμη 250 €
Ειναι οτι καλυτερο κυκλοφορει απο την held

daz
04/11/2012, 16:57
Σας έχουν "μπάσει" goretex μπότες ας πούμε;

Αν και είμαστε off topic..

Ναι αλλά το παράκανα και δεν ήταν και καινούριες (ούτε και τόσο παλιές όμως). Δύσκολο, πολύ δύσκολο να μπάσει η μπότα όσο είναι καινούρια, ότι επένδυση (αδιάβροχη) και να έχει. Έχω περάσει και ποτάμι περπατώντας χωρίς να μπάσει (και δεν ήταν γκόρντεξ αυτές)

Από κει και πέρα μπορεί να μπάσει από δική μας μαλακία. Πχ να σηκωθεί το παντελόνι αν δεν φοράμε αδιάβροχο. Ή απλά να μην καλύπτει η αδιάβροχη επένδυση του παντελονιού την μπότα. Σε κάποια παντελόνια η επένδυση δεν είναι τοσο χαμηλά στο μπατζάκι. Δεν αρκεί δλδ να καλύπτει το παντελόνι την μπότα αλλά και η επένδυση.
Με τις ψηλές μπότες 12" πχ ή με αδιάβροχο το πρόβλημα αυτό μειώνεται.

Επειδή όμως οι μπότες δεν είναι γάντια να έχεις και δευτερο ζευγάρι μαζί σου, καλύτερα να έχεις και ένα ζευγάρι γκέτες. Αναλόγως και τον προορισμό σου δλδ. Σε σένα το λέω γιατί βλέπω την διασταύρωση για "καλημέρα" στο avatar σου! Τι εποχή είχες πάει? Δεν έφαγες κανένα νεράκι εκεί?

chr1s_86
04/11/2012, 21:14
Επειδή όμως οι μπότες δεν είναι γάντια να έχεις και δευτερο ζευγάρι μαζί σου, καλύτερα να έχεις και ένα ζευγάρι γκέτες. Αναλόγως και τον προορισμό σου δλδ. Σε σένα το λέω γιατί βλέπω την διασταύρωση για "καλημέρα" στο avatar σου! Τι εποχή είχες πάει? Δεν έφαγες κανένα νεράκι εκεί?

Αν είναι πάλι να κουβαλάω τις γκέτες όπως κάνω τώρα τότε να μην πάρω goretex μπότες... :hmm:

Η φωτο είναι από εδώ : http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=128831&p=2212797&viewfull=1#post2212797

(sorry για το off-topic)

daz
04/11/2012, 22:32
Να πάρεις! Γιατί αναπνέουν καλύτερα απ' οτιδήποτε άλλο. Το διακινδυνεύεις όμως μετά από ένα χρόνο να ξεκινήσεις για ταξίδι με τον ουρανό στις μαύρες του? Στην πίτα του 2010 τρώγαμε βροχή με τον blackgas από Λαμία μέχρι Αθήνα. Μέχρι εκεί απλά μας ψιχάλιζε, από Λαμία όμως είδαμε τόσο νερό όσο δεν έχει δει συνταξιούχος ναυτικός. Και όλο το νερό απ' την εμπρός ρόδα κατέληγε πάνω στις μπότες. Για περίπου 2 ώρες αυτή η κατάσταση. Και δεν πηγαίναμε στα σπίτια μας ούτε είχαμε μαζί μας δεύτερο ζευγάρι. Δεν νομίζω πως χωρίς τις γκέτες θα άντεχε οτιδήποτε σε τόσο νερό. Γι' αυτό λέω αναλόγως την χρήση. Αδιάβροχα μπορεί να μην φορέσω τις γκέτες όμως θα τις βάλω. Όλα να βραχούν τα άκρα πρέπει να είναι στεγνά.

chr1s_86
05/11/2012, 14:17
:beer:

gdtheo
10/11/2012, 18:44
Αλόχα.

Επειδή δε παλεύεται άλλο η μηχανή με το καλοκαιρινό μπουφάν. Ήρθε η ώρα για χειμερινό goretex.

Από λεφτά δε μπορώ να ανέβω πάνω από τα 250ευρώ. Στην αρχή κοίταγα στα 150αλλά είδα τις διαφορές ενός απλού 4season με ένα Goretex σε αίσθηση, άνεση και προστασία και είπα εδώ είμαστε.

Έχω κοζάρει αυτό

272997

http://www.fc-moto.de/Held-Novara-Gore-Tex-Jacket

Το δοκίμασα Ελλάδα και το Medium μου κατσε κουτί. Δυστυχώς η ελληνική τιμή ξέφευγε πολύ (360ευρώ) οπότε αν δε μπορέσω να πάρω price match θα το παραγγείλω από fc-moto.

Καμιά ένσταση ή αντιπρόταση πριν παραγγείλω στο τέλος της βδομάδας?

φιλε Γιωργο εμενα προσωπικα μου αρεσε πολυ το μπουφανακι και εχω ψηθει να το αγορασω κιολας. Mου αρεσε που ειναι διακριτικο και πανω απ ολα gore-tex. Ειπες δοκιμασες το medium και σου κατσε κουτι.. τι διαστασεις εχεις;

George_Sp
10/11/2012, 19:02
φιλε Γιωργο εμενα προσωπικα μου αρεσε πολυ το μπουφανακι και εχω ψηθει να το αγορασω κιολας. Mου αρεσε που ειναι διακριτικο και πανω απ ολα gore-tex. Ειπες δοκιμασες το medium και σου κατσε κουτι.. τι διαστασεις εχεις;

1.81 και 75κιλά. Λεπτό κορμί (φιδίσιο :D) με φαρδιά πλάτη και μακριά χέρια :)

gdtheo
10/11/2012, 19:14
1.81 και 75κιλά. Λεπτό κορμί (φιδίσιο :D) με φαρδιά πλάτη και μακριά χέρια :)

χεχεχ σωστος αολουρος..!! με προβληματισες ομως τωρα.. με υψος 1.75 κ 70 κιλα λες να χρειαζομαι small;

George_Sp
10/11/2012, 19:22
χεχεχ σωστος αολουρος..!! με προβληματισες ομως τωρα.. με υψος 1.75 κ 70 κιλα λες να χρειαζομαι small;

αν είσαι αθήνα μπορώ να σου πω που να πας να το δοκιμάσεις.
η τιμή του καταστήματος βέβαια όπως προείπα ξεφεύγει (360ευρώ).

κρίμα γιατί αν το είχαν μέχρι 240θα το παιρνα από τα παιδιά που και εξυπηρετικότατοι είναι και ευγενέστατοι και έχουν φτιάξει και ένα καταπληκτικό μαγαζί....αλλά τα 140ευρώ διαφορά(είναι και 20τα μεταφορικά από fc-moto) είναι πολύ σημαντική στις μέρες μας.

νομίζω πάντως οτι σε μέγεθος είσαι για small....μιας και έχω φαρδύτερη πλάτη και μακρύτερα χέρια από το μέσο όρο.
Οπότε το medum αν είσαι λεπτούλης θα σου σακουλιάζει σε μανίκια και μέση (ακόμα και με τα κρυφά ρυθμιστικά να τερματίσουν)

gdtheo
10/11/2012, 19:33
αν είσαι αθήνα μπορώ να σου πω που να πας να το δοκιμάσεις.
η τιμή του καταστήματος βέβαια όπως προείπα ξεφεύγει (360ευρώ).

κρίμα γιατί αν το είχαν μέχρι 240θα το παιρνα από τα παιδιά που και εξυπηρετικότατοι είναι και ευγενέστατοι και έχουν φτιάξει και ένα καταπληκτικό μαγαζί....αλλά τα 140ευρώ διαφορά(είναι και 20τα μεταφορικά από fc-moto) είναι πολύ σημαντική στις μέρες μας.

νομίζω πάντως οτι σε μέγεθος είσαι για small....μιας και έχω φαρδύτερη πλάτη και μακρύτερα χέρια από το μέσο όρο.
Οπότε το medum αν είσαι λεπτούλης θα σου σακουλιάζει σε μανίκια και μέση (ακόμα και με τα κρυφά ρυθμιστικά να τερματίσουν)

Ειμαι μακρια.. αλεξανδρουπολη και εδω σιγουρα δεν υπαρχει σε καποιο μαγαζι.
Ναι σιγουρα και ξαδερφος σου να ηταν με 140Ε διαφορα δεν λεει.. λαστιχο αλλαζεις :)
μαλλον για small ειμαι ετσι οπως μου τα λες.. να σε ρωτησω και κατι τελευταιο αν ξερεις.. υπαρχει περιπτωση αν τελικα δεν μου ειναι καλο το small να το στειλω πισω στο fc-moto και να μου το αλλαξουν;

George_Sp
10/11/2012, 20:59
Ειμαι μακρια.. αλεξανδρουπολη και εδω σιγουρα δεν υπαρχει σε καποιο μαγαζι.
Ναι σιγουρα και ξαδερφος σου να ηταν με 140Ε διαφορα δεν λεει.. λαστιχο αλλαζεις :)
μαλλον για small ειμαι ετσι οπως μου τα λες.. να σε ρωτησω και κατι τελευταιο αν ξερεις.. υπαρχει περιπτωση αν τελικα δεν μου ειναι καλο το small να το στειλω πισω στο fc-moto και να μου το αλλαξουν;

συνήθως τα καταστήματα του εξωτερικού, ειδικά όσα είναι online δέχονται επιστροφές λόγω λάθους μεγέθους. απλά μετά επωμίζεσαι τα 2πλά μεταφορικά.
στείλους ένα email να ρωτήσεις. θα σου πρότεινα κυρίως να τους δώσεις και μετρήσεις του σώματός σου σε χέρια πλάτη στήθος και μήκος κορμού.

gdtheo
11/11/2012, 14:12
συνήθως τα καταστήματα του εξωτερικού, ειδικά όσα είναι online δέχονται επιστροφές λόγω λάθους μεγέθους. απλά μετά επωμίζεσαι τα 2πλά μεταφορικά.
στείλους ένα email να ρωτήσεις. θα σου πρότεινα κυρίως να τους δώσεις και μετρήσεις του σώματός σου σε χέρια πλάτη στήθος και μήκος κορμού.

οκ george. ευχαριστω για ολα.. θα το σκεφτω και εγω λιγο ακομη και μετα μαλλον θα το παραγγειλω.. να σαι καλα

George_Sp
21/11/2012, 08:21
νέος διεκδικητής.....

274760

το έχουν και Αθήνα στην Καλλιρόης για δοκιμή....ίσως πεταχτώ σήμερα να το δω από κοντά....κόστος γύρω στα 200 όπως και το HELD.

την Buse σαν μάρκα ρούχων την ξέρετε? εμπειρίες κάποιος?

Sapadak
21/11/2012, 08:28
την Buse σαν μάρκα ρούχων την ξέρετε? εμπειρίες κάποιος?

Θυμάμε να την έχω δει στο Λουι, αλλα αυτο ειναι goretex?

George_Sp
21/11/2012, 08:30
Θυμάμε να την έχω δει στο Λουι, αλλα αυτο ειναι goretex?

http://www.louis.de/_30d902f8a3c75e0d1137a382c9ab3be1ac/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=208636

600D με αδιάβροχη μεμβράνη λέει για το συγκεκριμένο.

δυστυχώς αυτός στην Καλλιρόης που μίλησα πριν λίγο στο τηλ, σταμάτησε να τα φέρνει...οπότε ξανά στο ψάξιμο για μαγαζί που φέρνει buse στην Αθήνα.

spyrakos35
21/11/2012, 08:35
νέος διεκδικητής.....

274760

:moutza:

Sapadak
21/11/2012, 08:39
http://www.louis.de/_30d902f8a3c75e0d1137a382c9ab3be1ac/index.php?topic=artnr_gr&artnr_gr=208636

δυστυχώς αυτός στην Καλλιρόης που μίλησα πριν λίγο στο τηλ, σταμάτησε να τα φέρνει...οπότε ξανά στο ψάξιμο για μαγαζί που φέρνει buse στην Αθήνα.

Αν θυμαμε καλα, κοιτα προς 500D, που ειναι ανθεκτικό και στη τριβη.
600D θυμάμε φθηνότερα τζάκετς

George_Sp
21/11/2012, 08:39

:moutza:

έλα ρε......από εμφάνιση δεν είναι city όπως το novara ή το durban αλλά είναι σε ανεκτά επίπεδα για μια έξοδο. είναι κάπως πιο σπορ αλλά δε ξεφεύγει κατά πολύ.

:moutza: :D

Αν θυμαμε καλα, κοιτα προς 500D, που ειναι ανθεκτικό και στη τριβη.
600D θυμάμε φθηνότερα τζάκετς

είχα την εντύπωση οτι όσο αυξάνεται το D είναι και χοντρότερο και πιο τραχύ για τις τριβές το goretex.

Sapadak
21/11/2012, 08:45
είχα την εντύπωση οτι όσο αυξάνεται το D είναι και χοντρότερο και πιο τραχύ για τις τριβές το goretex.

Ψαξτο λιγάκι γιατι εχω την εντυπωση οτι ειναι ταναποδα

Επιμένω στα colori

gefr
21/11/2012, 11:14
Εγώ από τα colori έχω τις εξής εμπειρίες:
Αγόρασα το COSMOS στα 400€ αν θυμάμαι καλά το 2004 για να ταξιδέψω Ευρώπη. Στη διάρκεια του ταξιδιού δεν έβαλε σταγόνα. Μετά από κανένα χρόνο άρχισε να βάζει στις μασχάλεσ, εκεί δηλαδή που τσακίζει η μεμβράνη. Το πήγα σε μαγαζί αφού δίνανε εγγύηση εφ'όρου ζωής, όσο υπάρχουν τα υλικά κατασκευής. Άν πέσεις και σχιστεί λέγανε θα σου το ξαναράψουμε. Η απάντηση του μαγαζιού-αντιπρωσοπείας ήταν δεν ισχλυει η εγγύηση για πέρασμε νερού. Δοκίμασα και σε άλλα δύο μαγαζιά, στην Αλεξάνδρας και στη Μεσογείων και ή ίδια απάντηση. Οπότε δηλώνω πολύ απογοητευμένος από την συμπεριφορά και από το προϊόν, που ήταν και το κορυφαίο της εποχής. Τώρα πολλοί τα παίρνουν και τα συνδυάζουν με αδιάβροχο από επάνω.
Για τα αδιάβροχα πάλι έχω τις εξής παρατηρήσεις:
Η επένδυση στο μπουφάν πρέπει να είναι πιό εύκολο να κρατήσουν, γιατί δεν ζορίζονται και τόσο πολύ. Αντίθετα τα παντελόνια τεντώνουν στο καβάλο και βάζουν νερό πολύ γρήγορα, μπορεί και από το δεύτερο φόρεμα. Για αδιάβροχο παντελόνι cordura, φοβάμαι οτι οι τιμές είναι ασύληπτες. Αρκεί να ρίξετε μιά ματιά στα Rukka, Heine Gericke, Dane, Richa που ξεκινούν στα 300€.
Ένα παντελόνι Bering που είχα με κράτησε για καμμιά 2ετία στεγνό, χωρίς επένδυση από επάνω. Ένα Dainese που πήρα πό Κίνα, με Goretex έβαλε από την πρώτη φορά, πάλι χωρίς επένδυση.
Νομίζω οτι η μόνη λύση είναι παντελόνι μηχανής Gοretex και επένδυση αδιάβροχη και κεράκι στο εικόνισμα ή Rukka/Dane/HeineGericke σαλοπέτα στα 500€+.
Γειά χαρά.

George_Sp
21/11/2012, 11:31
άψογος αδερφέ! σε ευχαριστώ πολύ για τις παρατηρήσεις :D

TROOPER
21/11/2012, 15:03
..........
Για τα αδιάβροχα πάλι έχω τις εξής παρατηρήσεις:
Η επένδυση στο μπουφάν πρέπει να είναι πιό εύκολο να κρατήσουν, γιατί δεν ζορίζονται και τόσο πολύ. Αντίθετα τα παντελόνια τεντώνουν στο καβάλο και βάζουν νερό πολύ γρήγορα, μπορεί και από το δεύτερο φόρεμα. .....

λογικο αμα τα παρεις τσιτα.αμα τα παρεις κανα 2 νουμερα μεγαλυτερα θα τα χεις απο το 2003 μεχρι σημερα (οπως εγω) και χωρις να βαλουνε σταγονα κατω απο ακραιες συνθηκες παρα πολλες φορες στα τοσα χρονια.

chr1s_86
21/11/2012, 21:30

Πρόσεξε λίγο τι θα αγοράσεις γιατί αυτό το 600D που γράφει εκεί αφορά το υλικό του μπουφάν και όχι goretex μεμβράνη.

George_Sp
21/11/2012, 21:53
τελικά ελλάδα δεν υπάρχει πουθενά το Nando για δοκιμή.

έμαθα όμως οτι τα buese είναι πολύ καλά ποιοτικώς και να τα προτιμήσω άφοβα.

mtsop
22/11/2012, 07:35
...Rukka/Dane/HeineGericke σαλοπέτα στα 500€+.

Έχω παντελόνι Goretex Hein Gericke απο το 2002, το είχα πάρει από Αγγλία με ανάλογο μπουφανάκι στα 180 λιριά, ενώ το μπουφαν το έχω αλλάξει λόγο φθοράς το παντελόνι αξακολουθεί να είναι αξιόμαχο και να μη βάζει νερό.
Αν ψαχτείς από ebay μεριά θα βρεις σε αρκετά ενδιαφέρουσες τιμές

George_Sp
28/11/2012, 23:41
σήμερα δοκίμασα και το rev'it spectrum.

http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Revit-Spectrum-Textile-Jacket/SubProducts/Revit-Spectrum-Textile-Jacket-0001

σε Small αν και μου κατσε πολύ καλά, με τράβαγε κάπως στην πλάτη και όταν έκανα την κίνηση για να πιάσω το τιμόνι έγινε πιο έντονο και τα μανίκια φάνηκαν πιο κοντά από το αναμενόμενο.

Θα πάω λοιπόν για medium.

παρότι το held μου άρεσε περισσότερο σαν εμφάνιση, αφού δε κατάφερα να το βρω για δοκιμή δε θα ριψοκινδυνέψω και θα πάω στο rev'it

gefr
04/01/2013, 08:42
λογικο αμα τα παρεις τσιτα.αμα τα παρεις κανα 2 νουμερα μεγαλυτερα θα τα χεις απο το 2003 μεχρι σημερα (οπως εγω) και χωρις να βαλουνε σταγονα κατω απο ακραιες συνθηκες παρα πολλες φορες στα τοσα χρονια.

Τα αδιάβροχα που παίρνω είναι πάντα μπόλικα για να μπαίνουν επάνω από τα άλλα ρούχα μηχανής. Στο μπόλικο όμως το καβάλο πέφτει χαμηλά και τεντώνει από το άνοιγμα των ποδιών. Πιστεύω οτι το αδιάβροχο παντελόνι έχει ημερομηνία λήξης. Ενδιαφέρουσα η εμπειρία σου. Με ποιό αδιάβροχο παντελόνι πορεύεσαι από το 2003;

dimitrisinside
04/01/2013, 09:39
σήμερα δοκίμασα και το rev'it spectrum.

http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Revit-Spectrum-Textile-Jacket/SubProducts/Revit-Spectrum-Textile-Jacket-0001

σε Small αν και μου κατσε πολύ καλά, με τράβαγε κάπως στην πλάτη και όταν έκανα την κίνηση για να πιάσω το τιμόνι έγινε πιο έντονο και τα μανίκια φάνηκαν πιο κοντά από το αναμενόμενο.

Θα πάω λοιπόν για medium.

παρότι το held μου άρεσε περισσότερο σαν εμφάνιση, αφού δε κατάφερα να το βρω για δοκιμή δε θα ριψοκινδυνέψω και θα πάω στο rev'it

Ειναι πολυ καλο μπουφαν, Απο που θα το παρεις και σε τι τιμη ?

spyrakos35
07/01/2013, 10:15
162 ευρώ στο σπίτι μου με αντικαταβολή.... (http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/Revit-Rader-Jacket/SubProducts/Revit-Rader-Jacket-0007&ChangeAction=SelectSubProduct)

George_Sp
07/01/2013, 22:41
Τελικώς αγοράστηκε το Macna Geo σε χρώμα Μαύρο με άσπρες λεπτομέρειες στα μανίκια. Πολύ ζεστό και ποιοτικό.....και παίρνω και σχόλια από το γυναικείο φύλο οτι είναι καλύτερο από αυτά που κοίταζα μέχρι τώρα.

265ευρώ από motomarket cash-αδούρα ανήμερα πρωτοχρονιάς αγιο-βασίλης :D

278589

simeon
10/01/2013, 21:43
Πολύ ωραίο!
Καλοφορετο και καλα χιλιόμετρα!!!!