Σύνδεση

View Full Version : Γνώμες για μπουφάν εως 200E

dimitriskap
01/11/2012, 11:47
Τι λέτε για το dainese Barcellona???? Κάτι άλλο σε αυτά τα λευτά?

mikes
01/11/2012, 12:07
παιρνεις σβαρνα στα μαγαζια (κατα προτημηση τα στοκαδικα) του λες τι ζητας και ποσα διαθετεις, και σου δειχνουν αναλογα!
εσυ με τη σειρα σου δοκιμαζεις, και οτι σου κανει το παιρνεις!! ετσι θα εχεις κανει αγορα βαση του δικου σου γουστου!

TROOPER
01/11/2012, 12:14
απο απαντηση του sapila σε επομενο θρεντ:

http://www.polo-motorrad.de/en/gore-tex-nevada-jacke-grau.html

chrisdoum
01/11/2012, 12:42
φίλε έχω αυτό άμα σε ενδιαφέρει το δίνωγιατί δεν το χρησιμοποιώ πια σε πολύ καλή κατάσταση στα 170 ευρώ no46 αν σε ενδιαφέρει μου λές...273051 273052

chrisdoum
01/11/2012, 12:45
φίλε έχω αυτό άμα σε ενδιαφέρει το δίνωγιατί δεν το χρησιμοποιώ πια σε πολύ καλή κατάσταση στα 170 ευρώ αν σε ενδιαφέρει μου λές...273051 273052
και δίνω και πληροφορίες γιαυτό να έχεις μια πλήρης εικόνα :
To Dainese 500 GT είναι ένα αδιάβροχο jacket σχεδιασμένο για όλες τις εποχές με όμορφη σχεδίαση!

Το μπουφάν αυτό είναι σχεδιασμένο για τους αναβάτες που επιθυμούν να κινούνται καθημερινά με τη μοτοσικλέτα τους όλο το χρόνο και δεν θέλουν να μπλέκουν με πολλά ρούχα. Το Dainese 500 GT D-Dry ακολουθεί τη σχεδίαση των 3/4 δηλαδή φτάνει μέχρι τους γοφούς. Διαθέτει φερμουάρ σύνδεσης με παντελόνι, και ρυθμίζεται για την καλύτερη εφαρμογή στο λαιμό, στους καρπούς, στα μανίκια και στη μέση. Όπου χρειάζεται διαθέτει ελαστικά τμήματα για την καλύτερη εφαρμογή. Οι επενδύσεις του αφορούν τόσο τη θερμική μόνωση του αναβάτη όσο και την αδιαβροχοποίησή του, ενώ είναι αφαιρούμενες για τις ημέρες που ο καιρός είναι καλός.

Υπάρχουν προστατευτικά σε ώμους και αγκώνες, ενώ υπάρχει ειδική θήκη για το προστατευτικό του αυχένα (διατίθεται χωριστά) και της πλάτης της Dainese.

Στην εξωτερική πλευρά υπάρχουν τσέπες, εκ των οποίων η μία είναι αδιάβροχη.

Το Dainese 500 GT D-Dry είναι ένα πληρέστατο jacket για τους αναβάτες που δεν συμβιβάζονται με ημίμετρα, κατασκευασμένο από την κορυφαία στο χώρο Dainese!

Sapadak
01/11/2012, 13:07
και δίνω και πληροφορίες γιαυτό να έχεις μια πλήρης εικόνα :
To Dainese 500 GT είναι ένα αδιάβροχο jacket σχεδιασμένο για όλες τις εποχές με όμορφη σχεδίαση!

Το μπουφάν αυτό είναι σχεδιασμένο για τους αναβάτες που επιθυμούν να κινούνται καθημερινά με τη μοτοσικλέτα τους όλο το χρόνο και δεν θέλουν να μπλέκουν με πολλά ρούχα. Το Dainese 500 GT D-Dry ακολουθεί τη σχεδίαση των 3/4 δηλαδή φτάνει μέχρι τους γοφούς. Διαθέτει φερμουάρ σύνδεσης με παντελόνι, και ρυθμίζεται για την καλύτερη εφαρμογή στο λαιμό, στους καρπούς, στα μανίκια και στη μέση. Όπου χρειάζεται διαθέτει ελαστικά τμήματα για την καλύτερη εφαρμογή. Οι επενδύσεις του αφορούν τόσο τη θερμική μόνωση του αναβάτη όσο και την αδιαβροχοποίησή του, ενώ είναι αφαιρούμενες για τις ημέρες που ο καιρός είναι καλός.

Υπάρχουν προστατευτικά σε ώμους και αγκώνες, ενώ υπάρχει ειδική θήκη για το προστατευτικό του αυχένα (διατίθεται χωριστά) και της πλάτης της Dainese.

Στην εξωτερική πλευρά υπάρχουν τσέπες, εκ των οποίων η μία είναι αδιάβροχη.

Το Dainese 500 GT D-Dry είναι ένα πληρέστατο jacket για τους αναβάτες που δεν συμβιβάζονται με ημίμετρα, κατασκευασμένο από την κορυφαία στο χώρο Dainese!

Μηπως οι φιλοι σου σε φωνάζουν 'Ιταλο' ? :lol: (No offence m8)

chrisdoum
01/11/2012, 16:54
απλά μου αρέσουν τα dainese(έχω και γάντια) οι μακαρονάδες και οι ιταλλίδες :D

ilias s.m.
01/11/2012, 17:02
Πολυ καλο μπουφανακι και πολυ ομορφο!!!
Δοκιμασμενο απο γνωστο.

http://www.motoexpert.gr/product_info.php?cPath=15_294_310&products_id=2303

Εγω εχω το Barcelona,πολυ καλο και αυτο αλλα το revit εχει πιο σπορ γραμμη!

dimitriskap
01/11/2012, 19:01
Ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας!!! Μιας και έχω μηχανάκι θέλω κάτι διακριτικό, γιαυτό είδα και το barcelona. Και τι rev it ωραίο πάντως... Ηλία ευχαριστημένος εσύ;;;; Είναι ζεστό(μιας και δεν ειναι D-dry)? Φίλε Chrisdoum σε ευχαριστώ αλλά προτιμώ κοντό!!

ilias s.m.
01/11/2012, 21:35
Ευχαριστώ πολύ όλους για τις απαντήσεις σας!!! Μιας και έχω μηχανάκι θέλω κάτι διακριτικό, γιαυτό είδα και το barcelona. Και τι rev it ωραίο πάντως... Ηλία ευχαριστημένος εσύ;;;; Είναι ζεστό(μιας και δεν ειναι D-dry)? Φίλε Chrisdoum σε ευχαριστώ αλλά προτιμώ κοντό!!

Ωραίο το Barcelona,πολύ καλή ποιότητα κατασκευής και ΠΟΛΥ ζεστό ,εκνευριστικά ζεστό θα έλεγα ! Νερό δεν έχει περάσει ποτέ όοοοτι και να ρίχνει!
(το έχω ένα χρόνο)

dimitriskap
02/11/2012, 03:53
Ευχαριστώωωωω!!!!!!