Σύνδεση

View Full Version : Ερωτηση για μεγεθος κρανους !!

thalasinos
03/11/2012, 20:47
Χαιρετω την παρεα!!
Υπαρχει καποιος που να εχει αγορασει το κρανος Caberg'Hyper X Mod' ???

Επειδη εδω στην επαρχια ειναι δυσκολο η δοκιμη του εως αδυνατο θα ηθελα να μαθω πως ειναι σαν μεγεθος, εαν δηλ. εγω που φοραω Μedium χρειασθει να το αγορασω σε Small η σε Large, εχω δοκιμασει caberg σε jet και το Μedium μου ηταν μικρο!!! και ελεγα μηπως και σε αυτο το μοντελο θα μου ειναι το ιδιο!!

Specialized
04/11/2012, 11:59
Φίλε μην περιμένεις ότι θα βρεις άκρη διαδικτυακα. Παίζει ρόλο το μέγεθος και το σχήμα του κεφαλιού σου. Στο λέω εγω που είμαι μεταξυ medium και large. Αλλα μου κάνουν σαν medium, αλλα όχι.

TROOPER
05/11/2012, 00:00
αν δεν δοκιμασεις μην αγορασεις.

giovani64
05/11/2012, 09:55
δεν θα βρεις ακρη αν δε δοκιμασεις. απλα να σου πω οτι ειχα παρει caberg και το xxl ειναι το σκετο large στο uvex.καθε εταιρια εχει τα δικα της καλουπια.

thalasinos
05/11/2012, 17:30
To εχω βρει ελλαδα στα 180ευρω και απ΄εξω στα 155ευρω, για 20-30 ευρω (φυσικα ειναι ενα σεβαστο ποσο) θα το παρω απο εδω αλλα το προβλημα ειναι οτι εξωτερικα ειναι διαφορετικα το ενα απο το αλλο,

Παραδειγμα !το αριστερο το φερνει το μοτο-μαρκετ, ενω το δεξι ειναι απο γερμανικο site η διαφορα ειναι οτι το δεξι μου αρεσει περισσοτερο λογω του οτι εχει περισσοτερο μαυρο-γρι