Σύνδεση

View Full Version : Bmw Gs 650 Dakar τρακαρισμένο.Διαγραφή ή πώληση;

k650l
15/11/2012, 12:35
Χαιρετώ την παρέα!:)

Μετά από 3 χρόνια που είμαι γραμμένος στο φόρουμ αποφάσισα να πω τον πόνο μου και να θέσω και <<το>> ερώτημα.:rolleyes:

Πόνος.
Ως πρώην <<καβάλα πάει στην εκκλησιά,καβάλα προσκυνάει>> έχω να πω ότι η σελίδα με την μηχανή στην ζωή μου άλλαξε πολύ απότομα,ευτυχώς όμως χωρίς παρατράγουδα.Δεν ήταν το τελευταίο τρακάρισμα που με έκανε να αφήσω την μηχανή.Τρακαρίσματα και πτώσεις...Χ εις την Ψ...δεν ξέρω να πω νούμερο.Αλλά δεν είχα παιδιά.Η οικογενειακή ζωή με άλλαξε και όταν τράκαρα...ένιωσα κουρασμένος.Δεν ξέρω,μπορεί να το έχουν νιώσει πολλοί.
Ασ'την λέω θα την φτιάξω μετά,μόλις μεγαλώσουν λίγο τα παιδιά να μπορούμε να πάμε και μια βόλτα.Τα παιδιά μου μεγαλώνουν (μια χαρά) αλλά μαζί μεγαλώσανε τα έξοδα,το δικαστήριο ακόμα καλά κρατεί (και πότε θα δώσει αποζημίωση το επικουρικό),και να και η κρίση και τα λοιπά και τα λοιπά,τα γνωστά.:sad:

Ερώτηση...:D
Το βάζω μια αγγελία κοψοχρονιά να φύγει όπως είναι επιπλωμένο ή το γδύνω και το πάω για ολική διαγραφή;
Χρειάζεται μπροστινό,καλίμπρα και όλα τα πλαστικά...στην εκτίμηση είχε βγει τελείως ασύμφορο!

Δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το θέμα.Κάθε άποψη μπορεί να φανεί χρήσημη.;)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

mikes
15/11/2012, 13:20
κανεις προσωρινη καταθεση πινακιδων για ενα χρονο για να μην πληρωνεις τελη και ασφαλεια, τη βαζεις αγγελεια, αν πουληθει ετσι εχει καλως!
πας και παιρνεις τα χαρτια του πισω, κανετε μεταβιβαση και ολα οκ!
αλλιως στο χρονο πανω της κανεις μια οριστικη διαγραφη, και την πουλας για ανταλλακτικα

vag 70
15/11/2012, 20:22
για να κανεις μεταβιβαση πρεπει να εχεις ΚΤΕΟ.
οποτε κανε διαγραφη και πουλα τα ανταλλακτικα.
κρατα το σκελετο γιατι μπωρει να σου ζητισουν το κοματι με τον αριθμο πλαισιου.
αν θες κατι παραπανω να μαθεις στειλε π.μ.

k650l
15/11/2012, 20:28
Σε ευχαριστώ.

Στην οριστική διαγραφή που πάμε την μηχανή;

GsDakar
16/11/2012, 01:20
φιλε μου αν εχεις διπλο σταντ το θελω...και αλλα πραγματακια !!

McGyver
16/11/2012, 07:00
για να κανεις μεταβιβαση πρεπει να εχεις ΚΤΕΟ.

:nono:

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=122261&p=2251486&viewfull=1#post2251486

vag 70
16/11/2012, 07:18
χθες στα Κ.Ε.Π. μου ζητησαν κτεο για την μεταβιβαση

vag 70
16/11/2012, 13:42
στο υπουργειο συγκοινωνιων ελευσινας μου ζητησαν κτεο σημερα.
ελλαδαρα με τα ωραια σου:a31:

MikeG
16/11/2012, 13:44
Τι ζημιά έχει το μηχανάκι & πόσο θα το πουλούσες;

k650l
16/11/2012, 14:38
Τι ζημιά έχει το μηχανάκι & πόσο θα το πουλούσες;

Είναι μπροστά τρακαρισμένο οπότε στάνταρ καλάμια,καλίμπρα και σίγουρα κάποια πλαστικά για να πει κάποιος ότι απλά πάει ίσια.

Τώρα η μηχανή έχει επάνω αρκετά αξεσουάρ touratech και σχάρες top και πλαϊνές της hepco becker και WP.Θα το βάλω 1000 ευρώ και βλέπουμε....:rolleyes:

Δεν είναι οι εποχές για να χαρίζουμε αλλά δεν έχω και τον χρόνο,ούτε την όρεξη να κάνω τον μηχανικό.(Παλιές καλές εποχές :cool:)

Παίζει να το δώσω και πιο λίγα χωρίς τα αξεσουάρ....θα δείξει!

ΥΓ...με αυτά που γράφω με έχει πιάσει ψυχοπλάκωμα....

GsDakar
16/11/2012, 17:07
το διπλο σταντ στο εχω καπαρωσει ε ; μην με ξεχνας !!

k650l
16/11/2012, 17:51
το διπλο σταντ στο εχω καπαρωσει ε ; μην με ξεχνας !!

Κάνε υπομονή..;)..ακόμα κρατάει όρθια την μηχανή.!

GsDakar
16/11/2012, 18:22
χαχαχααχαχ οκ

devil's animal
17/11/2012, 19:49
αν μπορεις να περιμενεις και δεν εχεις θεμα για αμεσο ρευστο, την σπας σε ανταλλακτικα και την πουλας κομματι κομματι...
δεν ξερεις ποτε μπορει να θελει καποιος το ντεποζιτο π.χ....
καποια πραγματα θα φυγουν αμεσως και καποια αλλα μπορει να περιμενουν στην αποθηκη σου πανω απο 2 χρονια...(με την προϋποθεση οτι εχεις βαλει λογικες τιμουλες)...
σιγουρα ομως θα βγαλεις συνολικα πολυ περισσοτερα απο το να την πουλησεις οπως ειναι...

:wave2: