Σύνδεση

View Full Version : Κλοπή Yamaha R1 2007-08 από Κομοτηνή

fanfan
19/11/2012, 17:04
Γεια χαρά στο forum,

Δυστυχώς θύμα κλοπής έπεσε το πολυαγαπημένο μου Yamaha R1 μοντέλο 07-08 με πινακίδες ΚΚΜ-570.
To μηχανάκι ήταν παρκαρισμένο κάτω από το σπίτι μου, όταν τα ξημερώματα της Κυριακής εκλάπη.
Είναι μαύρου χρώματος, με χρυσές λεπτομέρειες, με πάρα πολλά έξτρα (ήταν αλλαγμένο κατά 80%)
Αναρτήσεις, φρένα, ζάντες, τεπόζιτο, κάρμπον κοστούμι και πολλά άλλα. Παραθέτω μία φώτο από τις Σέρρες,
καθώς τα τελευταία 2 χρόνια χαμογελούσε αποκλειστικά και μόνο στην πίστα μακριά από υπερθερμάνσεις της κίνησης,
και άσκοπες ώρες λειτουργίας στα φανάρια.
Τα extra μόνο υπολογίζονται σε περίπου 15.000 ευρώ, οι ώρες προσωπικής εργασίας ατελείωτες, οι στιγμές μαζί της μοναδικές.
Δεν ελπίζω σε τίποτα, αν και ακολούθησα την νόμιμη διαδικασία καταγραφής της κλοπής στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.
Είμαι σίγουρος ότι αυτή τη στιγμή ήδη θα είναι κομμάτια και πολλά από τα περιφερειακά μου θα πουληθούν κοψοχρονιά.
Κρίμα κρίμα πραγματικά.

Αν κάποιος έχει κάποια πληροφορία και μπορεί να βοηθήσει με οποιονδήποτε τρόπο παρακαλώ ένα τηλ στο 6979447950

Σας ευχαριστώ πολύ.

DimChios
19/11/2012, 17:15
οχι ρε γμτ!!! :(

μακαρι, ΜΑΚΑΡΙ να βρεθει... βρωμαει ομως παραγγελια!

Απο που στο πηραν, ετσι απλα "εξω απ το σπιτι" ηταν? γραψε καμια λεπτομερεια... δε ξερεις ποτε...

fanfan
19/11/2012, 17:26
οχι ρε γμτ!!! :(

μακαρι, ΜΑΚΑΡΙ να βρεθει... βρωμαει ομως παραγγελια!

Απο που στο πηραν, ετσι απλα "εξω απ το σπιτι" ηταν? γραψε καμια λεπτομερεια... δε ξερεις ποτε...

Την είχα πάντα στο μαγαζί του μάστορα μου, καθώς όπως είπα η μηχανούλα μου ήταν για την πίστα μόνο. Την φόρτωνα σε τρέιλερ, πήγαινα Σέρρες, επέστρεφα και στο μάστορα πάλι. Είπα να το βγάλω το ΠΣΚ για καμία βολτίτσα (και ένα τσεκ στο stabilazer που έκανε κάτι θεματάκια) έτσι γιατί θα έμπαινε για ξεκούραση μέχρι το επόμενο trackday. Μένω σε πολυκατοικία, οπότε όταν το έκλεψαν ήταν παρκαρισμένο στο δρόμο μπροστά στην είσοδο της οικοδομής, με το τιμόνι κλειδωμένο. Δεν είχα λουκέτο ή τπτ τέτοιο.

DimChios
19/11/2012, 17:29
ξερω, ειμαι μαλακας αλλα... ειπες σε κανεναν οτι θα εμενε εκει το μηχανακι? στο μαστορα π.χ ή στα μαστορακια του?
σκεψου λιγο και ψαξε πριν να ειναι αργα ;)

fanfan
19/11/2012, 17:35
όχι δεν είπα τπτ σε κανένα. Τσιράκια δεν έχει αυτός, μόνος του δουλεύει.. Τι να σου πώ μέχρι και γείτονα μου υποψιάζομαι... Αλλά με τις υποψίες τι μπορείς να κάνεις.

Sapadak
19/11/2012, 17:42
Ψαχνε στο car/forums κτλ μη τυχον και δεις τα εξτρα σου να πωλουνται

:/

fanfan
19/11/2012, 18:00
Ψαχνε στο car/forums κτλ μη τυχον και δεις τα εξτρα σου να πωλουνται

:/

Σε ευχαριστώ, θα παρακολουθώ μήπως και πετύχω κάτι και βγάλω άκρη

sapila racing
20/11/2012, 09:11
Mακάρι να βρεθεί το μηχανάκι, κι είναι και τούμπανο.

spyrakos35
20/11/2012, 09:17
θα σε απογοητεύσω λίγο αλλά επειδή είναι ιδιαίτερο το μηχανάκι σου δεν νομίζω να το βρεις να κυκλοφορεί..... οπουδήποτε.....

μάλλον για τα εξτρά στο "χτυπήσανε" με ότι αυτό συνεπάγεται.....

δεν μου βγαίνει από το μυαλό οτι ήταν σταμπαρισμένο καιρό τώρα....

simeon
20/11/2012, 09:35
κρίμα ρε φίλε... :( ευχομαι να το βρεις....

fanfan
20/11/2012, 17:07
Ναι το θεωρώ απίθανο να κυκλοφορήσει κάπου, καθώς τραβάει τα βλέμματα πάνω του..
Σε κάποιες αντίστοιχες περιπτώσεις κάποιοι γνωστοί μου είπαν ότι τους πήραν τηλ και έγινε κάποια "διαδικασία" στην οποία έδωσαν κάποιο χρηματικό ποσό και τους επέστρεψαν το μηχανάκι.
Ελπίζω σε κάτι τέτοιο, αν το μηχανάκι υπάρχει ακόμα και δεν έχει γίνει κομμάτια.

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον παιδιά.. μην σας τύχει

Υ.Σ: Μέρες μετά την συγκεκριμένη φώτο, φόρεσε και τιμονόπλακες Graves, και brembo δαγκάνες μπροστα... Αχ ι τα θυμάμαι τώρα...:sick:

kostaspetrou
20/11/2012, 17:22
Αν και λίγο περίεργο θα ρωτήσω:ο μάστορας ξέρει πού μένεις;Οι σχέσεις σας τώρα τελευταία ήταν καλές;Υποψιάζεσαι κάποιον άλλο;Μήπως είδες καμμιά περίεργη έκφραση όταν πήρες το μηχανάκι από εκεί;

Δυστυχώς ήταν παραγγελία και το μηχανάκι σταμπαρισμένο...Στάνταρ το πήραν σηκωτό.

Βέβαια υπάρχει και η περίπτωση να το σταμπάρανε Παρασκευή Σάββατο οπότε Κυριακή πρωί στην κάνανε.

Για ψάξτο λίγο...

Μακάρι να το βρεις και να το χαρείς.Επίσης να τους βρεις και να τους πας γαμιώντας...

kostakis125
20/11/2012, 21:31
Παντως αν σε παρουν τηλεφωνο προσεξε τις κινησεις σου απο εκει και περα και οργανωσου με σωστη ομαδα για την κινηση της ανταλλαγης..υπαρχουν πολλα περιστατικα που εχουν παρει τα λ7 και τη μηχανη δεν τη γυρισαν ποτε.

LogOutGoRide
21/11/2012, 10:05
Κρίμα ρε φίλε, εύχομαι να την βρεις άθικτη.

h_900
21/11/2012, 10:41
μακαρι να το βρεις ,,και τα κ.......δα να πανε στη πυρά ,,,

DAN_DAN
24/11/2012, 09:24
Κρίμα, πραγματικά! :( Εύχομαι να το βρεις!

devil's animal
24/11/2012, 11:03
μακαρι να βρεθει...

fanfan
28/11/2012, 17:24
Παιδιά η μηχανή βρέθηκε...
Το πρωί με πήρε ένας "άγνωστος" με απόκρυψη στο κινητό. Από τη συζήτηση και τη φωνή κατάλαβα ότι είναι γνωστός.
Από που και πώς δεν ξέρω. Μου ζήτησε χρήματα τα οποία και κανονίσαμε στα 1.700 ευρώ.
Πριν από λίγο με κατεύθυνε τηλεφωνικός στο που είναι η μηχανή. Όντως τη βρήκα σκεπασμένη ακριβώς όπως ήταν χωρίς κανένα χτύπημα, σπάσιμο κτλ, παρά μόνο το κλείδωμα του τιμονιού.
Πήρα την μηχανή, πήγα την κλειδαμπάρωσα και δεν ξέρω πραγματικά αν μετά από όλα αυτά έχω τη διάθεση να την ξανακυκλοφορήσω έξω.
Σας ευχαριστώ όλους για τη στήριξη

vaska
28/11/2012, 17:28
ερε Γ@μήσι και πρόστιμο που θέλουν, να εμπορεύονται με τον χειρότερο τρόπο την κ@υλα μας.

Φίλε μου δεν ξέρω εσύ αλλά εγώ αν με την κλοπή είχα διάθεση να τους σκίσω, με τα "λύτρα" θέλω να τους ξεσκίσω, αν καταλαβαίνεις τι εννοώ.

Τες πα, ποτέ ξανά.

grharris
28/11/2012, 17:38
Από τη συζήτηση και τη φωνή κατάλαβα ότι είναι γνωστός.

Τι σημαίνει αυτό? Τον πιάσαμε τον μπαγάσα?

teoT
28/11/2012, 19:27
Πιστεύω πως αν κινηθείς σωστά μπορείς να δεις ποιος σε πήρε με απόκρυψη...(μιας και το τηλέφωνο έγινε για λύτρα κλεμμένης μηχανής)...από εκεί και πέρα...

GIXXERAKIAS
28/11/2012, 19:32
Aφού την βρήκες ούτε του παππά......ευχάριστα νέα,με λίγο κόστος για τα πράματα που φοράει το μοτόρι σου.;)

Κοίτα μπάς και νοικίασεις κανένα κλειστό πάρκινγκ κοντά σου για να μην έχεις τον φόβο πάλι στο πεζοδρόμιο.:wave2:

Antonisss
28/11/2012, 19:45
Τα λεφτά πως του τα έδωσες?

kostaspetrou
28/11/2012, 19:48
Το πρωί με πήρε ένας "άγνωστος" με απόκρυψη στο κινητό. Από τη συζήτηση και τη φωνή κατάλαβα ότι είναι γνωστός.
Από που και πώς δεν ξέρω. Μου ζήτησε χρήματα τα οποία και κανονίσαμε στα 1.700 ευρώ.
Πριν από λίγο με κατεύθυνε τηλεφωνικός στο που είναι η μηχανή. Όντως τη βρήκα σκεπασμένη ακριβώς όπως ήταν χωρίς κανένα χτύπημα, σπάσιμο κτλ, παρά μόνο το κλείδωμα του τιμονιού.
Πήρα την μηχανή, πήγα την κλειδαμπάρωσα και δεν ξέρω πραγματικά αν μετά από όλα αυτά έχω τη διάθεση να την ξανακυκλοφορήσω έξω.
Φίλε πάλι καλά.Τώρα κλειδαμπάρωμα και μόνο πίστα με τρέιλερ.
Ερώτηση:του έδωσες τα 1700€ ή όχι;
Αν ναι,ψάξε να βρεις ποιός είναι,γίνεται.
Αλλιώς θα το ξανακάνει-πολύ πιθανό σε σένα πάλι-μιας και είδε ότι περνάνε τέτοιες μαγκιές...

Tedvj23
28/11/2012, 19:56
Αφου το βρηκες παλι καλα..Παντως το εχουνε κανει μπιζνα το συγκεκριμενο κολπο(κλοπη/τηλ/λυτρα...)..

thanos_s
28/11/2012, 19:57

εισαγγελικη παραγγελια για αρση τηλεφωνικου απορρητου ΑΜΕΣΑ. Μετα δες τις εισερχομενες, και κανε ταυτοποιηση στοιχειων στην εταιρια. Αν Ειναι επαγγελματιας και δεν εισαι ατυχος, δεν θα εχει παρει απο καρτοτηλεφωνο η κατι τετοιο...

byron
28/11/2012, 21:29
Τα λεφτά πως του τα έδωσες?

++1

Giorgos19
28/11/2012, 21:40

Μπράβο ρε φίλε! Χάρηκα πάρα πολύ! :beer::beer:

vag 70
29/11/2012, 09:20
μετα απο τοσα δυσαρεστα που ακουμε καθε μερα να και ενα καλο.
μπραβο σου και παντα τυχερος.:D

AristidisZ
29/11/2012, 09:24
τυχερός που έσκασε ένα δίφραγκο, για να πάρει το μηχανάκι του ο άνθρωπος, δε θα το λεγα...
τυχερός στην ατυχία του, που δεν έπαθε μεγαλύτερη ζημιά, ίσως...

sapila racing
29/11/2012, 09:27
Τυχερός ησουν. Θα ελεγα να το καβατζώσεις καπου αλλού απ οπου το είχες παλιότερα.
Τωρα για τα λύτρα κλπ, πολύ βρωμάει.

nassosxlvbros
29/11/2012, 09:31
1700;:confused:
και γιατί όχι 2000 ή 1500;
περίεργα πράγματα,αλλά τέλος καλό όλα καλά!

Τσέκαρε ποιος γνωστός του κύκλου σου βρέθηκε με "έξτρα" φράγκα ή κάνα νέο μηχανάκι από το πουθενά...;)

TROOPER
29/11/2012, 10:16
++1

και ακομα 1

kagelos1
29/11/2012, 10:30
Έπρεπε να πας στην αστυνομία να τους το πεις και να δώσεις προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Αργά ή γρήγορα θα πιανόταν.

pipe_smoker
29/11/2012, 10:39
Κι εμένα με τρώει η περιέργεια (και δεν είναι μόνο περιέργεια, ενδιαφέρον είναι και μάθημα είναι), αλλά δε θα μου κάνει εντύπωση αν το "θύμα" θέλει να εντοπίσει το "θύτη" να μη δώσει άπασες όλες τις πληροφορίες που αφορούν το θέμα δημοσίως.

Red Rider
29/11/2012, 11:20
Aφού το πήρες όλα καλά..Ήσου ΠΟΛΥ τυχερός!
Μια μικρή χασούρα μπροστά στην αξία του R1..
Τώρα τι ΘΑ μπορούσες να κάνεις άστο στους εμπειρογνώμονες που θα σου γεμίσουν καμιά 10αριά σελίδες πόστ.
Τέλος καλό-όλα καλά.

Antonisss
29/11/2012, 12:45
Εμπειρογνώμονας σίγουρα δεν είμαι, αλλά αυτά τα 1700€ θα θελα να ξερα πως βρέθηκαν στην κατοχή αυτού που είχε το μηχανάκι...

notakos600
29/11/2012, 14:47
Καβάτζωσέ το σε κλειστό πάρκιγκ και πήγαινε άναψε μια λαμπάδα σε καμιά εκκλησία γιατί αυτά τα πράματα δεν γίνονται....

fanfan
29/11/2012, 16:16
Βασικά είναι τόσα πολλά στο κεφάλι μου από χθες το απόγευμα που και εγώ είμαι ακόμα μπερδεμένος..
Ας τα πάρουμε από την αρχή. Μου υποδείξαν που είναι η μηχανή, μιλούσαμε τηλεφωνικά και με καθοδηγούσαν. Μόλις την βρήκα μου είπαν που να πάω όπου βρήκα ένα παιδάκι, το οποίο ήρθε κοντά μου του έδωσα τα χρήματα και εξαφανίστηκε.. Αυτή είναι η ιστορία.

Από εκεί και πέρα. Το ενδεχόμενο να μην δώσω τα χρήματα από τη στιγμή που είχα τη μηχανή στα χέρια μου ήταν το πρώτο που πέρασε από το μυαλό μου. Αυτό που με έκανε να το ξανασκεφτώ ήταν το πολύ απλό. Ξέρουν που μένω, ξέρουν ποιο είναι το αυτοκίνητό μου, ξέρουν που είναι το γραφείο μου... Όπως είπε και ο τύπος στο τηλέφωνο.. μην έχουμε άλλα. Οπότε επέλεξα να πάω με τα νερά τους. Όλα αυτά που τα είπαν από το τηλέφωνο, που σημαίνει ότι με γνώριζαν, άρα πολύ πιθανό φατσικός να τους γνωρίζω και εγώ. Σκέφτομαι λίγο πιο ήρεμα από χθες και καταλήγω στο εξής. Αφού έδωσα τα χρήματα πήρα το μηχανάκι, το ασφάλησα σε κλειστό χώρο, να μην ασχοληθώ καθόλου. Αν μου τύχει (ελπίζω ποτέ) κάτι παρόμοιο θα πράξω με εντελώς διαφορετικό τρόπο.

Το θέμα είναι ότι στο τέλος της ιστορίας νιώθεις διπλά γαμ... ξεσκισμένος.. Ειλικρινά δεν μπορώ να χαρώ ακόμα για το μηχανάκι μου..

fanfan
29/11/2012, 16:26
1700;:confused:
και γιατί όχι 2000 ή 1500;
περίεργα πράγματα,αλλά τέλος καλό όλα καλά!

Τσέκαρε ποιος γνωστός του κύκλου σου βρέθηκε με "έξτρα" φράγκα ή κάνα νέο μηχανάκι από το πουθενά...;)

Ξεκινήσαμε από τα 1000, και καταλλήξαμε στα 1200 χθες το πρωί αυτά. Το απόγευμα της ίδιας μέρας που μιλήσαμε ξανά για να κανονίσουμε που και πως, μου είπε ότι ζητάει 2.000 ακατέβατα και ότι αν δεν τα δώσω το μηχανάκι θα φύγει για Αθήνα για να διαλυθεί.. Το παζάρεψα και το ρίξαμε στα 1.700.. Όλα αυτά για το μηχανάκι ΜΟΥ.. δεν μπορώ να το πιστέψω ακόμα...
Δεν είναι γνωστός γνωστός, αλλά κάποιος που ίσως γνώρισα στο παρελθόν, έτσι πιστεύω. Δεν είναι ελληνικής καταγωγής αλλά "ρωσοπόντιος" όπως μου είπε ο ίδιος. Φάνηκε να ξέρει πράγματα για μένα, αλλά μου έλεγε και αρκετά ψέμματα όπως διαπίστωνα από την κουβέντα. Μιλήσαμε συνολικά 3 φορές στο τηλέφωνο μέχρι να πάρω τη μηχανή στα χέρια μου.

DimChios
29/11/2012, 16:47
δεν θελω να ρωτησω κατι ιδιαιτερο εγω γιατι ...αν θες θα τα πεις απο μονος σου, απλως ενα πραγμα...
εγραψες πιο πανω οτι τη βρηκες με κλειδωμενο τιμονι..

πως? ειχε και κλειδια?

AristidisZ
29/11/2012, 16:49
δεν θελω να ρωτησω κατι ιδιαιτερο εγω γιατι ...αν θες θα τα πεις απο μονος σου, απλως ενα πραγμα...

πως? ειχε και κλειδια?

Eικάζω ότι απλά του τη σηκώσανε (κλειδωμένη) και τη πήγαν έτσι σε εκείνο το σημείο (στην αρχή είχε πει ο fanfan ότι την είχε έξω με απλά κλειδωμένο το τιμόνι)
Εγώ άλλο ήθελα να ρωτήσω, αλλά θα φάω κράξιμο και το βουλώνω...

DimChios
29/11/2012, 16:54
Eικάζω ότι απλά του τη σηκώσανε (κλειδωμένη) και τη πήγαν έτσι σε εκείνο το σημείο (στην αρχή είχε πει ο fanfan ότι την είχε έξω με απλά κλειδωμένο το τιμόνι)

εχεις δικιο! ;)

skylaros
29/11/2012, 16:55
μπορεί να ενήργησες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο... προσωπικά δε θα του έδινα τίποτα, θα είχα πάει το παιδάκι στους μπάτσους και θα παρακάλαγα να ερχόταν με κάθε τρόπο να με συναντήσει ,,,

AristidisZ
29/11/2012, 17:01
μπορεί να ενήργησες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο... προσωπικά δε θα του έδινα τίποτα, θα είχα πάει το παιδάκι στους μπάτσους και θα παρακάλαγα να ερχόταν με κάθε τρόπο να με συναντήσει ,,,

έξω από τον χορό πολλά τραγούδια λέμε...
κανείς δε ξέρει πως θα αντιδρούσε εκείνη τη στιγμή, απλά αυτό που μου έκανε εντύπωση, και θα το πω γιατί θα σκάσω, είναι το εξής:

Πας, βρίσκεις τη μηχανή, και έχεις το φρέσκο στη τσέπη
Εκτός αν δεν είσαι σε καμία εντελώς απομονωμένη περιοχή, φαντάζομαι ότι το λογικό είναι να πάρεις τη μηχανή και να φύγεις

Τώρα θα μου πεις, μα σου είπε ο άλλος, ξέρω που μένεις, μην έχουμε άλλα και τα λοιπά.
Σωστό, και ου μπλέξεις, προφανώς
από την άλλη, αν δηλαδή σε πάρει κάποιος τύπος τηλέφωνο και σου πει
"μεγάλε βάλε 100, 200, 500, 1000, 10000 φράγκα στη τσέπη και έλα εκει, γιατί αλλιώς ξέρω που μένεις, που δουλεύεις, τι αμάξι έχεις κτλ"
τι θα γινόταν ?

ξαναλέω, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, μάλλον ο fanfan έκανε τη καλύτερη επιλογή, αλλά μου φάνηκε πολύ περίεργο το συμβάν

AUFGEBRACHT
29/11/2012, 19:16
Δεν είναι γνωστός γνωστός, αλλά κάποιος που ίσως γνώρισα στο παρελθόν, έτσι πιστεύω. Δεν είναι ελληνικής καταγωγής αλλά "ρωσοπόντιος" όπως μου είπε ο ίδιος. Φάνηκε να ξέρει πράγματα για μένα, αλλά μου έλεγε και αρκετά ψέμματα όπως διαπίστωνα από την κουβέντα. Μιλήσαμε συνολικά 3 φορές στο τηλέφωνο μέχρι να πάρω τη μηχανή στα χέρια μου.

Μάλλον από τον καναπέ μας και έξω από το χορό το παίζουμε Πουαρό αλλά... κουβέντα να γίνεται. Κάλλιστα μπορούσε να μιλά σπαστά ελληνικά και να το παίζει ρωσοπόντιος, δε σημαίνει ότι είναι κιόλας, το κόβω και κομματάκι δύσκολο να συστήθηκε κιόλας "ξέρεις είμαι ρωσοπόντιος"... ή είναι απίστευτα αφελής, η θρασύς, ή ηλίθιος, ή απλά θόλωνε τα νερά να σε αποπροσανατολίσει. Επειδή είναι και πρόσφατο, οι 3 τύποι που έκλεψαν το μουσείο στην Αρχαία Ολυμπία και τους συνέλαβαν πρόσφατα στη διάρκεια της ληστείας μίλαγαν με σπαστά ελληνικά κι όλοι μιλάγανε για Αλβανούς στην αρχή, αλλά αποδείχτηκε από την Πάτρα τελικά.

DimChios
29/11/2012, 19:30
..... αλλά αποδείχτηκε από την Πάτρα τελικά.

και ποιος σου ειπε οτι εκει μιλανε Ελληνικα?

:lol:

fanfan
29/11/2012, 19:52

πως? ειχε και κλειδια?

Έγραψα κάτι τέτοιο; Λάθος μου. Όχι η μηχανή αν θυμάμαι καλά είπα ότι την είχα κλειδωμένη (το τιμόνι δλδ) όταν μου την κλέψανε. Όταν την βρήκα χθες είχε σπασμένο το κλείδωμα τιμονιού. Επειδή δεν είχα τα κλειδιά πάνω μου την πήρα στα χέρια (σπρώχνοντας) και πήγα και την ασφάλισα σε κλειστό χώρο.

fanfan
29/11/2012, 20:00
έξω από τον χορό πολλά τραγούδια λέμε...
κανείς δε ξέρει πως θα αντιδρούσε εκείνη τη στιγμή, απλά αυτό που μου έκανε εντύπωση, και θα το πω γιατί θα σκάσω, είναι το εξής:

Πας, βρίσκεις τη μηχανή, και έχεις το φρέσκο στη τσέπη
Εκτός αν δεν είσαι σε καμία εντελώς απομονωμένη περιοχή, φαντάζομαι ότι το λογικό είναι να πάρεις τη μηχανή και να φύγεις

Τώρα θα μου πεις, μα σου είπε ο άλλος, ξέρω που μένεις, μην έχουμε άλλα και τα λοιπά.
Σωστό, και ου μπλέξεις, προφανώς
από την άλλη, αν δηλαδή σε πάρει κάποιος τύπος τηλέφωνο και σου πει
"μεγάλε βάλε 100, 200, 500, 1000, 10000 φράγκα στη τσέπη και έλα εκει, γιατί αλλιώς ξέρω που μένεις, που δουλεύεις, τι αμάξι έχεις κτλ"
τι θα γινόταν ?

ξαναλέω, προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, μάλλον ο fanfan έκανε τη καλύτερη επιλογή, αλλά μου φάνηκε πολύ περίεργο το συμβάν

Έλα μου ντε, το ίδιο ρωτάω και εγώ στον εαυτό μου.. Δεν έχω απάντηση. Όσο περνάει η ώρα σκέφτομαι διάφορα και λέω ότι θα μπορούσα να είχα πράξει και αλλιώς. Το θέμα είναι ότι στο μυαλό μου η "safe" επιλογή ήταν αυτό που έκανα.. Το αν ήταν σωστό ή όχι... δεν μπορώ να το απαντήσω, και ούτε νομίζω ότι θα μπορέσω. Όντως φίλε έχεις δίκαιο ότι συμβάν ήταν περίεργο. Τόσο που μου φαίνεται ότι ή πανέξυπνοι λήσταρχοι ήταν αυτοί, ή οι πιο ανίδεοι του κόσμου...

H.A.Balafoutre
29/11/2012, 20:02
Φίλε μου, χάρηκα πραγματικά που βρήκες τη μηχανή σου...έστω και με αυτόν τον μαφιόζικο τρόπο...τώρα ξέρεις πως πρέπει να την προσέχεις. Να είσαι καλά, καλές βόλτες και καλά γυρολόγια. Καλά έκανες και μοιράστηκες την εμπειρία αυτή εδώ ώστε όλοι να ξέρουμε για να έχουμε.

devil's animal
29/11/2012, 20:08
αν εγιναν ετσι τα πραγματα, επραξες ορθα (για μενα)...
ειναι μεγαλη προκληση να παρεις την μηχανη και να μην δωσεις τα λεφτα, αλλα μετα πρεπει να το παιξεις διπλα και τριπλα που σημαινει οτι:

1) μπορει να στην ξαναεκλεβαν (το ξερουμε ολοι οτι αν την βαλουν στο ματι ,οπου και να την εχεις και με οτι και να την εχεις κλειδωσει θα σηκωθει σε χρονο dt)..
2) να σου εκαναν εσενα ζημια στηνοντας μια ενεδρα..
3) ή ακομα χειροτερα να γινοταν ζημια σε συγγενικο σου προσωπο..
και γενικοτερα τα σεναρια ειναι απειρα...

αν ειναι σωστοι και μαγκες, επειδη ξηγηθηκες ντομπρα, το πιθανοτερο ειναι να μην σου την ξανακουμπησουν ποτε τιποτα και ας την αφηνεις με τα κλειδια επανω ολο το βραδυ...

νομιζω το θυμαμαι το μηχανακι σου οταν εκανες το css level 3 στις Σερρες...(το καναμε μαζι την ανοιξη του 2011)
:beer:

fanfan
29/11/2012, 20:10
Φίλε μου, χάρηκα πραγματικά που βρήκες τη μηχανή σου...έστω και με αυτόν τον μαφιόζικο τρόπο...τώρα ξέρεις πως πρέπει να την προσέχεις. Να είσαι καλά, καλές βόλτες και καλά γυρολόγια. Καλά έκανες και μοιράστηκες την εμπειρία αυτή εδώ ώστε όλοι να ξέρουμε για να έχουμε.
σα
Να είσαι καλά σε ευχαριστώ πολύ! Εύχομαι κανένας να μην περάσει ότι πέρασα.. πραγματικά μέσα από την καρδιά μου καλές βόλτες σε όλους, υγεία και προσέχτε τα μηχανάκια σας σαν τα μάτια σας!

fanfan
29/11/2012, 20:12
αν εγιναν ετσι τα πραγματα, επραξες ορθα (για μενα)...
ειναι μεγαλη προκληση να παρεις την μηχανη και να μην δωσεις τα λεφτα, αλλα μετα πρεπει να το παιξεις διπλα και τριπλα που σημαινει οτι:

1) μπορει να στην ξαναεκλεβαν (το ξερουμε ολοι οτι αν την βαλουν στο ματι ,οπου και να την εχεις και με οτι και να την εχεις κλειδωσει θα σηκωθει σε χρονο dt)..
2) να σου εκαναν εσενα ζημια στηνοντας μια ενεδρα..
3) ή ακομα χειροτερα να γινοταν ζημια σε συγγενικο σου προσωπο..

και γενικοτερα τα σεναρια ειναι απειρα...

αν ειναι σωστοι και μαγκες, επειδη ξηγηθηκες ντομπρα, το πιθανοτερο ειναι να μην σου την ξανακουμπησουν ποτε τιποτα και ας την αφηνεις με τα κλειδια επανω ολο το βραδυ...

νομιζω το θυμαμαι το μηχανακι σου οταν εκανες το css level 3 στις Σερρες...(το καναμε μαζι την ανοιξη του 2011)
:beer:

Και πολύ καλά θυμάσαι! ;)

Μάγκες και σωστοί οι ... κλέφτες δεν μπορούν να είναι αλλά καταλαβαίνω πώς το λες. Έχει ο καιρός γυρίσματα όμως.. ποτέ δεν ξέρεις πώς έρχεται το πράγμα.. ίσως με αυτόν τον "Γιώργο" τα ξαναπούμε υπό άλλες συνθήκες κάποια στιγμή..

kostaspetrou
29/11/2012, 20:18
Έλα μου ντε, το ίδιο ρωτάω και εγώ στον εαυτό μου.. Δεν έχω απάντηση. Όσο περνάει η ώρα σκέφτομαι διάφορα και λέω ότι θα μπορούσα να είχα πράξει και αλλιώς. Το θέμα είναι ότι στο μυαλό μου η "safe" επιλογή ήταν αυτό που έκανα.. Το αν ήταν σωστό ή όχι... δεν μπορώ να το απαντήσω, και ούτε νομίζω ότι θα μπορέσω. Όντως φίλε έχεις δίκαιο ότι συμβάν ήταν περίεργο. Τόσο που μου φαίνεται ότι ή πανέξυπνοι λήσταρχοι ήταν αυτοί, ή οι πιο ανίδεοι του κόσμου...
Φίλε κάτι δεν κολλάει...
Δεν παίζει ο άλλος να σου πει "είμαι ρωσοπόντιος" και να είναι.Ο αληθινός και αποφασισμένος ρωσοπόντιος δε το διαφημίζει και έχει ήδη κάνει κομμάτια τη μηχανή βγάζοντας πολλά παραπάνω.Φυσικά σε καμμία περίπτωση δε θα κάνει παζάρια.Ούτε μαλακίες "μην έχουμ' άλλα κλπ".
Τέτοιες απειλές τις λένε για σαφώς χοντρύτερες δουλειές από εκβιασμό για ένα μηχανάκι.

Έπεσες σε τύπους που ναι μεν θέλαν λεφτά,δεν είναι όμως αδίστακτοι εγκληματίες.Παρ' ολ'αυτά έπρεπε να'χες αποτανθεί στην αστυνομία αφού την είδες.
Τέλως πάντων,εκ΄των υστέρων λέμε ο καθένας τη μαλακία του.
Αφού έπραξες υπό πίεση όπως ένιωθες και σου βγήκε,άστο,γάμησέ το και μη το σκέφτεσαι(όσο γίνεται).
:)

Hell_Rider
29/11/2012, 20:27
Συγνωμη...αλλα το τηλεφωνο σου που το βρηκε????

fanfan
29/11/2012, 21:08
Συγνωμη...αλλα το τηλεφωνο σου που το βρηκε????

Καλά λόγω δουλειάς κτλ δεν είναι δα και τίποτα δύσκολο.. Αν με ήξερε όπως είπε και στο τηλέφωνο από παλιά, ήταν το μόνο εύκολο να το βρει.

Lioulios
29/11/2012, 21:27
Άκου δω μια φάση !!! Είδα ξανα στην επιφάνεια το θέμα και θυμήθηκα που το διάβασα πριν καιρό ...Λέω θα βρέθηκε . Και διαβάζω τούτα . Σικάγο γίναμε !

Και όπως πολύ καλά είπε και άλλος λια τα λ7 ...'Εξω απο το χορό ...

...Να παζαρεύεις το μηχανάκι σου !!!

Βγάλτο να του παίξεις μια τσιτα να ξεκα@λ@σεις .

mankam
29/11/2012, 21:29
Πιστευω έκλεισες το θέμα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο,φαντάσου να μήν την έβρισκες ποτε.
είχες κάποια δικλείδα ασφαλείας στην συναλλαγή μαζί τους?
καποιος φίλος ενήμερος για την συναντηση αυτή?
πήγες μόνος με τα χρήματα πάνω σου?

Antonisss
29/11/2012, 22:31
Να υποθέσω πήγες στην αστυνομία να δηλώσεις ότι το βρήκες? Τους διηγήθηκες ακριβώς τα γεγονότα? Είπανε κάτι?

tweek
30/11/2012, 09:11
Οτι και να λεμε, μην ξεχνατε πως ΟΛΑ τα προτεινόμενα σενάρια εμπεριέχουν ρισκο.
Δεν έδεινε τα λεφτά εξαρχής? Η μηχανή έκανε όντως φτερά...
Την επαιρνε και έφευγε? Του την ξαναβούταγαν....
Και φυσικά μην ξεχνάμε πως και το ότι έδωσε το παλικάρι τα 1700 και την πήρε, δεν δίνει καμία απολύτως σιγουριά ή εξασφάλιση οτι δεν θα του την ξαναπάρουν εφόσον τους βόλεψε την πρώτη φορα με τα ψιλά που ζήτησαν! Συγγνώμη αλλά έτσι είναι... Με απατεώνες έχει να κάνει...Ποιος του λέει οτι δεν θα το ξανακάνουν για να ζητήσουν και πάλι τίποτα ψιλά ή και να την χάσει οριστικά για κομμάτια?
Ταπεινή μου άποψη ειναι πως αν είχαν την δυνατότητα να την κάνουν κομμάτια και να τα πούλαγαν θα είχε ήδη γίνει...Απλά ίσως για τεχνικούς λόγους τους ήταν μπελάς και προτίμησαν τα 1700.
Και δεν υπάρχει σωστό ή λάθος...έπραξε όπως σκέφτηκε ο ίδιος και δεν υπάρχει καλύτερη η χειρότερη λύση και όλοι στην θέση του το ίδιο θα έκαναν. Αυτό που θα μας φαινόταν να έχει το μικρότερο ρίσκο.
Όπως ειπε και ο mankam το θέμα έλλειξε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η μηχανή στα χέρια του, αυτή τη στιγμή που μιλάμε. Μόνο αυτό.
Δικλείδες ασφαλείας κλπ δεν υπάρχουν σε τίποτα απολύτως.
Fanfan σου εύχομαι οσο το δυνατόν να μην σκέφτεσαι άλλα σενάρια και να χαρεις την μηχανή σου.

TROOPER
30/11/2012, 11:03
Να υποθέσω πήγες στην αστυνομία να δηλώσεις ότι το βρήκες? Τους διηγήθηκες ακριβώς τα γεγονότα? Είπανε κάτι?

ηταν και οι επομενες δικες μου αποριες.

fanfan
30/11/2012, 13:29
Όχι δεν πήγα ακόμα, θα πάω αύριο στην αστυνομία και θα πω ότι η μηχανή βρέθηκε δύο δρόμους κάτω από το σπίτι μου.. Κουβέντα για τίποτα..

TROOPER
30/11/2012, 13:44
Όχι δεν πήγα ακόμα, θα πάω αύριο στην αστυνομία και θα πω ότι η μηχανή βρέθηκε δύο δρόμους κάτω από το σπίτι μου.. Κουβέντα για τίποτα..

γιατι οχι?

GIXXERAKIAS
30/11/2012, 13:48
γιατι οχι?

Γιατί θέλει την μηχανή του σώα και την οικογενειά του προφανώς.Θέλει και ερώτημα?

Άμα δηλώσει κάτι τέτοιο ποίος σου λέει εσένα ότι δεν έχουν άτομο μέσα στο τμήμα και να δώσει εντολή να γίνει στάχτη και burbery η μηχανή ώπου και αν είναι αρκεί να μήν την έχει ούτε και εκείνος?Λές να μήν ξέρουν ήδη οι αστυνομικοί ότι παίζονται τέτοια κόλπα ρε Γιώργη?

TROOPER
30/11/2012, 14:02
Γιατί θέλει την μηχανή του σώα και την οικογενειά του προφανώς.Θέλει και ερώτημα?

Άμα δηλώσει κάτι τέτοιο ποίος σου λέει εσένα ότι δεν έχουν άτομο μέσα στο τμήμα και να δώσει εντολή να γίνει στάχτη και burbery η μηχανή ώπου και αν είναι αρκεί να μήν την έχει ούτε και εκείνος?Λές να μήν ξέρουν ήδη οι αστυνομικοί ότι παίζονται τέτοια κόλπα ρε Γιώργη?

γιαννη τι λες?

δλδ επειδη καποιος ξερει που μενω και γνωριζει ποιοι ειναι και τι κανουν οι δικοι μου μπορει να με εκβιασει μια φορα (και μπορει και περισσοτερες αν ενδωσω τη πρωτη).
συμφωνω οτι ο φιλος φοβηθηκε και το εκανε ολο γαργαρα.κατι ομως δεν πρεπει να γινει για τους εκβιαστες?αφου επιλεγεις να το κανεις γαργαρα αν μη τι αλλο εισαι ηθικα υποχρεωμενος να κανεις αυτο που οφειλεις απο εκει και περα (ασχετα με το αν οι μπατσοι θα επιληφθουν του περιστατικου η ειναι ακομα και οι ιδιοι μπλεγμενοι).σε καθε αλλη περιπτωση εντασεσαι (οχι εσυ) στους συνενοχους και σου ταιριαζει (ξανα οχι εσενα) γαντι το συνθηματακι που λεει:''το φαι σου,την τιβι σου (την μηχανη σου στην προκειμενη) και αι γαμησου''.

και στο κατω-κατω της γραφης ποιος σου λεει εσενα οτι οι κλεφτες-εκβιαστες δεν διαβαζουν το φορουμ και ειδανε οτι το εχει εκθεσει το περιστατικο και θα του την ξανακανουνε.

σιγα μη ζω σε καθεστως τρομοκρατιας κιολας.δε μου φτανει η τρομοκρατια για την επομενη μερα,τη δουλεια μου,το αν θα εχω να αντιμετωπισω τις υποχρεωσεις μου,να φοβαμαι κι απο πανω....!δε γαμιομαστε λεω γω....!

TROOPER
30/11/2012, 14:22
και επειδη διαβαζω οτι ''μπραβο ρε φιλε'' και ''χαιρομαι που την ξαναβρηκες την καλη σου'', εγω εχω να πω οτι φιλε μου καθολου δεν χαιρομαι που την ξαναβρηκες.

ειχες χασει 8000 ευρω.τωρα εχεις χασει 1700 ευρω και εχεις κερδισει ενα καζανι φοβο και νοιωθεις και γαμημενος απο πανω.να το χεσω!!!

harris_x
30/11/2012, 14:38
ρε πατε καλα??????

GIXXERAKIAS
30/11/2012, 15:00
Τέλος πάντων...έξω από τον χορό όλοι ξέρουν να χορεύουν τελικά.

Ελπίζω να μην τύχει σε κανέναν μας για να μάθουμε τι θα κάναμε σε παρόμοια περίπτωση.Τέλος από εμένα και ναί....μπράβο που την βρήκε γιατί δεν είχε χάσει 8.000ε μόνο,δές Γιώργη ξανά αναλυτικά τι είχε πάνω η μηχανή,τί μοντέλο είναι και τί είχε βάλει πάνω μετά την φωτό για να καταλάβεις πόσο κόστιζε για εκείνον η μηχανή του.:wave2:

TROOPER
30/11/2012, 15:13
Τέλος πάντων...έξω από τον χορό όλοι ξέρουν να χορεύουν τελικά.

Ελπίζω να μην τύχει σε κανέναν μας για να μάθουμε τι θα κάναμε σε παρόμοια περίπτωση.Τέλος από εμένα και ναί....μπράβο που την βρήκε γιατί δεν είχε χάσει 8.000ε μόνο,δές Γιώργη ξανά αναλυτικά τι είχε πάνω η μηχανή,τί μοντέλο είναι και τί είχε βάλει πάνω μετά την φωτό για να καταλάβεις πόσο κόστιζε για εκείνον η μηχανή του.:wave2:

δεν χορευω γιαννη.σε παρακαλω...δεν μπορει να ζουμε με τον φοβο.απλα εξοργιζομαι οταν βαζουμε την ουρα στα σκελια.δεν ειπα να το παιξει τσακ νορρις και να τους δειρει, ουτε ειμαι κανενας σουπερ ηρωας.λεω αυτα που θεωρω προφανη απλα.σε κλεβουνε,σε εκβιαζουνε και μου λες οτι το καταπινεις αμασητο και δεν το λες ουτε σε αυτους που υποτιθεται οτι πρεπει?εστω για να πεισεις τον εαυτο σου οτι αν μη τι αλλο εκανες αυτο που επρεπε???

ενταξει δεν ητανε 8 χιλιαρικα.ητανε 18000.
ποσα αξιζουνε η αξιοπρεπεια μας και η παυση του αισθηματος ανασφαλειας και φοβου?

τελοσπαντων...:a56: απο μενα.

sniper
30/11/2012, 16:26
Φίλε, θα στην ξαναφάνε τη μηχανή.

Πρόσεχε.

Dant3
30/11/2012, 16:55
Εγω να πω την αληθεια δεν ξερω τι θα εκανα...το πιο πιθανο οπως τα βλεπω απεξω ειναι οτι δεν θα τα εδινα και θα τρεχα.η οπως ειπε και καποιος πισω,θα αρπαζα και το μικρο και θα το σαπιζα μεχρι να τα ξερασει ολα.
παντως να προσεχεις πολυ γιατι σε 1 μηνα μπορει τα ιδια...
ετσι οπως εχουν τα πραγματα παντως εγω θα πηγαινα στην αστυνομια να εκανα καταγγελια για να κοιταξουν το τηλεφωνο με αρση απορρητου μπας και γινοταν τιποτα.που ξερεις,μπορει να τους πιαναν και μονο τοτε θα εχεις πραγματικα το κεφαλι σου ησυχο...

skylaros
30/11/2012, 17:33
κάποιος πιο πίσω δεν είπε ποτέ ότι θα σάπιζε κάποιο παιδάκι ,,, στην αστυνομία θα το πήγαινε και θα ζήταγε τη συνδρομή κοινωνικών λειτουργών και παιδοψυχολόγων. Δε ξέρω αν έδωσε κανείς σημασία αλλά όσο σκληρό και αν ακούγεται η μηχανή μπαίνει σε δεύτερη μοίρα, το @ίδι που έκανε την απατεωνιά έμπλεξε και ένα μικρό παιδί στη βρωμιά του, πέραν του ότι θα το κάνει τα ίδια και χειρότερα σκατά με τον ίδιο, έθεσε σε κίνδυνο ένα μικρό παιδί γιατί όντως κάποιος ψυχάκιας θα μπορούσε να το αρπάξει και να το κοπανάει και ποιος ξέρει τι άλλο...

φίλε μου είσαι υποχρεωμένος να καταγγείλεις το γεγονός και είναι υποχρεωμένοι να πράξουν το καλύτερο γι'αυτο το παιδί.

fanfan
30/11/2012, 18:29
Ακούω διάφορες απόψεις, δεν μπορώ να πω ότι ακούω κάτι που δεν έχω σκεφτεί ήδη. Εγώ θα πράξω όπως σας είπα και στην αστυνομία δεν θα πω τίποτα.
Το θέμα όμως δεν θα το αφήσω έτσι, όχι για τα 1.700, τα οποία εξατμίστηκαν θεωρώ ήδη, αλλά πάνω από όλα για ότι πέρασα με όλη αυτή την ιστορία, δεύτερον γιατί η περηφάνια μου δεν μπορεί να το δεχθεί και τρίτον για να διασφαλίσω ότι αυτό δεν θα ξαναγίνει. Δεν θέλω να πω τίποτα παραπάνω, αν υπάρξουν εξελίξεις θα σας ενημερώσω.

vaska
30/11/2012, 18:30
@ Trooper + όσα θέλεις, ότι έγραψες είναι ακριβώς ότι έχω στο μυαλό μου.

@ Fanfan

Μένω στις τελευταίες κουβέντες σου

"Το θέμα είναι ότι στο τέλος της ιστορίας νιώθεις διπλά γαμ... ξεσκισμένος.. Ειλικρινά δεν μπορώ να χαρώ ακόμα για το μηχανάκι μου.."

Εύχομαι σε κανέναν πια, αλλά μάλλον είναι ουτοπικό. Τα μηχανάκια μας είναι εύκολος στόχος και κάποια μουνόπ@ν@ το εκμεταλλεύονται δεόντως.

Όποιος δεν έχει πέσει θύμα κλοπής δεν γνωρίζει πως νιώθεις να βλέπεις την περιουσία σου πεταμένη στο δρόμο. Με έχουν κλέψει στο μαγαζί 3 φορές, με ρολά συναγερμό και σεκιούριτι, πάντα παραμονή ή ανήμερα μεγάλης γιορτής που τα πάντα υπολειτουργούν. Πριν από έναν χρόνο περίπου έκαναν και 4η απόπειρα αλλά ατύχησαν, ήμουν μέσα και τσίμπησα τον μπουκαδόρο. Σε 8 μήνες έχω το δικαστήριο και είμαι εγώ ο κατηγορούμενος. Ακόμα κι αν καταδικαστώ ποτέ δεν θα μετανιώσω.

Σε καμία των περιπτώσεων δεν λέω να το παίξεις Ράμπο και σκεπτόμενος ψύχραιμα θα πω ότι έδρασα παρορμητικά και ότι πολλά μπορεί να είχαν πάει στραβά για μένα κι ακόμη χειρότερα για την οικογένειά μου, αλλά ξαλάφρωσα. Πλήρωσε αυτός και για τους υπόλοιπους.

CHRISTOF
30/11/2012, 19:05
Αφού συνεχίστηκε, άντε να πω και εγώ τα δικά μου.
1. Συμφωνώ με τον TROOPER. Από τη στιγμή, που τα μοιράστηκες μαζί μας μέσω διαδικτύου, το κοινοποίησες. Κατά την γνώμη μου, πρέπει να πας στην αστυνομία και να περιγράψεις το γεγονός. Το είπες και μόνος σου ότι νοιώθεις άσχημα και καλά κάνεις. Σαφώς και δεν θα το έπαιζα ράμπο, καθώς δεν ξέρεις τι μούρλα κουβαλάει ο καθένας. Στην αστυνομία όμως πρέπει να πας.
2. Όσον αφορά ο τρόπος που πήρες την μηχανή, μάλλον και εγώ έτσι θα αντιδρούσα. Όπως σωστά είπες, το θεώρησες ως την πιο safe επιλογή.
3. Το πραγματικό θύμα είναι το παιδάκι.

Πριν περίπου 10 χρόνια, δέχθηκα ένα ανώνυμο τηλεφώνημα που είχε να κάνει με την δουλειά μου, απειλώντας με ότι εαν δεν κάνω πίσω από ένα project, θα έχουμε άλλα. Μου είπαν το όνομα της γυναίκας μου, του παιδιού μου (ένα τότε), την διεύθυνση κατοικίας μου, το σχολείο του παιδιού μου. Τους έγραψα κανονικά, τους έβρισα κιόλας και όχι μόνο αυτό αλλά τους πρότεινα να έρθουν να μου τα πούνε από κοντά. Τίποτα δεν έγινε, αλλά για περίπου 3 μήνες όλες οι μετακινήσεις της οικογένειάς μου γινόταν παρουσία μου. Βέβαια ήμουν νεότερος. Ειλικρινά δεν ξέρω τι θα έκανα σήμερα. Με εξοργίζει από την μια η τρομοκρατία και δεν την δέχομαι (ειδικά με την μορφή της άνανδρης απειλής), αλλά όταν έχεις γυναίκα και παιδιά, αλλιώς τα βλέπεις. Όπως αλλιώς συμπεριφερόμουν στο γκάζι στα 25 και αλλιώς τώρα.
Να είσαι πάντα γερός, εσύ και αυτοί που αγαπάς :wave2:

sniper
30/11/2012, 19:21
Ακούω διάφορες απόψεις, δεν μπορώ να πω ότι ακούω κάτι που δεν έχω σκεφτεί ήδη. Εγώ θα πράξω όπως σας είπα και στην αστυνομία δεν θα πω τίποτα.
Το θέμα όμως δεν θα το αφήσω έτσι, όχι για τα 1.700, τα οποία εξατμίστηκαν θεωρώ ήδη, αλλά πάνω από όλα για ότι πέρασα με όλη αυτή την ιστορία, δεύτερον γιατί η περηφάνια μου δεν μπορεί να το δεχθεί και τρίτον για να διασφαλίσω ότι αυτό δεν θα ξαναγίνει. Δεν θέλω να πω τίποτα παραπάνω, αν υπάρξουν εξελίξεις θα σας ενημερώσω.

Δεν μας ενδιαφέρει αν θα υπάρξουν εξελίξεις ή όχι.

Εφόσοον το χειρίζεσαι μόνος σου, κράτα και τα υπόλοιπα για εσένα.
Αν είναι να μάθουμε κάτι, θα το μάθουμε από τις ειδήσεις.

spyrakos35
30/11/2012, 20:04
για μένα κακώς κοινοποίησες οτι βρέθηκε η μηχανή.... αν ήταν να κάνεις κάτι θα έπρεπε να το κάνεις στο μουγκό....

φαντάσου τώρα να λάβεις τηλ. που να σου λέει κάτι του στυλ "μην κάνεις καμμία από τις μαλακίες που σου λένε στα φόρουμ".....

από την στιγμή που χρηισμοποιήσανε παιδάκι (!!!!!) για μένα είναι ένδειξη οτι είναι αδίστακτοι....

_V_
30/11/2012, 20:22
θα αισθανομουν πολυ λιγοτερο κοποιδο για τα 1700 παρα χωρις μηχανακι.ειναι γνωστοι σου σιγουρα:a13:οτι εγινε, εγινε.
το νου σου...

zzr2005
30/11/2012, 20:28
επειδη αναφερθηκε πολλάκις και εχω προσωπικη πειρα...απο κλοπή αυτοκινητου συγγενικου προσωπου πρωτου βαθμου...
αρση απορρητου τηλεφωνου για εκβιασμό δεν γινεται. μονο αν υπάρχει σαφή στοιχεία για απειλή κατά ανθρώπινης ζωής...
με λιγα λογια κανενας εισαγγελεας δεν θα σχοληθει να αρρει απορρητο για μια κλοπή-εκβιασμο...

η άποψη μου συμφωνα με τα οσα διαβασα κ τα δεδομενα ειναι οτι τα παλικαρια ηταν ερασιτεχνες..μονο κ μονο οτι χρησιμοποιησαν στερεότυπα του στυλ (ειμαι ρωσοπόντιος αρα κατ επεκταση δεν μασαω) δειχνει οτι πραγματικα ηταν ερασιτεχνες...οπως κ το οτι ανεβασαν το ποσο οταν δεχτηκε...σου λεει μαλακες πιαστηκαμε να παρουμε παραπανω....
οπως επισης κ η χρησιμοποιηση ανηλικου...δειχνει πραγματικα οτι ηταν ερασιτεχνες...

επίσης σπανια σοβαρα κλεφτονια κλεβουν για να εκβιασουν για 1700 ευρω....
συνηθως οι εκβιαστες δεν ειναι και οι πραγματικοί κλέφτες παρά εκβιαζουν με αερα...με πληροφοριες ειτε μεσα απο αστυνομία είτε μεσα απο ασφαλιστικες κτλ...χωρις να εχουν καν το οχημα στην κατοχη τους..
οπως αποδειχτηκε και με προσφατες αποκαλυψεις για δραση κυκλωματος με τον αρχηγο του εντος φυλακών....

γενικα ειμαι της αποψης οτι ή πας με τη νομιμότητα, κοινως καταγγελεις απο την αρχή κτλ...ή το κανεις γαργαρα ....νταηλικια μπορει να οδηγησουν σε απρόσμενες καταστασεις......

orcinious
02/12/2012, 20:05
να πω και εγω τη μ@λακια μου
το μηχανάκι ηταν άχρηστο για απλο κλεφτρονι
ολα αυτα τα πραγματα που ειχε επανω ειναι παρα πολυ δύσκολα κινησημα
δλδ με 1-2 ανθρώπους του χώρου και λιγο υπομονή θα τα βρεις καπου
κατι αλλο θα είναι αν και δεν θελω να σπεκουλάρω

TROOPER
03/12/2012, 10:00
.......
κατι αλλο θα είναι αν και δεν θελω να σπεκουλάρω

μαλλον δεν θελεις και να διαβασεις ολο το θρεντ ;)

orcinious
03/12/2012, 10:30
το διάβασα ολο φιλέ μου
και έβγαλα τα συμπεράσματα μου
δεν εχω κάνα λογο να πω την μαλάκια μου σαν ξερόλας
αλλα μιας και με τσιγκλας
καλυτέρα να κοιτάξει στον επαγγελματικό του και φιλικό χώρο να δει μήπως εχει κάνει καμία λ@λακια σε κανέναν
και ήθελε να πατσίσουν
κατι τέτοιο μου μυρίζει
χωρίς παρεξήγηση με το παΐδι απλά δεν μου κάνει για απλή κλοπή

TROOPER
03/12/2012, 10:36
το διάβασα ολο φιλέ μου
και έβγαλα τα συμπεράσματα μου
δεν εχω κάνα λογο να πω την μαλάκια μου σαν ξερόλας
αλλα μιας και με τσιγκλας
καλυτέρα να κοιτάξει στον επαγγελματικό του και φιλικό χώρο να δει μήπως εχει κάνει καμία λ@λακια σε κανέναν
και ήθελε να πατσίσουν
κατι τέτοιο μου μυρίζει
χωρίς παρεξήγηση με το παΐδι απλά δεν μου κάνει για απλή κλοπή

αν το διαβασες ολο γιατι λες οτι καπου θα βρει τα πραματα που ειχε επανω η μηχανη?αφου την βρηκε.

pipe_smoker
03/12/2012, 10:47
αν το διαβασες ολο γιατι λες οτι καπου θα βρει τα πραματα που ειχε επανω η μηχανη?αφου την βρηκε.

Τρουπ μάλλον εννοούσε ότι ήταν ηλίθιο να την κλέψουν γιατί αυτά τα πράγματα αν πήγαινε κάποιος να τα σπρώξει θα έκαναν μπαμ. Κι αν είχε ενημερώσει 1-2 ανθρώπους του χώρου να έχουν το νου τους, κάπου κάτι θα έπιανε το μάτι-αφτί τους κλπ.

Όχι ότι τα έχασε και θα τα βρει. Ότι θα ήταν εύκολο να τα βρει, αν του την έκλεβαν.

ΥΓ. Από παρελθοντικό χρόνο το γύρισε σε ενεστώτα μετά, εξ ου και το μπέρδεμα.
Πω πω πού να πιω και καφέ. Κεντάω σήμερα :lol:

TROOPER
03/12/2012, 10:53
Τρουπ μάλλον εννοούσε ότι ήταν ηλίθιο να την κλέψουν γιατί αυτά τα πράγματα αν πήγαινε κάποιος να τα σπρώξει θα έκαναν μπαμ. Κι αν είχε ενημερώσει 1-2 ανθρώπους του χώρου να έχουν το νου τους, κάπου κάτι θα έπιανε το μάτι-αφτί τους κλπ.

Όχι ότι τα έχασε και θα τα βρει. Ότι θα ήταν εύκολο να τα βρει, αν του την έκλεβαν.

ΥΓ. Από παρελθοντικό χρόνο το γύρισε σε ενεστώτα μετά, εξ ου και το μπέρδεμα.
Πω πω πού να πιω και καφέ. Κεντάω σήμερα :lol:

οκ.μπερδευτηκα απλα.:beer:

pipe_smoker
03/12/2012, 11:07

οκ.μπερδευτηκα απλα.:beer:

Ρε άσε τις μπύρες και φέρε τα 2 από τα 4 ευρά. Θα σου τα πάρω και τα άλλα 2 οσονούπω από το θρεντ για τα γάντια που άνοιξαν σαν τριαντάφυλλο την άνοιξη και θα σε αφήσω ρέστο:lol:

orcinious
03/12/2012, 12:50
ακριβος αυτο
θενκς

TROOPER
03/12/2012, 13:15
Ρε άσε τις μπύρες και φέρε τα 2 από τα 4 ευρά. Θα σου τα πάρω και τα άλλα 2 οσονούπω από το θρεντ για τα γάντια που άνοιξαν σαν τριαντάφυλλο την άνοιξη και θα σε αφήσω ρέστο:lol:

δε βαριεσαι...ειπαμε νοιωθω λαρτζ σημερα :lol:

Jo.Da.
06/12/2012, 15:23
Μήπως να έριχνες μια ματιά κι εδώ (http://www.nooz.gr/greece/eklevan-motosikletes-kai-ekviazan-ta-8imata);;;
:wave2:

eBoLaGR
06/12/2012, 22:00
Μακαρι !

VANDA
06/12/2012, 23:10
Το φόρουμ δεν είναι αόρατο, τι πάτε και γράφετε μερικοί (και κυρίως ο παθών).. δεν μπορώ να σας καταλάβω.

alres
07/12/2012, 15:37
Το φόρουμ δεν είναι αόρατο, τι πάτε και γράφετε μερικοί (και κυρίως ο παθών).. δεν μπορώ να σας καταλάβω.

ξαναπέστο

Σε περιπτώσεις κλοπών, μια δημοσίευση, μια φωτό, κάποια στοιχεία παραπάνω για το μέρος και την ημερομηνία κλοπής, είναι απαραίτητα αλλά προφανώς όχι πάντα αρκετά να μας φέρουν πίσω το χαμένο όχημα. Αν τη βρεις, πες τη βρήκα και τέλος

Τώρα όλα τ' άλλα

ή δημοσιεύονται από αφέλεια ή σκόπιμα