el_hymador
26/09/2005, 10:29
Eνα υπερχλιδατο Βρετανικο κρουαζεροπλοιο προσεγγιζει το λιμανι της Παρου , στην προβλητα περιμενει ο κλασσικος Ελληνας λιμενεργατης με σορτσακι , σαγιναρα και μπλουζα ouzo - power.Φωναζει στον αψογα ντυμενο ναυτη του πλοιου...
-Τους καβους πετα να σε δεσω......
>What? i can't hear you.....
-Τους καβους πετα ρε!! τελειωνε!....
>I don't understant.....
-Ρε παπαρα πετα τους καβους λεμε.....
>I don't speak greek....
- Ρε do you speak English?
>YES!!!
-Ε πετα τους καβους γαμω το φελεκι σου!!!
------------------------------------------------------------------------------------
Eνας τυπος εχει παει σε ενα πιανο -μπαρ να πιει το ποτο του.Παραγγελνει ενα ουϊσκι και αφου πινει την πρωτη γουλια , πεταγεται μια μαϊμου απο το πουθενα , βουταει τα αρχιδια της μεσα στο ποτηρι και εξαφανιζεται.....Αηδιασμενος ο τυπος λεει στον μπαρμαν να του βαλει αλλο ποτο ..... Αφου πινει δυο γουλιες ξαναερχεται η μαϊμου , βουταει παλι τα αρχιδια της μεσα στο ποτο και φευγει....νευριασμενος ο τυπος αφηνει και αυτο το ποτο και παραγγελνει αλλο .... εχει το νου του αλλα σε μια φαση που αποσπαται η προσοχη του πεταγεται η μαϊμου βουταει παλι τα αρχιδια της στο ποτο και φευγει ....... ο τυπος πιανει απο τον γιακα τον μπαρμαν και του λεει:
-Ποιανου ειναι η μαϊμου ρε μαλακα?
>Του πιανιστα του λεει ο μπαρμαν....
Κατευθυνεται προς τον πιανιστα με αγριες διαθεσεις, τον χτυπαει στην πλατη και του λεει....
-Η μαϊμου σου βουταει τ΄αρχιδια της στο ουϊσκι μου!!
και ο πιανιστας...
>δεν το ξερω φιλε μου αλλα αν μου σφυριξεις τον σκοπο μπορω να το παιξω......
-Τους καβους πετα να σε δεσω......
>What? i can't hear you.....
-Τους καβους πετα ρε!! τελειωνε!....
>I don't understant.....
-Ρε παπαρα πετα τους καβους λεμε.....
>I don't speak greek....
- Ρε do you speak English?
>YES!!!
-Ε πετα τους καβους γαμω το φελεκι σου!!!
------------------------------------------------------------------------------------
Eνας τυπος εχει παει σε ενα πιανο -μπαρ να πιει το ποτο του.Παραγγελνει ενα ουϊσκι και αφου πινει την πρωτη γουλια , πεταγεται μια μαϊμου απο το πουθενα , βουταει τα αρχιδια της μεσα στο ποτηρι και εξαφανιζεται.....Αηδιασμενος ο τυπος λεει στον μπαρμαν να του βαλει αλλο ποτο ..... Αφου πινει δυο γουλιες ξαναερχεται η μαϊμου , βουταει παλι τα αρχιδια της μεσα στο ποτο και φευγει....νευριασμενος ο τυπος αφηνει και αυτο το ποτο και παραγγελνει αλλο .... εχει το νου του αλλα σε μια φαση που αποσπαται η προσοχη του πεταγεται η μαϊμου βουταει παλι τα αρχιδια της στο ποτο και φευγει ....... ο τυπος πιανει απο τον γιακα τον μπαρμαν και του λεει:
-Ποιανου ειναι η μαϊμου ρε μαλακα?
>Του πιανιστα του λεει ο μπαρμαν....
Κατευθυνεται προς τον πιανιστα με αγριες διαθεσεις, τον χτυπαει στην πλατη και του λεει....
-Η μαϊμου σου βουταει τ΄αρχιδια της στο ουϊσκι μου!!
και ο πιανιστας...
>δεν το ξερω φιλε μου αλλα αν μου σφυριξεις τον σκοπο μπορω να το παιξω......