View Full Version : Καλησπέρα Συμφορουμίτες!
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα Συμφορουμίτες! Νέο μέλος και πρώην ευτυχής κάτοχος μιας cb400sf η οποία και εδώθη πριν λίγες μέρες...:cry: Είμαι όμως στην αναζήτηση καινούριας μότας καθώς την θέλω να φορτώνει από χαμηλά :) και να μην τσιμπάει το κάτι της παραπάνω του 4κ! (Φοτιτητής ακόμα και οι τζίνες υπολογιζόνται με χαρτί και μολύβι πλέον :P) Διανύω πολλά χιλιόμετρα εντός πόλης αλλά θα θελα να μπορώ να κάνω και κανα ταξιδάκι που και που...Ταβάνι ειναι τα 3000...Η αλήθεια είναι πως προσανατολίζομαι σε συγκεκριμένα μοντέλα αλλα δεν θέλω να τα πω για να ακούσω πρώτα τις ιδέες σας!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Υ.Γ εδω θα μαστε και θα τα λεμε!
Υ.Γ2 Αναμένω να σας δω και σε προσεχή βόλτα:D:D:D
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα Συμφορουμίτες! Νέο μέλος και πρώην ευτυχής κάτοχος μιας cb400sf η οποία και εδώθη πριν λίγες μέρες...:cry: Είμαι όμως στην αναζήτηση καινούριας μότας καθώς την θέλω να φορτώνει από χαμηλά :) και να μην τσιμπάει το κάτι της παραπάνω του 4κ! (Φοτιτητής ακόμα και οι τζίνες υπολογιζόνται με χαρτί και μολύβι πλέον :P) Διανύω πολλά χιλιόμετρα εντός πόλης αλλά θα θελα να μπορώ να κάνω και κανα ταξιδάκι που και που...Ταβάνι ειναι τα 3000...Η αλήθεια είναι πως προσανατολίζομαι σε συγκεκριμένα μοντέλα αλλα δεν θέλω να τα πω για να ακούσω πρώτα τις ιδέες σας!
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Υ.Γ εδω θα μαστε και θα τα λεμε!
Υ.Γ2 Αναμένω να σας δω και σε προσεχή βόλτα:D:D:D
vstrom
Billymuse
21/11/2012, 18:36
vstrom +1
γεία σου και σενα αρχηγέ,πάντα όρθιος
taisteal
21/11/2012, 18:49
οχι v-strom.καλωσηρθες
nassosxlvbros
21/11/2012, 18:49
Καλώς όρισες!Ε,τι άλλο να πάρεις! Honda CBR 600 F4i :)
το σκεφτομαι,αλλα θα με βολέψει για μετακινησεις μεσα στην πολη? Με κλιπ ονς ειναι?
Καλώς όρισες!Ε,τι άλλο να πάρεις! Honda CBR 600 F4i :)
Πες & αν θες on off ή street, για να μη προτείνει ο καθένας ότι του έρθει.
Πιο πολυ μου αρεσουν τα street αλλα καποια τιμια ον οφφ τα γλυκοκοιταζω :P
chr1s_86
21/11/2012, 20:47
Πιο πολυ μου αρεσουν τα street αλλα καποια τιμια ον οφφ τα γλυκοκοιταζω :P
Δεν ξέρεις τι θες με λίγα λόγια :a014:
Όχι απλα μου αρέσουν γενικα ολα τα δικυκλα (με μερικες εξαιρεσεις βεβαιως βεβαιως) και θα θελα κατι που να ναι οικονομικο....Πιο πολυ προσανατολιζομαι σε στρεετ παντως!
cbf600 ειναι οικονομικη ? Και για χρηση κυριως αστικη θα με βολεψει?
chr1s_86
22/11/2012, 12:45
Τι εννοείς οικονομική; Ψάχνεις μεγαλύτερο μηχανάκι από το super four και ταυτόχρονα να καίει και πιο λίγο ; :confused:
Αν θες οικονομικό ξέχνα τα τετρακύλινδρα. Μονοκίλυνδρο ή άντε δικύλινδρο ( & όχι 1000αρι εννοείτε). Δες το BMW F650GS το μονοκίλυνδρο.
Αν θες οικονομικό ξέχνα τα τετρακύλινδρα. Μονοκίλυνδρο ή άντε δικύλινδρο ( & όχι 1000αρι εννοείτε). Δες το BMW F650GS το μονοκίλυνδρο.
FMX
FMX
Και aprilia pegaso strada/trail :D
Billymuse
22/11/2012, 14:53
αντιπρόταση για το v strom,πως σε φαίνεται το 650gs?
Τι εννοείς οικονομική; Ψάχνεις μεγαλύτερο μηχανάκι από το super four και ταυτόχρονα να καίει και πιο λίγο ; :confused: αχα! Γι αυτο προσανατολιζομαι σε 2κ!
ΤΟ FMX απο οτι εχω διαβασει ακουγεται για ταφος αλλα μου φενεται πολυ προσεγμενο μηχανακι και μου αρεσει πολυ! Απο καταναλωση τι παιζει ? Το drz απο καταναλωση?
αντιπρόταση για το v strom,πως σε φαίνεται το 650gs? Πολυ ωραιο το gs απο αποψη πρακτικοτητας,οικονομιας κλπ αλλα δεν μου κανει το κλικ :P
George_Sp
22/11/2012, 23:18
Πολυ ωραιο το gs απο αποψη πρακτικοτητας,οικονομιας κλπ αλλα δεν μου κανει το κλικ :P
aprilia pegaso strada :)
aprilia pegaso strada :)
:moutza: που εχεις και αποψη!
+1 στο gs650
George_Sp
23/11/2012, 10:03
:moutza: που εχεις και αποψη!
+1 στο gs650
:moutza: σε σένα που θα τους κάνεις όλους να πάρουν το ίδιο με μένα και να γίνουμε όλοι ίσα και όμοια! :lol:
αφού το χει δει το gs650 και δε του αρέσει λέμε! ας πάει στο πιο νεανικό aprilia :P
:moutza: σε σένα που θα τους κάνεις όλους να πάρουν το ίδιο με μένα και να γίνουμε όλοι ίσα και όμοια! :lol:
αφού το χει δει το gs650 και δε του αρέσει λέμε! ας πάει στο πιο νεανικό aprilia :P
σωνει και καλα να ανοιγουμε θρεντακια για συνεργεια εξουσιοδωτημενα δλδ...τι μλκς μερικοι νεοι ρπμ....!!:rolleyes:
harris_x
23/11/2012, 10:58
v-strom 650 ή cbf600
σωνει και καλα να ανοιγουμε θρεντακια για συνεργεια εξουσιοδωτημενα δλδ...τι μλκς μερικοι νεοι ρπμ....!!:rolleyes:
Γιατί ορέ; εγώ που το έχω (όπως και αρκετοί άλλοι εδώ που δεν το λένε :p) ζήτησα ποτέ να μΕ πείτε για εξουσιοδοτημένο;
τίποτα δεν παθαίνει το μΕχανάκι λέμε και τα πάντα όλα κάνει που ζητά το παλικάρι
Γιατί ορέ; εγώ που το έχω (όπως και αρκετοί άλλοι εδώ που δεν το λένε :p) ζήτησα ποτέ να μΕ πείτε για εξουσιοδοτημένο;
τίποτα δεν παθαίνει το μΕχανάκι λέμε και τα πάντα όλα κάνει που ζητά το παλικάρι
μη βιαζεσαι!!!ολα θα γινουν!!:lol::lol:
μη βιαζεσαι!!!ολα θα γινουν!!:lol::lol: Ωπ για πες τι παιζει με το aprillia..:P...Για το er6 τι θα λεγατε? :O
harris_x
23/11/2012, 18:24
αφου στα λέω εγώ απο κοντά ρε, γιατι να ρωτήσεις εδω :p
harris_x
23/11/2012, 18:26
Ωπ για πες τι παιζει με το aprillia..:P...Για το er6 τι θα λεγατε? :Oτπτ δεν παιζει, απλα στη θέση σου θα έπαιρνα ένα απο αυτα που αναφέρω παραπάνω ;)
τπτ δεν παιζει, απλα στη θέση σου θα έπαιρνα ένα απο αυτα που αναφέρω παραπάνω ;)
Απλα το cbf600 ειναι 4κ και δεν θελω να ανεβω σε καταναλωση...Ωραιο το vstrom,το σκεφτομαι....Για το ΕΡ6?
αφου στα λέω εγώ απο κοντά ρε, γιατι να ρωτήσεις εδω :p
Σουτ, ρε, μας βλέπουν!:bawl:
Billymuse
24/11/2012, 12:15
ναι πρότινε του aprilia pegaso εσύ φίλε και όταν θυμιθεί η μηχανή την ιταλική της καταγωγή,κάποιος μάστορας θα γίνει πλούσιος :bawl:
ναι πρότινε του aprilia pegaso εσύ φίλε και όταν θυμιθεί η μηχανή την ιταλική της καταγωγή,κάποιος μάστορας θα γίνει πλούσιος :bawl:
Το μΕχανάκι μου μια χαρά την θυμάται την καταγωγή του, και τίποτα δεν έχει βγάλει στα περίπου 3 χρόνια που το έχω (και του πίνω και το αίμα κάθε μέρα )
τι το πέρασες, χόντα να καίει λάδια και ανορθωτές; γιαμάπα να τρώει μπιέλες; καφασάκι να μασάει τους μαγνήτες του βολάν; (παθών :cry: ) η σουτζούκι να μαζεύεις το πλαίσιο από τον δρόμο; για τις Αγγλικές κιλότες δεν χρειάζεται να πω τίποτα, είναι τα γνωστά τριμπούρδελα....( :p ) :smokin:
Billymuse
24/11/2012, 14:21
ε όχι για τα honda να καίνε λάδια να το θέσω και αλλιώς άμα και αυτά έχουν μηχανικά προβλήματα τότε παει να κλείσει η εταιρία,εντάξει δε ξέρω για τον πήγασο,αλλά κάτι shiver και dorso δε προλαβαίνεις να τα μαζέψεις απο όταν βγείς απο το μάστορα ζητάνε απο μόνα τους να ξαναπάνε πίσω :look:
Ωπ για πες τι παιζει με το aprillia..:P...Για το er6 τι θα λεγατε? :O
er6 με κλειστα ματια.:wave2:
er6 με κλειστα ματια.:wave2:
Γιατί όμως?
er- 6 γιατι για να το κανει το Ακασι ετσι... ετσι πρεπει να ειναι. :ninja:
er- 6 γιατι για να το κανει το Ακασι ετσι... ετσι πρεπει να ειναι. :ninja: Κάτι ποιο τεκμηριωμένο ? :P
Γιατί όμως?
ευκολο,οικονομικο,σκυλι.
harris_x
28/11/2012, 13:46
Απλα το cbf600 ειναι 4κ και δεν θελω να ανεβω σε καταναλωση...Ωραιο το vstrom,το σκεφτομαι....Για το ΕΡ6?
μη νομίζεις πάντως πως οι διαφορές στην κατανάλωση είναι τρελές ;)
στις επιδώσεις όμως...........
μη νομίζεις πάντως πως οι διαφορές στην κατανάλωση είναι τρελές ;)
στις επιδώσεις όμως...........
ποσες πρεπει να παρουμε για να το μαθεις???
επιΔΟΣΕΙΣ!:lol:
spyrakos35
28/11/2012, 14:02
επρεπε να γράψεις εμπεδώσεις να γίνει της πόπης..... :lol:
harris_x
28/11/2012, 14:06
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
καλλλά ραι.... μει φονάζοις
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
καλλλά ραι.... μει φονάζοις
275447:a013:
Για το μονστερ το 620 τι εχετε να πειτε ? Σε σχεση με το ερ καθως και τα 2 δικυλινδρα και νομιζω παιζουν στην ιδια κατηγορια
Για το μονστερ το 620 τι εχετε να πειτε ? Σε σχεση με το ερ καθως και τα 2 δικυλινδρα και νομιζω παιζουν στην ιδια κατηγορια
το ενα ειναι ιταλικο και το αλλο γιαπωνεζικο.
το ενα ειναι ιταλικο και το αλλο γιαπωνεζικο. Που σημαινει?
Που σημαινει?
παρε τον ιαπωνα.
Billymuse
07/12/2012, 14:23
Που σημαινει?
μπες μια βόλτα σε thred για να δείς τις άπειρες σελίδες με προβλήματα που έχουν τα ιταλικά και δες στα ιαπωνικά κανα 2 σελιδούλες με προβληματάκια :lol: πέρα απο τη πλάκα αν πας σε ιταλικό να είσαι έτοιμος για ότι πρόβλημα φανταστείς είναι όπως και μετα ιταλικά αυτοκίνητα...
Ρε τραβα δες κανα αλλο ερ ακομα.που καθεσαι ακομα και ψαχνεις!
Η παρε κανα ποδηλατο να τελειωνεις.
Ρε τραβα δες κανα αλλο ερ ακομα.που καθεσαι ακομα και ψαχνεις!
Η παρε κανα ποδηλατο να τελειωνεις.
Ρε λες? :P
yumenochikara
15/01/2013, 08:41
εγω λεω κανα kawasaki z or fmx και ss θα προτεινα cbr 600rr τελικα εχεις παρει κατι?