View Full Version : In Love ....VTR250
...Μέχρι πρόσφατα τίποτε και κανείς δεν πίστευα οτι μπορεί να με πείσει πως το xlv125 που αγόρασα δεν ήταν η καλύτερη επιλογή για πρώτη μηχανή, για εμένα.
Ελαφρύτερη, μακράν ομορφότερη και φεύ κατά πολύ χαμηλότερη η δυνατή "μονστεροειδής" Vtr της Honda στα 250 κυβικά αναστάτωσε την σχέση μου με το varaderaki μου. Δεν εισήχθει ποτέ επίσημα ,και οι ελάχιστες παραεισαγωγές εκμηδενίζουν την πιθανότητα να τη βρω μεταχειρισμένη .
Αν πάρει κανενός τ'αυτί κάτι ....Παρακαλώ ενημερώστε με .
notakos600
28/11/2012, 11:37
Αν δεν κάνω λάθος την είχε εισάγει ο Σαρακάκης και η τιμή της ήταν κάπου στα 5 χιλιάρικα.
Εδω εισαι
http://www.mototriti.gr/data/magazine/viewthema/37800.asp
καλο αλλα τσιμπημενο.
Εδω εισαι
http://www.mototriti.gr/data/magazine/viewthema/37800.asp
καλο αλλα τσιμπημενο.
Η αντιπροσωπεία μου είπε ότι λόγω της ισοτιμίας γιεν - ευρω η εισαγωγή είναι ασύμφορη...και δεν γνωρίζει πότε και αν θα ξαναγίνει. Εξάλλου δεν μου επιτρέπουν τα οικονομικά μου να αποκτήσω καινούργιο . Μεταχειρισμένο και με μισή καρδιά πώληση του υπάρχοντος , αν βέβαια βρω κάποια καλή ευκαιρία.
Βρες ενα παλιο vt εποχης με κανα 500αρικο
δωστου και αλλα 500 να το ισιωσεις και εχεις ενα 250αρι για 10 χρονια καλυτερο απο το καινουργιο (αν οχι καλυτερο πιο γρηγορο σιγουρα)
Αλλιως παρε CBR250 που καει και σαν παπι...
;) Οχι δεν πουλαω χοντα.
Βρες ενα παλιο vt εποχης με κανα 500αρικο
δωστου και αλλα 500 να το ισιωσεις και εχεις ενα 250αρι για 10 χρονια καλυτερο απο το καινουργιο (αν οχι καλυτερο πιο γρηγορο σιγουρα)
Αλλιως παρε CBR250 που καει και σαν παπι...
;) Οχι δεν πουλαω χοντα.
ή κρατάω το κοριτσάκι μου που με πάει παντού και δε ζητάει τίποτα μέχρι να έρθει το Nc700s KAI κυρίως να έρθουν τα λεφτά για να το πάρω :)
thanos_s
28/11/2012, 13:54
ή κρατάω το κοριτσάκι μου που με πάει παντού και δε ζητάει τίποτα μέχρι να έρθει το Nc700s KAI κυρίως να έρθουν τα λεφτά για να το πάρω :)
Δεν συγκρινονται πουθενα ομως.. Δικη σου η αποφαση
Κρατάς την κοπέλα σου.. Δεν αξίζει για κανένα λόγο να το σκοτώσεις για να πάρεις ένα (ναι όμορφο ποιοτικό κτλπ κτλπ) πανάκριβο 250ρι σε λεφτά του λίτρου.. Κάνεις υπομονή και χτυπάς ένα NC700S εν καιρώ..
kostas777
28/11/2012, 21:29
κουκλί το κάνανε
jorgevaldano
28/11/2012, 21:40
Την υπεροχή του 250 έναντι του 125 θα την ξεπεράσεις πολύ πιο γρήγορα από όσο νομίζεις, πάρε από τώρα κάτι μεγαλύτερο για να σου μείνει
Παντος ενα τετοιο το βλεπω παρατημενο σε μια αυλη εδω και 2 χρονια σε ενα μερος που παω και κανω ποδηλατο με την γυναικα..Το ειχε παρατησει ο τυπος μουπε επειδει του εμεινε απο μπαταρια εδω και 2 χρονια περιπου..Καινουργιο και το παρατησε και κυκλοφορει με ενα innova..Τι να πω ο καθενας με την λοξα του..
Υ.γ.Με γνωριζει φατσικα γιαυτο και πιασαμε κουβεντα..
Παντος ενα τετοιο το βλεπω παρατημενο σε μια αυλη εδω και 2 χρονια σε ενα μερος που παω και κανω ποδηλατο με την γυναικα..Το ειχε παρατησει ο τυπος μουπε επειδει του εμεινε απο μπαταρια εδω και 2 χρονια περιπου..Καινουργιο και το παρατησε και κυκλοφορει με ενα innova..Τι να πω ο καθενας με την λοξα του..
Υ.γ.Με γνωριζει φατσικα γιαυτο και πιασαμε κουβεντα..
Δεν τον ρωτάς αν θέλει να το δώσει μιας και τον γνωρίζεις ? χιχιχι
pipe_smoker
29/11/2012, 10:13
Παλιός γνωστός από το σχολείο που είχαμε χαθεί και ξαναβρεθήκαμε να κάνουμε μαθήματα για δίπλωμα στην ίδια σχολή, το είχε πάρει καινούριο σε λευκό. Μόλις είχε βγει ήταν νομίζω. Πριν κανά τριαράκι χρόνια σχεδόν. Δεν ξέρω γιατί δεν πολυπερπάτησε σα μηχανή. Ίσως γιατί ήταν σχετικά ακριβή? Πάντως τότε ξεχώριζε (δεν πρέπει να είχε βγει ακόμα το ninjaki, πόσο μάλλον αυτά που βγάζουν τώρα αέρα πατέρα για να καλύψουν την κατηγορία του μικρότερου διπλώματος). Σου γέμιζε το μάτι αναλογικά με τα κλαστήρια τα cbf250 ybr κλπ. Δε λέω ότι είναι κακά. Αλλά το συγκεκριμένο ήταν και πιο όμορφο και σου γέμιζε το μάτι κατά ένα τρόπο. Εγώ το γούσταρα τρελά εμφανησιακά, αλλά μιας και είχα απεριορίστων ήθελα κάτι μεγαλύτερο.
Έχουμε χαθεί από τότε με το παληκάρι αλλά αν σε ενδιαφέρει μπορώ να βρω το τηλέφωνό του και να τον ρωτήσω αν το έχει ακόμα, αν σκέφτεται να το πουλήσει κλπ.
Συμφωνώ όμως με τους από πάνω ότι καλά τα μικρά βήματα αλλά άμα ανεβαίνεις ανά 125 κυβικά τη φορά θα φτάσεις να πάρεις 600άρι στα 40 σου:lol:
Ίσως πρέπει να κάνεις υπομονή.
Στην πρωτη ευκαιρια θα τον ρωτησω..:beer:
ΤΟ ξερω εχει περασει καιρος σημερα τον πετυχα ομως και μου ειπε οτι το πουλαει αν ενδιαφερεσαι στηλε πμ..