View Full Version : Άφιξη των δίχρονων Beta του 2013
Έφθασαν τα πολυαναμενόμενα ολοκαίνουργια δίχρονα της Beta, και μπορείτε να τα δείτε στην ‘The FUORISTRADA Co.’ . Τα νέα RR 2T αποτελούν την πιο φρέσκια πρόταση της κατηγορίας ενσωματώνοντας ιδιαίτερα εξελιγμένες λύσεις στον κινητήρα (τοποθέτηση μίζας, εισαγωγή με κλίση, power valve με θάλαμο αντήχησης) όσο και στο πλαίσιο και την εργονομία.
Τα νέα δίχρονα της Beta με τιμές που ξεκινούν από 7990€ (με δώρο πακέτο λίπανσης NILS αξίας 200€) είναι διαθέσιμα τώρα!
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στα 210 9211877 – 9225930.
Για Βόρειο Ελλάδα στο 2310 949724.
Τα χαπια μου........................ :(
Τα χαπια μου........................ :( Έλα αηδίες... δίχρονα με μίζα.. :bawl:
Allst@rf
28/11/2012, 17:00
Έλα αηδίες... δίχρονα με μίζα.. :bawl:
Ξέρεις υπάρχει κάτι που λέγεται εξέλιξη...
Και όσο αστείο και αν σου φαινεται ,οι διχρονοι κινητήρες της beta, είναι σχεδιασμενοι εξαρχής να έχουν μιζα...
Κάνε ένα ψάξιμο θα εκπλαγεις ευχαριστα...
Η εικόνα της μοτοσυκλέτας σε κούτα... σε κ@υλώνει από μόνη της :a8::a8::a32:
Το θεμα σε διχρονο εντουρο δεν ειναι πως παιρνει εμπρος.....
Αλλα ΠΟΥ ... Θα παρει εμπρος....! ;)
:wave2:
Τα χαπια μου........................ :(
Που να το καβαλησεις κιολας! Τη κρίση μου μέσα...
Το θεμα σε διχρονο εντουρο δεν ειναι πως παιρνει εμπρος.....
Αλλα ΠΟΥ ... Θα παρει εμπρος....! ;)
Mέσα σε κάποια λασπουριά να υποθέσω... πάντως όμορφο είναι.
Mέσα σε κάποια λασπουριά να υποθέσω....
:nono:
Σε γκρέμι όπου το πρανές είναι απο την αντίθετη μεριά της μανιβέλας... οπότε το πόδι όπου στηρίζεσαι πρέπει να το χρησιμοποίησεις και για μανιβέλα.
Σε άλλη περίπτωση σε ανηφόρι απότομο που χρειάζεσαι μπρός πίσω φρένα για να μην σε πάρει ο ρόβολος, πρέπει να αποχωριστείς το πίσω φρένο για να ριξεις μανιβελιά.
Την είχα ζηλέψει τη μίζα πολλάκις σε ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν..μόλις καταφέρω να ξαναπάρω χωματερό θα είναι στάνταρ με το μαγικό κουμπάκι.
Σε γκρέμι όπου το πρανές είναι απο την αντίθετη μεριά της μανιβέλας... οπότε το πόδι όπου στηρίζεσαι πρέπει να το χρησιμοποίησεις και για μανιβέλα.
Σε άλλη περίπτωση σε ανηφόρι απότομο που χρειάζεσαι μπρός πίσω φρένα για να μην σε πάρει ο ρόβολος, πρέπει να αποχωριστείς το πίσω φρένο για να ριξεις μανιβελιά.
Η θα την χρειαστεις οταν δεν έχεις δύναμη ούτε να κατεβάσεις την μανιβέλα.........................
Κουράστηκα και στη σκέψη μόνο...
devil's animal
29/11/2012, 11:21
Η θα την χρειαστεις οταν δεν έχεις δύναμη ούτε να κατεβάσεις την μανιβέλα.........................
αντι να του βαλετε ενα ζευγαρι ζαντολαστιχα motard και εναν πιο μεγαλο δισκο με δαγκανα εμπρος για να το νριφταρετε ολη μερα και ολη νυχτα, εσεις καθεστε και παιζετε την ζωη σας στα βουνα και στα λαγκαδια...:p
:lol:
btw, ομορφο ειναι και τα 300 διχρονα cc του ειναι ιδανικα πιστευω...
:beer::beer:
αντι να του βαλετε ενα ζευγαρι ζαντολαστιχα motard και εναν πιο μεγαλο δισκο με δαγκανα εμπρος για να το νριφταρετε ολη μερα και ολη νυχτα, εσεις καθεστε και παιζετε την ζωη σας στα βουνα και στα λαγκαδια...:p
Ναι αλλα οταν ανεβεις την κ@#$#$$ανηφορα αναπνεεις αλλον αερα ρε παιδι μου...!!!:p
Ναι αλλα οταν ανεβεις την κ@#$#$$ανηφορα αναπνεεις αλλον αερα ρε παιδι μου...!!!:p
Α, γειά σου :a013::a013::a013:
Tί μας λές βρε παιδί μουουουοου! :p
:a18:
Ναι, και άν έχει και καμμιά στάνη παραδίπλα..................
Δεν ξερω.....
Δεν ξερω ....
Θα σου πω για τα πλεονεκτηματα της μιζας οταν θα αρχισω να βγαινω βολτα με το μηχανακι του......
ΚΑΛΛΥΤΕΡΟΥ ΜΟΥ ΦΙΛΟΥ !!!!!!!!!!!!!!:D
Δεν ξερω.....
Δεν ξερω ....
Θα σου πω για τα πλεονεκτηματα της μιζας οταν θα αρχισω να βγαινω βολτα με το μηχανακι του......
ΚΑΛΛΥΤΕΡΟΥ ΜΟΥ ΦΙΛΟΥ !!!!!!!!!!!!!!:D
:a7::a52: :boxing::a016:
Επίσης η μίζα μου δεν παίζει.... θέλει αλλαγή ρε....... 150 euroπουλάκια φιλική τιμή το ανταλλακτικό
:a7::a52: :boxing::a016:
Επίσης η μίζα μου δεν παίζει.... θέλει αλλαγή ρε....... 150 euroπουλάκια φιλική τιμή το ανταλλακτικό
Θα παίξει βολτάκι αυτη την Κυριακή Τζούλ; Να χαρώ;
Θα παίξει βολτάκι αυτη την Κυριακή Τζούλ; Να χαρώ;
Εγώ είμαι έτοιμος, τον γκοντό περιμένω να δώ τι θα κάνει με το τριμπουρδ@λο εεε συγνώμη με το πιστόλι θέλω να πω
:vroum:
Allst@rf
29/11/2012, 14:37
κατεβειτε ρε περαχωρα να παμε την διαδρομη του αγωνα...
:eek: Αυτό είναι ιεροσυλία, είναι σαν να βάλεις σε σούπερσπορτ σχάρα με βαλίτσα.
Σωτήρη θέλω βόλτα...
αλλά να το στρώσεις πρώτα γιατί... :evil::D
Και μετά θα χάσω τον υπνο μου κλασσικά.
harris_x
29/11/2012, 14:51
Η εικόνα της μοτοσυκλέτας σε κούτα... σε κ@υλώνει από μόνη της :a8::a8::a32:
+675
nassosxlvbros
29/11/2012, 15:51
Πωπωπωπωπω ομορφιές....
Γκααννννννν! μας αρώστησες ρε Ιούλιε Νοεμβριάτικα! :eek:
notakos600
30/11/2012, 08:48
Πανέμορφο....
Μην διαβάζω ιεροσυλίες τύπου motard...
Η μυρωδιά του βρεγμένου δάσους και η θέα της ομίχλης στο βάθος δεν συγκρίνονται με κανένα ασφάλτινο καγκουριλίκι.
Allst@rf
30/11/2012, 10:56
Πανέμορφο....
Η μυρωδιά του βρεγμένου δάσους και η θέα της ομίχλης στο βάθος δεν συγκρίνονται με κανένα ασφάλτινο καγκουριλίκι.
:beer:
Red Rider
30/11/2012, 16:31
:beer:
Πανέμορφο....
Ναι αλλά αυτό το κάνεις και μ' ένα τζιπ... :D
Allst@rf
30/11/2012, 17:43
Δε παίζει...
Δε παίζει...
Mην ορκίζεσαι... :winka:
Allst@rf
30/11/2012, 22:05
Ορισμένα μονοπάτια ίσα που χωρούν το μηχανακι οπότε καποιο λαθος κάνεις...
7gibernau
30/11/2012, 23:33
Ορισμένα μονοπάτια ίσα που χωρούν το μηχανακι οπότε καποιο λαθος κάνεις...
Κοφτε κανά δέντρο ρε σεις εκει,δυο πήρα αγκαλιά ´προχτές´...
Η μίζα είναι μίζα τέλος...πατάς και φεύγεις...
notakos600
01/12/2012, 07:08
Όχι συνάδελφε, αυτό που εννοώ δεν το κάνεις με ένα τζιπ.
Allst@rf
01/12/2012, 10:26
Κοφτε κανά δέντρο ρε σεις εκει,δυο πήρα αγκαλιά ´προχτές´...
Η μίζα είναι μίζα τέλος...πατάς και φεύγεις...
αν δεν υπηρχαν θα σε ψαχναμε στο ρεμα...
AgelosEXP
30/12/2012, 14:48
Χωματινά με μίζες, ηλεκτρονικά κοντέρ και τεχνολογία (να την χέσω στα enduro και ξερά)... = αύξηση τιμής στα υψη.
Θες να πάρεις ένα enduro για χρήση μόνο βούνο (ή ΚΑΙ βόλτες) και θα πας να πάρεις μηχανή με τεχνολογία επάνω?
ΓΙΑΤΙ??? τι να την κανεις την μίζα όταν εχεις 200 κυβικά??
Τι να το κάνεις το κοντέρ επανω στο βουνό??? τελικές θα δίνεις??
Με ένα στροφόμετρο είσαι κομπλέ (μην πω και χωρις καν αυτό)
Λίγο τεχνολογία στις αναρτήσεις θες και λίγο στο κινητηρα και έφυγες.
Για παράδειγμα. Yamaha WR 250 (sm ή enduro) πόσο κάνει?? γύρο στο 6.500-7.000 χιλιάρικα. ΓΙΑΤΙ????
έλα ντε γιατι???
kostasvardas
30/12/2012, 21:18
Χωματινά με μίζες, ηλεκτρονικά κοντέρ και τεχνολογία (να την χέσω στα enduro και ξερά)... = αύξηση τιμής στα υψη.
Θες να πάρεις ένα enduro για χρήση μόνο βούνο (ή ΚΑΙ βόλτες) και θα πας να πάρεις μηχανή με τεχνολογία επάνω?
Για παράδειγμα. Yamaha WR 250 (sm ή enduro) πόσο κάνει?? γύρο στο 6.500-7.000 χιλιάρικα. ΓΙΑΤΙ????
έλα ντε γιατι???
Αδερφέ σου έχει τύχει ποτέ να σου σβήσει μηχανάκι μέσα σε ρέμα ή σε ανηφόρα περίεργη και να έχεις κάνει και καμιά 40άρια χλμ???Απο την κούραση ούτε την μπότα στην μανιβέλα δεν μπορείς να βάλεις...Πόσο μάλλον να την κατεβάσεις κιόλας!!!
έλα ντε γιατι???
Tα έχεις λιγο μπερδεμένα στο μυαλό σου... με αυτή τη λογική γιατι να μη πάρεις και ενα γάιδαρο... φτηνός και δεν εχει τεχνολογια τπτ... :lol:
Γιαννης κορο
01/01/2013, 17:44
Αδερφέ σου έχει τύχει ποτέ να σου σβήσει μηχανάκι μέσα σε ρέμα ή σε ανηφόρα περίεργη και να έχεις κάνει και καμιά 40άρια χλμ???Απο την κούραση ούτε την μπότα στην μανιβέλα δεν μπορείς να βάλεις...Πόσο μάλλον να την κατεβάσεις κιόλας!!!
Προσωπικα συμφωνω απολυτα με τον αγγελο εμενα ως αποκλειστικα χωμτινος οδηγος δεν θα μου αρεσε καθολου να επαιρνα μηχανακι με μιζα και ολες αυτες τις καινουριες τεχνολογιες !δυστυχως απο οτι φαινεται οι σημερινες εταιριες και ιδιαιτερα οι ευρωπαικες μας καλομαθαινουν παρα πολυ κανοντας τα μηχανακια να πηγαινουν μονα τους πλεον παρεχοντας παρα πολλες ανεσεις που μερικες φορες ειναι αχρηστες! το αθλημα ειναι πολυ δυσκολο και δεν εχεις αδικο πως οταν σου σβηνει σε μια ανηφορα και εχοντας κανει πολλα χιλιομετρα ειναι πολυ δυσκολο να κατεβασεις την μανιβελα αλλα στο κατω κατω προκειται για 200αρι μηχανακι που δνε εχει και τοσο συμπιεση και τι να πουνε και οι πιο παλιοι που τα μηχανακια τους παλια δνε ειχαν ουτε τα μισα απο οτι εχουμε εμεις αλλα αποδεικνυονται καλυτεροι που με ενα yamaha yzf 426 που πολλοι το επαιρναν σαν εντουρο εκαναν παπαδες που ηταν σε ολους τους τομεις πολυ πιο δυσκολο απο δυναμη απο νευρο και τεχνολογια και αν σου εσβηνε αυτο σουε εβγαζε την παναγια για να το βαλεις μπροστα αλλα παρολα αυτα εκαναν απιστευτες εντουραδες........
Προσωπικα συμφωνω απολυτα με τον αγγελο εμενα ως αποκλειστικα χωμτινος οδηγος δεν θα μου αρεσε καθολου να επαιρνα μηχανακι με μιζα και ολες αυτες τις καινουριες τεχνολογιες !δυστυχως απο οτι φαινεται οι σημερινες εταιριες και ιδιαιτερα οι ευρωπαικες μας καλομαθαινουν παρα πολυ κανοντας τα μηχανακια να πηγαινουν μονα τους πλεον παρεχοντας παρα πολλες ανεσεις που μερικες φορες ειναι αχρηστες! το αθλημα ειναι πολυ δυσκολο και δεν εχεις αδικο πως οταν σου σβηνει σε μια ανηφορα και εχοντας κανει πολλα χιλιομετρα ειναι πολυ δυσκολο να κατεβασεις την μανιβελα αλλα στο κατω κατω προκειται για 200αρι μηχανακι που δνε εχει και τοσο συμπιεση και τι να πουνε και οι πιο παλιοι που τα μηχανακια τους παλια δνε ειχαν ουτε τα μισα απο οτι εχουμε εμεις αλλα αποδεικνυονται καλυτεροι που με ενα yamaha yzf 426 που πολλοι το επαιρναν σαν εντουρο εκαναν παπαδες που ηταν σε ολους τους τομεις πολυ πιο δυσκολο απο δυναμη απο νευρο και τεχνολογια και αν σου εσβηνε αυτο σουε εβγαζε την παναγια για να το βαλεις μπροστα αλλα παρολα αυτα εκαναν απιστευτες εντουραδες........
Tο 426 το χρησιμοποιουσαν οι παλιοι...????
Δηλαδη τα xr 350-500...
IT 250-490 ... KΛΠ.. Ποιοι τα χρησιμοποιουσαν...????
Ποση διαφορα ειχε στην τιμη δηλ το 426 καινουργιο τοτε με το αμεσως επομενο 450 με μιζα....???
Βλεπετε το θαμνο και χανετε το δασος.......
Η ανεση στα σημερινα μηχανακια υφισταται αλλου ( αναρτησεις , κινητηρας και γενικα ποιοτητα κατασκευης ...)
( Ειδικα στα ΒΕΤΑ απο θεμα βαρβατης βλαβης τα τελευταια τρια χρονια που υπαρχει στην ελλαδα δεν εχει ακουστει τιποτα .. Μιας και αναφερετε σε αυτην την εταιρεια το θρεντ...)
Η μιζα ειναι ενα μικρο βοηθημα σε καταστασεις σαν αυτες που ειπε παραπανω ο kostasvardas...!
Δεν ειναι τυχαιο οτι τα σημερινα μηχανακια ( redy to race ) μπορει να τα παρει καποιος και να παρει πρωταθλημα χωρις να ριξει ενα ευρω σε εξτρα.....
Πραγμα απαγορευτικο σε ενα αντιστοιχο σημερινο στρητ μηχανακι.....!!
Το ιδιο και σε ποιο παλια εντουρο μηχανακια ...!
Τωρα παλια εαν εκαναν εντουρο σπρωχνοντας.....
Εαν εχτιζαν πολυκατοικιες με τους κουβαδες αντι για πρεσες.....
Η εαν πηγαιναν κρουραζιερα με γαλερες .......
Τοτε ..... Πολυ καλα τα λεει και ο Ζid παραπανω....!!!
Γιαννης κορο
02/01/2013, 14:35
Tο 426 το χρησιμοποιουσαν οι παλιοι...????
Δηλαδη τα xr 350-500...
IT 250-490 ... KΛΠ.. Ποιοι τα χρησιμοποιουσαν...????
Ποση διαφορα ειχε στην τιμη δηλ το 426 καινουργιο τοτε με το αμεσως επομενο 450 με μιζα....???
Βλεπετε το θαμνο και χανετε το δασος.......
Η ανεση στα σημερινα μηχανακια υφισταται αλλου ( αναρτησεις , κινητηρας και γενικα ποιοτητα κατασκευης ...)
( Ειδικα στα ΒΕΤΑ απο θεμα βαρβατης βλαβης τα τελευταια τρια χρονια που υπαρχει στην ελλαδα δεν εχει ακουστει τιποτα .. Μιας και αναφερετε σε αυτην την εταιρεια το θρεντ...)
Η μιζα ειναι ενα μικρο βοηθημα σε καταστασεις σαν αυτες που ειπε παραπανω ο kostasvardas...!
Δεν ειναι τυχαιο οτι τα σημερινα μηχανακια ( redy to race ) μπορει να τα παρει καποιος και να παρει πρωταθλημα χωρις να ριξει ενα ευρω σε εξτρα.....
Πραγμα απαγορευτικο σε ενα αντιστοιχο σημερινο στρητ μηχανακι.....!!
Το ιδιο και σε ποιο παλια εντουρο μηχανακια ...!
Τωρα παλια εαν εκαναν εντουρο σπρωχνοντας.....
Εαν εχτιζαν πολυκατοικιες με τους κουβαδες αντι για πρεσες.....
Η εαν πηγαιναν κρουραζιερα με γαλερες .......
Τοτε ..... Πολυ καλα τα λεει και ο Ζid παραπανω....!!!
φιλε μου οταν λεω παλιοι εννοω δεκαετιες προφανως γτ τοτε βγηκαν τα 426 και ενταξει δεν θελω να αναφερθω σε ακομα πιο παλια γτ πολυ απλα δεν εχω τις καταλληλες γνωσεις! αναφερθηκα συγκεκριμενα στο 426 γιατι αυτο το μηχανακι για να το βαλεις μπροστα σου εβγαζε την παναγια δηλαδη επαιρνε με μεγαλη δυσκολια και αυτο ηταν προβλημα!Και στην τελικη ας το παρουμε και ως θεμα αξιοπιστιας τι ειναι πιο αξιοπιστο η μανιβελα η ή μιζα !Προσωπικα θεωρω την μανιβελα πολυ πιο αποτελεσματικη και αξιοπιστη......
φιλε μου οταν λεω παλιοι εννοω δεκαετιες προφανως γτ τοτε βγηκαν τα 426 και ενταξει δεν θελω να αναφερθω σε ακομα πιο παλια γτ πολυ απλα δεν εχω τις καταλληλες γνωσεις! αναφερθηκα συγκεκριμενα στο 426 γιατι αυτο το μηχανακι για να το βαλεις μπροστα σου εβγαζε την παναγια δηλαδη επαιρνε με μεγαλη δυσκολια και αυτο ηταν προβλημα!Και στην τελικη ας το παρουμε και ως θεμα αξιοπιστιας τι ειναι πιο αξιοπιστο η μανιβελα η ή μιζα !Προσωπικα θεωρω την μανιβελα πολυ πιο αποτελεσματικη και αξιοπιστη......
Επειδή είχα yamaha wrf 250 2001 με μανιβέλα... ειλικρινά ήταν το χειρότερο μηχανάκι ever για enduro...
Οποτε βρισκόμουν σε δύσκολη κατάσταση λογω πτώσης η σε κανα σφιχτο κομμάτι .. και έσβηνε.. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΘΕΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΠΡΟΣ....
Το θέμα αξιοπιστίας απλά δεν υπάρχει σε συζήτηση enduro γιατι δυστυχώς υπάρχει η παράμετρος του οδηγου - συντήρηση που πρέπει να ληφθει υπόψιν ..
Στα μικρά διχρονα.. 125-200 δεν χρειάζετε μίζα.. παιρνουν πολυ ευκολα μπρος αλλα το να συζητάμε εν ετει 2013 για 4χρονα χωρις μίζα... είναι σαν να συζητάμε για αμάξι χωρις υδραυλικό τιμονι...
Επειδή είχα yamaha wrf 250 2001 με μανιβέλα... ειλικρινά ήταν το χειρότερο μηχανάκι ever για enduro... Οποτε βρισκόμουν σε δύσκολη κατάσταση λογω πτώσης η σε κανα σφιχτο κομμάτι .. και έσβηνε.. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΘΕΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΠΡΟΣ.... Το θέμα αξιοπιστίας απλά δεν υπάρχει σε συζήτηση enduro γιατι δυστυχώς υπάρχει η παράμετρος του οδηγου - συντήρηση που πρέπει να ληφθει υπόψιν .. Στα μικρά διχρονα.. 125-200 δεν χρειάζετε μίζα.. παιρνουν πολυ ευκολα μπρος αλλα το να συζητάμε εν ετει 2013 για 4χρονα χωρις μίζα... είναι σαν να συζητάμε για αμάξι χωρις υδραυλικό τιμονι... Ρε σεις, κάναμε ένα αστειάκι για την μίζα και το συζητάτε ακόμα σοβαρά; Φυσικά και θα πρέπει να εξελίσονται οι μηχανές σε οποιοδήποτε τεραίν..!
02-03 ειναι το 426 .... ( οχι ποιο παλιο νομιζω....)
Ενα μηχανακι που στην παραμικρη τουμπα μουλαρωνε και ηθελε πανω απο 10-15 μανιβελιες να παρει μπρος...!!
Στην κυριολεξια σε ενα δυσκολο κομματι με δυο-τρια απανωτα σβησιματα σου χαλαγε την βολτα....!!
Εχει φαει ουκ ολιγους μυς στις γαμπες......
Τελος το θεμα μιζα δεν εβγαλε ποτε προβληματα εκτος ( απο τα κτμ 300 08 ) εαν ο κινητηρας ηταν ξερυθμιστος και ξεπατωνες την μπαταρια...
Χωρια που ολα τα μηχανακια εντουρο εκτος απο μιζα ειχαν και εχουν και μανιβελα....!!! ;)
Επιμενω παντως οτι η μιζα ειναι εντελως δευτερευων στο θεμα κοστολογιου μιας καθαρα εντουρο μοτοσυκλετας !!
Ρε σεις, κάναμε ένα αστειάκι για την μίζα και το συζητάτε ακόμα σοβαρά; Φυσικά και θα πρέπει να εξελίσονται οι μηχανές σε οποιοδήποτε τεραίν..!
Asta ayta..... :evil:
Πεταξες περυσι ενα δυναμιτη και εφυγες και ηρθες φετος να επανορθωσεις.....
:)
Asta ayta..... :evil: Πεταξες περυσι ενα δυναμιτη και εφυγες και ηρθες φετος να επανορθωσεις..... :) Ας μην τσιμπάγατε! :tooth:
η μιζα μετραει ασχημα ειδικα οταν εισαι σε αγωνα!!!καλα τα 4χρονα απλα δεν υπαρχουν αμα σβησει θα σου φαει ολη την ενεργεια να το βαλεις μπροστα!
ετρεξα δυο χρονιες με CR250 του 99' η 00 αν και πηρα πρωτιες κτλ τα χερακια μ ξερουν τι τραβουσαν που απο το πριξιμο δεν λυγιζε ο καρπος!!278111
λασπη???ατελειωτη + οτι στο συγκεκριμενο αγωνα απο το 2 γυρο εσπασε μανετα συμπλεκτη...το cr παντως τερας ροπης και δυναμης!!
Καλά μιλάμε δεν υπάρχει τίποτα ποιο διασκεδαστικό απο την αρχαιολατρία .
"Α ρε κωλόπαιδα με τις μίζες . Εγω έβγαινα στο βουνό με το 426 το αντρικό.
Σιγά ρε (πεταγόταν ο θείος) αν δεν εχεις οδηγήσει IT 400 να μην μιλάς για μηχανάκια.
Πισω ρε χαμούρες (πεταγόταν ο παππούς) που θα μιλήσετε για αντρικά εντούρο, παλιό μοδίστρες .
Να δεις πως πήγαινα το Rickman Zundapp σε ειδική στο κέντρο του Χαλανδρίου , απο την ρεματιά ως την Κηφισίας με σούζα ,θα κλάσετε πατάτες νέοπες ."
Η τεχνολογία είτε μας αρέσει είτε όχι προχωράει. Ξεκολλάτε το μυαλό σας και πάμε παρακάτω.
Τις ίδιες παπαριές που λένε αυτοί με τις μανιβέλες σε αυτούς με την μίζα, θα λένε σε 10 χρόνια αυτοί με την μίζα στου επόμενους .
Υγ Μην το πάρει προσωπικά κανένας απο τους παραπάνω , γενικά μιλάμε .
αμα η τεχνολογία μου έφερνε φτηνότερες λύσεις και ενίσχυσε την αξιοπιστία της μηχανής (ως όφειλε απο φιλοσοφικής άποψης) τότε και εγώ μαζί της θα μουνα.
έως τότε θα συνεχίζουμε να μπερδέυουμε την τεχνολογία με το μικρόβιο του καταναλωτισμού που γουστάρει καινούργια πράγματα
αμα η τεχνολογία μου έφερνε φτηνότερες λύσεις και ενίσχυσε την αξιοπιστία της μηχανής (ως όφειλε απο φιλοσοφικής άποψης) τότε και εγώ μαζί της θα μουνα.
έως τότε θα συνεχίζουμε να μπερδέυουμε την τεχνολογία με το μικρόβιο του καταναλωτισμού που γουστάρει καινούργια πράγματα
Ε τότε τράβα σε κανα κουμουνιστικό κράτος ρε μάστορα να καβαλησεις κανα ural ... αξιοπιστο και φτηνο... :lol:
dirtbird
08/01/2013, 11:02
http://www.dirtrider.com/features/2013-beta-250rr-and-300rr-two-stroke-first-impression/
zentakiasSF
15/04/2013, 15:55
μιας και ξεσκωνίζω και ξεθάβω διάφορα θέματα παλιά :tooth: , έχω να πώ ότι έχω το yamaha alfa 100 power scoop (ένα μοντέλο πριν το yamaha F1z).
Το μηχανάκι είναι 2Τ κατοστάρι μοντέλο 1994 και έχει μίζα η οποία δουλεύει κανονικότατα. :wlae:
notakos600
15/04/2013, 16:22
Μίζα-ξεμίζα, έχω φτιαχτεί άσχημα με τα παρόντα μοντέλα, είχα πιτσιρικάς το beta 50 mxe και μΕ αέσει πολύ το όνομα, είναι και γκομενάρες κιόλας. Γιατί ρε παιδιά τα δίχρονα καθαρόαιμα-ανεξάρτητα από τη μάρκα- έχουν τόσο ακριβά; Εντάξει τεχνολογία και περιφερειακά θα μου πείτε, αλλά μα τις χίλιες στέρφες αγελάδες, πόσο κοστίζει αυτή η τεχνολογία;
Μίζα-ξεμίζα, έχω φτιαχτεί άσχημα με τα παρόντα μοντέλα, είχα πιτσιρικάς το beta 50 mxe και μΕ αέσει πολύ το όνομα, είναι και γκομενάρες κιόλας. Γιατί ρε παιδιά τα δίχρονα καθαρόαιμα-ανεξάρτητα από τη μάρκα- έχουν τόσο ακριβά; Εντάξει τεχνολογία και περιφερειακά θα μου πείτε, αλλά μα τις χίλιες στέρφες αγελάδες, πόσο κοστίζει αυτή η τεχνολογία;
Πάντως χθες το απογευμα/βραδυ ήταν 4-5 φορτωμένα και λασπωμένα έξω από το μαγαζί του Σωτήρη... δεν προσεξα αν ηταν 2Τ/4Τ αλλά ηταν ομορφα..
Allst@rf
15/04/2013, 17:14
Πάντως χθες το απογευμα/βραδυ ήταν 4-5 φορτωμένα και λασπωμένα έξω από το μαγαζί του Σωτήρη... δεν προσεξα αν ηταν 2Τ/4Τ αλλά ηταν ομορφα..
Σαδιστη...
notakos600
15/04/2013, 19:06
Φυρί-φυρί το πας να μας βάλεις να αυνανιστούμε απόψε γέροι άνθρωποι...:p
Φυρί-φυρί το πας να μας βάλεις να αυνανιστούμε απόψε γέροι άνθρωποι...:p
Να κανονσουμε και καμια ομαδικη να γνωριστουμε κιολας.
notakos600
16/04/2013, 05:32
Να κανονσουμε και καμια ομαδικη να γνωριστουμε κιολας.
Σιγά ρε (πεταγόταν ο θείος) αν δεν εχεις οδηγήσει IT 400 να μην μιλάς για μηχανάκια.
Υγ Μην το πάρει προσωπικά κανένας απο τους παραπάνω , γενικά μιλάμε .
Όσο δεν μιλάς για το 490 δεν το παίρνουμε προσωπικά...:D
notakos600
16/04/2013, 14:10
Όσο δεν μιλάς για το 490 δεν το παίρνουμε προσωπικά...:D
Δώσε πόνο μαστραντώνη. :a01:
dirtbird
18/04/2013, 07:40
287901
dirtbird
18/04/2013, 07:47
http://vimeo.com/62323982
notakos600
18/04/2013, 08:54
http://vimeo.com/62323982
:a8: :a18: :a23: :a03::a02: :a8: :a8: γκουχουμουθέλωένανατοστρώσωκαινατοπαντρευτώγκουχου .
Ρε Σωτήρη...
Από "κούτα" χάνουν λάδια αυτά..?? :p
dirtbird
18/04/2013, 16:07
Ρε Σωτήρη...
Από "κούτα" χάνουν λάδια αυτά..?? :p
Εξπλεην γιορσελφ μάστορα γιατί δε σε πιάνω.... :confused:
edit: εάν εννοΑς την μαυρίλα κάτω από το σταντ, είναι τα υπολείματα νεραντζιού από τη νερατζιά του γείτονα (υπόγειο γκαράζ με ράμπα εντουράδικη κτλ.κτλ.)
εάν εννοΑς την μαυρίλα κάτω από το σταντ, είναι τα υπολείματα νεραντζιού από τη νερατζιά του γείτονα (υπόγειο γκαράζ με ράμπα εντουράδικη κτλ.κτλ.)
Αυτό εννοΑνω κάστορα...
(και κανένα σφουγγαρισματάκι που και που δεν θα πείραζε..);)
Υ.Γ.
(και επειδή είσαι και παρεξηγιάρης άντρας...):D
Αν θεωρούσα ότι καινούριο δίχρονο χάνει λάδια, μάλλον θα σε είχα πάρει τηλέφωνο πριν μιλήσω...
για να πούμε και την αλήθεια....... το μοτοσακο απο κοντά ειναι 30 φορές που κ@@λα απ'οτι απο τις φωτογραφίες γαμώ την κρίση μου μέσα.
:rockon:
sapila racing
19/04/2013, 18:08
για να πούμε και την αλήθεια....... το μοτοσακο απο κοντά ειναι 30 φορές που κ@@λα απ'οτι απο τις φωτογραφίες γαμώ την κρίση μου μέσα.
:rockon:
Είδα οτι έβαλες αγγελία το KTM... :D
Σωτήρη είναι κούκλα το μηχανάκι!!! :wave2:
dirtbird
20/04/2013, 11:01
http://www.facebook.com/pages/Beta-Motorcycles-in-Greece-The-Fuoristrada-Co/141466945938916
Αυτό εννοΑνω κάστορα...
(και κανένα σφουγγαρισματάκι που και που δεν θα πείραζε..)
Μια λαθος φωτο εβαλε το παλικαρι και το εφαγες ........ Αμαν πια...... :p
dirtbird
21/04/2013, 11:42
Tώρα είναι που δεν θα ησυχάζει με τίποτα.....
notakos600
21/04/2013, 13:25
Τόσο νέα κοπέλα και αρχίζει αμυδρά να σχηματίζει κυτταρίτιδα ή ιδέα μου είναι;
Τόσο νέα κοπέλα και αρχίζει αμυδρά να σχηματίζει κυτταρίτιδα ή ιδέα μου είναι;
Φταίει το contrast με την έλλειψη μπιμπικιών του λάστιχου...
Stergios69
22/04/2013, 11:38
H umbrella girl είναι στον κατάλογο με τα εξτρα; :D:wave2:
dirtbird
24/04/2013, 08:40
Προς ενημέρωση σας.....:wave2:
Η Beta RR300 κερδίζει τον τίτλο της Μοτοσυκλέτας της Χρονιάς! Mία επιβράβευση κύρους από το Αμερικανικό περιοδικό Dirt Rider
Η Beta με μεγάλη ικανοποίηση ανακοινώνει ότι το παγκόσμιας αποδοχής Αμερικανικό περιοδικό Dirt Rider, της απένειμε τον τίτλο της Μοτοσυκλέτας της Χρονιάς.
Μετά από εκτεταμένες δοκιμές μοτοσυκλετών όλων των κατασκευαστών, το Dirt Rider κατέληξε ότι η Beta RR300 είναι η καλύτερη μοτοσυκλέτα της χρονιάς.
Αυτή η βράβευση θα μείνει στην καρδιά μας αφού πριν απ’όλους εμείς οι ίδιοι γνωρίζουμε πόσο σκληρά εργάστηκαν οι μηχανικοί μας για να φτιάξουν αυτήν την
μοτοσυκλέτα με την τέλεια ισορροπία. Αυτή η επιβράβευση λοιπόν από τον Αμερικανικό τύπο, επιβεβαιώνει πόσο ολοκληρωμένες μοτοσυκλέτες είναι οι Beta.
Είδα οτι έβαλες αγγελία το KTM... :D
Σωτήρη είναι κούκλα το μηχανάκι!!! :wave2:
:a13: :a13: :a13:
Η Beta RR300 κερδίζει τον τίτλο της Μοτοσυκλέτας της Χρονιάς! Mία επιβράβευση κύρους από το Αμερικανικό περιοδικό Dirt Rider
Η Beta με μεγάλη ικανοποίηση ανακοινώνει ότι το παγκόσμιας αποδοχής Αμερικανικό περιοδικό Dirt Rider, της απένειμε τον τίτλο της Μοτοσυκλέτας της Χρονιάς.
Μετά από εκτεταμένες δοκιμές μοτοσυκλετών όλων των κατασκευαστών, το Dirt Rider κατέληξε ότι η Beta RR300 είναι η καλύτερη μοτοσυκλέτα της χρονιάς.
Αυτή η βράβευση θα μείνει στην καρδιά μας αφού πριν απ’όλους εμείς οι ίδιοι γνωρίζουμε πόσο σκληρά εργάστηκαν οι μηχανικοί μας για να φτιάξουν αυτήν την
μοτοσυκλέτα με την τέλεια ισορροπία. Αυτή η επιβράβευση λοιπόν από τον Αμερικανικό τύπο, επιβεβαιώνει πόσο ολοκληρωμένες μοτοσυκλέτες είναι οι Beta.
:uplate: :a2: :a2: :a2: :a2:
:beer::beer::beer::heartpound::heartpound:
dirtbird
25/04/2013, 09:33
Junior.....
http://youtu.be/KsEipFXonFw..
Shiatman
25/04/2013, 09:45
Junior.....
Φοβερή διαδρομή, σε μεγάλη οθόνη και HD χέστηκα πάνω μου... :vroum:
Ακούγεται να έχει πολύ ωραίο τράβηγμα από χαμηλά.. ψηλά ήταν αναμενόμενο για δίχρονο
Junior.....
Κυριλης ... Η τελευταια ειδικη στην Βεροια την περασμενη εβδομαδα....!!
Απλα δειτε το.........!!!!! ;);)
dirtbird
20/05/2013, 23:53
http://www.enduro.gr/index.cfm?Action=Details&cat01=1&CPiD=6726
http://www.enduro.gr/index.cfm?Action=Details&cat01=1&CPid=6730
nihristo
21/05/2013, 00:47
τι λέτε ωρέ παιδιά; Φοβερός! Μπράβο και στην Beta!
Junior.....
:vroum::panic:
Τ Α Π Α !!!! ΦΟΒΕΡΟΣ!!!!:a23: :a012:
Εγω ξερω οτι αμα δεν δω την επομενη φορα συνδυασμο μαγιω & γοβα στιλετο να λουζει σαμπανια θα εκνευριστω....!!! :p
Περα της πλακας.....
Διπλη γενικη απο Αθηναιο .... Πρεπει να εχουν περασει πολλα χρονια απο την τελευταια φορα...!!!!
Ενα μεγαλο μπραβο στην ΒΕΤΑ.....
Και ενα ακομη μεγαλυτερο μπραβο στον Λιακο....!!!!
:beer::beer::beer:
:beer::beer::beer:
:eek:
Έπεσε αλλά μην του το πείτε...
Φίλε, δεν είναι όλοι κουλοί...
:smokin:
Αμ δε
Έχει και την επόμενη και το έχει σώσει μια χαρά ρε
Κάτσε μπας και την ξαναβρώ
εδιτ: την πρόσθεσα...... εαν δεν κάνω λάθος φαίνεται να είναι απο το ιδιο πέρασμα η συνέχεια του μπερμ.
Αμ δε
Έχει και την επόμενη και το έχει σώσει μια χαρά ρε
Κάτσε μπας και την ξαναβρώ
εδιτ: την πρόσθεσα...... εαν δεν κάνω λάθος φαίνεται να είναι απο το ιδιο πέρασμα η συνέχεια του μπερμ.
Μην ψαρωνετε ρε...... :lol:
( Αμα δεν μπει στο ματι του βρωμοπουλου δεν μπορει....!!) :lol::lol::lol:
Μην ψαρωνετε ρε...... :lol:
Ρε δεν υπάρχει ένα όριο κλίσης που αν το ξεπεράσεις, πέφτεις..??
Εεεε, μέχρι να πέσεις θεωρείται ότι στρίβεις...!!:p
Ρε παρτε τον παππου απο εδω και βαλτε τον για υπνο.... Δεν τον αντεχω λεμε......!!! :smokin:
:p
Ρε παρτε τον παππου απο εδω και βαλτε τον για υπνο.... Δεν τον αντεχω λεμε......!!! :smokin:
:p
:bawl:
dirtbird
22/05/2013, 20:00
Μάστορα εάν δε σΕ κάνει κόπο μπορείς να έρθεις σε ένα μήνα περίπου πάλι στην Καστοριά που θα είμαστε για τον αγώνα του EWC να του το εξηγήσεις γιατί εμάς δεν μας ακούει.
Μόνο έλα Τετάρτη-Πέμπτη στο training area ώστε να είναι προετοιμασμένος για τον αγώνα.
Όχι τίποτα άλλο αλλά μην κάνει πάλι την μλκία και δεν πετάει το μχνκι χάμΟΥ όταν το γέρνει πάνω από το επιτρεπτό.....:p:p