PDA

View Full Version : [AΓΟΡΑ] Honda CBR 600 RR (2007-2008)

PetranGR
07/12/2012, 19:15
καλησπέρα και απο εμένα.

ήρθε ή ώρα σιγά σιγά,ας ελπίσω όλα να πάνε καλά την Δευτέρα και να μάθω πόσα θα πάρω απο το τροχαίο με την μηχανή που είχα όπως ξέρετε όλοι.

Σύνολο υπολογισμού : 4000 € για την μηχανή,με πολύ σπρώξιμο αν όλα πάνε καλά την δευτέρα.
Εξοπλισμός υπάρχει και με το παραπάνω , δεν λείπει τίποτα.

όπως έχω λίωσει όλο το νετ, κάθε μέρα υπάρχουν αυτές οι λύσεις:

Link:
http://www.car.gr/classifieds/bikes/?offer_type=sale&category=223&make=22&variant=CBR+600&price-from=%3E3500&price-to=%3C5000&so=pr&or=a&registration-from=%3E2007&registration-to=&rg=2&mileage-from=&mileage-to=&engine_power-from=&engine_power-to=&engine_size-from=&engine_size-to=&fuel_type=&exterior_color=&significant_damage=f&hi=1&modified=

Το θέμα είναι οτι η 1η .
Το 3750 ,πωλήθηκε μόλις εχθές ξενέρωσα ,γιατί ήταν το παλικάρι που μιλούσαμε πιο πολύ,αλλά μετά το τροχάιο δεν είχαμε επαφές και έτσι εχθές το έδωσε :( (κρίμα και θα το έπαιρνα 100 % εγώ,γιατί ή τιμή του δεν υπήρχε)

Μετά το επόμενο που το δίνει ο ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ,στα 4500 € είναι ακατέβατα.

Όσο για το άλλο που είναι από Θάσσο είναι του 2005 και δεν θέλω.

Έπειτα στα 4800€ υπάρχει το παλικάρι από το ελευθέριο που μίλησα,και δεν το κατέβαζει πολύ,εκτός και εάν τα κάνει όλα μανίσια και θα δεί πόσο πάντως με είπε οτι δεν θα φτάσει κοντά στα 4000 €,αλλά ας τον πάρω απο Δευτέρα,γιατί έχει αρκετά αξεσουάρ απο πάνω του, μόνο το οτι το αφήνει 4500€ χωρίς την εξάτμιση.

Υπάρχει και ένα ακόμα το οποίο είναι εκτός υπολογισμού που είναι στα 5000€,αλλά το κατεβάζει μέχρι 4800 το πολύ,και θέλει αλλαγή μπαταρίας 90 % ,και είναι ξαναβαμμένο.Οπότε το αφήνω το τελευταίο.

Αυτά...
έπειτα απλά έχουν αρκετά χλμ. 38000-48000 νομίζω,ενώ το 3750€ είχε μόνο 25000 χλμ :(

Ακούω γνώμες.
Γιατί , τι και πως,και εάν ξέρετε εάν δίνει κανείς άλλος το συγκεκριμένο.

(Ανέβηκα και οδήγησα, 636 αρκετά φτιαγμένο γνωστού , το οποίο δεν μ'αρεσε, και μετά ανέβηκα απο 10' σε μηχανή η οποία είναι η Honda CBR600RR7 αυτή που ζητάω δηλαδή του Τόλη,απο εδώ μέσα και ηταν οτι πιο ωραίο έχω καβαλήσει για βόλτα ποτέ μου, ανέβηκα και σε Ninja ZX6R πιο καινούργιο παλαιότερα δεν μ'αρεσε ούτε και εκείνο. Επίσης και το R6 δεν μ'άρεσε. Επομενη στάση είναι το GSXR αλλά και πάλι δε μου αρέσουν όσο το CBR για αυτό θέλω να κάνω και να πάρω αυτό που θέλω)

Αυτά απο εμένα...

harris_x
07/12/2012, 20:19
Τι είχες πριν;

PetranGR
07/12/2012, 20:27
Τι είχες πριν;

CBR 125 JC34 .

vassilis88
07/12/2012, 22:13
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3030945/
τσιμπα αυτο 4500

PetranGR
07/12/2012, 22:31
http://www.car.gr/classifieds/bikes/view/3030945/
τσιμπα αυτο 4500

είναι Αθήνα, και δεν ξέρω με φαίνετε κάπως προς στιγμή το να βγώ τόσο εκτός πόλης είναι ητελευταία μου επιλογή όταν δεν θα προχωράει άλλο.

Αύριο θα έχω ενημέρωση για ένα ακόμα εάν πωλείται
Θα πάω να δώ απο κοντά στον Αβραμίδη το ένα που έχει και απο Δευτέρα θα δώ το άλλο απο το Ελευθέριο.
ΌΧΙ,οτι αυτό που μου προτείνεις φυσικά με χαλάει. :) ;)

devil's animal
08/12/2012, 00:06
τα λεφτα τα εχεις ντουκου ή θα περιμενεις να σε αποζημιωσει η ασφαλιστικη απο εδω (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=132001&page=4&p=2264954&viewfull=1#post2264954)???

PetranGR
08/12/2012, 00:25
τα λεφτα τα εχεις ντουκου ή θα περιμενεις να σε αποζημιωσει η ασφαλιστικη απο εδω (http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=132001&page=4&p=2264954&viewfull=1#post2264954)???

Τώρα στην άκρη έχω 3100 €, οπότε περιμένω και αυτά που θα με αποζημείωση απο Δευτέρα και μετά απο συζητήσεις βλέπω να δέχομαι όσα και αν δώσει,να δώσω και 150 € ανταλλακτικά το άλλο και να πάρω μια μηχανή .

devil's animal
08/12/2012, 00:54
Τώρα στην άκρη έχω 3100 €, οπότε περιμένω και αυτά που θα με αποζημείωση απο Δευτέρα και μετά απο συζητήσεις βλέπω να δέχομαι όσα και αν δώσει,να δώσω και 150 € ανταλλακτικά το άλλο και να πάρω μια μηχανή .

ενταξει καλα εισαι, απλα μετα αν σου δωσουν και χρημα για τον εξοπλισμο, να ξερεις οτι σου κρατανε μετα τα δικα σου διοτι τους ανηκουν (εφ'οσον σε αποζημιωνουν)...
νομιζω το ιδιο συμβαινει και με το μηχανακι...

αρα δεχεσαι οτι σου πουν για αποζημιωση, κρατανε μηχανακι και εξοπλισμο και μετα πας εσυ και αγοραζεις αλλα...(καινουργια ή μεταχειρισμενα) με τα λεφτα που εχεις παρει...

εχε το στον νου σου...
:wave2:

PetranGR
08/12/2012, 01:02
ενταξει καλα εισαι, απλα μετα αν σου δωσουν και χρημα για τον εξοπλισμο, να ξερεις οτι σου κρατανε μετα τα δικα σου διοτι τους ανηκουν (εφ'οσον σε αποζημιωνουν)...
νομιζω το ιδιο συμβαινει και με το μηχανακι...

αρα δεχεσαι οτι σου πουν για αποζημιωση, κρατανε μηχανακι και εξοπλισμο και μετα πας εσυ και αγοραζεις αλλα...(καινουργια ή μεταχειρισμενα) με τα λεφτα που εχεις παρει...

εχε το στον νου σου...
:wave2:

Εξοπλισμό έχω και Full δερμάτινη στολή Spidi R2,και Gaerne μπότες GP ,και γάντια, και κράνος έτσι και αλλίως είχα και άλλο, έγω 2ο σετ.

Οπότε τα χρήματα που θα αποζημειωθώ θα πάρω καθαρά την μηχανή.

Ανάλογα και αυτά που θα δώσουν

Δηλαδή 3100 που έχω ότι δώσουν και 150€ που αγοραζει το συνεργειου μου την μηχανη μου για ανταλλακτικα , και με αυτα θα παω να παρω μηχανη.

devil's animal
08/12/2012, 01:15
Εξοπλισμό έχω και Full δερμάτινη στολή Spidi R2,και Gaerne μπότες GP ,και γάντια, και κράνος έτσι και αλλίως είχα και άλλο, έγω 2ο σετ.

Οπότε τα χρήματα που θα αποζημειωθώ θα πάρω καθαρά την μηχανή.

Ανάλογα και αυτά που θα δώσουν

Δηλαδή 3100 που έχω ότι δώσουν και 150€ που αγοραζει το συνεργειου μου την μηχανη μου για ανταλλακτικα , και με αυτα θα παω να παρω μηχανη.

+υπολογιζεις και περιπου ενα 500αρικο για τα αναλωσιμα της με το που την παιρνεις...ΑΣΧΕΤΩΣ αν χτυπιεται ο πωλητης οτι ειναι απο σερβις...
λαδια, φιλτρο λαδιου, φιλτρο αερα, νερα και υγρα φρενων ειναι αυτα που δεν φαινονται και ΠΡΕΠΕΙ να αλλαχθουν...
λαστιχα, τακακια, αλυσιδογραναζα ειναι αυτα που φαινονται και κρινεις αναλογως αν πας για αλλαγη ή οχι...

PetranGR
08/12/2012, 12:09
+υπολογιζεις και περιπου ενα 500αρικο για τα αναλωσιμα της με το που την παιρνεις...ΑΣΧΕΤΩΣ αν χτυπιεται ο πωλητης οτι ειναι απο σερβις...
λαδια, φιλτρο λαδιου, φιλτρο αερα, νερα και υγρα φρενων ειναι αυτα που δεν φαινονται και ΠΡΕΠΕΙ να αλλαχθουν...
λαστιχα, τακακια, αλυσιδογραναζα ειναι αυτα που φαινονται και κρινεις αναλογως αν πας για αλλαγη ή οχι...

Συμφωνώ μαζί σου, αυτά είναι απο τα πρώτα πράγματα που θέλω να κάνω και στο μικρό το ίδιο είχα κάνει και φίλους μου ,το ίδιο βάζω να κάνουν είναι το καλύτερο πράγμα.
+ Λάστιχα οτι και αν πάρω μόνο εάν είναι σε πολύ κατάσταση θα τα κρατήσω αλλίως θα αλλαχτούν σίγουρα,και επεμβάσεις θα γίνουν εντός μήνα , ότι και αν πάρω δηλαδή ώστε να μπώ στα έγκατα.

Τελικά πήγαμε σήμερα με τον Τόλη,είδαμε.
Αυτό που είναι 4800 ευρώ είναι το ίδιο με τα 4500. Το ίδιο άτομο το έχει .

Οπότε μας μένουν :
1. CBR αυτό που ειναι στα 4500, αλλα με πραγματα αρκετα αλλαγμενα οποτε θα μαθω εαν εχει καποιο πεσιμο και θα το δουμε απο δευτερα που θα παμε παλι με τον τολη.
2. Αυτο στην Αθηνα ,που θα πρεπει να μιλησω να δω ποσο θα το αφηνει .

Δηλαδή ... 2 CBR σε όλη την Ελλάδα σε καλή τιμή :P
Κρίμα που μας έφαγαν εκείνο με τα 3750.

GiannisBlessed
08/12/2012, 16:06
εγω λεω αν μπορεις να περιμενεις λιγο να το κανεις.
μην βιαστεις.
καθε τοσο βγαινει μια ευκαιρια.
απλα 3 τουλαχιστων φορες την μερα ελεγχος στο καρ για καινουριες αγγελειες.
εγω χρειαστηκε να περιμενω 2 εβδομαδες αλλα βρηκα ευκαιριαρα.
δεν σου λεω να περιμενεις μηνες.
απλα αν κατι ειναι οκ αλλα οχι τελειο ισως περιμενοντας λιγο να βρεις κατι τελειο.
καλες αγορες οπως και να εχει!!

εντιτ.
150 για το cbrακι σου μου φαινεται πολυ σκοτωμα...
και 500 ευρο για τα αναλωσιμα που δεν φαινονται ειναι πααααρα πολλαααα.
θα ελεγα προς τα 100 το πολυ οτι ειναι...

PetranGR
08/12/2012, 16:33
εγω λεω αν μπορεις να περιμενεις λιγο να το κανεις.
μην βιαστεις.
καθε τοσο βγαινει μια ευκαιρια.
απλα 3 τουλαχιστων φορες την μερα ελεγχος στο καρ για καινουριες αγγελειες.
εγω χρειαστηκε να περιμενω 2 εβδομαδες αλλα βρηκα ευκαιριαρα.
δεν σου λεω να περιμενεις μηνες.
απλα αν κατι ειναι οκ αλλα οχι τελειο ισως περιμενοντας λιγο να βρεις κατι τελειο.
καλες αγορες οπως και να εχει!!

εντιτ.
150 για το cbrακι σου μου φαινεται πολυ σκοτωμα...

Βρεθηκε κατι προς στιγμη μεσω γνωστου θα δειξει.

Τι εννοεις περιφερειακα και το 100 ? Με μπερδεψες.Το συνεργειο με ζητησε 150 για την διαγραφη και οτι θα με δωσει 150 αν τους το δωσω.Οποτε απο εκει τα υπολογιζω.Λες να το κρατησω και να το δωσω για ανταλλακτικα κομματι κομματι ?

harris_x
08/12/2012, 19:08
CBR 125 JC34 .

Από 125 σε CBR600RR δεν είναι κάπως μεγάλο το άλμα;
Όπως και να’χει πρόσεχε πολύ γιατί το γκάζι είναι γλυκό και το συγκεκριμένο μηχανάκι έχει αρκετό ;)

thanos_s
08/12/2012, 21:18
Βρεθηκε κατι προς στιγμη μεσω γνωστου θα δειξει.

Τι εννοεις περιφερειακα και το 100 ? Με μπερδεψες.Το συνεργειο με ζητησε 150 για την διαγραφη και οτι θα με δωσει 150 αν τους το δωσω.Οποτε απο εκει τα υπολογιζω.Λες να το κρατησω και να το δωσω για ανταλλακτικα κομματι κομματι ?

Τσαμπα παει να στο φαει το μηχανακι το συνεργειο...

GiannisBlessed
09/12/2012, 02:16
150 το μικρο ειναι σαν να το πετας.
ειμαι σιγουρος οτι πιανει τα διπλα ανετα στην αγορα ως εχει.
και κομματι κομματι υπολογισε 4πλα και βαλεεεε.(αλλα σε βαθος χροοοονου)

το αλλο με τα αναλωσιμα λεω οτι για το καινουριο που θα παρεις θελεις αλλαγη λαδια ξυδια κτλ δεν ειναι ουτε 100ε.
οχι 500 που ειπωθηκε παραπανω.

PetranGR
09/12/2012, 04:12
Τσαμπα παει να στο φαει το μηχανακι το συνεργειο...

έτσι πιστευώ και εγώ οπότε θα δείξει τι θα γίνει.

150 το μικρο ειναι σαν να το πετας.
ειμαι σιγουρος οτι πιανει τα διπλα ανετα στην αγορα ως εχει.
και κομματι κομματι υπολογισε 4πλα και βαλεεεε.(αλλα σε βαθος χροοοονου)

το αλλο με τα αναλωσιμα λεω οτι για το καινουριο που θα παρεις θελεις αλλαγη λαδια ξυδια κτλ δεν ειναι ουτε 100ε.

Κατάλαβα, εγώ μπορώ και να το φτίαξω σιγά σιγά να το κάνω "σαν" καινούργιο και να το πουλήσω έστω για κάποια χρήματα παραπάνω.
Όχι,για αυτά τα ψεύτικα που μου δείνουν απο οτι κατάλαβα.

devil's animal
09/12/2012, 11:16

αναφερεται ξεκαθαρα οτι τα 500 δεν ειναι μονο λαδια - ξυδια...
υπαρχει μεγαλη περιπτωση να μην εχει καινουργια αλυσιοδγραναζα ή τακακια ή ακομα και λαστιχα...αν βαλουμε εναν μεσο ορο στα λαστιχα γυρω στα 280€, τοτε το 500αρι ειναι εφικτοτατο νουμερο με την εργασια για την αλλαγη ολων αυτων...

με 100 δεν ξεμπερδευει ουτε τα βασικα (λαδια, φιλτρο λαδιου, φιλτρο αερα, παραφλου, υγρα φρενων + εργασια)...

PetranGR
09/12/2012, 13:24
υπαρχει μεγαλη περιπτωση να μην εχει καινουργια αλυσιοδγραναζα ή τακακια ή ακομα και λαστιχα...αν βαλουμε εναν μεσο ορο στα λαστιχα γυρω στα 280€, τοτε το 500αρι ειναι εφικτοτατο νουμερο με την εργασια για την αλλαγη ολων αυτων...

με 100 δεν ξεμπερδευει ουτε τα βασικα (λαδια, φιλτρο λαδιου, φιλτρο αερα, παραφλου, υγρα φρενων + εργασια)...

Συμφωνώ,αλλά τα λάδια,φίλτρα κτλ. θα τα αλλάξω με παρέα δηλαδή ,με άτομο που γνωρίζει έτσι ώστε να μην έχω θέμα ;) Να μάθουμε ρε αδερφέ μου και εμείς τίποτα,μην είμαστε τελείως άμαθοι.

Προς στιγμή ,αυτά.

Αύριο είναι η μεγάλη μέρα να μάθουμε πόσα λεφτά κτλ. αν όλα πάνε καλά. θα πάρω κάτι πολύ καλύτερο απο αυτά που έχει στο car.gr ,και είναι άτομο απο εδώ μέσα. :D

PetranGR
09/12/2012, 16:40
Από 125 σε CBR600RR δεν είναι κάπως μεγάλο το άλμα;
Όπως και να’χει πρόσεχε πολύ γιατί το γκάζι είναι γλυκό και το συγκεκριμένο μηχανάκι έχει αρκετό ;)

Δεν ειναι και πολυ.Καταλαβαινω τι θες να μου πεις δεκτο φυσικα. Αλλα εχω παρει βολτα μεγαλες και με αρεσε θεωρω τον εαυτο μου εγκρατη. Κυριως υπευθυνο, πηγαμε και σχετικα μεγαλη βολτα με τον τολη συνοδηγο και με τσεκαρε. Ετσι και αλλιως θα μπω CSS Για να μαθω καλυτερο ελεγχο και γενικα συμπεριφορα μηχανης.
Βγαινουμε εκτος θεματος,αλλα ενταξει. Ειδικα μετα το τροχαιο μου ειμαι ακομα πιο συνεσταλμενος παροτι δεν εφταιγα.

harris_x
09/12/2012, 18:32
Δεν ειναι και πολυ.Καταλαβαινω τι θες να μου πεις δεκτο φυσικα. Αλλα εχω παρει βολτα μεγαλες και με αρεσε θεωρω τον εαυτο μου εγκρατη. Κυριως υπευθυνο, πηγαμε και σχετικα μεγαλη βολτα με τον τολη συνοδηγο και με τσεκαρε. Ετσι και αλλιως θα μπω CSS Για να μαθω καλυτερο ελεγχο και γενικα συμπεριφορα μηχανης.
Βγαινουμε εκτος θεματος,αλλα ενταξει. Ειδικα μετα το τροχαιο μου ειμαι ακομα πιο συνεσταλμενος παροτι δεν εφταιγα.
Φρόντισε να παραμείνεις εγκρατής και όταν θα του έχεις πάρει τον αέρα ;)

PetranGR
09/12/2012, 18:43
Φρόντισε να παραμείνεις εγκρατής και όταν θα του έχεις πάρει τον αέρα ;)

Εξ'πακουετε.

Εδώ με 50 χλμ. και γυρνούσα πόσα μέτρα , και δεν έφταιγα, εάν πιάσω περισσότερα , με το μεγάλο σε καμία στροφή και να είμαι μόνος ? πάλι κίνδυνος.Για αυτό εγκρατιά προσοχή και όπου "μας παίρνει" δηλαδή άντε κανένα ταξιδάκι :) :evil:

GiannisBlessed
09/12/2012, 21:47

ξεκαθαρα??δεν θα το ελεγα.

ειπες: "+υπολογιζεις και περιπου ενα 500αρικο για τα αναλωσιμα της με το που την παιρνεις"

τα πραγματα που φαινονται θα τα δει και το παιδι και θα τα υπολογισει πριν καν αγορασει την μηχανη και η τιμη της μηχανης θα εξαρτηθει αμεσα απο αυτα.(καθως μπορει να ειναι απο μονα τους πανω απο 500)

τα αλλα ειναι τα μονα εξοδα που πρεπει να υπολογισει οτι θα εχει ΜΕΤΑ την αγορα της μηχανης τα οποια καλο ειναι να γινονται για σιγουρια καθως δεν ειναι κατι τοσο μεγαλο το κοστος τους.
το οποιο ειναι περιπου αυτο.
λαδια 40ε, φιλτρο λαδιου 10ε, παραφλου 6ε, υγρα φρενων 4ε συνολο 60. αντε αλλα 20 το φιλτρο(?) 80.

PetranGR
09/12/2012, 22:59
ίσως να μην χρειαστώ κάν περιφερειακά λάστιχα κτλ. γιατί το μηχανάκι το οποίο θα δεί δίνει επιπλέον ζευγάρι καινούργια,και είναι ... :)

φτού φτού δεν το λέω ακόμα,άυριο θα πάμε να το δούμε απο κοντά :) ;) Καθώς το παλικάρι δεν το έχει καν στο car.gr ,και απο όσα έμαθα είναι σε ΑΡΙΣΤΗ εγγυημένα κατάσταση :)

Δεν ματιάζω την αυριανή μέρα...

devil's animal
10/12/2012, 00:13
ξεκαθαρα??δεν θα το ελεγα.

ειπες: "+υπολογιζεις και περιπου ενα 500αρικο για τα αναλωσιμα της με το που την παιρνεις"

τα πραγματα που φαινονται θα τα δει και το παιδι και θα τα υπολογισει πριν καν αγορασει την μηχανη και η τιμη της μηχανης θα εξαρτηθει αμεσα απο αυτα.(καθως μπορει να ειναι απο μονα τους πανω απο 500)

τα αλλα ειναι τα μονα εξοδα που πρεπει να υπολογισει οτι θα εχει ΜΕΤΑ την αγορα της μηχανης τα οποια καλο ειναι να γινονται για σιγουρια καθως δεν ειναι κατι τοσο μεγαλο το κοστος τους.
το οποιο ειναι περιπου αυτο.
λαδια 40ε, φιλτρο λαδιου 10ε, παραφλου 6ε, υγρα φρενων 4ε συνολο 60. αντε αλλα 20 το φιλτρο(?) 80.

δεν φταιω εγω, αν υπαρχει προβλημα κατανοησης...

γραφω "+υπολογιζεις και περιπου ενα 500αρικο για τα αναλωσιμα με το που την παιρνεις" και μετα γραφω αυτα που φαινονται και αυτα που δεν φαινονται...ολα αυτα ειναι αναλωσιμα λοιπον και συμπεριλαμβανονται στο 500αρικο...γι'αυτο εγραψα και το "περιπου"...μπορει να ειναι 350, μπορει να ειναι και 430...αν κατι ειναι προσφατα αλλαγμενο...
αλλα προτιμησα να βαλω το μεγαλυτερο ποσον γιατι ως συνηθως σου βγαινουν και αλλα οταν πας να "μαζεψεις" ενα μηχανακι...

και μπορει η τιμη της μηχανης να ειναι ηδη χαμηλη ΛΟΓΩ των αναλωσιμων αυτων...δεν θα κατσει ο καθε πωλητης να εξηγησει...
και φυσικα αν ο μαστορας δεν δωσει πολυ σημασια μπορει να μην αναφερει καν τα τακακια π.χ. γιατι ακριβως θεωρουνται αναλωσιμα...
αν δεν εχεις γνωσεις να σκυψεις να δεις αν εχουν ψωμακι λοιπον, μετα απο καμια 200αρια χλμ ακους τους δισκους να "τραγουδανε"...

και παμε τωρα:
4 λιτρα λαδακι (μπορει να παιρνει 3,3) εχουν με μια μεση τιμη 12€ το λιτρο... 48€
φιλτρο λαδιου περιπου 10€
παραφλου 10€
υγρα φρενων 5€
φιλτρο αερα 22-25€

αρα ειμαστε στα 98€..
και ολα αυτα για να γινουν απο μαστορα, θελουν το λιγοτερο ενα 40αρι...(με την προϋποθεση να τα κανει γρηγορα και μεσα σε καμια ωρα)

δεν εχουν ολοι εργαλεια και γνωσεις για να κανουν εξαερωση το κυκλωμα των φρενων και παραφλου, ουτε δυναμοκλειδα να σφιξουν ταπα λαδιου...ακομα και το φιλτρο λαδιου στα 4κ θελει ειδικο εργαλειο για να σφιξει...

πιο ταληρα δεν μπορω να τα κανω...
:rolleyes:

GiannisBlessed
10/12/2012, 01:50
δεν φταιω εγω, αν υπαρχει προβλημα κατανοησης...

γραφω "+υπολογιζεις και περιπου ενα 500αρικο για τα αναλωσιμα με το που την παιρνεις" και μετα γραφω αυτα που φαινονται και αυτα που δεν φαινονται...ολα αυτα ειναι αναλωσιμα λοιπον και συμπεριλαμβανονται στο 500αρικο...γι'αυτο εγραψα και το "περιπου"...μπορει να ειναι 350, μπορει να ειναι και 430...αν κατι ειναι προσφατα αλλαγμενο...
αλλα προτιμησα να βαλω το μεγαλυτερο ποσον γιατι ως συνηθως σου βγαινουν και αλλα οταν πας να "μαζεψεις" ενα μηχανακι...

και μπορει η τιμη της μηχανης να ειναι ηδη χαμηλη ΛΟΓΩ των αναλωσιμων αυτων...δεν θα κατσει ο καθε πωλητης να εξηγησει...
και φυσικα αν ο μαστορας δεν δωσει πολυ σημασια μπορει να μην αναφερει καν τα τακακια π.χ. γιατι ακριβως θεωρουνται αναλωσιμα...
αν δεν εχεις γνωσεις να σκυψεις να δεις αν εχουν ψωμακι λοιπον, μετα απο καμια 200αρια χλμ ακους τους δισκους να "τραγουδανε"...

και παμε τωρα:
4 λιτρα λαδακι (μπορει να παιρνει 3,3) εχουν με μια μεση τιμη 12€ το λιτρο... 48€
φιλτρο λαδιου περιπου 10€
παραφλου 10€
υγρα φρενων 5€
φιλτρο αερα 22-25€

αρα ειμαστε στα 98€..
και ολα αυτα για να γινουν απο μαστορα, θελουν το λιγοτερο ενα 40αρι...(με την προϋποθεση να τα κανει γρηγορα και μεσα σε καμια ωρα)

δεν εχουν ολοι εργαλεια και γνωσεις για να κανουν εξαερωση το κυκλωμα των φρενων και παραφλου, ουτε δυναμοκλειδα να σφιξουν ταπα λαδιου...ακομα και το φιλτρο λαδιου στα 4κ θελει ειδικο εργαλειο για να σφιξει...

πιο ταληρα δεν μπορω να τα κανω...
:rolleyes:

αλλος πρεπει να εχει το προβλημα κατανοησης...
τα εβγαλες και εσυ 100?χαχαχα
χαιρομαι που τα βρισκουμε.
λοιπον..
λες
"προτιμησα να βαλω το μεγαλυτερο ποσον γιατι ως συνηθως σου βγαινουν και αλλα οταν πας να "μαζεψεις" ενα μηχανακι..."

ενα μηχανακι το ελεγχεις για να μην χρειαστει να το μαζεψεις.
αντε και αυτος που το αγοραζει ειναι καρα ασχετος, αν ο μαστορας δεν ενημερωσει για το αν τα τακακια η τα λαστιχα ειναι σχεδον off τοτε ο ελεγχος δεν ηταν σωστος και το μαστορι για τον φουτσο.αρα ας πανε να πνιγουνε ολοι μαζι.
τεσπα.καταλαβαινω τι θες να πεις απλα διαφωνω σε ενα πραγμα μαζι σου.
ο φιλος δεν χρειαζεται να εχει στην ακρη 500ε.
δλδ αν εβλεπε 2 το ενα στα 4000 και το αλλο στα 4500 και του αρεσε πχ πιο πολυ αυτο στα 4500 θα επρεπε να το επερνε και να μην ακολουθουσε την συμβουλη σου κατα την γνωμη μου.
δεν θα εδεινα σε καποιον αυτην την συμβουλη με το σκεπτικο "παρτο φιλε το μηχανακι αλλα εχε αλλα 10000κια μηπως και πεταχτει κανα πιστονι (στο κατω κατω και αυτα αναλοσιμα ειναι!!) εξω μολις το παρεις να αρχιζεις να το φτιαχνεις και αν δεν τα καταφερεις να παρεις αλλο.οποτε αν δεν τα εχεις μην προβεις στην αγορα καμιας μηχανης αλλα αν προβεις εχε το υποψη σου".χαχαχαχα
φυσικα αν δεν ειχε πχ εξοπλισμο τοτε ΝΑΙ θα του ελεγα "ξερεις φιλαρακι..θες και ενα 1000 οποτε τα 4κ που υπολογιζεις ειναι στα αληθεια 3"
ολο αυτο για να μην περιορισει το budget του κατα 500ε....
χαχαχαα

devil's animal
10/12/2012, 13:34
αλλος πρεπει να εχει το προβλημα κατανοησης...
τα εβγαλες και εσυ 100?χαχαχα
χαιρομαι που τα βρισκουμε.
λοιπον..
λες
"προτιμησα να βαλω το μεγαλυτερο ποσον γιατι ως συνηθως σου βγαινουν και αλλα οταν πας να "μαζεψεις" ενα μηχανακι..."

ενα μηχανακι το ελεγχεις για να μην χρειαστει να το μαζεψεις.
αντε και αυτος που το αγοραζει ειναι καρα ασχετος, αν ο μαστορας δεν ενημερωσει για το αν τα τακακια η τα λαστιχα ειναι σχεδον off τοτε ο ελεγχος δεν ηταν σωστος και το μαστορι για τον φουτσο.αρα ας πανε να πνιγουνε ολοι μαζι.
τεσπα.καταλαβαινω τι θες να πεις απλα διαφωνω σε ενα πραγμα μαζι σου.
ο φιλος δεν χρειαζεται να εχει στην ακρη 500ε.
δλδ αν εβλεπε 2 το ενα στα 4000 και το αλλο στα 4500 και του αρεσε πχ πιο πολυ αυτο στα 4500 θα επρεπε να το επερνε και να μην ακολουθουσε την συμβουλη σου κατα την γνωμη μου.
δεν θα εδεινα σε καποιον αυτην την συμβουλη με το σκεπτικο "παρτο φιλε το μηχανακι αλλα εχε αλλα 10000κια μηπως και πεταχτει κανα πιστονι (στο κατω κατω και αυτα αναλοσιμα ειναι!!) εξω μολις το παρεις να αρχιζεις να το φτιαχνεις και αν δεν τα καταφερεις να παρεις αλλο.οποτε αν δεν τα εχεις μην προβεις στην αγορα καμιας μηχανης αλλα αν προβεις εχε το υποψη σου".χαχαχαχα
φυσικα αν δεν ειχε πχ εξοπλισμο τοτε ΝΑΙ θα του ελεγα "ξερεις φιλαρακι..θες και ενα 1000 οποτε τα 4κ που υπολογιζεις ειναι στα αληθεια 3"
ολο αυτο για να μην περιορισει το budget του κατα 500ε....
χαχαχαα

απλα το κανω παραθεση ολο για να μην χαθει...
ειναι διαμαντι το κειμενο σου...
:bawl::bawl::bawl::bawl::bawl:

harris_x
10/12/2012, 14:01
Για χαλαρώστε λιγάκι

GiannisBlessed
10/12/2012, 14:52
απλα το κανω παραθεση ολο για να μην χαθει...
ειναι διαμαντι το κειμενο σου...
:bawl::bawl::bawl::bawl::bawl:

κρατα το καλα να μην χαθει για να το διαβαζουν ολοι η ανθρωποι και να μην ακολουθουν τις συμβουλες σου!!

PetranGR
10/12/2012, 16:21
παιδιά εντάξει χαλάρα δεν έγινε και κάτι όλα καλά.

Θα δούμε,προς στιγμή μπαίνουμε σε αναμονή γιατι βρέθηκε καλή ευκαιρία πολύ καλή για την ακρίβεια.

Με 2 κουστούμια .
4 ζευγαρια λαστιχα (2 απατητα)
Σταντ μπρος πισω
Μανιταρια απο μπρος εως πισω
Κουβερτες
Τρομπα berec δεν ξερω εαν την εγραψα σωστα
μπρος πισω σωληνακια υψηλης
gear indicator
αλλαγμενε μανετες , και grips
αναποδο σασμαν κατω p&p
τελικο yoshimura με db killer
πισω led και ενσωματωμενα Led μπροστα
tank , Pad για τα πόδια στα πλαινα
αλλαγμενο μαρσπιε φρενου
και μαζι ολα τα εργαστασιακα
με 12000χλμ.
και μονοσελο

(η μηχανη μπηκε 4 φορες σε CSS,και 2 χωριστες σε πιστα με οχι πολυ ζορισμα)

2008 μοντελο.

Κοντα στα 6000 και κατω... δεν εχει γινει εξακρυβωση τιμης :)

(δεν υπαρχει στο car.gr )

:blush:

tony_l
10/12/2012, 19:12
Πριν από λίγους μήνες αγόρασα κι εγώ ένα ίδιο μηχανάκι. Αυτό που ειπώθηκε πιο πάνω είναι το πιο σωστό. Μην βιάζεσαι!
Προσωπικά χρειάστηκε να περιμένω 5 μήνες περίπου για να πάρω αυτό που ήθελα ακριβώς και το πήρα. Τα λεφτά υπήρχαν στην άκρη, κοιτούσα τις αγγελίες συχνά, μιλούσα με τους ιδιοκτήτες και έβλεπα πως κινείται η αγορά. Κάποια στιγμή, έσκασε μύτη και η ευκαιρία, το έλεγξα και το αγόρασα. Συνεπώς, δική μου πρώτη συμβουλή είναι να κάνει υπομονή. Έτσι κι αλλιώς, χειμώνα έχουμε, δεν θα χαθεί τίποτα αν πέσουν και 2 βροχές και δεν τις φας στη μάπα. ;)

Η δεύτερη συμβουλή, δεν είναι τόσο συμβουλή όσο διαπίστωση και έχει να κάνει με τη συζήτηση πιο πριν περί αναλώσιμων/ζημιών κτλ που πρέπει να καλυφθούν μετά την αγορά. Το καλό για την τσέπη σου είναι ότι δεν ψάχνεις για RGV250, αλλά για CBR600 4ετίας στη χειρότερη. Τα μηχανάκια έχουν αλλάξει πολύ τα τελευταία χρόνια (γενικότερα) και προσωπικά όσα CBR τσέκαρα κανένα δεν φάνηκε να είναι έτοιμο να σκορπίσει ή να θέλει τα χίλια μαζέματα. Αλυσιδογράναζα, δισκόπλακες, τακάκια και λάστιχα πέρα από δείκτες χιλιομέτρων και τρόπου χρήσης της μηχανής μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως μέσο παζαρέματος της τιμής. Τα υπόλοιπα αναλώσιμα που θα αλλαχτούν είναι περί του 100ρικου και δεν υπάρχει λόγος να προβληματίζεσαι για το πόσα Nm σύσφιξη χρειάζεται το φίλτρο λαδιού. Γενικότερα, το μηχανάκι δεν κρύβει δυσάρεστες εκπλήξεις και προσωπικά η αγορά του με έχει καλύψει 110%. Το μόνο που πρέπει να σιγουρέψεις πριν την αγορά του είναι η καλή μηχανική του κατάσταση. Αν το μηχανάκι το δει μάστορας, ακούγεται όμορφα και κινείται σωστά, δεν έχεις να φοβάσαι πολλά πράγματα. Τέλος, τσέκαρε σε μηχανάκια με αρκετά χιλιόμετρα αν έχουν γίνει οι απαραίτητες ρυθμίσεις βαλβίδων στα χιλιόμετρα που πρέπει. Θα μου πεις, που ξέρω αν είναι πραγματικά τα χιλιόμετρα... Δεν ξέρεις 100%, αλλά η γενικότερη εικόνα της μηχανής μπορεί να πει πολλά.

Τέλος, όσον αφορά στην τελευταία "ευκαιρία" που βρήκες με +2 χιλιάρικα απ' το budget σου, να πω ότι σαν νέος οδηγός και σαν πρωτάρης στον κόσμο των ss, δεν χρειάζεσαι πολλά extra/aftermarket. Κοινώς, μηχανάκια με 1002 καλούδια πάνω τους, αν δεν είναι τρομερές ευκαιρίες, δεν έχει νόημα να τα κοιτάς. Το CBR δεν έχει ανάγκη ούτε από εξάτμιση, ούτε από φίλτρο, ούτε από ανάρτηση, ούτε από μπλιμπλίκια. Αυτό που έχει ανάγκη είναι από εξάσκηση και εξοικείωση. Τα παραπάνω χρήματα που θα δώσεις για τα extra κάποιας μηχανής, συμβουλή μου είναι να τα δώσεις σε εισητήρια πίστας, βενζίνες, λάστιχα ή ακόμα καλύτερα σχολείο οδήγησης.

Αυτά τα "ολίγα". Καλή αγορά!

PetranGR
10/12/2012, 19:29
Πριν από λίγους μήνες αγόρασα κι εγώ ένα ίδιο μηχανάκι. Αυτό που ειπώθηκε πιο πάνω είναι το πιο σωστό. Μην βιάζεσαι!
Προσωπικά χρειάστηκε να περιμένω 5 μήνες περίπου για να πάρω αυτό που ήθελα ακριβώς και το πήρα. Τα λεφτά υπήρχαν στην άκρη, κοιτούσα τις αγγελίες συχνά, μιλούσα με τους ιδιοκτήτες και έβλεπα πως κινείται η αγορά. Κάποια στιγμή, έσκασε μύτη και η ευκαιρία, το έλεγξα και το αγόρασα. Συνεπώς, δική μου πρώτη συμβουλή είναι να κάνει υπομονή. Έτσι κι αλλιώς, χειμώνα έχουμε, δεν θα χαθεί τίποτα αν πέσουν και 2 βροχές και δεν τις φας στη μάπα. ;)

Η δεύτερη συμβουλή, δεν είναι τόσο συμβουλή όσο διαπίστωση και έχει να κάνει με τη συζήτηση πιο πριν περί αναλώσιμων/ζημιών κτλ που πρέπει να καλυφθούν μετά την αγορά. Το καλό για την τσέπη σου είναι ότι δεν ψάχνεις για RGV250, αλλά για CBR600 4ετίας στη χειρότερη. Τα μηχανάκια έχουν αλλάξει πολύ τα τελευταία χρόνια (γενικότερα) και προσωπικά όσα CBR τσέκαρα κανένα δεν φάνηκε να είναι έτοιμο να σκορπίσει ή να θέλει τα χίλια μαζέματα. Αλυσιδογράναζα, δισκόπλακες, τακάκια και λάστιχα πέρα από δείκτες χιλιομέτρων και τρόπου χρήσης της μηχανής μπορούν να χρησιμοποιηθούν και ως μέσο παζαρέματος της τιμής. Τα υπόλοιπα αναλώσιμα που θα αλλαχτούν είναι περί του 100ρικου και δεν υπάρχει λόγος να προβληματίζεσαι για το πόσα Nm σύσφιξη χρειάζεται το φίλτρο λαδιού. Γενικότερα, το μηχανάκι δεν κρύβει δυσάρεστες εκπλήξεις και προσωπικά η αγορά του με έχει καλύψει 110%. Το μόνο που πρέπει να σιγουρέψεις πριν την αγορά του είναι η καλή μηχανική του κατάσταση. Αν το μηχανάκι το δει μάστορας, ακούγεται όμορφα και κινείται σωστά, δεν έχεις να φοβάσαι πολλά πράγματα. Τέλος, τσέκαρε σε μηχανάκια με αρκετά χιλιόμετρα αν έχουν γίνει οι απαραίτητες ρυθμίσεις βαλβίδων στα χιλιόμετρα που πρέπει. Θα μου πεις, που ξέρω αν είναι πραγματικά τα χιλιόμετρα... Δεν ξέρεις 100%, αλλά η γενικότερη εικόνα της μηχανής μπορεί να πει πολλά.

Τέλος, όσον αφορά στην τελευταία "ευκαιρία" που βρήκες με +2 χιλιάρικα απ' το budget σου, να πω ότι σαν νέος οδηγός και σαν πρωτάρης στον κόσμο των ss, δεν χρειάζεσαι πολλά extra/aftermarket. Κοινώς, μηχανάκια με 1002 καλούδια πάνω τους, αν δεν είναι τρομερές ευκαιρίες, δεν έχει νόημα να τα κοιτάς. Το CBR δεν έχει ανάγκη ούτε από εξάτμιση, ούτε από φίλτρο, ούτε από ανάρτηση, ούτε από μπλιμπλίκια. Αυτό που έχει ανάγκη είναι από εξάσκηση και εξοικείωση. Τα παραπάνω χρήματα που θα δώσεις για τα extra κάποιας μηχανής, συμβουλή μου είναι να τα δώσεις σε εισητήρια πίστας, βενζίνες, λάστιχα ή ακόμα καλύτερα σχολείο οδήγησης.

Αυτά τα "ολίγα". Καλή αγορά!

Μ'άρεσε πάρα πολύ που τα είπες τόσο "σωστά" για εμένα.

Όσο για την υπομόνη δεν έχω με καταλαβαίνεις,αλλά μόνο και μόνο εξαιτίας των ευκαιρίων ,γενικότερα κρατιέμαι και γενικά απο Ιανουάριο μου είπαν οι περισσότεροι καθώς θα γίνει χαμός.

Όσο για το CBR ναι έχω ακούσει τα καλύτερα γενικότερα στο οτι δεν θέλει πολλά,επίσης και στο τελευταίο που λες για το οτι είμαι νέος οδηγός δεν είναι και ακριβώς οτι κυριότερο μπορώ να πω στο θέμα να πάρω τα εξτρά μπλιμπλίκια καθώς υπάρχει μεγάλη περίπτωση να το πάρω μαμά τελείως εφόσων έχει τόσα λίγα χλμ. γιατί πολύ απλά δεν θα τα χρειαστώ ,και γιατί δεν τα έχω και τα λεφτά.
Αν υπήρχε περίπτωση θα κοιτούσα και για GSX-R K7-K8,που βλέπω οτι κοιμένονται σε αυτήν την τιμή ,εκτός απο Kawasaki/Yamaha,τα οποία δεν μ'αρέσουν ,απο άποψη κυρίως μηχανική.
Απλά και το CBR θα βγεί στα ίδια λεφτά μαμά απο οτι ένα Κ7-Κ8 με κάποια εξτρά.

Οπότε για αυτό όσο για το εισητήρια πίστας και σχολείο είναι απο τα σίγουρα που θέλω να μάθω με τον καιρό ,καθώς θέλω να γίνω "καλύτερος" οδηγός για τον εαυτό μου και μόνο.

Μια γενικότερη άποψη.Θα ήθελα επίσης.

Έχεις ένα CBR 600RR μαμά τελείως με 12.000 χλμ. και βλέπεις οτι είναι μηχανικά καλά με 4500€ αλλά με παζάρι να πάει στα 4500.
Και απο την άλλη έχεις ένα GSX-R K7 08' με κάποια εξτρά μικρο πραγματάκια επάνω και 18000 χλμ. με 4500€, χωρίς παζάρι ,δηλαδή με παζάρι μπορεί και λίγο πιο κάτω.

Απο άποψη , καλύτερης επιλογής τι θεωρείτε ?
Απαραίτητο είναι να σ'αρέσει ,και μ'αρέσει και το 1 και το άλλο,μόνο σε CBR έχω άνεβει όμως απο άποψη τέτοια και σε ένα 636. πρόσφατα με διαφορά 10' . Δεν μ'αρέσουν τα Kawasaki/Yamaha.

Οπότε σαν γενικότερη άποψη ?

tony_l
10/12/2012, 19:50
Δεν θέλω να χαρακτηριστώ βαμμένος ή κομπλεξικός. Έχουν περάσει απ' τα χέρια μου ευρωπαϊκά και ιαπωνικά μηχανάκια και τα αγαπάω όλα, αρκεί να στρίβουν. :)

Ήμουν ακριβώς στη θέση σου πριν λίγους μήνες και επέλεξα το CBR. Μετά από λίγο διάστημα συμβίωσης μαζί του, μπορώ να σου πω με βεβαιότητα ότι με έχει βοηθήσει να βελτιωθώ οδηγικά (αυτό ακριβώς ζητούσα) και έχω ένα μηχανάκι που δεν κάνει κιχ και δεν απαιτεί πολυέξοδη συντήρηση. Αν ήμουν στο "τρίλημμα" (CBR-R6-GsxR) αύριο το πρωί πάλι το CBR θα διάλεγα, γιατί αφ' ενός βολεύτηκα με την πρώτη πάνω του κι απ' την άλλη αποτελεί τρομερό σχολείο. :wave2:

PetranGR
10/12/2012, 20:32
Δεν θέλω να χαρακτηριστώ βαμμένος ή κομπλεξικός. Έχουν περάσει απ' τα χέρια μου ευρωπαϊκά και ιαπωνικά μηχανάκια και τα αγαπάω όλα, αρκεί να στρίβουν. :)

Ήμουν ακριβώς στη θέση σου πριν λίγους μήνες και επέλεξα το CBR. Μετά από λίγο διάστημα συμβίωσης μαζί του, μπορώ να σου πω με βεβαιότητα ότι με έχει βοηθήσει να βελτιωθώ οδηγικά (αυτό ακριβώς ζητούσα) και έχω ένα μηχανάκι που δεν κάνει κιχ και δεν απαιτεί πολυέξοδη συντήρηση. Αν ήμουν στο "τρίλημμα" (CBR-R6-GsxR) αύριο το πρωί πάλι το CBR θα διάλεγα, γιατί αφ' ενός βολεύτηκα με την πρώτη πάνω του κι απ' την άλλη αποτελεί τρομερό σχολείο. :wave2:

και για μια ακόμη φορά με κάλυψες στον συνηρμό μου ... :)

Ξέρω Honda Και ξερό ψωμί που λέμε , απλά περιμένω και εγώ όσο ναναι κάτι το καλό ,γιατί ... :) :smokin: :smokin:

PetranGR
10/02/2013, 22:50
Το όνειρο πλησιάζει αν και με διαφορετικά χρήματα,γιατί πλέον δεν έχω ούτε τα μισά απο αυτά και θα δανειστώ. Αλλά θα πάρω μηχανή απο δικό μας μέλος ,που είναι φίλος.

Απλά ήθελα να μεταφέρω τον ενθουσιασμό μου ,οτι δεν μένει και πολύ καθώς θα πάρω ένα HONDA CBR600RR (2007) -2ο χέρι - με 38000 χλμ. νομίζω δεν θυμάμαι ακριβώς ,σε πολύ καλή τιμή :)

Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και μακάρι όλα να πάνε καλά και να μπορέσω τελικά να το πάρω γιατί έχω ακόμα θέματα με τις αγωγές κτλ. με το θέμα του τροχαίου.

Σας ευχαριστώ πολύ όλους πάντως :)

notakos600
11/02/2013, 07:42
Επειδή σε κόβω πολύ κ@υλωμένο τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή θα πρότεινα οδήγηση κότας για πολύ καιρό και καλορίζικο όταν με το καλό το αποκτήσεις, τα υπόλοιπα(λάδια, ξύδια, τακάκια-φίλτρα-άφιλτρα) είναι χρήσιμα μόνο για υπόθεση εργασίας.

PetranGR
11/02/2013, 09:14
Επειδή σε κόβω πολύ κ@υλωμένο τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή θα πρότεινα οδήγηση κότας για πολύ καιρό και καλορίζικο όταν με το καλό το αποκτήσεις, τα υπόλοιπα(λάδια, ξύδια, τακάκια-φίλτρα-άφιλτρα) είναι χρήσιμα μόνο για υπόθεση εργασίας.

δεν θα χρειαστούν ούτε αυτά :)

Τα έχει κάνει ήδη αυτές τις μέρες το παλικάρι , και όσο για το κ@υλωμένο ... φαίνετε τόσο πολύ ε;;; χαχα!

Ναι, το γνωρίζω ήδη περί της οδηγήσης, θέλω να μπώ και το συντομότερο πίστα να μάθω την μηχανή ακόμα καλύτερα,ώστε να γνωρίζω για τα καλά τι έχω κάτω απο τα πόδια μου ! :)

Να'σε καλά όμως.

chr1s_86
11/02/2013, 09:52
Με το καλό, καλές βόλτες/trackdays :beer: :beer:

Α, και στα δικά μας να ευχηθώ :D :p

PetranGR
11/02/2013, 15:11
Ναι, ναι μόλις την πάρω θα την δείτε και θα φανερώσω κατόπιν συννεόησης να πω και πιο μέλος με βοηθαει εξ'αρχης ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ επί του θέματος.

Αλλά γιατί και στα δικά μας ;

chr1s_86
11/02/2013, 15:16
Αλλά γιατί και στα δικά μας ;

Για δικό μου RR λέω ;)

PetranGR
11/02/2013, 16:05
Για δικό μου RR λέω ;)

ετοιμάζεσαι να πάρεις και εσύ ; :alien:

chr1s_86
11/02/2013, 16:19
ετοιμάζεσαι να πάρεις και εσύ ; :alien:

Εγώ έτοιμος είμαι, τα λεφτά μου λείπουν :lol::lol::lol:

(sorry για το spam)

PetranGR
11/02/2013, 21:27
και σε εμένα αλλά ;)

giannis21
11/02/2013, 21:48
με το καλο η αγορα φιλε μου.αν θες παντως να κανεις ενα πολυ καλο δωρο στον εαυτο σου με την αγορα της μοτο(και αφου εχεις και εξοπλισμο)
περνα μια βολτα απο εδω..http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=133471 :D

PetranGR
12/02/2013, 08:06
με το καλο η αγορα φιλε μου.αν θες παντως να κανεις ενα πολυ καλο δωρο στον εαυτο σου με την αγορα της μοτο(και αφου εχεις και εξοπλισμο)
περνα μια βολτα απο εδω..http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=133471 :D

Να'σε καλά ,Γιάννη.

Ναι,έχω εξοπλισμό αν και θα πάρω 1-2 πραγματάκια καινούργια καθώς κάποια έπαθαν ζημιά απο το τροχαίο μου.
Όσο για το CSS ,ας ελπίσω να έχω τα λεφτά έως τότε, για να μπορέσω να μπώ , δεν ξέρω υπό σκέψη είναι στο μέλλον , αρκεί να "ξεχρεώσω" πρώτα τα λεφτά που θα χρωστάω για την μηχανή και μέτα τα υπόλοιπα σιγά σιγά :)

smooth criminal
06/03/2013, 05:01
Aμα δεν βιαζεσαι σε κανα 2μηνο αν ολα πανε καλα,θα σμπρωξω εγω το δικο μου 600rr08(αν ολα πανε ετσι οπως υπολογιζω)για κατι πιο sport touring.Εχει σχεδον 24000 χλμ,δεν εχει μπει ποτε πιστα-ειναι απιεστο εκτος απο 2 φορες που το ανοιξα αττικη οδο,εχει λαστιχα corsa3,παντα σε parking,πριν 2 μηνες του αλλαξα λαδια και φιλτρο λαδιου.Ειναι το ασπρο(βαση) -κοtoκκινο- μαυρο.
Θα χρειαστει αλυσογραναζα στανταρ και τα τακκακια του μπροστα βγαζουν ακομα μερικες χιλιαδες χλμ,το πισω πιο λιγα.
Απο προικα φοραει rng μανιταρια κινητηρα και πηρουνιων και εχει σωληνακια υψηλης μπρος πισω,και τωρα προσφατα φιλος με χαρισε και βαλαμε τα μικρα τα μανιταρακια στο ψαλιδι για σταντ πισω ροδας,Aμα με το καλο μαζεψεις το κομποδεμα σου,κανε εναν κοπο να μου στειλεις πμ,αξιζει-και σαν παιδι του moto που εισαι θα σε κανω και ενα φιλικο discount:)

PetranGR
06/03/2013, 15:01
Aμα δεν βιαζεσαι σε κανα 2μηνο αν ολα πανε καλα,θα σμπρωξω εγω το δικο μου 600rr08(αν ολα πανε ετσι οπως υπολογιζω)για κατι πιο sport touring.Εχει σχεδον 24000 χλμ,δεν εχει μπει ποτε πιστα-ειναι απιεστο εκτος απο 2 φορες που το ανοιξα αττικη οδο,εχει λαστιχα corsa3,παντα σε parking,πριν 2 μηνες του αλλαξα λαδια και φιλτρο λαδιου.Ειναι το ασπρο(βαση) -κοtoκκινο- μαυρο.
Θα χρειαστει αλυσογραναζα στανταρ και τα τακκακια του μπροστα βγαζουν ακομα μερικες χιλιαδες χλμ,το πισω πιο λιγα.
Απο προικα φοραει rng μανιταρια κινητηρα και πηρουνιων και εχει σωληνακια υψηλης μπρος πισω,και τωρα προσφατα φιλος με χαρισε και βαλαμε τα μικρα τα μανιταρακια στο ψαλιδι για σταντ πισω ροδας,Aμα με το καλο μαζεψεις το κομποδεμα σου,κανε εναν κοπο να μου στειλεις πμ,αξιζει-και σαν παιδι του moto που εισαι θα σε κανω και ενα φιλικο discount:)

Να'σε καλα αγορίνα αλλά πλέον η μηχανή έχει κλείσει.

Πλεόν αύριο θα γίνω κάτοχος ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ μιας τέτοιας μηχανής. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ! :) Είμαι πολύ χαρούμενος,γιατί αυτή που παίρνω είναι πολύ φίλου μου , συμφορουμίτη μας, και πάρα πολύ καλού ατόμου . Την ξέρω την μηχανή μέχρι και το παραμικρό που μπορεί να έχει.
Είμαι τόσο χαρούμενος.

Honda CBR 600RR (2007) με αρκετή προίκα ,απο τον κύριο.

Joyrider
06/03/2013, 20:18
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !.....αυτή που παίρνω είναι πολύ φίλου μου.....Honda CBR 600RR (2007)

Άντε ρε Πετράν :a46: , καλές βόλτες. :beer:

PetranGR
06/03/2013, 20:57
Άντε ρε Πετράν :a46: , καλές βόλτες. :beer:

Aύριο το πρώι θα γίνει το τελετουργικό, ξέρεις για ποιανού μιλάμε ;)

Άντε σήκω πάρε καμία άδεια και πάμε βόλτα , τώρα που και ο Παύλος ,έχει και το πράσσινο Hulk :P

spyrakos35
06/03/2013, 22:03
καλορίζικο, καλοτάξιδο....

:beer: