PDA

View Full Version : Terens...Δικό σου

Lioulios
15/12/2012, 02:00
Τον τελευταίο καιρό κυκλοφορεί ιντερνετικά .

...Εσύ μου ήρθες στο μυαλό ...

SOS
Την 21η Δεκεμβρίου 2012 η Γη θα περάσει μέσα από ένα αστρονομικό δαχτυλίδι που ονομάζεται "Φωτονική Ζώνη". Με πρώτη την Ουρουγουάη στη 1:00 τη νύχτα και σε συνέχεια την Αργεντινή, Χιλή, Περού, Κολομβία, Μεξικό και τον υπόλοιπο κόσμο τα πάντα θα σβήσουν και για τρεις μέρες θα ζήσουμε στο απόλυτο σκοτάδι. Η ΝΑSA έχει επιβεβαιώσει το παραπάνω γεγονός στις 4 του Δεκέμβρη. Έχει ειπωθεί ότι τη στιγμ
ή του απόλυτου σκότους θα αισθανθούμε μια ψυχρή λάμψη. ''Δε θα συμβεί κάτι κακό, θα είναι ένα φαινόμενο μοναδικό που επαναλαμβάνεται κάθε 11 χιλιάδες χρόνια". Συμβουλεύουν να παραμείνουμε κλεισμένοι στα σπίτια μας καθώς δεν θα υπάρχει ηλεκτρική ενέργεια.

Αν αντιγράψεις αυτό το μήνυμα στη σελίδα σου στο facebook θα σωθείς και θα έχεις ηλεκτρικό και internet τις 3 κρίσιμες ημέρες, άπειρα αβοκάντο, 3 μονόκερους να σε προστατεύουν, έναν ολόκληρο στρατό ξωτικών τα οποία και θα πολεμήσουν για σένα. Επίσης θα σου σβηστεί το χαράτσι και θα δεις την ΑΕΚ να παίρνει Πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο.

:wave2:

pipe_smoker
15/12/2012, 15:17

SOS
Την 21η Δεκεμβρίου 2012 η Γη θα περάσει μέσα από ένα αστρονομικό δαχτυλίδι που ονομάζεται "Φωτονική Ζώνη". Με πρώτη την Ουρουγουάη στη 1:00 τη νύχτα και σε συνέχεια την Αργεντινή, Χιλή, Περού, Κολομβία, Μεξικό και τον υπόλοιπο κόσμο τα πάντα θα σβήσουν και για τρεις μέρες θα ζήσουμε στο απόλυτο σκοτάδι. Η ΝΑSA έχει επιβεβαιώσει το παραπάνω γεγονός στις 4 του Δεκέμβρη. Έχει ειπωθεί ότι τη στιγμ
ή του απόλυτου σκότους θα αισθανθούμε μια ψυχρή λάμψη. ''Δε θα συμβεί κάτι κακό, θα είναι ένα φαινόμενο μοναδικό που επαναλαμβάνεται κάθε 11 χιλιάδες χρόνια". Συμβουλεύουν να παραμείνουμε κλεισμένοι στα σπίτια μας καθώς δεν θα υπάρχει ηλεκτρική ενέργεια.

Αν αντιγράψεις αυτό το μήνυμα στη σελίδα σου στο facebook θα σωθείς και θα έχεις ηλεκτρικό και internet τις 3 κρίσιμες ημέρες, άπειρα αβοκάντο, 3 μονόκερους να σε προστατεύουν, έναν ολόκληρο στρατό ξωτικών τα οποία και θα πολεμήσουν για σένα. Επίσης θα σου σβηστεί το χαράτσι και θα δεις την ΑΕΚ να παίρνει Πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο.

Ξανάρθε στη μόδα το "άμα δεν αντιγράψεις και στείλεις αυτό το mail σε 4.569 άτομα, θα σε καταλάβουν ο Λεγεών, ο Μπελιάλ κι ο Μαμμωνάς, θα έρθει κάτω από το κρεβάτι σου το κοριτσάκι από τον εξορκιστή, θα αρχίσει να ψοφολογάει το σόι σου ολάκερο, θα σε περάσει νουμεράδα όλη η ποδοσφαιρική ομάδα της Νιγηρίας και της Τανζανίας (μέχρι και τον 4ο αναπληρωματικό τερματοφύλακα), και θα σου πέσει στο πάτωμα το δεξί σου @." ??? :lol:

Τους έχω μπλοκάρει κάτι μαλ@κες γνωστούς που είχα που τα πίστευαν και μου τα στέλνανε κάτι τέτοια. Αυτά είχανε πλάκα αλλά μετά άρχισαν να μου στέλνουν και τα άλλα που έλεγαν ότι κάνει μια μελέτη η microsoft κι άμα προωθήσεις το μήνυμα 35.680 φορές θα σε εντοπίσει ο Βασίλης ο Γάτες και θα σου δώσει τη μισή του περιουσία, και με κούρασαν.:smokin:

Bowleno
16/12/2012, 11:09

SOS

Όλα τα παραπάνω εγώ τα πιστεύω! Αλλά το να πάρει η ΑΕΚ πρωτάθλημα....ε, αυτό πια είναι υπερβολή! :bawl:

(ΑΕΚτζής σπήκινγκ)

TROOPER
18/12/2012, 09:59
:lol::lol:

DrBig
18/12/2012, 10:37
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=WPdqr2v1rTQ

:sun:

LOUKILOUK
18/12/2012, 12:12
Όλα τα παραπάνω εγώ τα πιστεύω! Αλλά το να πάρει η ΑΕΚ πρωτάθλημα....ε, αυτό πια είναι υπερβολή! :bawl:

(ΑΕΚτζής σπήκινγκ)

Εμένα πάντως μόνο αυτό με ταρακούνησε και κατά βάθος με έπεισε τελικά για την αλήθεια του πράγματος...άλλωστε το θέμα είναι σοβαρό και δεν χωράει αμφιβολία ότι η Αεκάρα μας θα ξαναπάρει πρωτάθλημα σύντομα...την κατηγορία δεν γνωρίζω ακόμα αλλά αυτό είναι λεπτομέρια...

υ.γ. Σε πόσους είπαμε πρέπει να στείλω το μύνημα;

:confused::cry::lol:

chr1s_86
25/12/2012, 19:31
277662