View Full Version : Κινητήρας Mitsubishi GM182
Ο father έχει ένα κινητήρα Mitsubishi GM 182, αυτό με τους 6.0hp. Τον επισυνάπτω και φώτο. Από ότι μου είπε όμως, σταμάτησε να λειτουργεί προχθές. Σήμερα το πήγε σε ένα μάστορα & τον γύρισε σπίτι μέσα σε κούτα τεμάχια. Ο εκκεντροφόρος & ο στρόφαλος είναι για τα πανηγύρια :lol::lol: Του ζήτησαν 120 euros στα ανταλλακτικά. Ο κινητήρας καινούριος κάνει 220. Οπότε καταλαβαίνεται ότι δεν..
Ξέρει λοιπόν κανένας κάπου να παίζουν φτηνά ανταλλακτικά ή κανένα μεταχειρισμένο, ακόμα & χαλασμένο ίδιο κινητήρα;
Αυτός εδώ είναι : http://arxaiamessini.gr/aa/krifos/krifos/images/stories/venzinokinitiras.JPG
Αυτός εδώ είναι : http://arxaiamessini.gr/aa/krifos/krifos/images/stories/venzinokinitiras.JPG
Αυτός φαίνεται καινούριος ρε Μικέ...
Αυτός φαίνεται καινούριος ρε Μικέ... :tooth:
ο gm 182 ειναι ο καλυτερος κινητηρας του ειδους καινουργιος κανει πανω απο 500ε αυτος μαλλον κινεζια ειναι Τα ανταλλακτικα ειναι πανακριβα και δεν εχει και πολλα ιμιτασιον
Όχι ο original είναι. Τον εκκεντροφόρο ψάχνω. Όποιος ξέρει..
πες ακριβως τι θελεις να σου πω τιμη θα παρω και για τον δικο μου gm 182 απο αντιπροσωπεια κατι πραματα αλλα μου ειπαν απο 10-1-13 και μετα θα κανουν παραλαβες
Όχι ο original είναι. Τον εκκεντροφόρο ψάχνω. Όποιος ξέρει..
Σιγουρα θες εκκεντροφορο?Λιγο δυσκολα να "χαλασει"κατι τετοιο....Ποσταρε φοτο το ανταλακτικο Θα μαθω και θα σου πω τιμη μεσω PM
Αυτό εδώ ψάχνω. Στο κυλινδράκι που έχει διακρίνεται ότι έχει σπάσει το μέταλλο.
278206
278207
teogtp
αν θα μπορουσες να μαθεις και για εμενα μια βαλβιδα εισαγωγης θελω και το πιατακι που κραταει το ελατηριο της θελω ευχαριστω
Αν εννοεις το φαλτσοκοψιμο στο κομβιο του εκκεντροφορου ετσι ειναι απο μαμα.....
Αυτα τα μοτερια πασχουν απο στην πιανολα των βαλβιδων κοιτα κατα εκει μερια.:wave2:
Α! ξεχασα και το καινουργιο μοντελο το Gd 600 κοστιζει 270 γιουρια...
chr1skap
03/01/2013, 17:11
Τα ιδια επαθα και εγω με το δικο μου GM182...
Επισκευη δεν συνεφερε οποτε πηρα κινεζο 6.5 αλογακια με 120 ευρω
και κανω την δουλεια μου ενα χρονο τωρα απροβληματιστα... :smokin: :beer: