View Full Version : Riding school 3/2/2013 - Ομαδική εγγραφή - μειωμένη τιμή
Καλημέρα
Ως άπειρη και δυστυχώς ,παραδοσιακά ελληνικά ανεκπαίδευτη οδηγός ...θα ήθελα να παρακολουθήσω riding school . (άργησα καμιά 6000 χλμ)
Καθώς οι οικονομικές μου δυνατότητες είναι περιορισμένες -φαντάζομαι και πολλών άλλων- είπα μήπως μπορούμε να μαζευτούμε πάνω απο 8 ψάρια για να δηλώσουμε συμμετοχή με χαμηλότερη τιμή στο http://www.motorcycleridingacademy.com/riding-school---city-and-road.php
....
....Δεν κατάφερα να βρω κάποιον κανονισμό που επιτρέπει ή αποτρέπει τέτοιου είδους αναζητήσεις στο forum και ζητώ προκαταβολικά συγνώμη απο τους διαχειριστές αν η κίνησή μου αντιβαίνει στη φιλοσοφία του.
Συνοψίζοντας ΚΥΡΙΑΚΗ 03/02/2013
Προτείνω να αρχίσουμε να μαζευόμαστε κατά τις 7 Goodys στον παράδρομο της εθνικής (έξοδος Αγίου Στεφάνου) (όσοι αρέσκονται στο πρωινό ξύπνημα να πιούμε καφεδάκι πρώτα και να γνωριστούμε) , Όσοι δεν "τρελαίνονται στην ιδέα του πρωινού ξυπνήματος , η αποχώρηση από τον τόπο συνάντησης θα είναι στις 7:45 https://maps.google.gr/maps?saddr=%C...ra=ls&t=m&z=13
Ώρα άφιξης στο Auto festival 08:00
Θα πρέπει να έχετε γεμάτο ρεζερβουάρ (γεμίστε το προηγούμενο βράδυ θα σας φτάσει), το δίπλωμά σας μην ξεχάσετε να έχετε μαζί
Οι καφέδες είναι κερασμένοι από εμάς (Jolly Cafe), καθώς επίσης και κάτι ελαφρύ για το μεσημέρι, άρα δεν χρειάζεται να πάρετε φαγητό μαζί σας.
1. Isi----------------------------------------- xlv Varadero 125
2. Manitu-------------------------------------CBR 600 F 2011
3. asphyx-------------------------------------gsxrrrr750(πολλα r)
4. stratoss2-------------------------------- --yamaha fazer 600cc s2
5. Power Hornet------------------------------ honda hornet 600
6. Konangera................................................Kawasaki ER-G (650cc)
7. Linko ......................................................CB 500
8. ibar132 ...................................................Yamaha tdm (900cc
9. Technician J ............................................ Kawasaki D-Tracker (292cc)
10. Σήφης .................................................Cbf 250
11. Samxein.................................................Yamaha TDM ABS 05΄ (900cc)
12. airmav...................................................fz6 2005
13. ManAgeR ............................................... Ducati Monster 620
14. anonymos2 .......................................... Ducati Multistrada 1000
15. Anonymos 1........................................... Fazer 1000
16. Αl_Bandy ..............................................Suzuki DR-Z 400
Κάτι ακόμη , όπως είχε ειπωθεί στα 16 άτομα μας κάνουν 1 δώρο . Το ποσό που αντιστοιχεί σε αυτό θα το μοιράσει η Isi την ημέρα διεξαγωγής
AristidisZ
28/12/2012, 10:30
Καλημέρα και χρόνια πολλά
το κόστος και η διαφορά ποια είναι ??? (1 άτομα - 8 άτομα)
Καλημέρα και χρόνια πολλά
το κόστος και η διαφορά ποια είναι ??? (1 άτομα - 8 άτομα)
Αυτό που διαβάζω στο κάτω μέρος της σελίδας είναι οτι γίνονται ειδικές τιμές σε group ..... Επίσης κάποια στιγμή παρακολούθησα ένα απο τα δωρεάν σεμινάρια που γίνονται εκεί κατα καιρούς και είχα έναν αναλυτικό τιμοκατάλογο , την θέση και το περιεχόμενο του οποίου αυτή τη στιγμή αγνοώ....Έλεγα μήπως στέλναμε ένα ηλεκτρονικό μήνυμα με πλήθος συγκεντρωθέντων ατόμων να μας δώσουν μια τιμή ....
AristidisZ
28/12/2012, 10:39
κατάλαβες πως στο λέω, αν π.χ. στην μονή συμμετοχή το κόστος είναι Χ, ενώ στην πολλαπλή έχεις 5% έκπτωση, δεν αξίζει καν τον κόπο...
καλό θα ταν να έχουμε και μια εικόνα του Χ παρεπιμπτόντως :)
εγώ πάλι γιατί τα φοβάμαι αυτά τα schools, το μόνιμο άγχος μου είναι ότι θα σαβουρώσω τη μηχανή (για αυτό δε πατάω σε πίστα, κι ας μου αρέσει πάρα πολύ η ιδέα)
spyrakos35
28/12/2012, 10:44
εγώ πάλι γιατί τα φοβάμαι αυτά τα schools, το μόνιμο άγχος μου είναι ότι θα σαβουρώσω τη μηχανή (για αυτό δε πατάω σε πίστα, κι ας μου αρέσει πάρα πολύ η ιδέα)
να είσαι σίγουρος οτι δεν θα σαβουριαστείς αφενός και αφετέρου στο τέλος της ημέρας δεν θα πιστεύεις πόσο έγειρες....
τωρα αν μετα την δεις κάπως και σαβουριαστείς όξω, δικό σου θέμα....
@isi
μπράβο σου που την ψάχνεις για μαθήματα και βελτίωση (αυτο το μπράβο στο χρωστάω από όταν κατέβηκες με το μοτό από πάνω).... :beer:
....δε νομίζω οτι τίθεται θέμα να την "σπάσεις" στην πίστα ...Δεν φαίνεται να είναι αυτό το ζητούμενο του πρώτου επιπέδου του school :) ...Ρίξε μια ματιά σε θρεντ για παλαιότερα "σχολεία" και βίντεο ....ή διάβασε λίγο στους στόχους παρόμοιων ημερίδων . Στο λινκ υπάρχει περιγραφή.
Επίσης να σημειώσω οτι ο μόνος λόγος που παρέθεσα το συγκεκριμένο riding school είναι οτι μόνο αυτό γνωρίζω , και μου έδωσε απο τα θεωρητικά που παρακολούθησα ,την εντύπωση σοβαρών και έμπειρων επαγγελματιών που το οργανώνουν. Δεν έχω λοιπόν καμία αντίρρηση να συμμετπάσχω, αν κάποιος γνωρίζει κάποιον φορέα που κάνει το ίδιο πράγμα .
AristidisZ
28/12/2012, 10:51
να είσαι σίγουρος οτι δεν θα σαβουριαστείς αφενός και αφετέρου στο τέλος της ημέρας δεν θα πιστεύεις πόσο έγειρες....
τωρα αν μετα την δεις κάπως και σαβουριαστείς όξω, δικό σου θέμα....
sounds as a tempting idea :)
....δε νομίζω οτι τίθεται θέμα να την "σπάσεις" στην πίστα ...Δεν φαίνεται να είναι αυτό το ζητούμενο του πρώτου επιπέδου του school :) ...Ρίξε μια ματιά σε θρεντ για παλαιότερα "σχολεία" και βίντεο ....ή διάβασε λίγο στους στόχους παρόμοιων ημερίδων . Στο λινκ υπάρχει περιγραφή.
Επίσης να σημειώσω οτι ο μόνος λόγος που παρέθεσα το συγκεκριμένο riding school είναι οτι μόνο αυτό γνωρίζω , και μου έδωσε απο τα θεωρητικά που παρακολούθησα ,την εντύπωση σοβαρών και έμπειρων επαγγελματιών που το οργανώνουν. Δεν έχω λοιπόν καμία αντίρρηση να συμμετπάσχω, αν κάποιος γνωρίζει κάποιον φορέα που κάνει το ίδιο πράγμα .
διάβασα, η αναφορά μου είχε να κάνει κυρίως στο θέμα πίστας γενικότερα :)
spyrakos35
28/12/2012, 10:58
btw
αν και εφόσον έχουμε κάποια απάντηση επί του οικονομικού είμαι μέσα για να πάμε ομαδικά (κατόπιν συνεννόησης εεεε?)
κυριως με ενδιαφέρει το "2" αλλά αν η τιμή ΔΕΝ ειναι απαγορευτική, ας κάνω και το "1" πάλι....
Εμένα θα με ενδιέφερε πάντως :)
AristidisZ
28/12/2012, 11:01
btw
αν και εφόσον έχουμε κάποια απάντηση επί του οικονομικού είμαι μέσα για να πάμε ομαδικά (κατόπιν συνεννόησης εεεε?)
κυριως με ενδιαφέρει το "2" αλλά αν η τιμή ΔΕΝ ειναι απαγορευτική, ας κάνω και το "1" πάλι....
καλό θα ταν να χαμε μια εικόνα, συμφωνώ και εγώ, και μου αρέσει η ιδέα
Μόλις έστειλα μήνυμα ζητώντας τιμές για συμμετοχες 10-20-30 ατόμων καθώς και μεμονωμένων ........
κατάλαβες πως στο λέω, αν π.χ. στην μονή συμμετοχή το κόστος είναι Χ, ενώ στην πολλαπλή έχεις 5% έκπτωση, δεν αξίζει καν τον κόπο...
Οι πιθανότητες πτώσης, εφόσον ακολουθείτε τους κανόνες, είναι από ελάχιστες έως μηδαμινές. Σύντομα θα σας πούμε κόστος.
AristidisZ
28/12/2012, 13:46
Οι πιθανότητες πτώσης, εφόσον ακολουθείτε τους κανόνες, είναι από ελάχιστες έως μηδαμινές. Σύντομα θα σας πούμε κόστος.
κάντε κάτι καλό, κάντε κάτι καλό (αγαπημένη ατάκα των ημερών)
από εκεί και πέρα, όπως προείπα, η λογική μου είναι ότι πρέπει να φτάσεις κοντά στο να πέσεις, για να φτάσεις κοντά στα όριά σου (δεν αφορά τα schools, γενικά το λέω, ελπίζω να γίνομαι κατανοητός)
κάντε κάτι καλό, κάντε κάτι καλό (αγαπημένη ατάκα των ημερών)
από εκεί και πέρα, όπως προείπα, η λογική μου είναι ότι πρέπει να φτάσεις κοντά στο να πέσεις, για να φτάσεις κοντά στα όριά σου (δεν αφορά τα schools, γενικά το λέω, ελπίζω να γίνομαι κατανοητός)
Δεν είναι ακριβώς έτσι γιατί εκεί μαθαίνεις τι πρέπει να κάνεις και πως πρέπει να το κάνεις . Αποκτώντας γνώση και κατανόηση τα όρια σου αυξάνονται έτσι αισθάνεσαι και είσαι ποιο ασφαλής και άνετος με την μηχανή σου .
Από εκεί και πέρα δεν πας να γράψεις χρόνους ώστε να φτάνεις στα όρια σου …
Υ.Γ. Γενικότερα δε, είναι καλό πάντα να οδηγείς ένα « κλικ » πριν τα όρια γιατί ένα « κλικ » μετά συνήθως οδηγεί σε πτώση .
Μετά από απάντηση του Θανάση Χούντρα σας παραθέτω αυτούσιο το μήνυμα .Ελπίζω να μαζευτούμε :)
Καλησπέρα και χρόνια πολλά
Ασφαλώς και σε ομαδικές συμμετοχές γίνεται καλύτερη τιμή. Αν συμπληρωθούν 10 συμμετοχές το κόστος πέφτει στα 120 ¤.
Αν φτάσουν τις 16 οι ομαδικές συμμετοχές, η μία είναι δωρεάν (15 +1).
Το ποσοστό έκπτωσης αν το υπολογίσετε είναι 25%..
Καλές γιορτές εύχομαι και παραμένω στη διάθεσή σας για συμπληρωματικές πληροφορίες
Και το κοστος για ενοικιαση στολης-εξοπλισμου?υπαρχει αυτη η επιλογη?και αν ναι με τι κοστος?
ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ
29/12/2012, 12:58
υπαρχει απο οτι ξερω δυνατιοτιτα να νικιασεις εξωπλισμο. στο cssπου εκανε φιλοσ μου νικιασε . το κοστος ειναι 20-30 ευρω καπου εκει δεν θυμαμε καλα ειμαι και γερος ανθρωπος.
το θεμα πτωση...
μετα απο 5 φορες το lvl 1 στο css
μετα απο 9 φορες το lvl 2 στο css
μετα απο 7 φορες το lvl 3 στο css
εχω να πω οτι εαν ακολουθησεις αυτα που σου λενε οι εκπεδευτες σου ΠΙΣΤΑ και δεν την δεις εκολαπτομενος ROSSI ΔΕΝ υπαρχει περιπτοση να πεσεις.
οσους ειδα να πεφτουν κανανε μπαμ απο πριν γιατι ξηνοντουσαν στην γκλιτσα του τσομπανι γιατι τους ετρογε ο κολος τους.
βεβαια 1-2 φορες καπιοι βλεποντας την τρομερη βελτιοση τους παραξεθαρεψαν οποτε....... βρεθικαν να μαζεβουν χωρταρακια απο την διπλανι αλανα....
Βασικά πρέπει να φτιάξουμε λίστα με ενδιαφερόμενους να δούμε τον αριθμό και ανάλογα πράτουμε
πω-πωωωω...!!!
μου θυμιζεις εμενα στα πρωτα χρονια μου ενασχολησης με τον χωρο.τοτε με θυμαμαι να κραζω οσους πηγαιναν στις πιστες.''αντε ρε κοτες!χεζεστε να τα στησετε στους δρομους μη σας παρουν οι τσεοι στο κυνηγι και πατε και βγαζετε το αχτι της κοντρας στα σιγουρα'' τους ελεγα.βρε καλε μου, βρε χρυσε μου να μου λενε τα παιδια, δεν ειναι ετσι.ειναι safe το περιβαλλον και απλα κανουμε εξασκηση, τιποτα εγω.κοντρα κραξιμο:''και ενα ματσο καγκουρο εισαστε'' κλπ κλπ.
μιλαμε σε συναντησεις μας τοτε να προσπαθουνε να με πεισουν οτι δεν ειναι ελεφαντες.μεχρι που με επεισαν να παω να μπω σε τρακ ντει (βασικα μου ελεγαν να παω σε σχολειο αλλα εγω αποφασισα να μπω πρωτα σε τρακ ντει για να δω την πιστα).οταν καταλαβα ποσο κραταει σε σχεση με την ασφαλτο εξυσα τα μαρσπιε και καταλαβα οτι ειμαι οριακα για πτωση γυρνωντας στο 1.17 (μαλακωδως ασχοληθηκα και με χρονο ενω δεν μπορουσα να ξεστραβωσω!!!)
η επομενη φορα ητανε σε σχολειο.μετα απο καθε σχολειο για ολο τον επομενο χρονο δουλευα αυτα που εμαθα (ουτε χρονους ουτε τπτ).εχω φτασει να εχω κανει το λεβελ 3 στο καλιφορνια και να εχω σαν χομπι μου την πιστα (των σερρων και μονο!)
μια ζωη θα ευχαριστω τα παιδια απο δω μεσα (καποιοι δεν γραφουνε πλεον) που με επεισαν να μπω στο λουκι (οχι λουκ)!
πολυ καλη κινηση Isi.ευχομαι να μαζευτειτε και να το διασκεδασετε!!!
στο δια ταυτα, μη φοβαστε την τουμπα.αν δεν το κυνηγησετε και πατε για να μαθετε με ανοιχτα ματια και αυτια δεν κινδυνευετε!!!σας το εγγυωμαι!!!:beer:
Καλησπέρα σας
Σε ότι έχει να κάνει με τις ημερομηνίες , εξαιρουμένου του 1ου ΣΚ του Ιανουαρίου ,μπορούμε να βρούμε μία που να βολεύει όλους (εγώ πχ δύσκολα μπορώ καθημερινές )
Για τον εξοπλισμό απαραίτητα θεωρούνται:
Full face κράνος
Μπουφάν με προστασίες (αγκώνες και ώμοι - πλάτη προαιρετικά αλλά συνιστάται )
παντελόνι με προστασίες (ειδάλλως επιγονατίδες )
μπότες έστω τουριστικές (επι παραδείγματι εγώ που δεν βρίσκω νούμερο 35 για τουριστική μπορώ όπως με ενημέρωσε ο εκπαιδευτής να μπω με αθλητικό μποτάκι )
Εαν υπάρχει ανάγκη για ενοικίαση εξοπλισμού , θα πρέπει να ενημερώσουμε και να πάρουμε τιμή και για αυτό .
Παλαιότεροι που παρακολούθησαν το ίδιο σεμινάριο , είπαν οτι το κόστος κυμαίνεται απο 20-30 ευρώ , αλλά επιφυλάσσομαι. Προτείνω να αρχίσουμε να μαζευόμαστε .....
Ξεκινάω
ΟΝΟΜΑ ΜΕΛΟΥΣ--------------------- ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ------------------------------- ΑΝΑΓΚΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ
1. Isi---------------------------------------- 19-20/1--------------------------------------------Παντελόνι ή επιγονατίδες
ΟΝΟΜΑ ΜΕΛΟΥΣ--------------------- ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ------------------------------- ΑΝΑΓΚΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ
1. Isi---------------------------------------- 19-20/1--------------------------------------------Παντελόνι ή επιγονατίδες
2. Manitu------------------------------------ Θα δείξει ----------------------------------------------------όλα οκ
...
3.asphyx------------------ανάλογα με τον καιρό(να μην βρέχει)-------------------όλα οκ
2. Manitu------------------------------------ Θα δείξει ----------------------------------------------------όλα οκ
3.asphyx---------------------------ανάλογα με τον καιρό(να μην βρέχει)------------------------------------όλα οκ
Αν μαζευτειτε 15 λοιπον, ερχομαι και εγω για 16ος :D
Καλη χρονια να εχουμε! :)
Allst@rf
30/12/2012, 22:52
Η πιθανότητα να πεσετε σε σχολειο είναι μικρή, εκτός εάν πιασει βροχή και έχετε άλλο εικοσαλεπτο, και πείτε δε γαμιετε θα μπω...
Ένας φίλος μου το έπαθε, όχι εγώ... :tooth:
Καλό μάθημα σας εύχομαι...
AristidisZ
31/12/2012, 01:14
3.asphyx---------------------------ανάλογα με τον καιρό(να μην βρέχει)------------------------------------όλα οκ
4. aristidisZ---------------------------------------ανάλογα με τον καιρό(να μην βρέχει)------------Παντελόνι ή επιγονατίδες
Τrooper επειδή έχω πιει κρασάκια μπόλικα, θα σου απαντήσω αύριο πατριώτη :a34:
@isi
μπράβο σου που την ψάχνεις για μαθήματα και βελτίωση (αυτο το μπράβο στο χρωστάω από όταν κατέβηκες με το μοτό από πάνω).... :beer:
...xixi Τη μοτο δεν την κατέβασα εγώ αλλά το αγόρι μου :a05:
Και το κοστος για ενοικιαση στολης-εξοπλισμου?υπαρχει αυτη η επιλογη?και αν ναι με τι κοστος?
δωρεάν για σας, μέρες που είναι ας κάνουμε κανένα δωράκι...
:beer::a10:
μπραβο για την κινηση αυτη
:D Ευχαριστούμε
spyrakos35
31/12/2012, 11:54
:beer:
ανεξαρτήτως πάντων....
motomaniac
31/12/2012, 13:44
υπαρχει απο οτι ξερω δυνατιοτιτα να νικιασεις εξωπλισμο. στο cssπου εκανε φιλοσ μου νικιασε . το κοστος ειναι 20-30 ευρω καπου εκει δεν θυμαμε καλα ειμαι και γερος ανθρωπος.
το θεμα πτωση...
μετα απο 5 φορες το lvl 1 στο css
μετα απο 9 φορες το lvl 2 στο css
μετα απο 7 φορες το lvl 3 στο css
εχω να πω οτι εαν ακολουθησεις αυτα που σου λενε οι εκπεδευτες σου ΠΙΣΤΑ και δεν την δεις εκολαπτομενος ROSSI ΔΕΝ υπαρχει περιπτοση να πεσεις.
οσους ειδα να πεφτουν κανανε μπαμ απο πριν γιατι ξηνοντουσαν στην γκλιτσα του τσομπανι γιατι τους ετρογε ο κολος τους.
βεβαια 1-2 φορες καπιοι βλεποντας την τρομερη βελτιοση τους παραξεθαρεψαν οποτε....... βρεθικαν να μαζεβουν χωρταρακια απο την διπλανι αλανα....
το συμπερασμα που εβγαλα ειναι οτι σ'αρεσει να οδηγας σωστα αλλα εχεις και λεφτα... πωπω.. 370 ηταν φετος το μαθημα?
power hornet
01/01/2013, 09:25
εγω μεσα ειμαι παιδια αλλα για το riding shool,οχι για ccs το δευτερο ειναι ποιο ακριβο.
το αλλο απο τι ξερω παει γυρω στα 180ευρω ενω το ccs 300φευγα.
μιλαω για μεγαρα αμα γινει που εχω παει και εχω κανει track day στο auto festival οχι αμα γινετε εκει.
siraxanz
01/01/2013, 10:27
Υπάρχει κ ο Μανιάτης, πολυπρωταθλητής σε αγώνες εντούρο, που οργανώνει χωμάτινα σχολεία,
αλλά κ ασφάλτινα (http://www.rideit.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=90&Itemid=106)με εκπαιδευτές απο το California
Από προσωπική εμπειρία άξιζε πολύ η όλη εκπαίδευση
και από οικονομική άποψη,
στείλτε του ένα mail:)
Πολύ καλά κάνετε που το ψάχνετε για εκπαίδευση κ ασφαλή οδήγηση,
αλλάζει ο τρόπος κ η σχέση με την μοτοσικλέτα σας
power hornet
01/01/2013, 11:32
Υπάρχει κ ο Μανιάτης, πολυπρωταθλητής σε αγώνες εντούρο, που οργανώνει χωμάτινα σχολεία,
αλλά κ ασφάλτινα (http://www.rideit.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=90&Itemid=106)με εκπαιδευτές απο το California
Από προσωπική εμπειρία άξιζε πολύ η όλη εκπαίδευση
και από οικονομική άποψη,
στείλτε του ένα mail:)
Πολύ καλά κάνετε που το ψάχνετε για εκπαίδευση κ ασφαλή οδήγηση,
αλλάζει ο τρόπος κ η σχέση με την μοτοσικλέτα σας
επειδη εγω εχω ασφαλτινο μηχανακι ξερεις μηπως γιατι εχει σημασια ο εκπαιδευτης αμα εχει καλους για ασφαλτινο?
αμα ξερεις τιποτα και για τιμη,βεβαια θα στηλω ενα εμαιλ.
εγω μεσα ειμαι παιδια αλλα για το riding shool,οχι για ccs το δευτερο ειναι ποιο ακριβο.
το αλλο απο τι ξερω παει γυρω στα 180ευρω ενω το ccs 300φευγα.
μιλαω για μεγαρα αμα γινει που εχω παει και εχω κανει track day στο auto festival οχι αμα γινετε εκει.
Καλή χρονιά
Αν ρίξεις μια ματιά στο θέμα απο την αρχή , θα δεις οτι μιλάμε για 120 ευρώ αρκει να μαζευτούμε τουλάχιστον 10. Υπάρχει και φόρμα για εκδήλωση ενδιαφέροντος.
Κάπου διάβασα οτι μας δίνουν και δωρεάν ενοικίαση για εξοπλισμό αλλά δεν έχω διασταυρώσει ποιος το πόσταρε.
Καλή χρονιά
Αν ρίξεις μια ματιά στο θέμα απο την αρχή , θα δεις οτι μιλάμε για 120 ευρώ αρκει να μαζευτούμε τουλάχιστον 10. Υπάρχει και φόρμα για εκδήλωση ενδιαφέροντος.
Κάπου διάβασα οτι μας δίνουν και δωρεάν ενοικίαση για εξοπλισμό αλλά δεν έχω διασταυρώσει ποιος το πόσταρε.
Η jarv το πε για τον εξοπλισμό!!Κ η τιμή δεν νομίζω να ναι για τα μέγαρα αλλα για το auto!!!
Καλη χρονιά!!!
Η jarv το πε για τον εξοπλισμό!!Κ η τιμή δεν νομίζω να ναι για τα μέγαρα αλλα για το auto!!!
Καλη χρονιά!!!
Η τιμή είναι για το auto σωστά
4. aristidisZ---------------------------------------ανάλογα με τον καιρό(να μην βρέχει)------------Παντελόνι ή επιγονατίδες
power hornet
01/01/2013, 18:28
Καλή χρονιά
τωρα που το διαβασα απο την αρχη,σουπερ παιδια μεσα ειμαι.πως θα την κανουμε την δουλεια?
αρκει να μην βρεχει γιατι αμα βρεχει οντος δεν θα το ευχαριστηθουμε και πιστευω δεν θα κανουμε και σωστη δουλεια.
τωρα που το διαβασα απο την αρχη,σουπερ παιδια μεσα ειμαι.πως θα την κανουμε την δουλεια?
αρκει να μην βρεχει γιατι αμα βρεχει οντος δεν θα το ευχαριστηθουμε και πιστευω δεν θα κανουμε και σωστη δουλεια.
Καλημέρα
Αρχικά θα πρέπει να συμπληρωθούμε στη λίστα έστω 10 άτομα ωστε να διασφαλίσουμε την τιμή,να δούμε ποια ημερομηνία μας βολεύει και εί ανάγκες εξοπλισμού έχει ο καθένας μας . Έπειτα κλείνουμε την ημερομηνία και ζητάμε μέσω emal τραπεζικό λογαριασμό για να καταθέσουμε τα χρήματα (εννοείται κανείς μας δεν θέλει να κάνει μάθημα με βροχή - μπορούμε να το διασταυρώσουμε οτι θα αλλάξει η ημερομηνία σε περίπτωση κακοκαιρίας) .... ε και μετά
Καλημέρα και καλή χρονιά με όμορφα χιλιόμετρα και πάντα όρθιοι !!!
Η jarv 99% είναι η Κυρία Ιωάννα Αρβανιτάκη όπου αναφέρεται στα τηλέφωνα επικοινωνίας , αρα είναι η κατ εξοχήν αρμόδια να κάνει αυτήν την Πολύ καλή προσφορά που βοηθάει αρκετά τα άτομα χωρίς εξοπλισμό να κατεβάσουν σημαντικά το κόστος για να συμμετάσχουν !!! :a23:
Η jarv 99% είναι η Κυρία Ιωάννα Αρβανιτάκη .....
καντο 100%
καλη χρονια :wave2:
πω-πωωωω...!!! μου θυμιζεις εμενα στα πρωτα χρονια μου ενασχολησης με τον χωρο.τοτε με θυμαμαι να κραζω οσους πηγαιναν στις πιστες.''αντε ρε κοτες!χεζεστε να τα στησετε στους δρομους μη σας παρουν οι τσεοι στο κυνηγι και πατε και βγαζετε το αχτι της κοντρας στα σιγουρα'' τους ελεγα.βρε καλε μου, βρε χρυσε μου να μου λενε τα παιδια, δεν ειναι ετσι.ειναι safe το περιβαλλον και απλα κανουμε εξασκηση, τιποτα εγω.κοντρα κραξιμο:''και ενα ματσο καγκουρο εισαστε'' κλπ κλπ. μιλαμε σε συναντησεις μας τοτε να προσπαθουνε να με πεισουν οτι δεν ειναι ελεφαντες.μεχρι που με επεισαν να παω να μπω σε τρακ ντει (βασικα μου ελεγαν να παω σε σχολειο αλλα εγω αποφασισα να μπω πρωτα σε τρακ ντει για να δω την πιστα).οταν καταλαβα ποσο κραταει σε σχεση με την ασφαλτο εξυσα τα μαρσπιε και καταλαβα οτι ειμαι οριακα για πτωση γυρνωντας στο 1.17 (μαλακωδως ασχοληθηκα και με χρονο ενω δεν μπορουσα να ξεστραβωσω!!!) η επομενη φορα ητανε σε σχολειο.μετα απο καθε σχολειο για ολο τον επομενο χρονο δουλευα αυτα που εμαθα (ουτε χρονους ουτε τπτ).εχω φτασει να εχω κανει το λεβελ 3 στο καλιφορνια και να εχω σαν χομπι μου την πιστα (των σερρων και μονο!) μια ζωη θα ευχαριστω τα παιδια απο δω μεσα (καποιοι δεν γραφουνε πλεον) που με επεισαν να μπω στο λουκι (οχι λουκ)! πολυ καλη κινηση Isi.ευχομαι να μαζευτειτε και να το διασκεδασετε!!! στο δια ταυτα, μη φοβαστε την τουμπα.αν δεν το κυνηγησετε και πατε για να μαθετε με ανοιχτα ματια και αυτια δεν κινδυνευετε!!!σας το εγγυωμαι!!!:beer: Πω πω... που πήγες και τα θυμήθηκες αυτά... 1.17; γράφ' το καλύτερα : 1.17.και τα δευτερόλεπτα δεν τα μετράγαμε πια.. :bawl:
Η jarv 99% είναι η Κυρία Ιωάννα Αρβανιτάκη όπου αναφέρεται στα τηλέφωνα επικοινωνίας , αρα είναι η κατ εξοχήν αρμόδια να κάνει αυτήν την Πολύ καλή προσφορά που βοηθάει αρκετά τα άτομα χωρίς εξοπλισμό να κατεβάσουν σημαντικά το κόστος για να συμμετάσχουν !!! :a23:
Ευχαριστούμε πάρα πολύ, δεν το γνώριζα (παρεμπιπτόντως να την ενημερώσω οτι στα στοιχεία επικοινωνίας χρησιμοποίησα το email για να στείλω ότι και στον κ. Χούντρα και δεν λειτουργεί) , μακάρι να μαζευτούμε ....Έχω αρχίσει να έχω αμφιβολίες :( ...
power hornet
02/01/2013, 12:40
ναι το εμαιλ τους δεν λειτουργει.μην εχεις αμφιβολιες.εγω ειπα μεσα ειτε μαζευτουμε 10 ατομα η οχι.εγω εστηλα π.μ στην κυρια αρβανιτακη απο εδω στο φορουμ αφου ειναι γραμενη.
Καλη χρονια με υγεια! Για ποια ημερομηνια λετε?
Καλη χρονια με υγεια! Για ποια ημερομηνια λετε?
Δεν έχουμε πεί τπτ ακόμα αρκεί να μη βρέχει!!!Πες εσυ ποια μέρα μπορείς κ τι ανάγκες εξοπλισμού έχεις!!!
stratoss2
03/01/2013, 09:49
Καλημέρα και Καλή Χρονία σε όλους
@ isi: Καταρχήν συγχαρητηρια για την πρωτοβουλία σου. Μακάρι να σκεφτομασταν όλοι έτσι και να αντιμετωπίζαμε και άλλα θεματα με ομαδικότητα
Ενδιαφέρομαι να παρακολουθήσω το σεμινάριο και θα είναι μια πολυ καλη ευκαιρεία αν καταφέρουμε και μαζευτούμε και πετυχουμε καλύτερη τιμή
stratoss2---------------------------------------ανάλογα με τον καιρό(να μην βρέχει), επιθυμητά μόνο Σ/Κ ------------Μποτες, αν και το θεωρω δύσκολο να βρεθουν λόγω μεγαλου μεγέθους
Ενδεχομένως να καταφέρω να πείσω και τον αδερφό μου να ερθεί οπότε οι συμμετοχές θα αυξηθουν
5. stratoss2---------------------------------------ανάλογα με τον καιρό(να μην βρέχει), επιθυμητά μόνο Σ/Κ ------------Μποτες
...
AristidisZ
03/01/2013, 10:55
...
παράβλεψή μου, και εγώ εννοώ ΣΚ που να μη βρέχει
power hornet
03/01/2013, 11:03
...
βρε απατεωνες χεχε εμενα γιατι δεν με βαζετε μεσα αφου ειπα οκ,αρα 6 ειμαστε μεχρι στιγμης.
εγω μιλησα μεσω εμαιλ με τον κυριο χουντρα μου ειπε 160ευρω ειναι το μαθημα αμα παω σαν μονος μου και οχι 10 ατομα.
προωθησε το εμαιλ μου στην κυρια αρβανιτακη,του ειπα ειμαστε απο το φορουμ αρκετα ατομα και μου ειπε θα το πω στην κυρια αρβανιτακη.
2. Manitu------------------------------------ Σ/Κ----------------------------------------------------όλα οκ
5. stratoss2---------------------------------------ανάλογα με τον καιρό(να μην βρέχει), επιθυμητά μόνο Σ/Κ ------------Μποτες
6.Power Hornet------------------------------------ Σ/Κ----------------------------------------------------όλα οκ
Tο να μην βρέχει το θεωρώ αυτονόητο δεν μπορώ να φανταστώ να γίνετε μάθημα στην βροχή ;)
Άντε αλλους 4 θέλουμε !!!
Σαν σύνοψη το κόστος κανονικά είναι 160 + κόστος εξοπλισμού
Αν μαζευτούμε 10 το κόστος πέφτει στα 120 + οτι αναφέρθηκε σαν δώρο απο τους διοργανωτές ο εξοπλισμός είναι Δωρεάν.
Αν μαζευτούμε 16 το κόστος του 16ου θα είναι Δωρεάν οπότε το παίρνουμε οι υπόλοιποι σαν έκπτωση και φτάνουμε στα 113
Είναι ειλικρινά πολύ καλή ευκαιρία για όλους μας απο 160 να πέσει στα 120-113 ενω αντίστοιχα σεμινάρια έχουν 325 ...
Μακάρι να μαζευτούμε !!!
power hornet
03/01/2013, 12:20
2. Manitu------------------------------------ Σ/Κ----------------------------------------------------όλα οκ
6.Power Hornet------------------------------------ Σ/Κ----------------------------------------------------όλα οκ
Tο να μην βρέχει το θεωρώ αυτονόητο δεν μπορώ να φανταστώ να γίνετε μάθημα στην βροχή ;)
Αν μαζευτούμε 10 το κόστος πέφτει στα 120 + οτι αναφέρθηκε σαν δώρο απο τους διοργανωτές ο εξοπλισμός είναι Δωρεάν.
Αν μαζευτούμε 16 το κόστος του 16ου θα είναι οπότε το παίρνουμε οι υπόλοιποι σαν έκπτωση και φτάνουμε στα 113
Είναι ειλικρινά πολύ καλή ευκαιρία για όλους μας απο 160 να πέσει στα 120-113 ενω αντίστοιχα σεμινάρια έχουν 325 ...
Μακάρι να μαζευτούμε !!!
καλα ναι το αυτονοητο αμα παιζει βροχη ακυρο και δεν νομιζω κανεις να θελει,αλλα ας μην το μελεταμε για βροχη.
παιδες παντος αμα δεν μαζευτουμε εγω θα παω οπως και να εχει.
power hornet
03/01/2013, 12:21
Αν μαζευτούμε 16 το κόστος του 16ου θα είναι οπότε το παίρνουμε οι υπόλοιποι σαν έκπτωση και φτάνουμε στα 113
Μακάρι να μαζευτούμε !!!
καλα ναι το αυτονοητο αμα παιζει βροχη ακυρο και δεν νομιζω κανεις να θελει,αλλα ας μην το μελεταμε για βροχη.
παιδες παντος αμα δεν μαζευτουμε εγω θα παω οπως και να εχει.
Manalishi
03/01/2013, 13:08
3. asphyx---------------------------ανάλογα με τον καιρό(να μην βρέχει)------------------------------------όλα οκ
6. Power Hornet------------------------------------ Σ/Κ----------------------------------------------------όλα οκ
7. Manalishi-----------------------------------------Σ/Κ----------------------------------------------------όλα οκ
Καλημέρα ! Κοντοζυγώνουμε ! Επίσης από την επομένη που επικοινώνησα με τον κ. Χούντρα το δημοσίευσα σε facebook , mybike, και moto ρεμάλια.... Αν δούμε ότι δεν συμπληρώνουμε προτείνω να το ανεβάσει όποιος θέλει και στο δικό του "φατσοβιβλίο" !!!
:)
stratoss2
03/01/2013, 14:24
Πιστεύω ότι το πολυ σε 10-15 ημέρες το αργότερο θα έχουν μαζευτεί τουλάχιστον τα 15 άτομα που απαιτούνται για να πετύχουμε την τιμή έκπτωσης. Μακαρί οι συμμετοχες να είναι ακόμα περισσότερες και να ωφεληθούμε όλοι μας. Βλέπουμε...:look:
καλησπέρα, sorry που δεν έχω απαντήσει αλλά είμαι "τέζα" με ίωση... Μην αγχώνεστε και θα μαζευτείτε σιγά σιγά. Όσο για την περίπτωση βροχής, δεν κάνουμε σχολείο ποτέ με βροχή, αν ήταν καλοκαίρι και έδινε βροχή δεν θα μας πείραζε γιατί θα ήταν ενδεχομένως μπορίτσα, τώρα το χειμώνα είναι δύσκολο έως αδύνατο, συνήθως παρακολουθούμε τον καιρό και στην ανάγκη έστω και τελευταία στιγμή το αναβάλλουμε, άρα καλό θα είναι να πούμε δύο συνεχόμενες Κυριακές. Εκτός από 27 Ιανουαρίου που έχουμε προγραμματισμένο σεμινάριο. Δεν θυμάμαι ποιος λέει για μεγάλα μεγέθη, ας μου πει τι διαθέτει και τι του λείπει με ύψος βάρος να του πω τι έχουμε, είτε δημόσια είτε με PM.
Ακόμη μια σύνοψη :
RIDING SCHOOL - CITY & ROAD
http://www.motorcycleridingacademy.com/riding-school---city-and-road.php
Αν μαζευτούμε 16 άτομα 113Ε απο 160 (τη στιγμη που ανάλογα σεμινάρια κοστίζουν το 2πλάσιο)
Αν μαζευτούμε 10 άτομα 120Ε
ΔΩΡΕΑΝ Ενοικίαση εξοπλισμού
Πιθανή ημερομηνία κάποιο απο τα Σ/Κ Γενάρη ή Φλεβάρη.
Το σεμινάριο δεν θα γίνει υπο βροχή
Χώρος διεξαγωγής "Auto festival"
ΟΝΟΜΑ ΜΕΛΟΥΣ--------------------- ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ---------------------------- ΑΝΑΓΚΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ
1. Isi---------------------------------------- Σ/Κ--------------------------------------Παντελόνι ή επιγονατίδες
2. Manitu------------------------------------ Σ/Κ------------------------------------------------όλα οκ
3. asphyx---------------------------ανάλογα με τον καιρό(να μην βρέχει)-------------------------όλα οκ
4. aristidisZ-------------------------ανάλογα με τον καιρό(να μην βρέχει)------------Παντελόνι ή επιγονατίδες
5. stratoss2-------------------------------- επιθυμητά μόνο Σ/Κ ----------------------------------Μποτες
6. Power Hornet------------------------------------ Σ/Κ------------------------------------------όλα οκ
7. Manalishi-----------------------------------------Σ/Κ------------------------------------------όλα οκ
nauagios
07/01/2013, 20:38
Ακόμη μια σύνοψη :
RIDING SCHOOL - CITY & ROAD
Αν μαζευτούμε 16 άτομα 113Ε απο 160 (τη στιγμη που ανάλογα σεμινάρια κοστίζουν το 2πλάσιο)
Αν μαζευτούμε 10 άτομα 120Ε
ΔΩΡΕΑΝ Ενοικίαση εξοπλισμού
Πιθανή ημερομηνία κάποιο απο τα Σ/Κ Γενάρη ή Φλεβάρη.
Το σεμινάριο δεν θα γίνει υπο βροχή
Χώρος διεξαγωγής "Auto festival"
ΟΝΟΜΑ ΜΕΛΟΥΣ--------------------- ΕΠΙΘΥΜΗΤΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ---------------------------- ΑΝΑΓΚΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ
1. Isi---------------------------------------- Σ/Κ--------------------------------------Παντελόνι ή επιγονατίδες
2. Manitu------------------------------------ Σ/Κ------------------------------------------------όλα οκ
3. asphyx---------------------------ανάλογα με τον καιρό(να μην βρέχει)-------------------------όλα οκ
4. aristidisZ-------------------------ανάλογα με τον καιρό(να μην βρέχει)------------Παντελόνι ή επιγονατίδες
5. stratoss2-------------------------------- επιθυμητά μόνο Σ/Κ ----------------------------------Μποτες
6. Power Hornet------------------------------------ Σ/Κ------------------------------------------όλα οκ
7. Manalishi-----------------------------------------Σ/Κ------------------------------------------όλα οκ
8. nauagios-----------------------------------------Σ/Κ------------------------------Παντελονι μποτες
power hornet
08/01/2013, 09:19
8. nauagios-----------------------------------------Σ/Κ------------------------------Παντελονι μποτες
ωραιος αντε παιδια αλους δυο να πιασουμε το στανταρ χεχεχε
Άντε ακόμα 2 άτομα μας μείνανε για να αρχίσουμε να ψάχνουμε για το ποιο ΣΚ μας κάνει !!!
Λίγες πληροφορίες για το 1st Level από το site τους
• Γυροσκοπικό φαινόμενο
Πως στέκεται όρθια σε δύο τροχούς η μοτοσυκλέτα. Πως στρίβει.
Τι πρέπει να κάνουμε και τι όχι για να στρίψει σωστά
•
• Rotation (Περιστροφή της μοτοσυκλέτας).
Η επίδραση που έχει η σωστή χρήση του γκαζιού στη συμπεριφορά της μοτοσυκλέτας. Τι είναι μύθος και τι αλήθεια. Πως ανοίγουμε σωστά το γκάζι κατά τη διάρκεια της στροφής και γιατί
•
• Φρενάρισμα.
Πως φρενάρουμε σωστά. Σωστή χρήση και των δύο φρένων
Που βρίσκεται το κατάλληλο σημείο για ένα σωστό φρενάρισμα.
•
• Θέση οδήγησης
Ποια είναι η σωστή στάση πάνω στη μοτοσυκλέτα. Τι επίδραση έχει
Πως στηριζόμαστε καλύτερα. Πώς να μείνετε ξεκούραστοι οδηγώντας γρήγορα.
•
• Αλληλουχία κινήσεων κατά την οδήγηση
Πότε πρέπει να κάνουμε μία ενέργεια και πότε όχι. Ποια είναι η σωστή σειρά ενεργειών πριν και κατά τη διάρκεια της στροφής. Τι επίδραση έχει το λάθος
Ανέβασα το θέμα κι αλλού και βρήκα πιθανόν ακόμη 2 άτομα ....
Για να σιγουρέψουμε τη 10άδα τουλάχιστον(πιθανές ακυρώσεις - προβλήματα έκτακτα) λέω να γίνουμε 11 και να κλείσουμε ημερομηνία με τους εκπαιδευτές .
power hornet
10/01/2013, 16:35
Για να σιγουρέψουμε τη 10άδα τουλάχιστον(πιθανές ακυρώσεις - προβλήματα έκτακτα) λέω να γίνουμε 11 και να κλείσουμε ημερομηνία με τους εκπαιδευτές .
παντος σε μυνημα απο την κυρια αρβανιτακη μου ειπε ημερομηνιες δεν εχουν βγαλει.
ενα αλλο που δεν εχουν συζητησει παμε για το 1level ετσι?η και τα δυο?
Όποια ημερομηνία θέλετε εκτός από 20 και 27 Ιανουαρίου.
παντος σε μυνημα απο την κυρια αρβανιτακη μου ειπε ημερομηνιες δεν εχουν βγαλει.
ενα αλλο που δεν εχουν συζητησει παμε για το 1level ετσι?η και τα δυο?
Όχι,εφόσον δεν έχουμε συζητήσει μεταξύ μας ποια ημερομηνία μας εξυπηρετεί όλους ,δεν έχουμε κλείσει κάτι εκτός οτι όλοι θέλουμε ΣΚ . Για το πρώτο επίπεδο ξεκίνησε το θέμα :)
Μόλις είδα οτι πιθανόν έχουμε και ενδέκατο άτομο .Πάμε για 16 ?
Όποια ημερομηνία θέλετε εκτός από 20 και 27 Ιανουαρίου.
Οκ :)
power hornet
10/01/2013, 20:24
Όχι,εφόσον δεν έχουμε συζητήσει μεταξύ μας ποια ημερομηνία μας εξυπηρετεί όλους ,δεν έχουμε κλείσει κάτι εκτός οτι όλοι θέλουμε ΣΚ . Για το πρώτο επίπεδο ξεκίνησε το θέμα :)
Μόλις είδα οτι πιθανόν έχουμε και ενδέκατο άτομο .Πάμε για 16 ?
16 χλωμο το κοβω.
να σου πω οσο και ποιο λιγα ατομα π.χ η 10αδα τοσο πιστευω θα ειναι καλυτερα σαν μαθημα αλλα και στην πιστα σκεψου και αυτο οχι μονο την τιμη καλυτερη που θα μας κανουν
τί θα λέγατε για το 1ο ΣΚ του Φεβρουαρίου ?
AristidisZ
10/01/2013, 23:02
τί θα λέγατε για το 1ο ΣΚ του Φεβρουαρίου ?
+1 :)
power hornet
10/01/2013, 23:27
μεσα ειμαι για το πρωτο σκ του φεβρουαριου
AristidisZ
11/01/2013, 10:41
όσον αφορά στα μπουφάν/γάντια/παντελόνια, φαντάζομαι δε λέμε απαραιτήτως δερμάτινα ε?
Cpt. Haddock
11/01/2013, 10:45
, φαντάζομαι δε λέμε απαραιτήτως δερμάτινα ε?
Απαραιτητως.
Παλιότερα μου είχαν πεί οτι αρκεί να έχουν προστασία!!
Πχ εγώ ηταν να πάω με μπουφάν cordura παντελόνι jean kevlar!
AristidisZ
11/01/2013, 10:50
Καλησπέρα σας
Σε ότι έχει να κάνει με τις ημερομηνίες , εξαιρουμένου του 1ου ΣΚ του Ιανουαρίου ,μπορούμε να βρούμε μία που να βολεύει όλους (εγώ πχ δύσκολα μπορώ καθημερινές )
Για τον εξοπλισμό απαραίτητα θεωρούνται:
Full face κράνος
Μπουφάν με προστασίες (αγκώνες και ώμοι - πλάτη προαιρετικά αλλά συνιστάται )
παντελόνι με προστασίες (ειδάλλως επιγονατίδες )
μπότες έστω τουριστικές (επι παραδείγματι εγώ που δεν βρίσκω νούμερο 35 για τουριστική μπορώ όπως με ενημέρωσε ο εκπαιδευτής να μπω με αθλητικό μποτάκι )
Εαν υπάρχει ανάγκη για ενοικίαση εξοπλισμού , θα πρέπει να ενημερώσουμε και να πάρουμε τιμή και για αυτό .
Παλαιότεροι που παρακολούθησαν το ίδιο σεμινάριο , είπαν οτι το κόστος κυμαίνεται απο 20-30 ευρώ , αλλά επιφυλάσσομαι. Προτείνω να αρχίσουμε να μαζευόμαστε .....
Ξεκινάω
φαντάζομαι αυτό το προώθησε κάποιος από τους υπεύθυνους στην Isi
Απαραιτητως.
σκέψου τώρα να ανοίγω thread για όλα αυτά
σκέψου το καλά ομως :lol:
Παλιότερα μου είχαν πεί οτι αρκεί να έχουν προστασία!!
Πχ εγώ ηταν να πάω με μπουφάν cordura παντελόνι jean kevlar!
βλέπε ποστ Ίσιδας :)
Μέσα και εγω για το 1ο Σκ του Φεβρουαρίου !!!
φαντάζομαι αυτό το προώθησε κάποιος από τους υπεύθυνους στην Isi
σκέψου τώρα να ανοίγω thread για όλα αυτά
σκέψου το καλά ομως :lol:
βλέπε ποστ Ίσιδας :)
Δεν χρειάζεσαι τελοσπάντων τπτ ουάου απο εξοπλισμό!
Cpt. Haddock
11/01/2013, 10:54
Μαγκες, θα μπείτε να στριψετε σε ασφαλτινη πιστα. Εαν νομιζετε οτι σας καλυπτουν οι κορντουρες, πασο, μην κοιτατε τί λενε οι εκαπιδευτες που - λογικο ειναι - να ζητησουν τα ελαχιστα απαιτούμενα. Μεγαλα παιδια είστε, ξερετε να φροντισετε για την ασφαλεια σας. Δεν ειναι τιποτα να νοικιασετε μια φορμιτσα.
Το αθλητικο μποτακι το θεωρω φάουλ.
Μαγκες, θα μπείτε να στριψετε σε ασφαλτινη πιστα. Εαν νομιζετε οτι σας καλυπτουν οι κορντουρες, πασο, μην κοιτατε τί λενε οι εκαπιδευτες που - λογικο ειναι - να ζητησουν τα ελαχιστα απαιτούμενα. Μεγαλα παιδια είστε, ξερετε να φροντισετε για την ασφαλεια σας. Δεν ειναι τιποτα να νοικιασετε μια φορμιτσα.
++όσα θες αλλα λέμε για το ελάχιστο απαραίτητο!!
AristidisZ
11/01/2013, 10:58
προφανώς το school θα περιλαμβάνει ρυθμούς κίνησης στη πίστα εντελώς light, από κει και πέρα προφανώς δεν είναι τόσο τρομερό το κόστος να νοικιάσεις εξοπλισμό, αλλά τουλάχιστον όσον αφορά εμένα, δε με τρελλαίνει και πολύ η ιδέα να φορέσω κάτι που το έχουν βάλει άλλοι 500..
Cpt. Haddock
11/01/2013, 11:01
Καλα, οτι πειτε.
Θα προτιμουσα παντως να επεφτα φορωντας μια φορεμενη (απο καμια δεκαρια το πολυ) δερματινη φορμα που στα τετοια μου τι θα παθει, απο το να διαλυσω την κορντουρα, με ό,τι συνεπειες θα εχει αυτο.
Αλλα, όπως είπα, μεγαλα παιδια είστε. Δε θα σας παρουμε απ' το χερακι.
προφανώς το school θα περιλαμβάνει ρυθμούς κίνησης στη πίστα εντελώς light, από κει και πέρα προφανώς δεν είναι τόσο τρομερό το κόστος να νοικιάσεις εξοπλισμό, αλλά τουλάχιστον όσον αφορά εμένα, δε με τρελλαίνει και πολύ η ιδέα να φορέσω κάτι που το έχουν βάλει άλλοι 500..
Η χρήστης jarv (είναι συνυπεύθυνη λειτουργίας της σχολής) , μας ενημέρωσε οτι μας καλύπτει το κόστος της ενοικίασης εξοπλισμού , κι ελπίζω να ισχύει η προσφορά της καθώς ήταν λόγω εορτών :).
Όσο για τα απαιτούμενα τα διάβασα απλώς στη σελίδα της ακαδημίας
"ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ για τη συμμετοχή κάποιου οδηγού στα μαθήματα
Δίπλωμα οδήγησης
Μοτοσυκλέτα σε καλή λειτουργική κατάσταση, με καλά ελαστικά
Εξοπλισμός αναβάτη: Κράνος κλειστό (full face), μπότες μοτοσυκλέτας, γάντια και μπουφάν - παντελόνι με προστατευτικά."
Σε ότι αφορά το αθλητικό μποτάκι , σαφώς και δεν συστήνεται απο τους εκπαιδευτές , εγώ απλά δήλωσα την αδυναμία μου να βρω νούμερο σε κατάστημα στην Ελλάδα για να το δοκιμάσω και με δική μου ευθύνη θα χρησιμοποιήσω ότι έχω .
AristidisZ
11/01/2013, 11:05
Καλα, οτι πειτε.
Θα προτιμουσα παντως να επεφτα φορωντας μια φορεμενη (απο καμια δεκαρια το πολυ) δερματινη φορμα που στα τετοια μου τι θα παθει, απο το να διαλυσω την κορντουρα, με ό,τι συνεπειες θα εχει αυτο.
Αλλα, όπως είπα, μεγαλα παιδια είστε. Δε θα σας παρουμε απ' το χερακι.
εγώ θα προτιμούσα να έπεφτα με μια δανεισμένη μηχανή, και για το 8ετίας goretex μου δε θα με εκαιγε και πολυ, αλλά μην αρχίσουμε το spam εδώ, σταματάω τώρα :)
πάντως κάπου αναφέρθηκε ότι προσφέρεται δωρεάν και ο εξοπλισμός, οπότε ακόμη καλύτερα :)
DimChios
11/01/2013, 11:07
++όσα θες αλλα λέμε για το ελάχιστο απαραίτητο!!
"ελαχιστο απαραίτητο" είναι αυτό που ορίζει ο καθενας ως αξια της σωματικης του ακεραιοτητας
Μη σε αρχισω με φωτο απο τριβη στην ασφαλτο τωρα να ξερνας καμια βδομαδα, δεν κανει!
+ 998 στον Haddock
Cpt. Haddock
11/01/2013, 11:09
εγώ θα προτιμούσα να έπεφτα με μια δανεισμένη μηχανή, και για το 8ετίας goretex μου δε θα με εκαιγε και πολυ,
Σπαμ να μην αρχισουμε, αλλα μου κανει εντυπωση που σε ενδιαφερει πιο πολυ τι θα παθει η μηχανη απο το τι θα παθεις εσυ... :sick:
Επίσης, ΓΑΝΤΙΑ. Καλα, μοτοσυκλετιστικα, με προστασιες και γερο δεσιμο. Το πρωτο πραγμα που θα ακουμπησει κατω στην απευκταια περιπτωση, ειναι οι παλαμες σας...
DimChios
11/01/2013, 11:11
Σπαμ να μην αρχισουμε, αλλα μου κανει εντυπωση που σε ενδιαφερει πιο πολυ τι θα παθει η μηχανη απο το τι θα παθεις εσυ... :sick:
ε, προφανως ενα 8ετιας goretex κοστιζει λιγοτερο και απο τη μοτο και απο το κορμι που κρυβεται απο κατω του ρε φιλε!
DimChios
11/01/2013, 11:13
......αλλά τουλάχιστον όσον αφορά εμένα, δε με τρελλαίνει και πολύ η ιδέα να φορέσω κάτι που το έχουν βάλει άλλοι 500..
πάντως κάπου αναφέρθηκε ότι προσφέρεται δωρεάν και ο εξοπλισμός, οπότε ακόμη καλύτερα :)
αποφασισε σε παρακαλω!
:wave2:
"ελαχιστο απαραίτητο" είναι αυτό που ορίζει ο καθενας ως αξια της σωματικης του ακεραιοτητας
Μη σε αρχισω με φωτο απο τριβη στην ασφαλτο τωρα να ξερνας καμια βδομαδα, δεν κανει!
+ 998 στον Haddock
Το χω διαβάσει το θέμα σου το τότε!!!
Επίσης επείδη είμαι κ νοσηλευτής μην με αρχίσεις με φωτο γιατί δεν εχω δεί ποτε τπτ εγώ!!
Κ τι δεν κατάλαβατε απλα λέω τι χρειάζεται για την συμμετοχή!!
Τελοσπάντων καλή καρδιά!!
Ξεκινήστε με το γεγονός ότι θέλετε να μάθετε κάτι. Τόσα χρόνια γίνονται μαθήματα κι ελάχιστοι έχουν πέσει (να έχουν βγει εκτός πίστας, ναι έχει γίνει, σας διαβεβαιώ εγώ ότι γίνεται αλλά μόνο αν το παρακάνετε ΠΟΛΥ - ΠΟΛΥ όμως και δεν σας βλέπω για τέτοιους).
Μα αφηστε τον κοσμο να μαθει με το σκληρο τροπο! :smokin: μην τους ζοριζετε αν δεν θελουν :D
μια συμβουλη εδωσε τοσο ο καπ10 οσο και ο ντιμ.
μην το τεντωσουμε και αυτο το θρεντ που εχει συγκεκριμενο σκοπο.
:wave2:
Bladerunner
11/01/2013, 13:17
Δε μου αρέσει να διαγράφω θέματα ή αναρτήσεις. Το συγκεκριμένο θέμα είναι μόνο για τις συμμετοχές όπως έγραψε κι ο Trooper.
Επί του πρακτικού, ρωτήστε την οργάνωση του σχολείου για τις ελάχιστες απαιτήσεις σε εξοπλισμό.
Επί του ουσιαστικού, κατά πόσο είναι επικίνδυνο να κάνεις το σχολείο με ελλιπή εξοπλισμό, ανοίξτε νέο θέμα αν θέλετε.
Μιας και χάθηκε κάπου το θέμα της ημερομηνίας που μας βολέυει .
τα μάζεψα εδω .
1. Isi---------------------------------------- Σ/Κ--------------------------------------Παντελόνι ή επιγονατίδες ok 2-3/2/2013
2. Manitu------------------------------------ Σ/Κ------------------------------------------------όλα οκ ok 2-3/2/2013
3. asphyx---------------------------ανάλογα με τον καιρό(να μην βρέχει)-------------------------όλα οκ ok 2-3/2/2013
4. aristidisZ-------------------------ανάλογα με τον καιρό(να μην βρέχει)------------Παντελόνι ή επιγονατίδες ok 2-3/2/2013
6. Power Hornet------------------------------------ Σ/Κ------------------------------------------όλα οκ ok 2-3/2/2013
Καλημέρα να συμπληρώσω κι εγώ τη λίστα με τους φίλους που δήλωσαν ενδιαφέρον σε έτερο φόρουμ .
Επίσης μετά απο ηλεκτρονική επικοινωνία με την κ. Αρβανιτάκη να πω οτι το πρώτο ΣΚ του Φεβρουαρίου κατοχυρώνεται για να έχουμε την επιλογή σε περίπτωση κακοκαιρίας να το μεταθέσουμε για το αμέσως επόμενο .
Θα ήθελα να σημειώσω και τα επιθυμητά (πιθανά) νούμερα σε ότι αφορά τον εξοπλισμό για να ελεγχθεί η διαθεσιμότητα .
Η ΤΕΛΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΕΙΝΑΙ 3/2/2013
ΟΝΟΜΑ ΜΕΛΟΥΣ--------------------- ---------------------------- ΑΝΑΓΚΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ
1. Isi-------------------------------------------------------------Παντελόνι ή επιγονατίδες ( Νο xs (& μπότες αν υπάρχει 36) )
2. Manitu-------------------------------------------------------------------όλα οκ
3. asphyx-------------------------------------------------------------------όλα οκ
4. aristidisZ-------------------------------------------------------Παντελόνι ή επιγονατίδες No ?
5. stratoss2-------------------------------- -------------------------------Μποτες No ?
6. Power Hornet-------------------------------------------------------------όλα οκ
7. Manalishi-----------------------------------------------------------------όλα οκ
8. nauagios-------------------------------------------------------Παντελονι μποτες
9.Konangera......................................................... παντελόνι ( Νο large)
10 ibar132 ................................................................................όλα οκ
11. Falax..................................................................................όλα οκ
12.Technician J ....................................................................... Στολη/μποτες.( NoΣτολη μαλλον large, μποτες μαλλον 46. )
Παρακαλώ οποιονδήποτε θέλει να συμπληρώσει ή να επεξεργαστεί τα στοιχεία του αν έκανα κάποιο λάθος
power hornet
12/01/2013, 12:47
αντε αντε φυγαμεεεεεεεε
nauagios
12/01/2013, 13:27
παιδια 3/2 και γενικα το πρωτο 15ημερο του φλεβαρη θα ειμαι εκτος λογω δουλειας. οποτε κοιταξτε να το ευχαριστηθειτε χωρις εμενα.