View Full Version : Ο εθελοντισμος και καταπολεμηση ανεργιας ..πραγματικη προταση!
Ο Λιακοπουλος ειχε δικιο....ΖΟΥΝ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ
Ενα απο τα λαμπρα μυαλα που διετελεσε και υφυπουργος δηλωνει οτι
Να κληθούν οι άνεργοι να δουλέψουν όπου τους χρειάζεται η Πολιτεία, η Τοπική Αυτοδιοίκηση και ο Ιδιωτικός Τομέας, χωρίς επιβάρυνση για τις επιχειρήσεις που θα τους απασχολήσουν, προτείνει από την προσωπική του ιστοσελίδα, ο Πέτρος Δούκας.
Στο άρθρο του «90+ προτάσεις για ένα ελληνικό NEW DEAL II», ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών σημειώνει ότι με το «βαρύ» φορολογικό νομοσχέδιο, δύσκολα θα επενδύσει κάποιος στη χώρα μας, για να βρεθούν θέσεις εργασίας.
«Από το να μαζεύουν ελιές (χιλιάδες τόνοι παραμένουν αμάζευτες), ή άλλα αγροτικά προϊόντα, να καθαρίσουν τις παραλίες ή δρόμους, να φυτέψουν δένδρα, να κάνουν βοηθητικές εργασίες σε τεχνικά έργα, σε μαγαζιά, συνεργεία, επιχειρήσεις, ανάλογα με την ηλικία, τις δεξιότητες, την έφεση και την όρεξη του καθενός. Ταυτόχρονα, να ζητηθεί από τις επιχειρήσεις αν θα τους ενδιέφεραν κάποιοι εργάτες, ή υπάλληλοι για 3 μήνες χωρίς επιβάρυνση (για τις επιχειρήσεις, κλπ.)».
Οι προκλητικές δηλώσεις του κ. Δούκα όμως δεν σταματούν εκεί.
«Χωρίς επιπλέον κόστος (για τους εργοδότες)/(Το Δημόσιο, εκτός από το επίδομα ανεργίας θα πληρώνει και ειδικό επιμίσθιο, ανάλογα με τις οικονομικές του δυνατότητες).
Γιατί οι περισσότερες επιχειρήσεις είναι καταχρεωμένες και δεν μπορούν να πληρώσουν! Από την άλλη πλευρά, είναι σημαντικό οι άνεργοι με την εθελοντική εργασία να ξετριφτούν, να μπούνε σε κάποια δράση, έστω και ταπεινή. Να έρθουν σε επαφή με τους αυριανούς εργοδότες. Παράλληλα, θα βγει και κάποιο επωφελές έργο για την χώρα, τώρα που υπάρχει ανάγκη! Το ένα θα ανατροφοδοτεί το άλλο! Η παραγωγή κάποιου έργου θα δημιουργήσει ευκαιρίες και ανάγκη και πραγματική ζήτηση για περισσότερο έργο (και περισσότερες πραγματικές και κανονικά αμοιβόμενες θέσεις εργασίας). Ας μην ξεχνάμε πως δεν υπάρχει ειδική λύση μόνο για την αντιμετώπιση της ανεργίας. Για αυτό και παρά τις εκατοντάδες "εξαγγελίες νέων ειδικών μέτρων για την καταπολέμηση της ανεργίας", η ανεργία ξεπέρασε το 25%! Όσοι νομίζουν πως υπάρχουν τέτοιες λύσεις και κουτοπόνηροι ελιγμοί, απλά είναι άσχετοι!», υποστηρίζει ο κ. Δούκας.
Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/267976/p-doykas-na-doylepsoyn-ethelontika-oi-anergoi#ixzz2HHicpAGD
Ακουγεται παντως οτι ειναι πολλοι αυτοι που προσφερονται να του γ@μσουν το σπιτι....εθελοντικα παντα μιλαμε
Να κληθούν οι άνεργοι να δουλέψουν όπου τους χρειάζεται η Πολιτεία, η Τοπική Αυτοδιοίκηση και ο Ιδιωτικός Τομέας, χωρίς επιβάρυνση για τις επιχειρήσεις που θα τους απασχολήσουν, προτείνει από την προσωπική του ιστοσελίδα, ο Πέτρος Δούκας.
Στο άρθρο του «90+ προτάσεις για ένα ελληνικό NEW DEAL II», ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών σημειώνει ότι με το «βαρύ» φορολογικό νομοσχέδιο, δύσκολα θα επενδύσει κάποιος στη χώρα μας, για να βρεθούν θέσεις εργασίας.
«Από το να μαζεύουν ελιές (χιλιάδες τόνοι παραμένουν αμάζευτες), ή άλλα αγροτικά προϊόντα, να καθαρίσουν τις παραλίες ή δρόμους, να φυτέψουν δένδρα, να κάνουν βοηθητικές εργασίες σε τεχνικά έργα, σε μαγαζιά, συνεργεία, επιχειρήσεις, ανάλογα με την ηλικία, τις δεξιότητες, την έφεση και την όρεξη του καθενός. Ταυτόχρονα, να ζητηθεί από τις επιχειρήσεις αν θα τους ενδιέφεραν κάποιοι εργάτες, ή υπάλληλοι για 3 μήνες χωρίς επιβάρυνση (για τις επιχειρήσεις, κλπ.)».
«Χωρίς επιπλέον κόστος (για τους εργοδότες)/(Το Δημόσιο, εκτός από το επίδομα ανεργίας θα πληρώνει και ειδικό επιμίσθιο, ανάλογα με τις οικονομικές του δυνατότητες).
Γιατί οι περισσότερες επιχειρήσεις είναι καταχρεωμένες και δεν μπορούν να πληρώσουν! Από την άλλη πλευρά, είναι σημαντικό οι άνεργοι με την εθελοντική εργασία να ξετριφτούν, να μπούνε σε κάποια δράση, έστω και ταπεινή. Να έρθουν σε επαφή με τους αυριανούς εργοδότες. Παράλληλα, θα βγει και κάποιο επωφελές έργο για την χώρα, τώρα που υπάρχει ανάγκη! Το ένα θα ανατροφοδοτεί το άλλο! Η παραγωγή κάποιου έργου θα δημιουργήσει ευκαιρίες και ανάγκη και πραγματική ζήτηση για περισσότερο έργο (και περισσότερες πραγματικές και κανονικά αμοιβόμενες θέσεις εργασίας). Ας μην ξεχνάμε πως δεν υπάρχει ειδική λύση μόνο για την αντιμετώπιση της ανεργίας. Για αυτό και παρά τις εκατοντάδες "εξαγγελίες νέων ειδικών μέτρων για την καταπολέμηση της ανεργίας", η ανεργία ξεπέρασε το 25%! Όσοι νομίζουν πως υπάρχουν τέτοιες λύσεις και κουτοπόνηροι ελιγμοί, απλά είναι άσχετοι!», υποστηρίζει ο κ. Δούκας.
Read more: http://www.newsbomb.gr/politikh/story/267976/p-doykas-na-doylepsoyn-ethelontika-oi-anergoi#ixzz2HHicpAGD
Ακουγεται παντως οτι ειναι πολλοι αυτοι που προσφερονται να του γ@μσουν το σπιτι....εθελοντικα παντα μιλαμε
κι ομως .... θα βρεθει στο φορουμ καποιος που θα πει οτι ειναι καλη προτααση...
οτι βοηθαει να γινουμε "ΕυρΩπΑΙοι" .... να καταρτιστουμε ....
να γινουν τα μυαλα μας μοντερνα... γιατι ειμαστε τεμπεληδες και αντιδραστικοι αλητες.
δεν καθομαστε ησυχα προβατακια σαν τους φιλους μας τους Δυτικους...
να δουλευουμε τσαμπα , ουτε καν για την ασφαλιση ... ουτε για ενα μπαγιατικο τσουρεκι...
.... Ακουγεται παντως οτι ειναι πολλοι αυτοι που προσφερονται να του γ@μσουν το σπιτι....εθελοντικα παντα μιλαμε Εγώ, εθελοντικά πάντα, προσφέρω την εργασία μου για να του σκάψω έναν λάκο 2χ3 κι ας μην μου δώσει τίποτα.
δεν ειναι κάτι καινουριο το έχουν ήδη εφαρμοσει στον ιδιωτικό τομέα σε αρκετες επιχ. οπου κ δεν εχουν να τους πληρωσουν φραγκο και τους εχουν και δουλευουν τσαμπε και με ευχες να πανε ολα καλα μηπως και παρουν κανα χαρτζιλικι.
και καλα αυτος ο δουκας νομίζει οτι η δουλεια ειανι κατι σα χομπι.οπως μάθει κανεις..
AristidisZ
07/01/2013, 12:17
το κείμενο είναι τόσο εμετικό που δεν είναι καν άξιο χλευασμού...
DoctoR_k6
07/01/2013, 12:19
Εγώ, εθελοντικά πάντα, προσφέρω την εργασία μου για να του σκάψω έναν λάκο 2χ3 κι ας μην μου δώσει τίποτα.
Να βοηθησω κ εγω...??
Cpt. Haddock
07/01/2013, 12:25
Γαμάτη ιδεα
:tooth:
pipe_smoker
07/01/2013, 12:39
Δεν το ειπε τυχαια ρε σεις ο άνθρωπος. Είναι δοκιμασμένο εδώ και χρόνια στις Ευρώπες το σύστημα...
278550
nikos_abel
07/01/2013, 12:42
Εγώ, εθελοντικά πάντα, προσφέρω την εργασία μου για να του σκάψω έναν λάκο 2χ3 κι ας μην μου δώσει τίποτα.
Εμ καλά μας λένε οπορτουνιστές. Ούτε μια μελέτη της προκοπής δε μπορούμε να κάνουμε. Δεν έχουμε πως να το πω, τρισδιάστατα μυαλά.
Βάθος δεν έχει ο λάκος;
Παρατήρηση 1
Διαφήμιση για τον ανθρωπισμό του Τζήμερου μου μοιάζει
Παρατήρηση 2
Μου θύμισε το ανέκδοτο με τον εβραίο που έχει προσλάβει έναν και μετά από κανά δυο μήνες,
όταν του ζήτησε να πληρωθεί πήρε την απάντηση
"δε φτάνει που σου έχω δώσει το ιερό δικαίωμα της εργασίας, θες να πάρεις και λεφτά;"
Γαμάτη ιδεα
:tooth:
H δικιά μου ή η δικιά του;
pipe_smoker
07/01/2013, 12:45
...2χ3...
Πολύ λαρτζ σε κόβω. Γιατί να ιδρωκοπάς άδικα?
Σε τεύχη, και το 1Χ1 θα του είναι και μπόλικο.
turogalos
07/01/2013, 12:47
''.......(Το Δημόσιο, εκτός από το επίδομα ανεργίας θα πληρώνει και ειδικό επιμίσθιο, ανάλογα με τις οικονομικές του δυνατότητες).....''
Δεν λέει κάπου ότι θα δουλεύουν τζάμπα, αλλά ότι αντί να κάθονται άπραγοι στο σπίτι παίρνοντας το επίδομα, θα πηγαίνουν να προσφέρουν εργασία όπου τους ζητηθεί. Είναι κάτι που υπάρχει και σε άλλες χώρες, όπως εδώ στην Φινλανδία. Έτσι δύλεψα για ένα 6μηνο όταν είχα πρωτοέρθει το 2001 και μετά προσλήφθηκα κανονικά. Τώρα, το αν ο κουτοπόνηρος αφεντικός θα το δει σαν εκμετάλλευση και θα φέρεται στον <<άνεργο-εξασκούμενο>> σαν δούλο, αυτό έχει να κάνει με την ηθική του καθενός και την σάπια κοινωνία μας, όχι με την λογική της πρότασης αυτής.
H δικιά μου ή η δικιά του; Θα έχει και παρέα..
Πριν λιγο καιρο διαβαζα ενα βιβλιο με τιτλο "Βαμπιρ κ Κανιβαλοι" ...γραμμενο καπου το 2004 απο τον Ανδρουλακη.
Ο Πέτρος Δούκας ειναι κλασσικη περιπτωση "βαμπιρ".
Βαμπιρ γιατι ειναι πανω απο 50,λεφτα εφαγε,εκανε σπαταλησε και γλυφωντας και ερπωντας θα φτασει να παιρνει και 2 συνταξεις...σαν γνησιος εκσυγχρονιστης του κωλου ερχεται να δωσει λυσεις τετοιου τυπου προκειμενου να διασφαλισει τα οσα αυτος κ οι ομοιοι του καταφεραν να αποκτησουν εις βαρος των υπολοιπων και θελουν να συνεχίσουν να απολαμβανουν. Ετσι προτρεπει εμενα -που δεν θα παρω συνταξη ποτε,που δεν πηρα ποτε δανειο,δεν..δεν..δεν... να γινω καποια στιγμη "κανιβαλος" και να τον "φαω" αφου αυτος ζει παρασιτικα απο το δικο μου "αιμα".
Ο συγκεκρημενος εκτος απο παραδειγμα βαμπιρισμου ειναι και δειγμα το πως κατι κολογεροι σαν και αυτον βλεπουν την εργασια ιδιοτικη στην Ελλαδα σιγουρα και πως ισως αντιλλαμβανονται το Ευρωπαικο μοντελο που μαλλον παει να διαμορφωθει...γιατι μπορει στην Ελλαδα να φωναζουμε αλλα ακομα δεν εχουμε δει τιποτα απο το τι ερχεται.
Εδω το ολο παιχνιδι -το εχω ξαναπει- ειναι για τους συνταξιουχους ,δλδ βαμπιρ...αν προσεξετε και οι προεκλογικες δηλωσεις που εγιναν αλλα και αυτο που παιζει παντα σε Τροικα και μετρα τα οποια "τσουζουν" ειναι για τις συνταξεις...να μην πεσει η συνταξη του γερου -που 30 χρονια ετρωγε μαζι με το ΠασοκοΝδ- αλλα να μειωθει ο μισθος του νεου.
Ετυχε πριν κατι μηνες να παω σε μια πορεια και μολις ακουσα τα γεροντια να λενε..πως θα ζησουμε με 400/300ευρω που θελουν να πανε την συνταξη....και στα παπαρια μας ο νεος των 25 ετων που θα παιρνει (αν παιρνει) μισθο 300ευρω και @@ συνταξη μετα απο 40 χρονια δουλειας και πιπες ασφαλεια...ειπα ,ρε δεν ψοφατε κωλογεροι!
Η σημερινη κοινωνια κατα την γνωμη μου δεν εχει σκασει ακομα γιατι υπαρχει αυτη η ελαχιστη συνταξη στα γεροντια που τσονταρουν κουτσα στραβα στην κορη η στον γιο η στον εγγονο...μολις παμε σε νεο κοψιμο συνταξεων ,τοτε κατι τετοιοι σαν τον Πέτρος Δούκας δεν θα ξερουν που να κρυφτουν...
AUFGEBRACHT
07/01/2013, 12:57
Εντυπωσιακό πάντως το βιογραφικό του Duke... Αμερικανοσπουδασμένος σε Νέες Υόρκες και Κολούμπιες, ενώ το 1996 ίδρυσε εταιρεία με ειδίκευση στις συγχωνεύσεις επιχειρήσεων (ο διάβολος κρύβεται στις λεπτομέρειες). Αντιγράφω από το βιογραφικό του επίσης και σχολιάζω εντός παρενθέσεως:
-1992 Υπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη με αρμοδιότητα το δημόσιο χρέος και τη δημόσια περιουσία (όλοι ξέρουμε που έχει φτάσει το δημόσιο χρέος και πως ξεπουλήθηκε η δημόσια περιουσία)
-1994 στη Citibank (η οποία έκλεισε το πανελλαδικό της δίκτυο και έχει 5-6 καταστήματα σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη μόνο)
-Διατελέσας πρόεδρος της Netmed,δηλ Nova, Filmnet, Supersport (συγχώνευση με Forthnet, όχι στην καλύτερη οικονομική κατάσταση)
-Διατελέσας πρόεδρος της Erricsson Hellas (αυτής με το παρείσακτο λογισμικό στις παρακολουθήσεις της Vodafone)
-Διατελέσας πρόεδρος της ΑΓΕΤ Ηρακλής (αααα σκάνδαλο Καλτεστρούτσι τσιμέντο να γίνει)
-Διατελέσας αναπληρωτής πρόεδρος στο ΔΣ της Pepsico-Ivi (στο εργοστάσιο στο Λουτράκι έχει ανακοινώσει εθελούσια έξοδο και απολύσεις)
-Οικονομικός σύμβουλος της Eurobank (την εξαγόρασε η Εθνική)
Για να μην ψάχνετε άδικα δεν βρήκα να διατέλεσε πρώην μάνατζερ του Βαλεντίνο Ρόσσι ή σύμβουλος στη γραμμή συναρμολόγησης για πλαίσια GSXR...
''.......(Το Δημόσιο, εκτός από το επίδομα ανεργίας θα πληρώνει και ειδικό επιμίσθιο, ανάλογα με τις οικονομικές του δυνατότητες).....''
Δεν λέει κάπου ότι θα δουλεύουν τζάμπα, αλλά ότι αντί να κάθονται άπραγοι στο σπίτι παίρνοντας το επίδομα, θα πηγαίνουν να προσφέρουν εργασία όπου τους ζητηθεί. Είναι κάτι που υπάρχει και σε άλλες χώρες, όπως εδώ στην Φινλανδία. Έτσι δύλεψα για ένα 6μηνο όταν είχα πρωτοέρθει το 2001 και μετά προσλήφθηκα κανονικά. Τώρα, το αν ο κουτοπόνηρος αφεντικός θα το δει σαν εκμετάλλευση και θα φέρεται στον <<άνεργο-εξασκούμενο>> σαν δούλο, αυτό έχει να κάνει με την ηθική του καθενός και την σάπια κοινωνία μας, όχι με την λογική της πρότασης αυτής.
Και το δημοσιο που θα βρησκει τα λεφτα??? Εδω μιλαμε οτι πανε να ιδιωτικοποιησουν το συμπαν...και θα πληρωνει το δημοσιο για ιδιωτικους υπαλληλους???
Ενας γνωστος μου δουλευε στα ΕΛΤΑ με 8μηνη συμβαση και επαιρνε 478 μεικτα...φαντασου τι θα παιρνει καποιος μολις γινει ιδιωτικώς.
Πολύ λαρτζ σε κόβω. Γιατί να ιδρωκοπάς άδικα?
Σε τεύχη, και το 1Χ1 θα του είναι και μπόλικο.
Σε τεύχη να τον κάνεις είναι πιο κουραστικό....και λερώνει :D
εγώ θα έλεγα σε 0.5Χ1,80Χ0,5 (για να τον ξεθάψουν εύκολα τα σκυλιά....)
Το (κωμικό)τραγικό δεν είναι η πρόταση του Δούκα…. Άλλωστε , είναι πολύ «έμπειρος».. (…ειδικά από δομημένα ομόλογα και real estate μοναστηριών…)
Το (κωμικό)τραγικό είναι ότι μερικοί την κουβεντιάζουν…
pipe_smoker
07/01/2013, 13:20
Σε τεύχη να τον κάνεις είναι πιο κουραστικό....και λερώνει :D
Ναι αλλά το ευχαριστιέσαι και είναι και δουλειά που θα βρεις πολλούς εθελοντές να σε βοηθήσουν μετά χαράς να κάνεις :D
....
-Οικονομικός σύμβουλος της Eurobank (την εξαγόρασε η Εθνική)
...
Δεν νομίζω...
AUFGEBRACHT
07/01/2013, 13:29
Δεν νομίζω...
Ότι ήταν οικονομικός σύμβουλος ή ότι την εξαγόρασε η Εθνική; Πάντως τα άτομα που ξέρω και δουλεύουν στην Eurobank μου λένε ότι εξαγοράστηκαν και ότι οι της Εθνικής έρχονται σαν κατακτητές από θέσεις ισχύος. Στο ΙΤ η Eurobank απέλυσε όλους τους εξωτερικούς συνεργάτες της που δούλευαν για αυτή, τα παιδιά μου λένε ότι είναι με το ένα πόδι στην ανεργία. Αλλά και έτσι να μην είναι, άντε βγάλτο έξω αυτό, μένουν τα υπόλοιπα ανδραγαθήματα στις θέσεις που ήταν ο Duke.
Φίλε εγώ είμαι καλός άνθρωπος και ηθικό στοιχείο, αλήθεια και δεν θα το δω σαν εκμετάλλευση.
Έχω ένα ένα λιοχώραφο ξεχασμένο
Θες να δώσεις νόημα στη ζωή σου και να μου περιποιείσαι τσάμπα το χωράφι και εγώ να δώσω νόημα στην τσέπη μου και στο χρόνο μου; Τι λες;
Kι' εγώ ζητάω άλλους τρείς γιά να τον ''κουβαλήσουμε''..........
(ετσι, γιά απόκτηση εργασιακής εμπειρίας σαν νεκροθάφτες...)
Kι' εγώ ζητάω άλλους τρείς γιά να τον ''κουβαλήσουμε''..........
(ετσι, γιά απόκτηση εργασιακής εμπειρίας σαν νεκροθάφτες...)
Εγώ για καταφύγιο έλεγα :bawl: (αν κι η αντιπρόταση είναι δελεαστική)
MG-KTiNoS
07/01/2013, 15:09
...
τι να πεις τώρα ?
:yuck:
αμα θες νεκροφορα ειμαι στην διαθεση σου.......
χωρις καμια απολυτος χρεωση....
el_hymador
07/01/2013, 16:51
Οι τίτλοι: Mr. Μαλάκας, Άθλιο Υποκείμενο, Πρεσβευτής της ροχάλας & Παπάρας της χρονιάς, νομίζω ότι δικαιωματικά του ανήκουν, φαβορί και γκανιάν και είμαστε ακόμη στο ξεκίνημα του 2013!... Βέβαια ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος, από κρετίνους και ηλίθιους άλλο τίποτα, αλλά μετά απ΄αυτό, ειλικρινά θα πρέπει να ειπωθεί κάτι τόσο εξωφρενικά υποτιμητικό που ακόμα και εμείς οι έλληνες θα ξεσηκωθούμε και θα πάμε να γ@μησουμε όποιον το ξεστόμισε! (φαντάσου...). Μόνο αν ενεργοποιηθεί ο κοιμώμενος γίγαντας της παπαριάς, το υπερτατο ζώον, ο γκουρού της μαλακίας, ο Πάγκαλος, μπορεί η κατάσταση να αλλάξει... αν όχι, κύριε Δούκα συγχαρητήρια! Άξιος! Απλά έχετε το νου σας από εδώ και πέρα για ΑΤΙΓ (Αγνώστου Ταυτότητος Ιπτάμενα Γιαούρτια)
MG-KTiNoS
07/01/2013, 17:08
Κι όμως, δεν είναι μαλάκες
είναι παλιάνθρωποι.
Κι όμως, δεν είναι μαλάκες
είναι παλιάνθρωποι.
Φυσικά, εμείς είμαστε οι μ@λ@κες.
kalgeorge
07/01/2013, 18:50
Φυσικά, εμείς είμαστε οι μ@λ@κες.
re kopste apo pantou leme......na fugoun kai osoi paizoun mousiki.....
liseis uparxoun
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3RBSkq-_St8#
leoncupra
07/01/2013, 19:35
:a18::a18::a18::a46::a46::a46::a46:
re kopste apo pantou leme......na fugoun kai osoi paizoun mousiki.....
liseis uparxoun
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3RBSkq-_St8#
ωωωω ρε φίλε, εκπληκτικό βίντεο.
:eek:
blackbusa
08/01/2013, 08:56
den katalava giati arpaze(s)te gia kati pou yparxei edw kai polla xronia episima.... http://ec.europa.eu/youth/youth-in-action-programme/european-voluntary-service_en.htm
p.s. Kal xwris Lemmy @@ Motorhead...
den katalava giati arpaze(s)te gia kati pou yparxei edw kai polla xronia episima.... http://ec.europa.eu/youth/youth-in-action-programme/european-voluntary-service_en.htm
p.s. Kal xwris Lemmy @@ Motorhead...
Διαβασα το λινκ αλλα εχει μια λεπτομερεια ...ειναι για νεους μεχρι 20 κατι χρονων -εχω γνωρησει ατομα απο την Γαλλια και το Λουξεμβουργο που ειχαν μπει σε αυτο το προγραμμα...Σου πληρωνουν τροφη και στεγη -κοιτα ομως που ο Ελληναρας που ηταν υπευθυνος γιαυτο το προγραμμα στην περιοχη που γνωρησα αυτα τα παιδια ειχε σπιτι και νοικιαζε 300ευρω το δωματιο σε αυτα τα παιδακια ,ενω οι τιμες ηταν 300ευρω μαξ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ !
Η κοινωνια σημερα ειναι σκοπιμα διχασμενη γιατι στην Ελλαδα το εχω ξαναγραψει και το επαναλαμβανω επικρατη η ρηση...ο καθενας για την παρτη του και το ασε παιδακι μου μην πας να μπλεξεις.
Μετα ερχεται και η γενικευση που μας την εχουν περασει και αυτη σκοπιμα οι οικογενειες μας που και αυτοι την κληρονομησαν απο τους δικους τους η οποια ειναι "ολοι ιδιοι ειναι" -Εγω δεν ειχα καμμια σχεση με τον αδερφο μου ,πως ειμαι ιδιος με τον καθε καργιολη? ,τωρα θα πει ο καποιος ,εσυ δεν εισαι πολιτικος...και αν αυριο βαλω για δημαρχως η βΟλευτης...γινομαι αμεσσως το ιδιο!??
Αυτη η νοοτροπια μαζι με τον φραπε που εχει γινει καπουτσινο φρεντο ειναι που κρατανε το καζανι και δεν εχει σκασει τοσα χρονια αλλα ουτε και τωρα.
Ο καθε Mr. Μαλάκας που λεει ο el_hymador ,βρησκει και τα κανει γιατι η πλειοψηφια ειναι οτι να ναι ,βασιλευει η παραπληροφορηση και στο τελος τρωμε στην μαπα τον Mr. Μαλάκα.
Εγω πιστευω οτι καποια στιγμη ΕΝΑΣ απο αυτους που αυτοκτονουν θα παρει την καραμπινα και θα παει μια βολτα προς Συνταγμα....ΑΝ πεσει η πρωτη τουφεκια - και χωρις κουκουλες- τοτε θα αλαξουν τα πραγματα και το βασικο ,να τελειωσει επιτελους οτι ψηφιζω καποιον γιατι ακουσα απο τον Χ,Ψ Φουφουτο δημοσιογραφο η περαστικο οτι ειναι καλως!!!Ο καθενας πρεπει να ψηφιζει βαση ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ του συμφεροντων και με προεκταση το κοινω καλο της χωρας...Οι βουλευτες θα πρεπει να ειναι ανεξαρτητοι κομματων...αλλιως ας φερουμε πισω τον Κοκο να κανουμε και βασιλικα παρτυ στο Ζαππειο
el_hymador
08/01/2013, 12:19
Διαβασα το λινκ αλλα εχει μια λεπτομερεια ...ειναι για νεους μεχρι 20 κατι χρονων -εχω γνωρησει ατομα απο την Γαλλια και το Λουξεμβουργο που ειχαν μπει σε αυτο το προγραμμα...Σου πληρωνουν τροφη και στεγη -κοιτα ομως που ο Ελληναρας που ηταν υπευθυνος γιαυτο το προγραμμα στην περιοχη που γνωρησα αυτα τα παιδια ειχε σπιτι και νοικιαζε 300ευρω το δωματιο σε αυτα τα παιδακια ,ενω οι τιμες ηταν 300ευρω μαξ ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ !
Η κοινωνια σημερα ειναι σκοπιμα διχασμενη γιατι στην Ελλαδα το εχω ξαναγραψει και το επαναλαμβανω επικρατη η ρηση...ο καθενας για την παρτη του και το ασε παιδακι μου μην πας να μπλεξεις.
Μετα ερχεται και η γενικευση που μας την εχουν περασει και αυτη σκοπιμα οι οικογενειες μας που και αυτοι την κληρονομησαν απο τους δικους τους η οποια ειναι "ολοι ιδιοι ειναι" -Εγω δεν ειχα καμμια σχεση με τον αδερφο μου ,πως ειμαι ιδιος με τον καθε καργιολη? ,τωρα θα πει ο καποιος ,εσυ δεν εισαι πολιτικος...και αν αυριο βαλω για δημαρχως η βΟλευτης...γινομαι αμεσσως το ιδιο!??
Αυτη η νοοτροπια μαζι με τον φραπε που εχει γινει καπουτσινο φρεντο ειναι που κρατανε το καζανι και δεν εχει σκασει τοσα χρονια αλλα ουτε και τωρα.
Ο καθε Mr. Μαλάκας που λεει ο el_hymador ,βρησκει και τα κανει γιατι η πλειοψηφια ειναι οτι να ναι ,βασιλευει η παραπληροφορηση και στο τελος τρωμε στην μαπα τον Mr. Μαλάκα.
Εγω πιστευω οτι καποια στιγμη ΕΝΑΣ απο αυτους που αυτοκτονουν θα παρει την καραμπινα και θα παει μια βολτα προς Συνταγμα....ΑΝ πεσει η πρωτη τουφεκια - και χωρις κουκουλες- τοτε θα αλαξουν τα πραγματα και το βασικο ,να τελειωσει επιτελους οτι ψηφιζω καποιον γιατι ακουσα απο τον Χ,Ψ Φουφουτο δημοσιογραφο η περαστικο οτι ειναι καλως!!!Ο καθενας πρεπει να ψηφιζει βαση ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ του συμφεροντων και με προεκταση το κοινω καλο της χωρας...Οι βουλευτες θα πρεπει να ειναι ανεξαρτητοι κομματων...αλλιως ας φερουμε πισω τον Κοκο να κανουμε και βασιλικα παρτυ στο Ζαππειο
Nαι, θα πέσει η πρώτη ντουφεκιά σε κανά πουστ@ριο απ΄αυτά που κάθονται σε έδρανα και μετά ο άλλος θα στρέψει την καραμπίνα στον εαυτό του... ξέρεις τι θα γίνει μετά; Θα βγούν τα βοθροΜΜΕ και θα κάνουν λόγο για κατάληση της δημοκρατίας, για τρομοκρατικές ενέργειες τις οποίες πρέπει να καταστήλουμε πάση θυσία προκειμένου να λειτουργήσει το πολίτευμα μας όπως ορίζεται από το Σύνταγμα και μη σου κάνει καθόλου εντύπωση αν αρχίσουν απογορεύσεις κυκλοφορίας, αν οι πολιτικοί κυκλοφορούν με συνοδεία 30 οργάνων ο καθένας και αν πυροβολούν αδιακρίτως όποιον δεν τους αρέσει η φάτσα του ως ύποπτο... θα μου πεις πολύ Οργουελικό το σενάριο, θα σου πω καθόλου, καλομελέτα και έρχεται...
φτου γμτ και ελεγα να τον προσλαβω....ο δρακουμελ του εβαλε λαδι τι γκαντεμοσαυρος ειναι τουτος...:)
Nαι, θα πέσει η πρώτη ντουφεκιά σε κανά πουστ@ριο απ΄αυτά που κάθονται σε έδρανα και μετά ο άλλος θα στρέψει την καραμπίνα στον εαυτό του... ξέρεις τι θα γίνει μετά; Θα βγούν τα βοθροΜΜΕ και θα κάνουν λόγο για κατάληση της δημοκρατίας, για τρομοκρατικές ενέργειες τις οποίες πρέπει να καταστήλουμε πάση θυσία προκειμένου να λειτουργήσει το πολίτευμα μας όπως ορίζεται από το Σύνταγμα και μη σου κάνει καθόλου εντύπωση αν αρχίσουν απογορεύσεις κυκλοφορίας, αν οι πολιτικοί κυκλοφορούν με συνοδεία 30 οργάνων ο καθένας και αν πυροβολούν αδιακρίτως όποιον δεν τους αρέσει η φάτσα του ως ύποπτο... θα μου πεις πολύ Οργουελικό το σενάριο, θα σου πω καθόλου, καλομελέτα και έρχεται...
Σημειωση 1.ειπα "να τελειωσει επιτελους οτι ψηφιζω καποιον γιατι ακουσα απο τον Χ,Ψ Φουφουτο δημοσιογραφο " κσι προεκταση ειναι και να πιστευω οτι λεει η Τν.
Σημειωση 2. Η Γαλλικη επανασταση -για οποιον ετυχε να εχει διαβασει το πως ξεκινησε - ειχε ακριβως αυτα τα φαινομενα που ζουμε εμεις σημερα και χαρη στην επανασταση τα πραγματα για καποιους -Λουδοβικους κ Αντουανετες αλλα και για αλλους πολλους τετοιους - τελειωσαν.
Θελω να ξεκαθαρησω - οπως ελεγε και ο χοντρος Καχραμαν-λης- οτι ενας εμφυλιος η ενα ξεκαθαρησμα τετοιου τυπου μπαμ και κατω δεν ειναι το πιο πρεπον αλλα οταν ειναι να καθαρησεις την "κοπρο του Αυγια" ξυπνανε τα παλια Κρητικο-μανιατικα γονιδια μου και δεν θα με χαλαγε καθολου. Στον παραλογισμο που υπαρχει στην περιπτωση μας αυτη ειναι η πιο "λογικη" λυση...οσοι μεινουνε ...μεινανε. Η παρεμοια λεει αν δεν εχεις χερια να ξυστεις μην περημενεις να στα ξυσουν...τωρα ,αφου δεν μας τα ξυνουν οι δικοι μας περιμενουμε να μας τα ξυσουν οι ξενοι που ο κοσμος τους περναει και αυτος δυσκολες μερες χαρη και σε εμας που ανοιξαμε το κουτι της Πανδωρας ?!
Αν σκασει η κατασταση στην Ελλαδα θα σκασει και σε αλλες χωρες ομως το προβλημα ειναι οτι οι επιλογες που εχουμε και εμεις και οι ξενοι ειναι μεταξι ανικανων οποτε η στιγμη δεν ευνοει γιατι στην θεση του ανικανου Χ θα ερθει ενας αλλος με αλλη μαπα αλλα το ιδιο ανικανος με τον Χ αφου εκλεγονται μεταξι τους .Κανενας δεν εχει τα παπαρια να κανει απλα και λογικα πραγματα,καινοτομιες και πραγματικα εκσυγχρονιστικά πλανα ...αφου δεν υπηρξε σχεδιο ποτε και για τιποτα και αυτο χαρη στην νοοτροπια που περιεγραψα πριν...ο καθενας για την παρτη του
Φανταζομαι οτι η ΕΥΠ τωρα θα μου φτιαχνει φακελακι αλλα ...
antonis_fr4-4
08/01/2013, 13:52
χαχαχαχαχαχαχαχαχα ρε τι λεει ο μαλακας! αχαχαχαχαχα
Aytos kamia kori na xei ?leo na anoixo ena mpoyrdelo na ti fonaxo na doylepsei tsampa.
Aytos kamia kori na xei ?leo na anoixo ena mpoyrdelo na ti fonaxo na doylepsei tsampa.
Μην εισαι ρατσιστής.. κι οι άντρες έχουν δικαίωμα στην δωρεάν εργασία.
Μην εισαι ρατσιστής.. κι οι άντρες έχουν δικαίωμα στην δωρεάν εργασία.Gia esena exo thesi re mi moy agxonese
Ο Δουκας...Τις ΒΛΑΚΕΝΤΙΑΣ!!!
kostas_1100gs
10/01/2013, 02:45
Αν δίνει κάποιο επίδομα το κράτος, νομίζω είναι 380ε, οκ ας χρησημοποιησει για κάποιες ωρες κάποιον. Προσοχή, δεν λέω να εκμεταλευτεί κάποιος ιδιώτης, δεν πληρώνει αυτός, αλλά π΄χ΄ας το βάλει κάποιες ώρες σχολικό τροχονόμο ή πυρασφάλεια, όσο του δίνει επίδομα.. Αν είναι μόνο άνεργος, δεν έχει κανένα δικαίωμα να τον βάλει σε τσάμπα εργασία. Ας του βρει εργασία και ας πληρώνετε.
Αλλά το να μαζέψεις ελιές ρε υπουργέ, δεν είναι κακό και παράγεις. Έστω για το σπίτι σου. Γιατί το υποβιβάζεις έτσι?