View Full Version : Επιμονή για προσαγωγή από "αστυνομικούς" ομάδας Ζ σε τυπικό έλεγχο. Έχουν δικαίωμα;;;
skylaros
14/01/2013, 12:17
Στα τελευταία πάλι θα διαφωνήσω... αν η αστυνομία θελήσει να πιάσει κάποιον τον πιάνει._
Στα τελευταία πάλι θα διαφωνήσω... αν η αστυνομία θελήσει να πιάσει κάποιον τον πιάνει._ Με ποιον διαφωνείς;
el_hymador
14/01/2013, 13:09
Την διαφορα δεν την κάνει ούτε η εκπαίδευση, ούτε τα κονδύλια, την κάνουν τα donuts. Αν τα συμπεριλάβουν και οι έλληνες αστυνομικοί στο διαιτολόγιο τους, ίσως να φθάσουν τους αμερικάνους σε αποτελεσματικότητα και σε ψυχραιμία στο χειρισμό δύσκολων καταστάσεων. :tooth:
AristidisZ
14/01/2013, 13:16
σώπα μωρέ, οι δικοί μας τρώνε τοστ από τύπου έβερεστ μαγαζιά
εκεί να δεις γέλια, είναι κάτι τοστάδικα που κάνουν και καλά ειδικές τιμές στα παιδιά, και τα παιδιά παραγγέλνουν τοστάκι με 29 υλικά μέσα, με αποτέλεσμα για να κλείσει το άμοιρο τοστ, να πρέπει να ανέβουν 3 άτομα ταυτόχρονα στη τοστιέρα
κατόπιν τα παιδιά, πίνουν ένα milko, μια coca cola πληρώνουν 2 ευρώ, και συνεχίζουν ακάθεκτα το δρόμο τους
skylaros
14/01/2013, 13:21
γενικά μιλώντας και διευκρινίζοντας: διέκρινα σε κάποια ποσταρίσματα ότι η αστυνομία είναι ανίκανη να πιάσει σοβαρούς κακοποιούς etc μπορεί να μη γουστάρω καθόλου τη λογική και τη λειτουργία της αστυνομίας αλλά προσπαθώντας πάντα να έχω πραγματική εικόνα των πραγμάτων και όχι μόνο από τη δική μου οπτική (στο μέτρο του δυνατού) μπορώ να πω πως η αστυνομία όταν θέλει και όταν υποχρεώνεται να βρει και να συλλάβει κάποιους το κάνει, έχει τα μέσα αλλά και την εμπειρία να το κάνει. Όπως επίσης είχα παρατηρήσει μια αλλαγή σε συμπεριφορές νέων κυρίως αξιωματικών με ηλικίες κάτω των 35 (λογικό μου κάνει αν κάποιος συνδέσει το παζλ) όπου ήταν ευγενικοί και σκεπτόμενοι, πράγμα όμως που επισκιάστηκε από άλλους νέους με σκατά στο κεφάλι και με μόνο σκοπό τα δέκα φραγκοδίφραγκα, το πουλ μουρ σε καμία Barbie και τη ματσίλα που πουλάνε στους γνωστούς τους(περπάτημα συγκαμένου, 10 γεμιστήρες στη ζώνη,ατάκες τύπου έκανα μασαζάκι σε κάτι τύπους σήμερα και πάει λέγοντας) συγκεκριμένα ολόκληρες αγέλες τέτοιων συγκροτήθηκαν και έφτιαξαν "ειδικές" ομάδες στην ΕΛ.ΑΣ. Η εξουσία διαφθείρει, οι περισσότεροι που πάνε εκεί είναι διεφθαρμένοι που επιζητούν απλά την όποια εξουσία.
γενικά μιλώντας και διευκρινίζοντας: διέκρινα σε κάποια ποσταρίσματα ότι η αστυνομία είναι ανίκανη να πιάσει σοβαρούς κακοποιούς etc μπορεί να μη γουστάρω καθόλου τη λογική και τη λειτουργία της αστυνομίας αλλά προσπαθώντας πάντα να έχω πραγματική εικόνα των πραγμάτων και όχι μόνο από τη δική μου οπτική (στο μέτρο του δυνατού) μπορώ να πω πως η αστυνομία όταν θέλει και όταν υποχρεώνεται να βρει και να συλλάβει κάποιους το κάνει, έχει τα μέσα αλλά και την εμπειρία να το κάνει. Όπως επίσης είχα παρατηρήσει μια αλλαγή σε συμπεριφορές νέων κυρίως αξιωματικών με ηλικίες κάτω των 35 (λογικό μου κάνει αν κάποιος συνδέσει το παζλ) όπου ήταν ευγενικοί και σκεπτόμενοι, πράγμα όμως που επισκιάστηκε από άλλους νέους με σκατά στο κεφάλι και με μόνο σκοπό τα δέκα φραγκοδίφραγκα, το πουλ μουρ σε καμία Barbie και τη ματσίλα που πουλάνε στους γνωστούς τους(περπάτημα συγκαμένου, 10 γεμιστήρες στη ζώνη,ατάκες τύπου έκανα μασαζάκι σε κάτι τύπους σήμερα και πάει λέγοντας) συγκεκριμένα ολόκληρες αγέλες τέτοιων συγκροτήθηκαν και έφτιαξαν "ειδικές" ομάδες στην ΕΛ.ΑΣ. Η εξουσία διαφθείρει, οι περισσότεροι που πάνε εκεί είναι διεφθαρμένοι που επιζητούν απλά την όποια εξουσία.
Άλλη μία εμπειριστατωμένη μελέτη της μίας παραγράφου....
el_hymador
14/01/2013, 13:54
Οκ για να κλείσει καλά και αυτό το θέμα, θυμάμαι πόσο μου έχε φτιάξει όχι απλώς την ημέρα, αλλά την εβδομάδα τουλάχιστον, όταν σε επίσκεψη σε ΑΤ της επαρχίας, είχα δει jockey αμερικανιά εντελώς, με χρυσκεντημένα τα αρχικά της περιοχής, ακολούθως το σήμα της ΕΛ.ΑΣ και εν συνεχεία το PD... δεν θα πω σε πιο τμήμα ήταν, αλλά φανταστείτε ας πούμε να το βλέπατε στο ΑΤ Νέας Μάκρης... NeaMakri PoliceDepartment, ε, κάτι αντίστοιχο (αλλά στο πιο κουτσόχωρο)... μιλάμε έκλαιγα από τα γέλια:bawl::lol:
kostas777
14/01/2013, 16:05
εμένα μια φορά με είχανε σταματήσει στην πλατεία μπουρναζίου.. ήταν 4 το πρωί, καθημερινή, ερημιά απόλυτη και σκότος στο σημείο. κι εγώ επέστρεφα από πάρτυ γεννεθλίων και πήγαινα ο κακομοίρης στο έβερεστ του μπουρναζίου να πάρω κανα σάντουϊτς και να ρίξω κανα 4ωρο ύπνο για να πάω μετά δουλειά.
είμαι με το χρεποCBR 400RR, του λείπανε τα φέρινγκ, τα φώτα δεν δούλευαν εκτός από τη μεγάλη σκάλα το ένα, έλειπε η κλειδαριά από τον κοκοβιό, τα ελατήρια των πιστονιών κλασμένα. μου λέει φέρε άδεια και δίπλωμα. λέω οκ, μισό να ανοίξω τη σέλα. βάζω το κλειδί μέσα στην τρύπα και προσπαθώ να σκουντήσω το λαμάκι, αλλά δεν έβλεπα. πεινούσα κιόλας και νύσταζα.. έρχεται και αυτός με τον φακό, αλλά δεν κατάφερνα να το ανοίξω (κάτι που το άνοιγα πανεύκολα αν έβλεπα..). μου λέει έλα μαζί μας στο τμήμα. του λέω ρε φίλε πρέπει να πάω δουλειά, εδώ δίπλα είναι το σπίτι μου και πάω να κοιμηθώ, αν θες πάμε μαζί να δεις που μένω και φέυγετε, πάρε το κινητό μου και πάρε μετά να μου πεις.. τίποτα, ήθελε να με πάει μέσα. του λέω πόση ώρα θα πάρει ρε φίλε, πρέπει να πάω δουλειά μετά, μη με καθυστερήσεις σε παρακαλώ. μου λέει «αφού είσαι έλληνας και αν δεν έχεις κάνει τίποτα όπως λες, κανα μισάωρο». (ναι καλά)
φεύγουμε, πάμε στο κωλοχαν.. έτσι μου φάνηκε εμένα, το τμήμα περιστερίου. χειρότερο και από εγκαταστάσεις σχολείου ήταν. με πάνε στο κρατητήριο που είχε και κάτι άλλα καλά παιδιά μέσα και περίμενα, περίμενα.. σε μια φάση έρχεται ένας και με πάει στον αξιωματικό. αφού καθόμαστε εκεί και τα λέμε, του είπα ότι στα καλά καθούμενα με κουβαλήσανε και πεινάω και πρέπει να πάω για δουλειά και τι θα κάνω τώρα και άσε με να φύγω και πάρε με μετά ένα τηλέφωνο, εδώ πιο πάνω μένω, και ρε φίλε πότε θα κοιμηθώ κλπ.. μου λέει εεε.. περιμένουμε απάντηση από τα κεντρικά, μόλις έρθει με τον τηλέτυπο (?!?!) φεύγεις (την καταδίκη μου μέσα!!!! σκεφτόμουν).
αφού μου έδωσε το σάντουϊτς του να φάω (πάλι καλά, ένιωσε και τύψεις), πάνω στην κουβέντα του είπα ότι ο πατέρας μου ήταν αστυνομικός. οπότε μου λέει «ρεεεεε παλληκάρι, γιατί δεν τόλεγες στα παιδιά και σε τραβάγανε τζάμπα; ρε μήτσοοοοοο το παιδί είναι γιος συναδέλφου ρε! άλλη φορά να το λες ρε φίλε». και του λέω κι εγώ.. «εεεε που να το θυμηθώ εκείνη την ώρα!»
συμπέρασμα: καταλάβατε ;)
το τέλος της ιστορίας, ήταν να φύγω μετά από 3 ώρες οπότε είχε πιάσει βροχή και έριχνε καρεκλοτράπεζα, να πάω στο σπίτι μούσκεμα ως το κόκκαλο και μετά να μην πάω στη δουλειά, που θα έπρεπε να ξεκινούσα την ώρα που έπεσα για ύπνο εξαντλημένος.
astroman76
14/01/2013, 17:13
Byron εχω ζησει στο Νταλλας και εχω γηρησει ολλη την Αμερικη με αμαξι απο την Ανατολη μεχρι την δυση και απο τον Νοτο μεχρι Βορια... πραγματικα ισως να ειμουν τυχερος ισως να μην το εψαχνα αλλα δεν πετηχα ποτε νταιδες μπατσους... Εχω περασει ακομη και συνορα Μεξικο λεγοντας οτι ειμαι Αμερικανος!!! χωρις να δηξω τιποτα...
Και στο Μαιαμι εχω παει και δεν ειδα κατι σαν αυτο που λες και στην νεα Υορκη που οπου δεν ξεραμε ρωταγαμε μπατσους... δεν ειδα πουθενα αρνητικο κλιμα και συγουρα δεν φενομαι Αμερικανος...
Εδω απο τις 8 στις 10 φορες ο μπατσος σου κανει μια μικρη ανακριση και σε ψαχνει το backpack χωρις να ρωτησει καν αν μπορει....
Cpt. Haddock
14/01/2013, 17:15
Πώς φτασαμε να μιλαμε - παλι - για τους αμερικάνους? :confused:
Πώς φτασαμε να μιλαμε - παλι - για τους αμερικάνους? :confused:
Λόγω PAX americana, απλό.
σώπα μωρέ, οι δικοί μας τρώνε τοστ από τύπου έβερεστ μαγαζιά
εκεί να δεις γέλια, είναι κάτι τοστάδικα που κάνουν και καλά ειδικές τιμές στα παιδιά, και τα παιδιά παραγγέλνουν τοστάκι με 29 υλικά μέσα, με αποτέλεσμα για να κλείσει το άμοιρο τοστ, να πρέπει να ανέβουν 3 άτομα ταυτόχρονα στη τοστιέρα
κατόπιν τα παιδιά, πίνουν ένα milko, μια coca cola πληρώνουν 2 ευρώ, και συνεχίζουν ακάθεκτα το δρόμο τους
χαχα απιθανος εισαι!
Εχουν πληθυντικο τα αγγλικα? :a014:
ευγενίας όχι, από τον άλλο κάτι τους βρίσκεται :p
AristidisZ
14/01/2013, 22:22
χαχα απιθανος εισαι!
γεγονός είναι Ηλία
ένα βράδυ μπεκροπίναμε με πολύ φίλο μου αστυνομικό
του λέω πάμε να φάμε ένα εκεί (εντάξει δε λέω που, δεν προσφέρει και κάτι στη συζήτηση)
και μου λεει
όχι εκεί, δε θα με αφήσουν να πληρώσω, και δε γουστάρω
γεγονός είναι Ηλία
ένα βράδυ μπεκροπίναμε με πολύ φίλο μου αστυνομικό
του λέω πάμε να φάμε ένα εκεί (εντάξει δε λέω που, δεν προσφέρει και κάτι στη συζήτηση)
και μου λεει
όχι εκεί, δε θα με αφήσουν να πληρώσω, και δε γουστάρω
Είναι στο χέρι του φίλου σου αν θα επιτρέψει να μην τον αφήσουν να πληρώσει, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας.
:wave2:
AristidisZ
14/01/2013, 23:16
Είναι στο χέρι του φίλου σου αν θα επιτρέψει να μην τον αφήσουν να πληρώσει, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μας.
:wave2:
άσε μας κάνει και τον δύσκολο, και χάσαμε το τσάμπα τοστ :p
Καλοί φίλοι δεν νομίζω να είμαστε.
Όμως πέραν του ότι πράγματι γράφτηκαν χρήσιμα πράγματα, εξακολουθείς να κρίνεις τον μπάτσο ως 'υπεράνω'. Του την είπες και φόρτωσε, προφανώς όντας και εσύ ενοχλημένος.
Παρόλλα αυτά, αφήνεις να εννοηθεί ότι κάπως δεν έκαναν σωστά την δουλειά τους. Σε επιπόλαιη ανάγνωση (το αρχικό ποστ), γιατί θα μπεί και ο ζητάς αλλά θα μπεί και ο πιτσιρικάς,
"αιωρείται" μια ασάνς ότι σε έβρισαν και σε κακομεταχειρίστηκαν. Ο (υποθετικός) δικηγόρος του θα έλεγε ότι ανταλλάξατε απόψεις σε πιο έντονο τόνο. Σήμερα μια μέρα μετά,πιο ήρεμα νομίζω πρέπει να καταλάβεις τι λέω.
bytheway, συνδυασμός που ανοίγει μπλόκα...μαύρο μπουφάν άσπρο κράνος... ΖΩΑΡΑ! :D
εντάξει κινδυνεύεις σε ύποπτες περιοχές, αλλά στην επαρχία...χαιρετιόμαστε κιόλας!
Κύριε AKAPOSTO, έχετε δίκιο, καλοί φίλοι δεν είμαστε (και απότι φαίνεται ούτε πρόκειται να γίνουμε), λάθος μου η αρχική προσφώνηση.
Το αρχικό μου ποστ νομίζω ότι είναι πολύ συγκεκριμένο όσον αφορά την περιγραφή των γεγονότων.
Σαφώς ο καθένας μπορεί να έχει την δική του άποψη περί αυτών. Κάλλιστα κάποιος θα μπορούσε να εκτιμήσει ότι θαπρεπε να δεχτώ με τρελή χαρά την προσαγωγή και μάλιστα να εκλιπαρώ να μου κάνουν στα υπόγεια του τμήματος φάλαγγα και να μου βάλουν καυτά βραστά αυγά στις μασχάλες!
Ελεύθερο βήμα είναι εδώ, εκτιμητέες όλες οι απόψεις!
:cool:
skylaros
15/01/2013, 00:13
Μπορεί κάποιος να μου πει τι είναι τεκμηριωμένο σε ένα μη επιστημονικό φόρουμ ? για μα ξέρω άλλη φορά να γράφω με πηγές, στατιστικά δεδομένα κλπ φυσικά όλα μου τα στοιχεία την επόμενη φορά θα είναι από επιστημονικά περιοδικά και άρθρα όλα της τελευταίας πενταετίας και αναγνωρισμένα από την επιστημονική κοινότητα !!!
Παντως μη παιρνετε στραβα το οτι μπορει να επισκεπτονται αστυνομικοι ενα μαγαζι και να τους κερνανε
ενα ψιλικατζιδικο πιο κατω το ληστεψαν πριν κατι χρονια.5 χιλιαρικα του πηραν.επιασε φιλιες με δελταδες,ερχονται τους κερναει(δε κοβω το λαιμο μου για αυτο) και ειναι τακτικοι στο μαγαζι του.οταν ο αλλος δει οτι ειναι τακτικα εκει αστυνομια και οτι εχει καλες σχεσεις θα το σκεφτει 3 φορες να παει με καλασνικοφ(ετσι τον ειχαν ληστεψει)
προσωπικα θα προτιμουσα να κερναω 3 ατομα 2-3 φορες τη βδομαδα κανα κρουασαν και να εχω και παρεα και ταυτοχρονα να νιωθω λιγο πιο ησυχος παρα να ειμαι χυμα...
Red Rider
15/01/2013, 10:05
Παντως μη παιρνετε στραβα το οτι μπορει να επισκεπτονται αστυνομικοι ενα μαγαζι και να τους κερνανε
ενα ψιλικατζιδικο πιο κατω το ληστεψαν πριν κατι χρονια.5 χιλιαρικα του πηραν.επιασε φιλιες με δελταδες,ερχονται τους κερναει(δε κοβω το λαιμο μου για αυτο) και ειναι τακτικοι στο μαγαζι του.οταν ο αλλος δει οτι ειναι τακτικα εκει αστυνομια και οτι εχει καλες σχεσεις θα το σκεφτει 3 φορες να παει με καλασνικοφ(ετσι τον ειχαν ληστεψει)
προσωπικα θα προτιμουσα να κερναω 3 ατομα 2-3 φορες τη βδομαδα κανα κρουασαν και να εχω και παρεα και ταυτοχρονα να νιωθω λιγο πιο ησυχος παρα να ειμαι χυμα...
Μου αρέσει η οπτική σου γωνία,και συμφωνώ!
Σε λίγο θα ακούσουμε ότι πουλάνε και προστασία με αντάλλαγμα donuts(ξέρετε εκείνα που τρώνε οι Αμερικάνοι μπάτσοι)
GIXXERAKIAS
15/01/2013, 13:36
Θεωρείς ότι άν σκάσουν με καλάζνικοφ 2-3 άτομα για ληστεία θα τολμήσει κανείς να βγάλει όπλο από όποιονδήποτε δελτά,ζητά,δίας κτλ που θα είναι εκεί?Πιό πολύ θα το σκεφθούν οι αστυνομικοί να βγάλουν όπλο να αντιδράσουν,παρά οι όποιοι αδιστακτοί (για περί αυτό πρόκειται το καλάζνικοφ) ληστές. ;)
Θεωρείς ότι άν σκάσουν με καλάζνικοφ 2-3 άτομα για ληστεία θα τολμήσει κανείς να βγάλει όπλο από όποιονδήποτε δελτά,ζητά,δίας κτλ που θα είναι εκεί?Πιό πολύ θα το σκεφθούν οι αστυνομικοί να βγάλουν όπλο να αντιδράσουν,παρά οι όποιοι αδιστακτοί (για περί αυτό πρόκειται το καλάζνικοφ) ληστές. ;)
Mην αρχιζετε το τι θα γινόταν εάν κι εφόσον... ιδέα δεν έχετε και δεν είναι ο χώρος εδώ να συζητηθεί - κι ούτε χρειάζεται να συζητηθεί αφού ποτέ δεν πρόκειται να βρεθείτε σε παρόμοια κατασταση παρά ίσως μόνο βλέποντας κάποια τέτοια σκηνή στο σινεμά...
Cpt. Haddock
15/01/2013, 13:51
Τι ρώτησε το παλληκαρι στο πρώτο πόστ και που πήγε η κουβέντα...
Γαμω τα φόρουμ είμαστε :tooth:
Billymuse
15/01/2013, 13:55
δεν είναι θέμα φόρουμ καπετάνιε,αλλά είναι στον Έλληνα να ξεφεύγει απο το θέμα και να καταλήγει σε κάποια αντιπαράθεση....
GIXXERAKIAS
15/01/2013, 13:55
Mην αρχιζετε το τι θα γινόταν εάν κι εφόσον... ιδέα δεν έχετε και δεν είναι ο χώρος εδώ να συζητηθεί - κι ούτε χρειάζεται να συζητηθεί αφού ποτέ δεν πρόκειται να βρεθείτε σε παρόμοια κατασταση παρά ίσως μόνο βλέποντας κάποια τέτοια σκηνή στο σινεμά...
Όντως έχεις δίκιο.:)
Ρισπέκτ λέμε!moto.gr lives on!
:p
To φέραμε εδώ για να μας πεις που θα βάζεις την παμπ άξιον στο goldwing... Καλοτάξιδο btw
blackbusa
15/01/2013, 14:05
To φέραμε εδώ για να μας πεις που θα βάζεις την παμπ άξιον στο goldwing... Καλοτάξιδο btw
re eipame...o cpt tha exei na kanei me to leimenarxeio...
re eipame...o cpt tha exei na kanei me to leimenarxeio... Έχεις ιδέα για coast guard brutality? :bawl:
blackbusa
15/01/2013, 14:28
Έχεις ιδέα για coast guard brutality? :bawl:
r u talking 2 me?
http://www.youtube.com/watch?v=v9qotjLEbVs
MG-KTiNoS
15/01/2013, 14:44
To έργο με το Δημητράκη δεν έπαιξε στο σινεμά, έπαιξε στην Πανεπιστημίου και το είδα όλο.
Τώρα όλοι αυτοί με τα καλάσνικοφ δεν πιάνονται στο δρόμο γιατί άμα κελαηδήσει το «σίδερο» θα κλάψουνε μανούλες.
ΑΝ είσαι κράτος σοβαρό –κι όχι μια παρέα από μπινέδες τσανακογλείφτες- τότε φροντίζεις κατ αρχήν να μην υπάρχουν τέτοια όπλα στη αγορά.
Από εκεί και μετά φροντίζεις να μην υπάρχει και αγορά γενικότερα (πτανες, ναρκωτικά κλπ)
και ΤΕΛΟΣ
όποιος ξεφεύγει, δεν μπορεί να χαλάσει τα λεφτά του αφού
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ «ΠΛΥΝΕΙ»
(εδώ γελάνε ή κλαίνε)
Καμία αστυνομία όσο καλή και να ναι δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα με δαύτους ΚΑΙ χωρίς τη συνεργασία τραπεζών, εφορείας κυβέρνησεις κλπ
Κανένας μπάτσος επίσης δεν μπορεί να ξέρει αν εσ'υ είσαι καλός ή κακός. Όσο πιο πολλά εγκλήματα λοιπόν παίζουν τόσο πιο πολύ «ελευθερία» χάνουμε.
Αυτό ίσως εξηγεί και τις τρομοκρατικές ενέργειες και άλλα πολλά !
Αυτιά και μακριά από μας
blackbusa
15/01/2013, 14:48
Καμία αστυνομία όσο καλή και να ναι δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα με δαύτους ΚΑΙ χωρίς τη συνεργασία τραπεζών, εφορείας κυβέρνησεις κλπ
to daytous pou kollaei afou einai oi idioi?
To έργο με το Δημητράκη δεν έπαιξε στο σινεμά, έπαιξε στην Πανεπιστημίου και το είδα όλο. Τώρα όλοι αυτοί με τα καλάσνικοφ δεν πιάνονται στο δρόμο γιατί άμα κελαηδήσει το «σίδερο» θα κλάψουνε μανούλες. ΑΝ είσαι κράτος σοβαρό –κι όχι μια παρέα από μπινέδες τσανακογλείφτες- τότε φροντίζεις κατ αρχήν να μην υπάρχουν τέτοια όπλα στη αγορά. Από εκεί και μετά φροντίζεις να μην υπάρχει και αγορά γενικότερα (πτανες, ναρκωτικά κλπ) και ΤΕΛΟΣ όποιος ξεφεύγει, δεν μπορεί να χαλάσει τα λεφτά του αφού ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ «ΠΛΥΝΕΙ» (εδώ γελάνε ή κλαίνε) Καμία αστυνομία όσο καλή και να ναι δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα με δαύτους ΚΑΙ χωρίς τη συνεργασία τραπεζών, εφορείας κυβέρνησεις κλπ Κανένας μπάτσος επίσης δεν μπορεί να ξέρει αν εσ'υ είσαι καλός ή κακός. Όσο πιο πολλά εγκλήματα λοιπόν παίζουν τόσο πιο πολύ «ελευθερία» χάνουμε. Αυτό ίσως εξηγεί και τις τρομοκρατικές ενέργειες και άλλα πολλά ! Αυτιά και μακριά από μας OK, μπήκες σε εργο επιστημονικής φαντασίας. Το γουέστερν είναι στη δίπλα αίθουσα.
nikos_abel
15/01/2013, 15:56
To έργο με το Δημητράκη δεν έπαιξε στο σινεμά, έπαιξε στην Πανεπιστημίου και το είδα όλο.
Τώρα όλοι αυτοί με τα καλάσνικοφ δεν πιάνονται στο δρόμο γιατί άμα κελαηδήσει το «σίδερο» θα κλάψουνε μανούλες.
ΑΝ είσαι κράτος σοβαρό –κι όχι μια παρέα από μπινέδες τσανακογλείφτες- τότε φροντίζεις κατ αρχήν να μην υπάρχουν τέτοια όπλα στη αγορά.
Από εκεί και μετά φροντίζεις να μην υπάρχει και αγορά γενικότερα (πτανες, ναρκωτικά κλπ)
και ΤΕΛΟΣ
όποιος ξεφεύγει, δεν μπορεί να χαλάσει τα λεφτά του αφού
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ «ΠΛΥΝΕΙ»
(εδώ γελάνε ή κλαίνε)
Κανένας μπάτσος επίσης δεν μπορεί να ξέρει αν εσ'υ είσαι καλός ή κακός. Όσο πιο πολλά εγκλήματα λοιπόν παίζουν τόσο πιο πολύ «ελευθερία» χάνουμε.
Αυτό ίσως εξηγεί και τις τρομοκρατικές ενέργειες και άλλα πολλά !
Αυτιά και μακριά από μας
Νικόλα, περιγράφεις απλά τον κόσμο-ιστορία κλπ
ΑΝ (μπορούσε να) υπάρχει κράτος, δεν θα είχε πρόβλημα με την οπλοφορία γιατί
ΔΕΝ θα τα χρησιμοποιούσε κανένας αλόγιστα καθώς θα ήταν "εκπαιδευμένος-μορφωμένος" κατάλληλα (1ον)
ΔΕΝ θα χρειάζονταν καν όπλα (2ον)
Νικόλα, περιγράφεις απλά τον κόσμο-ιστορία κλπ ΑΝ (μπορούσε να) υπάρχει κράτος, δεν θα είχε πρόβλημα με την οπλοφορία γιατί ΔΕΝ θα τα χρησιμοποιούσε κανένας αλόγιστα καθώς θα ήταν "εκπαιδευμένος-μορφωμένος" κατάλληλα (1ον) ΔΕΝ θα χρειάζονταν καν όπλα (2ον) Συνεχίζουμε με την περιπλάνησή μας στη Χώρα των Θαυμάτων (ψάχνουμε την Αλίκη)
AUFGEBRACHT
15/01/2013, 18:03
Συνεχίζουμε με την περιπλάνησή μας στη Χώρα των Θαυμάτων (ψάχνουμε την Αλίκη)
279323
ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΖΗΣΑΝ.............ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ 60 ΚΑΙ 70
Δέν διάβασαν...........
Έκεί νά δείτε.............ΜΠΑΤΣΟ..!!
Το θεμα ειναι οτι πρεπει να το παιζουν πολυ ραμπο για να σκασουν μπροστα στην αστυνομια να ληστεψουν.
υπαρχουν 1002 αλλα που θα το κανουν πιο ευκολα οποτε θα τα προτιμησουν.
ενταξει με ενα καλασνικοφ μπαινεις και μεσα στο υπουργειο να κλεψεις καφε με αυτη τη λογικη.
:plaf::plaf:
10 σελιδες...για τα αυτονοητα...τι να πω.......
:plaf::plaf:
10 σελιδες...για τα αυτονοητα...τι να πω.......
αν τις διαβαζες ολες Γιωργο θα έβλεπες πως δεν ειναι για ολους αυτονοητα....:(
αν τις διαβαζες ολες Γιωργο θα έβλεπες πως δεν ειναι για ολους αυτονοητα....:(
τις διαβασα ολες γι' αυτο μου φαινεται απιστευτο!!!
Opisthogonia
18/01/2013, 16:34
να μετακινήσω και εγώ ελάχιστος την κουβέντα στεκόμενος σε αυτό που αναφέρθηκε στην περασμένη σελίδα σχετικά με το κράτος και να φροντίζει να μην υπάρχουνε τέτοια όπλα στην χωρα και τέτοια αγορά ...
αναρωτήθηκες πως γίνετε σε μια χωρα 11.εκατομμυρίων δηλωμένων ελλήνων και σινaφι που όλοι γνωρίζουνε όλους και κατα καπιο τρόπο μπορείς να μας χαρακτηρίσεις ένα μικρό χωργιό ,να μην μπορούμε να ελέγχουμε τα όπλα k τις μαφίες (άκου εδώ 11 εκτομμύρια και έχουμε ΠΟΛΛΕΣ μαφίες ΟΧΙ 1-2 ..ts ts ts)
πως να τα ελέγξεις όταν όλοι δρούνε ανεχελενκτα μέσα στην χωρα (και εδώ κάνω και επαναφορά στο θέμα χεxe)
ο μπάτσος είναι απλός εισπρακτικό όργανο που το μονο που ξέρει είναι να βαράει καμια φάπα σε κάνα pakistani που arazi πουθενά μονο του (και να βάραγε το σωστό pakistani πάει στο διάολο τον κακομοίρη βαράει ...) και σταματάει παπάκια και μηχανάκια για να κάνει τον κάμποσο και να δόση καμια κλίση εν καιρό κρίσις ....
ένα έχω να πω λοιπόν
αν δεν οργανωθούμε δεν θα δικαιωθούμε
ούτε αριστερούς ούτε δεξιούς ούτε "ακpοφασιστες"(και τον δυο παρατάξεων) μας έχουνε χωρίσει και τρωγόμαστε για χαζομάρες dieri και βασίλευε ...
Επίκαιρη είναι και η χθεσινή απόφαση του δικαστηρίου σχετικά με τον άγριο ξυλοδαρμό που είχε δεχτει σε κεντρικό δρόμο της Θεσσαλονίκης απο αστυνομικούς ένας Κύπριος φοιτητης και παραλίγο να χάσει τη ζωή του...
Παρόλο που υπήρχε βίντεο που έδειχνε λεπτομερέστατα το όλο σκηνικό (8 "όργανα" να τον σαπίζουν στο ξύλο) και παρόλο που το βίντεο είχε παιχτεί σε όλα τα κανάλια και η υπόθεση ήταν πασίγνωστη, παιρνοντας και πολιτικές διαστάσεις, ποια ήταν η ετυμηγορία;;;
Μόνο οι 2 από τους 8 κρίθηκαν ένοχοι καθώς θεωρήθηκε οτι ο κύριος υπαίτιος για τα άγρια τραύματα του υπήρξε μια παρακείμενη ζαρντινιέρα!!!!
Σκεφθείτε ΤΙ θα είχε συμβεί αν δεν υπήρχε η τυχαία βιντεοσκόπηση του περιστατικού...
Μήπως..... θα πρέπει να οργανωθούν οι πολίτες λειτουργώντας ως τιμωροί απέναντοι στα ζώα που κανουν κατάχρηση εξουσίας βιοπραγώντας με διάφορους τρόπους ασύστολα απέναντι σε ανυποψίαστους ανθρώπους;
Χωρίς δικαστήρια, απλά αποδίδοντας δικαιοσύνη με ένα πιο.... άμεσο τρόπο?
:smokin:
AUFGEBRACHT
18/01/2013, 21:00
Μήπως..... θα πρέπει να οργανωθούν οι πολίτες λειτουργώντας ως τιμωροί απέναντοι στα ζώα που κανουν κατάχρηση εξουσίας βιοπραγώντας με διάφορους τρόπους ασύστολα απέναντι σε ανυποψίαστους ανθρώπους;
Χωρίς δικαστήρια, απλά αποδίδοντας δικαιοσύνη με ένα πιο.... άμεσο τρόπο?
:smokin:
Να μαζευτούμε δηλαδής ας πούμε να καθαρίσουμε κανα μπάτσο; Αυτός είναι ο... άμεσος τρόπος σου; Έτσι θα αποδοθεί κατ΄εσέ δικαιοσύνη;
Να μαζευτούμε δηλαδής ας πούμε να καθαρίσουμε κανα μπάτσο; Αυτός είναι ο... άμεσος τρόπος σου; Έτσι θα αποδοθεί κατ΄εσέ δικαιοσύνη;
OTAN ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ..............ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΠΑΝΤΟΥ
Ή
ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ
φαντάζει σάν ό πιό δίκαιος τρόπος έπιβολής τών νόμων..!!
Χρόνια τώρα άπό τήν έποχή πού ό άνθρωπος ζούσε σέ σπηλιές..!!
Cpt. Haddock
19/01/2013, 10:08
Λαστιχο το κανατε το θρεντ παλι...
Λιγα τα ψωμια του. (ετσι κι αλλιως αυτο που ρωτησε ο φιλος στο πρωτο ποστ απαντηθηκε έγκυρα, απο "μεσα" )
ΠΟΛΥ ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ
Πρώτη φορά συμβαίνει..............
blackbusa
20/01/2013, 04:19
Λαστιχο το κανατε το θρεντ παλι...
Λιγα τα ψωμια του. (ετσι κι αλλιως αυτο που ρωτησε ο φιλος στο πρωτο ποστ απαντηθηκε έγκυρα, απο "μεσα" )
ouuuuuuu....ntropi...:mad:
Δεν νομίζω να γραφω κατι τετοιο. Δεν ειμαι δολοφονος. Εσύ το έθεσες έτσι.
:cool: