View Full Version : Πιέσεις ελαστικών HEIDENAU K60 Scout σε ADV
Lioulios
16/01/2013, 19:06
Έχουμε μια προσωπική κουβέντα με τον Asteri ADV και λέμε ο καθένας τα δικά του . Είπαμε να το κάνουμε θέμα και να συζητηθεί και με άλλους εδώ .
Εσείς τί πιέσεις βάζετε σε άσφαλτο και χώμα ;
Προτάσεις και απόψεις ...Ελεύθερα
279397
asteris_adv
17/01/2013, 14:46
Και για να κάνω την αρχή, να πω ότι οι πιέσεις που προτείνει η μαμά ΚΤΜ για τα scorpion εμένα δε μου ταιριάζουν για τα K60. Έτσι κι αλλιώς μου φαίνονται πολύ υψηλές για τα pirelli. Τα K60 τα είχα με τις μαμά πιέσεις αλλά έφτυσα αίμα. Πολύ ασταθές μπροστινό, το οποίο σε μερικά καλά πλαγιάσματα πήγα να το χάσω... Άσε τη βροχή...Πανικός!!! Τώρα πειραματίζομαι με 26 μπροστά 29 πίσω και 24-24 για χώμα. Εννοείται ότι μιλάω για μόνος μου (χωρίς συνεπιβάτη) και χωρίς αποσκευές. Με αυτές τις πιέσεις η μηχανή απέκτησε την τάση να "βουτάει " πιο γρήγορα στις στροφές, και παρά το γεγονός ότι στην αρχή το φοβήθηκα, πλέον είναι εντάξει. Βέβαια δεν είμαι καθόλου έμπειρος σε θέματα ελαστικών οπότε κάθε γνώμη είναι ευπρόσδεκτη...
Lioulios
17/01/2013, 19:34
Αστέρη , χαιρετώ !
Διαβάζω προσεκτικά και σημειώνω .
Εγώ για αρχή πάντως λέω να πάω λίγο παραπάνω ( 28μπροστα -30 πίσω --> Μονός ) ...Και βλέπουμε ...