Σύνδεση

View Full Version : "Ομαδική" Αγορά από το ιντερνετ και επιμερισμός κόστους μεταφορικών

spyrakos35
16/01/2013, 21:09
από το παρακάτω site, ενδιαφέρομαι να αγοράσω κατιτίς

όμως τα μεταφορικά έρχονται 25 € τα οποία τα κρίνω υπερβολικά πολλά όταν το κόστος του προιόντος είναι 40 €

αν κάποιος/οι ενδιαφέρεται/ονται για κάποια αγορά, ας συνεννοηθούμε μήπως και γίνει μία παραγγελία και "σπάσουν" τα μεταφορικά δια του 2,3 κλπ

http://www.outletmoto.com/index.php/en

DrBig
16/01/2013, 21:37
από το παρακάτω site, ενδιαφέρομαι να αγοράσω κατιτίς

όμως τα μεταφορικά έρχονται 25 € τα οποία τα κρίνω υπερβολικά πολλά όταν το κόστος του προιόντος είναι 40 €

αν κάποιος/οι ενδιαφέρεται/ονται για κάποια αγορά, ας συνεννοηθούμε μήπως και γίνει μία παραγγελία και "σπάσουν" τα μεταφορικά δια του 2,3 κλπ

http://www.outletmoto.com/index.php/en

Θελω απο κει κατι στα ιδια χρηματα, οποτε μεσα :)

spyrakos35
16/01/2013, 22:36
ωραία,

ας μείνει ανοικτή μέχρι την παρασκευή 18/01/2013 η πρόσκληση ενδιαφέροντος και μιλάμε την παρασκευή το απογευματάκι για τα της παραγγελίας κλπ.....

Shiatman
17/01/2013, 07:50
sorry για το spam αλλά έχετε ξαναπαραγγείλει από αυτους; είναι αξιόπιστοι; γιατί από τιμές σπέρνουν! για πείτε, για πείτε και θέλουμε κάμποσα ψώνια. Δυστυχώς είμαι μακρυά σας για να συμετάσχω στην παραγγελιά.

spyrakos35
17/01/2013, 08:19
sorry για το spam αλλά έχετε ξαναπαραγγείλει από αυτους; είναι αξιόπιστοι; γιατί από τιμές σπέρνουν! για πείτε, για πείτε και θέλουμε κάμποσα ψώνια. Δυστυχώς είμαι μακρυά σας για να συμετάσχω στην παραγγελιά.

καθόλου spam

προσωπικά όχι, βρήκα το site από άλλο forum και δεν είμαι σε θέση να ξέρω αν είναι ή όχι

θεωρώ όμως οτι αφού έχουν και 3-4 μαγαζιά λιανικής, οτι μάλλον είναι....

αν είσαι ιωαννινα, μπορούμε να παραγγείλουμε και να στα στείλω εγώ με ΚΤΕΛ....

:beer:

Shiatman
17/01/2013, 08:35
καθόλου spam

προσωπικά όχι, βρήκα το site από άλλο forum και δεν είμαι σε θέση να ξέρω αν είναι ή όχι

θεωρώ όμως οτι αφού έχουν και 3-4 μαγαζιά λιανικής, οτι μάλλον είναι....

αν είσαι ιωαννινα, μπορούμε να παραγγείλουμε και να στα στείλω εγώ με ΚΤΕΛ....

:beer:

ευχαριστώ αλλά είμαι Κύπρο τώρα και δεν έχω νομίζω να έρθω σύντομα (τουλάχιστον όχι πριν τις απόκριες)
εγώ χρειάζομαι κάμποσα πραγματάκια ως εκολαπτόμενος εντουράς οπότε πιθανόν να με συμφέρουν τα μεταφορικά, έχω και φίλους στη Μπάρτσα για κανά ψιλικοκό.

edit. προσπάθησα να κάνω εγγραφή και δεν έχει την Κύπρο στις χώρες, οπότε έστειλα μέιλ και περιμένω.

alexxxcbr
17/01/2013, 11:39
Eνδιαφερομαι και εγω.Για ενα τζην kevlar.:wave2:

DimChios
17/01/2013, 12:18
Eνδιαφερομαι και εγω.Για ενα τζην kevlar.:wave2:

:hmm:

Isi
17/01/2013, 13:24
....η πληρωμή με αντικαταβολή ? Αν πέσει δλδ απο τον επόμενο μήνα ...ίσως θέλω κι εγώ κάτι

Λευκάδιος
17/01/2013, 14:21
Σπυρο εχεις ΠΜ:wave2:

spyrakos35
17/01/2013, 15:19
λοιπόν....

για την ολοκλήρωση της παραγγελίας, σου δίνει τρεις επιλογές πληρωμής...
α. κάρτα
β. έμβασμα
γ. paypal

για να γίνει η παραγγελία θα πρέπει (δυστυχώς) τα λ7 να μου τα έχετε προκαταβάλλει.... έκανα ένα πρόχειρο τσεκάρισμα, έβαλα 3 προιόντα για αγορά (διαφορετικά) και σαν έξοδα αποστολής μου έβγαλε 25€.... δεν ξέρω πόσοι τελικά θα μαζευτούμε και τι διαφοροποίηση στο κόστος μπορεί να προκύψει αλλά θεωρώ καλό να υπολογίσουμε χοντρικά 10€ ο καθενας.... τυχόν επιστροφές/διαφορές προς τα πάνω, με την παράδοση του προιόντος από μένα....

επιπλέον, για να παραγγείλουμε τα σωστά προιόντα καλό θα είναι να μου στείλετε ένα mail με το λινκ του προιόντος που θέλετε, στο μέγεθος που το θέλετε (και με κειμενάκι) και ένα τηλεφωνάκι προκειμένου να σας απαντήσω με το δικό μου τηλέφωνο και τον αριθμό λογαριασμού της τράπεζας για την κατάθεση....

διευκρινίζεται οτι στο ποσό το οποίο θα πρέπει να καταθέσετε, θα πρέπει να προσθέσετε τα 10€ μεταφορικά....

οποιαδήποτε παρατήρηση, επεξήγηση, οτιδήποτε τελος πάντων, καλοδεχούμενη και συζητήσιμη.....

το mail μου για να μου στείλετε αναλυτικά τις παραγγελίες, είναι spyros_simopoulos@yahoo.com

Λευκάδιος
18/01/2013, 11:34
ρε παιδια μια βοηθεια σχετικα με νουμερο παντελονιου.εστειλα μεηλ στο outletmoto και μου εδειξαν τον παρακατω πινακα,εκει που λεει Pants http://www.outletmoto.com/ayuda_tallas_moto.php/en .εγω φοραω σε τζην Νο34 ,δηλαδη το αντιστοιχο ειναι L?

spyrakos35
18/01/2013, 12:05
ρε παιδια μια βοηθεια σχετικα με νουμερο παντελονιου.εστειλα μεηλ στο outletmoto και μου εδειξαν τον παρακατω πινακα,εκει που λεει Pants http://www.outletmoto.com/ayuda_tallas_moto.php/en .εγω φοραω σε τζην Νο34 ,δηλαδη το αντιστοιχο ειναι L?

34 αμερικάνικο ή ευρωπαικό?
το ένα είναι λάρτζ το άλλο εξτρα σμόλ....
δεν νομίζω πάντως οτι κανείς από εμάς θα αναλάβει την ευθύνη να σου υποδείξει τι μεγεθος είσαι..... μάλλον πρέπει να το ψάξεις μόνος σου και να πάρεις το ρίσκο σου.....

vassilis88
18/01/2013, 12:28
σπυρο εχεις πμ, μαιλ, απ ολα:D

Λευκάδιος
18/01/2013, 14:15
34 αμερικάνικο ή ευρωπαικό?
το ένα είναι λάρτζ το άλλο εξτρα σμόλ....
δεν νομίζω πάντως οτι κανείς από εμάς θα αναλάβει την ευθύνη να σου υποδείξει τι μεγεθος είσαι..... μάλλον πρέπει να το ψάξεις μόνος σου και να πάρεις το ρίσκο σου.....δεν ειπα να με παρει κανεις στον λαιμο του...απλως φοβαμαι να βαλω μεζουρα στην μεση μου:cry:
εχεις μεηλ

spyrakos35
18/01/2013, 15:00
βασίλη και γιώργο σας απάντησα

spyrakos35
19/01/2013, 11:03
up μήπως και κάποιος ακόμα το Σ/Κ το αποφασίσει

μέχρι στιγμής είμαστε τέσσερις....

spyrakos35
21/01/2013, 14:30
για το στόρυ και προς πιθανούς μελλοντικούς αγοραστές

η παραγγελία έγινε (σχετικό μαιλ έστειλα στα παιδιά), τα μεταφορικά παρέμειναν 25€ (οπότε 6 ευρά εκαστος)

μένει να δούμε πότε και τι θα παραλάβουμε.... :look:

vassilis88
21/01/2013, 14:55
thx σπυρο :beer:

spyrakos35
26/01/2013, 18:07
παρασκευή μεσημέρι......

280379

280380

ήδη οι παραδόσεις ξεκινήσανε....

να ευχαριστήσω τα παιδιά που με εμπιστευθήκανε χωρίς να γνωριζόμαστε κιόλας..... :beer:

antsoar
26/01/2013, 19:34
Έχει σπασμένα νούμερα, αλλά οι τιμές του βγάζουν μάτια :eek:

Γλυκοκοιτάζω κάτι εντουράδικα από εκεί ;)

mikefr
30/01/2013, 00:37
ενδιαφερεται κανεις για καινουρια αγορα απο εκει??ειδα μποτες tcx που μου αρεσαν στα 85 ευρω.....

αν θελετε το κανουμε με δικη μου καρτα,ειμαι αθηνα

schumifer
30/01/2013, 02:17
ενδιαφερεται κανεις για καινουρια αγορα απο εκει??ειδα μποτες tcx που μου αρεσαν στα 85 ευρω.....

αν θελετε το κανουμε με δικη μου καρτα,ειμαι αθηνα

Μάλλον ενδιαφέρομαι. Ας γίνουμε πολλοί να κερδίσουμε από τα μεταφορικά κι εμείς.

Σχόλια δε διάβασα από τα παιδιά της προηγούμενης ομαδικής

Παρεμπιπτόντως, τι στο καλό σημαίνει το
50% αδιάδροχο εδώ?
http://www.outletmoto.com/en/ting-full-time-pants-p-229.html

Με όσα πράγματα και να βάλει κανείς νομίζω ότι τα μεταφορικά είναι 25 ευρώ. Cool

Παίζω γενικώς με paypal, οπότε μπορούμε να βρεθούμε για καφεδάκι με τους ενδιαφερόμενους, και μέσω του κινητού ακλόμη ή ενός φορητού να κάνουμε τη δουλειά μας επί τόπου

spyrakos35
30/01/2013, 05:25
Μάλλον ενδιαφέρομαι. Ας γίνουμε πολλοί να κερδίσουμε από τα μεταφορικά κι εμείς.

Σχόλια δε διάβασα από τα παιδιά της προηγούμενης ομαδικής

Παρεμπιπτόντως, τι στο καλό σημαίνει το
50% αδιάδροχο εδώ?
http://www.outletmoto.com/en/ting-full-time-pants-p-229.html

Με όσα πράγματα και να βάλει κανείς νομίζω ότι τα μεταφορικά είναι 25 ευρώ. Cool

Παίζω γενικώς με paypal, οπότε μπορούμε να βρεθούμε για καφεδάκι με τους ενδιαφερόμενους, και μέσω του κινητού ακλόμη ή ενός φορητού να κάνουμε τη δουλειά μας επί τόπου

σχολια σε ότι αφορά στην ποιοτητα των προιόντων?

2/4 προιόντα ήταν επώνυμα οπότε τι να πούμε... μία χαρά

το παντελονάκι που λες το πήρε ο Λευκάδιος οπότε και απευθύνσου εκει.... πάντως τα πρώτα του σχόλια ήταν οτι "είναι μπομπα"...

ένα ισοθερμικό που πηρε ο μεγαλογιατρός, έμαθα οτι είναι φούρνος....

σε ότι αφορά στους χρόνους τους, Δευτέρα μεσημέρι παραγγείλαμε, Παρασκευή μεσημέρι παραλάβαμε..... :beer:

mikefr
30/01/2013, 10:22
Ωραια,οποτε το αφηνουμε για λιγο ανοιχτο να γραψει κ κανεις αλλος ενδιαφερομενος ...

antsoar
30/01/2013, 10:24
Κι εγώ μέσα παιδιά :wave2:

Εντουράδικο παντελόνι που εδώ το βρίσκω 140, το έχουν 56 :eek::uplate::cry::eek:

Τι να λέμε τώρα

spyrakos35
30/01/2013, 10:29
δεν ανοίγετε ενα "part II" με links με το παρόν για να τραβήξει πιο πολύ τα βλέματα??

είπα εγώ μια ιδέα τωρα....

RizlaPlusPlus
30/01/2013, 10:41
Ειμαι μεσα για παραγγελια, αν οργανωσει καποιος...

schumifer
30/01/2013, 19:08
Ωραία το ανοίγω εγώ

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=133438&p=2281593#post2281593

Λευκάδιος
30/01/2013, 21:57
να ευχαριστήσω τα παιδιά που με εμπιστευθήκανε χωρίς να γνωριζόμαστε κιόλας..... :beer:εγω ευχαριστω Σπυρο για την εξυπηρετηση :beer:

σχολια σε ότι αφορά στην ποιοτητα των προιόντων?

2/4 προιόντα ήταν επώνυμα οπότε τι να πούμε... μία χαρά

το παντελονάκι που λες το πήρε ο Λευκάδιος οπότε και απευθύνσου εκει.... πάντως τα πρώτα του σχόλια ήταν οτι "είναι μπομπα"...

Πηρα αυτο το παντελονι που ειναι για ATV http://www.outletmoto.com/en/ting-full-time-pants-p-229.html αλλά μπορει να χρησιμοποιηθει και για ον-οφ,εντουρο.εχει αφαιρουμενη επενδυση για το κρυο,αφαιρουμενα προστατευτικα γοφων,αδιαβροχες τσεπες και γινεται και βερμουδα.την Κυριακη πηγα χωματαδα,περασα απο αμετρητες νερολακουβες και εφτασα σπιτι στεγνος(δεν ειναι 100% αδιαβροχο).παντως αξιζει και με το παραπανω τα 39+6 ευρω που κοστισε.