Σύνδεση

View Full Version : Γνώμες για τα φίλτρα αέρος K&N

manolis1980
17/01/2013, 17:26
Σκέφτομαι να βάλω φίλτρο αέρα k&n για να ρίξω λίγω την κατανάλωση. Τα έχει δοκιμάσει κανείς? Έχει κανείς άποψη να παραθέσει για το αν κάνουν δουλειά.

SVX
17/01/2013, 17:29
Σκέφτομαι να βάλω φίλτρο αέρα k&n για να ρίξω λίγω την κατανάλωση. Τα έχει δοκιμάσει κανείς? Έχει κανείς άποψη να παραθέσει για το αν κάνουν δουλειά.

εγω παλι εχω ακουσει για κατι μαγνητες... για τα K&N δεν εχει παρει τ'αυτι μου

Bradipous
17/01/2013, 17:34
Εγω παλι ειχα την εντυπωση οτι αυξανετε η καταναλωση με την αλλαγη φιλτρου.
Εν παση περιπτωση, αν ειναι να αλλαξεις κοιταξε και τα DNA, ειναι εξισου καλα (αν οχι καλυτερα) και ελληνικα...

manolis1980
17/01/2013, 17:36
Τα DNA από τι υλικό είναι?

Bradipous
17/01/2013, 17:44
Βαμβακι?

Billymuse
17/01/2013, 17:45
Τα DNA από τι υλικό είναι?

σίγουρα βαμβάκι..δε ξέρω για πολυεστέρα αν έχει κάτι και αυξάνει την κατανάλωση αλλά θα σου "αναπναίει" καλύτερα εντός της πόλης..

manolis1980
17/01/2013, 17:50
Δεν γουστάρω τα φίλτρα που είναι σφουγγαρένια, αν ειναί βαμβάκι θα τα ελέγξω. Πάντως το ότι έχουν καλύτερη απορόφηση αέρα δηλαδή αναπνέουν ευκολότερα ίσως παίζει ρόλο στην κατανάλωση.

Bradipous
17/01/2013, 18:19
Αμα περνει περισσοτερο αερα θα πρεπει να στελνει και περισσοτερη βενζινη ωστε η αναλογια του μειγματος να ειναι ιδια.
Φυσικα θα αναπνευσει η μηχανη, ομως μειωση της καταναλωσης νομιζω πως δεν θα εχεις.

SVX
17/01/2013, 18:19
Δεν γουστάρω τα φίλτρα που είναι σφουγγαρένια, αν ειναί βαμβάκι θα τα ελέγξω. Πάντως το ότι έχουν καλύτερη απορόφηση αέρα δηλαδή αναπνέουν ευκολότερα ίσως παίζει ρόλο στην κατανάλωση.

μονο με εξατμιση και καταλληλη ρυθμιση στην διαχειριση καυσιμου.... με ενα φιλτρο δεν γινονται θαυματα...

αν ειναι ρυθμισμενο απο γνωστη , ισως να καιει το ιδιο και 0,07 λιγοτερο... + την πορωση του ηχου (ανοιχτου φιλτρου και εξατμισεων)

manolis1980
17/01/2013, 21:35
Μπήκα σε κάτι αμερικάνικα forum και έχω πάθει την πλάκα μου! Δεν το περίμενα να έχουμε ένα προϊόν τόσο ποιοτικό στην Ελλάδα και να διαφημίζουν τόσο πολύ τα K&N. Από κάποιες μετρήσης που πήρε το μάτι μου το DNA βγαίνει πρώτο.

Bradipous
17/01/2013, 21:42
Μπήκα σε κάτι αμερικάνικα forum και έχω πάθει την πλάκα μου! Δεν το περίμενα να έχουμε ένα προϊόν τόσο ποιοτικό στην Ελλάδα και να διαφημίζουν τόσο πολύ τα K&N. Από κάποιες μετρήσης που πήρε το μάτι μου το DNA βγαίνει πρώτο.

εξακτλυ :a013:

manolis1980
17/01/2013, 21:52
Θα την ψάξω την περίπτωση Bradipous πιο σοβαρά για να δώ και άλλα τεστ και αν βρώ τεστ πάνω στην κατανάλωση καυσίμου καλώς αλλιώς θα περιμένω ενημερωθώ από κάποιον που το φοράει ήδη.

Billymuse
17/01/2013, 22:40
Θα την ψάξω την περίπτωση Bradipous πιο σοβαρά για να δώ και άλλα τεστ και αν βρώ τεστ πάνω στην κατανάλωση καυσίμου καλώς αλλιώς θα περιμένω ενημερωθώ από κάποιον που το φοράει ήδη.

πολύ δύσκολο να κερδίσεις καλύτερη κατανάλωση καυσίμου με το να αλλάξεις ένα φίλτρο αέρος, ιπποδύναμη (μαζί με την αλλάγη εξάτμισης εγκεφάλου κτλ..) θα κερδίσεις αλλά με το τίμημα της παραπάνω κατανάλωσης αλλά ισχύει και αυτο που ειπε ο SVX πιο πάνω..