View Full Version : Πλύσιμο κουκούλας
makisc50
22/01/2013, 10:52
Καλημέρα σε όλους.. θα μπω με την μία στο θέμα... Λοιπόν έχω το μηχανάκι μου για τις μετακινήσεις και να πηγαίνω στο ΤΕΙ ωραία και καλά. Επειδή η πολυκατοικία που μένω δεν έχει πιλοτή να το βάζω από κάτω, έχω πάρει μία κουκούλα να μην βρέχεται το καημένο. Όμως όλα τα τετράποδα που περνάνε από δίπλά την κατουράνε!!!:cry::cry: Την καθαρίζω με άζαξ και χαρτί στο σημείο αλλά μυρίζει κάπως. ξέρετε πώς πλένετε και με τι; η να την βάλω στο πλυντήριο;:D
MG-KTiNoS
22/01/2013, 11:13
Εγώ (όταν φεύγει η γυναίκα μου) την πετάω στο πλυντήριο με λίγο σαπούνι (ίσα ίσα) και κρύο νερό.
Μετά την απλώνω και τη μαζεύω. (ΠΡΙΝ με πάρει πρέφα)
:D
Εγώ (όταν φεύγει η γυναίκα μου) την πετάω στο πλυντήριο με λίγο σαπούνι (ίσα ίσα) και κρύο νερό.
:beer: +1!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:lol::rotflmao:
Δεν χαλάει?
:lol::rotflmao:
Δεν χαλάει?
ο γάμος ...(αμα τον παρει χαμπαρι η γυναικα...):lol:
Translatoras
22/01/2013, 12:28
Για πλύσιμο κουκούλας δεν έχω να πω πολλά.
Μία φορά την έβαλα πλυντήριο και όπου ζάρωνε το ύφασμα (μέσα στον κάδο) μου αλλοίωσε την επένδυση του υφάσματος.
Για τα γατιά σκυλιά, έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα.
Μπορείς να δοκιμάσεις ναφθαλίνη για τις γάτες. Έχω στερεώσει στο κάτω κάγκελο του μοτέρ με δεματικά μια θηκούλα με μπαλάκια ναφθαλίνης, την οποία αλλάζω κάθε 2-3 μήνες (όταν αναλώνεται η ναφθαλίνη. Αυτό δούλεψε για τα γατιά (που πέρναγαν μέσα από την κουκούλα και άραζαν στη σέλα-τεπόζιτο.
Για τα σκυλιά μπορείς να δοκιμάσεις ξύδι. Μούσκεψε ένα σφουγγαράκι με ξύδι και άσε το κάπου κοντά στο μηχανάκι.
Κάθε 5-6 μέρες μπορείς να φρεσκάρεις το ξύδι στο σφουγγάρι.
Επίσης μου έχουν προτείνει χλωρίνη στο δάπεδο αλλά επειδή τη βάζω σε πεζοδρόμιο εκτεθειμένο σε ήλιο/βροχή έπρεπε να φρεσκάρω τη χλωρίνη κάθε 2 μέρες και βαριόμουν
Για τα γατιά σκυλιά, έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα.
Ζαρώνουν στο πλυντήριο;
MG-KTiNoS
22/01/2013, 13:52
Ζαρώνουν στο πλυντήριο;
άμα το βάλεις στους 100 βαθμούς δε θα ζαρώσει?
(είπα ΚΡΥΟ ΝΕΡΟ και ΛΙΓΟ σαπούνι ίσα ίσα)
Translatoras
22/01/2013, 14:33
Ζαρώνουν στο πλυντήριο;
Εννοούσα όπου "τσάκιζε" το ύφασμα μέσα στον κάδο.
MG-KTiNoS
22/01/2013, 14:41
Ελπίζω ότι δε την σιδέρωσες μετά…
makisc50
03/03/2013, 14:57
η κουκούλα πλύθηκε στην μπανιέρα με σκόνη για τα ρούχα την άπλωσα κανα 2 ώρες να φύγουν τα πολλά νερά και μετά την άφησα απλωμένη μέσα στο σπίτι καμιά 15αρια μέρες που έλειπα. Ωραία και καλά δεν μύριζε τπτ. Την δεύτερη φορά που κουκούλωσα το μηχανάκι μου......έγινε πάλι "τουαλέτα"...............
speedmerchant
03/03/2013, 15:13
η κουκούλα πλύθηκε στην μπανιέρα με σκόνη για τα ρούχα την άπλωσα κανα 2 ώρες να φύγουν τα πολλά νερά και μετά την άφησα απλωμένη μέσα στο σπίτι καμιά 15αρια μέρες που έλειπα. Ωραία και καλά δεν μύριζε τπτ. Την δεύτερη φορά που κουκούλωσα το μηχανάκι μου......έγινε πάλι "τουαλέτα"...............
:lol:
devil's animal
03/03/2013, 18:35
ψεκασε καλα με WD40...
αστο να στεγνωσει και δεν θα ξαναεχεις προβλημα...
:wave2:
Εγω την κουκουλα lidl που εχω την βαζω πλυντηρια με απορυπαντικο (μικρη δοση) και δεν καταλαβαινει τπτ.
Pardalotzatziki
10/03/2013, 13:46
Δες κι αυτο το θεμα...
http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=112279&highlight=%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B1