View Full Version : Ποιος Φταίει Τώρα;
Lioulios
28/01/2013, 19:39
280599
devil's animal
28/01/2013, 20:59
καλυτερα καμια κολωνα γιατι ο καδος δεν κραταει ουτε μια εννιαρα:rolleyes:
ο καδος ο γαλβανιζε??:confused:
ειχα την εντυπωση πως μονο πολεμικο οπλο οπως το ΑΚ47, μπορει να τον διαπερασει και αυτο με δυσκολια...αλλα για να το λες...:hmm:
εχω διαβασει πραγματα που με πειθουν να γινω παντελως ακοινωνητος σε σημειο να σιχαινομαι το φορουμ και να θελω να το κλεισω και να μην ξανανοιξω ποτε ουτε πισι, ουτε τηλεοραση, και να βρω μια σπηλια να παω να μεινω μονος μου χωρις να ξαναδω ανθρωπο και επανω που εχει αρχισει να ζαβωνει το μυαλο μου διαβαζω και μερικους αλλους και λεω οτι υπαρχει ακομα ελπιδα και θα ειμαι ριψασπις αν κανω το πρωτο.κι ετσι μενω.
αλλα ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ μην το ζορισετε αλλο.εχουμε 2 ανθρωπους (και μαλιστα νεους) που χαροπαλευουν,καλο θα ειναι ακομα και αν καποιοι πιστευετε οτι καλως χαροπαλευουν κρατηστε το για την παρτη σας γιατι το να προκαλεσετε με το ''καλα να παθουν'' μπορει να το θεωρησει κανεις απο βλακεια,κακια,αφελεια, μεχρι τρολαρισμα και αυτο το τελευταιο μπορει να αντιμετωπιστει με τροπους που δεν θα αρεσουν ισως...
υ.γ.ακομα και αν δεν καταλαβατε τι εγραψα παραπανω κρατηστε την ουσια ;) :wave2:
εχω διαβασει πραγματα που με πειθουν να γινω παντελως ακοινωνητος σε σημειο να σιχαινομαι το φορουμ και να θελω να το κλεισω και να μην ξανανοιξω ποτε ουτε πισι, ουτε τηλεοραση, και να βρω μια σπηλια να παω να μεινω μονος μου χωρις να ξαναδω ανθρωπο και επανω που εχει αρχισει να ζαβωνει το μυαλο μου διαβαζω και μερικους αλλους και λεω οτι υπαρχει ακομα ελπιδα και θα ειμαι ριψασπις αν κανω το πρωτο.κι ετσι μενω.
αλλα ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ μην το ζορισετε αλλο.εχουμε 2 ανθρωπους (και μαλιστα νεους) που χαροπαλευουν,καλο θα ειναι ακομα και αν καποιοι πιστευετε οτι καλως χαροπαλευουν κρατηστε το για την παρτη σας γιατι το να προκαλεσετε με το ''καλα να παθουν'' μπορει να το θεωρησει κανεις απο βλακεια,κακια,αφελεια, μεχρι τρολαρισμα και αυτο το τελευταιο μπορει να αντιμετωπιστει με τροπους που δεν θα αρεσουν ισως...
υ.γ.ακομα και αν δεν καταλαβατε τι εγραψα παραπανω κρατηστε την ουσια ;) :wave2:
:a10:
MG-KTiNoS
29/01/2013, 16:10
αν δεν υπαρχει κριση απο αυτους που μας "προστατευουν" κοιτωντας 2 εφηβους,τοτε παμε κατα διαολου...
εσυ,την επομενανη φορα που θα δεις 1 δεκαχρονο στον δρομο
,κρυψου πισω απο κανεναν καδο σκουπιδιων γιατι μπορει να κουβαλαει ουζι,οπως κουβαλανε τα συνομηλικα του στην Σομαλια...
Σήμερα Πανεπιστημίου και Πεσματζόγλου αφαιρούσαν πινακίδες για παράνομο παρκάρισμα.
Την ίδια στιγμή Πανεπιστημίου και Ιπποκράτους 10 αφρικανοί πουλούσαν να ναρκωτικά σε ένα τσούρμο ζάκια.
(όπως κάθε μέρα)
Λίγη ώρα μετά μάζευαν με γερανό μηχανάκια.
Βλέπεις κάποια λογική σ αυτό?
Είναι απόφαση ανθρώπου με κρίση όλο αυτό?
και τα ζάκια ποιός τα προστατεύει?
(ή δεν είναι άνθρωποι αυτά και δεν έχουν ψυχή?)
Εγώ προσπαθώ εδώ και χρόνια να καταλάβω τη λογική του κράτους αλλά αδυνατώ.
:cry:
devil's animal
29/01/2013, 16:41
Σήμερα Πανεπιστημίου και Πεσματζόγλου αφαιρούσαν πινακίδες για παράνομο παρκάρισμα.
Την ίδια στιγμή Πανεπιστημίου και Ιπποκράτους 10 αφρικανοί πουλούσαν να ναρκωτικά σε ένα τσούρμο ζάκια.
(όπως κάθε μέρα)
Λίγη ώρα μετά μάζευαν με γερανό μηχανάκια.
Βλέπεις κάποια λογική σ αυτό?
Είναι απόφαση ανθρώπου με κρίση όλο αυτό?
και τα ζάκια ποιός τα προστατεύει?
(ή δεν είναι άνθρωποι αυτά και δεν έχουν ψυχή?)
Εγώ προσπαθώ εδώ και χρόνια να καταλάβω τη λογική του κράτους αλλά αδυνατώ.
:cry:
αυτα που λες εχουν να κανουν με εντολες ανωθεν...
και ναι, το κρατος δεν εχει λογικη ή κριση...
εγω μιλησα ομως για τους ανθρωπους που κανουν την δουλεια...
και μην μου πει κανεις οτι μολις βαλεις την στολη, μεταμορφωνεσαι σε ενα απροσωπο και αμορφο τερας χωρις λογικη και κριση...ενω μολις εισαι εκτος υπηρεσιας, εισαι σωστος...
ο ανθρωπος αποκτα κριση μετα απο καποια ηλικια και οφειλει να την συμβουλευεται σε καθε πτυχη της ζωης του...
anyway, να'χαμε να λεγαμε ειναι ολα αυτα...
:rolleyes:
MG-KTiNoS
29/01/2013, 17:10
Αυτός που εκτελεί όμως αυτές τις παράλογες εντολές μια μέρα χάνει τη λογική του.
Για φαντάσου μέρα με τη μέρα να κάνεις μαλακίες χωρίς νόημα.
Να μαζεύεις Πακιστανούς για παραεμπόριο, να ξαναμαζεύεις τους ίδιους Πακιστανούς για παραεμπόριο, ξανά μανά τον ίδιο Πακιστανό…
Κάθε μέρα χωρίς νόημα, χωρίς αποτέλεσμα.
Σα να σκάβεις μια τρύπα το πρωί και το μεσημέρι να τη βουλώνεις και άντε πάλι.
Σα το Σίσυφο ένα πράγμα.
Ποια κρίση να του έχει απομείνει άραγε μετά από 2 3 5 χρόνια?
:(
Αν τα πράγματα έγιναν όπως λένε (κλωτσιές στο μηχανάκι κλπ) οι άνθρωποι αυτοί ήταν εκτός εαυτού από τα πριν. (ή είναι τρελοί)
Πως έφτασαν άραγε σ αυτό το σημείο?
:(
Για μένα το κράτος φταίει πάνω από όλα.