PDA

View Full Version : Την έσκισα τη γάτα.

Σελίδες : 1 [2]

ERRIKA
04/02/2013, 13:57
Ένοχος κύριε πρόεδρα!

Δεν το συζητώ. Αναζητώ τώρα τους συγγενείς του θύματος να πετύχω τουλάχιστον το ελαφρυντικό της έμπρακτης μεταμέλειας. :cool:

sniper
04/02/2013, 14:02
Δεν το συζητώ. Αναζητώ τώρα τους συγγενείς του θύματος να πετύχω τουλάχιστον το ελαφρυντικό της έμπρακτης μεταμέλειας. :cool: Στείλε ΠΜ στον salagata. Θα τους ξέρει.

Bowleno
04/02/2013, 14:05
Δεν το συζητώ. Αναζητώ τώρα τους συγγενείς του θύματος να πετύχω τουλάχιστον το ελαφρυντικό της έμπρακτης μεταμέλειας. :cool:

Μην ψάχνεις... τον παππού της τον πάτησα εγώ το 1991 με το GPZ και τον πατέρα της με το RS250 το 1998...

ERRIKA
04/02/2013, 14:09
Μην ψάχνεις... τον παππού της τον πάτησα εγώ το 1991 με το GPZ και τον πατέρα της με το RS250 το 1998...

Κι εσύ τεντυμπόης;;;; :confused::confused:

:smokin:

vaska
04/02/2013, 14:29
Πόοοοοοοοοοοοσο άσχετος είσαι??????????????:p

Αν δεν είχες τα 21 ποστ άνετα θα πίστευα ότι το νικ το εβαλες για να απαντήσεις σε τούτο το νήμα:lol:

Έτσι είναι, η γάτα και ο λαγός θέλουν γκάζια, αν πας φρεναρισμένος την τούμπα την έχεις εξασφαλισμένη.

Bowleno
04/02/2013, 14:38
Κι εσύ τεντυμπόης;;;; :confused::confused:

:smokin:

Άσταααααααα :cool:

Bowleno
04/02/2013, 14:41
Έτσι είναι, η γάτα και ο λαγός θέλουν γκάζια, αν πας φρεναρισμένος την τούμπα την έχεις εξασφαλισμένη.

να αγιάσει το πλΕκτρολόγιο σου Βασίλη, τις 2 φορές που πέρασα πάνω από τα γατιά που είπα πριν, τσίτα γκάζι τα πέρασα λέμε με μόνο παρεπόμενο το εντονότατο ταλάντωμα του τιμονιού (δεν γνωρίζω αν άφησαν το μάταιο τούτο κόσμο, δεν γύρισα καν να κοιτάξω, είμαι ευαίσθητη ψυχή εγώ :D )

pipe_smoker
04/02/2013, 14:48

Περαν της πλακας, πιο πολυ θεμα τυχης ειναι οπως ειπωθηκε και σε προηγουμενες σελιδες. Αναλογα τη γωνια που θα τη βρεις, αναλογα το αν θα εισαι στα ισα σου ή γερμενος κι ενα καρο. Γεγονος ειναι οτι ενας πιο εμπειρος εχει περισσοτερες πιθανοτητες να τη σκαπουλαρει απο εναν απειρο, οπως και στο 99% των σεναριων. Αλλα αυτο ειναι ενα απο τα σεναρια που η τυχη εχει τον πρωτο λογο.

Απο την αλλη βεβαια αν ξυπνησες το πρωι με ορεξη να ξηγηθεις γατι για breakfast και την εχεις κεντραρει την ποτανα και θες να τηνε φας σωνει και ντε, οπως η Ερρικα, χεστηκες αμα πεσεις ή οχι. Η δουλεια να γινει:smokin:

ΥΓ. Ημουν σιγουρος οτι ειχα πει περαστικα σε προηγουμενο ποστ μου:uplate: Τωρα το πηρα χαμπαρι. Περαστικα και ποτε ξανα κι απο μενα λοιπον, cat killer.

sniper
04/02/2013, 14:53
Ναι... Αν είναι δε και κανένα λυκόσκυλο ανοίξτε τέρμα το γκάζι. Θα νοιώσετε πως ειναι να πέφτετε πάνω σε τοίχο. Να προσπαθείτε να αποφύγετε το εμπόδιο.

vaska
04/02/2013, 14:56
Ναι... Αν είναι δε και κανένα λυκόσκυλο ανοίξτε τέρμα το γκάζι. Θα νοιώσετε πως ειναι να πέφτετε πάνω σε τοίχο. Να προσπαθείτε να αποφύγετε το εμπόδιο.

Ρε μάστορα, για γάτες και λαγούς μιλάμε, που βρέθηκε το λυκόσκυλο????

Και όπως ειπώθηκε πιο πάνω είναι σαφώς και θέμα γωνίας, κλίσης κλπ αλλά αν πας αφρενάριστος έχεις κάποιες πιθανότητες να την γλυτώσεις.

sniper
04/02/2013, 15:00
Ρε μάστορα, για γάτες και λαγούς μιλάμε, που βρέθηκε το λυκόσκυλο???? Και όπως ειπώθηκε πιο πάνω είναι σαφώς και θέμα γωνίας, κλίσης κλπ αλλά αν πας αφρενάριστος έχεις κάποιες πιθανότητες να την γλυτώσεις. Στα @@ μας... εμενα σκυλί με δάγκωσε αλλά ζει ακόμα.. Η αλεπού που εσκασε μπροστα το αμάξι όμως (πεζώ 404 - το αρμα μάχης) μου εσπασε ψυγεια κλπ...

jimmy10
04/02/2013, 15:00
Ερρικα περαστικά. Δυστυχώς για το γατί αλλά ισχύει η επιβίωση του δυνατότερου. Το χτύπημα στο γόνατο θα σε ταλαιπωρήσει λίγο. Ακόμα και μερικούς μήνες αργότερα θα έχεις ένα περίεργο μούδιασμα. Όχι κάτι το ανησυχητικό πάντως. Ίσα-ίσα να σου θυμίζει πόσο καλά πέρασες εκείνη την ημέρα.

Πάντως νόμιζα οτι οι δικηγόροι είναι ανθεκτικοί... Περίεργο...

vaska
04/02/2013, 15:20
Στα @@ μας... εμενα σκυλί με δάγκωσε αλλά ζει ακόμα.. Η αλεπού που εσκασε μπροστα το αμάξι όμως (πεζώ 404 - το αρμα μάχης) μου εσπασε ψυγεια κλπ...

Ρε σεις σοβαρευτείτε, τα βάλατε με όλο το ζωικό βασίλειο πανάθεμά σας.

Πάντως το χειρότερο όλων μέχρι και θανατηφόρο είναι η σύγκρουση αυτοκινήτου με γαϊδούρι. σχεδόν πάντα ο οδηγός του αυτοκινήτου αποχαιρετάει τον μάταιο τούτο κόσμο.

Τώρα πως από γατιά φτάσαμε στα γαϊδούρια ένα μόνο έχω να πω "Αθάνατο moto.gr"

:bawl:

sniper
04/02/2013, 15:21
.... Πάντως νόμιζα οτι οι δικηγόροι είναι ανθεκτικοί... Περίεργο... Eίναι... δεν την βλέπεις; Σκόρπισαν τα πάντα γύρω της κι ακόμα εδώ η δολοφόνα.

sniper
04/02/2013, 15:22
Ρε σεις σοβαρευτείτε, τα βάλατε με όλο το ζωικό βασίλειο πανάθεμά σας. Πάντως το χειρότερο όλων μέχρι και θανατηφόρο είναι η σύγκρουση αυτοκινήτου με γαϊδούρι. σχεδόν πάντα ο οδηγός του αυτοκινήτου αποχαιρετάει τον μάταιο τούτο κόσμο. Τώρα πως από γατιά φτάσαμε στα γαϊδούρια ένα μόνο έχω να πω "Αθάνατο moto.gr" :bawl: Εγώ νόμιζα ότι ήταν η σύγκρουση με ρινόκερο...

pipe_smoker
04/02/2013, 15:30
...αν πας αφρενάριστος έχεις κάποιες πιθανότητες να την γλυτώσεις.

Το θέμα είναι ότι αν φρενάρεις έχεις και περισσότερες πιθανότητες να μπορέσεις να αποφύγεις το εμπόδιο γιατί σου ανοίγει "δρόμος" (που πιθανώς υπήρχε αλλά στον πανικό σου δεν τον έβλεπες).
Αν έχεις στο νου σου με το που δεις γατί να το lockάρεις, να κατεβάσεις και μία και δώσ'του καρύδωμα να την κάνουμε ένα με την άσφαλτο, σημαίνει ότι είχες χρόνο και για το παραπάνω.

Τέσπα. κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και τις περισσότερες φορές ούτε και ξέρεις πώς να αντιδράσεις. Γενικός κανόνας κατ'εμέ είναι το να αποφύγεις αν μπορείς το εμπόδιο, όπως είπε και ο sniper. Είτε είναι γάτα, σκύλος, καραφλοκόρακας. Ό,τι θα έκανες δηλαδή αν σου πεταγόταν και κάτι που θα "απαγορευόταν" για χίλιους και δυο λόγους να χτυπήσεις (παιδί, αμάξι κλπ).

Και στο φινάλε αν σε παίρνει να φρενάρεις, ακόμα κι αν δεν καταφέρεις να αποφύγεις το εμπόδιο και τη φάς τη σούπα, οι πιθανότητες είναι με το μέρος σου να μην προσγειωθείς σε χώρα εκτός ΕΕ μιας και τα χλμ/ώρα θα έχουν πέσει σημαντικά.

Dimos35
04/02/2013, 15:31
Θα έκοβα το μικρό μου δαχτυλάκι, ότι κάποιος εδώ μέσα είχε δηλώσει ότι του είχαν επιτεθεί πρόβατα εν κινήσει, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ πότε και πού. :bawl:

ERRIKA
04/02/2013, 15:34
Ρε σεις σοβαρευτείτε, τα βάλατε με όλο το ζωικό βασίλειο πανάθεμά σας.

Πάντως το χειρότερο όλων μέχρι και θανατηφόρο είναι η σύγκρουση αυτοκινήτου με γαϊδούρι. σχεδόν πάντα ο οδηγός του αυτοκινήτου αποχαιρετάει τον μάταιο τούτο κόσμο.

Τώρα πως από γατιά φτάσαμε στα γαϊδούρια ένα μόνο έχω να πω "Αθάνατο moto.gr"

Έλα βρε Βασιλάκη τι μου θύμισες. Το πρώτο μου τροχαίο ατύχημα ήταν όταν, καβάλα σε γαϊδούρι, συγκρούστηκα με νταλίκα στην εθνική οδό. Ο νταλικέρης μια χαρά την έβγαλε :bawl:

Bowleno
04/02/2013, 15:42
Έλα βρε Βασιλάκη τι μου θύμισες. Το πρώτο μου τροχαίο ατύχημα ήταν όταν, καβάλα σε γαϊδούρι, συγκρούστηκα με νταλίκα στην εθνική οδό. Ο νταλικέρης μια χαρά την έβγαλε :bawl:

Αυτό για σένα δεν ήταν τροχαίο, τετραποδοχαίο ήταν....:D

jimmy10
04/02/2013, 15:50
Ρε Vaska θα μας τρελάνεις? Εσύ το ανέφερες...

salagatas
04/02/2013, 17:48
Είπαμε μερικοί είστε μάγκες και τιμόνια και καθαρίζετε γάτες, λαγούς και σκυλιά εσκεμμένα.
Tο καταλαβαίνω τόσο γελοίοι που είσαστε όσοι το κάνετε σας φαίνεται αστείο.
Get a life… losers. :winka:

Η άλλη έφαγε τα μούτρα της και δίνει και συμβουλές οτι δεν πρέπει να πατήσει φρένο, ε τότε για σαβουριαστηκες :confused: :moutza: ?
πηγαινε να πουλήσεις την αερολογία σαν και την απάντηση σου στα δικαστήρια, εγώ από μπλα μπλα :a16: χόρτασα και δεν περνάει, για τα πιατα, πλυντηρια, γεμιστα πεστα στους επίδοξους γαμπρούς:a12:.

Να ασχοληθώ περισσότερο με το καθέναν εδω μέσα (ζορρο, τεντιμπόηδες, μάγκες, δικηγόρους, σχετικούς) είναι χάσιμο χρόνου, αντε γεια.. ΤΗΕ END :wave2::wave2: αλλα σας στέλνουν και χαιρετίσματα οι γάτες μου περιμένοντας ΠΜ για να τις γνωρίσετε, δεν νομίζω να είστε μόνο δηλώσεις πίσω από το πληκτρολόγιο :winka::winka:

sniper
04/02/2013, 17:53
Είπαμε μερικοί είστε μάγκες και τιμόνια και καθαρίζετε γάτες, λαγούς και σκυλιά εσκεμμένα. Tο καταλαβαίνω τόσο γελοίοι που είσαστε όσοι το κάνετε σας φαίνεται αστείο. Get a life… losers. :winka: Η άλλη έφαγε τα μούτρα της και δίνει και συμβουλές οτι δεν πρέπει να πατήσει φρένο, ε τότε για σαβουριαστηκες :confused: :moutza: ? πηγαινε να πουλήσεις την αερολογία σαν και την απάντηση σου στα δικαστήρια, εγώ από μπλα μπλα :a16: χόρτασα και δεν περνάει, για τα πιατα, πλυντηρια, γεμιστα πεστα στους επίδοξους γαμπρούς:a12:. Να ασχοληθώ περισσότερο με το καθέναν εδω μέσα (ζορρο, τεντιμπόηδες, μάγκες, δικηγόρους, σχετικούς) είναι χάσιμο χρόνου, αντε γεια.. ΤΗΕ END :wave2::wave2: αλλα σας στέλνουν και χαιρετίσματα οι γάτες μου περιμένοντας ΠΜ για να τις γνωρίσετε, δεν νομίζω να είστε μόνο δηλώσεις πίσω από το πληκτρολόγιο :winka::winka: Αν δεν μπορείς να καταλάβεις το χιουμοριστικό του τίτλου, έχεις κι εσύ ένα προβλημα αντίληψης. Και προφανέστατα, όσο κι αν αγαπάμε τα ζώα, προτιμουμε να ζήσει κάποιος φίλος μας παρά να πέσει στο γκρεμό για να μην χτυπήσει το ζώο. Για τους υπολοιπους χαρακτηρισμους σου (και προσβολές κι απειλές) τρώς ένα ΒΑΝάκι για λιγο καιρό.

AUFGEBRACHT
04/02/2013, 17:54
Θα έκοβα το μικρό μου δαχτυλάκι, ότι κάποιος εδώ μέσα είχε δηλώσει ότι του είχαν επιτεθεί πρόβατα εν κινήσει, αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ πότε και πού. :bawl:

Το κόβω να ήταν κοντά στο Πάσχα...

vaska
04/02/2013, 18:04
Ρε Vaska θα μας τρελάνεις? Εσύ το ανέφερες...

Όσκε καρντιά μου, δεν τσάκισα με όχημα μια στάνη πρόβατα (τα προτιμώ στη θράκα), άλλος ήταν.

:D

madtank
04/02/2013, 20:32
Πριν και πάνω απ' όλα ο άνθρωπος, για αργότερα τα αδικαιολογήτως αδέσποτα τετράποδα και για το τέλος τα πλαστικά, τα δερμάτινα κι οι λαμαρίνες.

Περαστικά εύχομαι ERRIKA.:)

blackbusa
04/02/2013, 20:58
Είπαμε μερικοί είστε μάγκες και τιμόνια και καθαρίζετε γάτες, λαγούς και σκυλιά εσκεμμένα.

Η άλλη έφαγε τα μούτρα της και δίνει και συμβουλές οτι δεν πρέπει να πατήσει φρένο, ε τότε για σαβουριαστηκες :confused: :moutza: ?
πηγαινε να πουλήσεις την αερολογία σαν και την απάντηση σου στα δικαστήρια, εγώ από μπλα μπλα :a16: χόρτασα και δεν περνάει, για τα πιατα, πλυντηρια, γεμιστα πεστα στους επίδοξους γαμπρούς:a12:.

Να ασχοληθώ περισσότερο με το καθέναν εδω μέσα (ζορρο, τεντιμπόηδες, μάγκες, δικηγόρους, σχετικούς) είναι χάσιμο χρόνου, αντε γεια.. ΤΗΕ END :wave2::wave2: αλλα σας στέλνουν και χαιρετίσματα οι γάτες μου περιμένοντας ΠΜ για να τις γνωρίσετε, δεν νομίζω να είστε μόνο δηλώσεις πίσω από το πληκτρολόγιο :winka::winka:

IRN BRU?

Sandra4
04/02/2013, 21:17

:eyepop: Πόση κακία?! Εύγε! Το πάνθεον των αποτυχημένων @γ....ν όλο και πληθαίνει! Ρε τι κυκλοφορεί εκεί έξω...Έσταζε η οθόνη μου δηλητήριο όσο το διάβαζα. Και τόσο έντονη αντιπάθεια (το λέω κόσμια)στο γεγονός οτι εμείς οι γυναίκες καβαλάμε μηχανές.
Η αλήθεια είναι οτι σας κοροϊδεύουμε τόσα χρόνια. Δεν έχουμε χέρια, δεν έχουμε πόδια, δεν έχουμε μυαλό ούτε αντίληψη, ούτε καν νευρικό σύστημα για να διαθέτουμε αντανακλαστικά και άλλα πολλά, γεγονός που καθιστά αδύνατο να πιάσουμε τιμόνι και να οδηγήσουμε μηχανή. Είμαστε "σχεδιασμένες" μόνο για να μαγειρεύουμε, να πλένουμε πιάτα, να γεννάμε παιδιά και να τα μεγαλώνουμε. Α! Και να φέρνουμε τις παντόφλες σε μερικούς "κυρίους"-τσάμπα μάγκες (δεν μπορώ να χαρακτηρίσω διαφορετικά από εδώ).
Θέλουμε και μηχανή! Ακούς εκεί!
Απλά λυπάμαι.

ERRIKA πώς είσαι?

spyrakos35
04/02/2013, 21:35
η ΕΡΡΙΚΑ πάτησε μία γάτα...

στην αρχή, τσακωθήκαμε για το πώς επουλώνονται σωστά τα τραύματα

μετά τσακωθήκαμε για το αν η ΕΡΡΙΚΑ γούσταρε που την πάτησε ή όχι

πιο μετά αν οι γυναίκες πρέπει να οδηγουν μοτοσακά

ε να πω και γω το σεξιστικό μου σχόλιο (ακολουθεί) για να γουστάρουμε και να ολοκληρωθούμε.....

..................
Η αλήθεια είναι οτι σας κοροϊδεύουμε τόσα χρόνια. Δεν έχουμε χέρια, δεν έχουμε πόδια, δεν έχουμε μυαλό ούτε αντίληψη, ούτε καν νευρικό σύστημα για να διαθέτουμε αντανακλαστικά και άλλα πολλά, γεγονός που καθιστά αδύνατο να πιάσουμε τιμόνι και να οδηγήσουμε μηχανή. Είμαστε "σχεδιασμένες" μόνο για να μαγειρεύουμε, να πλένουμε πιάτα, να γεννάμε παιδιά και να τα μεγαλώνουμε. Α! Και να φέρνουμε τις παντόφλες σε μερικούς "κυρίους"-τσάμπα μάγκες (δεν μπορώ να χαρακτηρίσω διαφορετικά από εδώ).
.............

επειδή ΟΛΟΙ θα το σκεφτούν αλλά κανείς δεν θα το πει.....

έχετε όμως το απόλυτο όπλο..... ;)

έλα πάμε αντιπαράθεση..... :boxing:

Sandra4
04/02/2013, 21:55
ε να πω και γω το σεξιστικό μου σχόλιο (ακολουθεί) για να γουστάρουμε και να ολοκληρωθούμε.....
επειδή ΟΛΟΙ θα το σκεφτούν αλλά κανείς δεν θα το πει.....
έχετε όμως το απόλυτο όπλο..... ;)
έλα πάμε αντιπαράθεση..... :boxing:
Προσωπικά δεν πρόκειται να ξεκινήσω καμία αντιπαράθεση. Όπως άνοιξα το θέμα έτσι και το έκλεισα. Δεν θα αλλάξω τη γνώμη κανενός. Μπορώ όμως να εκφράζω τη δική μου. Όπως όλοι. Και να σχολιάζω αν το επιθυμώ. Όπως όλοι. Τα κλισέ που επικρατούν χρόνια τώρα, είναι γνωστά. Βλέπε "απόλυτο όπλο". Πάρε και κατάλαβε..
(ΥΓ αν κατάλαβα σωστά σε τι αναφέρεσαι, γιατί στην ουσία ούτε εσύ το είπες)
Φιλικά πάντα.

ERRIKA
04/02/2013, 21:57
:eyepop: Πόση κακία?! Εύγε! Το πάνθεον των αποτυχημένων @γ....ν όλο και πληθαίνει! Ρε τι κυκλοφορεί εκεί έξω...Έσταζε η οθόνη μου δηλητήριο όσο το διάβαζα. Και τόσο έντονη αντιπάθεια (το λέω κόσμια)στο γεγονός οτι εμείς οι γυναίκες καβαλάμε μηχανές.
Θέλουμε και μηχανή! Ακούς εκεί!
Απλά λυπάμαι.

Πέρα από την πλάκα, προσωπικά πιστεύω πως οι άντρες που σκέφτονται έτσι είναι μία πολύ μικρή μειοψηφία, γραφική πλέον (με ή χωρίς γάτες :bawl: )

ERRIKA πώς είσαι?

Κάνω υπομονή :( , ευχαριστώ!

AUFGEBRACHT
04/02/2013, 21:59
Πάντως μιας και άλλαξες άβαταρ ελπίζω να μη σκέφτεσαι τώρα να πάρεις δίπλωμα αεροσκάφους γιατί δεν τους βλέπω καλά τους παπαγάλους :D

sniper
04/02/2013, 22:01
Προσωπικά δεν πρόκειται να ξεκινήσω καμία αντιπαράθεση. Όπως άνοιξα το θέμα έτσι και το έκλεισα. Δεν θα αλλάξω τη γνώμη κανενός. Μπορώ όμως να εκφράζω τη δική μου. Όπως όλοι. Και να σχολιάζω αν το επιθυμώ. Όπως όλοι. Τα κλισέ που επικρατούν χρόνια τώρα, είναι γνωστά. Βλέπε "απόλυτο όπλο". Πάρε και κατάλαβε..
(ΥΓ αν κατάλαβα σωστά σε τι αναφέρεσαι, γιατί στην ουσία ούτε εσύ το είπες)
Φιλικά πάντα.

OK, o salagatas θα ξαναγράψει τον Μάρτιο (αν το επιθυμεί βέβαια) εδώ μέσα. Είχαμε καιρό να δούμε τέτοια επίθεση εδώ μέσα..

@ERRIKA : Καλά σου λένε. Τράβα πλύνε κανα πιάτο :bawl: :tooth:

sniper
04/02/2013, 22:02
Πάντως μιας και άλλαξες άβαταρ ελπίζω να μη σκέφτεσαι τώρα να πάρεις δίπλωμα αεροσκάφους γιατί δεν τους βλέπω καλά τους παπαγάλους :D

Σαν ν' ακούω τον παπαγάλο: Πάλι αυτή η τρελή με το αεροπλάνο πήγε να μας κάνει πουτ@να! Δεν παει να πλύνει κάνα πιάτο! :bawl:

blackbusa
04/02/2013, 22:06

kai poula kai kana louloudi....lol

ERRIKA
04/02/2013, 22:06

ΑΥΤΟ δεν το είχα σκεφτεί!!! :confused:

pipe_smoker
04/02/2013, 22:09
Δεν το ξαναδιαβάζω το thread, έχω αρχίσει να λαλάω.

Έτσι μου'ρχεται να αρχίσω να πλένω γατιά και να βγω στο δρόμο να πατάω πιάτα:dizzy:

sniper
kai poula kai kana louloudi....lol

Oχι ρε μλκ... πες μου οτι έχει και δίπλωμα τρακτέρ...

ERRIKA

Δεν είσαι παρά ένα σεξιστικό γουρούνι Ζορρό. :a014:

AUFGEBRACHT
04/02/2013, 22:10
ΑΥΤΟ δεν το είχα σκεφτεί!!! :confused:

Σκέφτομαι εγώ για σένα για να μην κουράζεσαι :wave2:

sniper
04/02/2013, 22:17
Σκέφτομαι εγώ για σένα για να μην κουράζεσαι :wave2:

Μην ντρέπεσαι, πες της ότι δεν μπορεί να σκεφτεί...

teogtp
04/02/2013, 22:19
281186

:D:tooth::vroum:

spyrakos35
04/02/2013, 22:20
281186

:D:tooth::vroum:

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

AUFGEBRACHT
04/02/2013, 22:35
Μην ντρέπεσαι, πες της ότι δεν μπορεί να σκεφτεί...

Ένα θα πω...διαβάζει Σοπενχάουερ... κι έχω ακούσει ότι έχει και ωραίο μουσικό γούστο...

281189

vaska
04/02/2013, 23:38
Γ@μω την Otenet μου μέσα σήμερα, 3 φορές έχω γράψει και δεν μπόρεσα να το ποστάρω. Μέχρι που ξέχασα τι ήθελα να πω.

Τες πα, καλά πάει το θρεντάκι, μαζεύει κόσμο, συνεχίστε έχω μια δύσκολη νύχτα μπροστά μου.

Cpt. Haddock
04/02/2013, 23:50

Ειλικρινα, ΚΑΘΟΛΟΥ δεν καταλαβες το πνευμα του αρχικου ποστ (και του θρεντ συνεπακόλουθα); Ενταξει μια φορα θα μπορουσες να μπερδευτεις, αλλα να επιμενεις? Ενταξει το 'φαγες το ban (και δικαίως), αλλα ξαναδιαβασε λιγο όλα τα ποστ, δες τα με άλλο ματι και ενδεχομενως θα καταλαβεις ποσο ακυρα ειναι όσα εγραψες και σε ότι αφορα τα γραφόμενα απο εμας και σε ότι αφορα τους ανθρωπους που χαρακτηρίζεις.

Τόση αδυναμια κατανοησης χιουμορ ειχα καιρο να δω. Καλο δρομο

vaska
05/02/2013, 00:12
..........

Τον μπανιάρατε όμως και δεν μπορεί να παραδεχτεί ενδεχομένως το λάθος του αλλά ούτε και ν' απαντήσει. Για μένα το ban ήρθε νωρίς.

spyrakos35
05/02/2013, 05:22
@καπιτάν
&
@ ΕΡΡΙΚΑ & λοιπές γυναίκες του φόρουμ

βλέπω την φιλοζωική να σκαει μύτη σήμερα και ποιος σας γλυτώνει.....

ERRIKA
05/02/2013, 07:49
Τον μπανιάρατε όμως και δεν μπορεί να παραδεχτεί ενδεχομένως το λάθος του αλλά ούτε και ν' απαντήσει. Για μένα το ban ήρθε νωρίς.

'Ασε τα ψόφια (όχι γατιά, τα άλλα) Βασιλάκη :p Πες ότι ήθελες hot stuff να σε κρατήσει ξύπνιο όλο το βράδυ...

DimChios
05/02/2013, 08:33

:rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao::rotflmao: μλκας!!!!!!! :lol:

Anty12
05/02/2013, 08:35

Εγώ ήμανε αυτός.......:D....αλλά δεν ήταν πρόβατα, ήταν άλογα ...άγρια ...πάνω στο Σιδηρόνερο στη Δράμα.....!!!!!

@ERRIKA περαστικά...

@Sandra4....άμα σΕ πω ότι έχω φίλη, και μάλιστα χασοδίκη, που τράκαρε με βάρκα....:eek:...ναι καλά διάβασες ....με βάρκα......

DimChios
05/02/2013, 08:36

οχι για να δεις τί εχεις διπλα σου δηλαδη!

Cpt. Haddock
05/02/2013, 08:40
οχι για να δεις τί εχεις διπλα σου δηλαδη!

Διπλα μου εχω ανθρωπους με κακο χιουμορ :p

DimChios
05/02/2013, 08:45
Διπλα μου εχω ανθρωπους με κακο χιουμορ :p

τουλαχιστον εχουμε εξωτερικα χαρισματα!

ggs
05/02/2013, 08:57
Και μετά αναρωτιόμαστε γιατί μας μπαναρουν από το dogforum…:lol:

http://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=125018&highlight=dogforum

nikos_abel
05/02/2013, 09:04
Το catforum όμως δεν με έχει μπανάρει ακόμη. Μάλλον δεν έχουν δει τι κακές παρέες κάνω.