View Full Version : Ελαστικά Heidenau K80
mondomio
31/01/2013, 10:43
Γεια χαρά, τα λάστιχα αυτά τα έχει φορέσει κανεις , έχετε ακούσει κάτι;
280799
Είναι γερμανικά και τα συστήνουν ως καλά, απο κοντά που τα είδα φαίνονται αρκετά μαλακά και με βαθύ πέλμα,σπορ λάστιχο πάντως.
Ευχαριστώ
αν δεν εχουν καλη τιμη τοτε δεν αξιζει η δοκιμη κατα τη γνωμη μου...
πας σε κατι δοκιμασμενο και ξεμπερδευεις
mondomio
31/01/2013, 11:00
195 E τοποθετημένα και σε 4 άτοκες σε γνωστό και μεγάλο μαγαζί.
endopandou
31/01/2013, 12:33
Γιώργο προφανώς τα θέλεις για το bandit ε;
Αν τα δικά του είναι χάλια ε καλύτερα θα ναι αυτά, αλλά απο μια πρώτη ματιά δεν πολυκυκλοφορούν στην Ευρώπη εκτός Γερμανίας.
Στην Ελλάδα αν τα έχουν φορέσει κάποιοι αυτοί θα είναι λίγοι οπότε μην περιμένεις πολλές γνώμες.
Υποθέτοντας πως θα κάνουν χαλαρή χρήση σου λέω ναι με επιφύλαξη όμως.
Για καλό και για κακό δούλεψέ τα με -2 πίεση (απο την συνιστώμενη). Θα ζεσταίνονται πιο γρήγορα και η έξτρα φθορά θα είναι μηδαμινή.
mondomio
31/01/2013, 12:42
Μάνο ευχαριστώ, Ναι απ αυτά που χω τωρα σιγουρα καλύτερα θα είναι αλλά βλέπεις η οικονομική σφίξη είναι μεγάλη και κοιτάμε να κόψουμε από παντού.
Το θέμα ειναι ότι κάνω περίπου 20.000χλμ το χρόνο και αυτά που έχω επάνω τώρα΄(Diablo) έχουν ήδη 23.000χλμ και πρέπει να τα αλάξω χθές!!!
endopandou
31/01/2013, 12:47
Καλοφόρετα λοιπόν και μην ξεχάσεις να μας πεις τις εντυπώσεις σου ;)
τι δεικτη ταχυτητας εχουν?
ρωταω επειδη πρεπει κι εγω να αλλαξω λαστιχα προπερσυ :p και επειδη πιανω συχνα-πυκνα τελικες δε θελω να εχω θεμα.
Αν βγαζουν και χιλιομετρα ποιος στη χαρη μας, μακαρι να στριβουν κι ολας
mondomio
31/01/2013, 19:53
για τελικές δεν τα βλέπω
http://www.reifenwerk-heidenau.de/modules/reifenliste/view.php?point=2&rtyp=9&profil=164&pic=109
για τελικές δεν τα βλέπω
http://www.reifenwerk-heidenau.de/modules/reifenliste/view.php?point=2&rtyp=9&profil=164&pic=109
κριμα, δεν ειναι για μενα λοιπον
amyroukai
01/02/2013, 08:35
Σε χωμάτινα έχουν πολύ καλή φήμη. Για τα ασφάλτινα δεν έχω δει αναφορές σε φόρουμ. Αλλά η τιμή είναι καλή και η δοκιμή δεν είναι και τόσο ρίσκο, ειδικά αν δεν το λιώνεις το μηχανάκι.
sapila racing
01/02/2013, 08:52
Η τιμή δεν ειναι και τόσο καλή εφ όσον μιλάμε για δείκτη Η και μονο.
Με 50 Ευρω παραπανω παίρνεις Diablo με δείκτη ZR. ;)
mondomio
01/02/2013, 16:10
Σε χωμάτινα έχουν πολύ καλή φήμη. Για τα ασφάλτινα δεν έχω δει αναφορές σε φόρουμ. Αλλά η τιμή είναι καλή και η δοκιμή δεν είναι και τόσο ρίσκο, ειδικά αν δεν το λιώνεις το μηχανάκι.
Οχι δεν το λιώνω το μηχανάκι, απλά για την δουλειά μου το θελω να πηγαινοέρχομαι μόνο που ειναι 80χλμ την ημέρα ποτάμι και Αττική οδό.
Και εκεί λίγο το φοβάμαι μηπως δεν βγάλει αρκετα χλμ και στο εξάμηνο θέλω πάλι αλλαγή.Παντως τα diablo που εχω επάνω αυτη τη στιγμή (Η και αυτά)εχουν γραψει μεχρι τωρα 22.000χλμ).
Δευτερα μάλλον θα πάω να τα φορεσω που χω και λασκα στο προγραμμα και θα επανελθω με εντυπωσεις.
Ολα αυτα παντα με την προυπόθεση ότι δεν θα κοτέψω στο παρα πέντε.............
Οχι δεν το λιώνω το μηχανάκι, απλά για την δουλειά μου το θελω να πηγαινοέρχομαι μόνο που ειναι 80χλμ την ημέρα ποτάμι και Αττική οδό.
Και εκεί λίγο το φοβάμαι μηπως δεν βγάλει αρκετα χλμ και στο εξάμηνο θέλω πάλι αλλαγή.Παντως τα diablo που εχω επάνω αυτη τη στιγμή (Η και αυτά)εχουν γραψει μεχρι τωρα 22.000χλμ).
Δευτερα μάλλον θα πάω να τα φορεσω που χω και λασκα στο προγραμμα και θα επανελθω με εντυπωσεις.
Ολα αυτα παντα με την προυπόθεση ότι δεν θα κοτέψω στο παρα πέντε.............
Με συγχωρείς αλλά σε μηχανάκι που έχει βάρος 250 κιλά, είναι ροπάτο σε όλο το φάσμα των στροφών και έχεις λάστιχο με δείκτη Η (άρα λιγότερες τελικές και σχεδιασμένο για μηχανάκια με λιγότερο βάρος) πως σου έχει κρατήσει τόσα χμ με εθνικες; :confused: Με 80 και στη δεξιά πηγαίνεις; κατά τη γνώμη μου είναι επικίνδυνο συνάμα. Βάλε κανένα Bridgestone ZR καλύτερα αφού θες εθνικές. :look:
mondomio
06/02/2013, 19:17
Με συγχωρείς αλλά σε μηχανάκι που έχει βάρος 250 κιλά, είναι ροπάτο σε όλο το φάσμα των στροφών και έχεις λάστιχο με δείκτη Η (άρα λιγότερες τελικές και σχεδιασμένο για μηχανάκια με λιγότερο βάρος) πως σου έχει κρατήσει τόσα χμ με εθνικες; :confused: Με 80 και στη δεξιά πηγαίνεις; κατά τη γνώμη μου είναι επικίνδυνο συνάμα. Βάλε κανένα Bridgestone ZR καλύτερα αφού θες εθνικές. :look:
Οχι δεν παω με 80 και δεξιά αλλά δεν το σπάω κιόλας,τα λάστιχα πάντως τόσο κράτησαν.'Τέλος πάντων τελικά άλαξα γνώμη για πολλοστη φορα (με διακρινει μια σταθεροτητα) και τελικα σημερα τπ πρωι φόρεσα τα Bridgestone BT21.
δεν ξερω αν άκανα καλά η όχι αλλά το κανα και θα σας μεταφερω εντωπωσεις σε καμια βδομαδα μετα απο τα πρώτα 500χλμ.
Ευχαριστώ όλους μεσα στο φορουμ για τη συμμετοχή σας και τις συμβουλες σας.
mondomio
15/02/2013, 17:05
Πάλι εδώ μετα απο 450 χλμ με τα νεα λάστιχα.Γενικως κανενα παράπονο εκτός ίσως το λιγο πιο βαρύ τιμόνι, αλλά ισως να ναι και ιδέα μου.Στα δρομολόγια που κάνω εγώ (με Α.Ο.) το λάστιχο δειχνει να ζεσταίνεται γρήγορα και όσο και να το ζορίσεις ανταποκρίνεται καλά.Στο βρεγμένο επίσης πολύ καλά, απρόσμενα θα λεγα, ακόμα και με τη καταιγιδα της Τετάρτης και το χαλάζι μια χαρά πήγαινα με 120-130 και απόλυτο έλεγχο και σιγουριά.Πιο πολύ το κοντέρ με τρόμαξε όταν άρχισε να ανεβαίνει και έκοψα ταχύτητα, τα λάστιχα αψογα.
Ολα αυτα όπως ειπα και πάνω σε συνθήκες κατι σαν ταξιδιου μιας και δεν μπαίνω καθόλου μες το κεντρο και έχω μονο ΑΟ και ποτάμι.
Θα επανέλθω μευα απο κανενα μήνα με πιο ολοκληρωμένες εμπειρίες,
Πάλι εδώ μετα απο 450 χλμ με τα νεα λάστιχα.Γενικως κανενα παράπονο εκτός ίσως το λιγο πιο βαρύ τιμόνι, αλλά ισως να ναι και ιδέα μου.Στα δρομολόγια που κάνω εγώ (με Α.Ο.) το λάστιχο δειχνει να ζεσταίνεται γρήγορα και όσο και να το ζορίσεις ανταποκρίνεται καλά.Στο βρεγμένο επίσης πολύ καλά, απρόσμενα θα λεγα, ακόμα και με τη καταιγιδα της Τετάρτης και το χαλάζι μια χαρά πήγαινα με 120-130 και απόλυτο έλεγχο και σιγουριά.Πιο πολύ το κοντέρ με τρόμαξε όταν άρχισε να ανεβαίνει και έκοψα ταχύτητα, τα λάστιχα αψογα.
Ολα αυτα όπως ειπα και πάνω σε συνθήκες κατι σαν ταξιδιου μιας και δεν μπαίνω καθόλου μες το κεντρο και έχω μονο ΑΟ και ποτάμι.
Θα επανέλθω μευα απο κανενα μήνα με πιο ολοκληρωμένες εμπειρίες,
Ισως τα χειροτερα λαστιχα που θα μπορουσες να βαλεις στο bandit.......
Τα bt 21 μπορει να ειναι πολυ καλα λαστιχα για τους δρομους της Ιταλιας ή Γερμανιας πχ., οχι ομως για την Ελλαδα...
Τα ειχα και μετα απο τα 6-7.000 χλμ. ηταν κουτσουρο και με το παραμικρο το μιχανακι ''εγραφε''.... (αφου νομιζα οτι ειχα busa!!!) Ασε που αργουν να ζεσταθουν(ειδικα στην πολη)...:wave2:
mondomio
23/03/2013, 07:03
Πάλι εδώ στα 2.000 και κάτι χιλιόμετρα.Οι εντυπώσεις συνεχίζουν να είναι πολύ καλές και δεν έχω νοιώσει ούτε για μια στιγμή ανασφάλεια ή απώλεια πρόσφυσης.Θα πω βεβαια για ακομα μια φορα ότι μεσ την Αθηνα μια φορα εχω μπει μονο και μαλιστα σε συνθηκες κίνησης οπότε δεν ξερω τι ισχυει για εναν που κινειται στους δρομους γυαλί όλη τη μέρα.Επειδή όμως ο καθένας αποφασιζει και αγοραζει με βαση τις προσωπικες του ανάγκες και ιδιαιτερότητες πιστευω ότι τα bt 21 για ανθρωπους που βασικα ειναι χιλιομετροφάγοι σαν και εμένα ,με γρηγορους ρυθμους και σε δρομους σαν την ΑΟ ,είναι και λόγω τιμής ,ίσως η καλύτερη αγορά.
και ευτυχως που δεν παρασύρθηκα να πληρώσω 25 τοις εκατο παραπάνω για κάτι άλλο που δεν θα μου προσφέρει τιποτα παραπάνω και που ούτως η άλλως θα τα ξαναλάξω σε κανα χρόνο περίπου.
Το φορεσε το γερμανικο ενας φιλος μου .μετριο λαστιχακι και το πισω του γλυστραει συχνα πυκνα...
Πάλι εδώ στα 2.000 και κάτι χιλιόμετρα.Επειδή όμως ο καθένας αποφασιζει και αγοραζει με βαση τις προσωπικες του ανάγκες και ιδιαιτερότητες πιστευω ότι τα bt 21 για ανθρωπους που βασικα ειναι χιλιομετροφάγοι σαν και εμένα ,με γρηγορους ρυθμους και σε δρομους σαν την ΑΟ ,είναι και λόγω τιμής ,ίσως η καλύτερη αγορά.
.
Μην παρεξηγηθω... την προσωπικη μου γνωμη ειπα απλως!
Εμενα δεν μου κανουν!
mondomio
26/04/2013, 13:29
Κοντά στις 4.000 πια με τα καινούργια λάστιχα και κανένα πρόβλημα, είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και ακόμη δεν φαίνεται επάνω τους ίχνος θφοράς.
Χρόνια Πολλά και καλές γιορτές σε όλους.