PDA

View Full Version : Αυτοκόλλητα ABS για V-strom DL650

agalitsas
01/02/2013, 13:52
Καλησπέρα.

Μόλις αγόρασα το Vstrom που ποθούσα καιρό τώρα και όντας ψείρας, με ενοχλεί κάτι εμφανησιακά και θα ήθελα να το διορθώσω :p. Το αυτοκόλλητο ABS sticker στο φτερό της μπροστινής ρόδας έχει μείνει το μισό.
Ζήτησα στην αντιπροσωπία να μου το φέρουν αλλά δεν υπάρχει διαθέσιμο και δεν ξέρουν πότε θα φέρουν πάλι.
Εχει κανεις καμια ιδέα?:confused:

Ευχαριστώ εκ των προτέρων
α.

tthodor
01/02/2013, 16:14
Καλησπέρα.

Μόλις αγόρασα το Vstrom που ποθούσα καιρό τώρα και όντας ψείρας, με ενοχλεί κάτι εμφανησιακά και θα ήθελα να το διορθώσω :p. Το αυτοκόλλητο ABS sticker στο φτερό της μπροστινής ρόδας έχει μείνει το μισό.
Ζήτησα στην αντιπροσωπία να μου το φέρουν αλλά δεν υπάρχει διαθέσιμο και δεν ξέρουν πότε θα φέρουν πάλι.

α.

Τράβα ένα βράδυ και πάρε του κουμπάρου σου :)

ammoulianiotis
01/02/2013, 18:06
Καλησπέρα.

α.

Μια βολτα απο ενα μαγαζι με αυτοκολλητα πιστευω θα λυσει το προβλημα!
Απο την αλλη μπορεις να τα βγαλεις ολα! :p

Sapadak
01/02/2013, 19:21
Μια βολτα απο ενα μαγαζι με αυτοκολλητα πιστευω θα λυσει το προβλημα!

Μιλα με το μελος Dimchios να σε φτίαξει

agalitsas
04/02/2013, 13:12
Τράβα ένα βράδυ και πάρε του κουμπάρου σου :)

Χμμμ καθόλου άσχημη ιδέα ;)

agalitsas
06/03/2013, 10:48
τελικά τα βρήκα απο την αντιπροσωπία, τα έσκασα κανονικά βέβαια αλλά ειναι κομπλέ. €9.50 το ένα παρακαλώ....
ήθελα να αλλάξω και τα αυτοκόλλητα του ντεπόζιτου....αλλά με τέτοιες τιμές.....

nicksior
06/03/2013, 11:44
~150 Αυτοκόλλητα = ενα μεταχ. V-STROM