Σύνδεση

View Full Version : CSS - Ομαδική εγγραφή με μειωμένη τιμή

Σελίδες : 1 [2]

vangelis 64
27/03/2013, 20:42
Λοιπόν,μίλησα πριν λίγο με τον Σπύρο τον Κούτρα,έκανα την εγγραφή,όσο για την πληρωμή μού έδωσε έναν αέρα μερικών ημερών κι όπως φαίνεται,θα δώσω το παρών.

Ευχαριστώ κι από δω Σπύρο!:beer:

giannis21
27/03/2013, 21:19
Μια χαρά!!
Αν μάθουμε και τιμή...

εχω την εντυπωση οτι θα παιξει στο 150αρι,χωρις να ειμαι σιγουρος.Στην τιμη αυτη περιλαμβανονται και τα καυσιμα.Επισης απο οσο ξερω θα χρειαστει και μια πιστωτικη σαν εγγυιτικη.Οπως οταν νοικιαζεις αυτοκινητο ας πουμε.την παρασκευη θα ξερουμε περισσοτερα!

giannis21
27/03/2013, 21:22
Λοιπόν,μίλησα πριν λίγο με τον Σπύρο τον Κούτρα,έκανα την εγγραφή,όσο για την πληρωμή μού έδωσε έναν αέρα μερικών ημερών κι όπως φαίνεται,θα δώσω το παρών.

Ευχαριστώ κι από δω Σπύρο!:beer:

:beer:Μια χαρα Βαγγελη!Αν και καποιος αλλος εχει προβλημα με τα χρηματα και χρειαζεται λιγο χρονο ας ενημερωσει και κατι μπορει να γινει;)

papaj
11/04/2013, 15:53
Μου απάντησαν τελικά για την τιμή ενοικίασης μοτοσυκλέτας και η τιμή είναι 155 ευρώ.

vangelis 64
22/04/2013, 12:16
Πέρασα καταπληκτικά λοιπόν,γνώρισα καλύτερα το μηχανάκι μου,έμαθα πραγματάκια που μού κάνουν τώρα την οδήγηση πιο απολαυστική και χαίρομαι που έκανα αυτήν επένδυση.

Είναι χρήματα που,όσο κι αν μπορούσα να τα χρησιμοποιήσω αλλού,έπιασαν τόπο με το παραπάνω.Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα μέλη τής διοργάνωσης και ιδιαίτερα στο Σπύρο.:beer: :beer:

Giorgos19
25/04/2013, 09:31
Πέρασα καταπληκτικά λοιπόν,γνώρισα καλύτερα το μηχανάκι μου,έμαθα πραγματάκια που μού κάνουν τώρα την οδήγηση πιο απολαυστική και χαίρομαι που έκανα αυτήν επένδυση.

Είναι χρήματα που,όσο κι αν μπορούσα να τα χρησιμοποιήσω αλλού,έπιασαν τόπο με το παραπάνω.Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλα τα μέλη τής διοργάνωσης και ιδιαίτερα στο Σπύρο.:beer: :beer:

Μπράβο Βαγγέλη! :beer: :beer:
Την θεωρία ποιός την κάνει; Ο Ibbott;

vangelis 64
25/04/2013, 12:48
Ο Garry.Επώνυμο δεν θυμάμαι.αγγλάρας 100% και,όπως κι οι υπόλοιποι,υπομονετικός και γελαστός.:)

Giorgos19
25/04/2013, 15:58
Ο Garry.Επώνυμο δεν θυμάμαι.αγγλάρας 100% και,όπως κι οι υπόλοιποι,υπομονετικός και γελαστός.:)

Το σαλιγκάρι του Μπόμπ Σφουγγαράκη;; :bawl:

Άλλη μία ερώτηση... Ο μεταφραστής, μεταφράζει το οτιδήποτε λέγεται ή μόνο αν κάποιος δεν καταλαβαίνει κάτι συγκεκριμένο;

papaj
25/04/2013, 16:14
Ήταν καταπληκτικά, μπράβο στα παιδιά.

Μεταφράζει κάθε λέξη. Και τις ερωτήσεις μας.

Ωραίος ο Βαγγέλης με τα κανόνια του Ducati του.

Άντε και στα δικά σας. :rolleyes:

vangelis 64
25/04/2013, 16:39
Το σαλιγκάρι του Μπόμπ Σφουγγαράκη;; :bawl:

Άλλη μία ερώτηση... Ο μεταφραστής, μεταφράζει το οτιδήποτε λέγεται ή μόνο αν κάποιος δεν καταλαβαίνει κάτι συγκεκριμένο;
χαχαχα ναι μεταφράζει τα πάντα.:)

nathair
25/04/2013, 19:31
Μεταφράστρια είναι ;)

Giorgos19
25/04/2013, 19:57
Ευχαριστώ παιδιά! :beer:

Άντε, λιγότερο από μήνας έμεινε και για εμάς της 2ης φουρνιάς!

nathair
25/04/2013, 20:12
Α, τη θεωρία τη κάνει ο Gary Adshead...

xaotikos
25/04/2013, 20:34
Αυτός ειναι ο μουσάτος μελαχρινός ή ο ξανθός?

vangelis 64
25/04/2013, 23:43
Αυτός ειναι ο μουσάτος μελαχρινός ή ο ξανθός?

Άσπρο μαλλί.γλυκύτατη φυσιογνωμία και άμουσος.:lol:

Giorgos19
17/05/2013, 08:26
Θα είμαι αύριο Μέγαρα, με ένα λευκό Street Triple. Όποιος από εδώ ψήνεται να τα πούμε και από κοντά ας μιλήσει, δεν δαγκώνω! :D

Καλή μας επιτυχία και καλά να περάσουμε!

:beer:

xaotikos
17/05/2013, 08:33
Στο forum της triumph εισαι; Παϊδακιάδα έχεις πάει; Αν όχι, δεν σου μιλαμε.
Χαχαχαα

Εμεις αν προλαβουμε θα παμε και στο ride day σημερα. Θα ειμαι με το SMT (και ενα γαρυφαλο στο πετο για να γνωριστουμε) :)

Giorgos19
17/05/2013, 08:45
Στο forum της triumph εισαι; Παϊδακιάδα έχεις πάει; Αν όχι, δεν σου μιλαμε.
Χαχαχαα

Εμεις αν προλαβουμε θα παμε και στο ride day σημερα. Θα ειμαι με το SMT (και ενα γαρυφαλο στο πετο για να γνωριστουμε) :)

Εγγεγραμμένος είμαι, αλλά δεν παρακολουθώ τα δρώμενα. Η Παϊδακιάδα όμως, ακούγεται καλή! :D
Θα έχω το νου μου για το SMT αύριο, αλλά μην ξεχάσεις και το γαρούφαλο ε; :lol:

Giorgos19
19/05/2013, 20:29
Χθες λοιπόν ήταν φανταστικά! Προσωπικά είχα πάρα πολύ καιρό να νιώσω τόσο άνετα πάνω στο μηχανάκι μου. Έπρεπε να το είχα κάνει νωρίτερα!

ΥΓ: Δεν ήξερα πως τη φωτογραφική κάλυψη του CSS την έχει αναλάβει γνωστό μέλος του φόρουμ! Συγχαρητήρια! :beer:

xaotikos
20/05/2013, 00:27
Χαιρομαι που περασες καλα. Αν και η ζεστη μας εσκισε και εμεις περασαμε τελεια στο 3. Βεβαια το οτι μας ειχαν με αρκετους απο level 1 αν και μας βοηθησε σε καποιες ασκησεις (ηταν τα φυσικα εμποδια :) ) ηταν λιγο κουραστικο.

Υ.Γ πονανε τα ποδια μου απο τις ασκησεις!!!

Giorgos19
20/05/2013, 01:04
Χαιρομαι που περασες καλα. Αν και η ζεστη μας εσκισε και εμεις περασαμε τελεια στο 3. Βεβαια το οτι μας ειχαν με αρκετους απο level 1 αν και μας βοηθησε σε καποιες ασκησεις (ηταν τα φυσικα εμποδια :) ) ηταν λιγο κουραστικο.

Υ.Γ πονανε τα ποδια μου απο τις ασκησεις!!!

Σε είδα μαν, αλλά ήταν κάθε φορά που ήταν να μπούμε εμείς (πράσινο γκρουπ)!
Όσο για τη ζέστη, πρέπει να ήπια και 5 λίτρα νερό! Εκεί γύρω στο μεσημέρι, ήταν υπερβολική.

giannis21
25/05/2013, 20:21
Τελειωσα και γω!!Ωραια ηταν και σημερα..

Giorgos19
25/05/2013, 20:24
Τελειωσα και γω!!Ωραια ηταν και σημερα..

:beer::beer:
Γιάννη σ'ευχαριστώ για αυτό το θρεντ μαν. Ξέχασα να το αναφέρω στα προηγούμενα ποστ μου.
Αν δεν το άνοιγες, ούτε που θα σκεφτόμουν να πάω για το λέβελ 1 φέτος!

giannis21
25/05/2013, 20:57
:wave2: να'σαι καλα Γιωργο!

Aggelos_SV
25/05/2013, 21:45
Χθες λοιπόν ήταν φανταστικά! Προσωπικά είχα πάρα πολύ καιρό να νιώσω τόσο άνετα πάνω στο μηχανάκι μου. Έπρεπε να το είχα κάνει νωρίτερα!

ΥΓ: Δεν ήξερα πως τη φωτογραφική κάλυψη του CSS την έχει αναλάβει γνωστό μέλος του φόρουμ! Συγχαρητήρια! :beer:

Δε βάζεις και καμιά φωτο να σε καμαρώσουμε ρε μπαγλαμά? :lol:

Υ.Γ. :a20: Κερνάει μακαρονάδες το triple!!!!

giannis21
26/05/2013, 13:27
επανέρχομαι..χτες την ώρα που ποσταρα ήμουν έτοιμος για ύπνο λογω της κουρασης!πολυ καλη μερα η χθεσινη.Οδηγησα,μιλησα με αρκετα παιδια και γινανε γνωριμίες,γενικά πολύ φιλικό και ωραίο το κλίμα.Η διοργάνωση στα γνωστά της στάνταρ και η μέρα ευτυχώς χωρίς απρόοπτα.Σε συνομιλία που είχα με το Σπύρο μου είπε πως τα παιδιά του μοτο στα Μέγαρα μείνανε πολύ ευχαριστημένα!Παρόλα τα μικροπροβληματακια που δημιουργήθηκαν με κάποιες καθυστερήσεις/ακυρώσεις ο Σπύρος μου είπε πως η προσφορά θα ισχύει και για Σεπτέμβριο!!

υ.γ.1 για την κατασταση της πιστας δεν χρειαζεται να πω κατι,απλα λογω του οτι ηταν πλυμενη δεν υπηρχαν σε τοσο μεγαλο βαθμο τα πετραδακια και αυτο την εκανε ανεκτη.Δεν ειχαμε ουτε ενα τρυπιο ψυγειο και μιλαμε για γκρουπ 20 ατομων!

υ.γ.2 Βαλτε φωτο!!!

Giorgos19
26/05/2013, 17:39
Δε βάζεις και καμιά φωτο να σε καμαρώσουμε ρε μπαγλαμά? :lol:

Υ.Γ. :a20: Κερνάει μακαρονάδες το triple!!!!
:bawl: Taste of quality λέμεεεεε!
291267

επανέρχομαι..χτες την ώρα που ποσταρα ήμουν έτοιμος για ύπνο λογω της κουρασης!πολυ καλη μερα η χθεσινη.Οδηγησα,μιλησα με αρκετα παιδια και γινανε γνωριμίες,γενικά πολύ φιλικό και ωραίο το κλίμα.Η διοργάνωση στα γνωστά της στάνταρ και η μέρα ευτυχώς χωρίς απρόοπτα.Σε συνομιλία που είχα με το Σπύρο μου είπε πως τα παιδιά του μοτο στα Μέγαρα μείνανε πολύ ευχαριστημένα!Παρόλα τα μικροπροβληματακια που δημιουργήθηκαν με κάποιες καθυστερήσεις/ακυρώσεις ο Σπύρος μου είπε πως η προσφορά θα ισχύει και για Σεπτέμβριο!!

υ.γ.1 για την κατασταση της πιστας δεν χρειαζεται να πω κατι,απλα λογω του οτι ηταν πλυμενη δεν υπηρχαν σε τοσο μεγαλο βαθμο τα πετραδακια και αυτο την εκανε ανεκτη.Δεν ειχαμε ουτε ενα τρυπιο ψυγειο και μιλαμε για γκρουπ 20 ατομων!

υ.γ.2 Βαλτε φωτο!!!

Άλλη μία φωτό, πιο σοβαρή!
291268

Argonautis46
20/07/2013, 02:19
Δεν έβρισκα που αλλού να ποστάρω και είπα να μην ανοίξω καινούριο θρέντ.

Με ενδιαφέρει πολύ να κάνω το level 1 γι'αυτο θα ήθελα μερικες πληροφορίες.
Εχω ένα fmx.. Φαντάζομαι μπορώ να μπω πίστα με αυτο:confused:
Τα επόμενα μάθηματα πότε είναι?
Θα οργάνωθεί πάλι τέτοιο μαζικό κουμάντο να πάμε με μειωμένη τιμη??
Η ενοικίαση εξοπλισμού πόσο κοστίζει? (έχω μπουφάν κράνος και γάντια μόνο)
Έχει κάποιο ιδιαίτερο κανονισμό για τη μοτοσυκλέτα που πρέπει να προσέξω? Για παράδειγμα τα λάστιχα που έχω ακούσει, τα οποία έχω σκοπό να τα αλλάξω, πρέπει να είναι τζετ.
Έχω διαβάσει αρκετά πράγματα αλλα πάω με τη διάθεση να μάθω και να με διορθώσουν. Μια αρχή απο το 0 για την οδήγηση μου.
Αν έχει κάποιος όρεξη να μου απαντήσει, ας με βοηθήσει λοιπον:wave2:

TROOPER
20/07/2013, 07:16
Δεν έβρισκα που αλλού να ποστάρω και είπα να μην ανοίξω καινούριο θρέντ.

Με ενδιαφέρει πολύ να κάνω το level 1 γι'αυτο θα ήθελα μερικες πληροφορίες.
Τα επόμενα μάθηματα πότε είναι?
Η ενοικίαση εξοπλισμού πόσο κοστίζει? (έχω μπουφάν κράνος και γάντια μόνο)
Έχει κάποιο ιδιαίτερο κανονισμό για τη μοτοσυκλέτα που πρέπει να προσέξω? Για παράδειγμα τα λάστιχα που έχω ακούσει, τα οποία έχω σκοπό να τα αλλάξω, πρέπει να είναι τζετ.
Έχω διαβάσει αρκετά πράγματα αλλα πάω με τη διάθεση να μάθω και να με διορθώσουν. Μια αρχή απο το 0 για την οδήγηση μου.
Αν έχει κάποιος όρεξη να μου απαντήσει, ας με βοηθήσει λοιπον:wave2:

παμε 1-1

1.το λεβελ 1 του riding school υποθετω και οχι του california.
2.μπορεις. ολα τα μηχανακια μπορουν.
3.θα πρεπει να ενημερωθεις απο τους ιδιους μια και στο ημερολογιο φτανουν μεχρι τις 30 ιουνιου. το σαιτ τους εδω (http://www.motorcycleridingacademy.com/default.aspx) αν παλι μιλαμε για το css εισαι εδω (http://www.superbikeschool.co.gr/) και απ' οτι βλεπω τα μαθηματα ξεκινανε ξανα απο μεσα σεπτεμβρη.
4.οργανωθηκε απο μελος το οποιο το ανελαβε και το τρεξε μεχρι τελους. αν θελεις μπορεις να διαβασεις ολο το θρεντ και να ξεκινησεις εσυ μια αναλογη προσπαθεια (η οποιος αλλος)
5.και παλι η ενημερωση θα γινει απο τους ιδιους.
6.να ειναι σε σωστη λειτουργικη κατασταση.λαστιχα, αλυσιδα.

καλη διασκεδαση.

υ.γ. εβαλα και το rs και το css γιατι δεν καταλαβα ποιο σε ενδιαφερει.

Argonautis46
22/07/2013, 13:14
παμε 1-1

1.το λεβελ 1 του riding school υποθετω και οχι του california.
2.μπορεις. ολα τα μηχανακια μπορουν.
3.θα πρεπει να ενημερωθεις απο τους ιδιους μια και στο ημερολογιο φτανουν μεχρι τις 30 ιουνιου. το σαιτ τους εδω (http://www.motorcycleridingacademy.com/default.aspx) αν παλι μιλαμε για το css εισαι εδω (http://www.superbikeschool.co.gr/) και απ' οτι βλεπω τα μαθηματα ξεκινανε ξανα απο μεσα σεπτεμβρη.
4.οργανωθηκε απο μελος το οποιο το ανελαβε και το τρεξε μεχρι τελους. αν θελεις μπορεις να διαβασεις ολο το θρεντ και να ξεκινησεις εσυ μια αναλογη προσπαθεια (η οποιος αλλος)
5.και παλι η ενημερωση θα γινει απο τους ιδιους.
6.να ειναι σε σωστη λειτουργικη κατασταση.λαστιχα, αλυσιδα.

καλη διασκεδαση.

υ.γ. εβαλα και το rs και το css γιατι δεν καταλαβα ποιο σε ενδιαφερει.

CSS με ενδιαφέρει.Νομίζω είναι η καλύτερη επιλογή χωρίς να απαξιώ το rs.
Θα δούμε τωρα το πότε. Προέχουν τα λάστιχα πάντως και μετα το lvl1. Όλα στην ώρα τους.
Ευχαριστω για την απάντηση.:beer:

TROOPER
23/07/2013, 09:34
CSS με ενδιαφέρει.Νομίζω είναι η καλύτερη επιλογή χωρίς να απαξιώ το rs.
Θα δούμε τωρα το πότε. Προέχουν τα λάστιχα πάντως και μετα το lvl1. Όλα στην ώρα τους.
Ευχαριστω για την απάντηση.:beer:

ναδα μποι :wave2::beer:

due
23/07/2013, 09:40
Εγώ, level 1, CSS Ιουλίου '13.

:hunter:

ΥΓ. Δεν είναι τόσο η κοιλιά μου, είχε σκιστεί η φόρμα στο φερμουάρ από τον προηγούμενο και δίπλωνε.
:D

Giorgos19
23/07/2013, 09:42

Αν πάνε καλά τα πράγματα, εγώ του χρόνου θα ήθελα να κάνω το level 2. Θα παίξει ποστάκι εδώ μήπως ξαναμαζευτούμε.

McGyver
23/07/2013, 09:51
Εάν αποφασίσει κάποιος/α να "τρέξει" κάτι ομαδικό, από τεχνικής πλευράς μπορούμε να υποστηρίξουμε τα logistics για τη "συντεταγμένη" δήλωση συμμετοχών.

Όποιος/α αποφασίσει να επωμιστεί τη διαδικασία μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μου μέσω π.μ. για τα περαιτέρω.

Argonautis46
10/11/2015, 17:42
Να' μαστε μετά απο δυο χρόνια και δεν έχω κάνει ακόμα το lvl 1:p

Άλλη απορεία όμως πλέον. Απο δίπλωμα τι ζητάει? Φαντάζομαι θα ζητάνε.
FMX έχω, το δίπλωμά μου όμως δεν καλύπτει τον συμπλέκτη. Θα υπάρξει πρόβλημα?

Spyros SD
11/11/2015, 13:27
Να' μαστε μετά απο δυο χρόνια και δεν έχω κάνει ακόμα το lvl 1:p

Άλλη απορεία όμως πλέον. Απο δίπλωμα τι ζητάει? Φαντάζομαι θα ζητάνε.
FMX έχω, το δίπλωμά μου όμως δεν καλύπτει τον συμπλέκτη. Θα υπάρξει πρόβλημα?

Κακώς που το άφησες τόσο καιρό!

Δίπλωμα για την μοτοσυκλέτα που οδηγάς και θα κάνεις το μάθημα.

Και ΝΑΙ καιρός είναι να έρθετε σαν γκρουπ και να κάνετε το Σχολείο!!

GFawkes
11/11/2015, 13:46
Εαν κανονιστει σχολειο ειμαι μεσα....

εχω κανει τα 1-2-3, οποτε ή κανω το 4 ή ξανακανω το 3 δεν με πειραζει...

akis_trevor
11/11/2015, 15:27
αμα μαζευτουμε ειμαι μεσα αν θυμαμαι καλα την τιμη.αλλιως δυστυχως τα μπικικινια ειναι δυσκολο να μαζευτουν...

RaGe_Raptor
29/11/2015, 09:58
καλό είναι για όποιον θέλει να παρακολουθήσει τα levels να δει τα επεισόδια του Superbike School: Learn Riding Techniques From The Experts (https://www.youtube.com/playlist?list=PLUOQqhW0ZDqM2ZSBKoFWSBoUYDk3cZyAv) όπως επίσης θα βοηθούσε πιστεύω να έχεις διαβάσει τα totw.