View Full Version : Πάτρα, ντου γιου κόπη;
Πατρινοί τι λέει;Θα παιχτεί καμιά συνάντηση;Να σας γνωρίσουμε και να κανονίσουμε και καμιά ..απόδραση;
προς τι ο γέλωτας; :D
Μου πέφτει κομματάκι μακρυά.......
Θα 'θελα, όμως, κι' εγώ να γνωριστούμε....
kalgeorge
02/02/2013, 12:31
Μου πέφτει κομματάκι μακρυά.......
Θα 'θελα, όμως, κι' εγώ να γνωριστούμε....
an o erwtas einai dinatos....ola ginontai:bawl:
an o erwtas einai dinatos....ola ginontai:bawl:
Μην του πολυδίνεις σημασία, τώρα μιλάει το κρασί κι επειδή εκεί δεν έχουν σταφύλια να φτιάξει κρασί το φτιάχνει αποστάζοντας πατατόφλουδες. Κουτελίτης σκέτος.
:bawl:
Αν θες αυριο κοβουμε πιτα στον Μωλο η Αχ.Λε.Μο περνα περαστε να τα πουμε θα εχει μηχανκια και φασαρια!!
Vstrommer71
03/02/2013, 14:05
Κι εμενα λιγο μακρια μΕ πεφτει(και ΔΕΝ εχω και μηχανακι).Αλλα κατα το διαστημα 8-12 Μαρτιου θα βρισκομαι Πατρα.Οποτε,με τον αστραποβολο ρυθμο που κανονιζονται οι εκει συναντησεις,μπορουμε να βρεθουμε τοτεΣ:a014:
ti kernas?
gia na soy poyme kai ti 8a pexti dld
Λινατσααααα κερναω αερα στα λαστιχα κερνας βενζινα που χαθηκες ρεεεε ..:beer::beer:
εσυ χαθηκες ρε εγω χαθηκα??? :P
Εγώ είμαι μέσα :D αλλά από αύριο απόγευμα θα βρέχει για καμιά βδομάδα... http://meteo.gr/cf.asp?city_id=10 :a02:
Αν Γεμίσετε μπαταρίες για καμιά βόλτα εγώ είμαι μέσα...Αν και είμαι Αθήνα θα έρθω...
taisteal
06/02/2013, 11:45
κανονιστε weekend θα ειμαι στο Πατρας...αντε βασκα κανε τα κουμαντα σου :smokin:
Νικος χρ.
06/02/2013, 13:32
ΕΓΩ ΚΑΙ MPAMPIS 200 μεσα για κυριακη πρωι αλλα μεχρι το μεσημερι το αργοτερο 13:30 μετα δουλευουμε τον κοσμο....
εσυ χαθηκες ρε εγω χαθηκα??? :P
εχω να δω το ντουντουκι καιρο να περνα απο τα μερη μου φιλος?
Παιδες μεσα οποτε θετε:)
Σε 10 μέρες απο τώρα το πολύ εγώ θα έχω το νέο μωρό.
Αν θέλετε να κανονίσουμε καμιά τσάρκα προς γαλαξίδι ή όπου θέλετε τέλος πάντων..!
Γουστάρει κανείς τσάρκα εδώ γύρω για Τρίτη μεσημέρι/απόγευμα που δε θα βρέχει?
Είμαι μέσα όπως είπα και στον crysis σε πμ γιατί είναι πολύ πιθανό το ninjaki να είναι ακόμα στα χέρια μου την τρίτη..
Μόνο που είμαι ακράνοβιτς για περίπου 15 μέρες ακόμα.
Πείτε κανα μέρος και βλέπουμε..Μπορεί να δανειστώ και από κανα θείο κράνος.. :smokin:
SAO (Αχαγιά) ή Καλόγρια που πρότεινε ο verde, ή ξέρω γω κάπου αλλού σε απόσταση μισάωρου.
εχω να δω το ντουντουκι καιρο να περνα απο τα μερη μου φιλος?
Παιδες μεσα οποτε θετε:)
βρεχει ρε αδερφε και εγω ειμαι εποχιακος :P
Κι εμενα λιγο μακρια μΕ πεφτει(και ΔΕΝ εχω και μηχανακι).Αλλα κατα το διαστημα 8-12 Μαρτιου θα βρισκομαι Πατρα.Οποτε,με τον αστραποβολο ρυθμο που κανονιζονται οι εκει συναντησεις,μπορουμε να βρεθουμε τοτεΣ:a014:
αντε ρε γμτ ... θα σε γνωρίσουμε ή έχεις ασπρίσει
αντε ρε γμτ ... θα σε γνωρίσουμε ή έχεις ασπρίσει
Σε παρακαλώ ο Γιάννης είναι παντός καιρού
Vstrommer71
11/02/2013, 15:58
Mια χαρα ειναι εδω,το θεμα ειναι να παιξει κανα φραγκο να βρω κανα φτηνο μηχανακι σε λιγο που θα ανοιξει ο καιρος.Ειναι ομορφα εδω για μοτο οταν φτιαξει ο καιρος.
Τωρα,οταν κατεβω ευελπιστω να συναντηθΩμεν.Μεινετε συντονισΖμενιοι(σε Πατρινη διαλεκτο):D
συναντηθΩμεν
:confused: 18 χρόνια που ζω στην Πάτρα... δεν το έχω ακούσει από Πατρινό αυτό. :D
Vstrommer71
11/02/2013, 18:49
:confused: 18 χρόνια που ζω στην Πάτρα... δεν το έχω ακούσει από Πατρινό αυτό. :D
Aυτο δεν ειναι στα Πατρινα,το αλλο συνθετικο της προτασης κολλαει εκει!
Μην τα χαλασουμε εδω!
leoncupra
11/02/2013, 21:20
εγω που ειμαι γεννημα θρεμα πατρινος παντως δεν τονιζω ετσι τα νι.εκτος και αν δεν το καταλαβαινω...χαχχαχαχα:bawl::bawl:παντως ρε μαγκες πρεπει να οργανωθουμε οι πατρινοι μηχανοβιοι...λιγα πραγματα παντως γιατι ειμαι και παντρεμενος:lol::pantofla::pantofla::pantofla:
Αύριο μεσημέρι/απόγευμα που δε θα βρέχει και δε θάχει ψοφόκρυο, βολτούλα προς καλόγρια κανείς?
Κατά το πυκνιοι καπνιοι και το Ζμπούτσαμ νέοπες.
Κατά το πυκνιοι καπνιοι και το Ζμπούτσαμ νέοπες.
Ασταδιάαλα ρε πάλιουρα.....................
:lol::lol::lol:
Κυριακή που η Ε.Μ.Υ. δίνει καλό καιρό εγώ με τον Crysis θα πάμε προς Καλογριά.
Όσοι πιστοί προσέλθετε..
Συνάντηση 12:30 απέναντι από το λύκειο Παραλίας..Θα περιμένουμε μέχρι 12:45!
(Αν παίζει πρόβλημα με την ώρα και κάποιος θέλει να έρθει το φιξάρουμε)
Άντε... μαζευτείτε.. ρεμπεσκέδες.
Νικος χρ.
16/02/2013, 06:04
παιδες θα ερχομουν αλλα φευγω σημερα το μεσημερι για καλαβρυτα, στην επομενη
Αύριο 12μιση-1 είναι κανείς μέσα για καμιά βόλτα-καφέ;
Θα πάμε με τον Crysis..
Προορισμός δεν έχει αποφασιστεί, το πολύ έως 100χλμ λέμε..
Ίσως Καλάβρυτα μέσω Χαλανδρίτσας!
Εμφανιστείτε :D
Πόσταρε ρε συ στο "Ακούει η Πάτρα" καλύτερα.Να μην παρακολουθούμε και 500 θέματα...
ΥΓ.Θα ερχόμουν αλλά είμαι μακρυά...Αν κανονίσεται καμιά προς Ήπειρο μεριά όμως είμαι μέσα.Καλά να περάσετε!
Νικος χρ.
20/02/2013, 13:41
Πόσταρε ρε συ στο "Ακούει η Πάτρα" καλύτερα.Να μην παρακολουθούμε και 500 θέματα...
ΥΓ.Θα ερχόμουν αλλά είμαι μακρυά...Αν κανονίσεται καμιά προς Ήπειρο μεριά όμως είμαι μέσα.Καλά να περάσετε!
πια πλευρα της ηπειρου?
πια πλευρα της ηπειρου?
Ηγ/τσα!!!Σε έψησα?
Νικος χρ.
20/02/2013, 13:54
Ηγ/τσα!!!Σε έψησα?
υπαρχει μια πιθανοτητα η σαββατο η κυριακη για βολτουλα αλλα προς τα χωρια της αρτας εαν σε βολευει κανονιζουμε για κανα καφεδακι..θα το βαλω και στις βολτες αν το κανονισουμε.
υπαρχει μια πιθανοτητα η σαββατο η κυριακη για βολτουλα αλλα προς τα χωρια της αρτας εαν σε βολευει κανονιζουμε για κανα καφεδακι..θα το βαλω και στις βολτες αν το κανονισουμε.
Δν θα έλεγα όχι...Να ξεκουνηθούμε και λίγο!
Aν έχει καλό καιρό είμαι μέσα και εγώ!
Νικος χρ.
20/02/2013, 18:56
το ενα που με απασχολει ειναι αυτο το δευτερο ειναι να κανονισω με την δουλεια να φυγω, παντως εαν δεν κατσει αυτο το σ/κ τοτε σιγουρα το αλλο, θα ενημερωσω
Ψήνετε κανείς για Κυριακή μεσημέρι που θάχει και 24 βαθμούς? (Πάτρα)
Νικος χρ.
26/02/2013, 06:26
λοιπον κυριακη 3/3 αναχωρηση απο πατρα γυρω στις 8, η πιθανη διαδρομη στον χαρτη απο κατω, συναντηση στον νεο δρομο στο παρκινγκ του κρονου 7:45. τελικος προορισμος μηλεα-γρεβια-πηγες,καφεδακι η και φαγητο για οποιον ξερει να μαγειρευει και επιστροφη.. οσοι πιστοι προσελθετε
http://maps.google.gr/maps?saddr=%CF%80%CE%B7%CE%B3%CE%B5%CF%82+%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%82+%CF%84%CE%B5%CF%84%CF%81%CE %B1%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%B9%CE%B1%CF%82&daddr=38.4868396,21.6257266+to:%CE%A0%CE%AC%CF%84%CF%81%CE%B1,+%CE%91%CF%87%CE%B1%CE%90%CE%B1&hl=el&ie=UTF8&ll=39.087436,21.401367&spn=1.059511,1.755066&sll=38.24664,21.734574&sspn=0.134006,0.219383&geocode=FUqPVwIdGI5GASmJGwOEbUtZEzG7BoS2MjwtIg%3BFTdDSwIdfvtJASmrQvpGMVpeEzEcYKu9-sHy8w%3BFfCYRwIdrqRLASkt7SSlmTVeEzGgjLniLL0ABA&mra=ls&t=m&z=9&via=1
λοιπον κυριακη 3/3 αναχωρηση απο πατρα γυρω στις 8, η πιθανη διαδρομη στον χαρτη απο κατω, συναντηση στον νεο δρομο στο παρκινγκ του κρονου 7:45. τελικος προορισμος μηλεα-γρεβια-πηγες,καφεδακι η και φαγητο για οποιον ξερει να μαγειρευει και επιστροφη.. οσοι πιστοι προσελθετε
1[/url]
Θα είναι μιά καλή επιλογή να δείτε την μονή του ''Σκέλτσου'' (πίσω απ' τις Πηγές)
καθώς και την γέφυρα του Καλόγερου (πιστεύω να υπάρχει ακόμα η ταμπέλα στά σύνορα
των νομών Αρτας-Καρδίτσας, που διαφήμιζε τον δήμο Αχελώου ως τον μοναδικό δήμο
σ' όλη την Ελλάδα χωρίς άσφαλτο.....)
Νικος χρ.
26/02/2013, 08:10
Θα είναι μιά καλή επιλογή να δείτε την μονή του ''Σκέλτσου'' (πίσω απ' τις Πηγές)
καθώς και την γέφυρα του Καλόγερου (πιστεύω να υπάρχει ακόμα η ταμπέλα στά σύνορα
των νομών Αρτας-Καρδίτσας, που διαφήμιζε τον δήμο Αγράφων ως τον μοναδικό δήμο
σ' όλη την Ελλάδα χωρίς άσφαλτο.....)
μονη σελτσου και γεφυρα κορακου την ταμπελα να σου πω την αληθεια δεν την εχω δει..καλυτερα ειναι να περασουμε καρδιτσα και να παμε στην παναγια την σπηλιωτισα + σταση σε εναγραφικο χωριουδακι το ανθιρο αλλα να δουμε ποσοι θα ερθουν και τι ορεξη θα εχουν.
Αν το πόδι είναι καλά πιθανότατα θ' ακολουθήσω. (κανόνισα μλκ να χαθούμε και να φτάσουμε Πρέσπες).
:lol:
Νικος χρ.
26/02/2013, 08:17
οχι ρε παιδια ειμαστε! αφου το χουμε + οτι θα ερθει και ο μπαμπης!!!
+ οτι θα ερθει και ο μπαμπης!!!
ααα μάιστα, τώρα ησύχασα, αν θα έρθει και ο Μπάμπης θα τη βρούμε την άκρη.
:lol::lol:
mpampis200
26/02/2013, 10:16
Λοιπον λοιπον κατι διαβασα για ενα Μπαμπη...αρα μην αγχωνεστε αν θα χαθουμε.. Θα χαθουμε σιγουρα!! Η διαδρομη ειναι απο πατρα θερμο καρπενησι και μετα απο εκει με ενα μαγικο τροπο θα σας φτασω μεχρι τα χωρια της αρτας και πιο συγκεκριμενα του νικου..Ξερετε του περιπτερα..αυτουνου τελοσπαντων που ζηλεψε και πηρε το ιδιο μηχανακι με μενα... Χαχαχα
Νικος χρ.
26/02/2013, 10:21
Λοιπον λοιπον κατι διαβασα για ενα Μπαμπη...αρα μην αγχωνεστε αν θα χαθουμε.. Θα χαθουμε σιγουρα!! Η διαδρομη ειναι απο πατρα θερμο καρπενησι και μετα απο εκει με ενα μαγικο τροπο θα σας φτασω μεχρι τα χωρια της αρτας και πιο συγκεκριμενα του νικου..Ξερετε του περιπτερα..αυτουνου τελοσπαντων που ζηλεψε και πηρε το ιδιο μηχανακι με μενα... Χαχαχα
ποτε το πηρες το μηχανακι ειπαμε?
mpampis200
26/02/2013, 10:26
Δεν ειναι το θεμα μας αυτο! Μη σπαμαρεις και χαλας την εκδρομη..
Μπορεί να έρθω να σας βρω και εγώ.
Καλημέρα!
Νικος χρ.
26/02/2013, 11:20
[QUOTE=@ngelos;2291865]Μπορεί να έρθω να σας βρω και εγώ.
Καλημέρα![/QUO
καλημερα καλοδεχουμενος.
μονη σελτσου και γεφυρα κορακου την ταμπελα να σου πω την αληθεια δεν την εχω δει...
Ε, τότε κοίτα την:
283269
Νικος χρ.
26/02/2013, 11:44
Ε, τότε κοίτα την:
283269
δεν βλεπω τιποτα ρε συ!
δεν βλεπω τιποτα ρε συ!
Λούσου με ULTREX και θα δείς!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
283270
Νικος χρ.
26/02/2013, 11:59
:uplate: no no δεν νομιζω να υπαρχει πλεον.και απο τα καρουλια εαν δεν κανω λαθος ενα δουλευει ακομα.
.και απο τα καρουλια εαν δεν κανω λαθος ενα δουλευει ακομα.
Εκεί που έχουμε φτάσει πάλι καλά που δουλεύει κι' αυτό!!!!!!!!!!!!!!!!
Μέσα και γω αρκεί να έχει καλό καιρό!
Μάλλον και εγώ μέσα αν δεν έχει χωματόδρομους η διαδρομή.
Νικος χρ.
27/02/2013, 05:38
το μενου δεν περιλαμβανει χωμα εκτος και αν χαθουμε πραγμα βεβαιο. ολοι με στριτ θα ημαστε πλην του vaska.:wave2:
. ολοι με στριτ θα ημαστε πλην του vaska.:wave2:
Nαι ο Βασίλης θα 'ναι με το εντουροκάθαρο.............
:lol::lol::lol:
indianos950
27/02/2013, 19:07
Παιδια αν σας ενδιαφέρει την Κυριακή θα κοψουμε πιτα βόρειοδυτικης ελλαδας της λεσχης μοτο πρεβεζας στις 12, 30 περάστε αν θέλετε θα μαζευτούμε κόσμος
Μέχρι τη μονή (Σέλτσου ) έχει χώμα πάντως , αν πάτε .
Και αν κρίνω από τους 3 μήνες που βρέχει δεν θα είναι και ιδιαίτερα προσπελάσιμος ο δρόμος ( για τη μονή μιλάω πάντα εε ). ;)
Από που Πάτρα θα ανεβείτε ??
taisteal
27/02/2013, 19:38
:hmm:
τι λέει..θα το κάνουμε τελικά;
Νικος χρ.
28/02/2013, 05:05
πραγματι για μονη σελτσου δεν το κοβω,δεν ηταν σκοπος ουτως η αλλως. οταν λες απο που πατρα?
Νικος χρ.
28/02/2013, 05:06
ναι
Νικος χρ.
28/02/2013, 05:10
Παιδια αν σας ενδιαφέρει την Κυριακή θα κοψουμε πιτα βόρειοδυτικης ελλαδας της λεσχης μοτο πρεβεζας στις 12, 30 περάστε αν θέλετε θα μαζευτούμε κόσμος
δυσκολο γιατι βγαινουμε εκτος προγραμματος αλλα εαν η παρεα ψηνεται γιατι οχι! τα ακουτε ρε για γραφεται οσοι θα ερθετε να κανονιζομαστε σιγα σιγα.
υπαρχει περιπτωση να τροποποιηθει η διαδρομη και να παμε απο μεσολογγι-αγρινιο-αμφιλοχια-μενιδι-αρτα-πετα-καλεντινη-γρεβια. αναλογα τον καιρο!
Εγώ 100% μέσα αν δεν βρέχει.
Ξεκινάω τη λίστα και ο καθένας ας συμπληρώνει το όνομά του.
Συμμετοχές :
Νικος χρ. (μηχανή δε γνωρίζω)
Verde (MT-03)
ναι
Nα το γλεντήσετε βρέ σουξουλιάρηδες....................:bawl::bawl::bawl:
mpampis200
28/02/2013, 07:24
Μεσα και εγω..
Mpampis200 με fazer 600, οπως και ο νικος χρ. Με fazer 600.
Ειτε εχει καλο καιρο ειτε βρεχει ειτε μας πιασει χιονι στα ορεινα η εκδρομη θα γινει! Προσοχη φορεστε τον καλυτερο σας εξοπλισμο γιατι οι ρυθμοι οδηγησης εκτος της βαρετης ευθειας δεν θα ειναι τουριστικοι... Οποτε αναμενονται σαβουρες!!! Μιλαω για μενιδι και για ορεινη διαδρομη προς τα χωρια της αρτας..:)
Νικος χρ.
28/02/2013, 07:49
Nα το γλεντήσετε βρέ σουξουλιάρηδες....................:bawl::bawl::bawl:
πονηρε!:lol:
Νικος χρ.
28/02/2013, 07:51
Μεσα και εγω..
Ειτε εχει καλο καιρο ειτε βρεχει ειτε μας πιασει χιονι στα ορεινα η εκδρομη θα γινει! Προσοχη φορεστε τον καλυτερο σας εξοπλισμο γιατι οι ρυθμοι οδηγησης εκτος της βαρετης ευθειας δεν θα ειναι τουριστικοι... Οποτε αναμενονται σαβουρες!!! Μιλαω για μενιδι και για ορεινη διαδρομη προς τα χωρια της αρτας..:)
σιγα ρε γληγορε!:lol:
Μεσα και εγω..
Τα λάστιχά μου είναι πλέον χωρίς χάραξη, αυτά που οι αγωνιάριδες ονομάζουν σλικ, μόνο που δεν αγοράστηκαν έτσι, στην πορεία έγιναν. Οπότε αν θέλετε αγωνιστικούς ρυθμούς, σας δίνω τα χαιρετίσματά μου, σας κουνάω και το μαντήλι για καλό κατευόδιο και τα λέμε στον προορισμό αγάπες μου. Σαβούρα με τη χοντρή δεν λέει γιατί δεν βγαίνω να την επισκευάσω.
;)
Νικος χρ.
28/02/2013, 09:41
Τα λάστιχά μου είναι πλέον χωρίς χάραξη, αυτά που οι αγωνιάριδες ονομάζουν σλικ, μόνο που δεν αγοράστηκαν έτσι, στην πορεία έγιναν. Οπότε αν θέλετε αγωνιστικούς ρυθμούς, σας δίνω τα χαιρετίσματά μου, σας κουνάω και το μαντήλι για καλό κατευόδιο και τα λέμε στον προορισμό αγάπες μου. Σαβούρα με τη χοντρή δεν λέει γιατί δεν βγαίνω να την επισκευάσω.
;)
οχι ρε χαλαρα, οπου μας περνει και οχι γονατα κατω! τωρα εαν θελει καποιος να ανοιξει ο δρομος ειναι ανοιχτος και παρακατω μασ περιμενει.
οχι ρε χαλαρα, οπου μας περνει και οχι γονατα κατω! τωρα εαν θελει καποιος να ανοιξει ο δρομος ειναι ανοιχτος και παρακατω μασ περιμενει.
Είναι αγριεμένος ο Μπάμπης σου λέω και θα πάει τάπα τέζα. Να του βγάλεις από βραδύς τη μία μπουζόπιπα μπας και τον μαζέψουμε πουθενά τον Μπούστη, αλλιώς εμείς ακόμα θα πηγαίνουμε κι εκείνος θα επιστρέφει.
Νικος χρ.
28/02/2013, 10:00
Είναι αγριεμένος ο Μπάμπης σου λέω και θα πάει τάπα τέζα. Να του βγάλεις από βραδύς τη μία μπουζόπιπα μπας και τον μαζέψουμε πουθενά τον Μπούστη, αλλιώς εμείς ακόμα θα πηγαίνουμε κι εκείνος θα επιστρέφει.
ε τωρα και εσυ, βλεπεις εχουμε να παμε βολτα δεν θυμαμαι και εγω απο ποτε τι να κανει και αυτος ο καψερος!βεβαια απο την αλλη για μερικα χιλιομετρα τον κοβω μετα θα κοψει και θα λεει συνεχεια πειναω!:lol:
Καλά, για αγωνιστικούς ρυθμούς εγώ προσωπικά δεν είμαι..αλλά δε θα πηγαίνω και με 50..
Αν σκοπεύετε όλοι να το πάτε τάπα πείτε το από τώρα :D
ε τωρα και εσυ, βλεπεις εχουμε να παμε βολτα δεν θυμαμαι και εγω απο ποτε τι να κανει και αυτος ο καψερος!βεβαια απο την αλλη για μερικα χιλιομετρα τον κοβω μετα θα κοψει και θα λεει συνεχεια πειναω!:lol:
Και θα παρακαλάει τους περαστικούς για λίγο φαγάκι χαχαχαχα τι μλκς
:cry::cry:
Καλά, για αγωνιστικούς ρυθμούς εγώ προσωπικά δεν είμαι..αλλά δε θα πηγαίνω και με 50..
Όχι ρε φίλε, τι τάπα???? Εγώ είμαι μέγα κουλάδι και δεν μπορώ να πάω τάπα. Ζγα ζγα, να βλέπουμε και λίγο φύση λέμε..
Νικος χρ.
28/02/2013, 10:20
χαλαρα.οποιος θελει να τρεξει τρεχει οι υπολοιποι μια ομαδα χαλαρα ε οχι σαν κοτες.
Μέχρι τη μονή (Σέλτσου ) έχει χώμα πάντως , αν πάτε .
Και αν κρίνω από τους 3 μήνες που βρέχει δεν θα είναι και ιδιαίτερα προσπελάσιμος ο δρόμος ( για τη μονή μιλάω πάντα εε ). ;)
Από που Πάτρα θα ανεβείτε ??
Εσένα σε έψαχνα...Αν είσαι ακόμη Ήπειρο και ακολουθήσεις την Κυριακή,θα ξεκινήσω από Ηγουμενίτσα εγώ.Μπορούμε να το κάνουμε μαζί κάπως.
Εγώ δν θα έλεγα όχι και εδώ.Μου πέφτει και πιο κοντά!Αλλά οι Πατρινοί δν τους βλέπω να ψήνονται για πίτες...Πάνε μάλλον για κοψίδια!
Ήπειρο είμαι ακόμα ( δυστυχώς :lol:) και θα είμαι και για πολλά χρόνια ακόμα μάλλον .
Εγώ ΣΚ δεν είμαι διαθέσιμος λόγο εργασίας . :(
Ανεβείτε προς Πέτα ακολουθήστε ταμπέλες προς Άνω Καλεντίνη και πριν την Καλεντίνη πορεία προς Τετράκωμο . Από εκεί πορεία για μεσοχώρα περνώντας από το γεφυράκι του Αχελώου και επιστροφή Άρτα μέσω Αθαμάνιου και Βουργαρελίου . ;)
Και άμα δεν χαθείτε γράφτε μου .... :lol:
Υπόψιν θα έχει κρύο , υπόψιν 2 τα ανήλια σημεία μπορεί να έχουν και πάγο εκεί πάνω .
mpampis200
28/02/2013, 19:18
Ο καιρος ερχεται απο τα δυτικα με βροχες και πολυ κρυο και πιανει την δυτικη ελλαδα απο το σαββατο το βραδυ μεχρι τη κυριακη το μεσηρακι δυστηχως, και μετα φτιαχνει παλι!! Επιτηδες το κανει για να μας ξενερωσει!! Εμεις ομως δε μασαμε!!εεεε;;;;;; θα παμε οτι και αν γινει!!
Νικος χρ.
01/03/2013, 06:09
το θεμα ειναι να περασουμε απεναντι,θα ριχνει λιγο το πρωι στο φευγα αλλα μετα θα φτιαξει. ξεχναμε την διαδρομη απο καρπενησι και παμε απο μεσολογγι.
Στο mega τώρα πάντως βλέπω στον καιρό ότι από σάββατο βράδυ και όλη την Κυριακή θα ρίχνει από τη θεσσαλία και κάτω καρέκλες
mpampis200
01/03/2013, 07:01
Αν η βολτα γινοταν αυριο ποιος δε θα μπορουσε να ερθει;
Εγώ δουλεύω Σπάρτη το βράδυ απόψε και θα γυρίσω λογικά Σάββατο μεσημέρι.
Νικος χρ.
01/03/2013, 07:54
Στο mega τώρα πάντως βλέπω στον καιρό ότι από σάββατο βράδυ και όλη την Κυριακή θα ρίχνει από τη θεσσαλία και κάτω καρέκλες
σταματα να βλεπεις μεγκα!
Νικος χρ.
01/03/2013, 07:54
Αν η βολτα γινοταν αυριο ποιος δε θα μπορουσε να ερθει;
εγω
mpampis200
01/03/2013, 08:48
Βολτα χωρις νικο χρ. Δε λεει αρα πηδαμε (την ερωτηση για το σαββατο) και παμε βουρ για κυριακη!! Εγραψα στο facebook στο motoraid για την βολτα... Ελπιζω να το δουν και καποιοι αλλοι και να μαζευτουμε πιο πολλοι....
parachuter
01/03/2013, 11:46
η βόλτα η "καλή" όπως έχει αποδειχθεί δεν είναι με ένα σκασμό μηχανάκια!Με αυτούς που τα βρίσκεις για να ευχαριστηθείς κιόλας! :beer:
Νικος χρ.
02/03/2013, 09:41
προσπαθω να μην γραψω ακυρη η βολτα αλλα δεν το βλεπω, η μ@λ@κια ειναι οτι θαβρεχει μεχρι τις 12 και μετα θα εχει μια χαρα καιρο! εως τις 12 ομως δεν λεει για λιγο νερακι αλλα για καρεκλες! τι λετε?
Μου ματιάξατε τη γυναίκα ρε και αρρώστησε, με βλέπω να κάνω γουάιφσίτινγ όλο το ΣΚ.
Σήμερα Ήπειρο,Ηγουμενίτσα,ο καιρός είναι γαμισέ τα.Έχει καταχνιά,δν βρέχει,αλλά τα τζάμια είναι φουλ στον υδρατμό.Εμένα βέβαια μου αρέσουν οι βόλτες με αυτόν τον καιρό,αλλά δν νομίζω ότι θα συμμερίζονται και οι υπόλοιποι την μλκία που με δέρνει.
Αν είναι και αύριο έτσι,εγώ είμαι μέσα!Θα είναι ωραία να χωθείς στο καφενείο ενός χωριού δίπλα στο τζάκι μετά από μια καλή βόλτα.Αν ρίχνει καρέκλες τώρα,δν θα λέει γιατί τα χιλιόμετρα είναι πολλά...
Εναλαχτικά μπορούμε να κάνουμε μια παραλιακή βόλτα για να γλιτώσουμε και τις πολλές βροχές.Λευκάδα/Πρέβεζα και έτσι...
Καλημέρα!
Vstrommer71
02/03/2013, 13:26
Αντε ρε που παραπονιεστε εκει κατω.Εδω σημερα χιονιζει κανονικοτατα.Να δω πως θα συνελθω απο το πολιτιστικο σοκ αυριο που κατεβαινω κατω να φυγω απο εδω με -4 και να ερθω στο Γκρεκλαντ με καμμια 20αρια να εχει:cool:
εγώ δεν..το μηχανάκι το πήγα στη γιαμάχα και τηλ. δε με πήραν σήμερα να πάω να το πάρω..άρα καλή Δευτέρα..
Εγώ άκυρος, η γυναίκα είναι χάλια και δεν μπορώ να την αφήσω και να φύγω. Καλά να περάσετε όλοι όσοι πάτε.
:wave2: