View Full Version : προβλημα με την αυξηση των στροφων πανω απο 6000.
γεια σας παιδια.αν καποιος γνωριζει ...ρελαντι με την μια αψογο,ουτε διακοπες,ουτε κοψηματα.στατικα μαρσαρει κανονικα μεχρι το κοκκινο,αλλα στην πορια δεν ανεβαζει πανω απο 6000 στροφες.μεχρι εκει σαν να μην συμβαινει τιποτα.απο εκει κ πανω ανοιγοντας το γκαζι γονατιζει,κλεινοντας το γκαζι επανερχεται κ δουλευει αψογα μεχρι τις 6000.υποψιες για ακαταληλη βενζινη η τρομπα.ευχαριστω εκ των προτερων για οποια δηποτε αποψη η συμβουλη.CBF 1000 του 2008.
γεια σας παιδια.αν καποιος γνωριζει ...ρελαντι με την μια αψογο,ουτε διακοπες,ουτε κοψηματα.στατικα μαρσαρει κανονικα μεχρι το κοκκινο,αλλα στην πορια δεν ανεβαζει πανω απο 6000 στροφες.μεχρι εκει σαν να μην συμβαινει τιποτα.απο εκει κ πανω ανοιγοντας το γκαζι γονατιζει,κλεινοντας το γκαζι επανερχεται κ δουλευει αψογα μεχρι τις 6000.υποψιες για ακαταληλη βενζινη η τρομπα.ευχαριστω εκ των προτερων για οποια δηποτε αποψη η συμβουλη.CBF 1000 του 2008.
Κοιτα ο,τι εχει να κανει με τροφοδοσια καυσιμου.
Aggelos_SV
02/02/2013, 18:38
Είναι αντλία βενζίνης κατά 80%
Καλύτερη περίπτωση : Λύσιμο και καθάρισμα
Χειρότερη περίπτωση: Αντικατάσταση (μάλλον θα τσούζει αυτό...)
Για το υπόλοιπο 20%...ΔΞ/ΔΑ
Υ.Γ. ...η ελληνική (95/98άρα) βενζίνη είναι de facto ακατάλληλη και πιο πολύ κάνει για κοκκινόχωμα,φυτόχωμα,κουμαρώχωμα ,χώμα για όλα τα φυτά !
ευχαριστω για το ενδιαφερον κ για τις απαντησεις,δευτερα θα λυσω το ρεζερβουαρ για καθαρισμο της αντλιας κ αντικατασταση της βενζινης με βε παουερ.θα σας πω τα αποτελεσματα.το προβλημα προεκυψε απο την στιγμη που εβαλα καυσιμα εξω απο την πατρα ερχομενος στην αθηνα κ μετα την κορινθο ηρθα με 120 μαξιμουμ τελικη.δεν ανεβαζε πανω απο 4000 στροφες.στην αθηνα συμπληρωσα λιγο πανω απο την μεση κ δουλεψε λιγο καλλητερα μεχρι τις 6000.ευχαριστω για το ενδιαφερον κ την αλληλεγγυη. θα σας κρατησω ενημερους με το θεματακι μου.ελπιζω να το βρω γρηγορα κ ανοδυνα οικονομικα.mike
Και εμένα το ίδιο ακριβώς εκανε πριν λίγο καιρό, έφτιαξε μετά από λύσιμο και καθαρισμό της αντλίας (έβγαλε τα άντερα του)
mavros_skilos
03/02/2013, 15:06
οπως και να εχει..την δευτερα μπενει στα πιτς..για να μας κανει στριπ τιζ:lol:
ααα και που σαι...θελουμε φωτο απο τα γκατζετ που πηρες....φορεμενα επανω στο επιπλο..:smokin:
φιλε blacky-dogy,τι να τα κανεις τα γκατζετ αν το επιπλο δεν εργαζεται.αλλα θα τα ανεβασω,οκ προσεχως.
Aggelos_SV
04/02/2013, 11:55
Φίλε mikepap θα μπορούσες ,εκτός από καταγγελία του συγκεκριμένου βενζινάδικου αν όντως έφταιξε η βενζίνη για το πρόβλημά σου, να ενημέρωνες και εμάς που διαβάζουμε το φορουμ ,σχετικά με το ποιό βενζινάδικο ήταν αυτό ,ώστε να το αποφεύγουμε όσοι περνάμε από εκεί γύρω. :)
devil's animal
04/02/2013, 12:01
τσεκαρε και το tps σου...
γεια σας γκαζοφιλαρακια.σημερα το πρωι αρχισα το λυσιμο,περιφεριακα πλαστικα,σελα,ρεζερβουαρ,ολα βγαινουν ευκολα εκτος το ρακορ του ρεζερβουαρ που κ αυτο βγαινει ευκολα αν καταλαβεις πως λειτουργει η ασφαλεια του ρακορ.επι τη ευκαιρια αλαξα λαδια κ φιλτρο λαδιου οπως κ μπουζι τα οποια ηταν σε αριστη κατασταση[λογο του προβληματος].το ρεζερβουρ καθαριστηκε απο την παλια υποτιθεται βενζινη κ αντικατασταθηκε με βε παουερ αφου πρωτα βγηκε ολοκληρη η τρομπα βενζινης πολυ ευκολα κ λυθηκε ολη ,ευκολη διαδηκασια μονο θελει λιγο προσοχη κ οχι νευρα.εχει 2 φιλτρακια,ενα κοκκινο σαν σφουγκαρακι το οποιο ηταν καθαρο κ ξανακαθαριστηκε κ φυσικτηκε οπως κ ενα σιτακι με λιγη βρωμα,σιγουρα οχι τοση ωστε να δημιουργει τετοιο προβλημα.επανατοποθετησα τρομπα κ ρεζερβουαρ.το μπροβλημα παραμενει ακριβως ως ειχε πριν.αρα δεν εχει να κανει με ποιοτητα βενζινης κ δεν μπορω να κατηγορησω καποιον χωρις να ειμαι σιγουρος,απλως κανουμε καποιες υποθεσεις για το τι μπορει να φταιει μπας κ βρουμε μια λυση.αυριο σκευτομαι να την παω στο εξουσιοδοτημενο συνεργειο γιατι δεν μπορω να κανω κατι περισσοτερο απο αυτο που εκανα.μενω με την ελπιδα οτι θα βρεθει το προβλημα,αυτα με τον ενα η τον αλλο τροπο φτιαχνονται,οι ανθρωποι ειναι δυκολο να φταξουν την υγεια τους.θα σας ενημερωσω μολις εχω νεα δεδομενα.
κανε και μια δοκιμη με ανοικτη ταπα να βεβαιωθεις οτι αναπνεει το τεποζιτο
chr1s_86
04/02/2013, 17:11
Νομίζω πως το ότι είναι καθαρή η αντλία βενζίνης δεν αποκλείει την πιθανή δυσλειτουργία της. Αν έχεις το service manual δες ποιο τρόπο ελέγχου προτείνει. (πχ παροχή τόσης ποσότητας καυσίμου σε τόσο χρόνο)
φιλε toyar,καλα λες,θα κανω μια δοκιμη,αν κ πρεπει να χρησιμοποιησω κ τα 2 κλειδια γιατι το κλειδι αν ανοιξη η ταπα δεν βγαινει απο πανω,αλλα θα το κανω.φιλε chris εχεις απολητο δικιο,το σκεφτικα κ εγω κ πηγα να το κανω δηλ σε 10 δευτερα να δω ποσα κυβικα εκατοστα θα μου δωσει η τρομπα,νομιζω οτι ειναι186 μινιμουμ.αλλα το ρακορ ασφαλιζει απο μονο του οταν ειναι εκτος υποδοχης,οποτε επρεπε να βαλω κατι εσωτερικα να πιεζω κ αντε να την μαζεψω να γινει συντριβανη να γεμισω βενζολιο να κανω μπανιο με καυσιμο κλπ,απογοητευτικα κ κουραστικα να σου πω την αληθεια.οποτε λεω αυριο να την παω ......ααα την προηγουμενη την σκοτωσα γιατι μου εκανε τετοια διαφορα, πηρα αυτη για να ησυχασω,να δω ποσο θα αντεξω.τωρα να σου πω κ οτι μου εκανε ποδαρικο φετος ενας γρουσουζης,ξερω κ γω τι να πω.οκ ολα καλα.θα χαλαει το επιπλο,θα το φτιαχνω εγω.κοντρα στην κοντρα.mike
mike παίζει να μην έχει θέμα η τρόμπα αλλά πιθανώς να έχει βουλώσει κανα μπεκ και να μην παρέχεται αρκετό καύσιμο για να σηκώσει παραπάνω στροφές.Όπως και να έχει πρέπει να πας συνεργείο, δεν είναι και ότι καλύτερο να δουλεύει στεγνό. Γενική απορία που έχω είναι γιατί έχουν καταργήσει τα φίλτρα βενζίνης εκτός ντεπόζιτου....?
γεια σας παιδια,αργησα να αναφερθω στο θεμα μου γιατι δεν ειχα κατι νεωτερο.το επιπλο το εχω παει απο την τριτη το πρωι σε εξουσιοδοτημενο HONDA .τριτη απογευμα με ενημερωσαν απο το συνεργειο οτι η διαγνωση δεν εδειξε τιποτα κ ολα ειναι οκ tps κλπ.κονεξαρισε την τρομπα κ εδειξε οτι στο ρελαντι εργαζεται σωστα στα 50psi αλλα στο τερμα γκαζι πεφτει η πιεση στα 38psi.απορυπτουμε την ποιο ακριβη λυση προς το παρων που ειναι η αγορα νεας εφοσον εχουμε αναλακτικη με το να αντικατασταθει το μοτερακι αλλα δεν ειναι σιγουρο οτι φταιει κ αυτο γιατι υπαρχει μια βαλβιδα πανω στην τρομπα που κραταει σταθερη πιεση,οποτε αν γινει αγορα λαθος πανε τα 200ευρο του μοτερ.ψαχνει λοιπον μεταχειρισμενη ετσι ωστε αν την μετρισει κ ειναι καλη να προχωρησει στην αγορα της.προς το παρων δεν εχει βρει κ εγω δεν εχω ποδια.ολα τα παραπανω ειναι λογια του τεχνικου.εγω ειμαι σε αναμονη κ απογοητευμενος.θα αναφερθω μολις εχω νεωτερα .
το προβλημα προεκυψε απο την στιγμη που εβαλα καυσιμα εξω απο την πατρα ερχομενος στην αθηνα κ μετα την κορινθο ηρθα με 120 μαξιμουμ τελικη.
μιλάς για το πρώτο shell (είναι και ψιλομεγάλο αν θυμάμαι καλά) που συναντάμε από πάτρα προς αθήνα?
αγαπητα γκαζοφιλαρακια γεια σας.σημερα κατα της 12 το μεσημερι ενημερωθηκα απο το συνεργειο οτι το επιπλο ειναι ετοιμο.διακτηνιστηκα σε χρονο ντε τε διπλα της.τελικα το προβλημα ηταν η βαλβιδα που κραταει σταθερη πιεση κ ειναι φιξ πανω στην αντλια.το μοτερ αν κ σφυριζει ελαχιστα κ οποτε θελει ειναι οκ.η βαλβιβα σκαει πριν την ωρα της κ πεφτει η πιεση.η πιεση πρεπει να ειναι σε ολο το φασμα των στροφων 3,5 bar=50psi.η χαλασμενη δουλευε 3,4 ρελαντι κ στο ανοικτο γκαζι επεφτε στα 2,8.αντικατασταθηκε λοιπον με μια μεταχειρισμενη κ μετρηθηκε.εδεινε 50psi σε ολο το φασμα των στροφων.το επιπλο στην δοκιμη απιστευτο.η τιμη της μεταχειρο 300 ευρω κ 150 στο συνεργειο χωρις αποδ η αλλα 100 με αποδ.τωρα η καινουργια 800+150+φπα.ακολουθησα την πρωτη λυση επειδη ηταν μιση τιμη.εγγυηση δεν δινεται ουτε στην καινουργια τρομπα.την παλια την πειρα για το μοτερ της κ το ποντεσιομετρο του δεικτη βενζινης.α κ ειμαι ποιο ελαφρης κατα 450 ευρω[ανατριχιασα λιγο][ασε που αγοραζα εναμιση βαρελι βενζινη με αυτα τα λεφτα].ας ειναι το τελευταιο.
μιλάς για το πρώτο shell (είναι και ψιλομεγάλο αν θυμάμαι καλά) που συναντάμε από πάτρα προς αθήνα?
αποδειχτηκε οτι το προβλημα ηταν η τρομπα κ οχι η ποιοτητα της βενζινης στο συγκεκριμενο βενζιναδικο.τωρα το προβλημα μπορει να προεκειψε απο οχι καλα καυσιμα γενικως ,απο αστοχεια υλικου του ανταλακτικου,απο πολυ συχνη χρηση του προηγουμενου ιδιοκτητη με σταθμη βενζινης πολυ χαμηλη στην αρχη της ρεζερας κ 6 μηνες σταθμευμενη στην εκθεση με αποτεκεσμα να δουλευει στεγνη.τελικα μην σου τυχη,τι να πω.υπομονη.....[
thanos_s
08/02/2013, 19:42
Σε εγδαραν κανονικα, με τον νομο, και με οτι αλλο θες μαζι.
Με τις υγειες μας :beer:
θανο, νομιζω οτι το παλεψα κ παλι καλα λεω,νομιζω οτι με εγδαραν αλλα ηταν δρομος χωρις επιστροφη.
thanos_s
08/02/2013, 19:51
θανο, νομιζω οτι το παλεψα κ παλι καλα λεω,νομιζω οτι με εγδαραν αλλα ηταν δρομος χωρις επιστροφη.
Λιγο νωριτερα να ειχα διαβασει το thread και θα ειχες γλιτωσει κανα 300 αρι ευρω :/ anyway
πες μου πως σε παρακαλω,πλιζ...
αποδειχτηκε οτι το προβλημα ηταν η τρομπα κ οχι η ποιοτητα της βενζινης στο συγκεκριμενο βενζιναδικο.281535
Κοιτα να δεις τι γινεται... οσες φορες εχω βαλει απο κει με τη μηχανη, δεν εχω παρατηρησει τιποτα. γυρναω λοιπον καποια στιγμη απο πατρα με corsa opc (1ο σταδιο). το ρεζερβουαρ σχεδον αδειο κ κανω τι μαλακια να βαλω απλη βενζινη απο το συγκεκριμενο βενζιναδικο. λοιπον, μεχρι να φτασω αθηνα εκανα (αθεος ανθρωπας :p) καμια 10αρια φορες το σταυρο μου και εννοειται ουτε λογος για ανοιγματα υπο με μεγαλο φορτιο. δεν περασα τα 130! απο τοτε καθε φορα που περναω απο κει, ριχνω και κανα καντηλι!! :p
λογικο ειναι βενζιναδικα που τα ευνοει κ η τοποθεσια κ που δεν θα ξαναδουν τον ιδιο πελατη οδηγο ξανα ,ισως λεω ισως να εχουν μια ταση λαμογιας.
thanos_s
08/02/2013, 20:39
πες μου πως σε παρακαλω,πλιζ...
Η τρομπα (μοτερ μονο) που φορας ειναι mitsubishi uc-t30 και στο εμποριο καινουριες ξεκινανε με λιγοτερα απο 100 ευρω.
Ο ρυθμιστης πιεσης επισης σκετος καινουριος σαν ανταλλακτικο κοστιζει 65 ευρω Καινουριος.
σε οτι αφορα τις μεταχειρισμενες τρομπες για honda, προσωπικα θεωρω οτι ειναι μια παραταση λειτουργιας της μοτο μονο, μιας και ενα τεραστιο ποσοστο μοτοσυκλετων βγαζουν αντλια βενζινης, οποτε οι μεταχειρισμενες αντλιες δεν εξαιρουνται απο αυτο.
Επισης δεν νομιζω οτι υπαρχει μαγαζι να πουλαει μεταχειρισμενη αντλια 300 ευρω +φπα.
Η τρομπα (μοτερ μονο) που φορας ειναι mitsubishi uc-t30 και στο εμποριο καινουριες ξεκινανε με λιγοτερα απο 100 ευρω.
Ο ρυθμιστης πιεσης επισης σκετος καινουριος σαν ανταλλακτικο κοστιζει 65 ευρω Καινουριος.
σε οτι αφορα τις μεταχειρισμενες τρομπες για honda, προσωπικα θεωρω οτι ειναι μια παραταση λειτουργιας της μοτο μονο, μιας και ενα τεραστιο ποσοστο μοτοσυκλετων βγαζουν αντλια βενζινης, οποτε οι μεταχειρισμενες αντλιες δεν εξαιρουνται απο αυτο.
Επισης δεν νομιζω οτι υπαρχει μαγαζι να πουλαει μεταχειρισμενη αντλια 300 ευρω +φπα.
θα σου ημουν ευγνομων αν σε παρακαλω μου ελεγες που μπορω να βρω τον ρυθμιστη πιεσης κ την τρομπα[μαγαζι η οτι αλλο]γιατι εχω ηδη την παλια κ αν αλαξω καποια στιγμη τον ρυθμιστη θα ειναι οκ για την αλλη φορα ....οπως κ που μεταχειρισμενη ολοκληρη τρομπα.φιλικα mike.
thanos_s
08/02/2013, 22:16
θα σου ημουν ευγνομων αν σε παρακαλω μου ελεγες που μπορω να βρω τον ρυθμιστη πιεσης κ την τρομπα[μαγαζι η οτι αλλο]γιατι εχω ηδη την παλια κ αν αλαξω καποια στιγμη τον ρυθμιστη θα ειναι οκ για την αλλη φορα ....οπως κ που μεταχειρισμενη ολοκληρη τρομπα.φιλικα mike.
εχεις πμ :)
φιλε θανο δεν καταλαβα τι ειναι το πμ,συγνωμη αν σε κουρασα αλλα θα στο ανταποδωσω με μαθημα γουιντ σερφ.
thanos_s
08/02/2013, 22:38
φιλε θανο δεν καταλαβα τι ειναι το πμ,συγνωμη αν σε κουρασα αλλα θα στο ανταποδωσω με μαθημα γουιντ σερφ.
χαχαχα οτι μπορει ο καθενας !
Προσωπικο Μηνυμα ειναι, πηγαινε τερμα πανω δεξια στη σελιδα ειδοποιησεις>εισερχομενα
mavros_skilos
11/02/2013, 14:12
χαχαχα οτι μπορει ο καθενας !
Προσωπικο Μηνυμα ειναι, πηγαινε τερμα πανω δεξια στη σελιδα ειδοποιησεις>εισερχομενα
φιλε thanos_s..και εγω αν θες..σου μαθενω την τεχνη του βουνου..σαν ορειβατης και πεζοπορος που ειμαι...:D
με μια κουβεντουλα που ειχα με τον mike...μου ειπε οτι εισαι πολυ γνωστης..σε πολλα...
στο μελλον..γλυτωσε μας απο προβληματα...και εμεις..κερναμε μπουκαλακι οπου γουσταρεις..(ατομικα προτιμο καρρα)..:cool::beer::beer:
Καλησπερα στη παρεα.Ξεθαβω αυτο το παμπαλαιο ποστ γιατι εχω ακριβως το ιδιο θεμα με το cbf1000 του 2006.
Η ερωτηση μου ειναι η εξης.Ο ρυθμιστης πιεσης δεν δινεται ξεχωριστα απο τη honda αλλα δινεται μαζι με ολη τη τρομπα.Ποιος aftermarket υπαρχει γιατι ακρη δε βρισκω.
kabamaroo
20/03/2019, 10:03
Καλησπερα και απο μενα.Τα ιδια ακριβως.Εχω ενα cb1300 του 2005 και πανω απο 6000 στοφες δεν παει με τιποτα.Τι μπουζι,τι φιλτρο αερος,τι λαδια,τι καθαριστικα τις wurth τι ακετονη,τι μονο 100ρα βενζινη εδω και 7 μηνες εχω κανει τα παντα δεν παει με τιποτα.Πρεπει πια να το παω συνεργειο ε?Καμια βοηθεια για ανταλακτικο παιδια μην με γδαρουνε?Ειμαι θεσσαλονικη.
Grafton 505
20/03/2019, 20:01
Καλησπερα και απο μενα.Τα ιδια ακριβως.Εχω ενα cb1300 του 2005 και πανω απο 6000 στοφες δεν παει με τιποτα.Τι μπουζι,τι φιλτρο αερος,τι λαδια,τι καθαριστικα τις wurth τι ακετονη,τι μονο 100ρα βενζινη εδω και 7 μηνες εχω κανει τα παντα δεν παει με τιποτα.Πρεπει πια να το παω συνεργειο ε?Καμια βοηθεια για ανταλακτικο παιδια μην με γδαρουνε?Ειμαι θεσσαλονικη.
Λογικά αντλία βενζίνης. Καθάρισμα θέλει σίγουρα και μετά έλεγχος για το αν δίνει τα σωστά λίτρα ανά πόση ώρα λέει το μάνουαλ.
kabamaroo
20/03/2019, 20:53
Ε ναι όντως δεν έμεινε τίποτα άλλο μόνο η αντλία.Παντος πήγα σε έναν μάστορα σήμερα,είναι και honda ο τύπος και μου είπε να το πάω,να το μετρήσουμε και εάν φταίει η αντλία με ρωτάει . . Θέλεις honda?Του λέω όχι.Λεει ωραία.(Έπρεπε να βλέπατε τον διαλογο με τους μορφασμούς μας παντός) Εντέλει βάζει ο τύπος μου λέει για όποιον θέλει μια αντλία της boss από αυτοκίνητο,καινούργια φυσικά,με λίγη πατέντα επίσης οσων αφορά το πώς θα πιαστεί στην βάση που βιδώνει στο ντεπόζιτο,η οποία σηκώνει τις πιέσεις που θέλει,όλα σωστά κ ωραία και πολυδοκιμασμενα σε άλλα μοτό,με 80-90€.Ε δεν το κάνεις τώρα;Αφού η honda είναι τρελή με αυτά που ζητάει.Εχω και pampers για το μωρό μου να πληρώνω δεν μπορώ αλλά γα.......κα.
Καλα ρε παιδι εσυ Grafton 505 εκανες εγγραφη το 2010 και εισαι παλαιο μελος και εγω με εγγραφη το 2007 ειμαι νεο?αχαχαχαχαχ
Grafton 505
20/03/2019, 21:14
Η Χόντα ζητάει τόσα γιατί την πουλάει με την βάση της και ότι έχει επάνω αυτή η βάση. :a21:
Μόνη της δεν κοστίζει και πολλά. Έχει συζητηθεί αρκετές φορές εδώ μέσα η πατέντα με άλλη αντλία, αλλά άντε να βρεις που.
kabamaroo
20/03/2019, 21:18
Εγω θα την δοκιμασω παντος.Οταν το εχει κανει πολλες φορες ο αλλος ολο και κατι θα ξερει(για τον μαστορα εννοω)
Εγω θα την δοκιμασω παντος.Οταν το εχει κανει πολλες φορες ο αλλος ολο και κατι θα ξερει(για τον μαστορα εννοω)
Έχω κάνει επισκευή τρόμπας σε 2 Cb 1300 που είχα παλαιότερα . Και τα 80 που σου ζητάει για την τρόμπα είναι υπερβολικά .
Από 30 έως 50 ευρώ κάνουν σε ανταλλακτικά αυτοκινήτων . Και δεν χρειάζεται καμμία πατέντα . Βγαίνει το μοτέρ πάνω από την βάση της τρόμπας και το αντικαθιστάς . Κοιτά μην χαλάσει το μηχανάκι σου με τις ελληνικές πατέντες .....
Grafton 505
21/03/2019, 19:17
Καλα ρε παιδι εσυ Grafton 505 εκανες εγγραφη το 2010 και εισαι παλαιο μελος και εγω με εγγραφη το 2007 ειμαι νεο?αχαχαχαχαχ
Είναι γιατί το παρακολουθώ από το 2009 κρυφά ρε κουμπάρε .... :ninja: :lol:
Παίζει ρόλο ο αριθμός των μηνυμάτων και όχι η εγγραφή. :beer:
kabamaroo
23/03/2019, 00:36
Λοιπον πηγα συνεργειο σημερα.Απ το πρωι εως της 5 το απογευμα το ξεψαχνησαμε το μηχανακι.Τελικα ουτε αντλια αλλαξα,ουτε πατεντα εκανα και δοξα τον θεο την γλυτωσα με την πιο ανωδυνη περιπτωση απ ολες.Βγαλαμε αντλια αφου την μετρησαμε πρωτα να δουμε τη πιεση σηκωνε και την καθαρισαμε,το φιλτρακι της και το δοχειο να το πω δεν ξερω ακριβως πως λεγετε που βρισκετε μεσα του η αντλια συρταρωτα.Εαν δεν ημουνα παρων δεν παιζει να πιστευα κανεναν μαστορα οταν θα μου ελεγε οτι εβγαλε τα αντερα του.Το τι μαυριλα και λασπη ειχε δεν περιγραφεται.Μισο σπρει καθαριστικο για καρμπιρατερ φαγαμε και μπολικο ασετον μετα και κανα 2 τυφωνες ολοκληρους στον αερα που την φυσηξαμε.Πως γινεται η μαμιμενη η βενζινη που καιει τα παντα να εχει τοση σκατολασπη εκει μεσα.........την προσεχω σαν τα ματια μου την μοτο αλλα αυτο ειναι κατι που κανεις μας δεν μπορει να ελενξει τελικα.Τελοσπαντων.Την εβγαλα για δοκιμη μετα και μου ηρθε επιτελους αυτην η γλυκια ζαλαδα της επιταχυνσης καθως το στροφομετρο ανεβαινε σαν τρελο μεχρι τα κοκκινα.Ευχομαι σε ολους να την γλυτωνουνε ετσι απλα και φτηνα χωρις αλλαγες και ανταλλακτικα.
o_gavros
23/03/2019, 19:14
δεν έχει υπάρξει αναβάτης στην Ελλάδα που να καθάρισε την αντλία βενζίνας στο μηχανάκι του και να μην κατέβασε όλη τη βιβλο σε καντήλια για την μαλακία που μας μοσχοπουλάνε για καύσιμο...
Καλορίζικο το...νέο μηχανάκι και να το χαρείς.
Α, μόνο να χαρείς, αυτά τα "η γλυκιά ζαλάδα της επιτάχυνσης", "το στροφόμετρο ανέβαινε σαν τρελό στα κόκκινα" κλπ, κάντα λίγο ψαλίδι θα γίνει ζημιά :p
Λοιπον πηγα συνεργειο σημερα.Απ το πρωι εως της 5 το απογευμα το ξεψαχνησαμε το μηχανακι.Τελικα ουτε αντλια αλλαξα,ουτε πατεντα εκανα και δοξα τον θεο την γλυτωσα με την πιο ανωδυνη περιπτωση απ ολες.Βγαλαμε αντλια αφου την μετρησαμε πρωτα να δουμε τη πιεση σηκωνε και την καθαρισαμε,το φιλτρακι της και το δοχειο να το πω δεν ξερω ακριβως πως λεγετε που βρισκετε μεσα του η αντλια συρταρωτα.Εαν δεν ημουνα παρων δεν παιζει να πιστευα κανεναν μαστορα οταν θα μου ελεγε οτι εβγαλε τα αντερα του.Το τι μαυριλα και λασπη ειχε δεν περιγραφεται.Μισο σπρει καθαριστικο για καρμπιρατερ φαγαμε και μπολικο ασετον μετα και κανα 2 τυφωνες ολοκληρους στον αερα που την φυσηξαμε.Πως γινεται η μαμιμενη η βενζινη που καιει τα παντα να εχει τοση σκατολασπη εκει μεσα.........την προσεχω σαν τα ματια μου την μοτο αλλα αυτο ειναι κατι που κανεις μας δεν μπορει να ελενξει τελικα.Τελοσπαντων.Την εβγαλα για δοκιμη μετα και μου ηρθε επιτελους αυτην η γλυκια ζαλαδα της επιταχυνσης καθως το στροφομετρο ανεβαινε σαν τρελο μεχρι τα κοκκινα.Ευχομαι σε ολους να την γλυτωνουνε ετσι απλα και φτηνα χωρις αλλαγες και ανταλλακτικα.
Ασετον στην αντλία? Αν δεν έχετε καταστρέψει τα πλαστικά και ελαστικά μέρη της αντλίας θα είναι θαύμα.....
basilis_k6
23/03/2019, 19:26
μάλλον βάζω σε καλα βενζινάδικα (πάντα το φθηνοτερο) γιατι δεν έχω καθαρίσει ΠΟΤΕ αντλία στη ζωη μου. Δεν εχω αλλάξει επισης. Το στρωμα τωρα έχει 135.000.
https://www.moto.gr/forums/showthread.php?t=155786