View Full Version : Πλύσιμο επένδυσης Κράνους Shoei XR-1000
brainstorm73
04/02/2013, 19:37
Καμια ιδεα παιδια?
Ακουσα οτι δεν αφαιρουνται τα εσωτερικα μερη για να πλυθουν......να πω την αμαρτια μου δεν το πασπατεψα να το επαληθευσω....:wave2:
spyrakos35
04/02/2013, 20:00
τα μάγουλα μόνο βγαίνουν
brainstorm73
04/02/2013, 20:23
Τα υπολοιπα θα μπιχλιασουν???:yuck:
thalasinos
04/02/2013, 20:27
Λεκανιτσα και βαφτισμα, μονο ετσι , αλλη λυση δεν υπαρχει !! :)
Λεκανιτσα και βαφτισμα, μονο ετσι , αλλη λυση δεν υπαρχει !! :)
Να που υπάρχει, Dirty Moto Wash έχω μείνει απολύτως ικανοποιημένος από την δουλεία τους, τρισάκις.
Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις σαμπουάν και να ξεβγάλεις με μπόλικο νερό. Στέγνωμα σε θερμοκρασία περιβάλλοντος (όχι σεσουάρ και καλοριφέρ).
Shiatman
04/02/2013, 21:55
Μαλακό σφουγκάρι και απορυπαντικό πιάτων. Δώστου να καταλάβει. Στέγνωμα τη σκιά και ότι είπε ο από πάνω (Panoskl).
brainstorm73
04/02/2013, 22:17
Ευχαριστω πολυ παιδια.....:wave2:
Να που υπάρχει, Dirty Moto Wash έχω μείνει απολύτως ικανοποιημένος από την δουλεία τους, τρισάκις.
Dirty Wash (http://www.dirtywash.gr/), το Dirty Moto Wash (http://www.dirtymotowash.gr/) είναι πλυντήριο μοτοσικλετών :winka:.
akis_trevor
04/02/2013, 22:48
υπαρχουν επισης καποιοι αφροι καθαριστικοι που ειναι για υφασματα,χαλια,καναπεδες κλπ.τον βαζεις,τριβεις με ενα σφουγγαρι και αφηνεις να στεγνωσει....
Shiatman
04/02/2013, 23:11
υπαρχουν επισης καποιοι αφροι καθαριστικοι που ειναι για υφασματα,χαλια,καναπεδες κλπ.τον βαζεις,τριβεις με ενα σφουγγαρι και αφηνεις να στεγνωσει....
Υπάρχουν και ειδικοί για κράνη. Έναν της Motorex που είχα δοκιμάσει πρίν χρόνια έκανε καλή δουλειά και άφηνε ευχάριστο άρωμα. Το κράνος καθάριζε αλλά υπ' όψην, δεν ήταν και πολύ λερωμένο.
Θα επιμείνω λίγο στο σαμπουάν γιατί απλά θα το έβαζα και στα μαλλιά μου έτσι κι αλλοιώς (αν είχα :cry: ).
Κάτι που έχει πλυθεί με απορρυπαντικό πιάτων ή με καθαριστικό για χαλιά, ταπετσαρίες κλπ δεν θα έβαζα στο κεφάλι μου με την καμία.
Shiatman
06/02/2013, 17:14
Θα επιμείνω λίγο στο σαμπουάν γιατί απλά θα το έβαζα και στα μαλλιά μου έτσι κι αλλοιώς (αν είχα :cry: ).
Απορρυπαντικό πιάτων ή καθαριστικό για χαλιά, ταπετσαρίες κλπ δεν θα έβαζα στο κεφάλι μου με την καμία.
σκέψου μόνο ότι το χρησιμοποιείς για να πλύνεις το πιάτο που θα φάς μετά...
σκέψου μόνο ότι το χρησιμοποιείς για να πλύνεις το πιάτο που θα φάς μετά...
Με μια διαφορά. Το πιάτο δεν απορροφά τίποτα ή σχεδόν τίποτα. Ένα ξέπλυμα και είσαι ΟΚ σε πολύ μεγάλο βαθμό.
Η επένδυση του κράνους; Πόσο καλά μπορείς να την ξεπλύνεις;
Το πιο ασφαλές κοιτάμε. Και το σαμπουάν μυρίζει και λίγο καλύτερα.
Κατά τα άλλα, ότι προτιμάει ο καθένας.
πετα το ολοκληρο μεσα στο σαπουνονερονερο για μια μερα.την επομενη ξεπλυνε το και αστο να στεγνωσει.
sapila racing
07/02/2013, 10:36
σαμπουάν?
Ενα σκούφο θα τον πλένατε με σαμπουάν?
Υγρό πιάτων? :lol:
Το καλύτερο ειναι υγρό απορρυπαντικό για ευαίσθητα ρούχα (τυπου soflan κλπ) που δεν κανει και πολύ αφρό και ξεπλένεται εύκολα.
Τωρα βέβαια θα πεταχτεί καποιος και θα πεί οτι το βάζει στο πλυντήριο και ειναι ολα ΟΚ. :cry:
Οπότε ας κανει ο καθένας οτι θέλει, αλλά βαλτε και λιγο το μυαλό να δουλεψει και διαβάστε και το manual του κράνους.
Shiatman
07/02/2013, 14:59
Πάντως μάστορα εγώ μια ζωή τους ζόρικους λεκέδες σε όλα τα ρούχα-υφάσματα με υγρό πιάτων και μαλακό σφουγγαράκι τους έτριβα και όχι με σοφλάν (καλό ξεπλυματάκι με νερό μετα). Ποτέ δεν καταστράφηκε τίποτε και είμαι υγιέστατος. Κι άμα έχει και άρωμα λεμόνι νομίζεις ότι βγήκες βόλτα στο περβόλι!!
:):wave2: