Σύνδεση

View Full Version : ΚΤΜ lc4 prestige και ηλεκτρικά

Hintro
06/02/2013, 18:15
Καλησπέρα σας κορίτσια!!!!(σόρρυ πήρα δίπλωμα σήμερα και είμαι χαρούμενος).. Τι πρόβλημα έχω... Πάω να ξεκινήσω από το υπουργείο να πάω σπίτι μου να σαπίσω μετά από 4 ώρες ορθοστασίας και πολλά ανέκδοτα για νέους οδηγούς και το ΚΤΜάκι δν δίνει μιζιά....Παίζω λίγο το μούτρο μήπως σκάει στραβά κανά καλώδιο και δίνει...Τα xenon όμως πουθενά...Παίζω πάλι το μούτρο κάνει διακοπές και σβήνουν...Καμία πρόταση για το πιο καλώδιο να κόψω/ράψω...Φταίνε τα καλώδιο από τα run-off????

sapila racing
06/02/2013, 18:25
Καλησπέρα σας κορίτσια!!!!(σόρρυ πήρα δίπλωμα σήμερα και είμαι χαρούμενος).. Τι πρόβλημα έχω... Πάω να ξεκινήσω από το υπουργείο να πάω σπίτι μου να σαπίσω μετά από 4 ώρες ορθοστασίας και πολλά ανέκδοτα για νέους οδηγούς και το ΚΤΜάκι δν δίνει μιζιά....Παίζω λίγο το μούτρο μήπως σκάει στραβά κανά καλώδιο και δίνει...Τα xenon όμως πουθενά...Παίζω πάλι το μούτρο κάνει διακοπές και σβήνουν...Καμία πρόταση για το πιο καλώδιο να κόψω/ράψω...Φταίνε τα καλώδιο από τα run-off????

Βγαλε τα xenon και θα είσαι ΟΚ.

Hintro
06/02/2013, 18:41
Προτιμώ να το σπάσω παρά να τα βγάλω:P.....Έλα κτήνοι...Θέλω λύσεις.

AUFGEBRACHT
06/02/2013, 21:03
Καμία πρόταση για το πιο καλώδιο να κόψω...

To κόκκινο, το κόκκινο....

281321

Allst@rf
06/02/2013, 21:17
Τέταρτη σημερα έπρεπε να το πας στο μαστορα προληπτικά...

Έτσι δε θα παθαινες ότι παθαινεις...

:tooth:

Hintro
06/02/2013, 22:21
Μόλις δάκρυσα από το γέλιο...Κάθε Τετάρτι Μάστορα

Lioulios
07/02/2013, 01:33
Και Τρίτι .

...Βγάλε τα ξενον .

gefr
07/02/2013, 09:19
Καλορίζικο το δίπλωμα.
Προσωπκά είμαι κατά της λογικής "πονάει χέρι κόψει χέρι". Άν κατάλαβα καλά, αρχικά δεν παίρνει μπροστά η μηχανή. Κούνησες τη μάσκα και πήρε. Μετά δεν έπαιρνε το xenon. Σχετίζεται δηλαδή το να μήν παίρνει μπροστά o κινητήτας με τα xenon? Θα κοιτούσα προς τη μεριά του διακόπτη-κλειδαριάς και της πλεξούδας, γύρω από το λαιμό. Νομίζω οτι η κλειδαριά έχει 4 καλώδια, και είναι ίδια με του 950/990. Έχει ιστορικό οτι φθείρεται και παραδίδει το πνεύμα. Δοκίμασε να παίξεις το κλειδί να δείς τί γίνεται. Άν εξασφαλιστεί να παίρνει μπροστά κανονικά, τότε θα μπορέσεις να δείς αν έχει πρόβλημα το xenon. Μπορεί να κάνει μιροδιακοπές το ρεύμα και γι αυτό να την πληρώνυν τα xenon, να μην προλαβαίνουν δηλαδή να ανάψουν λόγω των μικροδιακοπών. Όσο για το xenon, προσωπικά το θεωρώ πλέον αναλώσιμο στις τιμές που έχουν φτάσει :http://www.ebay.co.uk/itm/DC-35W-Xenon-HID-Headlight-Kit-Slim-Ballast-H1-20000K-12V-/360570811567?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item53f3b1f4af

OldMan
07/02/2013, 12:21
Γιατί ψυλιάζομαι ότι φταίει το γεγονός ότι πηγες με το μηχανάκι στο υπουργείο ενώ ΔΕΝ είχες ακόμη το δίπλωμα στα χέρια σου ..??

Hintro
07/02/2013, 12:23
Βρήκα τι έφταιγε και το έφτιαξα χθές το βράδυ απλά δν πρόλαβα να ποστάρω..Από την δεύτερη φίσα στην πλεξούδα μπροστά που συνδέεται το σύστημα xenon και έχω κόψει το καλώδιο δεν έκανε καλή επαφή και τρεμόπαιζε.. Τώρα είναι κομπλέ...Ευχαριστώ πολύ.!

OldMan
07/02/2013, 12:30
Από την δεύτερη φίσα στην πλεξούδα μπροστά που συνδέεται το σύστημα xenon και έχω κόψει το καλώδιο δεν έκανε καλή επαφή και τρεμόπαιζε..
Δηλ. έκοψες το καλώδιο για τα xenon αλλά άφησες επάνω τα φώτα..??

Hintro
07/02/2013, 13:06
Δηλ. έκοψες το καλώδιο για τα xenon αλλά άφησες επάνω τα φώτα..??

Μάλλον δεν το έθεσα σωστά...Είχε φύγει το καλώδιο απο τιν φίσα για κάποιο λόγο και βραχυκύκλωνε με αποτέλεσμα να μην κάνει επαφή με την φίσα που έπρεπε και έκανε διακοπές η μηχανή όταν έπεφτε σε λακούβες ή οτιδήποτε...Έκοψα το καλώδιο το ξαναένωσα με την φίσα και βουαλά.! Γεννηθήτω το φως..! 6000Κ σε μία λάμπα :P

Black Mamba
07/02/2013, 13:52
Χαιρομαι που την βρηκες την ακρη ΑΛΛΑ...

...οι απεναντι τι σου φταινε που θα τους γκαβωνεις???:uplate:

Hintro
07/02/2013, 14:54

Ο κ.ο.κ λέει.. Η ζελατίνα κατεβασμένη.. XD

harris_x
07/02/2013, 15:06

+675

Black Mamba
07/02/2013, 15:54
Ο κ.ο.κ λέει.. Η ζελατίνα κατεβασμένη.. XD

...και αν δεν εχει φυμε ο απεναντι?:nono:

Τεσπα, αν καταλαβαινανε οσοι βαζουν HID οτι δεν κανουνε δουλεια τα μαμα κατοπτρα και φωτιζουν τον κοσμο ολο, νομιζουν οτι βλεπουν τεραστια διαφορα...
Με μια καλη λαμπα αλογονου κανεις εξισου πολυ καλη δουλεια και φωτιζεις το δρομο μονο,
ασε που δεν μπλεκεις με ρευματα και σου κοστιζει και λιγοτερο.

Καλη τυχη (για τους απεναντι,το εννοω:uplate:)

Hintro
07/02/2013, 16:15
...και αν δεν εχει φυμε ο απεναντι?:nono:

Τεσπα, αν καταλαβαινανε οσοι βαζουν HID οτι δεν κανουνε δουλεια τα μαμα κατοπτρα και φωτιζουν τον κοσμο ολο, νομιζουν οτι βλεπουν τεραστια διαφορα...
Με μια καλη λαμπα αλογονου κανεις εξισου πολυ καλη δουλεια και φωτιζεις το δρομο μονο,
ασε που δεν μπλεκεις με ρευματα και σου κοστιζει και λιγοτερο.

Καλη τυχη (για τους απεναντι,το εννοω:uplate:)

Καλά μην το παίρνεις τις μετρητής ότι δεν έχω βάλει το χεράκι μου για να ξέρω που χτυπάει η λάμπα...Δεν την έχω και τέρμα θεού.. Ούτε διαφωνώ για την λάμπα αλογόνου...Απλά όταν τα είχα βάλει πριν κανά χρόνο ++ μου φάνηκε καλό και το κράτησα.(20 ευρώ)....Καλή τύχη στους απέναντι...:P (θα φάω πολύ ξύλο στο 36ωρο..):P

Black Mamba
07/02/2013, 18:59
Καλά μην το παίρνεις τις μετρητής ότι δεν έχω βάλει το χεράκι μου για να ξέρω που χτυπάει η λάμπα...Δεν την έχω και τέρμα θεού.. Ούτε διαφωνώ για την λάμπα αλογόνου...Απλά όταν τα είχα βάλει πριν κανά χρόνο ++ μου φάνηκε καλό και το κράτησα.(20 ευρώ)....Καλή τύχη στους απέναντι...:P (θα φάω πολύ ξύλο στο 36ωρο..):P

Kαι χαμηλα να την ρυθμισεις το κατοπτρο εχει σχεδιαστει για λαμπα αλογονου,
ητοι παλι θα στραβωνεις γιατι η λαμπα των HID δεν ειναι ιδιας σχεδιασης
με του αλογονου και διαχεει το φως ΠΑΝΤΟΥ.
Για να καταλαβεις τι εννοω κατσε απεναντι απο ενα τοιχο και αναψε το Xenon.
Θα δεις οτι το φως ειναι παντου στον τοιχο. Με αντιστοιχη αλογονου θα δεις οτι το φως γυρο στο μισο μετρο υψος απο το εδαφος κανει ενα κοψιμο. Γι' αυτο δεν ενοχλει.
Αλλα περι ορεξεως ...36 ωρο...:rolleyes:

Hintro
07/02/2013, 19:04
Θα ανεβάσω αύριο το πρωί φωτογραφία με τα xenon να δεις τι έχω κάνει ακριβώς και πως το κόβει..Δεν είναι μαμά το φως του lc4... έχω βάλει το χεράκι μου με φως δούκα...:P.. θα σε διαφωτίσω αύριο το πρωί..(έχεις δίκιο όμως όταν το είχα έτσι στράβωνα κόσμο πολύ...Γι αυτό και το άλλαξα! :D

Black Mamba
07/02/2013, 19:23
Θα ανεβάσω αύριο το πρωί φωτογραφία με τα xenon να δεις τι έχω κάνει ακριβώς και πως το κόβει..Δεν είναι μαμά το φως του lc4... έχω βάλει το χεράκι μου με φως δούκα...:P.. θα σε διαφωτίσω αύριο το πρωί..(έχεις δίκιο όμως όταν το είχα έτσι στράβωνα κόσμο πολύ...Γι αυτό και το άλλαξα! :D

OK. Για να σε δω γιατι και εγω απο πανεντες ειμαι μανουλα...
Το 640 Adventure εχεις, με φαινεται...:beer:

Hintro
07/02/2013, 19:25
OK. Για να σε δω γιατι και εγω απο πανεντες ειμαι μανουλα...
Το 640 Adventure εχεις, με φαινεται...:beer:

ktm lc4 prestige

Black Mamba
07/02/2013, 19:40
ktm lc4 prestige

καλο και αυτο...
Περιμενω φωτο.:wave2:

harris_x
08/02/2013, 08:51
Παιδιά υπάρχουν ένα σωρό θέματα για xenon, μη το γυρίσουμε κι αυτό εκει...

Μάλλον δεν το έθεσα σωστά...Είχε φύγει το καλώδιο απο τιν φίσα για κάποιο λόγο και βραχυκύκλωνε με αποτέλεσμα να μην κάνει επαφή με την φίσα που έπρεπε και έκανε διακοπές η μηχανή όταν έπεφτε σε λακούβες ή οτιδήποτε...Έκοψα το καλώδιο το ξαναένωσα με την φίσα και βουαλά.! Γεννηθήτω το φως..! 6000Κ σε μία λάμπα :P

Αφού το πρόβλημα λύθηκε τέλος.

ktmakias 640
21/03/2013, 20:45
καλησπερα σας παιδια εχω κ γω ενα θεμα μ το κτμ μου,οταν παω να κλειδωσω το τιμονι μου αναβοσβηνει το καντραν,,εχει τυχει σε κανεναν τπτ τετοιο?

Black Mamba
21/03/2013, 21:03
Τσεκαρε την καλωδιωση που περναει κοντα στον λαιμο.
Οταν το στριβεις για να το κλειδωσεις,
καπου τεντωνει και σου βραχυκυκλωνει ή καποιο καλωδιο εχει κοπει και δεν κανει καλη επαφη.

ktmakias 640
22/03/2013, 17:23
οκ θα το κοιταξω αλλα θελω να ρωτησω κ κατι ακομα,η μιζα μου καποιες φορες δουλευει κ αλλες οχι κ αν κατεβασω μανιβελα κ δοκιμασω τσουπ δουλευει η μιζα,το πηγα στο μαστορα κ μου λεει τα καρβουνακια θα ειναι θα κοστισει ενα 50 αρι. λεω οκ καντο.παω μετα απ ενα 2 ωρο πιστευοντας πως θανε ετοιμο το εργαλειο κ τσακ τρωω το ακυρο!!μου λεει κατι απτο κομπλερ ειναι πρεπει να το λυσω να το δω!τσακ κρεμασαν ταυτια μου,,,,,το θεμα μου ειναι οτι οποτε θελει δουλευει πςσ γινετε αυτο?

taisteal
22/03/2013, 17:31
[QUOTE=ktmakias 640 το θεμα μου ειναι οτι οποτε θελει δουλευει πςσ γινετε αυτο?[/QUOTE]

ΚΤΜ εχεις.ολα γινονται...:cool:

Hintro
22/03/2013, 21:33
οκ θα το κοιταξω αλλα θελω να ρωτησω κ κατι ακομα,η μιζα μου καποιες φορες δουλευει κ αλλες οχι κ αν κατεβασω μανιβελα κ δοκιμασω τσουπ δουλευει η μιζα,το πηγα στο μαστορα κ μου λεει τα καρβουνακια θα ειναι θα κοστισει ενα 50 αρι. λεω οκ καντο.παω μετα απ ενα 2 ωρο πιστευοντας πως θανε ετοιμο το εργαλειο κ τσακ τρωω το ακυρο!!μου λεει κατι απτο κομπλερ ειναι πρεπει να το λυσω να το δω!τσακ κρεμασαν ταυτια μου,,,,,το θεμα μου ειναι οτι οποτε θελει δουλευει πςσ γινετε αυτο?

Επειδή ξέρω από τώρα τι είναι γιατί μου το κάνει και εμένα αυτό απλά βαριέμαι να το λύσω και να το φτιάξω είναι μια δουλειά των 5 λεπτών ακριβώς. Πας στην ΚΤΜ παίρνεις ένα κόμπλερ μίζας (που δεν θυμάμαι πόσο κάνει ) το οποίο βρίσκεται πίσω από το βολάν, Το πας στον μάστορα και στο αλλάζει σε 5 ακριβώς λεπτά. Του Χελιώτη τουλάχιστον δεν χρειάστηκε παραπάνω για να μου το αλλάξει την πρώτη φορά..Τώρα αν στο κρατάει μέσα γιατί βαριέται να το κάνει είναι άλλο θέμα..:lol:

ktmakias 640
26/03/2013, 17:49
Gia ti poso milame dhladh??

Hintro
26/03/2013, 17:52
70 ευρώ το κόμπλερ μίζας και 20-30 ευρώ χαρτζιλίκι για να στο βάλει..:P

ktmakias 640
27/03/2013, 19:49
Palikaria emena kamia 300 ara mexoun pei pws kanei????? 70 einai tsampaaaa

KaTaNaS
27/03/2013, 22:27

ο μηχανικος σου δε ξερει προφανως απο ΚΤΜ αλλαξε τον...

gefr
31/03/2013, 12:45

Αυτό που σου είπε είναι για το LC8, που σου πουλάνε και το βολάν. Αντίθετα εμείς με τα LC8 παίρνουμε το ανταλλακτικό του LC4 για να αποφύγουμε την άχρηστη αγορά του βολάν. Ο μηχανικός σου κάπου χάνει, είτε επίτηδες είτε κατά λάθος.

Hintro
01/04/2013, 20:14

Αν είσαι Αθήνα κατέβασε το Ν.Κόσμο στον Χελιώτη να σου κάνει τσακ μπαμ την δουλειά να τελειώνεις...Αν πας σε άλλον γενικά και δεν έχεις πάρει χαμπάρι ότι μπορεί να είναι και λαμόγιο περαστικά σου...:/