View Full Version : Yamaha και ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ
Αγόρασα πρόσφατα ενα fazer εισαγωγής. Στην προσπάθεια αναζήτησης ελληνικού user manual έστειλα e-mail στην ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ. :eek:
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ :
Αγαπητέ κύριε XXXXXXXX,
Κατ'αρχήν θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για το μήνυμά σας.
Όσον αφορά το ερώτημά σας, θα θέλαμε να μας στείλετε τον αριθμό πλαισίου της μοτοσικλέτας σας (αναγράφεται μέσα στην άδεια κυκλοφορίας).
Με εκτίμηση,
XXXXXXXXXXXXX
Υπεύθυνη Προγραμμάτων Υποστήριξης Πελατών
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ :
Σας ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση του e-mail που σας έστειλα. Ένας λόγος από τους λόγους που με έκαναν να αγοράσω μοτοσικλέτα YAMAHA ήταν τα καλά λόγια που άκουσα από φίλους και γνωστούς για την αντιπροσωπία στην Ελλάδα.
Ο αριθμός πλαισίου που μου ζητήσατε είναι ο ακόλουθος :
JYAΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ
Με εκτίμηση
Δημήτρης ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΣ και πείτε μου σχόλια
Αγαπητέ κύριε ΧΧΧΧΧΧΧ,
Δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε να σας το προμηθεύσουμε το Owners Manual στα Ελληνικά διότι η μοτοσικλέτα σας δεν έχει εισαχθεί επίσημα από την εταιρεία μας, γεγονός που διαπιστώνετε από τον αριθμό πλαισίου της μοτοσικλέτας σας. Το βιβλίο αυτό προσφέρεται μόνο σε κατόχους μοτοσικλετών που έχουν εισαχθεί από την ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε..
Παραμένουμε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία ή διευκρίνηση.
Με εκτίμηση,
ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ
Υπεύθυνη Προγραμμάτων Υποστήριξης Πελατών
:uplate: :uplate:
Δεν εχουν υποχρεωση να στο δωσουν δωρεαν εφοσον δεν εχουν εισαγει οι ιδιοι την μοτοσυκλετα, εχουν ομως υποχρεωση να στο δωσουν εναντι χρηματων.
Οπως εχω ξαναπει, η μοτοδυναμικη, ειναι μια επιχειρηση(δεν μιλαω μονο για την μοτοδυναμικη, αυτο ισχυει για ολες τις αντιπροσωπιες)!
Αυτο σημαινει οτι πρεπει να πουλησει για να σταθει σαν εταιρια!
Ενα παραδειγμα:
Eχεις εναν φουρνο που προμηθευεται κουλουρια απο εναν παρασκευαστη(πχ. κουλουρεξ)
Στην διπλα γειτονια υπαρχει ενας πλανωδιος που πουλαει κουλουρια του ιδιου παρασκευαστη!
Ερχεται ενας κυριος και αγοραζει το κουλουρι απο το πλανωδιο,αλλα κατα της βολτας του, και ενω ειναι ηδη μακρια, βλεπει οτι το κουλουρι ειναι μουχλα!
Αντι λοιπον να παει να το δωσει πισω στον πλανωδιο,μπαινει μεσα στο φουρνο που εχει επιγραφη ''κουλουρεξ'' και ζηταει να το αλλαξει!
Εχει υποχρεωση να το αλλαξει ο φουρναρης?Δεν νομιζω.
Γιατι δεν κανετε και το ιδιο οταν διαπιστωνετε οτι το γαλα που αγορασατε απο το σουπερ μαρκετ ειναι λυγμενο?
Αν ειναι ετσι να φορτωνω τον περιπτερα με λυγμενα γαλατα...που να τρεχω στο σουπερ μαρκετ τωρα...
Βεβαια ο περιπτερας δουλευει για την ψυχη της μανας του ετσι?Δεν πρεπει να βγαλει κανα φραγκο και αυτος...
Τα εφερα πιο κοντα στην καθημερινοτητα για να γινουν πιο κατανοητα
Πολυ καλα απντησα οι ανθρωποι, ταχητατα οπως ειπες και ευγενεστατα σου εξηγησαν και τον λογο ο οποιοσ ειναι απολυτος σωστος.
Μαλλον θα πρεπει να το αγορασεις πλεον.
H Yamaha δεν ειναι υποχρεωμενη ουτε να στο πουλησει, για το απλουστατο λογω οτι το user manual δεν πουλιεται. Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να πας σε καποιο yamaha center και να το ζητησεις, αν και δυσκολο γιατι συνηθος εινα πολυ λιγα που περνουνε, αναλογα ποσα συγκεκριμενα μοντελα εχουνε και το στοκ που υπαρχει στην αντιπροσοπεια. Μπορει να σταθεις τυχερως και να το παρεις ομως.
:)
Το Αγγλικο δεν σoυ κανει?
Σιγουρα θα το βρεις εαν ψαξεις....εχω βρει ολα τα manuals & service manuals που χρειαστηκα για τα μηχανακια μου στο net....
makaronachis
29/09/2005, 22:36
Μήπως,λέω,μήπως,το κατάστημα που σου την πούλησε και που προφανώς έχει κάνει και την εισαγωγή είναι υποχρεωμένο να σου δώσει owners manual στα ελληνικά?Για κοίταξε το.Νομίζω οτί υπάρχει νόμος σε περίπτωση που εισαγάγεις κάτι,αυτό να συνοδεύεται από οδηγίες χρήσεως στα ελληνικά.Επίσης κάλεσε στο 1520.Είναι το τηλέφωνο της γενικής γραματείας καταναλωτή.Κάνε κι εκεί μια αρώτησις...
makaronachis
29/09/2005, 22:46
Αρχικά δημιουργήθηκε από AFTER
Ενα παραδειγμα:
Eχεις εναν φουρνο που προμηθευεται κουλουρια απο εναν παρασκευαστη(πχ. κουλουρεξ)
Στην διπλα γειτονια υπαρχει ενας πλανωδιος που πουλαει κουλουρια του ιδιου παρασκευαστη!
Ερχεται ενας κυριος και αγοραζει το κουλουρι απο το πλανωδιο,αλλα κατα της βολτας του, και ενω ειναι ηδη μακρια, βλεπει οτι το κουλουρι ειναι μουχλα!
Αντι λοιπον να παει να το δωσει πισω στον πλανωδιο,μπαινει μεσα στο φουρνο που εχει επιγραφη ''κουλουρεξ'' και ζηταει να το αλλαξει!
Εχει υποχρεωση να το αλλαξει ο φουρναρης?Δεν νομιζω.
?
Αρχικά δημιουργήθηκε από makaronachis
?
Τι δεν καταλαβες?
User manuals, service manuals, Fazer ολόκληρα.....
>>>>> EBAY!
;)
sakoulakis
30/09/2005, 03:12
bres kapion pou exi pari apo elada to faser .parakaleseton na sou dosi ton aritho k pare etsi me paragelia to manual apo thn yamaha .
e auta mono stin elada ginonte ama thelis sta germanika mporo na sou to to bro ala pios kseri poso tha kani file mu
filika sakis
ΕΠΕΙΔΗ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ, ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ 2 ΜΗΝΕΣ ΣΧΕΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΩΡΩΠΗ ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΝ
ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΕΙΤΕ ΣΕ ΕΙΔΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΕΙΤΕ ΣΕ ΤΕΧΝΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ
ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ.
ΕΜΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟ, Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΤΗ ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΓΝΟΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΔΙΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΑΥΤΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΗΣ:wave2:
καλα κανω εγω και δεν αγοραζω μηχανη απο αντιπροσωπεια...
στην Ελλαδα ισχυει: Αντιπροσωπεια = Νταβατζιλικι!
καντε καμια βολτα Ευρωπη (γιατι εδω ακομα δεν ειμαστε) και τσεκαρετε τιμες και εξυπηρετηση...
:wave2:
makaronachis
30/09/2005, 08:19
Τι δεν καταλαβες?
Δεν κατάλαβα τον παραλληλισμό σου.
Τι δεν καταλαβες?
YAMAHA = ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙ !
:rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από SCBR1000RR
ΕΠΕΙΔΗ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΜΑΙ ΣΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ, ΕΧΕΙ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΠΡΙΝ ΚΑΝΑ 2 ΜΗΝΕΣ ΣΧΕΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΚΑΖΕΙ ΤΙΣ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΩΡΩΠΗ ΝΑ ΒΟΗΘΟΥΝ
ΤΟΥΣ ΙΔΙΩΤΕΣ ΕΙΤΕ ΣΕ ΕΙΔΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΕΙΤΕ ΣΕ ΤΕΧΝΙΚΑ ΒΙΒΛΙΑ
ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ.
ΕΜΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΓΚΥΚΛΙΟ, Η ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΣΤΟ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΣΤΗ ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΓΝΟΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΔΙΟΤΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΑ ΚΑΙ Η ΚΥΡΙΑ ΑΥΤΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΗΣ:wave2:
Είσαι τελείως λάθος !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ είναι υποχρεωμένη η αντιπροσωπεία, όχι όμως ΔΩΡΕΑΝ ................
Το ελληνικό manual είναι σε φωτοτυπίες έγχρωμες μάλιστα στο εξώφυλλο, τυπωμένες με έξοδα της αντιπροσωπείας. Γιατί δηλαδή να το δίνει ΔΩΡΕΑΝ στον καθένα που τελικά δεν είναι πελάτης τους ;;;;;;;;;;;;;;;;
Η Μοτοδυναμική πολύ σωστά απάντησε και είναι μακράν η καλλίτερη αντιπροσωπεία κατά την γνώμη μου.
Στα εξουσιοδοτημένα Honda πάντως μπορείς να το βρείς δωρεάν... (όχι του FZ6 - για Η μιλάμε..... προδότη)
Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Το ελληνικό manual είναι σε φωτοτυπίες έγχρωμες μάλιστα στο εξώφυλλο, τυπωμένες με έξοδα της αντιπροσωπείας. Γιατί δηλαδή να το δίνει ΔΩΡΕΑΝ στον καθένα που τελικά δεν είναι πελάτης τους ;;;;;;;;;;;;;;;;
Η Μοτοδυναμική πολύ σωστά απάντησε και είναι μακράν η καλλίτερη αντιπροσωπεία κατά την γνώμη μου.
+1 :wave2:
adam_tsouk
30/09/2005, 09:51
Αρχικά δημιουργήθηκε από gollum
YAMAHA = ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙ !
:rotflmao:
:lol: :lol: :lol:
Συμφωνώ με τον sakoulakis....
Και θα βρεις πολλούς στο φόρουμ με fazer!
(αλλά μην το φωνάζουμε ρουφιάνοι παντου):lol:
Καλορίζικο:wave2:
Συγνωμη ρε παιδια γιατι εχω χαθει λιγο, για user manual η service manual μιλαμε?
ε σορρυ αλλα το owners manual δεν ερχεται μαζι με την μοτο
οδηγειες χρησεως ειναι, δεν πρεπει να συνοδευουν την ''συσκευη''?
κανω λαθος?
και ουτε απο τα γραφομενα του φιλου μας καταλαβα οτι το θελει δωρεαν.
οκ δεν το χαριζει η μοτοδυναμικη , δεν μπορει ουτε να του το πουλησει?
εκτος και αν μιλαμε για το workshop manual η το parts kataloge
εκει ισως αλλαζει το θεμα...
αν και στην yamaha στην καλλιθεα μου ειπαν πως μπορω να το παραγγειλω (το δευτερο) για το diversion μου και θα μου το φερουν απο japan.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Συγνωμη ρε παιδια γιατι εχω χαθει λιγο, για user manual η service manual μιλαμε?
Προφανέστατα για User Manual γιατί
1. Το λέει ο Kapeos στο πρώτο ποστ
2. είναι αυτό που συνοδεύει την μηχανή και
3. Το service manual είναι κάτι που πωλείται και δεν είναι και καθόλυ φτηνό...
ΕΙΔΕΣ ΕΣΥ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ΤΣΑΜΠΑ.
ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ,
ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΑΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ.
ΟΤΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ.:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Στα εξουσιοδοτημένα Honda πάντως μπορείς να το βρείς δωρεάν... (όχι του FZ6 - για Η μιλάμε..... προδότη)
ΝΑΙ !!!!!
Στην Η...... βρίσκεις δωρεάν manual.........................
Ανταλλακτικά μόνο μην ζητήσεις να αγοράσεις ....................:lol: :lol:
ΝΑΙ !!!!!
ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΦΙΛΕ ΜΟΥ Η ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΤΙΓΚΑ ΠΡΟΚΑΤΗΛΕΙΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΔΩ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ.
ΕΙΧΕΣ HONDA ΚΑΙ ΕΙΧΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ,ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.????
ΝΑΙ !!!!!
Άντε πάλι.... το ίδιο τροπάριο....
Δεν πουλιεται το owners manual, ειναι οπως σε καθε αλλο προιον που αγοραζεις. Οταν αγοραζεις ενα ραδιοφωνο (πχ.) και χασεις της οδηγιες πας και αγοραζεις καινουργιες? Πας στη αντιπροσωπεια και αν εχουνε (θελουνε) θα σου δωσουνε.
Οσο για service manual η parts catalogue μπορεις να τα παραγγειλεις και να τα αγοραζεις.
Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Άντε πάλι.... το ίδιο τροπάριο....
ΡΕ ΦΙΛΕ , ΕΙΠΑΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ΑΛΛΑ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ :lol:
:confused: :confused: :confused:
Gentlemen, γιατί τα μπερδεύουμε τα πράγματα ??
Αυτός που ΠΟΥΛΑΕΙ το μηχανάκι υποχρεούται να δώσει τις Οδηγίες Χρήσης στα Ελληνικά !!!
Από εκεί και πέρα, υπεύθυνος για την υποστήριξη του Προϊόντος είναι ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ο κατασκευαστής.
Δηλ. αγοράζεις μηχανάκι από το "θρασύβουλα".
Ο Θρασύβουλας πρέπει να σου δώσει και τo manual !!!
(Και να τον κυνηγήσεις αν δεν το κάνει.... ή να αρνηθείς την αγορά της μηχανής...).
Πέραν του Θρασύβουλα, η μόνη υπεύθυνη είναι η μαμά YAMAHA (Japan) και έτερος ουδείς !!!
Αν τώρα το συγκεκριμένο manual είναι στην λίστα ΠΩΛΗΣΕΩΝ της Μοτοδυναμικής, μπορείς να τους κυνηγήσεις για Άρνηση Πώλησης (διαφορετικό Νομικό πλαίσιο...).
:wave2: :beer: :wave2:
Οποιος θελει τα manual ή service manual για το συγκεκριμενο μηχανακι σε pdf μορφη (Aγγλικα) να μου στειλει PM.
ρε μητσο ζητα απο κανενα fazerακια να σου κανει μια κοπια...
εχουν δικιο οι αποπανω... ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΤΟ ΔΩΣΕΙ ΤΣΑΜΠΑ??? ο τσαμπας πεθανε χροοονια τωρα
οσο για τους φιλους χοντακιδες....
εδω ΔΕ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ ΣΤΗ ΧΟΝΔΑ ΑΜΑ ΔΕ ΔΩΣΕΙΣ ΑΡΙΘΜΟ ΠΛΑΙΣΙΟΥ >>> ΜΑΝΟΥΑΛ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ????
πωπω φασαριοζοι!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
ρε μητσο ζητα απο κανενα fazerακια να σου κανει μια κοπια...
εχουν δικιο οι αποπανω... ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΤΟ ΔΩΣΕΙ ΤΣΑΜΠΑ??? ο τσαμπας πεθανε χροοονια τωρα
οσο για τους φιλους χοντακιδες....
εδω ΔΕ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΝΤΑΛΑΚΤΙΚΑ ΣΤΗ ΧΟΝΔΑ ΑΜΑ ΔΕ ΔΩΣΕΙΣ ΑΡΙΘΜΟ ΠΛΑΙΣΙΟΥ >>> ΜΑΝΟΥΑΛ ΘΑ ΣΟΥ ΔΩΣΟΥΝ????
πωπω φασαριοζοι!!!
TO KΑΘΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΙΔΙΟΤΡΟΠΙΕΣ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΕΧΕΙ Η YAMAHA ΠΧ
ΚΑΤΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΜΑΡΚΑΣ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΩ ΖΗΤΑΝΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΒΑΡΙΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΠΑΝΕ ΤΑ Α......Α
ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΠΕΛΑΤΗΣ.
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Πέραν του Θρασύβουλα, η μόνη υπεύθυνη είναι η μαμά YAMAHA (Japan) και έτερος ουδείς !!!
Εδω κανεις λαθος, ο _μονος_ υπευθυνος εινα ο κ. Θρασυβουλος. H μαμα Yamaha (Japan) δεν εχει καμια ευθυνη απο τη στυγμη που εχει αντιπροσωπεια εδω.
ενταξει ρε παιδια να το δεκτω οτι δεν το πηρε το μηχανακι απο την μοτοδυναμικη..τι θα εχαναν δηλαδη αν εστελνααν ενα βιβλιαρακι??
ανταλακτικα απο που θα ψωνιζει μετα ο κατοχος??εισαγωγης παντος αποκλειεται..η τουλαχιστον ειναι αρκετα δυσκολο..
οππτε παλι θα του τα παρει η μαμα γιαμαχα...
εξαλου ειναι της πασης γνωστο οτι δεν βγαζουν πολλα απο την πωληση αλλα απο τα ανταλακτικα...
athandim
30/09/2005, 11:05
Πάντως θα είχε ενδιαφέρον, ως πείραμα, κάποιος κάτοχος μοτοσικλέτας (εισαγωγης από επισημη αντιπροσωπία) να επικαλεστεί απώλεια του εγχειριδίου χρήσης-στα ελληνικά μιλάμε πάντα-και να ζητήσει νέο από την αντιπροσωπία...
Έχει συμβεί ποτέ αυτό σε κάποιον;;Εχω την υποψία πως δεν το αντικαθιστούν (ουτέ φυσικά το πουλούν)...
Μετά την διαδικασία που απαιτείται για τα Suzuki πάντως, πείστηκα
για την αξία του owner's manual και το έχω πλέον σε θυρίδα....
:lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
ΥΓ: το βιβλιαράκι αυτό αποτελεί το ισχυρό όπλο της επίσημης αντιπροσωπίας απέναντι στα παράλληλης εισαγωγής.Τα έχουμε ξαναπεί..Προσπαθούν να μειώσουν με κάθε τρόπο την μεταπωλητική αξία των μηχανών αυτών (άρνηση εξυπηρέτησης σε εξουσιοδοτημένα με το πρόσχημα έλλειψης βιβλίου service, άρνηση κάλυψης εγγύησης, διότι η μήχανή δεν ελέγχθηκε από το επίσημο δικτυο πριν την παράδοση..κ.α.).
Δεν είναι λοιπόν ένα απλό βιβλιαράκι..:wave2:
Αρχικά δημιουργήθηκε από Daemon
Εδω κανεις λαθος, ο _μονος_ υπευθυνος εινα ο κ. Θρασυβουλος. H μαμα Yamaha (Japan) δεν εχει καμια ευθυνη απο τη στυγμη που εχει αντιπροσωπεια εδω.
Εδώ και αρκετά χρόνια έχει καταργηθεί (νομικά και δεοντολογικά...) η έννοια του Αντιπρόσωπου (Representative) στην Ε.Ε.
Υπάρχουν εξουσιοδοτημένοι διανομείς (distributors) και "σκέτοι" διανομείς (dealers).
Κανείς από τους παραπάνω (εάν δεν εμπλέκεται στην πώληση) ΔΕΝ φέρει ευθύνη για το προϊόν ή τα παρελκόμενά του.
εγω οταν πηρα το δικο μου μηχανακι μεταχειρισμενο,τους πηρα τηλ.τους εδωσα αριθμο πλαισιου και μου το εστειλαν σε μια εβδομαδα ...yamaha r6 ..
makaronachis
30/09/2005, 11:18
Αρχικά δημιουργήθηκε από athandim
Πάντως θα είχε ενδιαφέρον, ως πείραμα, κάποιος κάτοχος μοτοσικλέτας (εισαγωγης από επισημη αντιπροσωπία) να επικαλεστεί απώλεια του εγχειριδίου χρήσης-στα ελληνικά μιλάμε πάντα-και να ζητήσει νέο από την αντιπροσωπία...
Έχει συμβεί ποτέ αυτό σε κάποιον;;Εχω την υποψία πως δεν το αντικαθιστούν (ουτέ φυσικά το πουλούν)...
Μετά την διαδικασία που απαιτείται για τα Suzuki πάντως, πείστηκα
για την αξία του owner's manual και το έχω πλέον σε θυρίδα....
:lol: :rotflmao: :rotflmao: :lol:
Το δικό μου owners manual και η εγγύηση μαζί είχε χαθεί από μαλακία της courier.Τηλέφωνο στη Suzuki και μου τα ξαναέστειλαν χωρίς μα μου σου του.Βέβαια μου ζήτησαν αριθμό πλαισίου κτλ κτλ.Το μηχανάκι είναι ατιπροσωπείας και μας έχουν φακελωμένους και τους δυο (μηχανάκι και εμένα)
makaronachis
30/09/2005, 11:24
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Εδώ και αρκετά χρόνια έχει καταργηθεί (νομικά και δεοντολογικά...) η έννοια του Αντιπρόσωπου (Representative) στην Ε.Ε.
Υπάρχουν εξουσιοδοτημένοι διανομείς (distributors) και "σκέτοι" διανομείς (dealers).
Κανείς από τους παραπάνω (εάν δεν εμπλέκεται στην πώληση) ΔΕΝ φέρει ευθύνη για το προϊόν ή τα παρελκόμενά του.
+1
Ρε σεις γιατί να μην πάρει ένα τηλέφωνο την γενική γραμματεία καταναλωτή να μας λύσει το μυστήριο.Επίσης ένα μυνηματάκι σε όσους προσφέρθηκαν να κοπιάρουν το owners manual:
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΒΑΛΕΤΑΙ ΛΙΓΟ?????ΟΥΤΕ ΝΑ ΜΑΛΩΣΕΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!!ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΙΑΣΕΙ ΡΥΘΜΟ.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
http://www.sportbikes.com/wwwthreads/showflat.php?Number=868689 παρτε και ενα λινκ με manual για τα σοβαροτερα μηχανακια της αγορας...mazi kai to fazer pou zitaei o filos//
bebaia exei kai ducati mesa...alla ti na kanoyme...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: alla oi pio thermoemoi tha mou peite,,,ducati den tha exei??????????!!!
Δεν εχουν υποχρεωση να στο δωσουν δωρεαν εφοσον δεν εχουν εισαγει οι ιδιοι την μοτοσυκλετα, εχουν ομως υποχρεωση να στο δωσουν εναντι χρηματων.
Οπως εχω ξαναπει, η μοτοδυναμικη, ειναι μια επιχειρηση(δεν μιλαω μονο για την μοτοδυναμικη, αυτο ισχυει για ολες τις αντιπροσωπιες)!
Αυτο σημαινει οτι πρεπει να πουλησει για να σταθει σαν εταιρια!
Δηλαδή εσύ και οι υπόλοιποι, από την απάντηση της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ, βγάλατε το συμπέρασμα ότι εννοούσαν
"Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε YAMAHA, αλλά επειδή η μοτοσυκλέτα είναι παραεισαγωγής δεν μπορούμε να σας το προμηθευσουμε δωρεαν, αλλά πολύ ευχαρίστως θα σας το δίναμε αντι μερικών ευρώ;"
Καλά πρέπει να είμαι κουφιοκέφαλος. ΟΚ Θα πάω τότε στην ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ να το αγοράσω.:lol: :evil: :evil:
εδώ λέμε ότι ουτε καν το πουλάνε προκειμένου όπως αναφέρθηκε να χτυπήσουν τα παραεισαγωγής.:ZZZ:
Αρχικά δημιουργήθηκε από kapeos
Δηλαδή εσύ και οι υπόλοιποι, από την απάντηση της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗΣ, βγάλατε το συμπέρασμα ότι εννοούσαν
"Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε YAMAHA, αλλά επειδή η μοτοσυκλέτα είναι παραεισαγωγής δεν μπορούμε να σας το προμηθευσουμε δωρεαν, αλλά πολύ ευχαρίστως θα σας το δίναμε αντι μερικών ευρώ;"
Καλά πρέπει να είμαι κουφιοκέφαλος. ΟΚ Θα πάω τότε στην ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ να το αγοράσω.:lol: :evil: :evil:
εδώ λέμε ότι ουτε καν το πουλάνε προκειμένου όπως αναφέρθηκε να χτυπήσουν τα παραεισαγωγής.:ZZZ:
Φίλε μου θα σε στεναχωρήσω αλλά η Μοτοδυναμική στο συγκεκριμένο θέμα έχει δίκιο...
Για κάθε μοντέλο που εισάγει και πουλάει δίνει κάποια λεφτά σε τυπογράφους για να τυπώσει τα Ελληνικά εγχειρίδια χρήσης, πράγμα ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ δεν το κάνει ο ανεξάρτητος εισαγωγέας...Από κάτι τέτοια βγαίνει φθηνότερος από την τιμή της Μοτοδυναμικής.
Αγοράζοντας εισαγωγής μηχανάκι τους έγραψες κανονικά και δεν είσαι πελάτης τους. Γιατί λοιπόν εκείνοι να την κάνουν "γαργάρα" και να σε εξυπηρετήσουν και μάλιστα δωρεάν ??? Εμπόριο κάνουν δεν είναι κοινωφελές ίδρυμα...
Πρός ενημέρωσή σου, παλιότερα που ζήτησα το εγχειρίδιο χρήσης ενος ΧΤ600 που αγοράστηκε από φίλο ελαφρά μεταχειρισμένο και χωρίς να του παραδοθεί το βιβλιαράκι από την προηγούμενο ιδιοκτήτη, αφού τσεκαρίστηκε ο αριθμός πλαισίου και είδαν ότι το μηχανάκι είναι δικό τους, μου έστειλαν ΔΩΡΕΑΝ (με πληρωμένη την ταχυμεταφορά από αυτούς) στο σπίτι μου το νέο βιβλιαράκι....
Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
Φίλε μου θα σε στεναχωρήσω αλλά η Μοτοδυναμική στο συγκεκριμένο θέμα έχει δίκιο...
Για κάθε μοντέλο που εισάγει και πουλάει δίνει κάποια λεφτά σε τυπογράφους για να τυπώσει τα Ελληνικά εγχειρίδια χρήσης, πράγμα ΠΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ δεν το κάνει ο ανεξάρτητος εισαγωγέας...Από κάτι τέτοια βγαίνει φθηνότερος από την τιμή της Μοτοδυναμικής.
Αγοράζοντας εισαγωγής μηχανάκι τους έγραψες κανονικά και δεν είσαι πελάτης τους. Γιατί λοιπόν εκείνοι να την κάνουν "γαργάρα" και να σε εξυπηρετήσουν και μάλιστα δωρεάν ??? Εμπόριο κάνουν δεν είναι κοινωφελές ίδρυμα...
Πρός ενημέρωσή σου, παλιότερα που ζήτησα το εγχειρίδιο χρήσης ενος ΧΤ600 που αγοράστηκε από φίλο ελαφρά μεταχειρισμένο και χωρίς να του παραδοθεί το βιβλιαράκι από την προηγούμενο ιδιοκτήτη, αφού τσεκαρίστηκε ο αριθμός πλαισίου και είδαν ότι το μηχανάκι είναι δικό τους, μου έστειλαν ΔΩΡΕΑΝ (με πληρωμένη την ταχυμεταφορά από αυτούς) στο σπίτι μου το νέο βιβλιαράκι....
Πολυ σωστος!
Η Μοτοδυναμικη ειναι μια επιχειρηση!
Ξερεις ποσο χρηματα εχει σπαταλησει για να στηθει ολο το δικτυο πωλησεων--service?
Εσυ τους ''πουλησες'' αγοραζοντας απο καπου αλλου, αυτοι γιατι να σε εξυπηρετησουν!
Οταν αγορασες παραεισαγωγης, δεν ηξερες τις συνεπειες?
Μηπως αν αγορασεις casio απο γυφτο και δεν δουλευει, θα πας στην EΛΜΗ να στο αντικαταστησουν?
Απο που κι΄ως που "πουλαω" καποιον οταν εχω το δικαιωμα να ψωνισω απο εκει που θελω?
Και σε οτι αφορα τις αντιπροσωπειες, αλλο να υποστιριζεις το δικτυο σου, και αλλο να σαμποταρεις αλλες επιχειρησεις...
Απο που κι΄ως που "πουλαω" καποιον οταν εχω το δικαιωμα να ψωνισω απο εκει που θελω?
Ακριβως, για αυτο ζητας να σε καλυψουν οι ''απο εκει που θελεις''.
Στα δυσκολα θυμομαστε ολοι την αντιπροσωπια και ''ειναι υποχρεωμενοι απο την Ευρωπαικη ενωση'' να μας καλυψουν?
Δεν ειναι ακριβως ετσι τα πραγματα...
Δεν καταλαβα το δευτερο σκελος της απαντησης σου
στο πρωτο σκελος ουσιαστικα δεν διαφωνουμε. Επιλεγω εγω απο που θα αγορασω και απλα κοιταω να ειμαι οσο πιο καλυμενος γινεται!
Το δευτερο σκελος ειναι μια γενικη (και προσωπικη) αποψη για την τακτικη καποιων αντιπροσωπειων, που αντι να κοιταξουν το δικο τους μαγαζι και να το κανουν καλυτερο, ασχολουνται με του γειτονα και πως θα του κανουν ζημια...
Και σε οτι αφορα τις αντιπροσωπειες, αλλο να υποστιριζεις το δικτυο σου, και αλλο να σαμποταρεις αλλες επιχειρησεις...
Κάπου τα έχεις μπερδέψει...
Πως η Μοτοδυναμική "σαμποτάρει¨τις άλλες επιχειρήσεις ??? Με το να μην διαθέτει το εγχειρίδιο που έχει φτιάξει-τυπώσει με ΔΙΚΑ της έξοδα, για να υποστηρίξει τους ΔΙΚΟΥΣ της πελάτες και τα ΔΙΚΑ της προιόντα, την στιγμή μάλιστα που οι εισαγωγείς είναι υποχρεωμένοι από τον νόμο και έπρεπε να είχαν το κάνει εκείνοι ????
Δηλαδή φωνάζει ο κλέφτης να φύγει ο νοικοκύρης....Αντι να τα βάζουμε με τον εισαγωγέα που ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ δεν διαθέτει στον ΠΕΛΑΤΗ ΤΟΥ το εγχειρίδιο, τα βάζουμε με την αντιπροσωπεία που δεν το διαθέτει σε ΠΕΛΑΤΗ ΑΛΛΟΥΝΟΥ.... ???
ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΛΙΓΑΚΙ.....
Όπως ο πελάτης έχει "δικαίωμα" να ψωνίσει από όπου βρεί φθηνότερα, έτσι και ο έμπορος έχει "δικαίωμα" να μην ασχοληθεί με αυτόν την στιγμή που δεν έχει γίνει καμμία συναλλαγή μεταξύ τους...
Δεν ειπα οτι η συγκεκριμενη επιχειριση σαμποταρει καποιον.
Ουτε ειπα οτι περιμενω να μου δωσει καποιος κατι για το οποιο πληρωσε, χωρις εγω να ειμαι πελατης του.
Απλα ειπα οτι μπορω να επιλεξω ΕΓΩ απο που θα ψωνιζω, χωρις να "πουλαω" κανεναν.
Βασικα δεν "ειπα" τιποτα... αλλα ¨εγραψα"...
:beer:
:lol:
Α, και...
Καλημερα!
:sun:
Βασικά....ούτε ξέρεις τι έγραψες....:wave2:
ΚΑΛΗΜΕΡΑ...
Μηπως αν αγορασεις casio απο γυφτο και δεν δουλευει, θα πας στην EΛΜΗ να στο αντικαταστησουν?
Το Casio από γύφτο συνήθως είναι μαϊμού........... Υπονοείς τίποτα τέτοιο για τα παραεισαγωγής???
η αρνηση να κανουν service ή επισκευη σε μηχανακι παραεισαγωγης ειναι σωστο ή λογικο ή σωστη επιχειρηματικη πολιτικη?
ετυχε σε μενα οταν απευθυνθικα σε συνεργειο της μοτοδυναμικης για το diversion. <<δεν το αναλαμβανουμε γιατι ειναι παραεισαγωγης.....ευχαριστουμε που μας προτιμησατε>>
ανταλακτικα παντος για το μηχανακι πουλανε και ας μην το εχουν εισαγει ποτε (το 400αρι δηλ).
δεν το καταλαβαινω αυτο,
ναι να σου πουλησω τα ανταλλακτικα αλλα ξερεις δεν αναλαμβανω την επισκευη του γιατι δεν το εχω φερει εγω!!!
Προσπαθούν να κάνουν ότι μπορούν για να αποτρέψουν τα παραεισαγωγής.
Αμ δε!
με τα "ρέστα" εγώ πήρα πλήρη στολή, καθόλου δεν με νοιάζει το "σέρβις" τους............
Μιλάω για Suzuki ε.......
Αρχικά δημιουργήθηκε από stako
Προσπαθούν να κάνουν ότι μπορούν για να αποτρέψουν τα παραεισαγωγής.
Αμ δε!
με τα "ρέστα" εγώ πήρα πλήρη στολή, καθόλου δεν με νοιάζει το "σέρβις" τους............
Μιλάω για Suzuki ε.......
ΕΤΣΙ !!!!!!!!!!!!!!!
:beer:
Βασει νομοθεσιας ειναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ να εξυπηρετησουν οποιοδηποτε μηχανακι της κατασκευαστριας εταιριας που αντιπροσωπευουν ολα τα υπολοιπα ειναι κολοκυθια της μαιμους!!!
Δηλαδη εαν πατε στο εξωτερικο και σας χαλασει η μηχανη η εκει αντιπροσωπεια θα σας πει αααα δεν το πηρατε απο εδω ...χασατε;
Νομιζω οτι εχουμε χασει λιγο την μπαλα...απλα πονταρουν στην ελληνικη μαλ@κια μας...τον ωχαδερφισμο και το δε βαριεσαι θα παω αλλου!
Λαθος μεγαλο...απλα η yamaha η kawasaki και η suzuki εχουν διαφορετικες τιμες απο την υπολοιπη ευρωπη με αποτελεσμα να συμβαινουν αυτα τα ευτραπελα....η honda εχει εννιαια πολιτικη τιμων σε ολη την ευρωπη ...δεν σας εχει κανει εντυπωση γιατι δεν ερχονται παραεισαγωγης honda!
Διοτι και στην αγγλια και στην ολλανδια εχουν την ιδια τιμη με την ελλαδα...
τεσπα
Μητσο βαλε ενα ποστ στα fazer να βρεθεις με ενα παιδι που εχει ελληνικο (τρομαρα τους) να στο δωσει να το αντιγραψεις να τελειωνει το θεμα
Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
Λαθος μεγαλο...απλα η yamaha η kawasaki και η suzuki εχουν διαφορετικες τιμες απο την υπολοιπη ευρωπη με αποτελεσμα να συμβαινουν αυτα τα ευτραπελα....η honda εχει εννιαια πολιτικη τιμων σε ολη την ευρωπη ...δεν σας εχει κανει εντυπωση γιατι δεν ερχονται παραεισαγωγης honda!
Διοτι και στην αγγλια και στην ολλανδια εχουν την ιδια τιμη με την ελλαδα...
Χμμ, γιατί έχω την εντύπωση ότι υπάρχουν και σε Honda μειωμένες τιμές σε γνωστά μαγαζιά παραεισαγωγών??? Είμαι 99% σίγουρος ότι το CBR600 (γιατί αυτή τη κατηγορία έψαχνα όταν ήταν να αγοράσω), το δίνουν περίπου 10000, 1000? διαφορά από την "επίσημη" τιμή.
:confused:
ρε συ στακ απο την επισημη τιμη κατεβαινεις 600 ευκολα απο τον εμπορο αρα μιλας για 400 ευρα διαφορα απο την τιμη που θα παιρνες το ελληνικο....σε συμφερει;
Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
ρε συ στακ απο την επισημη τιμη κατεβαινεις 600 ευκολα απο τον εμπορο αρα μιλας για 400 ευρα διαφορα απο την τιμη που θα παιρνες το ελληνικο....σε συμφερει;
Όχι, αν το καταφέρεις να έχεις τέτοια μείωση από την επίσημη τιμή τότε στάνταρ δε σε συμφέρει. Φαντάζομαι μιλάς για μετρητά όμως? Αλλιώς πως να σου κόψουν τόσο μεγάλο ποσό (σχεδόν 8% στα 11000)?
Από την άλλη αν μιλάμε για μετρητά μπορείς να κάνεις παζάρια και με τον παραεισαγωγέα και να πετύχεις επίσης χαμηλότερη τιμή (όχι πολύ χαμηλότερη πάντως και ίσως και καθόλου σε ορισμένους).
Καλά ρε παιδιά, για να γίνω πιο σαφής και να σας κάνω σαφή την απάντηση που μου έδωσαν σαν "πιο έξυπνος" που είμαι, στην απάντηση που μου έδωσαν μου κάνουν σαφή ότι δεν ασχολούνται καθόλου με μοτοσικλέτες παραεισαγωγής δηλ. ούτε καν μου ΠΟΥΛΑΝΕ το ower manual
.-:mad:
Αρα δεν γίνεται λόγος για τσαμπέ αλλά ουτε και επι πληρωμής. Φωτοτυπίες από το ελληνικό θα βρώ, μην μου αγχώνεστε:lol:
dankannn
07/10/2005, 22:44
Αυτή ήταν η απάντηση από τον SARACAKI όταν ζήτησα ένα mαnual.
Πέμπτη βράδυ το ζήτησα και Δεύτερα πρωί ήταν στο σπίτι.
Το παραθέτω για να βλέπουμε και της αλλες αντιπροσωπείες και πως λειτουργούν.
Το μηχανάκι μου ήταν από γερμάνια παραεισαγωγης.
Αγαπητέ κύριε xxxxxxxxxx.
Καταρχήν θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την προτίμηση σας στα προϊόντα της εταιρείας μας. Έπειτα θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η HONDA για τη συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα προτείνει λάδι για τετράχρονο κινητήρα με ιξώδες SAE 10W-40 και προδιαγραφή SE, SF ή SG κατά το πρότυπο API.
Σχετικά με το δεύτερο ερώτημα σας θα θέλαμε να μας ενημερώσετε για την ταχυδρομική σας διεύθυνση για να σας αποστείλουμε ένα εγχειρίδιο χρήσης ιδιοκτήτη στα Ελληνικά.
Για αυτήν την επικοινωνία σας αλλά και για οτιδήποτε άλλο χρειαστείτε, το τεχνικό τμήμα της εταιρείας μας είναι στη διάθεση σας, στα τηλέφωνα 210 3483622 κος Περσίδης Ιωάννης και 210 3483624 κος Αγορίτσας Μαρίνος.
Φιλικά
Μ. Αγορίτσας
Τεχνική Διεύθυνση Μοτοσυκλετών
Γενική Αυτοκινήτων Α.Ε.Β.Ε.
Τηλ.: 210 3483624
E-mail: magorits@saracakis.gr
dimitris74
08/10/2005, 00:55
Αρχικά δημιουργήθηκε από kapeos
Καλά ρε παιδιά, για να γίνω πιο σαφής και να σας κάνω σαφή την απάντηση που μου έδωσαν σαν "πιο έξυπνος" που είμαι, στην απάντηση που μου έδωσαν μου κάνουν σαφή ότι δεν ασχολούνται καθόλου με μοτοσικλέτες παραεισαγωγής δηλ. ούτε καν μου ΠΟΥΛΑΝΕ το ower manual
.-:mad:
Αρα δεν γίνεται λόγος για τσαμπέ αλλά ουτε και επι πληρωμής. Φωτοτυπίες από το ελληνικό θα βρώ, μην μου αγχώνεστε:lol:
ο τυπας που σου πουλησε την μηχανη δεν εχει να σου δωσει ελληνικο manual? αυτος ειναι ο μονος παρανομος ουσιαστικα μιας και εισαγει και εμπορευεται προιοντα χωρις ελληνικο manual,
ελπιζω μονο να σταθει στο υψος του αν χρειαστει κατι,
;) ;)
steliosf78
13/12/2005, 23:11
re paidia ti na pw exoyme xasi tin mpala! ti paei na pei hsagogh kai para hsagogh?
diladi ama agorasw to moto apo elada kai paw bolta italia h germania kai paui kati ? ti ua moy poyn ekei oti epidi den to agorases apo edo traba gr na soy to ftiajoyn YAMAHA exw tin entiposh oti einai mia kai apla exei enan antiprosopo se kaye xora!
kai apo tin alh einai san na agorasw to moto apo krhth (topiko antiprosopo) kai na anebo auhna kai na moy poyn oti den se kaliptoyme kai pigene pali krhth giati apo ekei to pires!
einai sobara pragmata ayta ? h mono edo ginonte (GR)????????????????/
:sick: :sick: :sick: :sick: :sick: :sick:
Τα νομικα πλαισια κυριοι εγω δεν τα γνωριζω πολυ καλα ξερω ομως απο πρωτο χερι οτι ο πρωτος που θα επρεπε να απυθυνθει ο Kapeos θα ηταν ο εμπορος που πηρε το μηχανακι...
Κι' εγω το Kawasaki παραεισαγωγης το πηρα, (ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΟ DEALER HONDA!!!!),
ΑΛΛΑ... ο τυπος μου εδωσε το ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΑΤΟ USER's MANUAL + το βιβλιαρακι των service της μηχανης, και μου ζητησε κι' ολας μετα το πρωτο service να ξαναπερασω απο το μαγαζι του για να κοψει ενα αποκομμα και να το στειλει στα κεντρικα της Kawasaki στην Ευρωπη ωστε η εγγυηση να ισχυει ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΚΑΙ στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
Αυτα τα λιγα γνωριζω... ο εμπορος ομως ηδη εχει κερδισει τον σεβασμο μου!