View Full Version : Αγορα - BMW K1300s
καλησπέρα,
μετά απο ένα χρόνο παραμονής στο εξωτερικό και αφου αποχωρήστικα το fazeraki μου, είμαι στα πρόθυρα για αγορα μιας μεταχειρισμένης k1300s. Βρίσκομαι δίπλα απο Γερμανία οπότε λέω να ψακτώ μέσω του mobile.de για εύρεση μεταχεισμένης αν και οι τιμές πλέον δεν έχουν μεγάλη διαφορά απο αυτές που βλέπω στο car.gr
Προς τους κάτοχους και όχι μόνο, τιπς για το τι πρέπει να προσέξω ή οτιδιποτε άλλο σχόλιο ευπρόσδεκτο.
Allst@rf
07/02/2013, 17:20
Ωραίο διαστημοπλοιο ...
Με το καλό και καλά χλμ...
sapila racing
07/02/2013, 18:26
καλησπέρα,
μετά απο ένα χρόνο παραμονής στο εξωτερικό και αφου αποχωρήστικα το fazeraki μου, είμαι στα πρόθυρα για αγορα μιας μεταχειρισμένης k1300s. Βρίσκομαι δίπλα απο Γερμανία οπότε λέω να ψακτώ μέσω του mobile.de για εύρεση μεταχεισμένης αν και οι τιμές πλέον δεν έχουν μεγάλη διαφορά απο αυτές που βλέπω στο car.gr
Προς τους κάτοχους και όχι μόνο, τιπς για το τι πρέπει να προσέξω ή οτιδιποτε άλλο σχόλιο ευπρόσδεκτο.
Μαλλον πιο φτηνα θα το βρείς Ελλάδα πλέον.
Να προσέξεις το κιβώτιο, τα πρωτα ειχαν ευπάθεια και άλλαζαν καμπάνες συχνά.
Και όπως σε όλα τα νεότερα BMW το διαφορικό.
MG-KTiNoS
07/02/2013, 18:54
Ok επειδή το χιούμορ πέθανε εδώ θα στο πω σοβαρά
Μη το πάρεις είναι ρημάδι.
2 φίλοι το πήραν και σκάσανε ένα κάρο λ7 σε επισκευές.
Άξονες, ιντζέξιον και ένα κάρο άλλες σαχλαμάρες.
Πέφτανε τα χιλιοτρακοσάρια σύννεφο.
Τα έδωσαν και οι 2 σ ένα χρόνο.
Μιλάμε για σοβαρή χρίση έτσι?
Όχι το πήρα και σέρνομαι με 140 στην εθνική.
ΤΕΛΟΣ
Billymuse
07/02/2013, 19:05
αν το πάρεις θα κόψουμε τη πίτα πάλι για να έρθεις και εσύ να δούμε τον νέο σου μηχανάκι με το καλό :p
Και όπως σε όλα τα νεότερα BMW το διαφορικό.
Το λενε 'διαφορικο' γιατι διαφοριζεται καποια στιγμη ο πισω τροχος απο το υπολοιπο της μηχανης :lol:
Shaolin Monk
07/02/2013, 20:29
Το λενε 'διαφορικο' γιατι διαφοριζεται καποια στιγμη ο πισω τροχος απο το υπολοιπο της μηχανης :lol:
:lol::bawl::cry::bawl:
τοσο άσχημα τα πράματα δηλαδή? διαβασα οτι βγαζει προβληματα αλλά νόμισα ότι θα έχουν λυθεί με τις ανακλήσεις κτλ...
τοσο άσχημα τα πράματα δηλαδή? διαβασα οτι βγαζει προβληματα αλλά νόμισα ότι θα έχουν λυθεί με τις ανακλήσεις κτλ...
Τα πρωτα 1300 ειχαν θεματα, τα τελευταια δεν ξερω δεν απαντω.
Δεν παιρνεις λεω εγω κανα zzr1400 (που εχει και abs) να εχεις το κεφαλι σου ησυχο?
Του ριχνει και καμια 50ρια αλογα...
Μη πάρεις από τα πρώτα. Από τα επόμενα go for it
ορίστε. http://suchen.mobile.de/motorrad-inserat/bmw-k1300s-safety-dynamic-oy-mittelberg/156128710.html?&origin=PARK&ticket=ST-489025-tRMDsOxzmoxUURi7wYnj-mycas46-2_c01_4201
πολλά τα φράγκα..δυσκολα τα πράματα. πιστευω θα πρέπει να κοιταξω προηγούμενο μοντέλο (http://suchen.mobile.de/motorrad-inserat/bmw-k-1200-s-aachen/159257886.html?lang=en&pageNumber=1&__lp=8&scopeId=MB&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelDescription=k1200s&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.makeId=3500&makeModelVariant2.modelDescription=k1300s&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&makeModelVariantExclusion1.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Motorbike&segment=Motorbike&minFirstRegistrationDate=2009-01-01&maxFirstRegistrationDate=2011-12-31&negativeFeatures=EXPORT).
thanos_s
08/02/2013, 19:44
Τι αγοραζετε Ρπμ :/
dimitris777
08/02/2013, 21:18
Τα πρωτα 1300 ειχαν θεματα, τα τελευταια δεν ξερω δεν απαντω.
Δεν παιρνεις λεω εγω κανα zzr1400 (που εχει και abs) να εχεις το κεφαλι σου ησυχο?
Του ριχνει και καμια 50ρια αλογα...
Σωστος ο φιλος...ή ενα busa και γλυτωνεις φραγκα και παρατραγουδα. Οτι και αν αποφασισεις....καλοταξιδο να ειναι.
:beer:
τα άλογα δεν είναι θεμα ρε παιδιά...να την καβαλάω πιο πολύ απο το να τη φτιάχνω θέλω.
τα άλογα δεν είναι θεμα ρε παιδιά...να την καβαλάω πιο πολύ απο το να τη φτιάχνω θέλω.
Δεν ειναι σε απολυτα μεγεθη, αλλα ειναι σε σχεση με την 'ανεση' με την οποια βγαινουν. Τα Κ- τα 'νοιωθεις' οταν δουλευουν μεσο-ψηλα, ενω τα μπουσα και ζζρ εχουν πιο αερινη λειτουργια (ειδικα το δευτερο που σε κανει να νομιζεις οτι ο κινητηρας ειναι τουρμπινα).
Μαλιστα, αν θες η αγορα σου να ειναι οσο το δυνατον πιο αποδοτικη σε σχεση με τα χρηματα που θα δωσεις, χτυπα ενα τελειως μαμα μπουσα 03-07 και επενδυσε σε αναρτησεις. Την αξιοπιστια, την αψογη λειτουργια του ψεκασμου, την οικονομια καυσιμου και το level of refinement της μηχανης αυτης, το κατα 10 χρονια νεοτερο κ13 τα βλεπει με το κυαλι.
281557
indianos950
26/02/2013, 00:57
Σαν πρωην κατοχος κ1200 θα λεγα ΜΑΚΡΙΆ θα συμφωνήσω με τον κ.κ big από πανω διότι με 4000 παιρνεις busa gen.1 και με 1500 το κάνεις οπως θες αν δεν ειναι ήδη έτοιμο
nicksior
27/02/2013, 10:03
Δεν ειναι σε απολυτα μεγεθη, αλλα ειναι σε σχεση με την 'ανεση' με την οποια βγαινουν. Τα Κ- τα 'νοιωθεις' οταν δουλευουν μεσο-ψηλα, ενω τα μπουσα και ζζρ εχουν πιο αερινη λειτουργια (ειδικα το δευτερο που σε κανει να νομιζεις οτι ο κινητηρας ειναι τουρμπινα).
Μαλιστα, αν θες η αγορα σου να ειναι οσο το δυνατον πιο αποδοτικη σε σχεση με τα χρηματα που θα δωσεις, χτυπα ενα τελειως μαμα μπουσα 03-07 και επενδυσε σε αναρτησεις. Την αξιοπιστια, την αψογη λειτουργια του ψεκασμου, την οικονομια καυσιμου και το level of refinement της μηχανης αυτης, το κατα 10 χρονια νεοτερο κ13 τα βλεπει με το κυαλι.
281557
Ναι!
Και συνεπιβάτης σαν κρεμασμένη μπεκάτσα σε πουλιάστρα κυνηγού :lol:
Ναι!
Είχες μπούσα ή είπες να πεις κι εσύ κάτι;
Ναι!
Εχω κανει ταξίδι συνεπιβατης σε μπουσα.
Δεν εχω κάτσει ποιο άνετα σε 'σπορ-τουρινκ' μοτοσακο.
Δε θα συγκρίνω τη θέση του συνεπιβάτη με βαραντερο, τζιες κτλ, αλλα γιαυτο που ειναι φτιαγμένο να κάνει το κάνει ΑΨΟΓΑ
Αλλά ας παραμείνουμε στην ερώτηση του φίλου μας για το BMW.
Για το ποιο είναι ΤΟ μηχανάκι για ταξιδια έχουμε ήδη δύο θρεντ.
nicksior
28/02/2013, 10:24
Είχες μπούσα ή είπες να πεις κι εσύ κάτι;
Οχι δεν είχα μπουσα.
Εχω μάτια όμως και βλέπω.
Ναι! Γράφω , όχι και τόσο συχνά , για να πώ την γνώμη μου και όχι για να "την πώ" σε κάποιον.
Αυτά.
Οχι δεν είχα μπουσα.
Εχω μάτια όμως και βλέπω.
Ναι! Γράφω , όχι και τόσο συχνά , για να πώ την γνώμη μου και όχι για να "την πώ" σε κάποιον.
Αυτά.
Ε κάνε μια βόλτα τότε στην πίσω σέλα και μετά γράψε και δώσε συμβουλή σε κάποιον που ψάχνει ανάλογη μοτό και μην λες τι βλέπεις αλλά να λες τι ξέρεις.
Αυτά.