PDA

View Full Version : αναλωσιμα suzuki

intruder
07/02/2013, 21:58
μηπως καποιος ξερει τα γραναζια-αλυσιδα -τακακια φρενων μαμα τι κωδικο εχουν κ απο που τα προμηθευομαστε(κ τιμη εαν ειναι εφικτο)?μονο απο σφακιανακη?εδω στη επαρχια τι κανουμε?στο ebay κ αλλου πως μπορω να τα ψαξω?

Ichigo
07/02/2013, 22:22
Ξεκίνα από εδώ: http://www.partzilla.com/parts/search/Suzuki/Motorcycle/2008/GSF1250SA/parts.html
Υπάρχει περίπτωση ο Σφακιανάκης να στέλνει και σε επαρχία. Κάνε ένα τηλ να σου πουν εκεί.

Οι αλυσίδες που φοράνε τα δικά μας είναι της RK. Έκπροσωπούνται και στην Ελλάδα.
http://www.rk-japan.co.jp/global/link.htm

amyroukai
13/02/2013, 09:21
Εξαιρετικές είναι και οι DID, όπως μπορεί να βεβαιώσει και ο Pektis που τις κρατάει καμμιά 60,000 χιλιόμετρα και επίσης αντιπροσωπεύονται στην Ελλάδα.

Τακάκια γιατί να μην βάλεις κάτι άλλο; Έχει πολύ καλές λύσεις σε aftermarket, όπως τα CL Brakes και τα EBC.

Δεν χρειάζεσαι τον κωδικό της Suzuki για να ψωνίσεις απ' έξω. Αν ψάξεις στο ebay για "Suzuki Bandit XX (χρονιά) chain kit" ή "brake pads" θα σου βγάλει αποτελέσματα.

pektis
27/02/2013, 08:59
Ναι οντως... Ρεκορ εκανα με την τελευταια did... 59.000χλμ.!
Το δικο μου ομως φοραει την 530 που ειναι πιο ''βαρια'' και γι'αυτο να ειχε και παραπανω διαρκεια στα χιλιομετρα...
Η RK το πολυ να μου εβγαζε 26-30.000χλμ.

Dant3
27/02/2013, 17:24
Φιλτρο λαδιου μαμα ποσο εχει ξερουμε?
απο που να το παρω?
για suzuki sv

pektis
28/02/2013, 10:47
Φιλτρο λαδιου μαμα ποσο εχει ξερουμε?
απο που να το παρω?
για suzuki sv

Για sv απο αντ/πεια νομιζω στα 10€

Pan (dvs)
29/05/2013, 17:28
Σε πολλες περιπτωσεις στις aftermarket αλυσιδες χρειαζεται να αφαιρεσουμε κομματι για να καθησουνε,ακομη και στις did.

rayjack
26/11/2013, 00:46
Για και χαρα σας

Ξερη κανεις που θα βρω original Μανιταρια για Bandit GSF 650 S

Σας ευχαριστω

Pan (dvs)
26/11/2013, 08:05
Βγαινουνε original καταρχην?

Για δειτε και το παρακατω οι υπολοιποι: http://www.oemmotorparts.com/oem4.asp?M=Suzuki&T=GSF650&Y=(E2)%202007&L=SU4_-3431

Εχει του κωδικους των εξαρτηματων.

pektis
05/12/2013, 20:18
Για και χαρα σας

Ξερη κανεις που θα βρω original Μανιταρια για Bandit GSF 650 S

Σας ευχαριστω

Original δεν εχει η αντ/πεια?:confused:

dimzan
05/12/2013, 21:10
η οριτζιναλ ειναι μονοκομματη, και εινια αυτη που φορουσε το μηχανακι απο καινουριο.

η suzuki δινει σαν ανταλλακτικο μη μονοκομματη, και ειναι προφανες γτι για να μπει μονοκομματη θα πρεπει να λυθει το μισο μηχανακι.

Το λεω γιατι οταν την αλλαξα πηραμε το ανταλλακτικο απο μεσα απ τη suzuki. Κουτι αλυσιδας με brand suzuki , ομως δεν ηταν μονοκομματη. Πρωφανως απο καπου αλλου τις προμηθευονται. Τωρα αν αξιζαν τα 200+ ευρω που την πληρωσαμε θα δειξει, αν και δε νομιζω

pektis
06/12/2013, 14:58
η οριτζιναλ ειναι μονοκομματη, και εινια αυτη που φορουσε το μηχανακι απο καινουριο.

η suzuki δινει σαν ανταλλακτικο μη μονοκομματη, και ειναι προφανες γτι για να μπει μονοκομματη θα πρεπει να λυθει το μισο μηχανακι.

Το λεω γιατι οταν την αλλαξα πηραμε το ανταλλακτικο απο μεσα απ τη suzuki. Κουτι αλυσιδας με brand suzuki , ομως δεν ηταν μονοκομματη. Πρωφανως απο καπου αλλου τις προμηθευονται. Τωρα αν αξιζαν τα 200+ ευρω που την πληρωσαμε θα δειξει, αν και δε νομιζω

Για τα μανιταρια αναφερομουν!

Για αλυσιδα μονο did (δοκιμασμενη);)

amyroukai
07/12/2013, 11:49
Και η μονοκόμματη εύκολα μπαίνει. Δοκιμασμένο :)

pektis
07/12/2013, 13:28
Και η μονοκόμματη εύκολα μπαίνει. Δοκιμασμένο :)
;):beer:

Viper4
07/12/2013, 13:59
αλυσιδογράναζα από ebay και μόνο! Μισή τιμή! Εγώ προτιμώ τις DID αλυσίδες.

astrahan
11/12/2013, 11:39

Το λεω γιατι οταν την αλλαξα πηραμε το ανταλλακτικο απο μεσα απ τη suzuki. Κουτι αλυσιδας με brand suzuki , ομως δεν ηταν μονοκομματη. Πρωφανως απο καπου αλλου τις προμηθευονται. Τωρα αν αξιζαν τα 200+ ευρω που την πληρωσαμε θα δειξει, αν και δε νομιζωΗ εμπειρία έχει δείξει ότι είτε οι ''μαμίσιες'' είτε οι επώνυμες after market αντέχουν σχεδόν τα μισά χλμ από την αλυσίδα πρώτης τοποθέτησης.Ισχύει αυτό,κι αν ναι,για ποιό λόγο;

sapila racing
11/12/2013, 11:59
Η εμπειρία έχει δείξει ότι είτε οι ''μαμίσιες'' είτε οι επώνυμες after market αντέχουν σχεδόν τα μισά χλμ από την αλυσίδα πρώτης τοποθέτησης.Ισχύει αυτό,κι αν ναι,για ποιό λόγο;

Δεν έχω bandit αλλά δεν έχω παρατηρήσει κατι τέτοιο. Τωρα πχ που ειμαι στην 2η αλυσίδα στο Hornet εχω περάσει τα χλμ που εκανα με την original, σε λίγο θελει άλλαγμα βέβαια.
Αναλόγως την μοτοσυκλέτα η original αλυσίδα μπορεί να είναι απο πολύ καλής ποιότητας εως και τελείως μάπα. Συνήθως ισχύει το πρώτο, αλλά υπαρχουν κι εξαιρέσεις ( πχ yamaha ΧΤ660).

Οπως και να χει σε καμμί απερίπτωση δεν αξίζει να αγοράσει κανείς αλύσίδα απο την Suzuki/Yamaha/Honda/Κawasaki κλπ κλπ. Την αγοράζεις απο εταιρεία που αντιπροσωπεύει DID/RK/Regina/CZ, οτι θελεις τελος πάντων και την πληρώνεις πάντα φτηνότερα.

steliosk_r
19/02/2014, 16:03
Καλησπερα και απο εμενα.Μετα απο μια γελοια σουπα, εχει σπασει η βαση του πισω αριστερα μαρσπιε. Εχω ενα bandit 650s K8. Υπαρχει κανεις ρε παιδια που να εχει τιποτε απο κανενα τρακαρισμενο; Καινουριο εχει 95,00€ και μεταχειρισμενο εχω ψαξει παντου στο ιντερνετ και δεν βρισκω

dimzan
19/02/2014, 19:33
Καλησπερα και απο εμενα.Μετα απο μια γελοια σουπα, εχει σπασει η βαση του πισω αριστερα μαρσπιε. Εχω ενα bandit 650s K8. Υπαρχει κανεις ρε παιδια που να εχει τιποτε απο κανενα τρακαρισμενο; Καινουριο εχει 95,00€ και μεταχειρισμενο εχω ψαξει παντου στο ιντερνετ και δεν βρισκω

απιθανο να το βρεις αυτο το ανταλλακτικο. σε αντιστοιχη περιπτωση φιλου (δεξια βαση πισω μαρσπιε) αναγκαστηκε να το αγορασει καινουριο. συνεχισε να ψαχνεις μηπως και βρεθει τιποτα.

yes-u
19/02/2014, 19:35

Ανάλογα με τη ζημιά, μπορείς να το κολλήσεις με αλουμινοκόλληση...το έχω κάνει στο πίσω δεξιά...το αισθητικό αποτέλεσμα, με ένα καλό τρόχισμα μου φαίνεται μούρλια αν το συγκρίνω με 95 €

Pan (dvs)
19/02/2014, 19:40
Ανάλογα με τη ζημιά, μπορείς να το κολλήσεις με αλουμινοκόλληση...το έχω κάνει στο πίσω δεξιά...το αισθητικό αποτέλεσμα, με ένα καλό τρόχισμα μου φαίνεται μούρλια αν το συγκρίνω με 95 €

Αλουμινοκολληση και στο τελος περασμα με πολυ λεπτο γυαλοχαρο.