Σύνδεση

View Full Version : Aek-zenith 0-1

Gandalf dr685sm
30/09/2005, 08:28
το είπα απο την αρχή και το ξαναλέω τώρα... η φετινή ομάδα της ΑΕΚ είναι υποδεέστερη της περσινής...

Είναι εμφανές οτι οι παίκτες πασχίζουν , ζορίζονται , κάνουν οτι μπορούν, αλλά τους λείπει κάτι βασικό...

Η ΧΗΜΕΙΑ...

Αυτό που πέρισυ είχε βγάλει μάτια , με αυτοματισμούς που είχαν λές και έπαιζαν χρόνια μαζί.

Ήταν εμφανές χθές οτι έλειπε το "κάτι" που θα έδινε την ανάφλεξη για να ισοπεδώσουν μια Zenith που ήταν μετριοτάτων δυνατοτήτων.
Μπορεί η άμυνα να πήγαινε καλά, αλλά ήταν μονοδιάστατη και σε μπαλιές "πονηρές" ή , ας πούμε, προχωρημένης ανάπτυξης δεν μπορούσε να αντισταθεί.

Φάνηκε ειδικά σε μια βολίδα που ταρακούνησε το αριστερό δοκάρι του Σορεντίνο. Η Ρώσικη ομάδα, δεν ήταν κανένα Ευρωπαικό φόβητρο και σίγουρα δεν θα μπορούσε να αποκλείσει την ΑΕΚ, αν...

Αν υπήρχε αυτό που λέμε "χημεία"...

Ενώ έπαιζαν όλοι οι παίκτες της ΑΕΚ καλά , έδειχνε οτι δεν υπήρχε σύνδεση , για να υπάρξει ανάπτυξη.. Κάτι που βασανίζει τον Σάντος και την ομάδα απο τα πρώτα φιλικά.

Τώρα μένουν μόνο οι εγχώριοι αγώνες και σίγουρα ενα πολύ κατεβασμένο ηθικό , μιας και το goal μπήκε στο 87 , κόβωντας τα πόδια των παικτών...

Τι θα γίνει;..

Μακάρι κάτι να αλλάξει.. το μόνο σίγουρο για μένα είναι οτι , με αυτό τον τρόπο ανάπτυξης , δεν φαίνεται να μπορεί κανείς να πετάξει την μπάλα στα δίχτυα μετά απο μια καλή και ολοκληρωμένη ενέργεια.

Gandalf

Dodok edessa
30/09/2005, 08:36
κρίμα για την ΑΕΚ.Θα ήθελα να εχει μια καλή πορεία,αλλα οντως είναι άχρωμη άοσμη φέτος, σε σχέση με την περσινή ομάδα που είχε ενθουσιασμό και φρεσκάδα.
Γενικά οι ομάδες φέτος είναι χάλια. μήπως χαλαρώσανε επειδή πέσαμε εμείς ?:smokin:

GST
30/09/2005, 10:00
προς τους φιλους μου τους αεκτζιδες.....

θα σας πω λιγο την αποψη μου οσο σκληρη και αν ακουγετε και την λεω με φιλικα συναισθηματα προς την ομαδα σας.....περυση εβλεπα λοιπον την αεκ να παιζει με ενα σταδιο γεματο σε καθε αγωνα ...με ενα συσπειρωμενο κοσμο με κοινο στοχο και σκοπο και με μια ομαδα που περα απο αυτα που λεει ο μαγος και κατεμε εν μερη εχει δικιο επαιζε με παθος ...το οποιο υπαρχει και τωρα αλλα με τον πυχη πιο ψηλα απο την περσυνη χρονια.....και περυση η αεκ πηρε πολλα αποτελεσματα στο τσακ και της κατσανε και μπραβο αλλα φετος δεν καθονται και αρχισε η γκρινια ....ακουγα οπαδους να λενε θα παμε για πρωταθλημα θα ..θα..θα... παιδες θυμιζετε γκομενες οι οποιες περυση δεν ειχαν βρακι να βαλουν και φετος που τους εκατσε μια καλη την ειδανε κυριες με την μια....η αεκ κανει μια καινουργια αρχη και οχι απο το 0 απο το -10 αν περυση της εκατσε δεν σημαινει οτι και φετος θα ειναι το ιδιο .....τα παντα και ειδικα στο ποδοσφαιρο το κινει το χρημα και στην περιπτωση σας δυστηχως δεν υπαρχει και πρεπει να πορεφθητε με αυτα που εχετε...με σωστη διαχειρηση οπως και γινεται.....

εσεις απο την αρχη αρχιζεται να τσακωνεστε για τον υμνο για το χουλιγκανισμο και κοψατε και το γηπεδο...ξενερωνεται ευκολα και σιγουρα ουτε εσεις δικαιολογητε το παθος που ειχατε περυση σαν κοινο της ομαδας ....αυτα φιλικα παντα γιατι και εγω θελω η αεκ να γινει καλη ομαδα....γιατι με το πρωταθλημα της κολοπετινιτσας που βλεπουμε μην περιμενετε να παει μπροστα το ελληνικο ποδοσφαιρο:wave2:

Gandalf dr685sm
30/09/2005, 10:10
μισό λεπτό...ποιός έκοψε το γήπεδο;...

Χθές ήμουν στην 10 και αν θυμάμαι καλά στο MATRIX έδειχνε 40.000 περίπου οπαδούς!!!!!

Το ίδιο και ίσως περισσότεροι θα είμαστε και με τους Κόκκινους..την Κυριακή.!!

Κανείς δεν γκρινιάζει απο τους λογικα΄σκεπτόμενους... Απλά διαπιστώσεις κάνουμε... και θα έλεγα τα ίδια όπως έλεγα και απο την αρχή αν κερδίζαμε τελικά χθές..

Είναι μονοδιάστατη αυτή η ομάδα σε σύγκριση με πέρισυ... και το άσχημο είναι οτι είναι και φανερό...

Η ΑΕΚ όντως κάνει αρχή αλλά καλό είναι να μην έχει και πισωγυρίσματα. Καλό είναι να μένει σταθερή αν δεν μπορεί να πάει πιο πάνω... κανείς δεν κατηγορεί κανένα... Ούτε γιουχάραμε παίκτες ούτε προπονητή , όπως κάνουν οι υπόλοιποι μεγάλοι...του Ελληνικού πρωταθλήματος.

Κανείς δεν ζήτησε πρωτάθλημα...θέλουμε απλά να βλέπουμε μπάλα. Αν έρθει η νίκη μαζί με αυτό , έχει καλώς. ΑΝ οχι .. τότε απλά προβληματιζόμαστε... και δεν γκρινιάζουμε όπως κάνουν οι υπόλοιποι που απαιτούν εδώ και τώρα τίτλους και κούπες CH.L.
http://www.contra.gr/Soccer/Europe/ChL/Olympiacos/103443.html

η μήπως να θυμηθούμε τι λέγατε οι πράσινοι για τον Μαλεζάνι πριν την Βέρντερ και την Λειβαδιά;....

Κατάλαβες ποιά είναι η διαφορά μας τώρα.;;;;

Εμείς γνωρίζουμε τις δυνατότητες μας και θέλουμε να γίνουμε καλύτεροι ...οχι να πάρουμε με το έτσι-θέλω τίτλους και κούπες.
Μπορείς να πείς το ίδιο και για την ομάδα σας ή οι κόκκινοι για την δική τους;;;

Gandalf

idi
30/09/2005, 10:12
1. we drink it!!!

2. GST ναι Ξενερωνουμε γιατι το προγραμμα ηταν να κανουμε ενα βημα μπροστα καθε φορα... και οχι πισωγυρισματα....

η ομαδα δε κανει τιποτα. 0 αναπτηξη... χαλια στησιμο... ο προπονητης ι 3 μηνες τωρα δεν εχει κατασταλαξει σε μια 11δα... ουτε καν παθος δεν εχουμε....

3. μας εχει εγκαταληψει και η τυχη (απο περσυ στο παιχνιδι με τον Ιωνικο... σερι γκαντεμια μας παει)

4.το ματσακι τη Κυριακη θα το παρουμε!!!(παντα κοντρα στα προγνωστικα αυτη η ομαδα) αλλα δε λεει τιποτα αυτο εγω παλι ξενερωμενος θα ειμαι ειδα την ΑΕΚ να κατρακυλα στη καταταξη της UEFA απο πρωτη ελληνικη ομαδα (πριν 3-4 χρονια) ... στο πατο!!!!

χαλια μαυρα

5.ΤΗ ΚΥΡΑΙΚΗ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΟΑΚΑ... :( :( :( :( :(

la_villa
30/09/2005, 10:25
Χο Xo Xo

νταν...νταν...νταν (καμπάνες ντε)

Λιοιπόν....χμ.....την κυριακή έρχεται το τρισάγιο!!
:lol: :lol: :lol:

Υ.Γ κρίμα πάντως για την άεκ.Καλό θα ήταν να πέρναγε.

Πρέπει και οι μικρές ομάδες να παίζουν που και που Ευρώπη.Ετσι για την εμπειρία...:lol: :lol:

Gandalf dr685sm
30/09/2005, 10:29
Πρέπει και οι μικρές ομάδες να παίζουν που και που Ευρώπη.Ετσι για την εμπειρία

Συμφωνώ .... άλλωστε νομίζω οτι η δική σας ομάδα , απο τις εμπειρίες που έχει πλέον , έχει γίνει βετεράνος και ενδεικτικό σημείο αναφοράς ακόμα και για τον Ferguson.

Για την Κυριακή, είπαμε... θα δούμε τι θα γίνει.. στο γήπεδο μιλάνε καλύτερα...

Gandalf

GST
30/09/2005, 10:30
την απαντηση στην εδωσα πιο πανω αλλα δεν την επιασες .....περυση η ομαδα ειχε ενα οραμα μια συσπειρωση εν οψη της κατρακυλας που την οδηγησε σε αυτα τα αποτελεσματα και την καλη πορεια ....φετος που αρχισε να ισιωνει το θεμα η ομαδα ειναι λογικο να μην εχει το ιδιο παθος με περυση και να βρισκετε εκει που ειναι η δυναμικοτητα της ..με τους παιχτες που διαθετει.....δεν λεω οτι δεν εχει καλους αλλα ειναι απειροι και δυστηχως οχι μονο σε μπαλα αλλα και σε ψυχολογια που ειναι το α και το ω ....αυτο μπορεις να το δεις με τα χρονια και δυστηχως για μενα αυτο ειναι το μεγαλυτερο προβλημα του σαντος ..το κοσμο το μονο που τον νοιαζει ειναι να βλεπει μπαλα αλλα δυστηχως αυτο δν γινεται παντα ....για ριξτε και μια ματια στα οικονομικα να δειτε την βελτιωση.....ολα θα ερθουν σιγα σιγα και βημα βημα και ξεκινανε απο τα οικονομικα ...μετα δυστηχως ερχονται και οι απαιτησεις στα υπολοιπα....
φιλικα παντα ...

idi
30/09/2005, 10:30
Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
Συμφωνώ .... άλλωστε νομίζω οτι η δική σας ομάδα , απο τις εμπειρίες που έχει πλέον , έχει γίνει βετεράνος και ενδεικτικό σημείο αναφοράς ακόμα και για τον Ferguson.

Για την Κυριακή, είπαμε... θα δούμε τι θα γίνει.. στο γήπεδο μιλάνε καλύτερα...

Gandalf

:a20: :a20: :a20: :a01: :a01: :a01: :a25: :a25: :a25: :a25: :a25: :a25: :a25:
θα πληρωσει ο GAY για τη ξεφτηλα μας :lol: :lol:

idi
30/09/2005, 10:32
Αρχικά δημιουργήθηκε από GST
την απαντηση στην εδωσα πιο πανω αλλα δεν την επιασες .....περυση η ομαδα ειχε ενα οραμα μια συσπειρωση εν οψη της κατρακυλας που την οδηγησε σε αυτα τα αποτελεσματα και την καλη πορεια ....φετος που αρχισε να ισιωνει το θεμα η ομαδα ειναι λογικο να μην εχει το ιδιο παθος με περυση και να βρισκετε εκει που ειναι η δυναμικοτητα της ..με τους παιχτες που διαθετει.....δεν λεω οτι δεν εχει καλους αλλα ειναι απειροι και δυστηχως οχι μονο σε μπαλα αλλα και σε ψυχολογια που ειναι το α και το ω ....αυτο μπορεις να το δεις με τα χρονια και δυστηχως για μενα αυτο ειναι το μεγαλυτερο προβλημα του σαντος ..το κοσμο το μονο που τον νοιαζει ειναι να βλεπει μπαλα αλλα δυστηχως αυτο δν γινεται παντα ....για ριξτε και μια ματια στα οικονομικα να δειτε την βελτιωση.....ολα θα ερθουν σιγα σιγα και βημα βημα και ξεκινανε απο τα οικονομικα ...μετα δυστηχως ερχονται και οι απαιτησεις στα υπολοιπα....
φιλικα παντα ...

το προβλημα οπως ειπα παραπανω ΔΕΝ ειναι οι παιχτες αλλα το συστημα και ο προπονητης που ειναι 2 χρονια πισω!!!!

Gandalf dr685sm
30/09/2005, 10:36
με τους παιχτες που διαθετει.....δεν λεω οτι δεν εχει καλους αλλα ειναι απειροι και δυστηχως οχι μονο σε μπαλα αλλα και σε ψυχολογια που ειναι το α και το ω

Το πρόβλημα είναι οτι είναι οι ίδιοι ακριβώς παίκτες με προσθήκη του Βιενλίνσκι (φωτιά είναι ο μπαγάσας!!) αλλά δείχνουν ασύνδεtοι φέτος σε σχέση με πε΄ρισυ..

Και μιλάω για πάσες πλέον και οχι για πάθος... Αδυνατώ τώρα να πιστέψω οτι όλα πέρναγαν απο τον Ασουνσάο...

Εκείνο που φαίνεται ίσως είναι η απουσία του Άλβες που καθηλώνει τον Κατσουράνη πίσω αναγκαστικά για να δένει την άμυνα και αδυνατίζει το κέντρο.

Τώρα για το άπειροι.. δεν νομίζω...

Λυμπερόπουλος, Κατσουράνης, Σοάρες, Τσιρίλο,Σορεντίνο(απίστευτα σταθερός και καλός συγκριτικά με τα χρήματα που πήρε), Βιενλίνσκι, Λάκης,Δέλλας (όταν παίξει) , δεν είναι παίκτες άπειροι... το αντίθετο θα έλεγα....

Πάντως θα δούμε... ίσως και να είναι πρόσκαιρο και κάτι να αλλάξει... το οικονομικό είναι πάγιο θέμα και δεν μπαίνω σε διαδικασία να το συζητήσω , μιας και οτι λες το αποδέχομαι σε αυτό...

idi>..

Ρε φίλε... μην τα λές αυτά και μετά παίρνουν και θάρρος... είναι ο ίδιος προπονητής που σε έφερε σε ανάσα τίτλου 2 αγώνες πριν την λήξη πέρισυ...

Απλά δείχνει οτι κάτι δεν δουλεύει σωστά στο δέσιμο της ομάδας στο passing game και στην ανάπτυξη... ίσως να λείπει ο παίκτης κλειδί ή κάποιο "τρυκ" για να αποδώσει το κέντρο...

Δεν το ξέρω αυτό δεν είμαι προπονητής.. Αλλά δεν το δέχομαι οτι φταίει ο Σάντος που σου έδωσε παρολίγο τίτλο πέρισυ..εκτός αν έχει πρόβλημα πολλαπλής προσωπικότητος.

Gandalf

GST
30/09/2005, 10:41
Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
το προβλημα οπως ειπα παραπανω ΔΕΝ ειναι οι παιχτες αλλα το συστημα και ο προπονητης που ειναι 2 χρονια πισω!!!!

το συστημα παλιοχαρακτηρα το κανουν οι παιχτες και οχι ο προπονητης οσο παραλογο και αν ακουγετε αυτο!

GST
30/09/2005, 10:42
Το πρόβλημα είναι οτι είναι οι ίδιοι ακριβώς παίκτες με προσθήκη του Βιενλίνσκι (φωτιά είναι ο μπαγάσας!!) αλλά δείχνουν ασύνδεtοι φέτος σε σχέση με πε΄ρισυ..

Και μιλάω για πάσες πλέον και οχι για πάθος... Αδυνατώ τώρα να πιστέψω οτι όλα πέρναγαν απο τον Ασουνσάο...

Εκείνο που φαίνεται ίσως είναι η απουσία του Άλβες που καθηλώνει τον Κατσουράνη πίσω αναγκαστικά για να δένει την άμυνα και αδυνατίζει το κέντρο.

Τώρα για το άπειροι.. δεν νομίζω...

Λυμπερόπουλος, Κατσουράνης, Σοάρες, Τσιρίλο,Σορεντίνο(απίστευτα σταθερός και καλός συγκριτικά με τα χρήματα που πήρε), Βιενλίνσκι, Λάκης,Δέλλας (όταν παίξει) , δεν είναι παίκτες άπειροι... το αντίθετο θα έλεγα....

Πάντως θα δούμε... ίσως και να είναι πρόσκαιρο και κάτι να αλλάξει... το οικονομικό είναι πάγιο θέμα και δεν μπαίνω σε διαδικασία να το συζητήσω , μιας και οτι λες το αποδέχομαι σε αυτό...

idi>..

Ρε φίλε... μην τα λές αυτά και μετά παίρνουν και θάρρος... είναι ο ίδιος προπονητής που σε έφερε σε ανάσα τίτλου 2 αγώνες πριν την λήξη πέρισυ...

Απλά δείχνει οτι κάτι δεν δουλεύει σωστά στο δέσιμο της ομάδας στο passing game και στην ανάπτυξη... ίσως να λείπει ο παίκτης κλειδί ή κάποιο "τρυκ" για να αποδώσει το κέντρο...

Δεν το ξέρω αυτό δεν είμαι προπονητής.. Αλλά δεν το δέχομαι οτι φταίει ο Σάντος που σου έδωσε παρολίγο τίτλο πέρισυ..εκτός αν έχει πρόβλημα πολλαπλής προσωπικότητος.

Gandalf

για μενα ο παιχτης βαρομετρο λεγετε κατσουρανης...

Gandalf dr685sm
30/09/2005, 10:47
δεν διαφωνώ...αντίθετα συμφωνώ ,,...για αυτό και το αναφέρω σαν αιτία..

Τέλος πάντων... στο πρωτάθλημα και κύπελο "κωλοπετινίτσα" τώρα και να δούμε ποιός θα είναι ο αρχηγός του χωριού στο τέλος...

Ελπίζω τουλάχιστον ΠΑΟ(CH.L. μάλλον),ΟΣΦΠ (UEFA εκτός μοναδικού θαύματος),ΠΑΟΚ να παίξουν και μετά τον Μάρτη...

Gandalf

idi
30/09/2005, 10:51
ok εγω ΔΕΝ ζηταω να φυγει ο Σαντος και μου αρεσει η δουλεια που κανει ειδικα με τα πιτσιρικια

αλλα φετος κοιμαται!!!

εχει εκτος εντεκαδας το Σεζαρ(αν ειναι συνατον) γιατι δε χωραει με Λυμπεροπουλο και Βελνισκι

μετα η αμυνα εμενα μου αρεσει! το προβλημα ειναι στο κεντρο που δε μαρκαρουμε (Κατσου εκτος φορμας και Ιβιτς δε μαρκαρει γενικως... )

αυτοματισμοι δεν υπαρχουν

και ΔΕ κανουμε ευκαιριες...

τσουκου τσουκου

παλι καλα που φετος εχουμε τερματοφυλακα με @@@@δια και καλη αμυνα

Gandalf dr685sm
30/09/2005, 10:58
Μα αυτο λέμε φίλε μου...

το κέντρο είναι το πρόβλημα , κέντρο = ανάπτυξη...

Και ο κατσουράνης είναι αμυντικο-μεσαίος (sic) και οχι μέσος.
Ντεφορμέ δεν είναι , τουλάχιστον για την άμυνα που παίζει...

Νομίζω οτι φάνηκε αυτό χθές..

Για το κέντρο... δεν είναι το μαρκάρισμα, γιατί αν είδες χθες ειδικά , δεν πέρναγε μύγα.. το πρόβλημα είναι οτι απο την στιγμή που κόβουμε και κερδίζουμε μπάλα , δεν μπορεί να γίνει πασα , σωστή απο κάποιον παίκτη για μπροστά..

Τώρα για Σέζαρ που λες... ποιόν να βγάλει φίλε μου;... Λυμπερόπουλος, Βιενλίνσκι μπροστά και Σοάρες λίγο πιο πίσω... δηλαδή 4-4-2 σε 4-3-3 ίσως μετά...
Και όπως σου είπα , ... δεν είναι στην επίθεση το πρόβλημα μας...στο passing είναι... δεν δείχνει κάποιος να μπορεί να κουβαλήσει την μπάλα...

Αν είχε έρθει ίσως ο Καραγκούνης τότε... που έπαιζε και ήταν και πολύ κοντά κάποια στιγμή , ίσως να μιλάγαμε για άλλα πράγματα σήμερα... ίδωμεν...

Gandalf

GST
30/09/2005, 11:01
δεν διαφωνώ...αντίθετα συμφωνώ ,,...για αυτό και το αναφέρω σαν αιτία..

Τέλος πάντων... στο πρωτάθλημα και κύπελο "κωλοπετινίτσα" τώρα και να δούμε ποιός θα είναι ο αρχηγός του χωριού στο τέλος...

Ελπίζω τουλάχιστον ΠΑΟ(CH.L. μάλλον),ΟΣΦΠ (UEFA εκτός μοναδικού θαύματος),ΠΑΟΚ να παίξουν και μετά τον Μάρτη...

Gandalf

:lol: :lol: μετα το μαρτη:lol: ...ρε εχουμε και δουλεια λεμε .....αν περασει ο παο ουεφα θα κανω το σταυρο μου.....ρε παιδια δειτε λιγο το επιπεδο των αλλων ομαδων και των αλλων πρωταθληματων και μετα ας αποκτησουμε και απαιτησεις.....γηπεδα δεν εχουμε ακαδημιες δεν εχουμε νοοτροπια δεν εχουμε και θελουμε και τιτλους ......εκατσε μια φορα το αγιο πνευμα πανω απο την εστια μας και πηραμε το ευρωπαικο και βγηκαμε με την φουστανελα να γ....ολο το κοσμο ...που πας ρε βλαχο:lol:

ρε ιντι δεν ερχεσε να μας κοουτσαρεις στο5*5 να δουμε φως:uplate: :lol: :wave2:

GST
30/09/2005, 11:04
Μα αυτο λέμε φίλε μου...

το κέντρο είναι το πρόβλημα , κέντρο = ανάπτυξη...

Και ο κατσουράνης είναι αμυντικο-μεσαίος (sic) και οχι μέσος.
Ντεφορμέ δεν είναι , τουλάχιστον για την άμυνα που παίζει...

Νομίζω οτι φάνηκε αυτό χθές..

Για το κέντρο... δεν είναι το μαρκάρισμα, γιατί αν είδες χθες ειδικά , δεν πέρναγε μύγα.. το πρόβλημα είναι οτι απο την στιγμή που κόβουμε και κερδίζουμε μπάλα , δεν μπορεί να γίνει πασα , σωστή απο κάποιον παίκτη για μπροστά..

Τώρα για Σέζαρ που λες... ποιόν να βγάλει φίλε μου;... Λυμπερόπουλος, Βιενλίνσκι μπροστά και Σοάρες λίγο πιο πίσω... δηλαδή 4-4-2 σε 4-3-3 ίσως μετά...
Και όπως σου είπα , ... δεν είναι στην επίθεση το πρόβλημα μας...στο passing είναι... δεν δείχνει κάποιος να μπορεί να κουβαλήσει την μπάλα...

Αν είχε έρθει ίσως ο Καραγκούνης τότε... που έπαιζε και ήταν και πολύ κοντά κάποια στιγμή , ίσως να μιλάγαμε για άλλα πράγματα σήμερα... ίδωμεν...

Gandalf

μα αυτο που λες ....ειναι οτι ο κατσουρανεις που περσυ εκτος απο τα αμυντικα του καθηκοντα ειχε και την δυναμη να κατεβασει μπαλα φετος και λογικο μετα απο 2 χρονια συνεχωμενα παιχνιδια να ειναι κουρασμενος:D

Gandalf dr685sm
30/09/2005, 11:10
και τραυματίας....τουλάχιστον ήταν...

Κανείς δεν λέει κάτι άλλο...

Μα πέρισυ ήταν και απο το EURO πιό κουρασμένος ακόμα..

Οχι δεν ισχύει αυτό...

Απλά είναι μόνος πλέον οργανωτής στην ΑΕΚ και σε άμυνα και σε κέντρο.. και δεν του βγαίνει (λογικά)...

όσο τον θυμάμαι τον Κατσουράνη (απίστευτα καλός παίκτης) είχε στήριγμα...Ζαγοράκης - Καψής πριν,Άλβεζ πίσω - ασουνσάο δίπλα...και τα κατάφερνε περίφημα...
Πέρισυ έκανε την υπέρβαση και έγινε leader..υπάρχουν και χρονιές όμως σε παίκτες που δεν τους "βγαίνει" ...και αυτή ίσως να είναι φέτος...

άρα θέλει και πάλι στήριγμα...

όσο για τον Μάρτη... είπα μακάρι φίλε μου... για τον ΠΑΟ πάντως δεν είναι και άπιαστο όνειρο...
αν του ανοίξει και πάλι το "φάρδος" του Ιταλού και συνδιαστεί με την κλασσική τύχη που έχετε ίσω ς και να περάσετε... ποτέ δεν ξέρεις... Ενα καλό αποτελέσμα με Barcha θέλετε (αυτό είναι το δύσκολο)...αν το κάνει, θα πάρει πολύ τα πάνω του.. αρκεί να το κάνει...αφού φυσικα΄κοιμηθεί ο θεός της Barcha και κλειδώσετε και τον Ronaldinio στα αποδυτήρια...

Gandalf

GST
30/09/2005, 11:19
σαν να μου λες ξεκινα τις προσευχες απο τωρα:lol:
βαρεθηκα πια αμα παιξουν μπαλα ας περασουν...... απο την αλλη η ελλαδα δεν θα παρει βαθμους ...αλλα και παλι χεστηκα ..τουλαχιστον ας παρουμε τη θεση που μας αξιζει με μια ομαδα για να καταλαβει και ο κοσμος το τι παιζει...

$py
30/09/2005, 11:21
YPOMONI
Tha kanoume auto pou kanoume panta, ypomoni. H omada gia mena einai poly kalyteri apo persi, me to idio pathos, me ligo anxos parapano. O paiktis kleidi tis AEK, o Katsouranis einai xoris proetimasia kai sernete sto gipedo. Fenete kathara, persi etrexe mexri to 95, empene sta apodytiria trexontas giati eixe fora. Fetos ton vlepeis meta to 70 na min mporei na kanei oute taklin. To eipe kai o Santos oti thelei xrono kai protima na tou ton dosei meso ton paixnidion apo to na ton afisei ekso ena mina gia proetimasia. Otan tha arxisei na rolarei tha paiksei mpalara kai i AEK, to systima auto einai kommeno kai rammeno pano tou.

Kata ta alla exoume sinithei sti gademia (den einai kai i proti fora malista) kai oso mas pligonei toso mas poronei.

Ego den eida kamia grinia apo tous filathlous (oxi opadous) tis AEK mexri tora. Ti perimenoun dld na exoume se kathe paixnidi 60.000 kosmo???

Tha ta poume tin Kyriaki, Tsikini epitrepountos...

(Akoma kai 5ara na fame apo to gauro emeis tha eimaste ekei kai tha tragoudame, anti na spame amaksia, ekei einai kai i diafora mas)

la_villa
30/09/2005, 11:23
:a20: :a20: :a20: :a01: :a01: :a01: :a25: :a25:
θα πληρωσει ο GAY για τη ξεφτηλα μας :lol: :lol:

Έτσι σας θέλω.Να μιλάτε...να μιλάτε και να χαίρεστε πριν τον αγώνα.Να ελπίζετε πάντα ότι θα καταφέρετε να μας νικήσετεΣπάμε μεγαλύτερη πλάκα τότε.

Γιατί νομίζετε νοτι γουστάρουμε τους πελάτες μας τους βάζελους???
Πάντα μα πάντα πριν τον αγώνα μιλάνε και χαίρονται.
Ε τότε εμείς χαιρόμαστε πολύ περισσότερο όταν τους τραβάμε τις καρπαζιές.Αλλά αυτούς τους έχουμε εκπαιδεύση καλά.Αν δεν μίλαγαν πριν δεν θα χαιρόμασταν τόσο.
Είναι ξέρετε σαν το χαζό του χωριού.
Τον αφήνεις μιλάει...μιλάει...λέει μαλακίες και χαίρεται και στο τέλος τον αρχίζουν στις μάπες.:lol: :lol:

idi
30/09/2005, 11:34
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
Έτσι σας θέλω.Να μιλάτε...να μιλάτε και να χαίρεστε πριν τον αγώνα.Να ελπίζετε πάντα ότι θα καταφέρετε να μας νικήσετεΣπάμε μεγαλύτερη πλάκα τότε.

Ε τότε εμείς χαιρόμαστε πολύ περισσότερο όταν τους τραβάμε τις καρπαζιές.Αλλά αυτούς τους έχουμε εκπαιδεύση καλά.Αν δεν μίλαγαν πριν δεν θα χαιρόμασταν τόσο.
Τον αφήνεις μιλάει...μιλάει...λέει μαλακίες και χαίρεται και στο τέλος τον αρχίζουν στις μάπες.:lol: :lol:

το καλο ειναι οτι εσεις ΔΕ μπορειτε να μας κερδισετε αρα ορθως μιλαμε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

x-rider
30/09/2005, 12:15

θα πληρωσει ο GAY για τη ξεφτηλα μας :lol: :lol: [/B]

ΠΟΥ ΄ΣΑΙ ΑΛΕΚΟ

αν ο διαιτητης κρατησει το ματς ,50-50 (Ας με παιξει και κατα μου

60-40μακαρι) και δεν αρχισετε την μιζερια

και τα κλωτσιδια του αδικημενου , ΦΕΤΟΣ ,

θα το παρω περιπατο:smokin:

ΦΙΛΑΚΙΑ:wave2: :evil:

el_hymador
01/10/2005, 00:33
Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa

συγνωμη που παρεμβαινω καθοτι Παναθηναϊκος (κριμα για την ΑΕΚ και αδικος ο αποκλεισμος παρεπιπτοντως...)

ρε ΛΑΒΙΔΑ ...μου αρεσει που σε αλλες συζητησεις λεγατε οτι εμεις ασχολουμαστε συνεχεια με τον γαυρο......ενω τωρα σε ενα topic που αφορα την ΑΕΚ ...τσουπ!!! την πεταξες την μαλακια σου ........
αντε σε κανα topic που θα μιλαει για λαδια αναρτησεων να μας πεις και εκει κατι για τον ΠΑΟ.......

...............μελος εισαι?

la_villa
01/10/2005, 11:39
Μα δεν ασχολήθηκα με τον παο (που πας?).

Απλώς εξήγησα γιατί μας αρέσει πριν τα παιχνίδια οι αντίπαλοι μας να είναι αισιόδοξοι για την έκβαση τους.
Και του έδωσα ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα.:lol: :lol: :lol:

Εγώ απλώς εμψύχωνα και παρότρυνα τους φίλους μου τους αεκτζήδες να είναι αισιόδοξοι για να τους κοροιδεύουμε πιο πολύ μετά.:eyepop: :eyepop:

Να θου πω και σε τοπικ για λάδια αναρτήσεων να γράψω για σας δεν θα είναι τελείως άσχετο....ξέρεις τώρα ...λαδάκι κι έτσι:lol: :lol:

whiteran
01/10/2005, 18:18
Pantos paidia fhmes pou lene oti o Santos 8a parata3ei me ton gayro epi8etikh tripleta ...Petroulakh - Foibo - Vandi
krinontai mallon ana3iopistes ...:wacko: :wacko:

ouf isixasa tora ..... :smokin: