View Full Version : HONDA CUB CONVERT TO..........
ουρα και βασεις βαφτηκαν
290699
290700
παραλληλα σημερα service σε ενα xlv 700 αλλαγη δυσκοπλακες και τακακια,μπουζι,λαδια και βαψιμο τα περισσοτερα πλαστικα.εξου και οι καθυστερησεις,σαν να μην εφταναν ολα αυτα,ενα xlr για ανακατασκευη και ενα europino...
290701
290702
keep watching guys:wave2:
Α ΕΤΣΙ ΚΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΧΕΙΣ ΡΗΞΕΙ ΠΟΛΛΥ ΣΤΟ ΣΟΡΟΛΟΠ:)
nihristo
21/05/2013, 00:00
ρε λες?για να γινει η εξατμιση τυπου enduro και να σηκωθει εκει θελει πολυ κοψε ραψε
ε τι την πήρες την καινούργια ηλεκτροκόλληση!?!?!
Shiatman
21/05/2013, 07:55
ρε λες?για να γινει η εξατμιση τυπου enduro και να σηκωθει εκει θελει πολυ κοψε ραψε
290690
Σπύρο η εξάτμηση εκεί επιβάλεται.... είναι μούρλια!!
Σπύρε εξατμιση οπως του trail cub το σκεφτηκες?το αποκλεισες?
ή γενικά τυπου trail?
290727
Da.Vintage
21/05/2013, 08:32
Και εμένα θα μου άρεσε κάτι τέτοιο αν είναι δυνατόν να φτιαχτεί και επιτρεπτό το κόστος!
Αλλά και η εντουράδικη εξάτμιση ωραία είναι αρκεί να βρείς τη θέση!
ευχαριστω για τα μηνυματα παιδια.
μερα εξατμισης λοιπον.και λεω μερα γιατι μου πηρε ενα ολοκληρο πρωινο το κοψε ραψε...
στην αρχη εβαλα πανω μια motosport για να δω ποσο πρεπει να κοψω το λαιμο της protech;)
290751
φαλτσοκοψιμο και κοντυμα.δοκιμη
290752
εξω η εξατμιση,ραψιμο και τροχισμα.ξερω ειναι λιγο αποτομη η γωνια για τη ροη καυσαεριων.μην τρελενεστε παπι ειναι...
290754
προχειρες δοκιμες με τους λαιμους ετοιμους
290756
290757
δοκιμη για λαμακι στηριξης,ανοξειδωτο και αυτο και καταλληλα ηλεκτροδια
290758
κολλημα και τροχισμα
290759
Δε το αφηνεις ετσι με το σωλήνα σκέτο χωρις το τελικ'ο ?:lol:
...δοκιμες και με την μπροστα βαση στηριξης
290760
290761
πισω βαση στηριξης,δοκιμες με μασιφ ανοξειδωτη βεργα
290763
κολημα λαμακια στη βεργα
290764
και δοκιμες πανω...
290765
290766
290767
λαιμος και ματι κυκλωπα,ετοιμα...
290768
290769
ετοιμη και η βαση πινακιδας.το τελικο θα κλεισει και αλλο προς τα μεσα...
290770
και το λαμακι της κορνας
290771
notakos600
21/05/2013, 14:23
Σπύρο πολύ ωραίο γίνεται. :beer:
Πάρε και μια ιδέα για την κούρμπα της εξάτμισης:
290774
FRAGISCOS
21/05/2013, 16:02
Mαστορα,επετρεψε μου δυο λογια.
1 ποτε δεν ταιριαζε η προτεκτ στο δωδεκαβολτο.Ειναι πολυ ογκωδης,και το παπι μινιμαλ.
πιστευω,μια εξατμιση ψηλα,με λαιμο απο μπομπο και ενα μοκρο τελικακι,θα ηταν καλυτερα.
2 Η βιδα του λαιμου που εβαλες,δεν ειναι κοντη? Βλεπω το παξιμαδι και εχει πολυ κενο,εκτος αν δεν ειναι βιδωμενο τερμα ακομη.
3 Αλλαξε οπωσδηποτε το ανθρακονηματινο τιμονι,ειναι αηδια.(βαψε το)
4 Κανε λιγο φυμε το κρυσταλλο του μπροστα φαναριου,δεν ειναι ωραιο να μπλεδιζει,και
5......
.......Ωραιο το ρεζερβουαρ,και γω το ιδιο χρησιμοποιοω:lol:
:beer::wave2:
Mαστορα,επετρεψε μου δυο λογια.
1 ποτε δεν ταιριαζε η προτεκτ στο δωδεκαβολτο.Ειναι πολυ ογκωδης,και το παπι μινιμαλ.
πιστευω,μια εξατμιση ψηλα,με λαιμο απο μπομπο και ενα μοκρο τελικακι,θα ηταν καλυτερα.
2 Η βιδα του λαιμου που εβαλες,δεν ειναι κοντη? Βλεπω το παξιμαδι και εχει πολυ κενο,εκτος αν δεν ειναι βιδωμενο τερμα ακομη.
3 Αλλαξε οπωσδηποτε το ανθρακονηματινο τιμονι,ειναι αηδια.(βαψε το)
4 Κανε λιγο φυμε το κρυσταλλο του μπροστα φαναριου,δεν ειναι ωραιο να μπλεδιζει,και
5......
.......Ωραιο το ρεζερβουαρ,και γω το ιδιο χρησιμοποιοω:lol:
:beer::wave2:
μαστορα ξερεις οτι η γνωμη σου εχει ιδιαιτερη βαρυτητα μιας και οι γνωσεις σου στα cubοειδη ειναι ανυπερβλητες.
1.για την protech δεν συμφωνω μιας και στα δικα μου ματια δινει το καταλληλο enduro υφος
2.οι βιδες ειναι προχειρα βαλμενες.απο την αλλη μερια αν προσεξεις δεν εχει καν μπουζονι αλλα κανονικη βιδα.δεν εχει μπει ουτε το ζοαν ακομα
3.η επιλογη του τιμονιου εχει εξηγηθει παλι
4.εχεις δικιο
5.:beer::wave2:
DimChios
21/05/2013, 17:05
Ουτε να τσακωθουν αυτοι οι δυο δεν ειναι αξιοι! :(
μονο μηχανακια ξερουν να φτιαχνουν και να αφηνουν καραφλα
:rolleyes:
μαστορα ξερεις οτι η γνωμη σου εχει ιδιαιτερη βαρυτητα μιας και οι γνωσεις σου στα cubοειδη ειναι ανυπερβλητες.
1.για την protech δεν συμφωνω μιας και στα δικα μου ματια δινει το καταλληλο enduro υφος
2.οι βιδες ειναι προχειρα βαλμενες.απο την αλλη μερια αν προσεξεις δεν εχει καν μπουζονι αλλα κανονικη βιδα.δεν εχει μπει ουτε το ζοαν ακομα
3.η επιλογη του τιμονιου εχει εξηγηθει παλι
4.εχεις δικιο
5.:beer::wave2:
απλα :a23: :a012: και :a013:
αλλα εχω αγνωστες λεξεις τις παραπανω :D
παρακαληστε οι γνωστες αυτον να κανουν μεταφαραση :rolleyes:
ΜΠΟΥΖΟΝΙ = ?
ΖΟΑΝ = ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΙΣΗ :p
απλα :a23: :a012: και :a013:
αλλα εχω αγνωστες λεξεις τις παραπανω :D
παρακαληστε οι γνωστες αυτον να κανουν μεταφαραση :rolleyes:
ΜΠΟΥΖΟΝΙ = ?
ΖΟΑΝ = ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΡΙΣΗ :p
μπουζονι
290803
ζοαν εξατμισης
290804
αμφοτερα συναντοντε στην περιοχη της κεφαλης κοντα στο σημειο που μπαινει η εξατμιση;)
FRAGISCOS
21/05/2013, 20:09
Σπυρο δε λεω για τα μπουζονια της εξατμισης,λεω για την κεντρικη βιδα-πειρο ,που ασφαλιζει τη βαση του τιμονιου στο λαιμο.
Αν κανω λαθος,σχωραμε:D
FRAGISCOS
21/05/2013, 20:10
Ουτε να τσακωθουν αυτοι οι δυο δεν ειναι αξιοι! :(
μονο μηχανακια ξερουν να φτιαχνουν και να αφηνουν καραφλα
:rolleyes:
Το κεφαλι μας εχει μεσα μυαλο,γιαυτο δε φυτρωνουν μαλλια................:D;)
ευχαριστω για την επεξηγηση σπυρο
:a20:
Da.Vintage
22/05/2013, 09:03
Ωραίο αποτέλεσμα αγορίνα μου!
Shiatman
22/05/2013, 09:11
και δοκιμες πανω...
290765
290766
290767
:eek::a013::a46::a46::a46:
μουμπλε μουμπλε(δις):rolleyes:
290973
290974
χε χε:D
290975
290976
FRAGISCOS
22/05/2013, 22:10
Απο που πηρεςτα φλασακια??
ΘΕΛΩ 3 ΖΕΥΓΑΡΙΑ!!!!:D
αν έκανες και εδω τριγωνικές ενισχύσεις ενα δάκρυ θα κυλούσε στο μάγουλο μου... :sick: :p
τσακο :beer:
SHOOTER045
23/05/2013, 01:08
ΑΠΑΙΧΤΟΣ...:beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer::beer:
Da.Vintage
23/05/2013, 06:56
To αποτέλεσμα άψογο!
Αλλα υπόψιν νομίζω πως στο Πράκτικερ έχει έτοιμες γωνιές με τρύπες και κάποιες ήδη μαύρες που μπορεί να γλιτώσουν κόπο και χρόνο!
Ξέρω οτι μπορείς να φτιάξεις εύκολα ότι φανταστείς αλλά απλά έχε το υπ'όψιν σε κάποια περίπτωση που δε θα έχεις χρόνο!
...
291068
κοιτανε λιγο ορτσα ακομα αλλα θα τα ισιωσω
kwg:wave2:
ΗΟΡΝΕΤακιας
24/05/2013, 11:17
Απο που πηρεςτα φλασακια??
ΘΕΛΩ 3 ΖΕΥΓΑΡΙΑ!!!!:D
τωρα που αρχισανε τα ΚΤΕΟ ολοι ψαχνουν φλασακια.... :D
devil's animal
24/05/2013, 11:26
Σπυρο ωραια προχωραει αλλα εμενα δεν μου αρεσει ο λασπωτηρας της πινακιδας, ουτε η βεργα που κραταει το τελικο...
θα μπορουσαν να ειναι και τα 2 κομματια λιγουλακι πιο διακριτικα...
:cool:
FRAGISCOS
24/05/2013, 13:33
τωρα που αρχισανε τα ΚΤΕΟ ολοι ψαχνουν φλασακια.... :D
Δικιο εχεις,αλλα εμεις ,ακομη τουλαχιστον,δεν υποχρεουμαστε σε κτεο.(Νησια χωρις κτεο)
Απλα μου αρεσει το σχεδιο,και ταιριαζουν κουτι σε glx πισω.
Ασε που θα κρατανε και πιο πολυ απο το ιμιτασιον των 2 ευρω.
:wave2:
Σπυρο ωραια προχωραει αλλα εμενα δεν μου αρεσει ο λασπωτηρας της πινακιδας, ουτε η βεργα που κραταει το τελικο...
θα μπορουσαν να ειναι και τα 2 κομματια λιγουλακι πιο διακριτικα...
:cool:
για τη βαση πινακιδας θα συμφωνησω και γω μαζι σου.ειναι λυση αναγκης ομως γιατι το μηχανακι πηγαινε για cafe racer look και αφου βαφτηκε ο ιδιοκτητης αλλαξε γνωμη προς το πιο enduro.λιγα μπορουσα να κανω πλεον χωρις να χαλασω τη βαφη...
για τη βεργα δεν θα συμφωνησω.ειναι μια λεπτη ανοξειδωτη μασιφ βεργα με μικρο ογκο.ειχε πολυ δουλεια να παρει την καταλληλη καμπυλη και να κολληθουν τα ακρα με ανοξειδωτο ηλεκτροδιο ωστε να μην φαινεται τιποτα.ειναι θα ελεγα απο τα σημεια που καμαρωνω:wave2:
zentakiasSF
24/05/2013, 16:42
ζοαν εξατμισης
290804
εκτός απο ζοάν εγώ το έχω ακούσει κ ως αμίαντο απο μερικούς :)
nihristo
24/05/2013, 17:16
η βέργα είναι όλα τα λεφτά!!
motomaniac
24/05/2013, 17:20
για τη βαση πινακιδας θα συμφωνησω και γω μαζι σου.ειναι λυση αναγκης ομως γιατι το μηχανακι πηγαινε για cafe racer look και αφου βαφτηκε ο ιδιοκτητης αλλαξε γνωμη προς το πιο enduro.λιγα μπορουσα να κανω πλεον χωρις να χαλασω τη βαφη...
για τη βεργα δεν θα συμφωνησω.ειναι μια λεπτη ανοξειδωτη μασιφ βεργα με μικρο ογκο.ειχε πολυ δουλεια να παρει την καταλληλη καμπυλη και να κολληθουν τα ακρα με ανοξειδωτο ηλεκτροδιο ωστε να μην φαινεται τιποτα.ειναι θα ελεγα απο τα σημεια που καμαρωνω:wave2:
η βεργα ουτε εμενα μου αρεσει. αν και λεπτεπιλεπτη ειναι εντελως αταιριαστη εκει πανω και χαλαει το συνολο. αλλα σε καταλαβαινω απολυτα για την δυσκολια εφαρμογης οποιασδηποτε αλλης λυσης εκει και μαλιστα τωρα, αφου ηδη εχουν βαφτει ολα.
ετοιμαζω
291365
ταξιδι
291366
μοναχα
291367
για
291368
παρτυ σου
291369
στα μεγαλα
291370
νησια
291371
του μυαλου και του χαρτη σου
291373
nihristo
27/05/2013, 16:06
Από πλευράς αντοχής δεν ξέρω λόγω έδρασης στον κινητήρα, αλλά είναι πολύ όμορφη ποδιά, έτσι που μένει ανοιχτή μπροστά. Ανεβαίνεις επίπεδα όσο προχωράς :beer:
Ispiros αν θες δωσε μια απαντηση στο προσωπικο μυνημα!Καλη συνεχεια στο project σου!:a014:
DimChios
27/05/2013, 17:30
Κοσμημα ρε πστ μου ΚΑΙ αυτο!!!
Βεβαια θα πω κατι και γραψε με στ @@δια σου αλλα... τα κοκκινα πατάκια δε μ αρεσουν! Σαν χρωμα ειναι πολυ χαλια! Να τα νε τουλαχιστον σωστό κόκκινο... Βαλε μαυρα ή αμα εχεις ορεξει, προσαρμωσε κανενα εντουραδικο να γουσταρουμε!
Βεβαια θα πω κατι και γραψε με στ @@δια σου αλλα... τα κοκκινα πατάκια δε μ αρεσουν! Σαν χρωμα ειναι πολυ χαλια! Να τα νε τουλαχιστον σωστό κόκκινο... Βαλε μαυρα ή αμα εχεις ορεξει, προσαρμωσε κανενα εντουραδικο να γουσταρουμε!
ισχυει τα κοκκινα πατακια δεν λενε :hmm:
motomaniac
28/05/2013, 01:08
εμενα με αρεσαν!
SHOOTER045
28/05/2013, 01:14
βαλε εντουραδικα και βαψτα κοκκινα να αρεσουν σε ολους...
DimChios
28/05/2013, 08:49
βαλε εντουραδικα και βαψτα κοκκινα να αρεσουν σε ολους...
:plaf:
Shiatman
28/05/2013, 08:55
Εντουράδικο πατάκι είναι μάααααστ. Σπύρο εμένα κάτι δεν μου κάθεται καλά στην περιοχή του λαιμού κάτω από την τιμονόπλακα. Λίγο "άδεια" φαίνεται η περιοχή. Ίσως ένα κυλινδρικό καλυματάκι να βοηθούσε!!
κοσμημα και αυτο ρε γμτ
ετσι οπως βλεπω την τελευταια φωτο που ανεβασε ο μαστορας μηπως λεω μηπως εκει που ενωνεται ο σκελετος με το μπροστινο, στο λαιμο αν εβαζες με καμια πατεντουλα εκει το κοντερακι λες να ηταν καλυτερο;;;
Takata Dome
28/05/2013, 10:20
Γίνεται πολύ ωραίο,μ'αρέσει πάρα πολύ ο συνδυασμός κόκκινου άσπρου! Τα κόκκινα πατάκια εμένα δεν με χαλάνε.
Οι δικές μου προτάσεις είναι οι εξής:
Το φανάρι είναι στο σωστό ύψος,αλλά μου φαίνεται λίγο μικρό.Να μπεί μεγαλύτερο,στρογγυλό ή αλλιώς θα ήταν ενδιαφέρον και ένα διπλό στρογγυλό σε οριζόντια διάταξη (εμένα τα διπλά στρογγυλά μου αρέσουν πάρα πολύ :look:).
Το τιμόνι να αλλάξει οπωσδήποτε χρώμα (διάβασα γιατί έχει μπεί αυτό,αν είναι δυνατό όμως να αλλάξει...), και ίσως τα φλάς να πρέπει να μεγαλώσουν (θα το ξέρω όταν δώ τακτοποιημένα τα καλώδια)
Τέλος,η εξάτμιση είναι μια χαρά ως έχει,θα ήταν επίσης ενδιαφέρον αν τυχόν βρείς εξάτμιση στυλ Hunter Cub να τη δοκιμάσεις.Δύσκολο,αλλά λέμε τώρα...
Καλή συνέχεια!
ολα υπο εξεταση παιδια:wave2:
πρωτες δοκιμες στο δρομο και η αισθηση ειναι ανελπιστα καλη.ωραια κατευθυντικοτητα,ψηλα το τιμονι,ξεκουραστη θεση οδηγησης.αν ειχαμε αλλαξει και το σασμαν ωστε να μην ηταν η πρωτη πισω θα ηταν ακομα καλυτερα...
291472
291473
...
291474
291475
291476
motomaniac
28/05/2013, 12:31
Σπυρο!!! για το κενο σου ειπανε και συμφωνω. αυτο μαυρο πραγμα πισω που ειναι εντελως αταιριαστο με τις γεματες καμπυλες γραμμες του παπιο πεταξε το. σοβαρα ειναι παρα πολυ ασχημο αισθητικα. κρυβει το ομορφο φαναρακι και γενικα με χαλαει. ενα κοματι απο καποιο νικελ φτερο οπως πχ στο td του spd θα ηταν αρκετο καλο και θα εκανε και δουλεια. αλλα οτι και να λεμε πρωτο λογο εχει ο ιδιοκτητης οποτε..
edit: σορυ που με το μπηκα κοπαναω τα αρνητικα αλλα σε προκαλουν πιοπολυ απο τα θετικα. αυτα που μου αρεσαν ειναι η διχρωμια, παρα πολυ η σληνα στο πλαισιο τα τρακτερωτα λαστιχα δωσαν πολυ brutal εμφαση στο off road, επισης μου αρεσει η εξατμιση. εκεινη την βαση πλεον ουτε που την βλεπω! το τιμονι μια χαρα ειναι κι απο μακρια δεν φαινεται δηθεν καρμπον, κατα τ'αλλα ομορφο και συμμετρικο σαν μηχανακι.
Σπυρο!!! για το κενο σου ειπανε και συμφωνω. αυτο μαυρο πραγμα πισω που ειναι εντελως αταιριαστο με τις γεματες καμπυλες γραμμες του παπιο πεταξε το. σοβαρα ειναι παρα πολυ ασχημο αισθητικα. κρυβει το ομορφο φαναρακι και γενικα με χαλαει. ενα κοματι απο καποιο νικελ φτερο οπως πχ στο td του spd θα ηταν αρκετο καλο και θα εκανε και δουλεια. αλλα οτι και να λεμε πρωτο λογο εχει ο ιδιοκτητης οποτε..
για το κενο κατι θα κανω αλλα οχι τωρα μιας και ο ιδιοκτητης θα ταξιδεψει αμερικη και θελει λιγες μερες να το χαρει.
για ολες τις αλλες επιλογες(ουρα,τιμονι κτλ κτλ)τα εχω εξηγησει πολλες φορες,μην επαναλαμβανομαστε:nono:
Ό,τι και να του λέτε παίδες,τώρα το μηχανάκι τελείωσε και δν νομίζω ότι θα κάτσει να ξαναφτιάξει κάτι.Το αν είναι ωραίο ή όχι είναι υποκειμενικό.
Για τον ιδιοκτήτη όσα έγιναν πιθανότατα είναι όπως τα ήθελε,οπότε "σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός..."
Σπύρο,συγχαρητήρια για την ποιοτική σου δουλειά!:wave2:
DimChios
28/05/2013, 13:43
Ό,τι και να του λέτε παίδες,τώρα το μηχανάκι τελείωσε και δν νομίζω ότι θα κάτσει να ξαναφτιάξει κάτι.Το αν είναι ωραίο ή όχι είναι υποκειμενικό.
Για τον ιδιοκτήτη όσα έγιναν πιθανότατα είναι όπως τα ήθελε,οπότε "σαν θέλει η νύφη και ο γαμπρός..."
Σπύρο,συγχαρητήρια για την ποιοτική σου δουλειά!:wave2:
...δεν τελείωσε ακομη!
Εχει μια τελευταία πινελιά η οποια παραδίδεται με ΕΛΤΑ σύντομα!
:smokin:
notakos600
28/05/2013, 13:51
Σπύρο έγινε πολύ όμορφο, συγχαρητήρια μαν, φαντάζομαι πόσο θα το γουστάρει ο κάτοχος που θα το βολτάρει κιόλας.
Πάντα τέτοια. :beer:
nihristo
28/05/2013, 15:12
Τέτοιο παπί δεν είχε η Ελλάδα, αυτή η μοναδικότητα είναι άλλη φάση. Και οι minimal κατάσταση, απλά λιτά και όμορφα είναι ότι καλύτερο. Καλά χιλιόμετρα
Βίντεο??? Δεν έχει βίντεο????:wave2::wave2:
OnePiece
28/05/2013, 15:49
Πολυ ωραια η δουλεια σου!
Θα μου επιτρεψεις μονο να κανω μερικες προτασεις.Αν και η αποψη "αισθητικη" ειναι ακρως υποκειμενικη, προσωπικα-οπως προαναφερθηκε- πιστευω οτι με τα μικρα φλασακια και το μικρο στρογγυλο φαναρι το κανουν να μοιαζει λιγο με "ποδηλατακι"... Ισως να επρεπε να μπει ενα μεγαλο στρογγυλο φαναρι,και ισως πιο μεγαλα φλασακια
Υποκειμενικο βεβαια,αποψη μου βεβαια
Keep up the good work,we are watching :a014:
ευχαριστω για τα μηνυματα κυριοι.
το εργο ελαβε τελος.αλλο ενα project μας αξιωσε ο θεος και τελειωσε με υγεια δικια μας πανω απ ολα.να ειμαστε καλα εγω και σεις να ταξιδευουμε μεσα απο τις μηχανες...
τελευταιες φωτο και ενα video αργοτερα...
291530
291531
291532
GYROSCOP FENOM
28/05/2013, 21:09
Μπράβο μάστορα πολύ όμορφο και πρωτότυπο.
:a46::a46::a46:
καληνυχτα χρυσουλια μου:D
291547
291548
291549
Νύχτα ρε Μπούστη, είχες δεν είχες μας κ@υλωσες πάλι νυχτιάτικα.
bobos2006
28/05/2013, 21:42
BRAVO BRAVO BRAVO ................ BRAVO ΜΑΣΤΡΟΣΠΥΡΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΣΕ ΚΑΛΟ ΧΡΟΝΟ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ????????????????
ΗΟΡΝΕΤακιας
28/05/2013, 22:12
Αρχοντα συγχαρητηρια. Πολυ ωραιο το αποτελεσμα και ακομα πιο τελειος βγηκε ο χρωματικος συνδιασμος. Ξεχωριστο μηχανακι που μαγνητιζει τα βλεματα...
Παμε για το επομενο τωρα και εμεις keep watching... :wave2:
OnePiece
28/05/2013, 22:15
:a18: :a20: :a23:
Τωρα πουλησετα μας δωρεαν σε εμας τα φτωχαδακια...:a39:
Αψογο !! Και αν δεις πως ηταν και πως εγινε ...........................:beer::a012:
...
http://www.youtube.com/watch?v=0XbaqV52Sxk&feature=youtu.be....
σωραιος!!!!!!! αλλο ενα κοσμηματακι βγηκε απο τα χερια σου :beer:
KostasV2
29/05/2013, 00:02
Σπύρο, βρες ένα φωτογράφο να τα βγάλεις. Αυτή η δουλειά πρέπει να αναδειχτεί...
Α, τσάκω και μια: :beer:
SHOOTER045
29/05/2013, 00:11
καπου ειπα για μια εκθεση αλλα φανταζει πααααααααααααααααρα πολυ δυσκολο
οπως και να χει πολλα μπραβο
και τωρα που τελειωσες :beer:
παμε γι αλλα....
golden arian
29/05/2013, 00:36
Πολλά μπράβο ρε φίλε....:)
Da.Vintage
29/05/2013, 08:30
Άρχοντα! πες του να το βάλει σε μία γυάλα με σποτάκια και να το βλέπει μόνο! με ταμπελάκι μην αγγίζεται!
Μπράβο για την δουλειά που έριξες και σε ποιότητα και σε καινοτομία!
:beer:
harris_x
29/05/2013, 08:52
:a23::beer::beer::beer::beer:
DimChios
29/05/2013, 12:07
(εχω μπεδρεψει τα θρεντ με το μπ00στη) :lol:
ΠΑΝΤΑ ΑΞΙΟΣ ΦΙΛΕ!!!
:a23::a23::a23::a23::a23::a23::a23::a18:
FRAGISCOS
29/05/2013, 14:40
Tελικα δεν ειναι τυχαιο που οι καλυτερες μετατροπες γινονται με τα παποειδη της HONDA!!!
Συγχαρητηρια ρε καραφλα,αντε με το καλο στο επομενο!!!
:beer::beer::beer::beer::wave2::wave2::wave2::wave2:
(εχω μπεδρεψει τα θρεντ με το μπ00στη)
;) όσο το δέμα πάει σε κανέναν ΜΑΝΟΣ ή motomaniac κτλ,δν πειράζει...
DimChios
29/05/2013, 15:25
;) όσο το δέμα πάει σε κανέναν ΜΑΝΟΣ ή motomaniac κτλ,δν πειράζει...
:confused:
gourouni
29/05/2013, 15:46
Πολυ ωραίο και μοναδικό...ΜΠΡΑΒΟ...
:confused:
Υπέθεσα ότι αναφερόσουν στο "κάτι" που περίμενε με τα ΕΛΤΑ και το οποίο προορίζονταν για το Xr ή για κάποια άλλη ανακατασκευή του Σπύρου και μπερδεψες τα threads.
Αλλά ας μη του σπαμάρουμε άλλο στο παρόν...
vassilis79
29/05/2013, 19:37
Koυκλί βγηκε και αυτο , οπως και τα διπλανα του . Αντε και στα επομενα Σπυρο . Τσακο μια και απο μενα :beer:
Grafton 505
29/05/2013, 20:31
Πως και δεν έχεις πιάσει καμιά vespa ακόμα ; :confused: :hmm:
:beer:
-27
ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ ΡΕ ΜΠΑΓΑΣΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΟΠΕΡ ΕΚΕΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΠΑΔΕΣ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ...ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΜΑΝΑΒΗΣ!!!!!
giorgos.bmw
29/05/2013, 23:52
Μανάβης με κάτι αγγούρια ναααααααααα
Μπράβο Σπυροοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:a18: :a20:
πολυ ωραιο, πολυ ενταξη, να βλεπαμε και στο χωμα μια βολτουλα θα ηταν ενδοιαφερων...
αντε και εις αλλα με υγεια ρεστορα:beer:
dlabrakis
30/05/2013, 19:52
αψογος οπως παντα,πολλα μπραβο κι απο μενα,....περιμενουμε την επομενη ολοκληρωση...:)
Είναι που είναι κ@υλα το κάθε ένα χωριστά, όλα μαζί είναι σχέτο όργιο... όπως είπε ο Κώστας βρες ένα φωτογράφο, τέτοια δουλειά αξίζει τον κόπο .
Οι μαύροι σταυροί που έβαλες στα πλαϊνά καπάκια νομίζω ότι δεν ταιριάζουν πολύ με το υπόλοιπο, σε αντίθεση με το dax όπου το "έμβλημά" σου στα πλαϊνά δένει ωραία. Περιέργως η βάση της πινακίδας δε με ενοχλεί κι ας χαλάει το σχήμα της ουράς.