pab-lo
13/02/2013, 22:11
Το συγκεκριμένο μοτορι το είχα όταν ειμουνα 19 χρονων. το κρατησα 3 χρονια και μου το κλεψανε εδω στην Αθήνα. Μου ειχε αφησει ψυχολογικά καταλοιπα στο υποσυνειδητο, τα οποια βγηκανε στην επιφανεια περυσυ το φεβρουαριο, οταν και ολως τυχαιως, επεσα πανω σε μια αγγελία στο car, η οποία αφορούσε στο συγκεκριμένο μοτορι. Αμεσως εγινε το κλικ, αναψανε τα αιματα, και η αποφαση επάρθη αυτομάτως. η προηγουμενη εμπειρια μου με τετοια θεματα ειχα να κανει με ενα zundapp οταν ειμουνα τεταρτη δημοτικου. Αυτο λοιπον δεν δουλευε. το ανελαβα λοιπον στην πισω αυλη του χωριου, το εκανα βιδες με κατι προχειρα εργαλεια του μπαμπα, το καθαρισα, πιστονια καρμπ κλπ. δεν θυμαμαι τι αλλο του εκανα. οταν το ξαναδεσα περισσεψανε βιδουλες δεν μπορω να πω, αλλα τελικα δουλευε, και το ειχα και για δυο χρονια.
ε, λεω τοτε δουλεψε το διχρονο, τωρα μετα τοσα χρονια που ξερω τουλαχιστον τι ειναι αυτο που βλεπω, δεν θα τα καταφερω με το τετραχρονο? ετσι το τολμησα.
βεβαια ειμουν πολυ τυχερος γιατι στην πορεια γνωρισα καποια παιδιά με Γνώσεις Πολλές, μεταξύ των τον απίστευτο Μιχάλη-Πολυμήχανο, στον οποιο χρωσταω το οτι δεν βολοδέρνω ακόμα...
ε, λεω τοτε δουλεψε το διχρονο, τωρα μετα τοσα χρονια που ξερω τουλαχιστον τι ειναι αυτο που βλεπω, δεν θα τα καταφερω με το τετραχρονο? ετσι το τολμησα.
βεβαια ειμουν πολυ τυχερος γιατι στην πορεια γνωρισα καποια παιδιά με Γνώσεις Πολλές, μεταξύ των τον απίστευτο Μιχάλη-Πολυμήχανο, στον οποιο χρωσταω το οτι δεν βολοδέρνω ακόμα...