View Full Version : Γνώμες a.s.a.p
Φτάνω γκάζι με το ktm lc4 2002(το είχα ζεστάνει κανονικά) και εκεί που πάω να το παρκάρω ακούω έναν θόρυβο στον κινητήρα... Δεν ξέρω τι σκατά είναι απλά έχω ψιλοχεστή πάνω μου μην έχει γίνει καμία μαλακία... Γενικά το τελευταίο χρονικό διάστημα μου τινάζει την δευτέρα και σήμερα πρώτη φορά μου έκανε έναν θόρυβο σαν μπούκωμα να το πω σαν να έτριζε κάτι μέσα..Πείτε μου plz τι μπορεί να είναι..Δευτέρα πάει στον Χελιώτη ούτως η άλλως απλά θέλω γνώμες.. Ευχαριστώ:mad::mad::mad::mad:
AUFGEBRACHT
16/02/2013, 23:09
ΚΤΜ είναι, το περίεργο θα ήταν να μην έκανε περίεργους θορύβους...
ΚΤΜ είναι, το περίεργο θα ήταν να μην έκανε περίεργους θορύβους...
:D πολύ σωστός..Να το θέσω διαφορετικά χωρίς spamm able mode.Πέραν των περίεργων standar θορύβων που κάνει ένα KTM περαιτέρω θόρυβοι που άρχισε να κάνει στο πουθενά εκτός αυτών που είχε από μαμά του...:rolleyes:
AUFGEBRACHT
16/02/2013, 23:21
Χωρίς spam mode λοιπόν, από τη στιγμή που θα πάει σε εξειδικευμένο τεχνικό και μάλιστα άμεσα, κάθε απόπειρα να αναβιώσει η Πυθία από την περιγραφή μιας αράδας είναι περιττή... Κάνε υπομονή μέχρι τη Δευτέρα που θα μάθεις σίγουρα και εγγυημένα. :wave2:
:D πολύ σωστός..Να το θέσω διαφορετικά χωρίς spamm able mode.Πέραν των περίεργων standar θορύβων που κάνει ένα KTM περαιτέρω θόρυβοι που άρχισε να κάνει στο πουθενά εκτός αυτών που είχε από μαμά του...:rolleyes:
Εγώ στην θέση σου φίλε μου, δεν θα μπορούσα να περιμένω μέχρι την Δευτέρα και θα έμπαινα σε κανένα φόρουμ να ζητήσω καμιά γνώμη (όχι διάγνωση) μήπως πάω λίγο προετοιμασμένος στον μάστορα. ;)
Α... Τώρα το πρόσεξα... Αυτό έκανες ε;
Υ.Γ. Αν θέλεις, μετά τον μάστορα, στείλε μου PM για το τί έγινε, να μην απασχολούμε και το φόρουμ με άσχετα θέματα. Εντάξει; Ευχαριστώ.
Εγώ στην θέση σου φίλε μου, δεν θα μπορούσα να περιμένω μέχρι την Δευτέρα και θα έμπαινα σε κανένα φόρουμ να ζητήσω καμιά γνώμη (όχι διάγνωση) μήπως πάω λίγο προετοιμασμένος στον μάστορα. ;)
Α... Τώρα το πρόσεξα... Αυτό έκανες ε;
Υ.Γ. Αν θέλεις, μετά τον μάστορα, στείλε μου PM για το τί έγινε, να μην απασχολούμε και το φόρουμ με άσχετα θέματα. Εντάξει; Ευχαριστώ.
μην ανησυχείς σίγουρα θα ποστάρω και φωτο αλλά όπως την κόβω την δουλειά θα λύσω το μοτέρ και θα πάω για αλλαγή..Καιρός να περάσουμε στην high flow εποχή...
Χωρίς spam mode λοιπόν, από τη στιγμή που θα πάει σε εξειδικευμένο τεχνικό και μάλιστα άμεσα, κάθε απόπειρα να αναβιώσει η Πυθία από την περιγραφή μιας αράδας είναι περιττή... Κάνε υπομονή μέχρι τη Δευτέρα που θα μάθεις σίγουρα και εγγυημένα. :wave2:
Συγγνώμη αλλά γι αυτό δεν είναι τα forum?(να κάνουν την Πυθία;) άμα δεν είναι τότε να το κλείσουμε το μαγαζί να φύγουμε... από την άλλη Hintro οι πληροφορίες που δίνεις είναι ελλειπείς... το μπούκωμα και το τρίξιμο δε λένε πολλά και είναι μάλλον διαφορετικοί ήχοι. Μεταλλικός είναι ο ήχος; από το σασμάν; από το μίγμα το μπούκωμα; πολύ σκιώδεις οι πληροφορίες σου..
Ακούγεται ένα πράγμα σαν να κοπανάνε μέταλα μέσα στο μοτέρ κυρίως από την πλευρά του πηνίου και του βολάν.Τώρα κάτι άλλο δεν μπορώ και εγώ να καταλάβω γιατί δεν μου έχει ξαναεμφανιστεί τέτοιου είδους πρόβλημα αλλά θα δούμε..Λογικά από Τρίτη το μηχανάκι μπαίνει συνεργείο για άνοιγμα και είδωμεν....Χελιώτη θα το έχω να δούμε τι και πως..
Στο 950 έχουν αναφερθεί συμβάντα με χαλαρές βίδες που κούρεψαν τα πηνία. Από μπαταρία πώς πάς; άν έχεις κάτι τέτοιο δεν φορτίζει η μπαταρία και μόλις αδειάσει από τη λειτουργία της ανάφλεξης μένει από ρεύμα.
Στο 950 έχουν αναφερθεί συμβάντα με χαλαρές βίδες που κούρεψαν τα πηνία. Από μπαταρία πώς πάς; άν έχεις κάτι τέτοιο δεν φορτίζει η μπαταρία και μόλις αδειάσει από τη λειτουργία της ανάφλεξης μένει από ρεύμα.
Μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο?? Αν ναι με πόσα την βγάζω καθαρή? Γιατί φοβάμαι μήπως είναι τίποτα ρουλεμάν στροφάλου που θα φάω τσόκο γενικά...Θα πάρω αύριο τηλέφωνο τον μηχανικό μου να μου πει τι και πως...Είπα ότι ακούγεται κυρίως από την πλευρά του πηνίου ή του βολάν..Όχι ότι είναι απόλυτα αυτό...
Μπορεί να ισχύει κάτι τέτοιο?? Αν ναι με πόσα την βγάζω καθαρή? Γιατί φοβάμαι μήπως είναι τίποτα ρουλεμάν στροφάλου που θα φάω τσόκο γενικά...Θα πάρω αύριο τηλέφωνο τον μηχανικό μου να μου πει τι και πως...Είπα ότι ακούγεται κυρίως από την πλευρά του πηνίου ή του βολάν..Όχι ότι είναι απόλυτα αυτό...
Ισχύει ότι παίρνει μπροστά με δυσκολία αφότου προσπαθώ να το βάλω μπροστά με μίζα και θέλει λίγο παραπάνω αλλά δεν μένει από ρεύμα καθώς πηγαίνω πορεία και δεν έχω battery tender πάνω..Τώρα δεν ξέρω να πω κάτι περαιτέρω..
indianos950
19/02/2013, 17:49
Ειχαν ενα θέμα αυτά με τα ρουλεμάν στροφαλου κ ειναι ακριβά. Εψω δει αρκετά μοτερ γκρι hi flow στο καρ κατα καιρούς
Ειχαν ενα θέμα αυτά με τα ρουλεμάν στροφαλου κ ειναι ακριβά. Εψω δει αρκετά μοτερ γκρι hi flow στο καρ κατα καιρούς
Το μηχανάκι κομπλέ παίδες..Τελικά δεν ήταν κάτι τραγικό.Είχε ψιλοξεβυδωθεί το βολάν και έφαγε λίγο τα πηνία..Άλλαξα πηνία και τέλος.!Θα τα πούμε 36ωρο...!!!!ΧD
spyrakos35
21/02/2013, 16:35
κόστος?
κόστος?
70 ευρώ? κάτι τέτοιο...