View Full Version : Ετήσια Μοτο 2013
Βασκα :kiss:
Ναι φίλα με να σε φιλώ, να χαθούμε στο βουνό :bawl::bawl:
Πάντως τώρα που το καλοσκέφτομαι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που μπορούμε να παίξουμε στην ετήσια αν την κάνουμε 2ήμερη είναι:
Αναζητώντας τον Vaska στα βουνά της ΣΕ. Θα έχει πολύ γέλιο, θα μαζέψει κόσμο και τελικά ο vaska με τη βοήθεια του φόρουμ θα καταφέρει να συναντηθεί με τους υπόλοιπους. Τι λέτε???
AUFGEBRACHT
22/02/2013, 18:46
Πάντως τώρα που το καλοσκέφτομαι ένα πολύ ωραίο παιχνίδι που μπορούμε να παίξουμε στην ετήσια αν την κάνουμε 2ήμερη είναι:
Αναζητώντας τον Vaska στα βουνά της ΣΕ. Θα έχει πολύ γέλιο, θα μαζέψει κόσμο και τελικά ο vaska με τη βοήθεια του φόρουμ θα καταφέρει να συναντηθεί με τους υπόλοιπους. Τι λέτε???
Αν ισχύουν αυτά που έχω ακούσει, η αναζήτηση θα αρχίσει στα βουνά της ΣΕ (Στερεάς Ελλάδας) και θα ολοκληρωθεί στα βουνά της πρώην ΣΕ (Σοβιετικής Ένωσης)...
Αν ισχύουν αυτά που έχω ακούσει, η αναζήτηση θα αρχίσει στα βουνά της ΣΕ (Στερεάς Ελλάδας) και θα ολοκληρωθεί στα βουνά της πρώην ΣΕ (Σοβιετικής Ένωσης)...
Αναλόγως βαθμού δυσκολίας. Για μένα ευκολάκι να βγω εκτός συνόρων, δυο στροφές λάθος θα κάνω και τσουπ Βουλγαρία, αλλά τους άλλους σκέφτομαι και τα μπινελίκια που θα μου ρίχνουν όσο καταναλώνουν μπετζίνες και vaska δεν βρίσκουν.
:D
Άντε ρε κανονίστε το τουλάχιστον μία διανυκτέρευση ,πολλή πλάκα θα έχει και όλοι χρειαζόμαστε να ξεδώσουμε λίγο. Γκρίζο κι άλλο γκρίζο κι άλλο γκρίζο καθημερινά, οπότε μια υποψία χαμόγελου παρέα με μπόλικους τρελούς φίλους, αξία ανεκτίμητη.
Υ.Γ.
Έχω όλη την καλή διάθεση να βοηθήσω τους διοργανωτές, αλλά δεν ξέρω αν οι ίδιοι το θέλουν.
:bawl:
:beer:
Γεια χαρά!
Γεια σου φίλε Μακούλη :kiss: :wave2:
:beer:
Γεια σου φίλε Μακούλη :kiss: :wave2:
Γεια σου Γιωργάκη :D :blush: :wave2:
Aν είναι έτσι, να την κάνουμε εβδομαδιαία.... :a014:
MG-KTiNoS
23/02/2013, 09:56
Μπορεί να είναι ΠΣΚ και να κάτσεις όσο θες και όποια μέρα θες...
(αφού στο τέλος ΚΑΝΕΝΑΣ δεν κάνει ακριβώς ότι θέλει και θα μας ζαλίζει τα ουμπαλα)
:lol:
MG-KTiNoS
23/02/2013, 09:58
Μπορεί να είναι ΠΣΚ και να κάτσεις όσο θες και όποια μέρα θες...
(αφού στο τέλος ΚΑΝΕΝΑΣ δεν κάνει ακριβώς ότι θέλει και θα μας ζαλίζει τα ουμπαλα)
Κάτι σαν Δρέπανο δλδ
Βάση
Κάπινγκ - ρουμσ του λετ
Βόλτες στα πέριξ
Αναλόγως βαθμού δυσκολίας. Για μένα ευκολάκι να βγω εκτός συνόρων, δυο στροφές λάθος θα κάνω και τσουπ Βουλγαρία, αλλά τους άλλους σκέφτομαι και τα μπινελίκια που θα μου ρίχνουν όσο καταναλώνουν μπετζίνες και vaska δεν βρίσκουν.
Μουαχαχα... :lol:
Να βάλουμε και βασικούς τρόπους προσανατολισμού μήπως σταματήσουμε να ψάχνουμε κάποια μέλη μας. Απλούς.. Προσανατολισμό χάρτη χωρίς πυξίδα, πως λειτουργεί το gps κτλ :lol:
Τώρα όλοι ξέρουν ποιος θα είναι εισηγητής στο παραπάνω σεμινάριο. :D
Αν θέλεις, τώρα που ειναι νωρίς και δεν έχουν παρθεί αποφάσεις, μπορείς να ανοίξεις ένα θρεντ να δούμε πόσοι θα μαζευτούμε, ώστε να μπορούν οι διοργανωτές να κρίνουν αν αξίζει ή όχι να μας συμπεριλάβουν στα γενικά πλάνα τους. Γνώμη μου είναι πως δεν θα μαζευτούμε αρκετοί ώστε να επηρεάσουμε αποφάσεις αλλά ελπίζω να βγω ψεύτης. Αν ήμουν σίγουρος ότι θα πάω θα το έκανα εγώ.
Αλλά εγώ αν δεν δουλεύω θα πάω έτσι κι αλλιώς, όπου κι αν γίνει.
Αυτο που μπορει να γινει ειναι:
Oσοι θελουν να συμμετεχουν στην ετησια απο βορεια ελλαδα να καταμετρηθουν και επειτα να οριστει μια διαδρομη απο βορεια με ωρα και μερος αφετηριας και υπολογιζωντας χρονους να εντασει στην διαδρομη τους υπολοιπους εως την συναντηση με την κεντρικη ομαδα του moto.gr.
Σκοπος ειναι να γινει ενα γκρουπ αντι να παει ο καθενας μονος του μεχρι κατω.
Προσωπικα δεν εχω εμπειρια απο ομαδικες και δεν φιλοδοξω να οργανωσω ειναι αρκετα δυσκολο το κομματι της οργανωσης και θελει γερο στομαχι :priest:
όπως προείπαν άλλοι,
-μαζί σας και στην κόλαση θα πάω...
-τάπερ σπιτικό
-1-2 μέρες μην το παρακάνουμε
-μηχανή?:bawl:
Να πάτε! (να περάσετε καλά!)
ΥΓ. "κάποιοι" + "σε είδα" με ενημερώσαν ότι έχουν εμπλουτιστεί οι υπηρεσίες τεστ-μεταπώλησης μοτοσυκλετών σε "ενοικίασης"... :bawl: pap....? :p
KostRider
23/02/2013, 17:39
Καλησπέρα κι από εμένα! θεωρώ καλή ιδέα να γίνει η εκδρομή στην κεντρική Ελλάδα για να μοιραστούν τα χιλιόμετρα σε βόρειους-νότιους!
Joyrider
23/02/2013, 18:08
Καλά να περάσετε παίδες. Ζηλεύω. Μοτοσυκλετιστικούς χαιρετισμούς από τα εξωτικά Ρίζια. :beer:
Και έχω και έτοιμο λασπωμένο σκηνάκι από τα σπεν γμτ :lol:
Καλά να περάσετε παίδες. Ζηλεύω. Μοτοσυκλετιστικούς χαιρετισμούς από τα εξωτικά Ρίζια. :beer:
Και έχω και έτοιμο λασπωμένο σκηνάκι από τα σπεν γμτ :lol:
Μουαχαχα.. Τι βύσμα είχες ρε?
ereynitis
24/02/2013, 13:50
Καλημέρα σας! Εάν μπορώ θα είναι η πρώτη μου πανελλήνια με το φόρουμ και τα μόνα που με νοιάζουν είναι να γνωριστώ καλύτερα με όσους περισσότερους γίνεται και να τη βγάλω όσο πιο φθηνά γίνεται. Οπότε ψήφισα για 2 διανυκτερεύσεις, οι οποίες θα γίνουν σε σκηνάκι και φαγητό σπιτίσιο. Το αν θα τις αξιοποιήσω και τις δύο εξαρτάται από τη διάθεσή μου. Πάντως, θα έρθω (εάν μπορώ όταν κανονιστεί) όπου και να πάτε, ο προορισμός και η απόσταση δε με απασχολούν καθόλου, ακόμα και με το Σέροου! ;)
sotos.gsxr
24/02/2013, 15:31
ωραία, θα κάνω εγώ την πρότασή μου και μην κράξετε πλιζ....
μπορούμε να πάμε ας πούμε καρπενήσι....
τα πλεονεκτήματα:
- είναι κεντρική ελλάδα και βολεύει πολύ κόσμο
- μπορούμε να πάμε και να έρθουμε απο πολλές διαφορετικές διαδρομές (είτε μονοήμερη γίνει είτε με διανυκτέρευση/εις)
- μπορούμε να κανονίσουμε να κάνουμε διαδρομές εκεί απείρου κάλλους
- οι εντουράδες μπορούν να χαρούν τα βρωμικά τους ρημάδια (κτμ κυρίως :lol:)
- μπορούμε να βουτήξουμε στο ποτάμι να δουμε μετά ποιος την έχει πιο μεγάλη :cry:
μειονεκτήματα
- δεν έχει θάλασσα (για μενα δεν είναι απαραίτητα μειον αυτό)
- θα έχει δροσά το βράδυ (για τους διαμένοντες σε σκηνή - ελευθερο κάμπινγκ)
ναι, ξέρω, που θα κατασκηνώσουν αυτοί που θέλουν σκηνή.... ελπίζω (αν μου δώσετε το οκ για να το διερευνήσω) οτι στα παρατωποταμώ ξενοδοχεία θα μας αφήσουν να βάλουμε σκηνές στην "αυλή" τους....
συμφωνω με τον προλλαλησαντα. Εΐναι πολυ ω ωραια περιοχη.Οσο για τα καταληματα νομιζω spyrako35 οτι στο Θεστιος Απολλων ειναι πιο ευκολο να μας αφησουν. Εγω παντως ψηφησα 2μερη αν και δενειμαι σιγουρος οτι θα καταφερω να ερθω. Αναλογα την ημερομηνια.
sotos.gsxr
24/02/2013, 15:34
και ειμαι απο εκει οποτε το θεμα καταλημα το εχω ηδη λυσει!:wave2:
KostRider
24/02/2013, 15:41
είσαι από Καρπενήσι;
Cpt. Haddock
25/02/2013, 06:41
[...] οι οποίες θα γίνουν σε σκηνάκι και φαγητό σπιτίσιο. [...]
Αυτό πώς ακριβως προέκυψε? :lol:
spyrakos35
25/02/2013, 07:28
ετσι...... (http://www.tupperware.gr/xchg/gr/hs.xsl/83.html)
latris mixanis
25/02/2013, 09:22
Μιλάει για τον εαυτό του... ??? :p
thou-vou
25/02/2013, 12:22
ψηφισα μια διανυκτέρευση με βασική προυπόθεση να είμαι "διαθεσιμος" και να μου κάτσουν οι ημερομηνίες...
Η λογική απλή
-γουσταρίζω
-με συμφέρει οικονομικά (θα δώσω που θα δώσω τα φράγκα για βενζίνες, ε ας κοιμηθώ αγκαλιά με το τάπες να ηρεμήξω)
-πάω με το πάσο μου (ναι καλά) γυρίζω με το πάσο μου (ναι γκαλά)
-πιθανα να βολεύει περισσότερους-ες από το εξωτερικό να παρεβρεθούν (από βόλο και πάνω και από κόρινθο και κάτω δηλαδής)
-προλαβαίνεις να γνωρίσεις άνθρωπο και να ολοκληρώσετε και τις σχέσεις σας (γνωριμία σεξ χωρισμός) αν και για κάποιους γίνεται και στη μονοήμερη αλλα με σαφώς λιγότερο συναίσθημα
-διαθέτω χώρους για όσους έχουν αχρείαστα μηχανάκια και βάζουν δυο βρακιά και δυο μπλούζες για να γλυτώσουν χώρο (με το αζημίωτο)
-χωρίς γκρουπ υποχρεωτικά (όσοι έχουν τη σχέση μπορούν να πάνε μαζί βέβαια) καθώς ποτέ δεν κατάλαβα τι νόημα έχει. Και χάρτες υπάρχουν και τηλέφωνα με τζιπιες και περαστικοί που μιλάνε σχεδόν την ίδια γλώσσα
-μπορούν να έρθουν και μονοήμερη όσοι κατοικούν εκεί απαραπέρα ή τους τρωει ο πισινός τους
-προτεινόμενο μέρος: πλατεία μαβίλλη
...
....
.........
...
...........
Να δω που θ' αφήσεις τη Μπέλα.
Για τα υπόλοιπα, συμφωνώ (οι χρονικές διάρκειες διαφέρουν αλλά μέσες άκρες καλά είσαι)
ψηφισα μια διανυκτέρευση .......
δεν παίζεσαι ρε !!!!!!!!!
Σου έρχεται κοντά ή μακρυά εσένα δλδ και φωνάζεις;
thou-vou
25/02/2013, 13:52
φιλε εγω δε φορτώνω σκηνη και τάπερ για τίποτα λιγότερο...
ereynitis
25/02/2013, 14:50
Καπετάνιο, εννοΑω ότι το μόνο που ξέρω από τούδε είναι ότι σίγουρα δε θα παίζουν λεφτά για δωμάτιο και ταβερνείο, οπόταν η διανυκτέρευσή(-σεις) και τα πικ-νικ μου θα γίνουν στο χαρωπό ύπαιθρο παρέα με το υπόλοιπο σκηνόβιο της παρέας του φόρουμ! :)
Αν έχει Four Seasons εκεί, μέσα κι εγώ για πλατεία μαβίλλη! :tooth::tooth:
OK, κλείνει η ψηφοφορία αφού είναι πλέον εμφανές το αποτέλεσμα.
Αφού τελειώσουμε με τις λεπτομέρειες του πού/πότε/πως κλπ θα ενημερωθείτε σε άλλο σχετικό θέμα.
Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας.
Συμφορουμίτες, η ετήσια του moto.gr 2013 αναβάλλεται.
Διάφορα μικροπροβλήματα δεν μας επιτρέπουν να διοργανώσουμε την εκδρομή όπως θα θέλαμε. Πιθανότατα θα γίνει μετά το καλοκαίρι οπότε θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες για τον τόπο την ημερομηνία και την διάρκεια.
sernodas2
03/05/2013, 10:28
:(:(:(:(:(:(
AristidisZ
03/05/2013, 10:30
:panic::panic::panic:
Και την περίμενα ρπστμ. Τες πα να είμαστε καλά και ας την κάνουμε μετά το καλοκαίρι.
:(
akis_trevor
03/05/2013, 12:40
ελπιζω τα προβληματακια να ειναι οργανοτικης φυσεως μονο.καλα να ειμαστε να την περιμενουμε με μεγαλυτερη αγωνια..
Μετά το καλοκαίρι, αναμένομεν.... και μην ξεχνάμε, η μονοήμερη οργανώνεται πιο εύκολα!
Shaolin Monk
09/05/2013, 21:51
Και εγω περιμενα 2-3 ημερες motoβολτα και εψησα και φιλους απο Κρητη, αγορασα μυζηθρα και εβαλα ρακο-κρασια στα μπουκαλια, πηρα και διαφορα μεζεδακια για το Βάσκα...... και τωρα....... ΑΝΑΒΟΛΗ!!!!!
ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΛΟΥΚΑΡΙΑ;;;;; :cry::moutza::cry::uplate::uplate::cry:
AristidisZ
09/05/2013, 23:27
Μετά το καλοκαίρι, αναμένομεν.... και μην ξεχνάμε, η μονοήμερη οργανώνεται πιο εύκολα!
+1 :)
KostRider
10/05/2013, 12:08
+750