PDA

View Full Version : ΕΛΕΥΣΙΝΑ -BAD DURRHEIN

Σελίδες : [1] 2

airmav
25/02/2013, 10:08
βολτα καλοκαιρινη τον Ιουλιο σε ενα προαστιο του freiburg να δω εναν φιλο. το ταξιδι ειναι ακομα στα σχεδια κ εχω δει μονο το πηγαινε.... το ελα ακομα το σκεφτομαι. λεω λοιπον να ακολουθησω το δρομο ΑΝΚΟΝΑ-ΒΕΝΕΤΙΑ-ΒΕΡΟΝΑ-ΙΝΣΜΠΡΟΥΚ-ΣΑΛΖΜΠΟΥΡΓΚ-ΜΟΝΑΧΟ-ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ-ΜΠΑΝΤΟΥΡΧΑΙΝ. η επιστροφη θα ειναι ή απο λιμνη κονστανζα η απο ελβετια΄, θα δουμε.Το ερωτημα καιριοκαι προς οσους μπορουν να βοηθησουν:

θα με ταλαιπωρησει πολυ το φειζερακι μου? θα ειμαστε 2καβαλο ... βεβαια θα εχω για παρεα μαλλον κ αλλα 2 2καβαλα ενα gs800 κ ενα v-strom 650

airmav
25/02/2013, 10:10
δεν εχω θεμα χρονου νομιζω γτ εχω προγραμματισει περιπου 2 εβδομαδες. γι αυτο κ θα κανω ολη αυτην την βολτα κ δεν θα παω κατευθειαν στον προορισμο μου

Cpt. Haddock
25/02/2013, 10:18
[...] ΑΝΚΟΝΑ-ΒΕΝΕΤΙΑ-ΒΕΡΟΝΑ-ΙΝΣΜΠΡΟΥΚ-ΣΑΛΖΜΠΟΥΡΓΚ-ΜΟΝΑΧΟ-ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ-ΜΠΑΝΤΟΥΡΧΑΙΝ.[...]

Βγάλε τις μεγαλες πόλεις απο το δρομολόγιο. Καταλαβαινω οτι η συνεπιβατις θελει να κανει και τουρισμο, αλλα με τη μηχανη δε βολεύει. :wave2:

airmav
25/02/2013, 11:07
Βγάλε τις μεγαλες πόλεις απο το δρομολόγιο. Καταλαβαινω οτι η συνεπιβατις θελει να κανει και τουρισμο, αλλα με τη μηχανη δε βολεύει. :wave2:

thnx capt θα το προσπαθησω, αλλα ξερεις τωρα πως ειναι αυτα... με το μοτο δεν ειπες??? ειναι θεμα το γυμνο ετσι?

πυξιδας990
25/02/2013, 12:00
μια χαρα και χαλαρα θα βγει το προγραμμα.και γιατι δεν βολευει ο τουρισμος?αν υπαρχει και το πλεονεκτημα χρονου δεν υπαρχει προβλημα.

airmav
26/02/2013, 13:14
μια χαρα και χαλαρα θα βγει το προγραμμα.και γιατι δεν βολευει ο τουρισμος?αν υπαρχει και το πλεονεκτημα χρονου δεν υπαρχει προβλημα.

ετσι το σκεφτομαι κ εγω φιλε ...ευχαριστω. ο τουρισμος θεωρω οτι ειναι παντα μερος του ταξιδιου

πυξιδας990
26/02/2013, 15:52
καλη βολτα τοτε.βρες και δυο πιασαρικα μερη να δει το μωρο και ουτε γατα ουτε ζημια.

power hornet
26/02/2013, 19:44
μια χαρα με το fazer εξαλου απο τι θυμαμε δεν εχεις εντελως το γυμνο ε?δεν εχει την ζελατινα μπροστα?
εγω πηγα με το χορνετ εξωτερικο ιταλια γερμανια και λιγο ελβετια δικαβαλο και φορτωμενος.
ψαξε στο φορουμ να δεις.
μια χαρα πηγα με γυμνο μηχανακι

airmav
27/02/2013, 07:28
μια χαρα με το fazer εξαλου απο τι θυμαμε δεν εχεις εντελως το γυμνο ε?δεν εχει την ζελατινα μπροστα?
εγω πηγα με το χορνετ εξωτερικο ιταλια γερμανια και λιγο ελβετια δικαβαλο και φορτωμενος.
ψαξε στο φορουμ να δεις.
μια χαρα πηγα με γυμνο μηχανακι
οχι εντελως γυμνο ειναι αλλα δν χαλιεμαι...αυτο που λες , τραβαει...

spyrakos35
27/02/2013, 07:59
ΑΝΚΟΝΑ-ΒΕΝΕΤΙΑ-ΒΕΡΟΝΑ-ΙΝΣΜΠΡΟΥΚ-ΣΑΛΖΜΠΟΥΡΓΚ-ΜΟΝΑΧΟ-ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ-ΜΠΑΝΤΟΥΡΧΑΙΝ.

έχω κάνει την ίδια διαδρομή (στο μεγαλύτερο μέρος της) ανάποδα (χαιδελβέργη - ανκόνα)

σαν διαδρομή είναι μία χαρά και θα έλεγα καθόλου βαρετή (βέβαια την έκανα με διαμονές και τοπικά τουρ και όχι σερί)....

ο κάπταιν έχει ένα δίκιο όμως... για απόλαυση στο μαξιμουμ, πάρε επαρχιακούς.....

airmav
27/02/2013, 13:09
έχω κάνει την ίδια διαδρομή (στο μεγαλύτερο μέρος της) ανάποδα (χαιδελβέργη - ανκόνα)

σαν διαδρομή είναι μία χαρά και θα έλεγα καθόλου βαρετή (βέβαια την έκανα με διαμονές και τοπικά τουρ και όχι σερί)....

ο κάπταιν έχει ένα δίκιο όμως... για απόλαυση στο μαξιμουμ, πάρε επαρχιακούς.....

ευχαριστω σπυρο αυτο εχω στο νου μου ετσι κ αλλιως δεν θα ανεβω καρφι πανω.

spyrakos35
27/02/2013, 15:04
ευχαριστω σπυρο αυτο εχω στο νου μου ετσι κ αλλιως δεν θα ανεβω καρφι πανω.

να διευκρινίσω οτι ανκόνα - βερόνα είναι μάπα..... το "καλό" κομάτι είναι από κει και πάνω.....

airmav
07/03/2013, 08:02
χθες παρελαβα τα εισητηρια απο εναν πρακτορα που εχω στην Πατρα. παιδια μεγαλη διαφορα αν ειστε 4αδα. περιπου τα μισα λεφτα η 4κλινη απο την 2κλινη καμπινα. κ μειωση αν εχεις καποιο ατομο κάτω των 25 οποτε χρεώνεται εκείνο την καμπινα, όπως και το early booking έχει και αυτο μείωση. ενδεικτικα 2κλινη κ μια μηχανη εβγαινε περιπου στα 840 ευρω. 4κλινη 2μηχανες κ όλα αυτα που προειπα με αρχικη τιμη 960 ευρω και τελικη 820 ευρω... η μερα με τη νυχτα.. οι τιμες ειναι προσεγγιστικες και αφορουν όλο το πακέτο κ οχι κατ άτομο.

airmav
07/03/2013, 08:05
να διευκρινίσω οτι ανκόνα - βερόνα είναι μάπα..... το "καλό" κομάτι είναι από κει και πάνω.....

σπυρο εγω που ειναι η 1η φορα με μηχανη εκτος συνόρων ολες οι διαδρομές θα μου φαίνονται σουπερ

Cpt. Haddock
07/03/2013, 08:14
σπυρο εγω που ειναι η 1η φορα με μηχανη εκτος συνόρων ολες οι διαδρομές θα μου φαίνονται σουπερ

Αυτη όχι ακομα και για σενα, εκτός εαν το κόψεις μια για Passo di Muraglione :D

airmav
07/03/2013, 08:35
Αυτη όχι ακομα και για σενα, εκτός εαν το κόψεις μια για Passo di Muraglione :D

οκ καπταιν θα το χω υποψη μου αλλωστε δεν βιαζομαι οπως ειπα να ανεβω πανω

airmav
09/04/2013, 07:54
λοιπον χθες παρελαβα τα αλλα εισητηρια, αλλαξα τις ημερομηνιες (2 μερες μετα 3-15 ιουλη τελικα) η επιβαρυνση ηταν 50 ευρω. εχω 2 θεματα που καινε... καταρχην τα λαστιχα. σκεφτομαι για τα michelin pilot road 2 μιας κ τα πολλα εξοδα με οδηγουν σε κατι πιο οικονομικο απο τα 3.. εκτος κ αν εχετε κατι αλλο να προτεινετε. κ το 2ο ειναι ο χωρος αποσκευων. μιας κ το μηχανακι ειναι γυμνο αποφασισα για λογους αισθητικης να παρω σχαρα για 2βαλιτσο (χωρισ κεντρικη πισω). οι τιμες παιζουν απο 360-420 ευρω για 33 και 35 λιτρα αντιστοιχα σε εταιριες kappa k givi. αρκετα θα ελεγα. κ εδω αν εχετε ατι να προτεινετε, θα χαρω. κατεληξα βεβαια στη λυση της πλαστικης κ οχι πανινο σαμαρι, για λογους ασφαλειας(οι πλαστικες κλειδωνουν) κ λογους σταθεροτητας.

Toumpas
09/04/2013, 08:30
Προσωπικά ανεβαίνοντας Βενετία την πρώτη μέρα έμεινα κατάστρωμα και την δεύτερη σε διάδρομο μέσα στο σαλόνι. Αλα Ελληνικά (εγώ και πολύ ξένοι).

power hornet
09/04/2013, 08:49
τα σαμαρια μαν ειναι πολυ καλη επιλογη.
για εμενα δεν ισχυει αυτο που λες κλειδωμα και σταθεροτητας.
τα σαμαρια κλειδωνουν αμα ενωσεις τα φερμουαρ μεταξυ τους και βαλεις μικρα λουκετακια απο την τρυπα,οπως καναμε στον στρατο.

οσο αφορα την σταθεροτητα εχω κανει αμετρητα ταξιδια μια χαρα απροβληματιστα το εχω παει μεχρι 180χλμ δικαβαλο φορτωμενος καργα.

αν και στα ταξιδια το παω μεγιστα 140 λογου καταναλωσης,μπορει να κανω λιγο περισοτερη ωρα αλλα πρεπει να κοιταξεις και τα λεφτα απο βενζινες.

airmav
09/04/2013, 10:59
τα σαμαρια μαν ειναι πολυ καλη επιλογη.
για εμενα δεν ισχυει αυτο που λες κλειδωμα και σταθεροτητας.
τα σαμαρια κλειδωνουν αμα ενωσεις τα φερμουαρ μεταξυ τους και βαλεις μικρα λουκετακια απο την τρυπα,οπως καναμε στον στρατο.

οσο αφορα την σταθεροτητα εχω κανει αμετρητα ταξιδια μια χαρα απροβληματιστα το εχω παει μεχρι 180χλμ δικαβαλο φορτωμενος καργα.

αν και στα ταξιδια το παω μεγιστα 140 λογου καταναλωσης,μπορει να κανω λιγο περισοτερη ωρα αλλα πρεπει να κοιταξεις και τα λεφτα απο βενζινες.

κ εγω δεν εχω θεματα με την ταχυτητα... τα σαμαρια χρειαζονται τις ιδιες βασεις?

power hornet
09/04/2013, 12:59
κ εγω δεν εχω θεματα με την ταχυτητα... τα σαμαρια χρειαζονται τις ιδιες βασεις?

κατα πασα πιθανον ναι.
αμα ενοοεις τα καγκελα δεξια και αριστερα που μπαινουν στην μηχανη?
εγω τετοια εχω βαλει για να μην ακουμπανε στα πλαστικα της μηχανης και φθαρθουν,απο τι ξερω τα καγκελα μπορουν να μπουν και βαλιτσες,αλλα δεν περνω ορκο μην σε παρω στον λαιμο μου.

airmav
15/04/2013, 08:34
ενας σχεδιασμος για τον γυρισμο ειναι ο παρακατω
BADDURRHEIN-BASEL-LUZERN-LUGANO και μετα ή MILANO FIRENZE SIENNA ή GENOVA FIRENZE SIENNA. η σιεννα ειναι το τελος γτ εκει λεω να κατσω λιγο να απολαυσω τα μερη πριν το γυρισμο στα πατρια εδαφη(ανκονα μεσω περουτζια ή μπολονια...θα το σκεφτω). για πειτε οποιος ξερει λοιπον θα τα καταφερω να διασχισω τις αλπεις ή να μην το κανω? η ελβετια λογικα δεν θελει διαβατηριο ετσι?

power hornet
16/04/2013, 10:55
εγω θα σου πω για την ελβετια,που πηγα και εκει οταν περυσι το καλοκαιρι εκανα ιταλια γερμανια και ελβετια.
δεν θελει διαβατηριο,μονο που χρειαζετε να βγαλεις την βινιετα ενα αυτοκολητο κατι σαν τελη κυκλοφοριας.

περυσι στοιχισε 35 η 38ευρω αν θυμαμε καλα.
αφου θα πας μπασελ πηγαινε και ζυριχη.

α αμα εχεις προπληρωμενη καρτα βαλτης κανενα 100ευρω,εγω ετσι εκανα και σωθηκα οσο αφορα την ελβετια,πληρωνεις με ευρω αλλα σου δινουν ρεστα σε φραγκα.

σορυ ειμαι απο το κινητο.

Sapadak
16/04/2013, 11:13
Για λαστιχα θα σου προτείνα να πας σε κατι ΣΚΛΗΡΟ

Μιας και θα φορτωμενος και σε αυτοκινητοδρομους, οταν με το καλο επιστρεψεις θα δεις οτι θα εχουν κανει 'σκαλακι' και θα θέλουν αλλαγη.

βαλε κανα σκληρο λαστιχακι...φθηνοδουλεια να πας και να ερθεις και μετα βαλε κατι για τους Ελληνικούς δρομους

Επισης προτείνω σαμαρια και οχι σκληρες για κόστος.
Το εχω κανει χωρις καγκελα, ακουμποντας τα πανω στα πλαστικα της μηχανης αφου πρώτα ειχα βάλει 'κουβερτα'. Ουτε γδαρσιματα ουτε τπτ

287747

power hornet
16/04/2013, 13:01
Για λαστιχα θα σου προτείνα να πας σε κατι ΣΚΛΗΡΟ

Μιας και θα φορτωμενος και σε αυτοκινητοδρομους, οταν με το καλο επιστρεψεις θα δεις οτι θα εχουν κανει 'σκαλακι' και θα θέλουν αλλαγη.

βαλε κανα σκληρο λαστιχακι...φθηνοδουλεια να πας και να ερθεις και μετα βαλε κατι για τους Ελληνικούς δρομους

Επισης προτείνω σαμαρια και οχι σκληρες για κόστος.
Το εχω κανει χωρις καγκελα, ακουμποντας τα πανω στα πλαστικα της μηχανης αφου πρώτα ειχα βάλει 'κουβερτα'. Ουτε γδαρσιματα ουτε τπτ

287747
ωχχχ καλο κουβερτα σουπερ απο που μαν την πηρες?αν και εγω εχω καγκελα,αλλα αυτο το βαλε βγαλε ειναι λιγο βαρετο

Sapadak
16/04/2013, 13:13
ωχχχ καλο κουβερτα σουπερ απο που μαν την πηρες?αν και εγω εχω καγκελα,αλλα αυτο το βαλε βγαλε ειναι λιγο βαρετο

Την ειχα παρει μαζι με τα σαμάρια απο Αγγλία πριν καμια 5ετια
Λογικά σε οποιον βρεις σαμαρια oxford θα το έχει/μπορει να το φέρει

πχ
δικυκλο (http://new.dikyklo.gr/2011/09/oxford-blanket/)

power hornet
16/04/2013, 13:50
Την ειχα παρει μαζι με τα σαμάρια απο Αγγλία πριν καμια 5ετια
Λογικά σε οποιον βρεις σαμαρια oxford θα το έχει/μπορει να το φέρει

πχ
δικυκλο (http://new.dikyklo.gr/2011/09/oxford-blanket/)
ευχαριστω μαν να εισαι καλα.

airmav
17/04/2013, 10:48
ευχαριστω παιδες για τις πληροφοριες. με τα σαμαρια δν θα εχω θεμα στην εξατμιση? γτ την εχω κατω απο τη σελα ακριβως

Sapadak
17/04/2013, 10:57
ευχαριστω παιδες για τις πληροφοριες. με τα σαμαρια δν θα εχω θεμα στην εξατμιση? γτ την εχω κατω απο τη σελα ακριβως

Χμμ
Δε ξερω να σου απαντησω για σιγουρα, καποιος με φειζερ θα πρεπει να σου πει για σιγουρα

πυξιδας990
17/04/2013, 11:30
αν δεν ακουμπανε απευθειας τα σαμαρια στην εξατμιση,η δεν τρωνε απευθειας τα καυσαερια,δεν καταλαβαινουν τιποτα.στο πλαι τα περρισοτερα εχουν και θερμοαπομονωτικο υλικο.στον γυρισμο ελα απο Περουτζια.ωραια διαδρομη,αλλα να μπεις και λιγο στους ss της ιταλιας οχι ολο εθνικη.η Περουτζια ειναι και ωραια πολη.

zioan
17/04/2013, 21:24
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΓΕΝΟΒΑ . ΔΕΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΤΟ ΜΟΥΡΑΛΙΟΝΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΖΕΥΓΑΡΙΑ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Κ ΤΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ . ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΣΤΙΓΜΗ . ΑΝ ΘΕΣ ΓΙΑ ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΣΕ ΜΠΑΓΚΑΛΟΟΥΣ , ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΜΕ ΚΑΛΗ ΚΟΥΖΙΝΑ Κ ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ . ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΗΣ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΞΑΝΑΣΚΕΨΟΥ ΛΙΓΟ ΤΟ ΞΕΒΟΛΕΜΑ ΤΗΣ ΑUTOSTRADA Κ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΣΟΥ ΑΠΟ SYPERSTRADA ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ ΛΟΓΟ : ΟΙ ΜΥΡΩΔΙΕΣ Κ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΡΩΜΑΤΑ Κ ΓΕΥΣΕΙΣ .

airmav
18/04/2013, 08:47
αν δεν ακουμπανε απευθειας τα σαμαρια στην εξατμιση,η δεν τρωνε απευθειας τα καυσαερια,δεν καταλαβαινουν τιποτα.στο πλαι τα περρισοτερα εχουν και θερμοαπομονωτικο υλικο.στον γυρισμο ελα απο Περουτζια.ωραια διαδρομη,αλλα να μπεις και λιγο στους ss της ιταλιας οχι ολο εθνικη.η Περουτζια ειναι και ωραια πολη.

μαλλον απο περουτζια θα γυρισω πισω για ανκονα.... στειλε μου κατευθυνσεις κ θα πιουμε κ μια εσπρεσια μαζι...!!

airmav
18/04/2013, 08:49
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΓΕΝΟΒΑ . ΔΕΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΤΟ ΜΟΥΡΑΛΙΟΝΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΖΕΥΓΑΡΙΑ Κ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΧΡΟΝΟ Κ ΤΟ ΧΩΡΟ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ . ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΣΤΙΓΜΗ . ΑΝ ΘΕΣ ΓΙΑ ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΩ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΚΑΜΠΙΝΓΚ ΣΕ ΜΠΑΓΚΑΛΟΟΥΣ , ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΜΕ ΚΑΛΗ ΚΟΥΖΙΝΑ Κ ΥΠΕΡΟΧΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ . ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΗΣ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΞΑΝΑΣΚΕΨΟΥ ΛΙΓΟ ΤΟ ΞΕΒΟΛΕΜΑ ΤΗΣ ΑUTOSTRADA Κ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΙΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΣΟΥ ΑΠΟ SYPERSTRADA ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ ΛΟΓΟ : ΟΙ ΜΥΡΩΔΙΕΣ Κ ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΤΑΞΙΔΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΡΩΜΑΤΑ Κ ΓΕΥΣΕΙΣ .
εχω λιγο περιορισμενο χρονο απο την αποψη οτι γερμανια θα δω εναν φιλο οποτε θα κατσω λιγο γυρω απο το φραιμπουργκ κ εχω σχεδιασει να μεινω κ 2 μερες να δω την τοσκανη. με ενδιαφερει το καμπινγκ που ειπες... περιμενω την προταση σου

airmav
30/05/2013, 08:55
η προετοιμασια συνεχιζεται μιας κ ο χρονος εχει λιγοστεψει επικινδυνα( ευχαριστα). λοιπον μπηκαν τα λαστιχα (michelin p.r.3 τελικα) κ τελικα κατεληξα στο να αγορασω μονο πλαινες βασεις για σαμαρια και σαμαρια. εκει ομως υπηρχε ενα τρικ των προμηθευτων.... οι πλαινες βασεις ειναι φθηνες αλλα στηριζονται στην κεντρικη βαση για την πισω βαλιτσα.... μαγκια ε? επιασα κ εγω λοιπον τον father πηραμε συρμα φτιαξαμε ενα μοδελο κ κατασκευασαμε τη βαση απο λαμα κ καρεδακι συμβουλευομενοι καποιες φωτο απο αντιστοιχες στο νετ... προσεχως θα βαλω κ φωτο. τωρα μενει να παρω τα σαμαρια ( απο φιλο η εστω καινουρια) να τα βαλω πανω για να κατασκευασω κ τα πλαισια ( αφου μπηκαμε στο χορο δν αγοραζω τωρα 2 πλαισια ) απο service εχω λαδια μπουζι φιλτρα αγορασμενα κ το σκ θα γινει κ αυτο, οπως κ ενα service στο μπροστινο (τσιμουχες κ λαδακια).δεν ειναι πολλα αλλα αν δεν τα εχεις κανει κ ο χρονος τρεχει σου φαινονται βουνο...

fournas
30/05/2013, 12:38
οταν τελειωσεις με την "κατασκευη" που λες , βαλε και τα σαμαρια επανω (γεμισε τα με οτι να ναι) και κανε κανα "μινι" ταξιδακι με την κοπελα σου .. ισως δεις καποιες ατελειες που στο ταξιδι δεν θα μπορεις να τις διορθωσεις . ;)

:wave2:

888hayabusa
30/05/2013, 13:12
Να προτιμήσεις καλές σιδερένιες βάσεις για πλαστικές βαλίτσες..ώστε να μην έχεις το κεφάλι σου ήσυχο σε κάθε στάση που θα κάνετε ότι δεν θα σου κλέψει κάποιος τα υπάρχοντα σου και να είσαι καλυμμένος από θέμα βροχής..

Στο ανέβα με διαδρομές από autostrada & autobahn θα ταλαιπωρηθείς από τον αέρα και δεν θα δεις τίποτα, βγάλε άλλη διαδρομή από επαρχιακούς δρόμους...

πυξιδας990
30/05/2013, 18:15
περουτζια διπλα μενει ενας φιλος οχι εγω.
μετα την περουτζια υπαρχει ενα απο τις καλυτερα μεσαιωνικα διατηρημενα χωρια της ιταλιας η ασιζι.σταυρωσε τη,ειναι ωραιο μερος.επισης μετα απο την ασιζι παρε τον s209 που παει στο κασκαντε ντελε μαρμορε κοντα στο τερνι.εκει εχει απο τους μεγαλυτερους καταρακτες της ευρωπης.καλη βολτα φιλε.

airmav
31/05/2013, 08:24
περουτζια διπλα μενει ενας φιλος οχι εγω.
μετα την περουτζια υπαρχει ενα απο τις καλυτερα μεσαιωνικα διατηρημενα χωρια της ιταλιας η ασιζι.σταυρωσε τη,ειναι ωραιο μερος.επισης μετα απο την ασιζι παρε τον s209 που παει στο κασκαντε ντελε μαρμορε κοντα στο τερνι.εκει εχει απο τους μεγαλυτερους καταρακτες της ευρωπης.καλη βολτα φιλε.

ευχαριστω για τις πληροφοριες θα περασω σιγουρα απο εκει οποτε μια σταση θα ειναι μεσα στο προγραμμα

airmav
31/05/2013, 08:26
Να προτιμήσεις καλές σιδερένιες βάσεις για πλαστικές βαλίτσες..ώστε να μην έχεις το κεφάλι σου ήσυχο σε κάθε στάση που θα κάνετε ότι δεν θα σου κλέψει κάποιος τα υπάρχοντα σου και να είσαι καλυμμένος από θέμα βροχής..

Στο ανέβα με διαδρομές από autostrada & autobahn θα ταλαιπωρηθείς από τον αέρα και δεν θα δεις τίποτα, βγάλε άλλη διαδρομή από επαρχιακούς δρόμους...

δυστυχως φιλε λογω κοστους θα δανειστω σαμαρια απο ενα φιλο... μου ειναι πολυ δυσκολο αυτην την περιοδο να αγορασω κ σαμαρια. σιγουρα δν θα ειναι ολο το ταξιδι απο εθνικους δρομους. αναλογα βεβαια κ απο τον χρονο που καθε μερα θα εχω μπροστα μου μεχρι την επομενη σταση

airmav
31/05/2013, 08:26
οταν τελειωσεις με την "κατασκευη" που λες , βαλε και τα σαμαρια επανω (γεμισε τα με οτι να ναι) και κανε κανα "μινι" ταξιδακι με την κοπελα σου .. ισως δεις καποιες ατελειες που στο ταξιδι δεν θα μπορεις να τις διορθωσεις . ;)

:wave2:
το εχω σκοπο φιλε μεσα στο αλλο σκ που θα ειναι τελειωμενες

airmav
31/05/2013, 08:28
θελω κ αλλη βοηθεια... να παρω παντελονι μηχανης η μονο επιγονατιδες κ να βγαλω το ταξιδι με τζιν? (οχι τζιν τονικ παντελονι τζην...)

spyrakos35
31/05/2013, 08:32
μηχανής._

πυξιδας990
31/05/2013, 08:47
μηχανης,το τζινακι το βραδυ στη βολτουλα.

airmav
31/05/2013, 09:42
Έτσι έλεγα κ εγώ απλά είπα μηπως άκουγα κάτι διαφορετικό

airmav
02/06/2013, 22:03
λοιπον τελειωσα με το σκελετο κ μενει να προσαρμωσω τα σαμαρια πανω
291943
291944
291945
κ εννοειται ασταρωμα κ βαψιματακι μην μας πουν κ γυφτους οι ευρωπαιοι..

πυξιδας990
03/06/2013, 09:58
μια χαρα δουλεια.ευγε.

pepes1gr
04/06/2013, 12:26
Φίλε μου μια ακόμη πληροφορία και για σένα αλλά πιό πολύ για το έτερο ήμισυ.
Αν σε βολεύει κοντά στο innsbruck 17km προς Wattens υπάρχει το εργοστάσιο του swarovski.
Εχει και σημείο λιανικής πώλησης κοσμημάτων σε απίστευτες τιμές για τα δικά μας δεδομένα.Μιλάω πάντα για αγορές κοντά στα 15 ευρώ αλλά και πολύ περισσότερο.
http://kristallwelten.swarovski.com/Content.Node/Startseite.en.html

airmav
05/06/2013, 10:29
Φίλε μου μια ακόμη πληροφορία και για σένα αλλά πιό πολύ για το έτερο ήμισυ.
Αν σε βολεύει κοντά στο innsbruck 17km προς Wattens υπάρχει το εργοστάσιο του swarovski.
Εχει και σημείο λιανικής πώλησης κοσμημάτων σε απίστευτες τιμές για τα δικά μας δεδομένα.Μιλάω πάντα για αγορές κοντά στα 15 ευρώ αλλά και πολύ περισσότερο.
http://kristallwelten.swarovski.com/Content.Node/Startseite.en.html

ωραιος.... δηλ να βγει κ κατι απο το ταξιδι ε?.......ουφφφφφφφ με αγχωσες!!

airmav
13/06/2013, 08:38
λοιπον μπαινουμε τελικη ευθεια... αλλα θελω βοηθεια... πηρα σαμαρια αλλα επειδη εχω τις εξατμισεις κατω απο τη σελα θα εχω θεμα με την θερμοκρασια? μηπως υπαρχει προστατευτικη κουβερτα ( οχι για γδαρσιμο αλλα για θερμοκρασια) να βαλω ενδιαμεσα??? που να ψαξω για τετοιο?

Sapadak
13/06/2013, 08:54
λοιπον μπαινουμε τελικη ευθεια... αλλα θελω βοηθεια... πηρα σαμαρια αλλα επειδη εχω τις εξατμισεις κατω απο τη σελα θα εχω θεμα με την θερμοκρασια? μηπως υπαρχει προστατευτικη κουβερτα ( οχι για γδαρσιμο αλλα για θερμοκρασια) να βαλω ενδιαμεσα??? που να ψαξω για τετοιο?

Δες για πυρίμαχες κουβέρτες.
Πηγαινε σε κατάστημα με πυροσβεστικά είδη μαζι με το μοτο και τα σαμαρια και δες/ρωτα αν βολευει για αυτο που θες

πυξιδας990
13/06/2013, 09:14
αλλιως ντιγκαρε τη σελα απο κατω με φυλα αλουμινιου.

power hornet
13/06/2013, 12:49
εγω απο την εμειρια μου τοσα χρονια σε ταξιδια με σαμαρια,πιστευω δεν θα εχεις προβλημα.
οι εξατμισεις σου κατω απο την σελα δεν ειναι?τα σαμαρια θα ειναι στα πλαγια συν τα καγκελα που εβαλες θα υπαρχει μια αποσταση οποτε δεν εχεις προβλημα.
στο παλιο μου χορνετ του 00 η εξατμιση ηταν στα πλαγια και ψηλα και παρολου αυτο με τα καγκελα που εβαζα ποτε δεν αντιμετωπισα προβλημα θερμοκρασιας με τα σαμαρια.

zioan
13/06/2013, 15:48
Συγνωμη που αργησα... αντε με το καλο . Για φλωρεντια village international . Στο μαγαζακι κ στο εστιατοριο ειναι η μαμα ΜΑΡΙΑ . Σουπερ σου λεω . Ισωσ την αναγνωρισεισ επειδη φοραει μαυρα . Εχασε τον αντρα τησ προσφατα .

Cherouvim77
19/06/2013, 11:20
Άντε με το καλό να πάτε και να γυρίσετε και περιμένουμε πολλές photoooooo!!!

Να πάτε και από τον Μέλανα Δρυμό και φυσικά μην ξεχάσατε το Hallstat.

airmav
26/06/2013, 00:04
οι ετοιμασιες φτανουν στο τελος... τα τελευταια ξεχασιαρικα πραγματακια ερχονται σιγα σιγα στην κατοχη μου. η μηχανη ομως ειναι ετοιμη.. σημερα την εβγαλα απο συνεργειο μετα απο σερβις λαδια , μπουζι, φιλτρα,τακακια δισκοπλακα πισω, αλλαγη λαδια τσιμουχες μπροστινου. εβαλα και τις σχαρες αυτην την φορα μονιμα πανω...
294192
294193
294194

πυξιδας990
26/06/2013, 08:20
μπομπα εισαι:wave2:

Cherouvim77
26/06/2013, 13:34
έτοιμο το εργαλείο!!! Βόλτα να δω πότε θα πάμε.

airmav
27/06/2013, 07:24
έτοιμο το εργαλείο!!! Βόλτα να δω πότε θα πάμε.

πεστα ντε, γυριζοντας θα τα πουμε κ απο κοντα

airmav
02/07/2013, 07:48
παραμονη ταξιδιου σημερα κ ολα ειναι ετοιμα,...(εκτος απροοπτου). την κυριακη σε ενα warm up πηγαμε μεχρι το εκκλησακι τησ αγ. θεοδωρας στην μεγαλοπολη για τα πρωτα μιλια που λενε.294646
294647
ηταν κατι σαν τον χρησμο απο την πυθεια πριν τη μαχη... πολυ ωραια διαδρομη τα τελευταια 35 χλμ μεσα στο πλατανι..

airmav
06/07/2013, 00:54
καλησπερα απο το δροσερο ζεεφελντ. ειναι ουσιαστικα η τριτη μερα του ταξιδιου μας αλλα η πρωτη που καταφερα να βρω χρονο κουραγιο κ free wi fi για να σερφαρω. ολα λοιπον αρχισαν την τεταρτη το πρωι με τις ετοιμασιες και τα δεσιματα στη μηχανη. ξεκινησαμε γυρω στις 10 30 κ ημαστε στην πατρα κατα τις 13 00.κινηση πολυ στο δρομο αλλα ενθουσιασμος στο φουλ.294924

airmav
06/07/2013, 01:11
το πλοιο ανα χωρησε κανονικα χωρις πολυ κοσμο αλλα εφτασε η μαλλον βγηκα 2 ωρες κ 10 λεπτα μετα την ωρα που ανεφερε το σαιτ. δηλ βγηκα στις 13 40. στο πλοιο συνταξιδευαμε με το γκρουπ των bmw bikers greece οι οποιοι πηγαιναν στο garmis για την ετησια συναντηση τους που συνεπεφτε με τα 90 χρονια απο την ιδρυση της bmw. ηταν καμια 50αρια μοτο κ την εβαλαν μαζι με την δικη μου στο γκαραζ... εφριξε ο ιαπωνας μιλαμε... γενικα μεχρι αυτην την στιγμη που μιλαμε εχω δει πανω απο 400 bmw moto που κατευθευθυνονται στην συναντηση. εδω τωρα στο ξενοδοχειο μαζι με τις δικες μας ειναι καμια 10αρια ακομα κ γενικα το ζεεφελντ ειναι γεματο

airmav
06/07/2013, 01:16
δν ξερω γτ αλλα ο υπολογιστης δν ανεβαζει τις φωτο μονο την πρωτη ανεβασε οποτε αναμονη...λοιπον βγαινοντας απο το καραβι κααμε μεγα λαθος κ αντι να στριψουμε δεξια για βενετια πηγαμε ευθεια προς περουτζια. αφου καταλαβαμε το λαθος μας ειπαμε να μην γυρισουμε αποφασιζοντας να αναβαλλουμε την βενετια τουλαχιστο για εκεινη την ημερα. τελικα μας βγηκε ενα τουρ στην ενδοχωρα περουτζια τσεζενα μπολονια και βερονα νωρις το βραδυ. πολυ ωραια διαδρομη με καταπρασινα τοπια. μας αποζημιωσε η φυση κ η ζεστη ομως για αυτο το λαθος στην ανκονα. η βραδυα κατεληξε σε πιτσα κ μπυρα διπλα απο το ξενοδοχειο (paulaner lager)

airmav
06/07/2013, 01:23
η σημερινη μερα περιελαμβανε βολτα κ καφε στην πολη της βερονα και το μεσημερι ξεκινησαμε προς τα πανω με 35 βαθμους στην βερονα το μεσημερι κ 9 βαθμους αυτην την ωρα. η διαδρομη απιστευτη τα πυκνα δαση μοναδικα κ οι χιονισμενες κορυφες των αλπεων σημα κατατεθεν. το ζεεφελντ δε σαν απο ταινια... η βραδια εκλεισε στο μοναδικο εστιατοριο που σερβιρε μετα τις 22 00 με καλο φαγητο κ μπυρα εννοειται (gosser). αυριο σειρα εχει το ινσμπρουκ το σαλζμπουργκ κ η καταληξη στο μοναχο. καλο βραδυ απο αυστρια

pepes1gr
06/07/2013, 06:33
Καλή συνέχεια και καλά να περνάτε.

Cherouvim77
06/07/2013, 07:58
μπράβο παιδιά, καλά να περνάτε. Πολύ καλή περιοχή διαλέξατε το Seefeld είναι από τις ωραίες πόλεις. Λίγο πιο πάνω στο Leutasch είχαμε μείνει εμείς.

airmav
06/07/2013, 19:04
πριν λιγο φτασαμε σαλζμπουργκ ειναι κριμα ειπαμε να μην αφιερωσουμε μια μερα εδω. να δουμε κ τα γυρω γυρω. το μοναχο μπορει να περιμενει. παρα τα καποια προβληματακια με τον νομο ( δν μπηκα στον κοπο να ενημερωθω επαρκως για τους motorways κ το πληρωσαμε ακριβα) και τον καιρο ( επιασε βροχη 1 χλμ πριν το ξενοδοχειο) φτασαμε στην πολη πριν μια ωρα. τωρα σειρα εχει βολτα στις μπυραριες της πολης. αυριο λεμε να δουμε τα αξιοθεατα της πολης κ τη λιμνη haalstat

Cherouvim77
07/07/2013, 09:57
Για πες λεπτομέρειες, για ποιό λόγο σας γράψανε;

Cherouvim77
09/07/2013, 13:57
άντε περιμένουμε την συνέχεια και φωτογραφικό υλικό!!!

airmav
11/07/2013, 00:16
καλησπερα απο το πολυ ωραιο χωριο ponte tresa λιγο εξω απο το lugano κρεμασμενο σε μια πλαγια με θεα την λιμνη διπλα απο την λιμνη του como. αυτο το χωριο εχει την ιδιαιτεροτητα να ειναι χωρισμενο στη μεση. μισο ελβετικο μισο ιταλικο. φανταστειτε οτι το τελωνειο βρισκεται στην μεση του χωριου κ απο την μια βλεπεις σπιτια με ελβετικες σημαιες εξω και απο την αλλη αντιστοιχα με ιταλικες. πολυ περιεργο στην ιδια πολυ. ξυπνα αλλες μνημες οχι καλες μπορω να πω.. α κ ακομα δν εχω μαθει κ την εδω ιστορια τους.

airmav
11/07/2013, 00:33
λοιπον ειχαμε μεινει στην μερα που ξημερωνε στο salzburg κ θα πηγαιναμε σε μια λιμνη γυρω στα 70 χλμ εξω απο την πολη. τελικα δεν εγινε κατι τετοιο. γυρισαμε στο κεντρο ανεβηκαμε με τον οδντωτο στον πυργο που βρισκεται στην πολη κ αργα το μεσημερι με υποψια βροχης ξεκινησαμε για το μοναχο. ειχε πολυ κινηση κ σχεδον σταματουσαμε πανω στην εθνικη . στο μοναχο φτασαμε αργα το απογευμα κ αμεσως ετοιμαστηκαμε να βγουμε για φαγητο-μπυρα στο kennedy's ενα απο τα πιο γνωστα μαγαζια του κεντρου. μπυρα παγωμενη burgers τεραστια κ τιποτα δν θυμιζε την ταλαιπωρια που φαγαμε το πρωι στο salzburg με το ατελειωτο περπατημα με πληρη εξαρτηση για το sightseeing.295297

airmav
11/07/2013, 01:01
η επομενη μερα ηταν η μερα που μαρτυρουσε τον σκοπο αυτου του ταξιδιου. η μερα δηλ που θα φταναμε επιτελους στον προορισμο μας, στον φιλο μας τον γιαννη στο bad durrheim. ο γιαννης εφγε απο την ελευσινα τον γεναρη για να ανοιξει εκει σε αυτην την πολη ενα ελληνικο εστιατοριο. ειχαμε λοιπον να τον δουμε απο τοτε κ το μαγαζι εχει ηδη 2 μηνες που λειτουργει... επρεπε λοιπον να δοκιμασουμε κ την κουζινα του αν εχει αλλαξει με τετοια αποσταση.. ξεκινησαμε λοιπον μετα απο ενα καλο πρωινο στο μοναχο, με προορισμο αρχικα τη λιμνη constanz αλλα απο την γερμανικη της πλευρα στο friendrichshafen. εκει αραξαμε σε μια πλαζ στις οχθες της λιμνης για το αναλογο καφεδακι μιας κ ειχαμε κοψει την αποσταση στη μεση κ δεν βιαζομασταν. κατα τις 7 το απογευμα φτασαμε στον φιλο μας. η επομενη μερα ηταν μερα ξεκουρασης. πηγαμε σε ενα καταπληκτικο κεντρο χαλαρωσης της περιοχης το solemar k μειναμε στις πισινες κ τα χαμαμ για παραπανω απο 5 ωρες. ηταν το κατι αλλο πληρη αναζωογοννηση. το βραδυ δοκιμασαμε τις σπεσιαλιτε το janni κ μετα σε ενα μπαρ καπνιστων(!) της περιοχης το salzestumble αν θυμαμαι καλα για μπυρες.
η επομενη μερα, η σημερινη , ηταν συγκινισιακα φορτισμενη μιας κ αφηναμε τον γιαννη και την σοφια ( συζυγος) για να κατεβουμε νοτια στην λιμνη como η εστω εδω κοντα διασχιζοντας την ελβετια. σταματησαμε βεβαια στην luzern για το καθιερωμενο καφε μας σπαζοντας παλι την διαδρομη στη μεση κ κατα τις 9 φτασαμε στην ponte trase αφου περασαμε ολα τα τουνελ κ το περιφημο Gotthard_Road_Tunnel μηκους κατι λιγοτρο απο 17 χλμ. το τοπιο των ελβετικων αλπεων επιβλητικο, η υγρασια στα υψη...το ιδιο κ οι δρομοι...γλιστεροι. η βροχη πηγε να κανει την εμφανιση της στο τελευταιο μισαωρο της διαδρομης αλλα περιοριστηκε σε καποιες αστραπες κ βροντες. η νυχτα εκλεισε στο εστιατοριο του ξενοδοχειου με μπυρα εννοειται κ πιτσα.. αυριο σειρα εχει η ομωνυμη πολη (pisa) κ η firenze....

Cherouvim77
11/07/2013, 07:00
μπράβο παιδιά, πολύ ωραίο το ταξιδάκι σας. αν σας παίρνει πηγαίνετε και μια βόλτα απο Siena και το San Gimignano!!!

airmav
13/07/2013, 00:32
καλησπερα απο barberino μια τοποθεσια 27 χλμ πριν την σιεννα στον δρομο απο φλωρεντια. ειχαμε μεινει στην χθεσινη ημερα που ξημερωσε κ μας βρηκε στην διχοτομημενη οπως ειπαμε πολη ponte tresa. φυγαμε λοιπο απο εκει με προορισμο την πιζα. κατεβηκαμε απο γενοβα οπου σταματησαμε για καφεδακι και το βραδακι φτασαμε στην πολη του περιεργου αυτου πυργου κ μαλιστα το ξενοδοχειο ηταν ακριβως εξω απο τα τειχη στην piazza danielle manin. το θεαμα αρκετα εντυπωσιακο θα ελεγα μιας κ μια ερωτηση απο τα μαθητικα μας χρονια πια την βλεπαμε μπροστα μας κ οσο κ αν ξερουμε την απαντηση στο ''γατι δεν πεφτει ο πυργος'' τοσο μας ξενιζει η οψη του. το βραδυ εκλεισε με ινδικο κεμπαπ( μας εκαψε ο π$#%^ης), βολτα χαλαρωτικη στις αυλες του πυργου κ μπυριτσα στην ταρατσα του ξενοδοχειου. η σημερινη μερα ειχε ξεναγηση σε ολα τα αξιοθεατα γυρω απο τον πυργο αργα το μεσημερι κατηφορησαμε λιγο πιο νοτιοανατολικα στην τοσκανη κ το barberino

airmav
13/07/2013, 00:34
μπράβο παιδιά, πολύ ωραίο το ταξιδάκι σας. αν σας παίρνει πηγαίνετε και μια βόλτα απο Siena και το San Gimignano!!!

κατα τυχη ο ιδιοκτητης του ξενοδοχειο ειναι κ ιδιοκτητης του san gimignano οποτε το πετυχαμε...

SHOOTER045
13/07/2013, 00:57
παιξε και ενα τζοκερ με τετοια τυχη...:confused:

Cherouvim77
13/07/2013, 10:05
κατα τυχη ο ιδιοκτητης του ξενοδοχειο ειναι κ ιδιοκτητης του san gimignano οποτε το πετυχαμε...

Μπράβο παιδάκια να έρθετε να τα πούμε και απο κοντά!Αλλά ένα σχόλιο.. Όταν λέμε San Gimignano εννοούμε την πόλη, όχι κάποιο ξενοδοχείο ή εστιατόριο...χαζέ...
Ελένη

airmav
13/07/2013, 12:54

Οκ το διευθετησα έχει ένα winery εκεί ....έξυπνη....

airmav
14/07/2013, 03:19
siena
295566
san gimignano
295567

Cherouvim77
15/07/2013, 13:55
Έτσι, πάμε γερά. Δώστε φώτο στον λαό!!!

airmav
17/07/2013, 16:59
καλησπερα απο ελλδα. χθες τελειωσε κ επισημα το ταξιδακι μας με την επιστροφη 12 30 στην πατρα και 3 30 στην λευσινα. απολογισμος?? μαλλον θετικος, δηλ τι θετικος μονο? σουπερ ηταν.. τα καταφερα κ με δυσκολο μηχανακι χωρις πολλα παραπονα ευτυχως.... φοβερη εμπειρια θα ελεγα. ανυπομονω να σχεδιασω την επομενη...ακουσα μια λεξη τις προαλλες norfkapp νομιζω....καλο μου ακουστηκε....θα δουμε....
λοιπον οι 3 τελευταιες μερες του ταξιδιου μας μας βρηκε να περιπλανωμαστε με αφετηρια το barberino val d'elsa στην τοσκανη και συγκεκριμενα σε σιεννα, φλωρεντια, san gimignano.θαυμασιες πολεις οι 2 πρωτες, φοβερη πολη καστρο η τελευταια.... θυμιζε μονεμβασια χωρις θαλασσα....η τοσκανη αξιζε ειδαμε κ αλλα χωριουδακια στο περασμα μας...καταπληκτικα. το πρωι της δευτερας φυγαμε νωρις 7 30 γιατι ειχαμε μπροστα μας 300 χλμ ως την ανκονα μεσω περουτζια τελικα.φτασαμε 11 30 καναμε check in και μιση ωρα μετα ημαστε μεσα στο καραβι. η ανεκ θα ελεγα και το hellinic spirit πολυ καλυτερο απο την minoan superfast και το superfast XII.

Υ.Γ.συναντηθηκαμε με εκατονταδες μοτοσυκλετιστες ολων των εθνικοτητων, ιταλους γερμανους ελληνες τσεχους ολλανδους κλπ. χαιρετησαμε και μας χαιρετισαν με αμετρητους τροπους : γνεψιμο με το κεφαλι, με το χερι με το ποδι, μας μιλουσαν σε βενζιναδικα κ ΣΕΑ οταν συναντιωμασταν....ολοι εκτος απο εναν...ενας μονο δεν μας χαιρετισε. απλα μας προσπερασε.....μπορειτε να φανταστειτε τι εθνικοτητας ηταν???
Υ.Γ.2 : ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Cherouvim77
17/07/2013, 20:13
Καλώς επιστρεψατε.περιμενουμε τηλ να τα πούμε από κοντα.

Nordkapp λέγεται . Πάμε του χρόνου αλλά πρέπει να αλλάξεις μοτορι πρώτα.

airmav
23/07/2013, 15:47
check in ΠΑΤΡΑ295996

airmav
24/07/2013, 11:55
παιδες δεν ξερω τι γινεται κ δεν μου ανεβαζει φωτο απο κανενα η\υ. αν καποιος ξερει τι τρεχει ας στειλει ενα πμ. μου ανεβαζει μια εως καμια κ γραφει οτι απετυχε

Cherouvim77
24/07/2013, 12:35
θα σου πρότεινα να τις ανεβάσεις πρώτα στο imageshack π.χ. και μετά να τις εμφανίσεις εδώ.

spyrakos35
24/07/2013, 12:40
δεν ζηλεύω...

:moutza: μου

:bawl:

πάντα τέτοια.... :beer:

airmav
23/03/2021, 10:51
οπως ολοι εχουμε συμπαιρανει το ταξιδιωτικο αυτο ηταν ελλιπες...
με 7 και κατι χρονια να εχουν περασει θα προσπαθησω να αναβιωσω τις μνημες του μεσα απο το φωτογραφικο υλικο που εχω...
πολλα εχουν αλλαξει απο τοτε....μηχανακια γυναικες μυαλα μοδα πανδημιες....

παμε λοιπον να το δουμε παρεα...ζητω συγνωμη εκ των προτερων

airmav
23/03/2021, 10:58
Ημερα 1 ελευσινα-πατρα χλμ 203
ξεκινημα 10 το πρωι με πολυ κεφι . Η 1η φορα που βγαιναμε εκτος συνορων και οι 2 με μηχανη οποτε ολα καινουρια, οτιδηποτε καναμε μας φαινοταν πρωτογνωρο.
με το αλλο ζευγαρι παρεα ιδιαιτερη δεν ειχαμε κανει απλα ηταν θαμωνες σε ενα ροκ μπαρ που εργαζομουν τοτε. παρολα αυτα ειμαστε ακομα πολυ καλοι φιλοι εχοντας πιει τονους αλκοολ σε καθε ευκαιρια

φορτωμα μπαγκαζια στο σπιτι
426541

ξεκινημα με το gs στο πλαι μου
426542

λιμανι Πατρας κλασικη φωτο
426543

chilling στο καταστρωμα
426545

λιμανι Ηγουμενιτσας το απογευμα
426544

airmav
23/03/2021, 11:25
Ημερα 2 Ανκονα - Βερονα χλμ 530

οπως εχω αναφερει στην αρχη του ταξιδιωτικου ταξιδευαμε με ενα γκρουπ BMW μοτο απο Ελλαδα που πηγαιναν στο Garmish για την ετησια συναντηση τους. εν τω μεταξυ εχουμε παρκαρει στο πλοιο με τιμονια ξεκλειδωτα γτ μας ειπαν οτι αν χρειαστει θα μετακινησουν τα μοτο.
1η ψυχρολουσια ακουω την πινακιδα μου απο τη ρεσεψιον του πλοιου. πηγαινω, μου λένε εχεις ξεχασει τα κλειδια πανω στη μηχανη...ωραιος λεω θα πηγαινα με πουλμαν το ταξιδι. γενικα οποτε εβγαζα τα σαμαρια επειδη περνουσα τον 1 ιμαντα κατω απο την σελα ,την εβγαζα.οποτε και τα κλειδια απο την χαρα μου έμειναν εκει.
2η ψυχρολουσια (πιο πολυ για το FAZER). ειχαν μετακινησει μονο την δικη μου μεσα σε ενα παρκινγκ που ειναι μονο GS & RT. φλυκταινες εβγαλε ο τζαπαν. ας εβαζαν το 800 του Μελετη που ηταν και της ιδιασ συνομοταξιας. χαρακτηριστικα βγηκα απο το πλοιο με διαφορας 1 ωρας απο τον συντροχο.
Η ιδεα της βενετιας εγκαταληφθηκε απο νωρις εξαιτιας ενος λαθους με τον πλοηγο του φιλου. συγκεκριμενα ο συνοδοιπορος Μελετης ασχετος τοτε με τα τζιπιεσια οπως κ εγω ειχε παρει ενα δανεικο απο φιλο. πηγε σε αλλον και φορτωσε χαρτες και προορισμους και τους ειχε αποθηκευμενους. εγω απο μερια μου ειμαι πιο παραδοσιακος, η εστω ημουν τοτε. εχω εκτυπωσει χαρτες και λεω οκ ευρωπη ειμαστε πινακιδες παντου τι διαολο θα χασω την βενετια??? ξεκινα λοιπον μπροστα ο Μελετης πλοηγος και ενω περιμενω καποια στιγμη να κανει δεξια προς τα πανω εκεινος συνεχισε ευθεια...πινακιδες για Μπολωνια εμεναν πισω και εμεις συνεχιζαμε στην ενδοχωρα. αναποφασιστος για το αν θα του κάνω νόημα να σταματησει μιας και η φρεσκια καθημερινοτητα που ειχαμε ως τοτε φοβηθηκα μην βγει σε θυμο και τσακωμο το αφησα για λιγο....για καμια ωρα δηλαδη....οταν κοντευαμε περουτζιαα του κανω νοημα και σταματαμε σε παρκινγκ. του λεω αν σε αφηνα κι αλλο θα πεφταμε θαλασσα και θα βγαιναμε σαρδηνια-κορσικη.
τελικα φτασαμε Βερονα που ειχαμε κλεισει την διαμονη απο arezzo bolognia modena

ξημερωμα στο καταστρωμα
426546

Ανκονα
426547

παρκινγκ πλοιου
426548
426549

σταματημα για ανακατευθυνση
426550
426551

καλλιτεχνικη ontheroad
426552

μπυριτσα το βραδυ για το σβησιμο
426553

airmav
23/03/2021, 11:46
ημερα 3η Βερονα -Ζεεφελντ χλμ 330

πολυ ζεστη...γενικα φαγαμε ζεστη σε αυτο το ταξιδι. βεβαια φταιγαμε. το ετερο ζευγαρι οπως και εμεις δεν το ειχαμε με το πρωινο ξυπνημα.οποτε το προγραμμα διαμορφωνοταν ως εξης...αργα το απογευμα στο καταλυμα και την επομενη μερα με ολη την πραματεια μας απο κοντα βολτα στην πολη για τα αξιοθεατα.....φακ....αρα οτι βλεπαμε ηταν αγκαλια με τομπουφαν και το κρανος . η ενδεικτικα η 3η ημερα του ταξιδιου ηταν η 5/6/2013...θερμοκρασια στη Βερονα 35 βαθμους και το βραδυ στο Ζεεφελντ 9..
εδω να πω οτι τα καταλυματα τα κλειναμε το πρωι της ιδιας ημερας συνηθως απο κοινοχρηστους υπολογιστες των ξενοδοχειων οποτε ειχε κ αυτο την καθυστερηση τους συν τοις αλλοις..ξερετε τοτε το ροαμινγκ ειχε θεματα

λοιπον Βερονα χωρις πολυ μπλα μπλα
426554

426555

οικια Ιουλιεττας και γυρω πλατειες
426556
426557

τοιχος ευχων
426558

426559
426560
426561
426562

airmav
23/03/2021, 12:03
συνεχεια...
κατα το μεσημερακι ξεκινησαμε να ανεβαινουμε προς Αυστρια απο TRENTO BOLZANO και BRENNERO οπου περασαμε τα συνορα. λιγο πριν ειχαμε κανει σταση να φορεσουμε ισοθερμικα μιας και η θερμοκρασια επεφτε συνεχως...
ψυχρολουσια Νο.3....δεν βγαλαμε ποτε βινιετα...καλο??? με το που περναμε το τουνελ στο Μπρεννερο ειχε διοδια...και εκανα την εξης σκεψη, αφου εχει διοδια αρα μαλλον λαθος εκανα σε αλλο κρατος ειναι η βινιετα....πολυ καλοοοοοοο....ευτυχως εκεινη την ημερα δεν μας σταματησαν......δεν μπορω να πω ομως το ιδιο και για την επομενη...
η βενζίνη της Αυστριας ειχε την πιο φθηνη τιμη του ταξιδιου. ενδικτικα τοτε στην Ελλαδα ηταν στο 1,6 στην Ιταλια στο 1,8 και στην Αυστρια στο 1,4.
σταματησαμε για βενζινη λιγο πριν το Ινσμπρουκ και στην προσπαθεια μας να παρουμε πληροφορειες για το Ζεεφελντ κανενας δεν μας μιλησε αγγλικα...κανενας...τελικα με τα μαγικα του Μελετη φτασαμε το βραδυ και βουρ εξω για φαγητο και μπυρα καθως οι επιλογες λογω ωραριου ηταν περιορισμενες,,γενικα το αντιμετωπισαμε αυτο σε ολο το ταξιδι λογω του προγραμματισμου της ημερας που ανεφερα πιο πανω.

επαρχια της Βερονα
426563

refuel
426564

onthe road
426565
426566
426567

evening walk για χωνεψη
426568

airmav
23/03/2021, 12:12
ημερα 4η Ζεεφελντ - Σαλζμπουργκ χλμ220

ημερα ηλιολουστη να πινεις καφε τις βουνοκορφες απεναντι σου..μοναδικο μερος το Ζεεφελντ ακρως τουριστικο αλλα και παραμυθενιο συναμα. ηπιαμε και 2ο καφε στο Ινσμπρουκ και το απογευμα ημαστε στο Σαλζμπουργκ. βολτα στην πολη και φαγητο μετα μπυρας εννοειται

Ζεεφελντ
426569

426570

426571

426572

426573

426575

Ινσμπρουκ
426574

426576

airmav
23/03/2021, 12:27
...συνεχεια..
για να πας Ινσμπρουκ απο Ζεεφελντ μπαινεις για 5χλμ στην εθνικη, η εστω ετσι καναμε εμεις...στην εξοδο λοιπον της εθνικης οδου μας σταματαει τροχαιος για να ελεγξει την βινιετα αφου δεν ειδε τιποτα κολλημενο στις μηχανες.....ψυχρολουσια και εκνευρισμος για την παρτη μου οχι για εκεινον εννοειται.. του ειπα οτι στα διοδια δεν μας ενημερωσε κανεις και οτι πινακιδα κ αν ειδαμε δεν ηταν στα αγγλικα....κ τοτε πηρα πληρωμενη ευρωπαικη απαντηση...''you must inform yourself'' ωραιος ο τροχαιος.... σε κουβεντα μετα στον καφε ο Μελετης μου ειπε οτι ειδε το υφος του λες και το παλευε μεσα του να μην μας γραψει, αλλα τελικα υπερισχυσε ο Ευρωπαιος εαυτος του.....παπαρια λεω εγω...πληρωσαμε νομιζω 65 ευρω εκαστος με ισχυ του χαρτιου για την ημερα που μας εγραφε και την επομενη.. αντι για 6 ευρω για 1 εβδομαδα δωσαμε 65 ευρω για 1,5 ημερα...λορδοι.....την επομενη μας σταματησαν ξανα ειδαν το χαρτι κ μας ενημερωσαν για την ληξη του,αλλα δεν βγαλαμε νεα καθως ηταν η ημερα που θα ημαστε ηδη στο δρομο για μοναχο.

λοιπον στο δρομο για Σαλζμπουργκ

426579

αποψη της πολης

426581

426582

426585

426587

426588

μπρετσελ
426590

και μπυρα εννοειται

426591

airmav
23/03/2021, 13:07
ημερα 5 Σαλζμπουργκ -Μοναχο χλμ 165

η ημερα αφιερωθηκε στο να δουμε την πολη του Σαλζμπουργκ , να ανεβουμε στο καστρο και καποια στιγμη να περασουμε στο Μοναχο. συμφωνησαμε με το ξενοδοχειο και αφησαμε εκει τα πραγματα μας κ φυγαμε για κεντρο. βεβαια ντυμενοι κανονικα δεν μας εκοψε καθολου....η πολη πανεμορφη και την ημερα με το καστρο επιβλητικο να στεκει απο πάνω της με μοναδικη θεα

426596

426597

426598

426599

426600

μεσα απο το καστρο και η θεα του

426601

426602

426603

426604

426605

συνεχιζει...

airmav
23/03/2021, 13:19
..συνεχεια..
μεσα απο το καστρο
426606

κ μια για τον συντροχο @kordix

426665

επιστροφη στο ξενοδοχειο και αρματωμα

426607

στο δρομο για τα συνορα

426608

426609

στο Μοναχο φτασαμε εγκαιρως την νυχτα κλασικα. ενω εχουμε κλεισει καταλυμα με παρκινγκ για τις μοτο η κοπελα στη ρεσεψιον μας λεει οτι πρεπει να παρκαρουμε σε καποιον αλλο χωρο 2 στενα πιο κατω...καλα ενταξει βγαινει ο ελληναρας απο μεσα μου και της λεω αν δεν παρκαρουμε εδω φευγουμε. ειχε ωρο στον ακαλυπτο του ξενοδοχειου με λοξες θεσεις παρκινγκ αλλα μονο μια κενη. και πολυ απλα της λεω οτι θα βαλουμε και τις 2 μηχανες σε μια θεση...ψιλοχαλαστηκε μιας και την χρεωνε την καθε θεση χωριστα αλλα απ το να χασει και τα δωματια δεχτηκε...απεναντι ειχε ενα εστιατοριο αλλα την ωρα που ετοιμαστηκαμε ειχε κλεισει την κουζινα του. καλεσαμε ενα ταξι απο την ρεσαψιον και του ζητησαμε να μας παει καπου για φαγητο...αφου μας εκανε μια ξεναγηση στο νυκτερινο μοναχο και σταματησε και σε 2 εστιατορια που φαγαμε πορτα μας αφησε σε μια παμπ η οποια ειχε μπυρα μπεργκερ ροκ μουσικη και σερβιρε μεχρι τις 11 30. ο ταξιτζης μας πηρε 20 ευρω αλλα πραγματικα το δουλεψε το 20ρικακι του εκεινο το βραδυ.

μετα απο τοση ταλαιπωρια μια παγωμενη πηγαινε

426621

κ μια GUINESS για σβησιμο
426610

ιδου και το μαγαζι

426611

η επομενη ημερα θα εκπλήρωνε και τον σκοπο? του ταξιδιου να βρουμε τον φιλο Γιαννη στην νεα του ζωη και στο νεο του εστιατοριο..

airmav
24/03/2021, 07:54
Ημερα 6 Μοναχο - Bad durrheim χλμ 299

η ημερα ξεκινησε με πολυ ηλιο και πρωτο προορισμο την λιμνη της κωστανζας (ονομασια για το Αυστριακο της κομματι) ενω στην Γερμανια νομιζω ειναι γνωστη σαν Ουλντινεν Μουλχοφεν.εννοειται οτι οποτε ζητουσαμε πληροφοριες για την λιμνη κοστανζα οι Γερμανοι εκαναν τους ανηξερους και μας προετρεπαν στην τοπικη ονομασια που δεν προφεροταν με τιποτα. η ιδιαιτεροτητα της λιμνης η οποια ειναι τεραστια ειναι οτι ειναι 3εθνες με Αυστρια , Ελβετια και Γερμανια να εχουν πρόσβαση και να την χρησιμοποιουν σαν πλαζ.
βγαινοντας απο το μοναχο (το οποιο δυστηχως δεν βολταραμε πρωι) καναμε μια γυρα και ειδαμε την πολη, που ομολογουμενως σου κανει περισσοτερο για χωριο, πολυ απλωμενη και ομορφη. περασαμε και εξω απο τις εγκαταστασεις του Ολυμπιακου χωριου , πραγματικα μια πολη που θελω να την ξαναδω

βγαινοντας απο την πολη

426625

ανεφοδιασμος και καφες

426626

σταση στη λιμνη

426627

426628

με τα αναλογα αξιοθεατα της

426629

νωρις το απογευμα ξεκινησαμε για το χωριο που εμενε ο Γιαννης

426630

αλλη μια σταση στο δρομο

426632
μπαινοντας

426631

υποδοχη σαν γνησιος Αρβανιτης

426633

...συνεχιζει....

airmav
24/03/2021, 08:26
η χαρα μας απεριγραπτη, και για αυτο που ειχαμε κανει -πρωτογνωρο για εμας- και για το οτι βρηκαμε εναν φιλο (για το αλλο ζευγαρι παιδικο φιλο και συμμαθητη). ειχε φυγει πριν 1 χρονο απο Ελευσινα για να βρει την τυχη του εκει. μαγειρας στο επαγγελμα με δικο του μεζεδοπωλειο στην Ελευσινα εκανε το αλμα μετα απο προτροπη φιλων του στο συγκεκριμενο χωριο το οποιο επισκεπτοταν τα τελευταια χρονια. το χωριουδακι αυτο εχει την ιδιαιτεροτητα οτι οι κατοικοι του ειναι κυριως Γιατροι και δικηγοροι οι οποιοι ως επι το πλειστον εργαζονται στην Στουτγκαρδη. ξεκινησε λοιπον με μια πολυ ωραια ταβερνα και νοστιμα πιατα προσπαθωντας να μπει κ αυτος στην αγορα του συγκεκριμενου μέρους. 7 χρονια μετα εχει αλλαξει και μαγαζι σε κεντρικο σημειο της πολης και ολα δειχνουν οτι το εγχειρημα πετυχε και οχι μονο αλλα η ζωη του κυλαει οπως την θελει..
μας υποδεχτηκαν λοιπον οπως αρμοζει με τραπέζι στο σπτι του διπλα απο το μαγαζι και με καταλυμμα για να μεινουμε 2 ημερες ακριβως πανω απο την ταβερνα. η καλη κυρια εκει μας επλυνε και τα ρουχα καθως μετρωντας μια εβδομαδα στο δρομο ειχαμε αρκετα απλυτα...

η επομενη ημερα Νο.7 ηταν ημερα ρεκλας καθως αραχτοι στο χωριο προπαθησαμε να ξεκουραστουμε και να αναπληρωσουμε το χαμενο έδαφος της παρεας που ξανασυναντηθηκε. το συγκεκριμενο χωριο εχει ένα κέντρο αναψυχης και χαλαρωσης τεραστιο με το ονομα SOLEMAR το οποιο αριθμει περιπου 30 πισινες και με παροχες οπως τζακουζι μασαζ, χαμαμ, σαουνα watergym και αλλα ηταν ιδανικο για να παπαριασουμε καποιες ωρες. φανταστειτε οτι ειχε τεραστιο παρκινγκ για τροχοσπιτα καθως ειχε επισκεπτες απο ολην την ευρωπη διαφορων ηλικιων. με εισιτηριο 14 ευρω ανα ατομο για ολη την ημερα αν θυμαμαι καλα εκανες χρηση ολων των εγκαταστασεων πλην μασαζ.... πισινες με γλυκο-αλμυρο νερο διαφορων θερμοκρασιωνκαι υδρομασαζ ηταν η κυρια ασχολια μας εκεινο το μεσημερι του Ιουνη.

το πρωι ξεκινησε με καφε με συνοδεια των μουσικων μας (ειναι κ οι δυο φιλοι) εξω απο την ταβερνα

426635

426636

μετα ειχε SOLEMAR

426637

το απογευμα ειχε φαγητο πριβε στην ταβερνα με ρεμπετικη βραδια κεκλεισμενων των θυρων

426638

426639

426640

η κορυφωση το βραδυ σε ενα ημιυπογειο ροκ μπαρ καπνιζοντων παρακαλω...

426641

426642

φοβερη μερα πανεμορφο συναισθημα τωρα που το ξαναζω μεσα απο την περιγραφη και τις φωτο...

airmav
24/03/2021, 09:06
ημερα 8 Baddurheim -Ponte tressa χλμ 350

η δυσκολη ωρα να αποχαιρετισουμε τους φιλους μας..το ταξιδι ηταν στη μεση αλλα βαρυνε για λιγο το κλιμα. τα συνορα με την Ελβετια ηταν ελαχιστα και απο εκει κατεβηκαμε με σκοπο να βρεθουμε Ιταλια το βραδυ (εκπληξηηηηηηη????). βγηκαμε στα συνορα οπου ο ελεγχος ηταν σχεδον ανυπαρκτος και μπηκαμε Ελβετια....μετα την ψυχρολουσια της Αυστριας γρηγορα σταση για την εκει βινιετα και βουρ για λουκερνη...εκει θα πιναμε εναν κανονικο (πανακριβο οπως αποδειχτηκε ) καφε.....

συνορα

426643

στο δρομο

426644

βινιετα για να μην ξεχνιομαστε

426645

regroup team

426646

Luzern

426647

426648

426649

426650

426651

1 2πλο εσπρεσσο, 1 μονο, 1 τσαι κ 1 μεγαλο νερο 42 ευρω.... ελα μαζευτειτε λεω θα φαμε το βραδυ Ιταλια...

leaving Luzern

426652

...συνεχιζει..

airmav
24/03/2021, 09:24
..συνεχεια..

απογευμα στο δρομο

426656

gotthard tunnel

426657

καπου εκει ο καιρος εκλεισε τελειως αλλα δεν φαγαμε παρα μονο λιγες ψιχαλες. περνώντας τα Ιταλικα συνορα βαζουμε το χωριουδακι στο τζι πιες που ηταν στην Ιταλικη πλευρα της λιμνης Λουγκανο... φτανοντας στο χωριο σταματαμε και βαζουμε στον πλοηγο την διευθυνση του ξενοδοχειου. εδω να πω οτι ο συντροχος ειχε gps garmin εγω ειχα την εφαρμογη navigon στο κινητο. επιλεγοντας λοιπον χωρα και μετα πολη και διευθυνση ειχε 0 αποτελεσματα ....ειχε ηδη νυχτωσει και προσπαθουσαμε να καταλαβουμε τι ειχε συμβει....κατεβαινοντας λοιπον στο παραλιακο μερος του χωριου διαπιστωσαμε το θεμα....ειχε παλι συνορα ......το μισο χωριο ανηκε στην Ελβετια και το αλλο μισο στην Ιταλια....ποσο μπροστα....

τα συνορα στην παραλια

426658

ξεπερνωντας οι ακαταμαχητοι νομαδες και αυτον τον σκοπελο φτασαμε στο ξενοδοχειο με θεα την λιμνη και φαγαμε στο μπαλκονι του παραδοσιακη πιτσα με μπυραααααα

airmav
24/03/2021, 09:44
Ημερα 9 Pnonte Tressa- Pisa χλμ 396

το βραδυ θα μας εβρισκε πλαι στον Πυργο της Πιζα αφου πρωτα καναμε μια βολτα στην παραλια της Γενοβα.. πανεμορφη λιμνη και ωραιες διαδρομες στην Ιταλικη επαρχια

426659

426660

426661

426662

Γενοβα

426663

Πιζα

426664

εδω να πω οτι το φωτογρφικο υλικο ειναι φτωχοτερο για 2 λογους.
κατ αρχην οτι φωτο βγαζαμε ηταν απο τον συνοδηγο με μηδαμινη εμπειρια οποτε πολλες κουνημενες και με φωτογραφικη τσεπης. βαλτε στο μυαλο σας οτι καθοταν και στο πισω μερος ενος fazer naked οποτε κ πολλες εβγαλε...
ο συντροχος παλι στο ιδιο μοτιβο με καλυτερη βεβαια μηχανη dslr και θεση συνεπιβατη...αλλα.....
ειχα μαζι ενα notebook και καθε μερα εκανα back up τις δικες μου. μεχρι την Γερμανια ειχα κανει και τις δικες του. τις υπολοιπες τις εκανε εκεινος που βρηκε την μηχανη στο σαλονι του πλοιου της επιστροφης κ τωρα τις βλεπει κ ταξιδευει κ αυτος μαζι μας...

airmav
24/03/2021, 10:14
ημερα 10 Pisa - Barberino val d'elsa χλμ 160

η 10η ημερα του ταξιδιου μας θα μας εβρισκε στην Πιζα για να δουμε τα αξιοθεατα Camposanto, Baptistery of san giovanni, Cattedrale di Pisa και τον Πυργο εννοειται, χωρις βεβαια να ανεβουμε μιας και η ουρες ηταν ατελειωτες... αυτο που μου εκανε τρομερυ εντυπωση (εκτος απο την κλιση του Πυργου) ηταν η ακουστικη του Βαπτιστηριου....μπορει να ψυθυριζες μια μελωδια και να πλανιοταν για ωρα μεσα στο χωρο...

426666

426667

426668

426669

426670

426672

εννοειται γαμος Ασιατων-φωτογραφιση

426673

426671

εσωτερικο Ναου

426674

ελληνικες επιγραφες παντου

426675

απο εκει μέσω Λιβορνο και Εμπολι καταλήξαμε σε μια τοποθεσια αναμεσα στην Φλωρεντία και την Σιενα οπου θα μέναμε 3 ημερες...