View Full Version : 'Εκδοση διπλώματος λόγω απώλειας
Καλησπέρα! :wave2: Έχω χάσει το δίπλωμά μου και θέλω να βγάλω άλλο. Μήπως γνωρίζει κάποιος σε πόσο καιρό θα το πάρω στα χέρια μου από τη στιγμή που θα καταθέσω τα δικαιολογητικά? Έχω αγχωθεί γιατί βιάζομαι... Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :)
PetranGR
26/02/2013, 23:40
Καλησπέρα! :wave2: Έχω χάσει το δίπλωμά μου και θέλω να βγάλω άλλο. Μήπως γνωρίζει κάποιος σε πόσο καιρό θα το πάρω στα χέρια μου από τη στιγμή που θα καταθέσω τα δικαιολογητικά? Έχω αγχωθεί γιατί βιάζομαι... Ευχαριστώ εκ των προτέρων! :)
1 μήνα και βάλε.
Εγώ έχασα πορτοφόλι - απώλεια, και τα έβαλα όλα τα δικαιολογητικά και μου άργησε 1 μήνα.Μένω Θεσσαλονίκη και πήγα ο ίδιος στο ΚΤΕΟ και κίνησα τη διαδικασία.
Πήγαινε στο αστυνομικό τμήμα και κάνε δήλωση απώλειας, αν έχεις και τα στοιχεία του διπλώματος που έχασες, με την βεβαίωση της δήλωσης απώλειας είσαι καλυμένη σε όλες τις περιπτώσεις. Μιλάω εκ πείρας. Το δίπλωμα αν είσαι εκτός Αθήνας μπορεί να κάνει και παραπάνω, κι εγώ από Θεσσαλονίκη και πήγα αυτοπροσώπως..
ammoulianiotis
27/02/2013, 09:51
Αν εχεις χρονο πηγαινε εσυ εκτος και αν θες να δωσεις κανενα 50αρικο μεροκαματο στην σχολη που θα παει να στο βγαλει.
Μαζεψε ολα τα χαρτια, πηγαινε στο μηχανολογικο που ανηκεις, παρε ενα φακελο απο εκει (μονο εκεινο δεχονται), βαλτα μεσα και παρεδωσε τον. Στην δικη μου περιπτωση ειχε κανει 2μηνες και βαλε (ειχε πεσει και ο 15Αυγουστος μεσα) αλλα επειδη ειχα χαρτι και κυκλοφορουσα δεν με ενδιεφερε και τοσο...
Τωρα ετοιμαζω τα χαρτια για να κανω ανανεωση το επαγγελματικο καθως ολες οι σχολες απο 120 που ειναι τα παραβολα ζητανε 170-180...
point zero
27/02/2013, 19:26
Τωρα ετοιμαζω τα χαρτια για να κανω ανανεωση το επαγγελματικο καθως ολες οι σχολες απο 120 που ειναι τα παραβολα ζητανε 170-180...
ΤΑ παραβολα στην αναθεωρηση κοστιζουν 138 ευρω ! Ενα παραβολο των ενενηντα και ενα των τριαντα απο την ΕΤΕ καθως και αλλο ενα παραβολο χαρτοσημου των δεκαπεντε ( το οποιο κοστιζει δεκαοχτω γιατι εινια τρια ευρω και το χαρτοσημο !
Τωρα για την Απωλεια εαν το εχεις χασει για πρωτη φορα χρειαζεσαι τα παρακατω ...
δυο παραβολα των τριαντα ευρω απο την ΕΤΕ
ενα διπλοτυπο εισπραξης των 9,02 ευρω απο την ΔΟΥ
και αλλα δωδεκα ευρω για φωτογραφιες ... εκτος και αν σου εχει ξεμεινει καμια φωτο τυπου Διαβατηριου ...
εαν το εχεις χασει παραπανω απο μια φορες υπολογισε και αλλα τριαντα ευρω παραβολο ΕΤΕ για καθε φορα που βγαζεις αντιγραφο !
Παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ που μπήκατε στον κόπο να με βοηθήσετε.:beer: Πήγα σήμερα στην αστυνομία και στη νομαρχία και το τακτοποίησα! :) Πάντως για μια ακόμη φορά το παράλογο σε όλο του το μεγαλείο! Α, ρε Ελλαδάρα!!