Σύνδεση

View Full Version : Ανασφάλιστα οχήματα

Σελίδες : 1 [2]

SHOOTER045
09/03/2013, 14:06
Επίσης έχετε κολλήσει όλοι στο "πάω το παιδί μου νοσοκομείο"
στους 1,000,000 ανασφαλιστους που κυκλοφορούν, ε οκ οι 2 ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ να μετακινηθούν
οι υπόλοιποι ;;;

αν καθισω και γραψω τι ακουω για δικαιολογιες θα τελειωσω αυριο....:uplate:

spyrakos35
09/03/2013, 14:14
αν καθισω και γραψω τι ακουω για δικαιολογιες θα τελειωσω αυριο....:uplate:

αν σκεφτεί ο ανασφάλιστος οτι σε πιθανό ατύχημα του (ο οποίος δέχομαι οτι μπορεί να το κάνει γιατί δεν έχει φράγκα), ίσως, να μην μπορεί να βοηθήσει καθ ουδένα τρόπο την οικογένειά του πλέον (είτε γιατί θα μπει μέσα, είτε γιατί θα του πάρουν και τα σωβρακα, είτε γιατί θα αποδημησει εις Κύριον, είτε γιατί θα χρειαστεί να μείνει κλινήρης για μεγάλο διάστημα είτε, είτε, είτε....) απλά δεν θα βρισκει λόγο....

SHOOTER045
09/03/2013, 14:14
Κατανοοω την υπηρεσια σου,δεν κατανοω τους υψηλοβαθμους και τους πολιτικους προισταμενους σου..Ο τροπος και η φιλοσοφια ειναι η προληψη και οχι η καταστολη,το τελευταιο καιρο ειμαστε μονο στην καταστολη.Οι ιδιοι σαν υπηρεσια θα επρεπε να εχετε πει οτι δεν μπορεις να ζητας απο καποιον κληση με 500€ ή 1000€ οταν ο μισθος ειναι κατω απο αυτο το ποσο,δεν υπαρχει καμια λογικη σε ολο αυτο.Αν κανεις αυτο που λες σου βγαζω το καπελο,καποτε πιτσιρικας οταν γυριζα με το παπι ξεκρανωτος γενικα την ειχα γλυτωσει και απο ατυχηματα αλλα και απο κλησεις,βρεθηκε μια μερα ενας Ζ γυρω στα 50(ετων) μαλιστα η φημη του ηταν ως ο πιο σκληρος εδω στην περιοχη μου.Μου ειπε ...Ρε μαλακα γιατι θες να σκοτωθεις τσαμπα...φορεσε το το ρημαδι το κρανος για να μπορεις να ευχαριστιεσε πολλα χρονια το μηχανακι σου και να παρεις και μεγαλυτερο.Το παραδειγμα εχει να κανει με το γεγονος οτι με ποινες απλα δημιουργεις φοβο και "ευκολα" βρισκεις τροπους να ξεφυγεις ενω με την νουθεσια σιγουρα εχεις καλυτερα αποτελεσματα.
Ο παραδειγματισμος ειναι το πιο σημαντικο,εδω καλοκαιρακι η υπηρεσια σας σας επιτρεπει να κυκλοφορειτε με πουκαμισο και υφασματινο παντελονι σαν να ειστε εισπρακτορες στα λεωφορεια.

Ο στοχος ειναι να μαζεψουν χρηματα που σε ενα βαθμο ειναι και αυτο λογικο,το παραλογο ειναι οτι δεν υπαρχουν επιλογες.Λυσεις σιγουρα υπαρχουν που να εξυπηρετουν ΠΡΩΤΑ τον πολιτη και να ειναι ασφαλης και νομιμος.Ασφαλησε με σαν ατομο σαν οδηγο και φροντισε να με ελεγχεις,οχι επειδη εχει τρυπα το συστημα και δεν εχει προσωπικο κτλ κτλ χαρατσωνεις τους παντες.Εχω περασει σε αλλο επιπεδο συντομα θα σου πουν ασφαλησου μονος σου γιατι το κρατος δεν μπορει και αν εσυ δεν εχεις ψοφα τι να κανουμε thats life συμφωνα με μερικους συμφορουμιτες.τοτε ομως θα ειναι αργα για να αντιδρασεις ακομα και εσυ που εχεις καποια εξουσια στα χερια σου.Το εχω ξαναπει καποια στιγμη εδω μεσα μοιαζουμε ολοι με την πουτανα που ενω την χτυπα ο νταβας ενω την εκδιδει,στο τελος λεει οτι τον αγαπαει και τις αρεσει και απο πανω.

Ουτοπικα σκεπτομενος για μενα θα επρεπε να καταργηθουν οι ασφαλειες,τοτε θα γινονταν ολοι και μονο πιο συνετοι οδηγοι και προσεκτικοι..τωρα οδηγουν απαντες ανεξελεκτα με την λογικη οτι εχω ασφαλεια και το λενε και καταμουτρα...αυτους φοβαμε πολυ...τρομαζω στην ιδεα και μονο οτι ο αλλος ειναι αδιαφορος επειδη εχει λεφτα και εχει και ασφαλεια...
Στα τρυφερα μου αν εχει ασφαλεια και με στειλει σε τοπο χλωερο και αναπαυσεως στα τρυφερα του πατερα μου αν αν αν του δωσουν πεντε φραγκα για τον γιο του αν το εχει κατω απο μαρμαροπλακα...
(την απαντησει την ξερω μπορει να σε σκοτωσει ανασφαλιστος και να μην παρεις φραγκο...ειναι το ιδιο αδιαφορη και αυτη..)

Ευχαριστω σορρυ για το μακροσκελες καλη συνεχει εχουμε δρομο ακομα μεχρι τον πατο..
ακριβως ετσι ειναι,και εγω προσωπικα κανω απο διδασκαλια κατηχησ μεχρι καφε με πιτσιρικαδες
τα πουκαμισα καταργηθηκαν για τις μοτο,πλεον dainese διατρητο
οι ασφαλειες και τα τελη θα επρεπε να ειναι αναλογα με την χρηση και το ποτε,γιατι νομιζετε οι γερμανοι ανεκαθεν ερχονταν στο ελλντα με αμαξαρες?επειδη ολον τον υπολοιπο καιρο το ειχαν ακινητοποιημενο,επαιρναν πινακιδες και ασφαλεια για ενα μηνα(των διακοπων τους)και αυτο ηταν ολο
τα τρακτερ και λοιπα γεωργικα μηχανηματα(συλλεκτικες και αλωνιστικες δεν φαινονται πουθενα σε κανενα Ε.αρα η υποχρεωτικη ασφαλιση ειναι μουφα οποιος τσιμπησει

TROOPER
09/03/2013, 15:51
φαυλος κυκλος και 0 εις το πηλικο

κουβεντα νουμερο 1:
-να ειμαστε ασφαλισμενοι ολοι για να μη μας βρει κανενα κακο
-ναι και ειδαμε και οσους ηταν ασφαλισμενοι τι παθανε οταν βαρεσαν κανονι οι εκαστοτε ασφαλιστικες

κουβεντα νουμερο 2:
-αδιανοητο να ασφαλιζω κατι που δεν χρησιμοποιω
-κι εγω που το ξερω ρε μεγαλε οτι δεν το χρησιμοποιεις?

κουβεντα νουμερο 3:
-η λυση ειναι στον ελεγχο και την αστυνομευση!!
-η αστυνομια αυτη την στιγμη προβαινει σε ελεγχους σε... ''στεκια ανομιας'' και σε προσαγωγες μαθητων, και γενικα προστατευει την κοινωνια απο αναρχικα στοιχεια βασανιζοντας τα.αφηστε μνμ μετα τον χαρακτηριστικο ηχο. εναλακτικα προσελθετε το βραδυ στα γραφεια της τ.ο. του κοματος (ξερετε ποιανου κοματος) για την επιλυση της υποθεσεως σας.ο α.υ. θα χαρει να σας εξυπηρετησει σε ενα καθαρα ελληνικο περιβαλλον.ευχαριστω.

συμπερασμα:πλεουμε στα σκατα και αναζηταμε λυση στο πως θα κανουμε αρωματικες τις κουραδες.

:wave2:

konsttanttinos
09/03/2013, 15:56
Θα γράψω κάτι τελευταίο, γιατι βαρέθηκα να διαβάζω μαλακίες.
Πριν αρκετό καιρό συγκρούστηκα με αυτοκίνητο, γιατί διενέργησε αναστροφή πάνω σε στροφή.
ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟ.
Ήρθε τροχαία, ΕΚΑΒ, πυροσβεστική... η μηχανή σε τεύχη, εγώ χάλια μαύρα (κατάγματα σε πόδια, χέρια, αυχένας σώβρακο κτλ)
Ευτυχώς ΦΟΡΟΥΣΑ DAINESE και SHOEI και επειδή είμαι ψωνάρα ΕΖΗΣΑ (Το κράνος δεν κάνει ούτε για γλάστρα, με τα δέρματα πλένω το καινούριο μηχανάκι).
Ο τύπος έφαγε μια αυταπάγγελτη μήνυση, 500 ευρώ διοικητικό πρόστιμο, και ανανέωσε απλά την ασφάλεια του, και ΝΟΜΙΜΑ τα της σύγκρουσης καλύπτει η ασφάλεια του.Σε ένα χρόνο θα δείξει στο δικαστήριο την ασφάλεια που έβγαλε ΕΚΕΙΝΟ - ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΟ - το διάστημα και τέλος.

Καλώ οποιονδήποτε αστυφύλακα, δικηγόρο ή εμπειρογνώμονα, να με διαψεύσει και να αποδείξει ότι ο υπαίτιος του ατυχήματος δεν την γλιτώνει μόνο με το διοικητικό πρόστιμο.

Lioulios
09/03/2013, 18:26
Φαντάζομαι ότι ,
ο φίλος "Lioulios" ,αναφέρεται σε ασφαλιστήριο συμβόλαιο με τις minimum καλύψεις ,σε όχι κ τόσο γνωστή εταιρία ,κ με διεύθυνση κατοικίας ασφαλιζόμενου ,κάποιο χωριό τση Κρήτης.

Έτσι ακριβώς , αλλά νόμιζα πως αυτές ήταν οι τιμές γενικότερα .

Ο ασφαλιστής μου είναι ο καλύτερος που μπορεί κάποιος να έχει (είναι και εμπιρογνώμινας-εκτιμητής) και αν είναι να γίνει στραβή ...Το προλαβαίνει να μην γίνει ...Ενοώ να βουλιάξει καμιά εταιρία .

Ιντερσαλόνικα 65 πλήρωνα και με σταμάτησε επι τόπου για κάποιο λόγο και τώρα είναι δ=σε μια που δεν ξέρω πως τη λένε ...Του έχω όμως τυφλή εμπιστοσύνη .

Μια φορά που χρειάστηκα την ασφαλιστική (τότε με τα 9 χλιάρικα ) είχε τύχει και δεν είμουν ασφαλισμένος σε αυτόν (ειρωνία) . Αν ήμουν εκεί και τα λ7 θα έπαιρνα κατευθείαν και όχημα για να κινούμαι ...Πράγμα που και έκανε όταν το χρειάστηκε η αδελφή μου ...σε δικήτης στραβή .

Αν ο σφαλιστής είναι καλός και δικός σου άνθρωπος , δεν έχεις να φοβάσαι σε όποιαν ασφ/κη και αν είσαι . Άμα ο άλλος είναι μ@λ@κας και στην ΙΝτερΑφρικαν να είσαι ...γ@μ@ τα .

stefanos
09/03/2013, 19:35
Πριν αρκετό καιρό συγκρούστηκα με αυτοκίνητο, γιατί διενέργησε αναστροφή πάνω σε στροφή.
ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟ.
Ήρθε τροχαία, ΕΚΑΒ, πυροσβεστική... η μηχανή σε τεύχη, εγώ χάλια μαύρα (κατάγματα σε πόδια, χέρια, αυχένας σώβρακο κτλ)
Ευτυχώς ΦΟΡΟΥΣΑ DAINESE και SHOEI και επειδή είμαι ψωνάρα ΕΖΗΣΑ (Το κράνος δεν κάνει ούτε για γλάστρα, με τα δέρματα πλένω το καινούριο μηχανάκι).
Ο τύπος έφαγε μια αυταπάγγελτη μήνυση, 500 ευρώ διοικητικό πρόστιμο, και ανανέωσε απλά την ασφάλεια του, και ΝΟΜΙΜΑ τα της σύγκρουσης καλύπτει η ασφάλεια του.Σε ένα χρόνο θα δείξει στο δικαστήριο την ασφάλεια που έβγαλε ΕΚΕΙΝΟ - ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΟ - το διάστημα και τέλος.

Καλώ οποιονδήποτε αστυφύλακα, δικηγόρο ή εμπειρογνώμονα, να με διαψεύσει και να αποδείξει ότι ο υπαίτιος του ατυχήματος δεν την γλιτώνει μόνο με το διοικητικό πρόστιμο.

Δηλαδή έπρεπε να τον εκτελέσουν επί τόπου κατά την γνώμη σου?
Το ανανέωσε την ασφάλειά του μας το εξηγείς?
Πως ανανέωσε την ασφάλεια ενώ δεν είχε?

faraway
09/03/2013, 19:46
Για να τον καλύψει η ασφάλεια του σημαίνει απλά ότι είχε ασφάλεια ,

και ότι ή δεν την έιχε παραλάβει από τον ασφαλιστή του ή του έκανε τη χάρη ο ασφαλιστής του και του πέρασε ασφάλεια με περασμένη ημερομηνία .

Τα 500€ πρόστιμο τα παίρνουν όλοι από τη στιγμή που δεν έχουν ασφάλιστρο μαζί . Μετά πάνε στη τροχαία και τη σβήνουν . Παραμένει όμως γραμένη στο συμβάν τροχαίας .

Αν όντως δεν είχε ασφάλεια δεν θα τον κάλυπτε καμία ασφαλιστική και θα πληρωνόσουν από το επικουρικό . :wave2:

stefanos
09/03/2013, 19:53
ή του έκανε τη χάρη ο ασφαλιστής του . :wave2:

Περίεργη διατύπωση

faraway
09/03/2013, 20:14
Kαθόλου περίεργη ρε συ ...

έχουν τη δυνατότητα αν θέλουν να περάσουν ασφάλεια 3 μέρες πίσω .

Οχι οι ασφαλιστές συνεργάτες ....μιλάω για υπαλλήλους των ίδιων των εταίριων .

Άλλο θέμα τώρα αν είναι νόμιμο ή όχι ήθικό ή μη ...δεν μπαίνω σε τέτοιες κουβέντες .

spyrakos35
09/03/2013, 20:37
Θα γράψω κάτι τελευταίο, γιατι βαρέθηκα να διαβάζω μαλακίες.....[/U][/B]

ναι, ρε συ, ανοιξέ μας τα μάτια....

SHOOTER045
09/03/2013, 23:11
ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟ.

μοιαζει οξυμωρο αλλα ισως και να στεκει η περιπτωση οτι δλδ να ειχε εκδοθει το καινουργιο του ασφαλιστηριο και απλα να μην το ειχε παρει,και ο ασφαλιστης να ηταν καποιος γνωστος και να του ειχε<κρατησει>το συμβολαιο που δεν ειχε ακομα πληρωθει.οσο για αυτα που λες περι ασφαλειων με προηγουμενη ανω των 3 ημερων προ του ατυχηματος δεν νομιζω να γινονται

AristidisZ
10/03/2013, 00:12
μοιαζει οξυμωρο αλλα ισως και να στεκει η περιπτωση οτι δλδ να ειχε εκδοθει το καινουργιο του ασφαλιστηριο και απλα να μην το ειχε παρει,και ο ασφαλιστης να ηταν καποιος γνωστος και να του ειχε<κρατησει>το συμβολαιο που δεν ειχε ακομα πληρωθει.οσο για αυτα που λες περι ασφαλειων με προηγουμενη ανω των 3 ημερων προ του ατυχηματος δεν νομιζω να γινονται

Είναι η περίπτωση προφανώς που έχουμε πολλάκις αναφέρει, ακόμα κι αν λήξει η ασφάλεια, το όχημα εξακολουθεί να έχει κάλυψη, περί τον ένα μήνα (μπορεί και παραπάνω)...

SHOOTER045
10/03/2013, 00:46
δεν ειμαι σιγουρος,καθοτι ως μη ανακριτικος(της παλιας σχολης)δεν εχω κανει σε τμημα τροχαιας για να τα ξερω αυτα,δεν ασχοληθηκα με δικογραφιες απο τροχαια ατυχηματα,12 χρονια(Ζ)και 3 ΔΙ.ΑΣ(απ οταν πηρα μεταθεση),αλλα μπορω να ρωτησω και να μαθω,αρκει να ξερω τις συνθηκες,και λεπτομερειες-στο ατυχημα το προηγουμενο συμβολαιο ποτε ειχε ληξει?στο βιβλιο συμβαντων τι γραψανε?κοπηκε κληση για επικινδυνο ελιγμο+επικινδυνη οδηγηση+αναστροφη?

konsttanttinos
10/03/2013, 11:44
δεν ειμαι σιγουρος,καθοτι ως μη ανακριτικος(της παλιας σχολης)δεν εχω κανει σε τμημα τροχαιας για να τα ξερω αυτα,δεν ασχοληθηκα με δικογραφιες απο τροχαια ατυχηματα,12 χρονια(Ζ)και 3 ΔΙ.ΑΣ(απ οταν πηρα μεταθεση),αλλα μπορω να ρωτησω και να μαθω,αρκει να ξερω τις συνθηκες,και λεπτομερειες-στο ατυχημα το προηγουμενο συμβολαιο ποτε ειχε ληξει?στο βιβλιο συμβαντων τι γραψανε?κοπηκε κληση για επικινδυνο ελιγμο+επικινδυνη οδηγηση+αναστροφη?

Το όχημα ήταν ανασφάλιστο αρκετούς μήνες. Η τροχαία κατέγραψε την αναστροφή, και ο ίδιος στην κατάθεσή του παραδέχθηκε τα πάντα.
Στο βιβλίο συμβάντων γράφτηκε ακριβώς πως έγινε το ατύχημα, μιας κι έχω αντίγραφο.
Τις πινακίδες του τις πήρε η τροχαία, και τις ξαναπήρε μόλις πήγε το ασφάλιστρο. Δεν έχω δει τι γράφει σαν ημερομηνία έναρξης ασφάλειας, αλλά πλέον δεν με ενδιαφέρει κιόλας.
Δεν με ενδιαφέρει φίλε μου να μάθεις, αν και σ'ευχαριστώ για την πρόθεση σου, μιας και η ασφαλιστική του με καλύπτει.

Αυτό που υποστηρίζω εξαρχής είναι ότι υπάρχει ένα σύστημα είσπραξης προστίμων στο δημόσιο, που αν είσαι παράνομος και πληρώσεις τότε όλα λειτουργούν σαν κολυμπήθρα του Σιλωαμ. Δεν υπάρχει επιβράβευση για τον τακτικό, παρά μόνον για τον παράνομο.
Όμως φτάσαμε σε μία εποχή που παρανομείς εξ ανάγκης. Εκεί τα όρια είναι δισδιάκριτα.

Δηλαδή έπρεπε να τον εκτελέσουν επί τόπου κατά την γνώμη σου?
Το ανανέωσε την ασφάλειά του μας το εξηγείς?
Πως ανανέωσε την ασφάλεια ενώ δεν είχε?

Ασφαλώς και δεν πρέπει να τον εκτέλεσουν επί τόπου, αλλά ένα κρέμασμα μετά από νόμιμη δίκη θα ήταν προτιμότερο.
Έγραψα ''ανανέωση'' γιατί φαντάστηκα πως απο τότε που πήρε το αμάξι του θα το ασφάλισε ΈΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.
Εύχομαι να μην βρεθείς εσύ και κανένας άλλος στην κορυφή μιας στροφής, που ένας κόπανος εκτελεί αναστροφή λες και είναι σε γήπεδο, ώστε να μάθεις να σκέφτεσαι αλλιώς. Αν θα έβλεπες ποτέ- στην χειρότερη - έναν μηχανόβιο στην άσφαλτο σαν κομπολόι πεταμένο, και ο τύπος που έκανε την αναστροφή με τα χέρια σταυρωμένα (και ανασφάλιστος), τότε ίσως να έβλεπες με διαφορετικό μάτι κάποια πράγματα.
Τέσπα, επειδή μου ξυπνάνε μνήμες που δεν θέλω να θυμάμαι, δεν ξανασχολούμαι με αυτό. Όποιος κατάλαβε ας πράξει αντίστοιχα. Πάντα όρθιοι όλοι μας.

faraway
10/03/2013, 12:16
Είναι αυτονόητο ότι είχε ασφάλεια σε ισχύ από τη στιγμή που τον καλύπτει η ασφαλιστική του .

Crystal clear που λένε ... :winka:

Tώρα , αν δεν είχε ασφάλεια , πίστεψε με , τον ξεβράκωνες πλήρως μέσω δικαστικής οδού και ειδικά αν υπήρχε και σωματικός τραυματισμός . ;)

SHOOTER045
10/03/2013, 15:32
konsttanttinos
Ασφαλώς και δεν πρέπει να τον εκτέλεσουν επί τόπου, αλλά ένα κρέμασμα μετά από νόμιμη δίκη θα ήταν προτιμότερο.
Έγραψα ''ανανέωση'' γιατί φαντάστηκα πως απο τότε που πήρε το αμάξι του θα το ασφάλισε ΈΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ.
Εύχομαι να μην βρεθείς εσύ και κανένας άλλος στην κορυφή μιας στροφής, που ένας κόπανος εκτελεί αναστροφή λες και είναι σε γήπεδο, ώστε να μάθεις να σκέφτεσαι αλλιώς. Αν θα έβλεπες ποτέ- στην χειρότερη - έναν μηχανόβιο στην άσφαλτο σαν κομπολόι πεταμένο, και ο τύπος που έκανε την αναστροφή με τα χέρια σταυρωμένα (και ανασφάλιστος), τότε ίσως να έβλεπες με διαφορετικό μάτι κάποια πράγματα.
Τέσπα, επειδή μου ξυπνάνε μνήμες που δεν θέλω να θυμάμαι, δεν ξανασχολούμαι με αυτό. Όποιος κατάλαβε ας πράξει αντίστοιχα. Πάντα όρθιοι όλοι μας.
το επαθα με το υπηρεσιακο 4 φορες φορες,σε κληση παντα,αλλιως νομιζω θα προλαβαινα,τις 2 επεσα τις 2 γλιτωσα στο τσακ ,στις 2 που γλιτωσα ειχα μηχανακι με abs αλλα και ποιο λιγα(μαλλον)χλμ την συνεχεια σε αφηνω να την φανταστεις.στο θεμα μας τωρα.ισως απλα δεν ειχε το ασφ συμβολαιο μαζι του.δεν νομιζω να του κρατουσανε ασφαλεια τοσο καιρο.ειδικα αν την ειχε απληρωτη,τις πινακιδες του τις πηραν για την αναστροφη να ξερεις και νομιζω ειναι 20 μερες(δεν εχω το βιλιαρακι με τις παραβασεις μαζι μου)

cityfly
12/03/2013, 09:43
Γιατί?
Εγω μπορεί να έχω μια τράπεζα δική μου να είμαι ο γιός του πάρτα όλα...
Μπορώ νομικά να το κάνω?
Η απάντηση είναι όχι !
Ρητορική είναι ερώτηση φυσικά.

γιατί θέλουμε δε θέλουμε όταν ζούμε σε μια κοινωνία υποτίθεται συμφωνούμε σε κάποιους βασικούς κανόνες και τους ακολουθούμε όλοι.
Η άποψη αυτή δεν είναι παράλογη αλλά προϋποθέτει κάποια πλαίσια τα οποία δεν υπάρχουν.
Το αν δεν λειτουργεί τίποτα άλλο σήμερα κλπ κλπ δεν έχει σημασία.

jimmis5
12/03/2013, 17:55
Πρεπει να ξερεις τι ακρες...την πατας και εκει μερικες φορες αλλα δεν ξερουμε εκεινες που την γλυτωνουν
http://topontiki.gr/article/50230/Sullipsi-astunomikou-gia-plastes-pinakides

SHOOTER045
13/03/2013, 01:53
:a6:τουλαχιστον αυτον τον πιασανε συναδελφοι του,και θα τον δικασουν σαν απλο πολιτη,εκεινον τον ανεκδιηγητο δημοτικο υπαλληλο,που πηγε και φορτωσε με υπηρεσιακο 150 κιλα μαυρο τι θα τον κανουν ?μηπως προισταμενο κηπουρο στον εθνικο κηπο για να σπειρει εκει και να μην μπαινει στον κοπο και στα δρομολογια αθηνα-γιαννενα...:smokin::smokin::smokin:

Toumpas
17/03/2013, 08:51
δηλαδή με λίγα λόγια, τα ανασφάλιστα οχήματα θα τα ρουφιανεύουνε στο κράτος οι ασφαλιστηκές;

Toumpas
17/03/2013, 08:54
60 ευρώ κάνει η ασφάλεια στο 950 το εξάμηνο .

ποιά ασφάλεια έχει 60 το εξάμηνο να ασφαλίσω το 1000ρι και εγώ.

faraway
17/03/2013, 08:57
Και 70€ έχει εδώ ρε συ .....αλλά το εδώ δεν είναι Αθήνα αλλά επαρχία . ;)

Το αντίστοιχο Αθήνας είναι το 2πλάσιο . :(

Lioulios
17/03/2013, 11:38
..Nαι , παίδες ...Αυτά που δίνω εγώ ,δεν παίζουν στην Αθήνα . Τιμή επαρχίας είναι τα 62 ευρώ (6μηνο) που έδωσα .

nickald
17/03/2013, 12:04
και ξαφνικα εκει που μπορουσες να κανεις και ασφαλεια για ενα μηνα μου λεει η ιντερσαλονικα οτι πλεον απο εξαμηνο και πανω......... τυχαιο θα ειναι.....

faraway
17/03/2013, 12:13
Για ένα μήνα ποτέ ,

τρίμηνο ναι , έκαναν στα μηχανάκια αλλά για άγνωστο λόγο από 01/03/2013 την καταργήσαν ( και τη τρίμηνη και τη τετράμηνη) για τα μηχανάκια ενώ την ίδια στιγμή μπορείς να κάνεις τρίμηνη και τετράμηνη σε ιχ αυτοκίνητα .

Tedvj23
17/03/2013, 13:07
Για ένα μήνα ποτέ ,

τρίμηνο ναι , έκαναν στα μηχανάκια αλλά για άγνωστο λόγο από 01/03/2013 την καταργήσαν ( και τη τρίμηνη και τη τετράμηνη) για τα μηχανάκια ενώ την ίδια στιγμή μπορείς να κάνεις τρίμηνη και τετράμηνη σε ιχ αυτοκίνητα .

Εντελως τυχαια θα εγινε η καταργηση..:bawl:

christof40
17/03/2013, 22:27
Εντελως τυχαια θα εγινε η καταργηση..:bawl:

εντελως ομως:bawl:

BMW R75
27/03/2013, 22:26
Ο νόμος ψηφίστηκε την 26-3-2013 και θα ισχύει απο 15-4-2013, άρθρο 27 http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/7b24652e-78eb-4807-9d68-e9a5d4576eff/e-tools-prak.pdf. Σύμφωνώ αν πιάσουν κάποιον να κυκλοφορεί ανασφάλιστο όχημα να του πάρουν και τις πινακίδες και να του βάλουν μεγάλο πρόστιμο. Αλλά όταν στέλνουν επιστολές στο σπίτι εάν βρούν κάποιον ανασφάλιστο και τον καλούν σε 8 ημέρες να φέρει ασφαλιστήριο, εάν προσκομίσει ασφαλιστήριο συμβόλαιο θα πρέπει να τελειώνει η υπόθεση εκεί. Γιατί θα πρέπει να πληρώνει επιπλέον το παράβολο των 250 ευρώ, αφού δεν πιάστηκε να κυκλοφορεί με αυτό το όχημα, το οποίο μπορεί να είχε ακινητοποιημένο στην πυλωτή του. Προσωπικά έχω για ανακατασκευή μία μηχανή και προβλέπω να είναι έτοιμη τέλος του χρόνου. Έχω πληρώσει τα τέλη του 2013 (πιστευα ότι θα τελείωνα πιο νωρίς και τα πλήρωσα), γιατί θα πρέπει να το ασφαλίσω απο τώρα? Εϊχα σκοπό να το ασφαλίσω όταν είναι έτοιμο. Η μόνη λύση τώρα είναι να παραδώσω πινακίδες.

thanos_s
28/03/2013, 02:28
Ο νόμος ψηφίστηκε την 26-3-2013 και θα ισχύει απο 15-4-2013, άρθρο 27 http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/7b24652e-78eb-4807-9d68-e9a5d4576eff/e-tools-prak.pdf. Σύμφωνώ αν πιάσουν κάποιον να κυκλοφορεί ανασφάλιστο όχημα να του πάρουν και τις πινακίδες και να του βάλουν μεγάλο πρόστιμο. Αλλά όταν στέλνουν επιστολές στο σπίτι εάν βρούν κάποιον ανασφάλιστο και τον καλούν σε 8 ημέρες να φέρει ασφαλιστήριο, εάν προσκομίσει ασφαλιστήριο συμβόλαιο θα πρέπει να τελειώνει η υπόθεση εκεί. Γιατί θα πρέπει να πληρώνει επιπλέον το παράβολο των 250 ευρώ, αφού δεν πιάστηκε να κυκλοφορεί με αυτό το όχημα, το οποίο μπορεί να είχε ακινητοποιημένο στην πυλωτή του. Προσωπικά έχω για ανακατασκευή μία μηχανή και προβλέπω να είναι έτοιμη τέλος του χρόνου. Έχω πληρώσει τα τέλη του 2013 (πιστευα ότι θα τελείωνα πιο νωρίς και τα πλήρωσα), γιατί θα πρέπει να το ασφαλίσω απο τώρα? Εϊχα σκοπό να το ασφαλίσω όταν είναι έτοιμο. Η μόνη λύση τώρα είναι να παραδώσω πινακίδες.

Επειδη ειναι ΕΙΣΠΡΑΚΤΙΚΟ το μετρο. Αυτο τα εξηγει ολα :D