PDA

View Full Version : ΤΟ ΠΑΠΙ ΜΟΥ(GLX 90)

Σελίδες : [1] 2 3

SHOOTER045
04/03/2013, 11:39
κατ αρχην δεν πιστευα οτι ασχολουνται και αλλοι με αυτο το σπορ,δλδ με ανακατασκευες μοτο οκ.αλλα και με παπια?:eyepop:
λοιπον το παπι μου αγοραστηκε καινουργιο το 89,σε ενα μπλε καπως(φωτο ευκαιρες σε ηλεκτρονικη μορφη δεν υπαρχουν)περασε πολλα στα χερια μου το ηπια το αιμα,καγκουρας ημουν,το ξεβρακωσα,φιλτρα εξατμισεις κλπ.το ρημαξα.αλλα με πηγε παντου,2καβαλο-3καβαλο κλπ.το 2001 το εκανα την πρωτη σοβαρη επεμβαση.λυθηκε μεχρι βιδας.βαφτηκε στο μπλε των IMPREZA,επισκευη μοτερ λαστιχα γενικο φωτα κρυσταλλα φτερα(μου πηρε 2 μηνες δουλεια).και το 2004 το παραχωρησα στον αδερφο μου,μου το ρημαξε και το βρηκα παρατημενο στην αποθηκη.το ξαναπηρα,το ξαναεβαψα,αλλαξα μοτερ εβαλα βαλιτσα λαστιχα,σελα καντραν,διακοπτη,πτυσομενα μαρσπιε εμπρος κλπ κλπ και τωρα ειναι καπως ετσι

SHOOTER045
04/03/2013, 11:41
:ninja:

SHOOTER045
04/03/2013, 11:47
ετσι ηταν στην δευτερη ανακατασκευη,μολις το μονταρισα,σημερα φοραει την ολοσωμη ποδια,την κλασικη ασπρη.εξατμιση μαμα(fuego-γιατι γνησια χοντα δεν εβρισκα τοτε πουθενα η την ζηταγαν ενα καρο λ7),και εχω παρει δυο 3μπρατσες αλουμινενιες ζαντες(η μπροστα με δισκοφρενο απο cb 400)απο εναν πιτσιρικα που τις φοραγε σε astrea.και πηρουνι τηλεσκοπικο,τορναρισμενο για λαιμο glx,και με βασεις για δισκοφρενο.οποτε μολις βρω χρονο ξαναπιανω τα κλειδια και τα εργαλεια

pier27
25/03/2013, 21:22
ετσι ηταν στην δευτερη ανακατασκευη,μολις το μονταρισα,σημερα φοραει την ολοσωμη ποδια,την κλασικη ασπρη.εξατμιση μαμα(fuego-γιατι γνησια χοντα δεν εβρισκα τοτε πουθενα η την ζηταγαν ενα καρο λ7),και εχω παρει δυο 3μπρατσες αλουμινενιες ζαντες(η μπροστα με δισκοφρενο απο cb 400)απο εναν πιτσιρικα που τις φοραγε σε astrea.και πηρουνι τηλεσκοπικο,τορναρισμενο για λαιμο glx,και με βασεις για δισκοφρενο.οποτε μολις βρω χρονο ξαναπιανω τα κλειδια και τα εργαλεια
βαλε καμια φοτο να δουμε:eek:

motomaniac
26/03/2013, 13:30
αυτο το το 400 καπως περιεργο μου φαινεται. για δωσε φωτο

gourouni
26/03/2013, 14:02
Μάλλον εννοεί ότι φορα δισκοφρενο απο 400.

SHOOTER045
26/03/2013, 15:21
την μπροστινη ζαντα την φορουσε μια εκδοση astrea απο μαμα αν την ξερει κανεις,επειδη ειχε ενα χτυπημα και την εστειλα για διορθωση,δεν την εχω αυτην την στιγμη στα χερια μου,αλλα το δισκοφρενο απο 400 σι-μπι αφορα μονο την δισκοπλακα με φτιαχτο αποστατη,φοτο μολις επιστρεψει και ξεκινησει η δουλεια ασταρωμα βαψιμο,κλπ

SHOOTER045
15/10/2013, 16:17
λοιπον τηλεσκοπικο αγορασα το καλοκαιρι
με γεματο λαιμο στις διαστασεις του glx,μαζι με καινουργια ρουλεμαν
ζαντες μπροστινες εχω δυο αλουμινενιες τριμπρατσες
μια μαμα honda το εβγαζε σε ενα μοντελο που δεν περπατησε πολυ εδω περα
και μια excel(την ιδια φοραω ηδη πισω)θελουν ομως βαψιμο γιατι η μια ειναι ασπρη και η αλλη κοκκινη
εχω μετρησει ηδη και εχω βγαλει αποστατη για να χωρεσει το ΤΕΡΑΣ δισκοφρενο απο το cbr
σωληνακι υψηλης μανετα τρομπα ολα κομπλε
αλλα θελει χρονο να ασχοληθω να κοψω καποια κομματια παλστικου απ το τιμονι(απ το καλυμα του)για να χωρεσει η νεα μανετα με την τρομπα
αλλαγη τα καλωδια γιατι τα φλας ειναι στο δεξι
και να τα συνδεσω με την νεα γκριπιερα που εχω στα αριστερα που τα εχει ολα μαζι οπως οι μεγαλες μοτο
φωτα-φλας

motomaniac
16/10/2013, 05:36
λοιπον τηλεσκοπικο αγορασα το καλοκαιρι
με γεματο λαιμο στις διαστασεις του glx,μαζι με καινουργια ρουλεμαν
ζαντες μπροστινες εχω δυο αλουμινενιες τριμπρατσες
μια μαμα honda το εβγαζε σε ενα μοντελο που δεν περπατησε πολυ εδω περα
και μια excel(την ιδια φοραω ηδη πισω)θελουν ομως βαψιμο γιατι η μια ειναι ασπρη και η αλλη κοκκινη
εχω μετρησει ηδη και εχω βγαλει αποστατη για να χωρεσει το ΤΕΡΑΣ δισκοφρενο απο το cbr
σωληνακι υψηλης μανετα τρομπα ολα κομπλε
αλλα θελει χρονο να ασχοληθω να κοψω καποια κομματια παλστικου απ το τιμονι(απ το καλυμα του)για να χωρεσει η νεα μανετα με την τρομπα
αλλαγη τα καλωδια γιατι τα φλας ειναι στο δεξι
και να τα συνδεσω με την νεα γκριπιερα που εχω στα αριστερα που τα εχει ολα μαζι οπως οι μεγαλες μοτο
φωτα-φλας
αν κι εσυ ηδη γνωριζεις οπως ειπαμε απο το τηλ οι ζαντες ειναι απο ns50 ειτε απο nsr50. και καθονται κουτι.

SHOOTER045
16/10/2013, 07:18
:a013::a013::a013:

motomaniac
16/10/2013, 23:16
ολως τυχαιως αυτουνου του μαπα το σαραβαλο εχει ολες τις μετατροπες που θες να κανεις. στο βαζω γιατι η δισκοπλακα ειναι καποια μεγαλη χοντα μαλλον. δες συπτωση... http://www.car.gr/parts/photos/1624192/

KostasV2
17/10/2013, 00:01
Μάλλον από NSR 250 είναι η δισκόπλακα (276mm).

SHOOTER045
17/10/2013, 16:30
ολως τυχαιως αυτουνου του μαπα το σαραβαλο εχει ολες τις μετατροπες που θες να κανεις. στο βαζω γιατι η δισκοπλακα ειναι καποια μεγαλη χοντα μαλλον. δες συπτωση... http://www.car.gr/parts/photos/1624192/

μοιαζει με την δικια μου,αλλα δεν ειμαι σιγουρος
αργοτερα που θα κατεβω κατω θα την βγαλω φωτο,και θα την μετρησω
αυτος που μου την εδωσε μαζι με την ζαντα μου ειπε πως ηταν απο cbr 600f

δεν εχει φωτο με τα γκριπ που θελω να αλλαξω τι και ποσο θα κοψω για να χωρεσει η τρομπα του φρενου

SHOOTER045
18/10/2013, 00:19
μιας και μπηκα στον κοπο να βρω το δισκοφρενο
ειπα να βγαλω και καμμια φωτο οπως ειναι τωρα
301707
301708
αλλαξα ολη την σελα,γιατι το καλυμα το ειχα απο την παιδικη μου ηλικια
και το αφρολεξ ειχε γινει ενα με την λαμαρινα,το YZ ποιο μαλακη σελα εχει..........
εβαλα την πισω ζαντα(υπαρχει και η εμπρος αλλα στην συνεχεια θα μπει επανω)και μαμα εξατμιση
οι πρωτες φωτο με τις σημερινες εχουν διαφορα ενα χρονο

SHOOTER045
18/10/2013, 00:22
αυτο εδω γειτονα ειναι το πηρουνι που εχω παρει οπως σου ειπα στο τηλ
301709
301710
και εδω φαινεται πως ειναι ο λαιμος
301711

virus
18/10/2013, 00:25
τα αυτοκολητα etem απο τα αλουμινια να τα βγαλεις. αν ξεραθουν μετα θα παιδευτεις πολυ :D

:a014::a014:

SHOOTER045
18/10/2013, 00:26
και αυτος ειναι ο δισκος που θα φορεσω(296χιλ-αν μετρησα σωστα)
τις δαγκανες και τα υπολοιπα δεν θυμαμαι που τα εχω αλλη φορα εκεινα
τωρα μενει να τα βαλω επανω301712
301713
μηπως ειναι too much???????????

SHOOTER045
18/10/2013, 00:27
τα αυτοκολητα etem απο τα αλουμινια να τα βγαλεις. αν ξεραθουν μετα θα παιδευτεις πολυ :D

:a014::a014:
αυτα ειναι εσωτερικα στην σοφιτα
δεν το ξερα αυτο,αυριο θα τα ξηλωσω

dimzan
18/10/2013, 00:54
το δισκοφρενο απο cb400 δεν ειναι (ειχα cb400 και θυμαμαι δεν ειχε τοσες τρυπες και σε τετοια διαταξη). σαν απο vfr 400 ή cbr 400 μου φαινεται.

Και ναι, θα ειναι υπερβολικο . Το λεπτο λαστιχο σε συνδυασμο με τη γεωμετρια και κατανομη βαρους του παπιου σημαινει πως θα μπλοκαρεις μπροστινο με ελαχιστη δυναμη στη μανετα. Αυτο κατα τη γνωμη μου ειναι κακο διοτι σε φρνεο πανικου μπορει να σε στειλει

SHOOTER045
18/10/2013, 14:10
το δισκοφρενο απο cb400 δεν ειναι (ειχα cb400 και θυμαμαι δεν ειχε τοσες τρυπες και σε τετοια διαταξη). σαν απο vfr 400 ή cbr 400 μου φαινεται.

Και ναι, θα ειναι υπερβολικο . Το λεπτο λαστιχο σε συνδυασμο με τη γεωμετρια και κατανομη βαρους του παπιου σημαινει πως θα μπλοκαρεις μπροστινο με ελαχιστη δυναμη στη μανετα. Αυτο κατα τη γνωμη μου ειναι κακο διοτι σε φρνεο πανικου μπορει να σε στειλει

την ζαντα εμπρος την πηρα απο πιτσιρικα μαζι με το δισκοφρενο
και μου ειχε πει οτι ηταν απο cb400
σε σχεση με αυτες που ειχα στο cb μου ειναι ποιο μεγαλη
τον βρηκα μετα απο καιρο και μου ειπε πως ηταν απο cbr 600f
οσο για τα λαστιχα τωρα φοραω 2.75/17 πισω και 2.50/17 εμπρος
αλλα στην αλλαγη που θα κανω
θα βαλω 2.50 πισω και 2.25 μπροστα
τεραστιο ειναι συμφωνω για τα μετρα του παπιου
και γνωριζω τα ρισκα
αλλα θα ειναι μπανικο ε??????????????:uplate::uplate::uplate:

dimzan
18/10/2013, 19:22
την ζαντα εμπρος την πηρα απο πιτσιρικα μαζι με το δισκοφρενο
και μου ειχε πει οτι ηταν απο cb400
σε σχεση με αυτες που ειχα στο cb μου ειναι ποιο μεγαλη
τον βρηκα μετα απο καιρο και μου ειπε πως ηταν απο cbr 600f
οσο για τα λαστιχα τωρα φοραω 2.75/17 πισω και 2.50/17 εμπρος
αλλα στην αλλαγη που θα κανω
θα βαλω 2.50 πισω και 2.25 μπροστα
τεραστιο ειναι συμφωνω για τα μετρα του παπιου
και γνωριζω τα ρισκα
αλλα θα ειναι μπανικο ε??????????????:uplate::uplate::uplate:

αν σου αρεσουν τα παπια και δη τα φτιαγμενα τοτε σιγουρα θα σου αρεσει.

απλα φοβαμαι οτι θα ειναι επικινδυνο. Δεν εχω οδηγησει ποτε μου αντιστοιχο παπι (για την ακριβεια εχω οδηγησει μαξ 10χλμ σε παπια) αλλα τα μαθηματικα και η φυσικη λενε πως τοσο δυνατο μπροστινο σε συνδυασμο με πολυ μετριο πισω θα σε στειλουν. Παπι ειναι αλλα μια ισορροπια στο φρενο την χρειαζεται κι αυτο

επισης το να εχεις μπανικο παπι ειναι ακυρο οταν εχεις μηχανη τουλαχιστο 250 κυβικα, κατα τη γνωμη μου. Ποιος παιρνει για μοστρα παπι?

KostasV2
18/10/2013, 19:52
Με παπίσια δαγκάνα / τρόμπα, δεν θα έχει πρόβλημα.

teogtp
18/10/2013, 21:32
αν σου αρεσουν τα παπια και δη τα φτιαγμενα τοτε σιγουρα θα σου αρεσει.

απλα φοβαμαι οτι θα ειναι επικινδυνο. Δεν εχω οδηγησει ποτε μου αντιστοιχο παπι (για την ακριβεια εχω οδηγησει μαξ 10χλμ σε παπια) αλλα τα μαθηματικα και η φυσικη λενε πως τοσο δυνατο μπροστινο σε συνδυασμο με πολυ μετριο πισω θα σε στειλουν. Παπι ειναι αλλα μια ισορροπια στο φρενο την χρειαζεται κι αυτο

επισης το να εχεις μπανικο παπι ειναι ακυρο οταν εχεις μηχανη τουλαχιστο 250 κυβικα, κατα τη γνωμη μου. Ποιος παιρνει για μοστρα παπι?

Δεν ειναι τα παντα στη ζωη μοστρα.
Ξεχνας τον παραγοντα "πλακα-παιχνιδι-περναω την ωρα μου":wave2:

dimzan
19/10/2013, 04:38

καθενας με τα γουστα του. εγω την βρισκω καλυτερα με μια μετρια σε στησιμο 250αρα μηχανη , παρα με το καλυτερο παπι. Απο την εμφανιση μεχρι την οδηγηση, που ειναι και η ουσια.

SHOOTER045
19/10/2013, 07:08

ααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααυτο
και ΤΕΛΟΣ :a46::a46::a46::a46::a46::a46::a46::a46:

SHOOTER045
19/10/2013, 07:11
καθενας με τα γουστα του. εγω την βρισκω καλυτερα με μια μετρια σε στησιμο 250αρα μηχανη , παρα με το καλυτερο παπι. Απο την εμφανιση μεχρι την οδηγηση, που ειναι και η ουσια.

και εγω με την μπαγκαζιερα και την ποδια
δεν βαζω κοντρες με τους πιτσιρικαδες
κανω ψωνια παω στην αγορα
κανω καμμια χαλαρη βολτιτσα μονος η με την κυρα
παω στο χωραφι(οταν δεν συνδυαζω enduro και αγρ εργασιες με το ΥΖ/φρεζα καταστροφεας κλπ)

motomaniac
19/10/2013, 12:44
βρηκα σκελετο για αιγινιο.. με δισκοφρενο και μπουκαλες μπροστα.. την αλλη βδομαδα θα ετοιμασω ενα μοτερ.. ετοιμασου...

SHOOTER045
19/10/2013, 23:27
βρηκα σκελετο για αιγινιο.. με δισκοφρενο και μπουκαλες μπροστα.. την αλλη βδομαδα θα ετοιμασω ενα μοτερ.. ετοιμασου...

με μπριζωνεις
και εγω τυχαια σημερα βρηκα κυλινδροπιστονο 135...

motomaniac
19/10/2013, 23:35
με μπριζωνεις
και εγω τυχαια σημερα βρηκα κυλινδροπιστονο 135...

εγω εχω χρονια που θελω να κανω ενα πειραμα.. 50αρα διαδρομη κεφαλη 72αρα και πιστονι οσο πιο μεγαλο βρω. για την ωρα βρηκα 52. καλα ειναι για αρχη. ετσι γιατι οσοι βαζανε αυτην την κεφαλη την χαραμιζανε με ισια η τορνιρισμενα πιστονια, μιας και τα τοσο πομπε βγαινανε για την μανισια 50αρα διαδρομη. θα δειξει.. θα το ακουσεις.. απο βδομαδα στον παγκο.

SHOOTER045
19/10/2013, 23:43
εισαι παλαβος γειτονα......:wave2:

bruno
20/10/2013, 18:00
Δεν ξερω ρε παιδια αν εχετε παθει το ιδιο,ενω εχω μηχανη ασχολουμαι με το παπι πιο πολυ.Ειναι οτι σε γυρναει πισω στις πρωτες βολτες,ειναι οτι το κανεις κομματια και το ξαναδενεις,ειναι οι μοντες και πατεντες,ειναι οτι με 50€ αγοραζεις το μισο σε ανταλλακτικα,δεν ξερω.

SHOOTER045
19/03/2014, 23:57
αν και το αμελουσα καιρο και ενω ειχα προμηθευτει ζαντα αλουμινιο με δισκοφρενο και πηρουνι τηλεσκοπικο
δεν επαιρνα την αποφαση ποτε θα το τελειωσω το παπι
τελευταια λοιπον που με επιασε η ορεξη βρεθηκαν και λιγα μετρητα(πουληθηκε το ΥΖ)
αρχισα να πιανω τα εργαλεια να τελειωσω το bandit(φωτο και σεντονια προσεχως)
και μαζι με αυτο και αφου μια ανακατασκευη ενος συμφορουμιτη-draminos-μου εδωσε φωτα
παραγγελθηκαν αυτα
http://www.ebay.com/itm/Universal-Blue-Front-Right-Brake-Master-Cylinder-Fits-7-8-Motorcycle-Handlebars-/290897338265?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&hash=item43bad51f99&vxp=mtr με γνωμονα οσο γινεται να μην κοψω απο τα πλαστικα του glx και να εχω αποτελεσμα
παρομοια και στο αριστερο χερι που θα μετακομισουν τα φλας http://www.ebay.com/itm/Universal-ATV-Motorcycle-7-8-Inch-Start-Switch-Light-Turn-Signal-Switch-Plastic-/330924645701?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&hash=item4d0ca55d45&vxp=mtr
οποτε μολις ερθουν ξεκιναω μαστορεμα
αυριο κιολας ετοιμαζω την μπροστα ζαντα με τον δισκο(την πισω ηδη την φοραω)λαστιχακι καινουριο
αυτην την φορα θα παιξω 2.25/17 εμπρος 2.50/17 πισω
πριν φοραγα 2.50 και 2.75 αντιστοιχα
κιπ γουοτσιγκ

Da.Vintage
20/03/2014, 07:42
αν και το αμελουσα καιρο και ενω ειχα προμηθευτει ζαντα αλουμινιο με δισκοφρενο και πηρουνι τηλεσκοπικο
δεν επαιρνα την αποφαση ποτε θα το τελειωσω το παπι
τελευταια λοιπον που με επιασε η ορεξη βρεθηκαν και λιγα μετρητα(πουληθηκε το ΥΖ)
αρχισα να πιανω τα εργαλεια να τελειωσω το bandit(φωτο και σεντονια προσεχως)
και μαζι με αυτο και αφου μια ανακατασκευη ενος συμφορουμιτη-draminos-μου εδωσε φωτα
παραγγελθηκαν αυτα
http://www.ebay.com/itm/Universal-Blue-Front-Right-Brake-Master-Cylinder-Fits-7-8-Motorcycle-Handlebars-/290897338265?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&hash=item43bad51f99&vxp=mtr με γνωμονα οσο γινεται να μην κοψω απο τα πλαστικα του glx και να εχω αποτελεσμα
παρομοια και στο αριστερο χερι που θα μετακομισουν τα φλας http://www.ebay.com/itm/Universal-ATV-Motorcycle-7-8-Inch-Start-Switch-Light-Turn-Signal-Switch-Plastic-/330924645701?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&hash=item4d0ca55d45&vxp=mtr
οποτε μολις ερθουν ξεκιναω μαστορεμα
αυριο κιολας ετοιμαζω την μπροστα ζαντα με τον δισκο(την πισω ηδη την φοραω)λαστιχακι καινουριο
αυτην την φορα θα παιξω 2.25/17 εμπρος 2.50/17 πισω
πριν φοραγα 2.50 και 2.75 αντιστοιχα
κιπ γουοτσιγκ

Μητσάρα πρώτα απ'όλα μπράβο που ξεκίνησες επιτέλους με το άλλο αναμένουμε φωτο κτλ.

Όσο για το GLX αν και δεν πρόκειται να με ακούσεις ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΞΕΙΣ! Άσε τις ζάντες και τα φρένα της μάνας του είναι λίγα που κυκλοφορούν σε ορίτζιναλ μορφή! Τα έχουν καταστρέψει όλα οι πιτσιρικάδες! (ξέρω οτι σε τρώει ο κώλος σου αλλά μην το ξύσεις φίλε!)

Ήμουν στον Λαιμό της Βάρης πριν χρόνια και έσκασε ένας παππούς με ένα ανακατασκευασμένο πλήρες GLX και το χάζευα! και δίπλα ήταν 1000άρια και δεν μου τραβάγανε το βλέμμα!

motomaniac
20/03/2014, 11:24
Μητσάρα πρώτα απ'όλα μπράβο που ξεκίνησες επιτέλους με το άλλο αναμένουμε φωτο κτλ.

Όσο για το GLX αν και δεν πρόκειται να με ακούσεις ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΞΕΙΣ! Άσε τις ζάντες και τα φρένα της μάνας του είναι λίγα που κυκλοφορούν σε ορίτζιναλ μορφή! Τα έχουν καταστρέψει όλα οι πιτσιρικάδες! (ξέρω οτι σε τρώει ο κώλος σου αλλά μην το ξύσεις φίλε!)

Ήμουν στον Λαιμό της Βάρης πριν χρόνια και έσκασε ένας παππούς με ένα ανακατασκευασμένο πλήρες GLX και το χάζευα! και δίπλα ήταν 1000άρια και δεν μου τραβάγανε το βλέμμα!

ασε μας ρε ρετρολαγνε εσυ... να κανεις οριτζιναλ την ρ25 ναι αμε σμυφωνω.. αλλα η παπια που ειναι κι εργαλειο (δουλειας μετακινησης κλπ./.) πρεπει και να σε βολευει. αρα να εχει αναρτηση και φρενα. αρα γιατι οχι? καγκουρεψε το μητσο μην ακους κανεναν!! και το μπαντιτ ακομα χειροτερα. τωρα με τι θα πας βουνο?

SHOOTER045
20/03/2014, 12:50
Εχω ηδη παρει τα περισοτερα
Και αν δεν τα χαρισω τα μαμα
Τα κραταω για αναστρεψιμο

Ρε μητσο δανειζει κανενας μηχανακι για να τρεξω στην Εδεσσα σε δυο εβδομαδες?
Οσο για το bandit οταν θα αρχισουν να ερχονται τα δεματα του e bay θα λεω οτι ειναι παραγγελιες φιλων

motomaniac
20/03/2014, 14:10

Οσο για το bandit οταν θα αρχισουν να ερχονται τα δεματα του e bay θα λεω οτι ειναι παραγγελιες φιλων

πουλησε φιλος ενα αψογο σε ολα του ΥΖ 250 700ε..

φωτο εδω http://www.2strokers.com/index.php?topic=27.1140

SHOOTER045
20/03/2014, 14:23
τωρα μου το λες?
το δικο μου το εδωσα 1500
και σκοπευω να τελειωσω bandit κλπ με αυτα τα λ7
και να μου μεινει και τιποτα
αφου και το καρο θελει δισκο πλατο και κατι ψιλολογια
αλλα για τοσα το συζηταω και φαινοταν καθαρο το YZ......:mad:

motomaniac
20/03/2014, 15:25
τωρα μου το λες?
το δικο μου το εδωσα 1500
και σκοπευω να τελειωσω bandit κλπ με αυτα τα λ7
και να μου μεινει και τιποτα
αφου και το καρο θελει δισκο πλατο και κατι ψιλολογια
αλλα για τοσα το συζηταω και φαινοταν καθαρο το YZ......:mad:

pentaka8aro htan... me serbirismeno mprostino klp..

Da.Vintage
21/03/2014, 07:19
ασε μας ρε ρετρολαγνε εσυ... να κανεις οριτζιναλ την ρ25 ναι αμε σμυφωνω.. αλλα η παπια που ειναι κι εργαλειο (δουλειας μετακινησης κλπ./.) πρεπει και να σε βολευει. αρα να εχει αναρτηση και φρενα. αρα γιατι οχι? καγκουρεψε το μητσο μην ακους κανεναν!! και το μπαντιτ ακομα χειροτερα. τωρα με τι θα πας βουνο?

:lol: Τα είπες όλα με μια λέξη I res my case

Κάνε τα όλα τουλάχιστον ωστε να είναι αναστρέψιμο!

Κάγκουρα και εσύ και ο απο πάνω! :tooth: :a029:

motomaniac
21/03/2014, 12:15
:lol: Τα είπες όλα με μια λέξη I res my case

Κάνε τα όλα τουλάχιστον ωστε να είναι αναστρέψιμο!

Κάγκουρα και εσύ και ο απο πάνω! :tooth: :a029:

χαχαχαχα λειψανο-λαγνε... ελα μωρε παπι ειναι.. κι ουτε καν στρογγυλοφαναρο... ΚΑΓΚΟΥΡΙΑ λεμε!!!!! που να δεις το pw μου μολις το τελιωσω...

SHOOTER045
04/04/2014, 14:46
λοιπον προχωραω ακαθεκτος
σημερα παρελαβα αυτα 313508
313509
περιμενω την κοντη τυπου ΜΧ γκαζιερα και την βαση του φρενου με την τρομπα και το δοχειο
και αρχιζει η δουλεια

σημ.το φαναρι ηταν εκτος προγραμματος αλλα μου ηρθε πανω στην τρελα μηπως και δυναμωσω τα αναιμικα φωτα του glx

alex k8
04/04/2014, 15:55
στο φαναρι θα βαλεις λαμπες των 18w για να εχεις σωστο φωτισμο (εχω το ιδιο)

SHOOTER045
04/04/2014, 16:30
Thanks
Δεν το ξερα θα το δοκιμασω

zentakiasSF
04/04/2014, 20:01
:a014: :a014:

SHOOTER045
24/04/2014, 19:52
ταχυδρομος........................
δεμαααααααααααααααααααααααααααααα
314940
ηρθε και αυτο
και εντος των ημερων ξεκιναω το παζλ
γκαζιερα ειχα μια απο το ΥΖ που προτιμηθηκε χωροταξικα και μονο

FRAGISCOS
24/04/2014, 22:18
εγω εχω χρονια που θελω να κανω ενα πειραμα.. 50αρα διαδρομη κεφαλη 72αρα και πιστονι οσο πιο μεγαλο βρω. για την ωρα βρηκα 52. καλα ειναι για αρχη. ετσι γιατι οσοι βαζανε αυτην την κεφαλη την χαραμιζανε με ισια η τορνιρισμενα πιστονια, μιας και τα τοσο πομπε βγαινανε για την μανισια 50αρα διαδρομη. θα δειξει.. θα το ακουσεις.. απο βδομαδα στον παγκο.

Bαλε ενενηνταρη στροφαλο,53 κυλινδροπιστονο ημιπομπε,και 72 εξαβολτη,η,μικρη cdi.Ενενηνταρα καμπανα,και micuni 24. Ολα αυτα σε δωδεκαβολτο τριταχυτο αμιζο, και μετα ελα να μου πεις;):wave2:

motomaniac
25/04/2014, 11:37
Bαλε ενενηνταρη στροφαλο,53 κυλινδροπιστονο ημιπομπε,και 72 εξαβολτη,η,μικρη cdi.Ενενηνταρα καμπανα,και micuni 24. Ολα αυτα σε δωδεκαβολτο τριταχυτο αμιζο, και μετα ελα να μου πεις;):wave2:

xaxaxa αυτο ακριβως ειχα κανει δεκα χρονια πριν στο παπι που εδωσα στον αδερφο μου.

Gi_4ce
25/04/2014, 14:24
Νομίζω οτι πλεον στον 50αρη στροφαλο παιζει μεχρι 52,5 mm πομπέ... Τουλάχιστον εγω πιο μεγάλο δε βρισκω...

SHOOTER045
25/04/2014, 19:32
εσεις που ειστε πιπινια καγκουροι και κοντρακηδες
μετρατε χιλιοστα
εμας τους γεριτσκους μας περισευουν αυτα...

makaros33
11/05/2014, 19:47
στο φαναρι θα βαλεις λαμπες των 18w για να εχεις σωστο φωτισμο (εχω το ιδιο)

μπορεις να μου δωσης κανα στοιχιο σχετικα με της λαμπες (μαρκα τυπο )

ευχαριστω

motomaniac
11/05/2014, 20:11
εγω παντως στο σκουτερ για να δω το φως μου εβαλα απο 15w -> 55W. τωρα απλα περιμενω το φαναρι να λιωσει αλλα τουλαχιστον βλεπω.....

SHOOTER045
11/05/2014, 20:18
Επειδή δεν βλέπω να τα περνάω όλα τα πράγματα μαζί και το χρησιμοποιώ καθημερινά(χωραφια κλπ)αλλαξα μόνο το φανάρι χθες-τυχαίο?επιασα την κουβέντα σας
Μείον δεν έχει λάμπα θεσεως-πορειας αλλά μόνο μικρή και μεγάλη σκάλα
Λάμπες δεν άλλαξα έβαλα αυτές που είχε
Μεγάλη διαφορά στο φως πριν λίγο γύρισα σπίτι και το είδα στον δρόμο
Υπ όψιν έβαλα το φανάρι με τις δύο λάμπες

alex k8
12/05/2014, 09:02
δεν θυμαμαι μαρκα, νομιζω το kzr ειχε διπλο φαναρι και φοραγε αυτες τις λαμπες.αν εισαι απο αθηνα μπορω να σου πω που να τις βρεις

bruno
12/05/2014, 15:47
Ένα φεγγαρι στο glx που ειχα παλια,ειχα βαλει ένα τετοιο φαναρι.Μετα από δοκιμες κατεληξα σε δυο λαμπες 6ν.

SHOOTER045
31/07/2014, 17:06
λοιπον τομοτορι ειναι σχεδον ετοιμο
μπηκε η ζαντα αλουμιιου και εμπρος με δισκοφρενο,με την μανετα και την τρομπα που ειχα παρει,συνδεθηκε και ο καινουργιος διακοπτης(με παιδεψε πολυ)η γκαζιερα απο husqwarna-λογω χωροταξικου προβληματος,με την μαμα γκαζιερα και τον διακοπτη των φλας που τον κατεργησα και πηγε κανονικα στα αριστερα
φωτο με κουραζουν να ανεβαζω μια μια για καθε σταδιο οποτε ολα μαζι στο τελος

εχω θεμα με τα εμπρος φλας
το μαμα με την βαση που προεξεχει(δεξι) βρισκει πανω στην τρομπα του φρενου
αν το βγαλω ποιο εξω με αποστατη θα φαινεται ασχημο και θα υπαρχουν τρυπες στο τιμονι
αν κοψω την ορθογωνια βαση του,δηλαδη κρατησω μονο την μεταλλικη πλακα,για να κλεισουν οι τρυπες στο τιμονι
και πανω προσαρμοσω
κατι τετοιο http://www.car.gr/parts/view/5170248/
η τετοιο http://www.car.gr/parts/view/4755563/
η τετοιο http://www.car.gr/parts/view/5226115/ θα κανω δουλεια?
και επειδη τα δυο τελευταια ειναι led τι χρειαζεται για να αναβοσβηνουν κανονικα?

motomaniac
31/07/2014, 18:28
μονο τα πρωτα φωτιζουν κανονικα. τα αλλα τα δακρυα ειναι χαλια μαυρα.

Bob_o_mastoras
31/07/2014, 18:42
Δημητρη, σορρυ για το off topic αλλα τσεκαρε τι αρχαιολογια βρηκα:

320974

:D

SHOOTER045
31/07/2014, 22:28
Την είδα στο ομώνυμο θεμα
Τελικά μετά από παίδεμα γύρισα το δοχείο του υγρού φρενών
Και τελικά έβαλα τα μαμά φλασακια
Όλα δουλεύουν εκτός από τα φλας, όταν έβγαλα τον παλιό διακόπτη δεν σημείωσα τα χρώματα των καλωδίων, μέγα μαλακία, και επειδή την μακαρονάδα την είχα χάλια από όταν ήμουν πιπίνι, παλαβωσα και τα παράτησα, γιατί ο καινούριος διακόπτης έχει διαφορετική συνδεσμολογια και καλώδια
Αύριο πού θα έχω ποιο πολύ χρόνο...
Θα βγάλω και φωτο

motomaniac
31/07/2014, 23:08
Την είδα στο ομώνυμο θεμα
Τελικά μετά από παίδεμα γύρισα το δοχείο του υγρού φρενών
Και τελικά έβαλα τα μαμά φλασακια
Όλα δουλεύουν εκτός από τα φλας, όταν έβγαλα τον παλιό διακόπτη δεν σημείωσα τα χρώματα των καλωδίων, μέγα μαλακία, και επειδή την μακαρονάδα την είχα χάλια από όταν ήμουν πιπίνι, παλαβωσα και τα παράτησα, γιατί ο καινούριος διακόπτης έχει διαφορετική συνδεσμολογια και καλώδια
Αύριο πού θα έχω ποιο πολύ χρόνο...
Θα βγάλω και φωτο

γαλαζιο και πορτο9καλι τα φλας. με πρασινο το σωμα και στα δυο.

SHOOTER045
03/08/2014, 00:07
λοιπον σχεδον τελειωσα

321092
321093
321094

SHOOTER045
03/08/2014, 00:25
321095
321096
και λιγα λογια
το πηρουνι αγοραστηκε καινουργιο,ηταν μετατροπη για glx με γεματο το σιδερο του λαιμου,με καινουργια ρουλεμαν
οπως και η μανετα με την τρομπα και τον διακοπτη των φωτων-φλας
το σωληνακι το ξηλωσα απο παλιο ΜΧ το ιδιο και την γκαζιερα μισης στροφης(magura) που ανηκε σε παλιο ΚΤΜ
η δαγκανα ειναι απο daytona 110 μεταχειρη και αυτη,οπως και τα τακακια
οι ζαντες αγοραστηκαν μεταχειρες,και μπηκαν καινουργια πατουμενα με την ευκαιρια,michelin gazele πισω και pirelli εμπρος,ψιλοτακουνατα γιατι παμε και χωραφι με αυτο ντε
η δισκοπλακα καινουργια
το φτερο μεταχειρο ψιλοραγισμενο απο supra,αλλα θα διορθωθει,ο καλωπισμος ερχεται δευτερος
ο αποστατης τροχου για να ερθει στα μετρα μου φτιαχτηκε σε τορνο,μπηκε και η μεταλλικη πλακα που συνδεει πηρουνι με τιμονιερα
παιδευτηκα λιγο με τα ρευματα γιατι ο παλιος μου διακοπτης για τα φωτα ειχε τρια καλωδια ενω ο καινουργιος 4
τα φλας με την βοηθεια του μητσου-motomaniac-δουλευουν
αλλα λογω οτι το χρησιμοποιουσα εσπασα το κοντερ
δευτερα-τριτη θα εχω το καινουργιο
για αυτο δεν περασα φαναρι και ντιζα κοντερ
σαν πρωτες εντυπωσεις οδηγικα,εχει σφιξει και δεν πλεει πλησιασε συμπεριφορα μοτο,οταν θα βαλω και πισω σοβαρο αμορτισερ θα δουμε
το μπροστα φρενο χμμμμμμμμμ
δεν τρελαθηκα εχει διαφορα,αλλα εχειμια σκληρη ξυλινη θα λεγα αισθηση,ισως το υψηλης
ισως τα παλια τακακια σε καινουργιο δισκο θα δουμε
χρωσταω μια φωτο ολοκληρωμενο και τελος γιατι δεν μπορω και το πολυ το φωτογραφιζειν.........

και παμε στο επομενο προτζεκτ

motomaniac
03/08/2014, 01:32
321095
321096
και λιγα λογια
το πηρουνι αγοραστηκε καινουργιο,ηταν μετατροπη για glx με γεματο το σιδερο του λαιμου,με καινουργια ρουλεμαν
οπως και η μανετα με την τρομπα και τον διακοπτη των φωτων-φλας
το σωληνακι το ξηλωσα απο παλιο ΜΧ το ιδιο και την γκαζιερα μισης στροφης(magura) που ανηκε σε παλιο ΚΤΜ
η δαγκανα ειναι απο daytona 110 μεταχειρη και αυτη,οπως και τα τακακια
οι ζαντες αγοραστηκαν μεταχειρες,και μπηκαν καινουργια πατουμενα με την ευκαιρια,michelin gazele πισω και pirelli εμπρος,ψιλοτακουνατα γιατι παμε και χωραφι με αυτο ντε
η δισκοπλακα καινουργια
το φτερο μεταχειρο ψιλοραγισμενο απο supra,αλλα θα διορθωθει,ο καλωπισμος ερχεται δευτερος
ο αποστατης τροχου για να ερθει στα μετρα μου φτιαχτηκε σε τορνο,μπηκε και η μεταλλικη πλακα που συνδεει πηρουνι με τιμονιερα
παιδευτηκα λιγο με τα ρευματα γιατι ο παλιος μου διακοπτης για τα φωτα ειχε τρια καλωδια ενω ο καινουργιος 4
τα φλας με την βοηθεια του μητσου-motomaniac-δουλευουν
αλλα λογω οτι το χρησιμοποιουσα εσπασα το κοντερ
δευτερα-τριτη θα εχω το καινουργιο
για αυτο δεν περασα φαναρι και ντιζα κοντερ
σαν πρωτες εντυπωσεις οδηγικα,εχει σφιξει και δεν πλεει πλησιασε συμπεριφορα μοτο,οταν θα βαλω και πισω σοβαρο αμορτισερ θα δουμε
το μπροστα φρενο χμμμμμμμμμ
δεν τρελαθηκα εχει διαφορα,αλλα εχειμια σκληρη ξυλινη θα λεγα αισθηση,ισως το υψηλης
ισως τα παλια τακακια σε καινουργιο δισκο θα δουμε
χρωσταω μια φωτο ολοκληρωμενο και τελος γιατι δεν μπορω και το πολυ το φωτογραφιζειν.........

και παμε στο επομενο προτζεκτ

iσως η κινεζικη δαγκανα και τρομπα....... Μητσε βγαλε φτερο και Βαλιτσα κια γινει ο πιο καγκουρας διας του νομου πελλης!!! το ζηταμε το κοινο σου!!! :a46::a46::a46::a33:

Dbnn
03/08/2014, 02:32
Η χαρά της τροχαίας είσαι ρε..... :lol:

SHOOTER045
03/08/2014, 08:47
iσως η κινεζικη δαγκανα και τρομπα....... Μητσε βγαλε φτερο και Βαλιτσα κια γινει ο πιο καγκουρας διας του νομου πελλης!!! το ζηταμε το κοινο σου!!! :a46::a46::a46::a33:

Να κόψω και το πίσω φτερό, να βγάλω και τα πλαστικά απ το τιμόνι, τα φλας, να βάλω και ένα μπουρί εξατμιση, και μετά κόντρες με τα πιτσιρίκια

Το μπροστινό πιστεύω να στρώσει Μητσαρα

motomaniac
03/08/2014, 11:24
Να κόψω και το πίσω φτερό, να βγάλω και τα πλαστικά απ το τιμόνι, τα φλας, να βάλω και ένα μπουρί εξατμιση, και μετά κόντρες με τα πιτσιρίκια

Το μπροστινό πιστεύω να στρώσει Μητσαρα

χαχχαχαχαχα ετσι. ναι υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να στρωσει. αν οχι ψαξε για πιο μαλακα τακακια.

SHOOTER045
03/08/2014, 11:35
Την δαγκάνα την έβγαλα από διαλυμένο Daytona που είχε ο δικός μου(αποθηκη πρώην συνεργείο )και ήταν η μόνη που ταίριαξε στις βάσεις του πηρουνιου, δεν ξέρω πόσο καιρό καθόταν αλλά αφού είχαν κολλήσει τα εμβολα φαντάσου, και ο παπάρας δεν άλλαξα τακάκια...
Αύριο θα το αλλαξω

Babis@
03/08/2014, 11:54
Το φτερό μπροστά μου φαίνεται άκυρο στο σχήμα που είναι..

Υ.Γ. Εσυ κι ο cyberguy.. Χα

SHOOTER045
03/08/2014, 13:10
Ήταν το μόνο διαθέσιμο που ταίριαζε
Είπαμε να κρατήσουμε low budget...

Ποιον cyber? Απ το. Scooby. Gr?

Αρχύτας
03/08/2014, 14:24
Τελικά δεν ήμουν ο μόνος με decepticon παπάκι! 321105

notakos600
03/08/2014, 15:04
Την δαγκάνα την έβγαλα από διαλυμένο Daytona που είχε ο δικός μου(αποθηκη πρώην συνεργείο )και ήταν η μόνη που ταίριαξε στις βάσεις του πηρουνιου, δεν ξέρω πόσο καιρό καθόταν αλλά αφού είχαν κολλήσει τα εμβολα φαντάσου, και ο παπάρας δεν άλλαξα τακάκια...
Αύριο θα το αλλαξω

Δημήτρη όμορφο έγινε, άσε τα πιτσιρίκια να φωνάζουν, μην το πειράξεις. :beer:

SHOOTER045
03/08/2014, 16:42
Μέχρι εδω
Οι μετατροπές και οι πατέντες
Και η βαλίτσα θα μείνει και η ποδιά θα μπει και ολα
Ο αντικειμενικός σκοπός μου επετευχθηκε
Ήθελα να το κάνω ποιο. Σύγχρονο ποίο λειτουργικό και ποιο ασφαλές

gsman
03/08/2014, 19:15
Πολυ ωραιο συγχαρητηρια

SHOOTER045
03/08/2014, 19:17
Σε ευχαριστώ

Babis@
05/08/2014, 10:17
Ήταν το μόνο διαθέσιμο που ταίριαζε
Είπαμε να κρατήσουμε low budget...

Ποιον cyber? Απ το. Scooby. Gr?

Ναι, αυτόν λέω..

Bob_o_mastoras
05/08/2014, 15:44
Πολυ καλο εγινε (αν εξαιρεσεις τη βαλιτσα :p ). Βαψε και το φτερακι μπροστα στο ιδιο μπλε ελεκτρικ και θα δειξει πιο ωραιο πιστευω.

SHOOTER045
05/08/2014, 18:40
Το παπί είναι εργαλείο με όλη την σημασία, προτιμώ την βαλίτσα απ το να κρεμάω τσάντες και ψώνια απ το τιμόνι

supraman
06/08/2014, 13:43
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΣΕ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΒΟΛΤΕΣ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΕ :beer:

SHOOTER045
06/08/2014, 13:48
Θενκς

SHOOTER045
16/08/2014, 15:22
λοιπον το εργαλειο σενιαριστικε
φωτα φλας δουλευουν ολα(οχι που θα το αφηνα)
321688
321689
321690
μπηκε καλδιο με την ντιζα για το κοντερ,δουλευει αψογα
αλλα εχω θεματακια

SHOOTER045
16/08/2014, 15:25
τα φλασακια οπως φαινεται εδω 321691
ακουμπανε-το δεξι-στο δοχειο του υγρου φρενων,παμε για αντικατασταση με τα κοντα
επισης τα πισω αμορτισερ φαινονται και ειναι<λιγα>321692
σκεφτομαι την αντικατασταση τους με κατι τετοιο http://www.car.gr/parts/view/5016811/ τι λετε?
και ισως αλλαξω και το ψαλιδι

Babis@
16/08/2014, 21:09
Μπιουτιφουλ Μήτσε.. Γουελ νταν..
Γουσταρω ζαντούλα μαυρή με μπλε μοτοσακό..

SHOOTER045
16/08/2014, 21:21
Οποιος χρειάζεται, φλασακια, μπροστινό, ζάντες και γενικά τσιμπρακαλα που ξηλωσα κόλ μη
Τα χαρίζω

Dbnn
16/08/2014, 21:29
Οποιος χρειάζεται, φλασακια, μπροστινό, ζάντες και γενικά τσιμπρακαλα που ξηλωσα κόλ μη
Τα χαρίζω

Τα φλάς εδώ κύριος.... :tooth:

SHOOTER045
16/08/2014, 21:36
Έβαλα σχετικό στις αγγελίες στο χαρίζεται
Τα φλας δικά σου

SHOOTER045
16/08/2014, 21:37
Μπιουτιφουλ Μήτσε.. Γουελ νταν..
Γουσταρω ζαντούλα μαυρή με μπλε μοτοσακό..
Ξέρεις ότι είναι βαμμένο με SUBARU-χρώμα!!!!

motomaniac
16/08/2014, 23:01
Τα χαρίζω

για στειλε πμ. μπροστινο ξερω καποιον που ψαχνει να αγορασει.

SHOOTER045
16/08/2014, 23:26
Μητσο τα έβαλα αγγελία στο θέμα χαρίζεται και ήδη το λογοδωσα, αν έχω ακύρωση παρτο

Παρακαλώ κάποιον μοντ να το καθαρίσει μιας και άνοιξα ανάλογο θέμα

PetranGR
17/08/2014, 00:57
πολύ αναρωτιέμαι τι είναι αυτό το σωληνάκι στο δοχείο υγρών μπροστινό...

SHOOTER045
17/08/2014, 01:17
Αυτό στέλνει τα υγρά στην τρόμπα
Ήταν από την άλλη, αλλά επειδή έβρισκε πάνω στο φλας το γύρισα
Τώρα που θα τα αλλάξω θα το βάλω όπως ηταν

PetranGR
17/08/2014, 01:41
Αυτό στέλνει τα υγρά στην τρόμπα
Ήταν από την άλλη, αλλά επειδή έβρισκε πάνω στο φλας το γύρισα
Τώρα που θα τα αλλάξω θα το βάλω όπως ηταν

Ναι,το υλικο κατασκευής γιατί μου μοιάζει σωλήνας νεροχύτη ;

motomaniac
17/08/2014, 11:18
μην τα αλλαξεις τα φλασακια. ειναι ολη του η ταυτοτητα. βαλε ενα πιο μακρυ λαμακι στο δοχειο των υγρων και στραβωσε το οπως χρειαζεται για να μην ακουμπαει.

SHOOTER045
17/08/2014, 13:18
Ήδη τα παρήγγειλα αύριο θα τα έχω
Γμσ το τώρα, το σκέφτηκα και εγώ αλλά ήδη η βάση είναι από ψιλό μέταλλο δεν νομίζω να άντεχε,να φτιάξω άλλη ούτε λόγος
Άσε και έχω θέμα με το Bandit, θα διαβάσεις αλλού

motomaniac
17/08/2014, 13:46
Ήδη τα παρήγγειλα αύριο θα τα έχω
Γμσ το τώρα, το σκέφτηκα και εγώ αλλά ήδη η βάση είναι από ψιλό μέταλλο δεν νομίζω να άντεχε,να φτιάξω άλλη ούτε λόγος
Άσε και έχω θέμα με το Bandit, θα διαβάσεις αλλού

ασε ρε, φτιαξε μια αλλη λαμιτσα..
πανευκολο ειναι.

SHOOTER045
24/01/2015, 15:22
Να κάνω ένα update :
Τα φλασακια με λίγο λυγισμα( το δεξί) έμειναν επάνω.
Τα καινούρια πωλήθηκαν.

Πάμε παρακάτω.
Όταν μπήκε ο χειμώνας με τα κρυα και τις βροχές, δοκίμασα να βάλω την ποδιά.Συνάντησα τρία προβλήματα.
Η ντιζα( καλώδιο) κοντέρ έπρεπε να μετακομίσει από την αρχική τής θέση, και δεύτερο το καλώδιο - σωληνάκι του εμπρός φρενου που έβρισκε πάνω στην ποδιά και έπρεπε η να βάλω αποστάτη να μην κόβει - στρίβει τόσο, η να βάλω ποίο μακρύ καλώδιο φρενου.
Και τέλος λόγω της μετατροπής του μπροστινού σε μπουκάλες - τηλεσκοπικο από υστερουντες βραχίονες - του μαμά μπροστινού, τα καλάμια έβρισκαν - ακουμπουσαν στην ποδιά
330174

SHOOTER045
24/01/2015, 16:15
Το καλώδιο - ντιζα κοντέρ πέρασε από άλλο σημείο ώστε να μην ενοχλεί, να μην βρίσκει και να δουλεύει.
Πάμε στα άλλα, η εύκολη λύση θα ήταν ένας αποστατης στα στοπ του τιμονιου, και θα λύνονταν και τα δύο προβλήματα.
Διάλεξα τον δύσκολο τρόπο.
Όταν τοποθετήθηκαν τα καλάμια μετρήθηκε το ύψος με τα μαμά, και στο ανάλογο ύψος μπήκε και το καινούργιο τηλεσκοπικο ,γι αυτό και εξέχει από το στοπ του.
Λασκαρισμα η κάτω πλάκα, μέτρημα, δοκιμή και ωπ εδώ είμαστε.
Με μόλις μισό πόντο ψηλωμα, το πηρούνι δεν βρίσκει.
Για τούς παρατηρητικους να προσθέσω πώς τα τα καλάμια επάνω, έχουν μια εγκοπη, για να μην γλιστραει η βίδα στο σφίξιμο.
Εντάξει έσφιξα καλά και απ την άλλη ούτε σούζες θα κάνω με αυτό, ούτε εντουρο.
Πάμε στο καλώδιο του φρενου που προερχονταν από το CB400 που είχα κάποτε και μας άφησε χρόνους, λόγω στενής επαφής τρίτου τύπου με ταριφα.
Πρώτα βρήκα μαμά καλώδιο φρενου από άλλο παπί.
Πήρα υγρά φρενών και μερικες χάλκινες ροδέλες και ξεκίνησα.
Δοκίμασα να αλλάξω διαδρομή στο ήδη υπαρχον καλώδιο υψηλής που είχα επάνω.
Δεν μού άρεσε, στο τέρμα αριστερά ήταν τσίτα.
Έτσι αποφάσισα να βάλω το μανισιο και να αφήσω τα εφετζιλικια.
Μετά από μερικές δοκιμές και βάλε βγάλε το αποτέλεσμα με δικαίωσε.

330176
330180
330181

SHOOTER045
24/01/2015, 16:28
Και εδώ μια κοντινή από τα καλάμια330182
Το επόμενο update θα γίνει όταν πάρω σοβαρά αμορτισέρ για πίσω και ίσως αλλάξω και το ψαλίδι.
Επίσης οι παρατηρητικοι θα δουν, ότι το μπροστινό μασκακι έχει κοντυνει.
Τότε όταν έβαλα το μπροστινό, στο ύψος που ήθελα σαν το μαμά, έβρισκε πάνω στο μασκακι, έτσι την λύση την έδωσε το τροχακι, μετά από μέτρημα.
Τώρα όμως που σηκώθηκαν τα καλάμια για να χωρέσει ή ποδιά, φάνηκε ότι δεν χρειαζόταν

PetranGR
24/01/2015, 16:50
τι έχεις κάνει ρε κάγκουρα...

SHOOTER045
24/01/2015, 16:55
Όχι και κάγκουρας με εξάτμιση μαμα ποδιά βαλίτσα και όλα τα φώτα - φλας να δουλεύουν, προσεχώς και ψυγείο λαδιού έτσι για το γαμώτο...

spyros33f
24/01/2015, 19:07
Αντε κ λιγο nitro για καμια προσπεραση.Ωραιο γινετε.

SHOOTER045
24/01/2015, 19:30
Εξωτερικά έχω σχεδόν τελειώσει, και εδώ να αναφέρω ότι μόνο το καλώδιο - σωληνάκι τού εμπρός φρενου μπήκε σήμερα, τα υπόλοιπα έχει αρκετό καιρό πού έκανα τις επεμβάσεις.
Εξωτερικά έχω σχεδόν τελειώσει, και λέω σχεδόν γιατί ήδη έχω πάρει ψαλίδι αλουμινίου, αλλά δεν θα μπει προτού αγοραστουν και δύο σοβαρά αμορτισέρ.
Επίσης για το γαμώτο θα βάλω και ψυγείο λαδιού, αλλά σε μια πρόχειρη δοκιμή έχω χωριταξικο πρόβλημα.
Αν και φοράω χοανα, δεν περισσεύει χιλιοστό, και με έβαλε σε αναζήτηση λύσεων.
Αφού κάνω και αυτά, θα φτιάξω το μαμά μοτέρ ( τώρα φοράω lifan 110 αμιζο) γιατί με < ψιλές > επεμβάσεις σε εκκεντροφορο κλπ, μου τρώει πολύ εύκολα τα δισκάκια.
Ήδη αλλαξα το καλοκαίρι και άρχισε εδώ και λίγο καιρό να πατιναρει πάλι.
Οπότε το μαμά μοτέρ θα γίνει μπίλιες, θα μπουν σωθικά Japan ONLY, με γνώμονα την αξιοπιστία πρωτίστως, για παραπάνω δύναμη θα το σκεφτώ .